Se cade, ceea ce înseamnă că toată lumea se va întoarce la școală în curând, dacă nu a fost deja. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că este timpul pentru școli și educatori să își strângă lucrurile în pregătirea noului an școlar. Ce timp mai bun decât acum pentru a oferi site-ului școlii tale sau catalogului cursurilor online o actualizare?


Am colectat câteva dintre temele noastre preferate de educație, învățare și gestionare a cursurilor pentru WordPress pentru a vă ajuta să începeți. Doar faceți clic pe imaginile temei pentru a afla mai multe!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. BuddyBoss

BuddyBoss Online Learning

Creează-ți cel mai bun site de învățare online cu BuddyBoss. Această platformă bogată în caracteristici include tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea, publica și chiar a vinde cursurile online. Tema BuddyBoss funcționează perfect cu Gutenberg și Elementor, astfel încât să puteți crea un aspect personalizat pe care îl puteți dori. În plus, suportul încorporat pentru LearnDash înseamnă că puteți face cursuri cu opțiuni avansate pentru cerințe preliminare, notificări prin e-mail, cursuri cu mai multe niveluri, gestionarea atribuțiilor, expirarea accesului și multe altele. Alte caracteristici tematice includ grupuri sociale, achaivements pentru membri, subiecte de discuție, cursuri pregătite pentru mobil și integrări acceptate pentru pluginuri populare precum BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Calendar Calendar Pro, WP Job Manager, GamiPress și Formulare Gravity.

2. WPLMS

wplms-educație-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

WPLMS este o temă cuprinzătoare de WordPress a sistemului de management al învățării, dezvoltat de VibeThemes și de vânzare pe ThemeForest. Această temă minunată este un cadru academic și educațional complet pentru gestionarea cursurilor, testelor, evaluărilor, statisticilor și multe altele. Aceasta este tema WordPress perfectă pentru școli, instituții de învățământ sau programe de certificare.

WPMLS are tot ce vă puteți gândi pentru un site educațional și multe altele. Tema include suport pentru cursuri, precum și descrieri de cursuri, unități, prețuri de curs, lungime, evaluări, recenzii, instructor și chiar numărul de studenți înscriși. Cu pluginul integrat de comerț electronic WooCommerce, vă puteți vinde ușor cursurile după ce le-ați adăugat. În plus, pe măsură ce studenții finalizează cursuri, primesc evaluări, scoruri, insigne și certificări prin intermediul sistemului online.

O caracteristică excelentă a acestei teme sunt profilurile de utilizator. Studenții își pot crea propriile profiluri pentru a se înregistra la cursuri, participa la forumurile bbPress sau pot participa la rețeaua socială BuddyPress. Cu toate acestea, profesorii au un tablou de bord pentru utilizatori și mai puternic, din care pot urmări activitatea cursului, vedea trimiteri și testări, vizualizarea statisticilor cursului și contactarea studenților. WPLMS face complet posibil ca studenții și profesorii să interacționeze reciproc online.

Această temă este într-adevăr un cadru. Include statistici cuprinzătoare pentru administratori și profesori, forumuri și grupuri private (perfecte pentru grupuri de studiu), un constructor de pagini drag & drop ușor de utilizat, suport pentru personalizatori live, tone de widget-uri și coduri scurte, plus multe altele.

3. Academie

academie-educație-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Academia facilitează predarea și învățarea online. Tema include opțiuni pentru profiluri de utilizator, cursuri și planuri de lecții, integrare WooCommerce, fonturi și culori personalizate, caracteristici de curs (abonamente, certificate, rating etc.), coduri scurte personalizate și multe altele. Cu toate acestea și multe altele puteți construi un site edu minunat în cel mai scurt timp.

4. eLumine

Tema WordPress eLumine eLearning Environment

eLumine este o temă elegantă și bogată în caracteristici, care este pe deplin compatibilă cu LearnDash. Utilizați opțiunile încorporate ale temei pentru cursuri LearnDash, teste personalizabile, machete elegante, clasamente, partajare socială, forumuri bbPress, rețele BuddyPress, bare laterale dinamice și multe altele. eLumine este plin de setări și caracteristici minunate (precum și un constructor vizual) pentru a crea site-ul dvs. simplu.

