Cele mai bune teme de portofoliu WordPress

Odată cu această epocă digitală în continuă evoluție, nevoia de a ne face cunoscută prezența online este extrem de importantă. Fie că este vorba de Facebook, MySpace, Google+, Flickr etc., trebuie să facem cunoscută prezența noastră pentru a reprezenta o șansă în această era digitală. Uneori, social media nu este suficientă. Ceva mai personal și personalizat este necesar pentru a vă prezenta talentul. Fie că este vorba de videografie, fotografie, artă, tatuaje, design interior sau grafic, sau orice altceva ar dori să vă prezentați, munca dvs. ar fi într-o clasă proprie cu oricare dintre cele mai bune portofoliu teme WordPress pe care le-am colectat din toate colțurile internetului.


Păstrează-ți întotdeauna portofoliul și riscul la propriul tău punct de dormit confortabil individual … -Mario Gabelli

Dacă sunteți în căutarea a ceva funcțional, deoarece este bine conceput, ceva ușor de încărcat și simplu, astfel încât să nu umbriți munca în sine (pentru că nu doriți ca clienții potențiali să fie mai impresionați de designul site-ului dvs. de portofoliu) decât lucrările creative reale pe care le-ați compilat) credem că veți găsi ceva ce vă place cu adevărat aici. Am compilat cele mai promițătoare și (după părerea noastră) cele mai bune portofoliu teme WordPress pe care le oferă ofertele de top ale piețelor. Deci, să continuăm cu temele!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total

Total - Creativă Tema Premium WordPress multifuncțională

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Totalul este un adevărat WordPress multifuncțional și este foarte potrivit pentru crearea de portofolii. Și un exemplu excelent în acest sens este demo-ul Total Lefty tema care oferă o navigare la bara laterală la îndemână. Această temă unică de portofoliu este o modalitate excelentă de a vă expune munca … și chiar de a o vinde. Această demonstrație folosește caracteristicile excelente ale temei Total WordPress, inclusiv un portofoliu supraîncărcat care acceptă diverse formate (imagini, galerii, glisoare, videoclipuri și multe altele), tone de machete (1-4 coloane), opțiuni interioare de încărcare a imaginilor (plus pictograma, pictograma link, lightbox, pop-up de titlu, titlu și dată, opacitate etc.) și puteți adăuga portofoliile oriunde folosind constructorul de pagini (trebuie doar să introduceți o grilă sau un carusel cu Visual Composer). Indiferent de tipul de portofoliu pe care îl doriți, îl puteți construi.

În calitate de artist înfometat, trebuie să-ți porți numele de acolo și să-ți faci o bătaie sau să-ți dai drumul. Demonstrația Lefty oferă o pagină de contact despre și o persoană de contact, astfel încât potențialii clienți să poată contacta. Dar, puteți, de asemenea, permite WooCommerce să vândă propriile opere digitale sau artă fizică chiar de pe site-ul dvs. web. La revedere, comenzile de artă ale magazinelor pop-up și vânzările online sunt acolo!

Dacă aveți nevoie de orice altceva pentru portofoliul dvs. online, Total îl poate face. Doriți să vă împărtășiți evenimentele viitoare? Total este compatibil cu pluginul gratuit Calendar Calendar. Vrei să arăți ce intră în fiecare piesă pe care o creezi? Adăugați câteva bare de îndemânare, diagrame de plăcintă sau chiar contoare de repere animate pentru a vă pune punct. Aveți nevoie să vă traduceți site-ul? Tema vine cu fișiere .po și .mo și este compatibilă cu WPML. Deci, practic, construiește-ți site-ul cel mai ușor cu Total și petreceți mai mult timp concentrându-vă asupra creativității. Totalul vine cu 40+ demo-uri unice și numărare

Demo Total Boxed Folio

Demo total de portofoliu în casetă de portofoliu

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Căutați un design în cutie? Demonstrația Total temă Boxed Folio arată cum puteți utiliza opțiunile încorporate în tema Total pentru a crea un layout de portofoliu personalizat. În plus, programul de instalare demo rapid face și mai ușor să începeți cu oricare dintre demo-urile gata făcute de Total.

Demonstrație totală TinyFolio

Total Tinyfolio Portofoliu Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu tema Totală puteți crea aproape orice, aruncați o privire la ecranul de mai sus al temei Total TinyFolio demo puteți vedea un alt exemplu excelent de ce tema Total este una dintre cele mai bune portofoliu teme WordPress pe care le puteți alege pentru site-ul dvs. web.

Portofoliu personal James Total Demo

Portofoliu personal James Total Demo

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

James este un demo în cutie cu un fundal pe ecran complet și o abordare foarte minimalistă care arată cum s-ar putea crea un site web folosind Total pentru un portofoliu personal și / sau un blog. Dispune de un antet întunecat (care poate fi orice culoare doriți) și o pagină de pornire simplă compusă dintr-o singură imagine, câteva casete de pictograme și o grilă de portofoliu care prezintă „ultima lucrare”. Construită cu constructorul de pagini Visual Composer, pagina principală este foarte ușor de modificat sau de schimbat complet în orice doriți. Și având în vedere că un portofoliu online este crucial în aceste zile, ce modalitate mai bună de configurare, atunci folosind WordPress, care este unul dintre cele mai utilizate sisteme CMS acolo, care nu este doar ușor de utilizat, dar și foarte puternic și sigur.

