Beste WordPress widget-plugins for alt

Vi elsker widgets. De er en rask og enkel måte å pakke inn mer innhold og nyttig informasjon på hver side av nettstedet ditt. Det kan ikke være enklere å legge til sosiale koblinger, skjemaer, nylige innlegg og mer.


Avhengig av WordPress-temaet du bruker, kan det hende du allerede har massevis av nyttige widgets innebygd (Total-temaet vårt inkluderer for eksempel 16+ tilpassede widgets). Men hvis temaet ditt mangler widgeten til drømmene dine, kan du prøve å bruke en plugin for å legge den til.

Vi har samlet 35 av våre favoritt-plugins som er klare til WordPress-widgeter. Så uten å vente lenger, la oss ta en titt!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Widgetbunter

Legg til en håndfull nyttige plugins på en gang med et av disse omfattende widget-pluginene. Disse er begge et flott alternativ for å legge til flere i sidefeltene med bare en brukervennlig plugin.

Flere widgeter

Flere widgets-plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Legg til jevnt Flere widgeter (får du det?) med denne helt gratis plugin-modulen. Plugin-en inneholder 11 spesialiserte widgeter for annonser, om meg, forretningsinfo, nyhetsbrev, sosiale medier, Facebook-side, nylige innlegg, glidebok for innlegg, kommentarer, Google maps og brukere. More Widgets holder det enkelt og bruker standard styling – så det er ikke nødvendig med kode for å gjøre pluginen veldig bra med temaet ditt.

SiteOrigin Widget Bundle

SiteOrigin Widget Bundle

SiteOrigin Widgets Bundle gir mange alternativer for bare en plugin. Det inkluderer widgets for Google maps, knapper, bilder, call to action, prisbord, postkarusell, funksjoner, videoer, overskrift og sosiale koblinger. I tillegg er de alle kompatible med SiteOrigin-sidebyggeren for å starte opp.

Tilpassede sidepanel-plugins

For å bruke widgeter trenger du et sted å plassere dem. Mange temaer inkluderer sideklær for widgeter og / eller bunntekst. Men hva hvis du vil ha forskjellige widgeter på forskjellige sider?

For å oppnå dette må du opprette tilpassede sidefelt og tilordne dem til de forskjellige innleggene, sidene eller egendefinerte innleggstypene. Ikke bekymre deg hvis dette er en funksjon som WordPress-temaet ditt ikke har – disse sidepanel-pluginene gjør det enkelt.

Tilpassede sidefelt

Egendefinerte sidefelter - Dynamic Widget Area Manager

Tilpassede sidefelt tilbyr nøyaktig hva du skulle tro – tilpassede sidefeltområder som du kan tilordne hver side, innlegg, kategori, arkiv og posttype på nettstedet ditt. Bare opprett en ny sidefelt og definere globalt hvor den skal vises (eller tilordne den til en bestemt side).

Tilpassede widgetområder

Tilpassede widgetområder for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Egendefinerte widgetområder er en nyttig WordPress-plugin som gjør det enkelt å opprette og legge til tilpassede sidefelt eller widgetområder til et hvilket som helst innlegg eller side. Bare opprett det nye widgetområdet og velg sidefeltet du vil at det skal erstattes – det er så enkelt.

Det kan ikke være enklere å komme i gang. Bare installer plugin-modulen, og den vil legge til et nytt menyelement for dine tilpassede widgetområder i WordPress-dashbordet. Klikk for å legge til et nytt område og bare navngi det nye området og velg innstillingene. Når du har publisert det nye widgetområdet ditt, blir det lagt til hovedwidgetsiden din, der du kan bruke det som et hvilket som helst av de andre sidefeltområdene dine.

De andre flotte funksjonene i denne plugin-en inkluderer 7 stiler, muligheten til å legge til tilpassede widget-områder til tilpassede innleggstyper og taksonomier, RTL-støtte og regelmessige oppdateringer. Dette er en fantastisk plugin, og du kan finne ut mer om det ved å klikke på Lær mer-knappen over.

Innholdsbevisste sidefelt

Innholdsbevisste sidefelt

Content Aware Sidebars er en av de mest populære gratis tilpassede sidepanel-plugins på nettet. Med den kan du lage kan lage ubegrensede sidefelt og widget-områder, eller erstatte eksisterende! Du kan også velge å vise eller skjule basert på side, posttype, taksonomi, forfatter, arkivdato osv. I tillegg er det lagt til alternativer for CSS / HTML-tilpasning som gir deg full kontroll over widget-styling.