5. LMS

lme-educație-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

LMS este un sistem de management sensibil al învățării pentru WordPress și, deoarece oferă cursuri, profiluri pentru profesori, teste, evaluări, profiluri de utilizator, urmărire a cursurilor și multe altele, este un început excelent pentru programul educațional online. În plus, cu compatibilitatea Sensei, BuddyPress, Calendar de evenimente, WooCommerce și MailChimp, puteți adăuga tot felul de funcții excelente pe site-ul dvs..

6. Guru

guru-educație-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Guru este o temă educativă curată, care folosește popularul plugin Sensei pentru gestionarea ușoară a cursurilor, precum și WooCommerce, astfel încât să puteți genera site-ul dvs. vânzând cursurile pe care le adăugați. Ce mai poate face această temă? Multe! Cum ar fi crearea de pagini cu Visual Composer, profiluri complete pentru profesori, evenimente prin pluginul Calendar Calendar, suport test și test și alte tone.

7. Varsita

varsita-educație-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Construirea unui site web pentru școala sau universitatea dvs. este ușoară cu tema WordPress Varsita educație. Există o mulțime de instrumente excelente de învățare online incluse în această temă, cum ar fi pluginul Themeum LMS, integrarea PayPal, gestionarea cursurilor și a lecțiilor, profiluri de personal, evenimente personalizate, player media integrat și chiar Visual Composer pentru pagini personalizate..

8. Edubase

edubase-educație-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Designul curat și profesional al temei WordPress de învățare și evenimente Edubase face o alegere excelentă pentru orice program educațional sau o instalație. Tema răspunde pe deplin, deci listele de cursuri arată întotdeauna excelent, iar 5 șabloane simplifică. Alte caracteristici includ pagini de lecții, 2 stiluri de antet, profiluri pentru profesori, cursuri, compatibilitatea BuddyPress și plugin-urile premium Visual Composer & Revolution.

9. CleverCourse

clevercourse-educație-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Clever Course este o temă minunată LMS WordPress perfectă pentru crearea și vânzarea de cursuri online și în afara site-ului. În plus, cu suport integrat pentru profilurile de utilizator, este ușor pentru instructori și studenți să rămână în legătură și să își gestioneze cursurile. Tema vine, de asemenea, cu certificate de finalizare a cursului, asistență de comisie instructor, constructor de pagini personalizate, panou de administrare avansat și multe altele.

10. cu pricepere

pricepere-educație-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Abilitată este o temă WordPress de management de învățare pe care o puteți utiliza pentru a crea, afișa și vinde cu pricepere cursurile și biletele pentru evenimente. Filtrele din categorii facilitează găsirea cursurilor, culorile de culori fac crearea unui aspect personalizat ușor și suport pentru formularele Sensei, WooCommerce, Events Calendar Pro și Gravity pentru și mai multe funcții tematice.!

11. EduLMS

edulms-educație-temă

EduLMS WP este o temă minunată de educație WordPress, care este perfectă pentru crearea unui site web de școală, universitate sau program de tutorat. Tema include funcții grozave care vă vor plăcea cum ar fi testele (plus criteriile de trecere), lecțiile, misiunile și multe altele. În acest fel, elevii și profesorii pot rămâne pe cale! Alte caracteristici includ certificarea finalizării, suport RTL, scurtături personalizate, constructor de pagini inclus, 5 machete, WooCommerce și altele.

12. MasterStudy

masterstudy-educație-temă

Dacă doriți să construiți un site de educație, MasterStudy este o alegere excelentă. Dezvoltatorii și-au făcut cercetările și au inclus toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a excela. Această temă LMS este plină de caracteristici și opțiuni pentru cursuri plătite și gratuite, 2 anteturi, recenzii de curs, profiluri de personal, piele de culori prestabilite și evenimente viitoare. În plus, Visual Composer inclus face simplificarea construirii de pagini, iar glisorul Revolution înseamnă că puteți crea și glisoare personalizate.