Adaptați portofoliul de afaceri Total Demo

Adaptați portofoliul de afaceri Total Demo

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Îți place tema Adapt gratuit WordPress, dar vrei mai mult? Mai multe opțiuni. Mai multe trăsături. Mai multe compatibilități cu plugin-uri. Mai mult? Atunci acest site web prefabricat cu tema Total WordPress este perfect pentru dvs.! Demonstrația Total Adapt și portofoliul este versiunea supraîncărcată a temei noastre gratuite gratuite. Demo-ul Adapt folosește opțiunile Total pentru un layout al site-ului în casetă, antet personalizabil, opțiuni sociale nemaipomenite și elemente ușor de utilizat de constructor de pagini (inclusiv un glisor, casete de pictograme, grilă de postări recente de portofoliu și grilă de postări de blog recente) pentru a crea o pagină de destinație uimitoare. În plus, cu portofoliul și opțiunile de blog puternice ale Total, este ușor să-ți creezi site-ul de acolo.

2. Neve (gratuit)

Neve Tema WordPress

Construirea unui portofoliu online poate fi ușor și accesibil, în special cu Neve. Această temă gratuită este ușor de început, datorită site-urilor demo elegante și a opțiunilor intuitive Customizer. Tema este, de asemenea, pregătită pentru traducere, acceptă RTL, SEO și accesibilitate și are o caracteristică de rulare la îndemână cu 1 clic. Așadar, dacă ați publicat o actualizare cu o greșeală, puteți anula cu ușurință modificările cu un singur buton! Vrei să-ți vinzi munca? Neve este chiar compatibil cu WooCommerce, astfel încât este ușor să-ți construiești propriul magazin.

Și dacă doriți mai multe, există și opțiunea de a face upgrade la o Neve plan premium pentru mai multe demonstrații de site, machete, extensii personalizate Elementor și WooCommerce și multe altele.

3. Gutenix (gratuit)

Gutenix Tema WordPress

Căutați să vă construiți propriul portofoliu, în calea dvs.? Atunci îl vei iubi pe Gutenix. Această temă gratuită a fost creată pentru a lucra cu Gutenberg, Elementor și Brizy, oferindu-vă o mulțime de opțiuni pentru a vă proiecta propriul portofoliu. Adăugați galerii de imagini, fișiere, imagini de acoperire, blocuri de conținut și multe altele pentru a vă expune munca. Tema este de asemenea receptivă, retina gata, oferă 4 machete de pagini (în casetă, bara laterală completă, dreapta sau stângă), 8 stiluri de antet uimitoare și acceptă pe deplin WooCommerce dacă doriți să vindeți propriile produse sau servicii..

Doriți să folosiți mai multe blocuri Gutenberg pentru postările dvs. din portofoliu? Dezvoltatorii Gutenix v-au acoperit. Pluginul lor ZeGuten adaugă încă 15 blocuri suplimentare pentru comparații de imagini, carusele, tabele de prețuri, cutii animate, bannere, liste de pictograme și multe altele pentru a fi utilizate în portofoliul dvs..

4. Sahel

Sahel - O temă elegantă cu mai multe concepte

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Creatorii sunt siguri că vor iubi tema portofoliului Sahel WordPress. Această caracteristică completă, tema multi-concept include fiecare caracteristică de care aveți nevoie pentru a proiecta un site web pentru a vă prezenta portofoliul. Pentru început, șabloanele cu un singur proiect și lista de portofoliu sunt o opțiune elegantă pentru a adăuga munca ta. Pur și simplu selectați o galerie, glisant, imagine sau aspect de zidărie pentru proiectul dvs. Apoi alegeți dintr-o galerie, zidărie sau dispunere unică de împrăștiere pentru pagina principală de portofoliu. Există, de asemenea, opțiuni pentru încărcare mai mult sau defilare infinită.

Dar asta nu este totul, Sahel include și opțiuni puternice pentru blogul tău. Utilizați șabloanele încorporate pentru știri, actualizări și magazine. Și puteți construi și un magazin online. Deoarece tema include opțiuni și machete personalizate pentru WooCommerce, puteți vinde cu ușurință imprimeuri de artă, mărfuri sau chiar produse afiliate. Din moment ce Sahel include WPBakery Page Builder, puteți crea întotdeauna propriile machete de pagini utilizând constructorul intuitiv de drag & drop.

Sahel este, de asemenea, receptiv și gata de retină. și livrează un număr impresionant de shortcode pentru aproape orice. Adăugați cu ușurință produsele, portofoliul, videoclipurile, titlurile secțiunilor, tabelele de prețuri și multe altele. În plus, sunt opțiunile pentru stilul dvs. de antet, antetul lipicios, pictogramele Font Awesome, zone widget personalizate, fonturi Google și multe altele. Cu toate cele incluse, veți putea cu siguranță să creați un portofoliu impresionant!

5. Vong

Portofoliu Vong - Portofoliu responsiv Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă sunteți pe piață pentru o caracteristică completă și o temă responsabilă pentru portofoliu, nu vă puteți descurca mai bine decât tema Vong Portfolio WordPress. Această temă este foarte ușor de utilizat – trebuie doar să instalați și să utilizați importatorul demo cu 1 clic pentru a începe. Apoi, construiți rapid un portofoliu online elegant, profesional și modern, cu stilul de portofoliu inclus (cu detalii despre proiect), galerii de gresie sau zidărie, meniu unic de navigare cu suprapunere, constructor de palete de culori, constructor de grilă drag & drop grilă și încorporat partajare socială.

Tema Vong Portfolio este, de asemenea, complet compatibilă cu WooCommerce. Aceasta înseamnă că puteți vinde articole din portofoliul dvs. sau puteți oferi servicii pentru închiriere, chiar de pe propriul site web. Instalați doar WooCommerce și adăugați produsele dvs. – Vong a conceput toate elementele magazinului pentru a se potrivi perfect cu estetica minimă și modernă a temei.

