Cele mai bune plugin-uri pentru WordPress pentru orice

Ne plac widget-urile. Acestea sunt o modalitate rapidă și ușoară de a împacheta mai mult conținut și informații utile în fiecare bucăți și ecrane a site-ului dvs. web. Adăugarea de legături sociale, formulare, postări recente și multe altele nu ar putea fi mai ușoară.


În funcție de tema pe care o utilizați, este posibil să aveți deja încorporate o mulțime de widget-uri utile (tema noastră totală, de exemplu, include 16+ widget-uri personalizate). Dar dacă tema dvs. lipsește widgetul visurilor dvs., încercați să utilizați un plugin pentru a-l adăuga.

Am colectat 35 dintre plugin-urile noastre preferate pentru widget-uri WordPress. Deci, fără să mai așteptăm, să aruncăm o privire!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Pachetele pentru widgeturi

Adăugați o mână de plugin-uri utile dintr-o singură dată cu unul dintre aceste plugin-uri complete pentru widget. Ambele sunt o opțiune excelentă pentru a adăuga mai multe bara laterală cu un singur plugin ușor de utilizat.

Mai multe widget-uri

Mai multe widget-uri

Info și descărcareVizualizați Demo

Adăugați egal Mai multe widget-uri (îl primiți?) cu acest plugin complet gratuit. Pluginul include 11 widget-uri specializate pentru reclame, despre mine, informații despre afaceri, buletin informativ, social media, pagina Facebook, postări recente, glisor de postări, comentarii, hărți Google și utilizatori. Mai multe widget-uri îl păstrează simplu și folosește stilul implicit – deci nu este necesar codul pentru ca pluginul să arate excelent cu tema ta.

Pachet de widget SiteOrigin

Pachet de widget SiteOrigin

Pachetul Widget SiteOrigin oferă o mulțime de opțiuni pentru un singur plugin. Include widget-uri pentru hărți Google, butoane, imagini, apel la acțiune, tabel de prețuri, post carusel, funcții, videoclipuri, titlu și legături sociale. În plus, toate sunt compatibile cu constructorul de pagini SiteOrigin pentru a fi pornit.

Plugin-uri personalizate pentru bara laterală

Pentru a utiliza widget-uri ai nevoie de un loc unde să le pui. Multe teme includ barele laterale și / sau subsolurile pregătite pentru widget. Dar dacă doriți diferite widget-uri pe pagini diferite?

Pentru a realiza acest lucru, va trebui să creați bare laterale personalizate și să le atribuiți diferitelor postări, pagini sau tipuri de postare personalizate. Nu vă faceți griji dacă aceasta este o caracteristică pe care nu o are tema dvs. WordPress – aceste plugin-uri pentru bara laterală ușurează.

Sidebars personalizate

Sidebars personalizate - Dynamic Widget Area Manager

Sidebars personalizate oferă exact ceea ce credeți – zone laterale personalizate pe care le puteți atribui oricărei pagini, postări, categorii, arhive și tipuri de postare de pe site-ul dvs. web. Trebuie doar să creați o bară laterală nouă și să definiți global unde ar trebui să fie afișată (sau să o atribuiți unei anumite pagini).

Zonele de widget personalizate

Zone personalizate pentru widget pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Zonele de widget personalizate este un plugin de WordPress premium util, care face crearea și adăugarea de bare laterale personalizate sau zone widget la orice postare sau pagină. Pur și simplu creați-vă noua zonă de widget și selectați bara laterală pe care doriți să o înlocuiască – este atât de ușor.

Noțiuni introductive nu ar putea fi mai ușor. Instalați pluginul și acesta va adăuga un nou element de meniu pentru zonele dvs. de widget-uri personalizate în tabloul de bord WordPress. Faceți clic pentru a adăuga o nouă zonă și pur și simplu denumiți zona dvs. nouă și alegeți setările. După ce publicați noua dvs. zonă de widget, aceasta va fi adăugată la pagina principală de widget-uri unde o puteți folosi ca oricare din celelalte zone ale barei sale laterale.