13. Fabula

fabula-educație-temă

Creați un site web receptiv pentru școală, grădiniță sau preșcolar, cu tema Fable WordPress. Această temă amuzantă și prietenoasă include un program de instalare demonstrativ cu un singur clic pentru a vă face viața mai ușoară, plus o încărcare încorporată și crearea de pagini pentru personalizarea ușoară Dar asta nu este totul – tema vine și cu Slider Revolution, un calendar integrat, panou cu opțiuni tematice puternice, panou de stiluri tematice și multe altele.

14. eLearn

eLearn-educație-temă

eLearn este o temă WordPress de educație multi-utilizare cu mai multe machete și pagini de destinație incluse pentru o configurare rapidă și ușoară. Tema este gata de traducere, răspunde pe deplin și este alimentată de cadrul Unyson pentru proiectări personalizate. Trebuie doar să adăugați videoclipuri și postări pentru cursurile dvs., apoi adăugați o înregistrare pentru ca utilizatorii să se aboneze.

15. Epsilon LMS eLearning

elearning-educație-temă

LMS eLearning este o temă puternică pentru crearea unui LMS cu WordPress. Tema face ușor să oferiți cursuri online gratuit sau de vânzare, oricare ar trebui să alegeți există tone de funcții precum suportul pentru pluginul LearnPress LMS, integrarea forumului bbPress, mai multe metode de plată (WooCommerce, PayPal, Stripe) și 8 pre-făcute demo-uri pe care le puteți importa pentru o configurare rapidă!

16. KIDIX

kidix-educație-temă

Creați un site web dulce pentru școala, grădinița, îngrijirea de zi sau tabăra în cel mai scurt timp cu tema WordPress pentru educația Kidix. Utilizați opțiunile personalizate încorporate pentru a face schimbări de design live pentru culori, fonturi și multe altele pe site-ul dvs. web. Adăugați profesorii, clasele și chiar albumele foto folosind tipurile de post personalizate incluse. Oh, și Kidix este WPML gata pentru traduceri ușoare.

17. Inventează

inventa-educație-temă

Invent este o temă WordPress de educație și curs creată pentru site-urile web ale colegiului și universității. Tema are suport complet pentru LearnDash, astfel încât să puteți adăuga cursurile dvs. fără a face nicio atingere. Invent include tipuri de post personalizate pentru cursuri, știri, evenimente, departamente, facultate și chiar un portofoliu. În acest fel puteți păstra conținutul destul de organizat. Și cu generatorul de coduri scurte încorporat, crearea de pagini cu aspect personalizat nu este deloc o problemă!

18. Universitate

universitate-educație-temă

Info și descărcare

Construiți un site uimitor pentru facilitatea dvs. educațională cu tema Universității WordPress. Cu suport pentru cursuri, lecții și teste LearnDash, puteți adăuga tot felul de programe de educație online. În plus, cu magazinul WooCommerce încorporat, puteți vinde acces la cursuri, precum și bilete la evenimente și conferințe viitoare. Alte caracteristici includ construirea paginilor, opțiuni de culoare, design receptiv și retină, calendar personalizat și multe altele.

19. Educampus

educampus-educație-temă

Educampus este o temă WordPress simplă de educație și stil universitar, cu un design minim și opțiuni utile pentru ca site-ul dvs. școlar să funcționeze rapid. Tema răspunde pe deplin, retina gata, include glisorul vizual Visual Composer & Revolution, cursuri și chiar un calendar de evenimente de bază..

20. Oameni mici

Little-oameni-educație-temă

Little People este o temă distractivă și funcțională de îngrijire a copilului, tabără de zi, îndrumare, preșcolar și grădiniță în stil WordPress. Little People oferă tone de funcții pentru a crea site-ul web perfect pentru programul de educație pentru copii, cum ar fi un constructor de pagini ușor, glisorul revoluționar premium, pluginul de programare TimeTable, fonturile personalizate și suport complet de traducere.

21. Driveme

driveme-educație-temă

Există și școli de șoferi, iar pentru cei Driveme este o opțiune excelentă. Această temă de educație de nișă este perfectă pentru șoferi ed, motociclete, semicamioane instructio sau chiar echipamente de construcții școli de conducere. Orice ai învăța pe oameni să conducă, Driveme are opțiuni pentru machete de pagini de pornire, metodă de plată, rezervare, culori, listări de cursuri și multe altele.

