35 Utdanning, læring og kursstyring WordPress-temaer

Det er høst, som betyr at alle snart kommer tilbake til skolen hvis de ikke allerede har gjort det. Dette betyr også at det er på tide at skoler og lærere samler tingene sine i forberedelsene til det nye skoleåret. Hva bedre tid enn nå å gi skolens nettsted eller online kurskatalog en oppdatering?


Vi har samlet noen av våre favorittutdanning, læring og kursstyring WordPress-temaer for å hjelpe deg i gang. Bare klikk på temabildene for å lære mer!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. BuddyBoss

BuddyBoss Online Learning

Bygg din beste online læringsside med BuddyBoss. Denne funksjonsrike plattformen inkluderer alt du trenger for å lage, publisere og til og med selge kursene dine online. BuddyBoss-temaet fungerer sømløst med Gutenberg og Elementor, slik at du kan lage en tilpasset layout du måtte ønske deg. Pluss innebygd støtte for LearnDash betyr at du kan kurs med avanserte alternativer for forutsetninger, e-postvarsler, flernivå-kurs, oppgaveledelse, tilgangsutløp og mer. Andre temafunksjoner inkluderer sosiale grupper, medlemsoppnåelser, diskusjonsemner, mobile mobilkurs og støttede integrasjoner for populære plugins som BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Events Calendar Pro, WP Job Manager, GamiPress og Gravity Forms.

2. WPLMS

wplms-utdanning-tema

Info & NedlastingVis The Demo

WPLMS er et omfattende Learning Management System WordPress-tema utviklet av VibeThemes og til salgs på ThemeForest. Dette fantastiske temaet er et komplett faglig og pedagogisk rammeverk for å håndtere kurs, tester, evalueringer, statistikk og så mye mer. Dette er det perfekte WordPress-temaet for skoler, utdanningsinstitusjoner eller sertifiseringsprogrammer.

WPMLS har alt du kan tenke på for et pedagogisk nettsted pluss mer. Temaet inkluderer støtte til kurs samt kursbeskrivelser, enheter, kursprising, lengde, rangeringer, anmeldelser, instruktør og til og med antall påmeldte studenter. Med den integrerte WooCommerce-plugin-en for e-handel er det enkelt å selge kursene dine etter at du har lagt dem til. I tillegg til at studentene gjennomfører kurs får de evalueringer, score, merker og sertifiseringer gjennom det elektroniske systemet.

En flott funksjon i dette temaet er brukerprofilene. Studentene kan lage sine egne profiler for deretter å registrere seg på kurs, delta i bbPress-fora eller ta del i BuddyPress sosiale nettverk. Lærere har imidlertid et enda kraftigere brukerpanel der de kan spore kursaktivitet, se quiz og prøveinnlegg, se kursstatistikk og kontakte studenter. WPLMS gjør det fullstendig mulig for studenter og lærere å samhandle med hverandre på nettet.

Dette temaet er virkelig en ramme. Den inkluderer omfattende statistikk for administratorer og lærere, private fora og grupper (perfekt for studiegrupper), en brukervennlig dra & slipp-sidebygger, lever dem tilpassingsstøtte, mange tilpassede widgeter og kortkoder, pluss mye mer.

3. Akademi

akademi-utdanning-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Academy gjør det enkelt å lære og lære online. Temaet inkluderer alternativer for brukerprofiler, kurs og leksjonsplaner, WooCommerce-integrasjon, tilpassede skrifter og farger, kursfunksjoner (abonnement, sertifikater, rangeringer osv.), Tilpassede snarveier og mer. Med alt dette og mer kan du bygge et fantastisk edu-nettsted på kort tid.

4. eLumine

eLumine eLearning Environment WordPress Theme

eLumine er et elegant og funksjonsrikt tema som er fullt kompatibelt med LearnDash. Bruk temaets innebygde alternativer for LearnDash-kurs, tilpassbare quizer, stilige oppsett, toppliste, sosial deling, bbPress-fora, BuddyPress-nettverk, dynamiske sidefelt og mer. eLumine er full av fantastiske innstillinger og funksjoner (så vel som en visuell byggherre) for å gjøre ditt nettsted enkelt.