Celelalte caracteristici minunate ale acestui plugin includ 7 stiluri, posibilitatea de a adăuga zone de widget personalizate la tipuri de post personalizate și taxonomii, suport RTL și actualizări periodice. Acesta este un plugin minunat și puteți afla mai multe despre el făcând clic pe butonul Aflați mai multe de mai sus.

Conținut Sidebars conștient

Conținut Sidebars conștient

Content Aware Sidebars este unul dintre cele mai populare pluginuri gratuite pentru barele laterale personalizate de pe web. Cu ea puteți crea puteți crea bare laterale nelimitate și zone widget sau înlocuiți-le pe cele existente! Puteți alege, de asemenea, să afișați sau să ascundeți pe baza paginii, tipului de post, taxonomiei, autorului, datei arhivei etc. În plus, există opțiuni suplimentare pentru personalizarea CSS / HTML care vă oferă un control complet asupra stilului widget.

Bara laterală și Manager widget

Bara laterală și Manager de widget pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Utilizați acest plugin pentru a insera orice număr de widget-uri pentru a crea aspectul dorit pe o pagină. Personalizați în continuare site-ul dvs. adăugând bare laterale personalizate practic oriunde. Pluginul vă oferă opțiunea de a insera bare laterale pentru widget-urile verticale sau orizontale, barele laterale pot fi setate să apară numai cu anumite tipuri de conținut, iar barele laterale recunosc și imediat și automat orice taxonomie personalizată (excelent dacă doriți unul dintre widget-urile dvs. arată postări cu o anumită etichetă sau categorie).

O altă caracteristică excelentă este codul scurt inclus pentru a insera o bară laterală personalizată în postarea dvs. Astfel poți adăuga widget-uri direct în postarea ta. Puteți utiliza, de asemenea, pluginul pentru a înlocui o bară laterală care a venit cu tema WordPress, sau chiar pentru a personaliza widget-urile din subsol. Acest plugin vă oferă un control complet asupra aspectului și vizibilității în aproape toate zonele widgetizate de pe site-ul dvs. Cu această pagină, puteți afișa anumite bare laterale pe orice postare, pagină, rezultate de căutare, arhive, 404 și chiar pe magazinul dvs. (produse, coș, checkout și toate) și pe forum (bbPress sau BuddyPress). Pluginul este, de asemenea, compatibil cu WPML pentru traduceri ușoare.

Bare laterale simple ale paginii

Bare laterale simple ale paginii

Dacă doriți un plugin rapid și simplu, încercați Simple Sidebars Page. Pluginul utilizează memoria cache WordPress încorporată pentru a vă păstra tabloul de bord admin, oferindu-vă totodată capacitatea de a crea și de a atribui bare laterale personalizate pentru pagini individuale.

Widget-uri fixe Q2W3

Widget-uri fixe Q2W3

În timp ce acest plugin nu include opțiuni pentru crearea de baruri laterale noi, vă permite să faceți widgeturi pentru bara laterală. Când instalați Q2W3 Fixed Widget pentru WordPress, va adăuga o opțiune simplă de „widget fix” pe care o puteți verifica în timp ce vă construiți bara laterală. Aceasta este o modalitate excelentă de a păstra widget-uri importante în fața cititorilor – cum ar fi o înregistrare a unui buletin sau un anunț performant.

Plugin-uri sociale WordPress

Social media este un aspect important al marketingului și fiecare companie sau blog trebuie să adauge legături la profilurile lor sociale. Locațiile cele mai accesibile pentru cititorii tăi să găsească legăturile tale sociale sunt bara laterală și subsolul. Iată pluginurile noastre gratuite pentru widget-uri sociale preferate de la WordPress.org.