22. Centrul de învățământ

educație-centru-WordPress temă

Tema WordPress Centrul de Educație simplifică crearea unui site web (cu cursuri de formare) pentru colegiul tău, universitatea sau școala online. Sistemele avansate de management al învățării oferă navigare intuitivă, cursuri flexibile și acces limitat doar pentru clienți (sau studenți). În plus, există șabloane de pagină, culori nelimitate, tone de stiluri de blog și multe altele pentru un aspect personalizat.

23. Politehnica

politehnică-educație-temă

Această temă WordPress educație și LMS are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a construi un site web educațional în cel mai scurt timp. Polytechnic vă permite să adăugați pagini detaliate ale facultății, profiluri de utilizator extinse, un catalog complet de curs, navigare pe site-uri de mega meniu și multe altele. În plus, cu asistența Sensei & WooCommerce, puteți adăuga și vinde cu ușurință cursuri!

24. Copii copii

baby-copii-educație-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Baby Kids este o temă WordPress de educație și învățare premium pe Themeforest pe care o puteți utiliza pentru a crea un site web minunat pentru programul pentru copii, școală, tabără sau educație pentru copii..

Această temă folosește pluginul Visual Composer, astfel încât puteți trage și arunca elemente pentru a vă crea pagina principală perfectă, pagina de contact și multe altele. În plus, cu tipuri de post personalizate încorporate pentru evenimente, profesori, excursii, cursuri și multe altele, este ușor să adăugați toate informațiile programului dvs. pe site-ul dvs..

O altă caracteristică excelentă a acestei teme este Tabelul de timp inclus pentru WordPress. Acest plugin simplifică programarea și codarea colorată a cursurilor sau a cursurilor în consecință. Acest lucru face ușor pentru părinți să vadă ce oferiți și când. Baby Kids include, de asemenea, caracteristici excelente pentru opțiuni de culori nelimitate, opțiuni de subsol, pagini de evenimente, profiluri de profesori, blog de zidărie și multe altele.

25. Universitatea mea

mi-universitar-educație-temă

Universitatea mea este o temă educativă receptivă construită cu suport Bootstrap și Visual Composer pentru o bază solidă rock și personalizări ușoare. Alte funcții pe care le veți găsi utile includ căutarea avansată a cursului, opțiunile de culoare și fonturi, asistență pentru traducere și documentație extinsă (pentru a răspunde la orice întrebare pe care o puteți avea).

26. Cursuri de educație școlară specializată

Cursuri de educație școlară specializată

Temă specializată este destinată atât organizațiilor mai mari, precum școli și universități, cât și tutorilor individuali. În ceea ce privește preferințele în materie de design, această temă are multe de oferit, de la 4 demo-uri disponibile și 6 skinuri, la apeluri prealabile la bannere de acțiune care sunt o parte necesară a fiecărui site web.

A calificat o temă compatibilă Sensei care profită de WooCommerce pentru funcționalitatea comerțului electronic și vânzările de cursuri. Dezvoltatorii acestei teme au conceput-o și proiectat-o ​​în special pentru vânzarea de cursuri online, inspirându-se de site-uri cu profil înalt precum Coursera, Udemy, CodeAcademy și Lynda.

În plus față de Sensei și WooCommerce, tema acceptă Calendar Calendar Pro și Formularul de contact 7 și vine la pachet cu Visual Composer și LayerSlider. Patru pagini de pornire demo diferite sunt disponibile pentru a alege, iar tema include suport pentru profilele profesorilor.

27. Educația modernă a timpului școlar

Tematica educației moderne pentru ora școlară

Indiferent de mărimea sau scopul școlii, fiecare ar trebui să vină cu un site web complet funcțional pentru a afișa admiterea de bază, locația și informațiile despre personal sau pentru a oferi lecții și cursuri online, iar ora școlară este soluția perfectă.

Cu numeroase funcții premium incluse special concepute special pentru site-urile școlare, precum compozitorul vizual, fonturile Google, evenimentele de programare, formularul de contact 7, glisorul stratului, antetul Mammoth și constructorul de subsol – oricine poate configura un site web școlar frumos și complet funcțional..