5. LMS

LMS-utdanning-tema

Info & NedlastingVis The Demo

LMS er et responsivt læringsstyringssystem for WordPress, og siden det inneholder kurs, lærerprofiler, spørrekonkurranser, rangeringer, brukerprofiler, kurssporing og mer, er det en flott start for ditt online utdanningsprogram. I tillegg til Sensei, BuddyPress, Event Calendar, WooCommerce og MailChimp-kompatibilitet kan du legge til alle slags flotte funksjoner på nettstedet ditt.

6. Guru

guru-utdanning-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Guru er et rent utdanningstema som bruker den populære Sensei-plugin for enkel kursstyring, så vel som WooCommerce slik at du kan tjene penger på nettstedet ditt ved å selge kursene du legger til. Hva annet kan dette temaet gjøre? Masse! Som sidebygging med Visual Composer, fulle lærerprofiler, hendelser via Event Calendar plugin, test & quiz support og mange flere.

7. Varsita

varsita-utdanning-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Det er enkelt å bygge et nettsted for skolen eller universitetet ditt med Varsita-utdanningens WordPress-tema. Det er massevis av gode online læringsverktøy som er inkludert i dette temaet som Themeum LMS-plugin, PayPal-integrasjon, kurs- og leksjonsadministrasjon, personalprofiler, tilpassede hendelser, innebygd mediespiller og til og med Visual Composer for tilpassede sider..

8. Edubase

edubase-utdanning-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Den rene og profesjonelle utformingen av Edubase-lærings- og hendelses WordPress-temaet gjør det til et godt valg for ethvert pedagogisk program eller anlegg. Temaet er fullt responsivt, så kurslistene dine ser alltid bra ut, og 5 maler gjør det enkelt å komme i gang. Andre funksjoner inkluderer leksjonssider, 2 toppstiler, lærerprofiler, kurs, BuddyPress-kompatibilitet og premium glidebryter-plugins for Visual Composer & Revolution.

9. CleverCourse

clevercourse-utdanning-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Clever Course er et nydelig LMS WordPress-tema perfekt for å lage og selge kurs på nettet og på stedet. I tillegg til innebygd støtte for brukerprofiler, er det enkelt for instruktører og studenter å holde kontakten og administrere kursene sine. Temaet kommer også med fullføringsbevis for kurs, support for instruktørkommisjonen, tilpasset sidebygger, avansert admin-panel og mer.

10. Dyktig

dyktig-utdanning-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Skillfully er et læringsledelse WordPress-tema du kan bruke til å dyktig opprette, vise og selge dine kurs og begivenhetsbilletter. Kategorifiltrene gjør det enkelt å finne kurs, fargevelgere gjør det enkelt å lage et tilpasset utseende, og støtte for Sensei, WooCommerce, Events Calendar Pro og Gravity skjemaer for enda flere temafunksjoner!

11. EduLMS

edulms-utdanning-tema

EduLMS WP er et nydelig WordPress-tema som er perfekt for å lage et nettsted, skole, universitet eller veiledningsprogram. Temaet inneholder flotte funksjoner du vil like quizer (pluss bestått kriterier), leksjoner, oppgaver og mer. Slik kan elever og lærere være på sporet! Andre funksjoner inkluderer sertifisering av fullføring, RTL-støtte, tilpassede snarveier, inkludert sidebygger, 5 oppsett, WooCommerce og mer.

12. MasterStudy

masterstudy-utdanning-tema

Hvis du ønsker å bygge et utdanningsnettsted, er MasterStudy et godt valg. Utviklerne gjorde sin undersøkelse og har pakket inn alle funksjonene du trenger for å utmerke seg. Dette LMS-temaet er fullt av funksjoner og alternativer for betalte og gratis kurs, 2 overskrifter, kursanmeldelser, personalprofiler, forhåndsinnstilte fargeskinn og kommende arrangementer. Pluss det medfølgende Visual Composer gjør sidebygging enkelt, og Revolution-glidebryteren betyr at du også kan lage tilpassede glidebrytere.