Candy Social Widget

Candy Social Widget

Adăugați un widget social simplu la tema dvs. WordPress cu Candy Social. Acest plugin include 25 de rețele de socializare populare, plus o opțiune de reordonare ușoară de drag and drop. Personalizați dimensiunile pictogramei, dimensiunea fontului, forma (pătrat, colțuri rotunjite sau cerc) și adăugați o țintă de legătură. Cam despre asta e!

Widget de icoane sociale de WPZoom

Widget de icoane sociale de WPZoom

Acest plugin util anunță un widget pentru link-urile tale sociale. Cu suport pentru mai mult de 80 de rețele sociale, precum și peste 400 de pictograme pentru a alege dintre acestea, este o opțiune excelentă pentru adăugarea de pictograme sociale simple pătrate, rotunjite, cercuri, simple sau etichetate pe barele tale.

Widget Social Social Smart

Widget Social Social Smart

Widget-ul Social Smart Meks include opțiuni simple pentru 40 de icoane sociale fiecare cu 3 stiluri diferite din care să alegeți (pătrat, cerc și colțuri rotunjite). Pur și simplu introduceți widget-ul, apoi adăugați un pic de text de introducere, selectați o formă de pictogramă și dimensiunea pixelului, apoi adăugați-vă legăturile. Uşor!

Pluginul AccesPress pentru pictograma socială

Pluginul AccesPress pentru pictograma socială

Dacă sunteți în căutarea unui plugin pentru widget cu un plus de fler, atunci AccessPress ar putea fi potrivit pentru dvs. Acest plugin include 12 teme unice de icoane încorporate (inclusiv hexagoane, icoane conturate și chiar avioane de hârtie), opțiunea pentru dispunerea orizontală sau verticală a afișajului, fișe de unelte, animații în cursă și multe altele.

Feed foto social

Smash Balloon Feed social pentru fotografii

Cu pluginul gratuit pentru Feed Social Photo, este ușor să afișați o dispunere receptivă a oricărui număr de fotografii Instagram dintr-un singur cont de Instagram (sau mai multe). Există o mulțime de opțiuni pentru personalizarea grilei tale, cum ar fi lățimea imaginii, înălțimea, numărul, coloanele, fundalul, distanțarea. Trebuie doar să formatați feedul și să lipiți codul scurt într-un widget de text al barei laterale.

Widget social cu glisor

Widget social cu glisor

Vrei o grilă de alimentare de bază, sau poate chiar un glisor? Încercați pluginul Slider Social Widget. Afișează cele mai recente fotografii dintr-un cont de utilizator sau hashtag cu opțiuni suplimentare pentru comandă (dată, aleatoriu, etc.), navigare cu glisante, animație de diapozitive și multe altele.

Newsletter Optins

Nu ratați șansa de a transforma vizitatorii o singură dată în cititori de întoarcere! Adăugarea unui widget de newsletter este un mod ușor (și non-invaziv) de a-i determina pe vizitatorii site-ului dvs. să rămână informați despre site-ul dvs. web. Iată câteva dintre plugin-urile pentru newsletter-uri care ne plac.

Abonament WP

Abonament WP

WP Subscriere se integrează cu aWeber, MailChimp și Feedburner, astfel încât să puteți adăuga o casetă de abonare la newsletter în orice zonă pregătită pentru widget. Există opțiuni ușoare pentru adăugarea etichetelor casetei de înscriere, mesajul de succes, mesajul de eroare și personalizările pot fi adăugate cu CSS.

MailChimp pentru WordPress

MC4WP: Mailchimp pentru WordPress

Dacă utilizați MailChimp, atunci pluginul MailChimp pentru WordPress este o opțiune superbă. Pluginul adaugă opțiuni pentru crearea unui optin abonament simplu pentru bara laterală sau subsol, pe lângă opțiunile de abonare la newsletter pentru comentarii, înregistrare BuddyPress, bbPress, EDD sau WooCommerce checkout.