Pagini esențiale ale unui șablon Ora școlară includ: Pagina de pornire a site-ului dvs. web cu informații de bază despre școala dvs., Despre noi, cu informații detaliate despre admitere și personal, Cursuri și programe, Blog pentru a-ți informa elevii și părinții informați despre ultimele noutăți, contact pentru a putea ajunge ușor la administrație, evenimente pentru anul calendaristic școlar și galerii pentru a afișa atmosfera și mediul din campusul tău.

28. Pachet educativ

Temă pentru pachetul educațional

Education Pack este o primă temă polivalentă pentru educație și, grație pluginului „Curs de învățare”, permite gestionarea completă a cursurilor, profesorilor și lecțiilor.

Fiecare demo a fost gândit și conceput pentru domeniile specifice ale educației, cum ar fi: Universitatea, Campusul, Colegiul, Școala de învățare electronică, Școala de muzică, Academia de alimente, Școala de șoferi, Școala de proiectare, Școala de limbi, Grădinița și Academia de dans. Aceasta face ca tema WordPress de educație perfectă pentru centrul tău de învățare.

Education Pack vă permite să începeți să vindeți cursuri online și să organizați clase la nivel local, indiferent dacă vă specializați în ateliere locale sau cursuri online – gratuite sau premium – pentru orice domeniu de învățământ. Această temă extrem de puternică vă oferă, de asemenea, o funcție ușoară de importare demo cu un singur clic pentru a vă ajuta să începeți imediat și să începeți să vindeți cursuri online.

Pachetul Education utilizează propriul cadru personalizat care folosește personalizatorul live pentru a-l personaliza ușor și site-ul dvs. poate arăta perfect în câțiva pași. În pachet se află și celebrul și puternic constructor de pagini „Visual Composer” pe care îl puteți utiliza pentru a crea pagini personalizate uimitoare, cu tone de componente implicite și personalizate. Nu este necesar să cunoașteți codul acestui constructor de pagini, vă mulțumesc instrumentelor ușor de aruncat și aruncat.

Cu pluginul LMS, elevii pot lăsa evaluarea cursurilor pentru a vă ajuta să mențineți cele mai înalte standarde și pot compara, de asemenea, cursul pentru a permite utilizatorilor dvs. să aleagă cel mai bun curs pentru fiecare nevoie. Utilizatorii dvs. pot plăti, de asemenea, pentru cursuri prin tranzacții sigure cu PayPal. În plus, multe tone – făcând din pachetul educațional o opțiune excelentă!

29. Eduma WP Education

Eduma Tema WordPress

Eduma Education WP este o temă uimitoare pentru WordPress Education, construită cu LearnPress LMS, LMS # 1 pe WordPress.org, ceea ce îl face o soluție web perfectă pentru centre educaționale, școli, universități și site-uri de învățare online.

Cu numeroase funcționalități și 10+ șabloane pre-proiectate, este atât de versatil și puternic, încât atâta timp cât construiți un site web pentru educație, îl puteți construi întotdeauna eficient cu această temă folosind cel mai puțin timp și efort..

Creatorul de pagini Drag and Drop și cantitatea nelimitată de opțiuni și personalizări oferite de Educația WP o fac excelent. În timp ce aveți încă un control complet asupra aspectului și performanței site-ului, sunteți în continuare în măsură să aplicați cu ușurință aceste personalizări cu puterea SiteOrigin Drag and Drop PageBuilder.

În plus, motivul suprem pentru care se potrivește proiectului site-ului dvs. de educație este acela că servește cererea dvs. de a căuta un LMS WordPress excelent. Educația WP este construită cu cel mai bun LMS WordPress – LearnPress. În prezent, există peste 10.000 de site-uri web și educatori care utilizează acest plugin. LearnPress este renumit pentru genialul său sistem de gestionare a cursurilor care se clasifică în unități / secțiuni, lecții, teste, link-uri și videoclipuri YouTube. De asemenea, vine cu multe suplimente și caracteristici excelente, cum ar fi Colecția de cursuri – oferirea unei colecții de cursuri conexe sau revizuirea cursului / evaluarea sau gestionarea testului cu multe tipuri de întrebări și multe alte funcții.