Alte caracteristici tematice notabile includ coduri scurte utile de conținut (hartă, prezentare de diapozitive, carusel, file etc), suport retină, fișiere de localizare plus compatibilitate WPML, șablon de echipă util pentru a adăuga contribuabili, setări avansate de portofoliu (ordonare, 3 dimensiuni de portofoliu, 21 de efecte de filtru animate) , lightbox și multe altele).

6. ePix

ePix - Fotografie pe ecran complet pe tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Un fotograf? Un designer grafic? Un ilustrator? Atunci nu te mai uita! ePix este o temă minimalistă, frumoasă și creativă a portofoliului de fotografie WordPress. Această temă prezintă cod HTML5 cu reacție și grafică de înaltă rezoluție cu suport pentru afișarea retinei. Unele dintre caracteristicile sale unice includ – un glisor pe ecran complet, galerii uimitoare, conectare la client, ediție avansată a pielii live, Visual Page Builder, defilare în paralax, layout-ul site-ului în box sau cu lățime completă și multe altele.

ePix este complet compatibil cu popularul plugin de comerț electronic WooCommerce, ceea ce îl face perfect pentru artiști sau fotografi independenți. Instalați doar tema și pluginul pentru a începe să vindeți printuri și stocuri prin intermediul propriului dvs. site web. Nu subliniez nimeni că ar nega faptul că ePix este una dintre cele mai bune teme de portofoliu WordPress și că a devenit un standard față de care sunt judecate alte teme din portofoliul de fotografie..

7. ROUA

ROUA - Hipster Portfolio & Blogging WP Theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ROUA este o temă minunată și elegantă a portofoliului WordPress, potrivită pentru freelanceri și agenții creative. Este foarte ușor, totuși va satisface pe deplin nevoile oricărui designer grafic, ilustrator, fotograf și este sigur că va crea o prezență online la modă. Este o temă simplă, dar proaspătă și ușor de utilizat, potrivită pentru orice fel de muncă creativă.

Tema este creată cu ajutorul cadrului front-end Bootstrap 3 care îl face pe primul loc pe deplin receptiv și mobil. Tema este extrem de personalizabilă și fiind bazată pe Cadrul Redux, este foarte ușoară și convenabilă în acest sens. Dacă sunteți în căutarea a ceva diferit și vă va face să ieșiți în evidență în mulțime, aceasta este tema pentru care ar trebui să mergeți!

8. Notio

Notio - Tema de portofoliu Deluxe

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Notio este o temă de portofoliu WordPress curată, sofisticată și simplă, dar frumoasă. Această temă este capabilă să atingă standarde ridicate de așteptare cu designul ei priceput și estetic, fiind în același timp extrem de ușor de utilizat. Unele dintre caracteristicile sale includ opțiuni de importare a temelor, imagini, glisoare, postări, pagini și widget-uri. Este gata pentru WordPress 4+ și are suport multilingv WPML atât pentru textul paginii dvs., cât și pentru secțiunile magazinului dvs. WooCommerce.

Există o mulțime de elemente de drag & drop, care permit personalizarea fără probleme a paginii tale. Notio este pregătit pentru retină și are o grafică ultra-înaltă de rezoluție. Este cu adevărat greu de descris cât de bine arată această temă, motiv pentru care a făcut-o pe lista noastră cu cele mai bune portofolii de teme WordPress. Documentarea acestei teme este foarte extinsă și informativă, suficientă pentru a transforma orice începător într-un utilizator cu experiență. Același principiu al adaptabilității se aplică și dispozitivelor. Notio răspunde în întregime și funcționează bine pe tablete, smartphone-uri și computere desktop.

9. Pofo

Pofo - Portofoliu creativ și Blog Premium Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pofo este o temă WordPress modernă, extrem de personalizabilă, ușor de utilizat și care răspunde pe deplin pentru agenții, echipe creative, fotografi, freelanceri, bloggeri, artiști, companii corporative și orice altă nișă de afaceri pentru a construi portofoliu, blog și site de comerț electronic cu ușurință.

Această temă frumoasă și elegantă oferă o mulțime de machete pentru portofoliul online și blogul tău. O colecție excelentă de peste 150 de elemente pre-construite, 25+ pagini de pornire gata făcute și 200+ exemple de pagini demonstrative pentru a construi web. Tema încorporată este, de asemenea, inclusă cu popularul WPBakery Page Builder și Slider Revolution folosind shortcode Pofo personalizate cu opțiuni suplimentare. Puteți utiliza, de asemenea, personalizatorul WordPress pentru a vă proiecta site-ul perfect. Pofo este codat cu cele mai bune standarde și bine documentat, astfel încât site-ul dvs. web se încarcă rapid și puteți găsi cu ușurință răspunsuri la toate întrebările dvs..

10. GridStack

GridStack - Agenție responsivă Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

GridStack este o temă minima și modernă de portofoliu WordPress, realizată pentru prezentarea de fotografii, ilustrații, videoclipuri și alte materiale media. Este complet receptiv și suportă, de asemenea, încărcare dinamică AJAX. Tema vine, de asemenea, cu un panou fix din stânga, care vă ajută să navigați perfect.

Unele dintre alte caracteristici ale acestuia includ opțiuni de vizualizare pe ecran complet și efecte de derulare paralaxă, grile de galerie cu lățime întreagă. În acest fel, site-ul dvs. WordPress arată excelent și utilizează ecranul complet disponibil, indiferent de dimensiunea pe care este ecranul. Grila de imagini este de asemenea receptivă, rearanjându-se pe măsură ce rezoluția de vizualizare se micșorează sau se mărește cu efecte animate netede.