Buletine informative MailPoet

Plugin pentru buletine poștale

Dacă doriți să trimiteți buletine pe cont propriu fără un serviciu terț, atunci aruncați o privire la Buletinele informative MailPoet. Acest plugin folosește furnizorul de e-mail, gazda web sau chiar Amazon pentru a trimite buletine informative pe care le construiți chiar în tabloul de bord WordPress. Și vine cu un widget simplu de înscriere pe care îl puteți introduce în orice bară laterală.

Widget-uri recente și populare

Partajați cele mai bune postări cu cititorii dvs. pentru a obține mai multe vizualizări și partajări, adăugând pur și simplu postările dvs. în bara laterală sau în subsol. Acest plugin gratuit util face ușor să adăugați postări recente sau populare cu un widget.

Widget postări recente extinse

Widget postări recente extinse

Widgetul postări recente extinde ușor să afișeze postările recente cu miniaturi, extrase, taxonomie și multe altele în orice zonă pregătită pentru widget-uri. Există tone de opțiuni, astfel încât să puteți limita rezultatele pe categorii, etichetă sau chiar starea postării.

Mesaje populare WordPress

Mesaje populare WordPress

Pentru a afișa cele mai populare postări, încercați pluginul pentru widget Posturi populare WordPress. Selectați dacă doriți să afișați postările, paginile sau chiar tipurile de postare personalizate bazate pe vizualizările paginii. În plus, există opțiuni pentru a alege perioada de timp, astfel încât să vă puteți afișa postările populare din zi, săptămână, lună sau chiar tot timpul.

Widget tab WP

Widget tab WP

Pentru un aspect mai unic, puteți adăuga în schimb un widget de postări cu file. Widgetul Tab WP folosește postări recente, postări populare, comentarii recente sau etichete pentru a crea etichete. În plus, există opțiuni simple pentru ordinea filelor, paginarea, numărul de postări de afișat și dimensiunea miniaturii.

Widget postări recente cu miniaturi

Widget postări recente cu miniaturi

Widgetul postărilor recente Cu pluginul Miniaturi este exact cum sună – un widget simplu pentru a adăuga postările recente în bara laterală. Dar nu vă lăsați păcăliți, există încă multe opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a vă personaliza postările de recent. Adăugați un titlu personalizat, afișați meta meta, dimensiunea de miniatură definită, setați lungimea extrasului, deschideți linkurile într-o nouă filă etc..

Sondaje și sondaje pentru bara laterală

Dacă conduci un blog sau o afacere online, ai putea dori să afli ce cred cititorii tăi la un moment sau altul. Cel mai simplu mod de a obține feedback instantaneu este cu un sondaj sau sondaj, iar aceste plugin-uri fac ca adăugarea unui formular de feedback la zonele de widget simple.

Sondaje WP

Sondaje WP

WP-Polls este un simplu sondaj Ajaxed pe care îl puteți introduce în orice postare, pagină sau bară laterală. Personalizați-vă sondajele cu șabloane și CSS după ce le-ați creat, apoi introduceți-le în orice zonă pregătită pentru widget, selectând sondajul de ultimă oră sau unul specific.

Sondaj de opinie, sondaj, chestionar și formular de OpinionStage

Sondaj de opinie, sondaj, chestionar și formular de OpinionStage

OpinionStage oferă o opțiune mai bogată în caracteristici, cu pluginul Sondaj, Sondaj, Test și Formular. Aceasta este o modalitate excelentă de a stimula implicarea cititorilor, solicitând introducerea cititorului (sau chiar folosind sondajul pentru un cadou). În plus, este ușor. Creează sondajul și adaugă-l la widget-urile tale.

Master Quiz & Survey

Master Quiz & Survey

Pluginul Quiz & Survey Master include opțiuni pentru crearea de chestionare și sondaje simple folosind adevărate false, multiple alegeri, răspuns deschis, casete de selectare, completați întrebările libere și numărul. În plus, folosește un cod scurt, așa că nu trebuie decât să inserați codul scurt în caseta de text, postare sau pagină unde vreți.