30. Academia

Academia Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Academia este o temă educațională special concepută pentru institutele de învățământ precum școli, colegii și centre de limbi străine. Această temă este o alegere ușor de utilizat și o alegere excelentă pentru site-ul dvs. de institut.

Nu-ți pierde timpul învățând codul și implementând ceva nou. Academia vine cu puternicul Visual Composer, unul dintre cei mai buni producători de pagini de drag and drop de pe piață. Adăugarea de conținut, curs și media este la fel de ușor ca glisarea și eliminarea elementelor în loc.

De asemenea, Academia vine cu trei variante ale paginii de pornire pentru a vă permite să începeți mai repede. În plus, este complet compatibil cu WooCommerce. Integrarea WooCommerce vă permite să vindeți cursul sau materialele. Pe lângă toate acestea, Academia este una dintre primele teme care vin cu efecte Apple TV pentru produsele dvs. WooCommerce.

Panoul de opțiuni tematice este inclus și cu diverse anteturi, coduri scurte, integrare MailChimp, poziții widget și multe altele. Aruncați o privire la lista de caracteristici de mai jos pentru a vedea de ce Academia este într-adevăr o alegere solidă pentru institutul dvs. de învățământ.

31. Buntington Education

Tema WordPress Buntington Education

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Buntington este o temă WordPress de educație și academică premium disponibilă de la Themeforest. Prim și corect, această temă ar fi o opțiune excelentă pentru orice școală, tutore, colegiu, școală tehnică sau alt program educațional.

Educarea minții – tineri și bătrâni – este o muncă grea. Așadar, nu pierdeți timpul încercând să creați un site academic academic, în schimb folosiți Buntington. Această temă mișto și curată are tot ce ai nevoie pentru a crea un site web pentru școala sau programul tău. Adăugarea de cursuri, galerii și evenimente este o briză datorită tipurilor de postări personalizate incluse în Buntington.

Un alt lucru minunat despre Buntington este cât de ușor este personalizarea temei pentru școala ta. Utilizați constructorul de pagini de start încorporat pentru a crea pagina principală perfectă pentru site-ul dvs. web. Alegeți coloanele, adăugați shortcodes pentru conținut și multe altele. Puteți crea, de asemenea, blocuri de conținut reutilizabile cu tipul de post de bucăți de conținut, astfel încât să puteți doar să introduceți conținutul duplicat fără a fi necesar să-l repetați de fiecare dată când adăugați o nouă postare sau pagină.

Buntington include, de asemenea, caracteristici excelente, cum ar fi suportul AddThis, glisiere personalizate, o mulțime de coduri scurte, widget-uri personalizate, opțiuni ale barei laterale din dreapta și din stânga și multe altele.

32. Elementar

Tema elementară WordPress

Info și descărcare

Elementary este o temă WordPress premium și academică creată de Academia Themes. Această temă curată este perfectă pentru școli, facilități de instruire, îngrijirile de zi, colegii, școli tehnice și orice altă unitate educațională.

În centrul oricărei unități de învățământ se află personalul și studenții care o alcătuiesc, dar site-ul școlii este o modalitate de a-i menține pe toți informați și conectați. Creați un site web frumos și util pentru unitatea dvs. educațională folosind elementare. Această temă minunată include caracteristici minunate de care aveți nevoie pentru a face site-ul dvs. școlar informativ și distractiv.

Pagini de curs personalizate ale temei facilitează adăugarea listei de cursuri și a informațiilor complete despre curs (descriere, locație, credite etc.) pe site-ul dvs. web. Șablonul paginii de personal este perfect pentru a adăuga la toți profesorii, profesorii, administrații sau decanii. Dar asta nu este totul, există și șabloane de pagină pentru adăugarea de galerii și mărturii, astfel încât potențialii studenți să poată vedea cum este campusul tău și să citească gândurile oamenilor reali despre instituția ta.

33. Tablă

Blackboard Tema WordPress

Info și descărcare

Blackboard este o temă WordPress de educație și stil academic creată de AcademiaThemes. Creat pentru școli și organizații, această temă vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a crea un catalog complet de cursuri, să programați evenimente, să adăugați galerii și multe altele.