13. Fabel

fabel-utdanning-tema

Lag en responsiv barneskole, barnehage eller førskole-webside med Fable WordPress-temaet. Dette morsomme og vennlige temaet inkluderer et ett-klikks demo-installasjonsprogram for å gjøre livet ditt enklere, pluss en innebygd dra & slipp sideoppbygging for enkle tilpasninger. Men det er ikke alt – temaet kommer også med Slider Revolution, et innebygd tidsskjema, kraftig panel for temaalternativer, panel om temastiler og mer.

14. eLær

elearn-utdanning-tema

eLearn er et WordPress-tema for flere bruksopplæringer med flere oppsett og destinasjonssider inkludert for raskt og enkelt oppsett. Temaet er oversettelsesklart, fullt responsivt og drevet av Unyson-rammeverket for tilpassede design. Bare legg til videoer og innlegg for kursene dine, og legg deretter til en registrering for brukere å abonnere.

15. Epsilon LMS eLearning

eLearning-utdanning-tema

LMS eLearning er et kraftig tema for å lage en LMS med WordPress. Temaet gjør det enkelt å tilby online kurs gratis eller til salgs, uansett hva du velger, det er mange funksjoner som støtte for LearnPress LMS-plugin, integrering av bbPress-forum, flere betalingsmetoder (WooCommerce, PayPal, Stripe) og 8 forhåndslagde demoer du kan importere for rask oppsett!

16. KIDIX

kidix-utdanning-tema

Lag et søtt nettsted for din skole, barnehage, barnehage eller leir på kort tid med Kidix utdanning WordPress-tema. Bruk de innebygde tilpasningsmulighetene for å gjøre live designendringer for farger, skrifter og mer på nettstedet ditt. Legg til lærere, klasser og til og med fotoalbum ved å bruke de inkluderte tilpassede innleggstypene. Oh, og Kidix er WPML klar for enkle oversettelser.

17. Oppfinne

oppfinne-utdanning-tema

Invent er et utdannings- og kurs WordPress-tema laget for høyskoler og universitetsnettsteder. Temaet har full støtte fra LearnDash slik at du kan legge til kursene dine uten problemer. Oppfinnelsen inkluderer tilpassede innleggstyper for kurs, nyheter, arrangementer, avdelinger, fakultet og til og med en portefølje. På denne måten kan du holde innholdet pent og organisert. Og med den innebygde kortkodegeneratoren er det ikke noe problem å lage tilpassede sider!

18. Universitetet

universitets-utdanning-tema

Info & Last ned

Bygg et fantastisk nettsted for ditt pedagogiske anlegg med University WordPress tema. Med støtte for LearnDash-kurs, leksjoner og quizer kan du legge til alle slags online utdanningsprogrammer. I tillegg med den innebygde WooCommerce-butikken kan du selge tilgang til kurs i tillegg til billetter til kommende arrangementer og konferanser. Andre funksjoner inkluderer sidebygging, fargealternativer, responsiv og retina design, tilpasset kalender og mer.

19. Educampus

educampus-utdanning-tema

Educampus er et enkelt WordPress-tema for utdannings- og universitetsstil med et minimalt design og nyttige alternativer for å få skolens nettsted til å gå raskt. Temaet er fullt responsivt, retina klar, inkluderer premium glidebryteren Visual Composer & Revolution, kurs og til og med en grunnleggende hendelseskalender.

20. Små mennesker

små-folk-utdanning-tema

Little People er en morsom og funksjonell barneomsorg, dagleir, veiledning, førskole og barnehagestil WordPress-tema. Little People tilbyr mange funksjoner for deg å bygge det perfekte nettstedet for barnas utdanningsprogram, for eksempel en enkel sidebygger, premium-glidebryter, TimeTable planleggingsplugin, tilpassede skrifter og full oversettelsesstøtte.

21. Driveme

DriveMe-utdanning-tema

Det er kjøreskoler også, og for disse er Driveme et flott alternativ. Dette nisjeundervisningstemaet er perfekt for bilførere, motorsykkeltrening, semitruckinstruksjon eller til og med anleggsutstyr kjøreskoler. Uansett hva du lærer folk å kjøre, har Driveme alternativer for hjemmesideoppsett, betalingsmåte, booking, farger, kursoppføringer og så mye mer.