11. Milo

Milo - Tema WordPress WooCommerce gata de telefon mobil

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Milo este o temă de portofoliu WordPress extrem de minimalistă și ultra-modernă. Această temă elegantă este potrivită pentru fotografi, artiști și ilustratori cu o apreciere pentru minimalism și dorința de a-și afișa portofoliul online într-un mod care face ca conținutul lor să fie punctul central al fiecărei pagini. Milo dispune de un design inteligent care să răspundă pentru a afișa aspectele paginii în mod constant, indiferent de dimensiunea ecranului sau de tipul dispozitivului. Având un panou lateral ajută imens la navigare, fără a-i compromite ușurința și sofisticarea. Dacă iubești cu adevărat minimalismul, atunci aceasta este tema pentru tine!

12. Dezvălui.

Dezvăluiți un portofoliu responsive Premium WordPress

Info și descărcare

Reveal este o temă premium WordPress creată de Theme Trust pentru cei care caută un site de stil de afaceri / portofoliu / blog cu un design receptiv care va primi indiferent de dimensiunea ecranului pe care îl utilizați. Proiectat pentru a arăta bine pe monitorul normal, laptopul, ipad-ul, dispozitivul mobil (iPhone) … etc, Reveal este perfect pentru cei care au clienți și sau vizitatori care își vor naviga site-ul prin diverse gadgeturi.

Reveal folosește pluginul Isotope js premium, astfel încât să puteți configura un portofoliu filtrabil cu câteva animații foarte clare, în loc să vă reîncărcați pagina de fiecare dată când doriți să vizualizați articole dintr-o anumită categorie. Articolele de portofoliu se deschid folosind AJAX, astfel încât atunci când faceți clic pe un articol de portofoliu, conținutul din portofoliu se va deschide în aceeași pagină deasupra secțiunii de portofoliu și poate fi făcut clic pe închis. Nu numai că acest lucru adaugă o notă de eleganță, dar, de asemenea, face site-ul dvs. foarte ușor și rapid de navigat.

Designul general al Reveal este foarte minimalist, accentul fiind conținutul tău. Și în ceea ce privește funcțiile, nu este încărcat cu tone de lucruri, ci mai degrabă, include doar opțiunile necesare pentru un portofoliu și un site de blog curate și simple – incluzând mai multe machete unice și o varietate imensă de opțiuni de personalizare. Ceea ce este unic în această temă este că acum puteți uita de mărirea sau micșorarea fotografiilor pentru a satisface cerințele ecranului. Tema ajustează automat imaginile în funcție de ecran. Literal ORICE dimensiune a ecranului! Ai nevoie de ceva nou? Ai putea cădea cu adevărat pentru această unicitate.

13. Inspiro

Galerie Inspiro Fullscreen Premium WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Inspiro este o temă de portofoliu WordPress curată și elegantă, care se concentrează mai mult pe materialele creative legate de fotografie. Vine la pachet cu funcții excelente, precum asistență video, prezentare de diapozitive pe ecran complet, pagină de pornire widgetizată, modul de galerie, constructor dinamic de pagini de pornire Visual Customizer și se bazează pe incredibilul cadru ZOOM.

Și nu este necesară codarea. Acest lucru face ca Inspiro să fie o opțiune ușoară (și prietenoasă pentru începători) pentru webmasteri de toate nivelurile de abilități. Fără a fi necesară codificarea și disponibilitatea unei tracțiuni ușoare și ușoare, veți putea să vă construiți site-ul în cel mai scurt timp și în cele din urmă veți putea să vă prezentați talentul lumii pe care v-ați păstrat-o prea mult timp! Vitrine fericite!

14. fotograf

Fotograful portofoliului online Tema WordPress

Tema WordPress pentru fotograf este o temă premium dezvoltată în colaborare cu fotograful profesionist. Deci, puteți fi sigur că tema conține toate necesitățile pentru nevoile dvs. de fotografie. Nu lipsește nimic!

Doar fotografii frumoase pot vinde serviciile unui fotograf. Cu această temă vă puteți prezenta munca elegant pe pagina dvs. de pornire. Afișați-vă fotografiile ca fundal cu dimensiuni complete sau ca glisor. În plus, tema este perfectă și pentru portofoliul dvs. – folosiți funcțiile încorporate pentru a vă adăuga galeria. Pentru fotografii care doresc să-și crească baza de clienți, formularul de contact personalizabil și integrarea pluginului WooCommerce sunt excelente. Astfel puteți vinde direct orice fel de servicii și produse, precum ședințe foto, fotografii sau accesorii pentru fotografi.

15. Mane

Portofoliu modern Mane Tema WordPress pentru reclame

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Mane WordPress este plină de funcții utile pentru un portofoliu creativ online. Tema este inclusă cu puternicul constructor de pagini Visual Composer. Astfel, puteți crea propriile machete de pagini personalizate, completate cu tone de opțiuni de portofoliu încorporate, cu un constructor intuitiv front-end. Adăugați o listă de portofoliu, grilă, încărcați mai multe sau defilare infinită, carusele, glisoare și multe altele. În plus, tema vine cu casetă de lumină pentru imagini și videoclipuri, feed-uri sociale și integrări de pictograme, suport de paralax, link-uri interactive și multe altele.

