Infopreneur WordPress-temaer

En ny bølge av online gründere tar virtuell handel av regjeringstidene. Kreative bedriftseiere dokumenterer og sammenstiller sin kompetanse og deler den på nettet i form av e-bøker, eCourses / eMembership, online coaching og webinarer. Selv om det ikke er et nytt konsept, er den gjeninngivende betegnelsen for disse individene “infopreneur‘.


Infopreneurs er forretnings-kunnskapsrike reklamer som leder en ny online bevegelse. De tilbyr elektronisk innhold som er så unikt som deres individuelle personligheter. Målet deres er å veilede, motivere og samle bak andres unike bidrag.

Hvis du er en infopreneur som bygger et WordPress-nettsted, er du på rett sted. I denne artikkelen skal vi starte med å sjekke ut fire av de beste WordPress-temaene som er best egnet for infopreneurs. La oss bli sprekker!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt: allsidig oppsett

Totalt, et flerbruks WordPress-tema for infoprenuers

Infopreneurs publiserer episk innhold på bloggene sine. Men det som skiller seg mest ut er ofte allsidighet. Hver side designet for innholdet den har. Resultatet er et nettsted sammensatt av sider og blogginnlegg som taler til publikumets spesifikke behov. Noen kan til og med bruke WooCommerce å selge direkte til leserne.

Total WordPress-temaet gir deg friheten til å lage et nettsted som også snakker direkte til publikum. Det beste av alt er at du ikke trenger å være kjent med kode for å dra nytte av Totals designalternativer.

Ved hjelp av dra-og-slipp-sidebyggeren kan du plassere innhold og produkter på samme side, eller du kan dele sidene dine i tredeler eller firedeler og legge ut alle eProduktene dine på en side, som en katalog. Spesialtilpass nettsteddesignet ditt ytterligere ved å bruke Total’s supercharged live tema Customizer, som du kan bruke for å gjøre nettstedet ditt virkelig unikt. Med målgruppenes behov i bakhodet hjelper Total deg å få kontakt med publikum og merke deg selv som en infopreneur.

2. Divi: Fullfør din oppfordring til handling

Divi Fleksibelt WordPress-tema for infoprenuers

Eller det kan være lurt å lage innhold rundt merkevarebygging og design. Selv om du går for en elegant og moderne, kan du markedsføre produkter via call to action (CTA) på sidene dine.

Hver infopreneur trenger å plassere CTA-knapper på nettstedet deres. Ellers, hvordan vil de selge produktene sine? Maya gjør en god jobb med å lede besøkende til disse knappene uten å bruke direktivets språk. Du kan gjøre det samme med de fleste ethvert WordPress-tema, men her vil vi fokusere på Divi-temaet fra Elegante temaer.

Mange av Divi-layoutalternativene har en CTA-knapp. Bare endre teksten for å sammenfalle med innholdet og merkevarespråket ditt. Dette temaet er også flott for de som er nye på WordPress fordi du ikke trenger å være kjent med kode for å sette inn en CTA-forespørsel. Du kan også bruke hundrevis av innebygde, enkle å bruke og dra & slipp-alternativer for å designe din egen nettbutikk for å gå sammen med bloggen din og eventuelle andre sider du vil opprette.

3. Noir: Et øye med det grunnleggende

Noir Simple WordPress Theme for infoprenuers

Når du bygger infopreneur-nettstedet ditt, er det best å ikke glemme det grunnleggende. Husk å fremheve grunnleggende designelementer som kundene dine skal kunne finne enkelt. En enkel menylinje, nettstedslogo og kontaktinformasjon er avgjørende for infopreneurs.

Når du tilbyr online produkter, selger du ikke bare varer, men også deg selv. Som infopreneur er du ditt merke. Dette betyr at kundene dine får kontakt med deg først, deretter de kjøper produktene dine. Nettstedet ditt skal være designet på en måte som forhindrer kunder fra å måtte jakte på informasjon.

Ved hjelp av Noir WordPress-temaet kan du lage en enkel, men likevel attraktiv webside. Besøkende kan få kontakt med deg på nettstedet, og selv om koblingen til sosiale medier. Noir har også innebygd tilpassbarhet, bruk bare Customizer-alternativene for farger, skrifter, kolonner og mer. Det er også et alternativ å opprette en forfatter-side ved hjelp av den medfølgende malen og tilpasset widget for om meg, nyhetsbrevet og sosiale mediekontoer. Dette hjelper igjen kundene til å bli kjent med personen bak nettstedet.

4. Ultra: Den formelle og fleksible tilnærmingen

Ultra Multiuse WordPress Theme for Infoprenuers

Når en potensiell klient besøker nettstedet ditt, bør du ha en kjernetjeneste med detaljerte beskrivelser av hver enkelt. Og husk å holde CTA-ene over folden (også synlig så snart en besøkende lander på nettstedet ditt). Selv om spørsmålet skal være åpenbart, bør teksten som brukes i oppfordringsknappen være invitasjon.

Ultra by Themify er et premium WordPress-tema som kan lage en lignende webdesign. Dette temaet har mange forhåndsformaterte sideoppsett og innholdsblokker, hvorav mange er seksjonert. For eksempel kan startsiden din inneholde en menylinje, skyvebildet med en CTA etterfulgt av attester, produkttilbud og de nyeste blogginnleggene. Med Ultra kan du bygge hva du vil for infopreneur-nettstedet ditt.

Pakk inn

Alle temaene omtalt ovenfor har mange flere funksjoner og funksjoner enn vi kunne dekket i dette blogginnlegget. Ideen her var å få tankene dine til å prege om nettelementer som vil være mest fordelaktig for deg å bygge et infopreneur-nettsted. Det er mange WordPress-temaer for infopreneurs, de nevnte er en retningslinje når du forbereder deg på å dele informasjonsproduktene dine med verden.

Nå er det over til deg. Er du en infopreneur som bruker WordPress, og i så fall, hvilket tema fungerer best for deg? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me