22. Utdanningssenter

utdanning-center-wordpress-tema

Utdanningssenteret WordPress-tema gjør det enkelt å lage et nettsted (med opplæringskurs) for høgskolen, universitetet eller online skolen din. De avanserte styringssystemene for læring har kun intuitiv navigering, fleksible kurs og begrenset tilgang for kunder (eller studenter). I tillegg er det sidemaler, ubegrensede farger, mange bloggstiler og mer for et tilpasset utseende.

23. Polyteknisk

polyteknisk-utdanning-tema

Dette utdanning og LMS WordPress-temaet har alle funksjonene du trenger for å bygge et pedagogisk nettsted på kort tid. Polytechnic lar deg legge til detaljerte fakultetssider, utvidede brukerprofiler, en full kurskatalog, mega-meny-navigasjon med mer. I tillegg med Sensei & WooCommerce-støtte kan du enkelt legge til og selge kurs!

24. Babybarn

baby-barn-utdanning-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Baby Barn er et WordPress-tema for utdannings- og læringspremier på Themeforest som du kan bruke til å lage et nydelig nettsted for barnehage, skole, leir eller pedagogisk barneprogram.

Dette temaet bruker Visual Composer-plugin, slik at du kan dra og slippe elementer for å skape deg en perfekt hjemmeside, kontaktside og mer. I tillegg til innebygde tilpassede innleggstyper for arrangementer, lærere, utflukter, kurs og mer, er det enkelt å legge all programmets informasjon til nettstedet ditt.

Et annet flott trekk ved dette temaet er den inkluderte tidstabellen for WordPress. Denne pluginen gjør det enkelt å planlegge og fargekode kursene eller klassene dine deretter. Dette gjør det enkelt for foreldre å se hva du tilbyr og når. Babyunger inneholder også flotte funksjoner for ubegrensede fargevalternativer, bunntekstalternativer, begivenhetssider, lærerprofiler, murblogg og mer.

25. Mitt universitet

my-universitetsutdanning tema

Mitt universitet er et responsivt utdanningstema bygget med Bootstrap og Visual Composer-støtte for et bunnsolid fundament og enkle tilpasninger. Andre funksjoner du finner nyttige inkluderer avansert kurssøk, farge- og fontalternativer, støtte for oversettelse og utvidet dokumentasjon (for å svare på spørsmål du måtte ha).

26. Dyktige skolekurs

Dyktige skoletreningskurs

Dyktig tema er ment både for større organisasjoner som skoler og universiteter, og for individuelle veiledere. Når det gjelder designpreferanser, har dette temaet mye å tilby, fra 4 tilgjengelige demoer og 6 fargeskinn, til forhåndsinnstilte oppfordringer til action-bannere som er en nødvendig del av hvert nettsted.

Dyktige et Sensei-kompatibelt tema som drar fordel av WooCommerce for e-handelsfunksjonalitet og kurssalg. Utviklerne av dette temaet unnfanget og designet det spesielt for salg av online-kurs, og hentet inspirasjon fra høyprofilerte nettsteder som Coursera, Udemy, CodeAcademy og Lynda.

I tillegg til Sensei og WooCommerce, støtter temaet Events Calendar Pro og Contact Form 7, og kommer sammen med Visual Composer og LayerSlider. Fire distinkte hjemmesider er tilgjengelige å velge mellom, og temaet inkluderer støtte for lærerprofiler.

27. Skoletid moderne utdanning

Skoletid moderne utdanningstema

Uansett størrelse eller formål med skolen, skal hver ha et fullt fungerende nettsted for å vise grunnleggende opptak, plassering og informasjon om personalet eller tilby online leksjoner og kurs, og skoletid er den perfekte løsningen.

Med de mange premiumfunksjonene som er designet spesielt for skolens nettsteder som Visual composer, Google-skrifter, Planlegg hendelser, Contact Form 7, Layer glider, Mammoth Header og footer Builder – hvem som helst kan sette opp en vakker og fullt funksjonell skole-webside.