16. Kalium

Kalium Professional Creative WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Kalium este o temă creativă cu cele mai vândute și este ușor de văzut de ce. Tema prezintă tone de opțiuni încorporate pe care orice profesionist creativ le-ar plăcea. Opțiunile ușoare de construire a paginilor, design-urile de design și demonstrațiile de probă pre-făcute facilitează începerea. După aceea, ați adăugat opțiuni pentru tipografie, glisante, traduceri de limbi, culori, hover de portofoliu, integrare de portofoliu Dribbble și culori pentru stilarea fără cod. Tema Kalium este de asemenea pregătită pentru retină și oferă imagini adaptive care se întind sau decupă pentru a fi afișate la dimensiunea perfectă pe orice dispozitiv. Este probabil una dintre cele mai bune teme de portofoliu WordPress pentru companii și agenții, datorită flexibilității.

17. Werkstatt

Portofoliu creativ Werkstatt Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pentru a construi un portofoliu frumos ajută cu adevărat să începeți cu un șablon frumos. La fel se întâmplă că tema Werkstatt este plină de ele. Cu mai mult de 25+ demo-uri unice de portofoliu și stil galerie din care să aleagă, o interfață de construire a paginilor de glisare și de încărcare, filtru de portofoliu de detectare automată, stiluri de blog personalizabile și mai mult, este o alegere excelentă pentru orice creativ să își construiască propriul site web. Alte caracteristici excelente includ sute de fonturi Google, 6 efecte de hover animate, compatibilitatea WooCommerce, machete multiple de meniu și chiar suprapuneri audio.

18. Slab

Tema netedă a WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Smoothly este o alegere excelentă pentru a construi site-uri web creative pentru clienții dvs. sau pentru dumneavoastră. Această temă WordPress a portofoliului a fost aleasă de mulți profesioniști creativi, inclusiv designeri web și grafici, ilustratori, fotografi, agenții, freelanceri și mulți alții pentru a construi portofolii uimitoare și site-uri web corporative. Este o temă WordPress cu adevărat portofoliu creativ. Acesta include mai multe demo-uri care vor ajuta mintea și clienții să iasă în evidență de mulțime. Utilizați unul dintre ele ca punct de plecare pentru a crea propriul dvs. site impresionant.

Este inclus cu mai multe plugin-uri WordPress premium și elemente Visual Composer în valoare de peste 200 USD. În plus, include mai multe plugin-uri premium exclusiv WordPress, care sunt disponibile doar în temă. Și suportă mai multe pluginuri de la terți. Animații și efecte netede, grile de imagini și galerii, carusele creative, hărți Google colorate, machetele dispozitivelor, legături sociale, capacitatea de a crea portofolii, studii de caz, membrii echipei și multe alte funcții și opțiuni vă vor ajuta să creați ceva cu adevărat remarcabil..

19. AVOIRĂ

AVOIR Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

AVOIR WP este o temă premium WordPress, bazată pe un design minimal, o tipografie fină și o fotografie mare, concepută special pentru nevoile profesioniștilor creativi precum graficieni și web designeri, agenții creative, tatuatori, freelanceri, fotografi, arhitecți, grafitti și vizuali artiști în general.

Pachet cu caracteristici interesante, cum ar fi puternicul constructor de pagini Drag Composer Visual Composer, Redux Options Framework, Revolution Slider, Parallax Backgrounds și Google Web Fonts, AVOIR WP devine o alegere ideală pentru site-uri și proiecte creative. Cu un instalator demonstrativ One Click și o demonstrație pregătită pentru WooCommerce, puteți configura site-ul dvs. web și puteți începe să creați conținut în câteva minute. Aproape fiecare element al acestei teme este ușor de personalizat fără cunoștințe de codare.

Răspunzător și super flexibil, AVOIR WP vă permite să creați machete de pagină extrem de estetice și unice. Seturi de culori personalizate, fonturi web Google, fundaluri Parallax, glisiere video, elemente animabile și multe alte funcții sunt disponibile printr-o interfață ușor de utilizat și intuitivă.

20. Monsterrat

Monsterrat Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Monsterrat este un portofoliu curat și minim de temă premium WordPress. Această minunată temă ar fi perfectă pentru a vă prezenta arta, design-ul produselor, îmbrăcămintea, prezentările multimedia sau orice altceva.

În cazul în care un designer în orice fel sau formă, aveți nevoie într-adevăr de un site web, astfel încât oamenii să vă poată găsi. Cel mai simplu mod de a începe este cu o temă WordPress, de ce nu Monsterrat? Una dintre cele mai unice caracteristici ale acestei teme este navigarea minunată a pictogramei verticale, care vă permite media dvs. să stea în față și în centru. Cititorii dvs. trebuie doar să faceți clic pe pictograme pentru a deschide meniul ascuns, legăturile sociale, portofoliul și bara de căutare.

Dar Monsterrat poate face tone mai mult decât să fie doar portofoliul dvs., de asemenea, vine cu o mulțime de tipuri de postări personalizate și puternicul constructor de pagini Visual Composer. În acest fel, puteți adăuga servicii pe care le oferiți, mărturii ale clienților fericiți și chiar membrii echipei dvs. (dacă sunteți doar dvs., atunci utilizați compozitorul pentru a crea o pagină despre). Alte funcții tematice includ integrarea hărților Google, pictogramele FontAwesome, fișierele de traducere, contoarele și barele de progres și multe altele.

21. Labirint

Maze WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Maze este un portofoliu foarte unic și creativ, tema premium WordPress, care este perfect pentru orice agenție sau studio pentru a-și crea site-ul. Această temă este o modalitate excelentă de a anunța clienții cât de grozav ești.

Această temă este într-adevăr una. Dacă doriți să faceți o impresie mare, îndrăzneață, atunci Maze este potrivit pentru dvs. Această temă unică de portofoliu cu o pagină are caracteristici excelente pentru crearea propriului dvs. portofoliu online care vă descrie cu adevărat dvs. și procesul creativ. Utilizați constructorul de dispunere ușor pentru organizarea secțiunilor, alegeți piei de culoare deschisă și închisă și utilizați fundalul încorporat pentru a începe.