Crearea unui site web informativ și util este esențială pentru orice școală sau instituție de învățământ. Ce bun este un site web pentru studenții dvs. dacă nu are toate informațiile de care au nevoie? Cu Blackboard este ușor să creezi și să menții conținut relevant pentru utilizatorii tăi. În plus, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe achiziționarea temei, includeți și o oră de codare personalizată (pentru a regla și a regla tematica), plus un an de asistență și actualizări.

Așa cum am spus, trebuie să aveți informații relevante pentru studenții / utilizatorii dvs. Blackboard face ușor să adăugați tot ce ar căuta un student tipic. Un catalog complet al cursului (cu coduri de curs, credite, durată, semestru și altele), directorul personalului (adăugați bios, informații de contact, titlu și număr de birou), mărturii, evenimente anterioare și viitoare și chiar galerii. Blackboard include șabloane de pagini care fac adăugarea de pagini de arhivă principale pentru fiecare dintre tipurile de post menționate rapid și ușor – trebuie doar să selectați șablonul și să salvați.

Blackboard este o modalitate excelentă de a vă prezenta afacerea sau facilitatea academică. Indiferent dacă sunteți un colegiu, un program de învățare profesională, un centru de îndrumare sau un alt program educațional, Blackboard este o temă excelentă pentru WordPress, care este sigur că va impresiona studenții, facultatea și chiar concurenții dvs..

34. Lectura

Lectura Tema WordPress

Info și descărcare

Lectura este o temă WordPress curată și modernă pentru educație, creată de AcademiaThemes. Acest șablon este perfect pentru crearea unui site web pentru școala, colegiul, programul de certificare, tabăra de vară sau altă organizație.

Înainte de a se angaja la un program pe termen lung sau costisitor, majoritatea oamenilor îl vor cerceta mai întâi. Când utilizatorii caută organizația dvs., ce găsesc? Ar trebui să aveți un site web ușor de utilizat, plin de conținut, inclusiv cursurile sau programul dvs., răspunsuri la întrebări frecvente, o modalitate de a vă contacta și multe altele. Lectura este o modalitate fantastică de a crea un site web modern și utilizabil pe care elevii, părinții și potențialii înregistrați le vor plăcea.

Lectura este rapidă și ușor de configurat. Utilizați șabloanele de pagină pentru a include arhivele principale pentru blogul dvs., membrii personalului, cursuri, evenimente și multe altele. Și dacă aveți întrebări, puteți contacta întotdeauna Academia Themes pentru ceva ajutor – atunci când achiziționați Lectura veți primi și 1 an complet de asistență și 1 oră de codare personalizată gratuită. Acest lucru este nemaipomenit dacă aveți probleme, sau dacă aveți nevoie de modificări, nu vă simțiți confortabil să vă codificați.

Tema este, de asemenea, ușor de modificat pentru a se potrivi cu marca dvs. Alegeți dintre variații nelimitate de culoare, adăugați widget-uri personalizate, include link-uri de social media, adăugați videoclipuri promoționale și multe altele. Cu Lectura veți fi gata să începeți să vă promovați organizația în cel mai scurt timp.

35. Erudito

Tema WordPress Erudito

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Erudito este o temă WordPress pentru educație și afaceri proiectată de WPZoom. Această temă complet receptivă arată excelent pe majoritatea dispozitivelor și este excelentă pentru prezentarea școlii, colegiului, afacerilor sau altei organizații.

Erudito este o temă curată, cu multe caracteristici utile, cum ar fi șabloane de pagini personalizate și tipuri de post, care facilitează adăugarea de pagini pentru evenimente curente, departamente sau un blog pe site-ul tău. O bară laterală și un subsol pentru widget facilitează navigarea și vă permite să alegeți ceea ce este afișat. Un antet curat, paginarea stilată și integrarea în social media sunt doar câteva dintre aspectele mai funcționale ale acestei teme.


Ei bine, asta este deocamdată! Sper să existe o temă WordPress care să răspundă perfect nevoilor tale. Și dacă nu, aș recomanda cu ardoare să aruncați o a doua privire la tema WPLMS de mai sus, deoarece vine cu Visual Visual Composer pentru machete personalizate pe orice postare sau pagină. Sau dacă ați găsit o altă temă care ne-a lipsit, spuneți-ne mai jos. Noroc cu anul școlar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me