De essensielle sidene i en skoletidsmal inkluderer: Hjemmeside for nettstedet ditt med grunnleggende informasjon om skolen din, Om oss med detaljert informasjon om opptak og ansatte, Kurs og programmer, Blogg for å holde elevene og foreldrene dine informert om de siste nyhetene, Kontakt for enkelt å kunne nå ut til administrasjon, Arrangementer for skolekalenderåret og Gallerier for å vise atmosfæren og miljøet på campus.

28. Utdanningspakke

Education Pack Theme

Education Pack er et første flerbruks-tema for utdanning, og takket være plugin-programmet “Learning Course”, tillater du fullstendig styring av kurs, lærere og leksjoner..

Hver demo er gjennomtenkt og designet for de spesifikke utdanningsfeltene som: Universitet, Campus, College, E-learning School, Music School, Food Academy, Driving School, Design School, Language School, Barnehage and dance Academy. Dette gjør det til det perfekte utdannings WordPress-temaet for ditt læringssenter.

Education Pack lar deg begynne å selge nettkurs og organisere klasser lokalt enten du spesialiserer deg på lokale verksteder eller online kurs – gratis eller premium – for ethvert utdanningsfelt. Dette ekstremt kraftige temaet tilbyr deg også en enkel ett-klikks demoimportfunksjon som hjelper deg med å komme i gang umiddelbart og begynne å selge online-kurs.

Utdannelsespakke bruker sitt eget tilpassede rammeverk som bruker livetilpasseren for å gjøre det enkelt å tilpasse, og nettstedet ditt kan se perfekt ut i noen få trinn. I pakken er også den berømte og kraftige sidebyggeren “Visual Composer” som du kan bruke til å lage fantastiske tilpassede sider med mange standardkomponenter og tilpassede komponenter. Du trenger ikke å kjenne koden denne sidebyggeren takker for de enkle dra- og slipp-verktøyene.

Med LMS-plugin kan studentene legge igjen rangering av kurs for å hjelpe deg med å opprettholde de høyeste standardene, og de kan også sammenligne kurset slik at brukerne dine kan velge det beste kurset for alle behov. Brukerne dine kan også betale for kurs gjennom sikre transaksjoner med PayPal. Pluss tonn mer – noe som gjør Education Pack til et flott alternativ!

29. Eduma WP Education

Eduma WordPress Theme

Eduma Education WP er et fantastisk utdannings WordPress-tema bygget med LearnPress LMS, # 1 LMS på WordPress.org, noe som gjør det til en perfekt nettløsning for utdanningssentre, skoler, universiteter og nettbaserte læringsnettsteder.

Med mange funksjoner og 10+ forhåndsdesignede maler, er den så allsidig og kraftig at så lenge du bygger en utdanningsnettsted, kan du alltid bygge den effektivt med dette temaet ved å bruke minst mulig tid og krefter.

Dra- og slipp-sidebyggeren og det ubegrensede antallet alternativer og tilpasninger Education WP tilbyr, gjør det flott å jobbe med. Mens du fremdeles har full kontroll over hvordan nettstedet vil se ut og utføre, er du fremdeles i stand til å bruke disse tilpasningene enkelt med kraften fra SiteOrigin Drag and Drop PageBuilder.

I tillegg er den ultimate grunnen til at det samsvarer med utdanningsnettstedprosjektet ditt at det tjener kravet ditt om å se etter en flott WordPress LMS. Education WP er bygget med de beste WordPress LMS – LearnPress. For øyeblikket er det 10 000 aktive nettsteder og lærere som bruker denne pluginen. LearnPress er kjent for sitt strålende kursstyringssystem som kategoriseres i enheter / seksjoner, leksjoner, quizer, lenker og YouTube-videoer. Det kommer også med mange flotte tillegg og funksjoner som kurssamling – gir deg en samling relaterte kurs, eller kursgjennomgang / vurdering, eller quizhåndtering med mange spørsmålstyper og mange andre funksjoner.