Maze are mai multe funcții, cum ar fi defilare avansată personalizată, grafică de fundal FPS înaltă și glisoare cu ecran complet, care sunt sigur că atrag atenția cititorilor. Și panoul de opțiuni fără margini, casetele de postare dinamică și pagină, suportul fonturilor Google și alte funcții de backend vă vor păstra fericiți ca o clamă. Alte caracteristici tematice excelente includ suport pentru teme pentru copii, fișiere de traducere, un generator de coduri scurte minunate, formular de contact Ajax și multe altele.

22. Beckett

Tema WordPress Beckett

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Beckett este o temă modernă și simplă de portofoliu pentru blog și portofoliu. Cu un aspect curat și spațios, această temă păstrează accentul pe imaginile și conținutul dvs..

Când faci saltul de la hobbyist la fotograf profesionist, primul pas este să creezi un site elegant pentru a-ți arăta munca. Beckett îți face viața ușoară. Această temă include funcțiile cheie de care aveți nevoie pentru a construi rapid un site web pentru fotografie. Portofoliul filtrabil este perfect pentru încărcarea galeriilor de imagini, iar portofoliile și șabloanele de pagini de arhivă fac ca adăugarea paginilor dvs. să fie rapidă și ușoară.

O altă caracteristică excelentă a Beckett este suportul încorporat pentru personalizatorul temelor WordPress. De aici puteți seta culori personalizate, selectați dintre tone de widget-uri personalizate și multe altele. Cu aceasta, puteți vedea toate modificările în direct înainte de a le angaja pe site-ul dvs. web live. Alte caracteristici includ o prezentare de diapozitive uimitoare a paginilor de pornire, coduri scurte personalizate, o pagină cu mărturii, un design receptiv și compatibilitatea browser-ului.

23. Pila

Stack WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Stack-ul este un portofoliu colorat și modern din portofoliu tematic pentru WordPress, realizat de Themify. Această temă prezintă un design complet fluid, care vă permite să fie ușor de citit pe orice dispozitiv. Tema este un elegant blog de zidărie și temă de portofoliu care a folosit suplimentul Themify „Tiles” pentru a crea o grilă perfectă de postări recente. Această temă este modalitatea perfectă de a împărtăși gândurile, experiențele sau chiar operele de artă cu restul lumii.

Tema folosește constructorul drag and drop Themify, astfel încât este ușor să creezi machete personalizate. Și opțiunile de culoare încorporate înseamnă că puteți crea o versiune de Stack care funcționează pentru dvs. (dacă doriți să utilizați doar nuanțe de roz, puteți – doar noi, panoul de styling). În plus, tema este compatibilă cu WooCommerce, astfel încât să puteți începe să câștigați bani din site-ul dvs. web prin vânzarea propriilor produse sau prin conectarea la site-uri afiliate.

Alte funcții pe care sigur le adorați includ defilarea infinită, suportul pentru imagini retină, o mulțime de formate de postare, coduri scurte și widget-uri personalizate, opțiuni personalizate de font Google și multe altele.

24. Umflarea

Umflați tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Swell este un portofoliu minim și o temă premium de bloguri WordPress perfectă pentru pornirea unui site personal pentru a vă împărtăși gândurile sau a vă promova munca. În plus, suportul pentru fundaluri video uimitoare face ca postările și conținutul dvs. să iasă în evidență.

Toată lumea este online, deci are sens că și tu ar trebui să fii. Swell este o opțiune minunată pentru a începe propriul blog sau portofoliul online. Această temă ușor de utilizat răspunde pe deplin, astfel încât urmașii dvs. să vă poată verifica ultimele postări pe orice dispozitiv. Și șabloanele de pagină încorporate pentru pagina principală și portofoliul simplifică obținerea setării site-ului.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale Swell este fundalul video pe toată lățimea. Tema acceptă videoclipuri Vimeo, Youtube și self-hosting, astfel încât să puteți crea pagini atrăgătoare. Și fundaluri de imagine personalizate pentru titluri adaugă o notă unică portofoliului, blogului dvs. etc..

25. Elegant de Themify

Temificați Tema WordPress elegantă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Elegant este o temă WordPress curată și minimă de portofoliu, concepută de Themify. Această temă este perfectă pentru fotografi, artiști și bloggeri care au tone de imagini minunate pentru a le împărtăși cititorilor.

O fotografie valorează o mie de cuvinte nu? Așadar, de ce să nu umpleți site-ul dvs. cu milioane de cuvinte folosind portofolii superbe incluse în portofoliul elegant, tema WordPress. Această temă este perfect codificată pentru ca dvs. (și echipa dvs.) să partajați un blog plin cu sfaturi și gânduri, portofolii ale lucrărilor dvs. și chiar un magazin de comerț electronic dacă există produse pe care doriți să le împărtășiți cititorilor dvs..

Un portofoliu elegant vine în prealabil cu 6 piei de culori diferite, dar există și selecții de culori încorporate, dacă doriți să vă proiectați schema de culori. Și având în vedere că tema include constructorul de pagini drag and drop de la Themify, este ușor să creezi pagini cu aspect personalizat cu doar câteva clicuri. Toate aceste opțiuni ușor de utilizat fac din portofoliul elegant o alegere excelentă pentru orice reclamă. Alte funcții tematice includ widget-uri personalizate, o mulțime de coduri scurte, trei filtre de imagine (sepia, încețoșare și scară de gri), opțiuni de antet personalizate, integrare socială și, desigur, un design minunat responsive.