Widgeturi Formular de contact

Barele laterale și subsolurile sunt locuri excelente pentru a plasa forme și informații simple de contact. Indiferent dacă doriți un formular sau doar o modalitate simplă de a enumera informațiile de contact, iată opțiunile noastre favorite de plugin.

Formular de contact 7

Plugin Formular de contact 7

Formularul de contact 7 este unul dintre cele mai bune pluginuri gratuite pentru formularul de contact de pe web (de fapt, este pluginul pe care îl recomandăm tuturor clienților noștri). Formularul de contact 7 nu face ușor crearea de formulare de contact personalizate, dar puteți introduce formularele oriunde folosind codul scurt pentru formularul dvs. (doar lipiți-l într-un widget text pentru a-l adăuga într-o bară laterală sau în subsol).

WPForms Lite

WPForms WordPress Plugin

WPForms Lite este un constructor de formulare drag and drop pentru WordPress pe care îl puteți utiliza pentru a crea forme personalizate în câteva minute. În plus, există șabloane pre-construite care vă ajută să economisiți timp, precum și opțiuni ușoare de încorporat formularele dvs. în orice widget, postare sau pagină.

Widgets de contact

Widgets de contact

Dacă doriți doar să afișați informațiile de contact (și nu un formular), atunci luați în considerare plugin-ul de contact gratuit pentru widget-uri. Acest plugin simplu adaugă două noi widget-uri pe site-ul dvs. WordPress: unul pentru informațiile dvs. de contact personale sau de afaceri (e-mail, telefon, fax și adresă cu o hartă Google), și altul pentru profilurile dvs. sociale.

Pluginuri de calendar

Pentru companii și site-uri web cu evenimente sau promoții, un calendar este esențial. Calendarul este perfect pentru a împărtăși conferințe, ore fericite, vânzări de timp limitat, webinarii și multe altele. Adăugându-le în bara laterală sau în subsolul tău, asigură mai multă expunere pentru orice este.

Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor este un calendar minunat pentru WordPress care oferă funcții ușoare pentru crearea și gestionarea evenimentelor. Pluginul adaugă un nou tip de post pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga toate evenimentele viitoare, precum și un widget pe care îl puteți utiliza pentru a afișa o listă de evenimente în orice bară laterală sau subsol.

Tocați calendarul evenimentelor

Tocați calendarul evenimentelor

Adăugarea de evenimente cu pluginul Tockify Calendar este ușor cu editorul puternic, machete de calendar multiple (lună, agendă, pin-board), aspect personalizabil, sincronizare Google Calendar și multe altele. În plus, widget-ul mini-calendar inclus face ușor să afișați evenimentele viitoare într-un calendar cu evenimentele enumerate în ziua selectată.

Widget-uri mai utile

Am acoperit o mulțime de widgeturi, dar dacă doriți să adăugați o mulțime de widgeturi simultan, poate doriți să alegeți un pachet. Aceste opțiuni de mai jos adaugă mai multe widgets minunate în cadrul unui singur plugin.

Widget Anunțuri ușoare

Widget Anunțuri ușoare

Pentru mai multe opțiuni, apoi aruncați o privire la Widget-ul de reclame simple de la Mexic. Acest plugin face posibilă crearea unui număr nelimitat de reclame dintr-un singur widget folosind dimensiuni de anunțuri predefinite sau personalizate, comandă aleatorie, diapozitive sau animații de rotație și multe altele. Este perfect pentru a crea un banner alternativ, sau chiar o grilă de reclame mai mici de 125 x 125.