30. Akademia

Academia WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Academia er et utdanningstema som er spesielt laget for utdanningsinstitusjoner som skoler, høyskoler og språksentre. Dette temaet er et brukervennlig og utmerket valg for instituttets nettsted.

Ikke kast bort tiden din på å lære deg kode og implementere noe nytt. Academia kommer med den kraftige Visual Composer, en av de beste dra & slipp-sidebyggerne på markedet. Å legge til innhold, kurs og medier er like enkelt som å dra og slippe elementer på plass.

Academia kommer også med tre hjemmesidevariasjoner som lar deg komme raskere i gang. I tillegg er den fullt ut WooCommerce-kompatibel. WooCommerce-integrasjon lar deg selge kurs eller materialer. På toppen av alt dette er Academia et av de første temaene som kommer med apple tv-effekter for WooCommerce-produktene dine.

Panelet med temalternativer har også forskjellige overskrifter, kortkoder, MailChimp-integrasjon, widget-posisjoner og mer. Ta en titt på funksjonslisten nedenfor for å se hvorfor Academia virkelig er et solid valg for utdanningsinstituttet.

31. Buntington Education

Buntington Education WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Buntington er et utdannings- og akademisk premium WordPress-tema tilgjengelig fra Themeforest. Prim og riktig, dette temaet ville være et flott alternativ for enhver skole, veileder, høyskole, teknisk skole eller annet pedagogisk program.

Å utdanne sinn – unge og gamle – er en tøff jobb. Ikke kast bort tid på å prøve å lage et akademisk nettsted på egen hånd, bruk i stedet Buntington. Dette kule og rene temaet har alt du trenger for å lage et nettsted for skolen eller programmet ditt. Å legge til kurs, gallerier og arrangementer er en lek takket være de tilpassede innleggstyper som følger med Buntington.

En annen flott ting med Buntington er hvor enkelt det er å tilpasse temaet for skolen din. Bruk den innebygde hjemmesidebyggeren for å lage den perfekte hovedsiden for nettstedet ditt. Velg kolonnene, legg til kortkoder for innhold og mer. Du kan også lage gjenbrukbare innholdsblokker med Content Chunks-posttype, slik at du bare kan sette inn duplikatinnholdet uten å måtte skrive det på nytt hver gang du legger til et nytt innlegg eller side.

Buntington inkluderer også flotte funksjoner som AddThis support, tilpassede skyveknapper, mange kortkoder, egendefinerte moduler, høyre og venstre sidefeltalternativer og mer.

32. Elementær

Elementært WordPress-tema

Info & Last ned

Elementary er et akademisk og utdanningspremie WordPress-tema laget av Academia Themes. Dette rene temaet er perfekt for skoler, treningsfasiliteter, barnehager, høyskoler, tekniske skoler og andre utdanningsanlegg.

I hjertet av ethvert utdanningsanlegg er det personalet og elevene som utgjør det, men skolens nettsted er måten å holde dem alle informert og koblet på. Lag et vakkert og nyttig nettsted for ditt pedagogiske anlegg ved å bruke Elementary. Dette nydelige temaet inneholder flotte funksjoner som du trenger for å gjøre skolens nettsted informativt og morsomt.

Temaets tilpassede kurssider gjør det enkelt å legge til kurslisten og fullstendig kursinformasjon (beskrivelse, beliggenhet, studiepoeng osv.) På nettstedet ditt. Og malsiden for ansatte er perfekt for å legge til alle lærere, professorer, administratorer eller dekaner. Men det er ikke alt, det er også sidemaler for å legge til gallerier og attester, slik at potensielle studenter kan se hvordan campus ditt er og lese virkelige menneskers tanker om institusjonen din.

33. Tavle

Blackboard WordPress Theme

Info & Last ned

Blackboard er et WordPress-tema for utdanning og akademisk stil opprettet av AcademiaThemes. Dette temaet er bygget for skoler og organisasjoner, og gir deg mange muligheter til å lage en full kurskatalog, planlegge arrangementer, legge til gallerier og mer.