26. Roșu: Folio

Roșu: Folio WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Red: folio este un portofoliu responsiv pentru tema WordPress de la Themeforest. Această temă minunată este perfectă pentru prezentarea lucrărilor noastre pentru a le împărtăși cu prietenii, clienții și adepții voștri.

A avea un portofoliu de care te poți mândri este important pentru orice designer, dezvoltator sau artist. Prin plasarea portofoliului online, vă este mai ușor să vă împărtășiți munca cu prietenii, familia și angajatorii, indiferent unde vă aflați. Roșu: folio este modalitatea perfectă de a crea un portofoliu online pe care îl afișați pe orice dispozitiv, datorită aspectului său receptiv, fonturilor Google personalizabile, Pretty Lightboxes și multe altele.

O caracteristică cheie a Red: Folio este opțiunile flexibile de portofoliu încorporate în temă. Folosind tipul de post personalizat Portfolio, puteți crea rapid și ușor pagini, secțiuni și categorii de portofoliu nelimitate. Stilează-ți fiecare portofoliu folosind opțiuni pentru filtrare, dimensiuni de imagine (pătrat mic sau mare, peisaj, portret mic sau mare sau video), casete luminoase și un cadru opțional pentru browser plat pentru fiecare element. În plus, puteți personaliza spațiul, suprapunerea și opacitatea pentru portofoliile dvs. folosind panoul de opțiuni tematice.

Alte caracteristici de temă includ culori nelimitate pentru diverse elemente de temă, un panou cu opțiuni tematice ușor de utilizat, opțiuni de dispunere a unei singure și mai multe pagini, un tip de post personalizat al membrilor echipei, șabloane de 9 pagini pentru a vă ajuta să începeți, glisorul strat și multe altele.

27. Poteca

Urmăriți tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Trail este o temă WordPress de tip portofoliu minim de la Theme Trust. Această temă elegantă este curată și simplă, astfel încât să vă puteți afișa imaginile și videoclipurile.

Portofoliile sunt o modalitate excelentă de a afișa lucrările sau proiectele curente. Cu Trail, puteți crea un portofoliu online elegant și minim al lucrărilor dvs. Acest lucru este util atunci când solicitați locuri de muncă, arătându-vă abilitățile către potențialii clienți sau doar pentru partajarea cu prietenii și familia.

Trail vine complet cu un portofoliu minunat filtrabile. Puteți adăuga imagini, glisoare de galerie și videoclipuri pentru a vă afișa lucrările. În plus, puteți utiliza pagina principală paralaxă pentru a arăta ce este nou. O altă caracteristică excelentă este personalizatorul de temă WordPress încorporat pe care îl puteți utiliza pentru a schimba culorile, fonturile și alte funcții.

28. OnePager

Tema WordPress OnePager

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

OnePager este o temă elegantă de portofoliu WordPress, dezvoltată de Templatic. Această temă este o modalitate excelentă de a prezenta un portofoliu personal sau profesional.

OnePager dispune de o pagină de start bogată în funcții, care pune toate informațiile cele mai importante în față și în centru. Puteți alege să includeți un slider al paginii de pornire, personalul dvs., articole din portofoliu, servicii, mărturii sau recenzii carusel, reclame, postări pe blog, un buletin informativ și chiar un formular de contact. În plus, este ușor să vă personalizați pagina de pornire folosind widget-uri și sistemul de meniu integrat WordPress. În acest fel, puteți crea pagina principală pe care doriți să o vadă clienții sau cititorii.

Tema acceptă, de asemenea, o varietate de alte opțiuni incluse în majoritatea temelor tematice. Funcțiile includ suportul WooCommerce pentru un magazin online complet, căutare avansată, arhive, harta site-ului și shortcodes personalizate.

29. Bold

Tema îndrăzneață de WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Bold este o frumoasă temă WordPress și de portofoliu, creată de Themify. Această temă electrizantă este plină de pumni mari de culoare, textură și machete curate o fac perfectă pentru un site web de excepție pentru orice blogger, designer, desenator, fotograf, etc..

În mod clar, această temă are un impact. De îndată ce ajungeți pe paginile de pornire pe pagină principală, cu orice culoare din curcubeu. Puteți adăuga aproape orice la blog și portofoliu. Ambele acceptă standard, imagine, galerii, glisiere, videoclipuri și chiar hărți. În plus, puteți personaliza individual fiecare postare adăugată. Alegeți orice culoare, orice model, orice imagine, orice font, orice aliniere doriți. Acest lucru vă oferă puterea de a crea un site web care să se potrivească cu personalitatea dvs..

O altă caracteristică excelentă este încărcarea infinită a paginii de pornire. Oaspeții pot continua să deruleze până găsesc ceea ce caută. Și există și un buton util înapoi la partea de sus. În acest fel, nu trebuie să deruleze înapoi în partea de sus la final. Cu un clic al butonului din spate spre partea de sus, acestea sunt aduse în antetul dvs. pentru o navigare ușoară.

30. cerneală

Tema WordPress de cerneală

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ink este un portofoliu responsiv pentru tema WordPress, dezvoltat de Theme Trust. Această temă uimitoare prezintă o grilă de pagini de pornire perfectă, care afișează în mod expert articole din portofoliu, ceea ce o face o potrivire excelentă pentru artiști, designeri grafici și alții cu portofolii personale..

Această temă o păstrează simplă cu un portofoliu elegant de pagini de pornire. Grila perfectă face ca posturile să iasă în evidență. În plus, faptul că portofoliul poate fi filtrat, ușor pentru vizitatori să răsfoiască lucrările și să găsească ceea ce caută.