Widget Google Maps

Widget Google Maps

Adăugarea unei hărți la bara laterală sau la subsolul dvs. este o modalitate excelentă de a permite vizitatorilor / clienților să știe exact unde se află afacerea dvs. Pluginul Google Maps Widget vă va permite să adăugați rapid și ușor hărți în zonele dvs. widgetizate. Spre deosebire de codurile standard de încorporare, pluginul Google Maps Widget îl duce la nivelul următor, permițându-vă să creați cu ușurință hărți interactive cu suport lightbox. De asemenea, oferă o versiune PRO cu mai mult de 50 de funcții și opțiuni adăugate, cum ar fi skins, clonarea widget-urilor, suport pentru mai multe pini, integrare Google Analytics și, desigur, asistență premium din SUA..

Widget Atlas Vremea

Atlas meteorologic

Widget meteo Atlas este simplu, dar un plugin excelent pentru adăugarea vremii de la aproape pretutindeni pe glob pe site-urile bazate pe WordPress. Este o modalitate distractivă de a adăuga condiții meteorologice pe un cabană de schi, hotel, parc de distracții sau un alt site web bazat pe activități în aer liber.

Widgetul este foarte personalizabil – toate elementele de design sunt reglabile, iar datele meteorologice pot fi prezentate sub diferite forme, limbi și unități. Una dintre cele mai bune caracteristici ale widgetului este adaptivitatea sa. Fundalul și granițele se adaptează la temperatura actuală, astfel încât să puteți interpreta dintr-o privire cum este vremea.

Pictogramele condițiilor meteo sunt simple și frumoase și, de asemenea, adaptează dimensiunea, culoarea și nuanțele textului widgetului. În plus, este receptiv. Aceasta înseamnă că se adaptează automat pentru afișarea pe dispozitive mobile. Dimensiunea fontului se va ajusta în funcție de dimensiunea fontului site-ului web (și de plasarea pe o pagină, precum și de dimensiunea browserului).

Widget pentru recenzii Google

Widget pentru recenzii Google

Pentru recenziile întreprinderilor sunt o parte importantă a creării credibilității și a stabilirii încrederii cu potențialii noi clienți. Google este una dintre cele mai de încredere surse online pentru recenzii reale pe web, iar cu ajutorul pluginului Google Review Widget puteți adăuga cu ușurință recenzii pentru compania dvs. pe site-ul dvs. web. Afișează-ți recenzia completă cu avatare, stele, extrage recenzii, citește mai multe link-uri, etc..

Widget Dezactivat

Widget Dezactivat

Nu vă place un widget specific? Nici o problema! Cu Widget Dezactivat, puteți dezactiva simplu widget-uri specifice, astfel încât acestea nu sunt o opțiune atunci când construiți bara laterală, subsolul sau alte zone pregătiți pentru widget-uri. Instalați și începeți să lucrați, eliminând acele widget-uri nedorite!

Widget Importator / Exportator

Widget Importator și Exportator

Ultimul plugin pe care am dorit să îl împărtășim este probabil unul dintre cele mai utile – este Importatorul și Exportatorul Widget-urilor. Cu aceasta, puteți copia widgeturile pe care le aveți pe un singur site și le puteți folosi, în aceeași ordine și locații pe un nou site web.

Acest lucru este util în special dacă vă clonați site-ul web pe gazda locală, vă mutați la un nou plan de găzduire sau dacă aveți o configurație multisolată și doriți să reutilizați widget-urile. Pur și simplu instalați pluginul pe site-ul dvs. WordPress și exportați fișierul JSON, apoi instalați pluginul pe noul dvs. site pentru a importa widget-urile dvs..


Știm că există mii de widget-uri și plugin-uri pentru widget-uri disponibile, dar sperăm că am reușit să vă ajutăm să găsiți câteva dintre cele pe care le-ați putea dori sau aveți nevoie. Și toate opțiunile partajate sunt 100% gratuite și pot fi găsite în depozitul WordPress.org (astfel încât să puteți instala tema chiar din tabloul de bord WordPress).

Ne-a lipsit ceva? Dacă există un widget pe care îl căutați, anunțați-ne și îl vom găsi. Sau dacă aveți propriul plugin de recomandat, lăsați-ne un comentariu mai jos, astfel încât să putem verifica!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me