Å lage et informativt og nyttig nettsted er nøkkelen for enhver skole eller utdanningsinstitusjon. Hva er bra for et nettsted for studentene dine hvis det ikke har all informasjonen de trenger? Med Blackboard er det enkelt å lage og vedlikeholde innhold som er relevant for brukerne dine. I tillegg, hvis du trenger hjelp til å komme i gang, inkluderer kjøpet ditt av temaet også en times tilpasset koding (for å finjustere og finjustere temaet) pluss et år med støtte og oppdateringer.

Som vi sa, må du ha informasjon som er relevant for studentene / brukerne dine. Blackboard gjør det enkelt å legge til alt en typisk student vil være ute etter. En komplett kurskatalog (med kurskoder, studiepoeng, varighet, semester og mer), personalkatalog (legg til biografer, kontaktinfo, tittel og kontonummer), attester, tidligere og fremtidige hendelser og til og med gallerier. Blackboard inneholder sidemaler som gjør det enkelt å legge til hovedarkivsider for hver av de nevnte innleggstyper – bare velg malen og lagre.

Blackboard er en flott måte å vise frem din akademiske virksomhet eller anlegg. Enten du er høyskole, profesjonelt læringsprogram, veiledningssenter eller annet pedagogisk relatert program. Blackboard er et utmerket WordPress-tema som garantert vil imponere studentene, fakultetet og til og med konkurrentene dine..

34. Lectura

Lectura WordPress Theme

Info & Last ned

Lectura er et rent og moderne WordPress-tema for utdanningspremier laget av AcademiaThemes. Denne malen er perfekt for å lage et nettsted for din skole, colege, sertifiseringsprogram, sommerleir eller annen organisasjon.

Før de begår et langsiktig eller kostbart program, vil de fleste først forske på det. Hva finner de når brukere søker etter organisasjonen din? Du bør ha et brukervennlig nettsted som er fullt av innhold, inkludert kurs eller program, svar på ofte stilte spørsmål, en måte å kontakte deg på og mer. Lectura er en fantastisk måte å lage et moderne og brukbart nettsted som studenter, foreldre og potensielle påmeldte vil elske.

Lectura er rask og enkel å installere. Bruk inkluderer sidemaler til å sette sammen hovedarkivene for bloggen din, ansatte, kurs, arrangementer og mer. Hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte AcademiaTemas for litt hjelp – når du kjøper Lectura får du også ett helt års støtte og 1 times gratis tilpasset koding. Dette er kjempebra hvis du støter på feil, eller hvis du trenger justeringer, som du ikke føler deg komfortabel med å kode selv.

Temaet er også enkelt å endre for å matche merkevaren din. Velg mellom ubegrensede fargevariasjoner, legg til egendefinerte moduler, inkluder sosiale koblinger for sosiale medier, legg til salgsfremmende videoer og mer. Med Lectura vil du være klar til å begynne å markedsføre organisasjonen din på kort tid.

35. Erudito

Erudito WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Erudito er et WordPress-tema for utdannelse og virksomhet designet av WPZoom. Dette fullt responsive temaet ser bra ut på de fleste enheter, og er flott for å vise frem skolen, høgskolen, bedriften eller andre organisasjoner.

Erudito er et rent tema med mange nyttige funksjoner, for eksempel tilpassede sidemaler og innleggstyper som gjør det enkelt å legge til sider for aktuelle hendelser, avdelinger eller en blogg på nettstedet ditt. En widget-sidefelt og bunntekst gjør det enkelt å navigere i temaet og lar deg velge hva som skal vises. En ren overskrift, stylet paginering og integrering av sosiale medier er bare noen få av de mer funksjonelle aspektene ved dette temaet.


Vel, det er det for nå! Forhåpentligvis var det et WordPress-tema for å oppfylle dine behov perfekt. Og hvis ikke, vil jeg anbefale å ta en ny titt på WPLMS-temaet over, siden det kommer med kraftig Visual Composer for tilpassede oppsett på ethvert innlegg eller side. Eller hvis du har funnet et annet tema som vi savnet, gi oss beskjed nedenfor. Lykke til med skoleåret!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map