De asemenea, cerneala răspunde complet. În acest fel vă puteți afișa site-ul dvs. ant portofoliul dvs. indiferent unde vă aflați. Cu un portofoliu atât de frumos, îl puteți utiliza cu ușurință pentru a le arăta prietenilor și următorilor proiectele dvs. curente, sau chiar la un interviu de muncă pentru a afișa întregul corp de muncă..

31. Patti

Patti WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Patti este o temă în stil parallax cu o pagină perfectă pentru crearea unui portofoliu simplu online. Tema este receptivă și ușor de utilizat, așa că aproape oricine își poate construi propriul site WordPress cu acesta. Tema include creatorul de pagini Visual Composer, deci nu trebuie să înțelegeți limbile de codare pentru a vă personaliza site-ul. Pur și simplu introduceți modulele pe care doriți să le includeți. Cum ar fi proiecte, fundaluri paralaxe, galerii, glisoare, pictograme, prezentări de diapozitive și multe altele.

Dar asta nu este tot. Patti este, de asemenea, compatibil cu o serie de pluginuri utile și populare pentru a adăuga și mai multe funcții în portofoliul dvs. Traduceți site-ul cu WPML, adăugați un magazin cu WooCommerce, gestionați barele laterale cu generatorul SMK Sidebar Generator, optimizați-vă SEO cu pachetul SEO sau All in One, etc..

32. Kappe

Kappe - Portofoliu pe ecran complet și temă WP pe blog

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Kappe are un aspect modern, cu o structură grilă receptivă și o temă de portofoliu WordPress curată, aproape minimă. Această temă este construită exclusiv pentru fotografie, deși poate inculca alte vitrine. Este complet personalizabil și are pictograme retină, glisiere nelimitate, culori, bare laterale și 5+ widget-uri personalizate. Este gata de traducere și vine cu o documentare detaliată complet revizuită. Așadar, dacă sunteți în căutarea a ceva care să vă evidențieze munca mai degrabă decât el însuși, atunci aceasta merită cu siguranță să încercați.

33. Filtrat

Tema WordPress filtrată

Info și descărcare

Filtrată este o temă WordPress cu un portofoliu curat și elegant, care va oferi lucrării dvs. prezentarea pe care o merită. Munca ta este uimitoare, așa că de ce să o expui pe o temă mediocră? Filtrat vine cu un design bine echilibrat și minim, cu mai multe efecte jQuery de bun gust, care vor face munca ta să pară uimitoare și să te ajute să impresionezi vizitatorii.

34. Venture

Venture Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Venture este o temă WordPress și un portofoliu activ, creat de WPZoom. Aceasta este o temă excelentă pentru întreprinderile și persoanele fizice care doresc o temă curată și minimă cu un portofoliu care să-și prezinte munca.

Această temă include o mulțime de caracteristici utile, cum ar fi aspectul personalizat cu lățime completă. Puteți schimba cu ușurință culorile, fonturile și alte funcții de prezentare de diapozitive din pagina Opțiuni tematice. Acesta este un mod minunat de a evidenția despre ce este afacerea dvs., proiecte recente sau alte noutăți relevante.

De asemenea, Venture vine cu 12 widgets minunate pentru a vă personaliza pagina de pornire. Afișați o listă rotativă de clienți, adăugați un mesaj de apel la acțiune sau adăugați o listă cu postările recente într-o clipă. Alte widget-uri includ Flickr feed, Twitter feed-uri, comentarii recente, portofoliu cu file, mărturii, link-uri sociale și multe altele.

35. Apex

Apexa Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Apex este un portofoliu clasic temă premium WordPress concepută de Templatic. Această temă modernă a fost creată special având în vedere arhitecții și agențiile de construcții.

În calitate de arhitect sau firmă de construcții, aveți nevoie de investitori și / sau clienți pentru a vă continua activitatea. Prezintă-ți activitatea într-un mod profesional folosind Apex și sigur vei impresiona clienții și investitorii deopotrivă. Tema are tot ce ai nevoie – o pagină de pornire minunată, suport de fundal pentru imagini paralax, un formular de contact excelent, un blog util și cel mai important un mod de a te documenta și de a împărtăși munca ta.

Cea mai tare caracteristică a acestei teme este portofoliul uimitor care vă prezintă proprietățile. Fiecare post include un glisant uimitor de imagini care prezintă proiectul dvs., urmată de o descriere detaliată (caracteristici, facilități, specificații facilități, program de plată, etc.). În plus, există o secțiune specială pentru a adăuga o hartă la locația dvs., un videoclip de proprietate și chiar o broșură. Acesta este un mod minunat de a prezenta fiecare dintre proiectele dvs. și de a afișa toate informațiile pe care cumpărătorii și investițiile doresc să le vadă într-un format curat, ușor de citit.

Tema include, de asemenea, o mulțime de opțiuni de personalizare prin intermediul personalizatorului de teme WordPress. De aici puteți adăuga logo-ul, regla culorile temei și multe altele și puteți previzualiza modificările în direct. Apex include, de asemenea, widget-uri personalizate, asistență pentru mărturii, integrare în social media, șabloane de pagini, suport WPML pentru traduceri ușoare și multe altele.

Înfășurați alegerile noastre pentru cele mai bune teme de portofoliu WordPress

Acestea sunt doar câteva dintre temele noastre preferate, care cred că se întâmplă să fie și unele dintre cele mai bune teme WordPress de portofoliu pe web, dar știm că există multe alte opțiuni acolo. Dacă ați găsit ceea ce a dorit inima voastră, spuneți-ne. Ne-ar plăcea să auzim care credeți că sunt cele mai bune teme de portofoliu WordPress și dacă credeți că ar fi trebuit să fie incluse în lista noastră.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me