Sidepanel og widgetadministrator

Sidebar & Widget Manager for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Bruk denne pluginen til å sette inn et hvilket som helst antall widgets for å lage den nøyaktige utformingen du ønsker på en side. Tilpass nettstedet ditt ytterligere ved å legge til tilpassede sidefelt praktisk talt hvor som helst. Plugin-en gir deg muligheten til å sette inn sidefelt for vertikale eller horisontale widgets, sidefeltene kan settes til å vises bare med bestemte typer innhold, og sidefeltene gjenkjenner også automatisk og tilpassede taksonomier (flott hvis du vil at en av widgetene dine skal vis innlegg med en bestemt kode eller kategori).

En annen flott funksjon er den medfølgende kortkoden for å sette inn en tilpasset sidefelt i innlegget ditt. På denne måten kan du legge til widgets direkte i innlegget ditt. Du kan også bruke plugin-modulen til å erstatte en sidefelt som fulgte med WordPress-temaet ditt, eller til og med for å tilpasse widgetene i bunnteksten. Denne plugin gir deg full kontroll over utseendet og synligheten til ganske mye alle widgetiserte områdene på nettstedet ditt. Med kan du vise spesifikke sidefelt på ethvert innlegg, side, søkeresultater, arkiver, 404 og til og med butikken din (produkter, handlevogn, kasse og alt) og forum (bbPress eller BuddyPress) sider. Plugin-en er også kompatibel med WPML for enkle oversettelser.

Enkle sidesider

Enkle sidesider

Hvis du vil ha en rask og enkel plugin, kan du prøve Simple Page Sidebars. Plugin-en bruker innebygd WordPress-hurtigbufring for å holde admin-dashbordet raskt, samtidig som det gir deg muligheten til å opprette og tilordne tilpassede sidefelt til individuelle sider..

Q2W3 faste widgets

Q2W3 faste widgets

Selv om denne plugin-en ikke inkluderer alternativer for å opprette nye sidefelt, gjør den det mulig å gjøre sidepanel-widgetene klebrig. Når du installerer Q2W3 Fixed Widget for WordPress vil den legge til et enkelt “fast widget” -alternativ som du kan sjekke når du bygger sidefeltet. Dette er en flott måte å holde viktige widgeter foran leserne – som påmelding til nyhetsbrev eller annonse med høy ytelse.

Sosiale WordPress-plugins

Sosiale medier er et viktig aspekt ved markedsføring, og enhver virksomhet eller blogg trenger absolutt å legge til lenker til sosiale profiler. De mest tilgjengelige stedene for leserne dine for å finne sosiale koblinger, er sidefeltet og bunnteksten. Her er våre favoritt-gratis sosiale widget-plugins fra WordPress.org.

Candy Social Widget

Candy Social Widget

Legg til en enkel sosial widget til ditt WordPress-tema med Candy Social. Denne pluginen inneholder 25 populære sosiale nettverk, pluss et enkelt alternativ for å dra og slippe å omgjøre. Tilpass ikondimensjoner, skriftstørrelse, form (firkantede, avrundede hjørner eller sirkel) og legg til et koblingsmål. Det er alt som er til det!

Social Icons Widget av WPZoom

Social Icons Widget av WPZoom

Denne praktiske plugin annonserer en widget for sosiale koblinger. Med støtte for 80+ sosiale nettverk så vel som 400+ ikoner å velge mellom, er dette et flott alternativ for å legge til enkle firkantede, avrundede, sirkulære, enkle eller merkede sosiale ikoner til sidelinjene..

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social-widgeten inneholder enkle alternativer for 40 sosiale ikoner hver med 3 forskjellige stiler å velge mellom (firkantede, sirkler og avrundede hjørner). Bare sett inn widgeten og legg til litt intro-tekst, velg en ikonform og pikselstørrelse og legg deretter til koblingene dine. Lett!

AccessPress sosiale ikoner Plugin

AccessPress sosiale ikoner Plugin

Hvis du leter etter en widget-plugin med litt mer teft, kan AccessPress være riktig for deg. Denne pluginen inneholder 12 unike innebygde ikontemaer (inkludert sekskanter, skisserte ikoner og til og med papirplan), alternativet for horisontal eller vertikal skjermlayout, verktøytips, sveveanimasjoner og mye mer.

Sosialt fotofôr

Smash Balloon Social Photo Feed

Med den gratis Social Photo Feed-plugin-en er det enkelt å vise en responsiv layout av et hvilket som helst antall Instagram-bilder fra en enkelt (eller flere) Instagram-konto. Det er mange alternativer for å tilpasse rutenettet, for eksempel bildebredde, høyde, telling, kolonner, bakgrunn, mellomrom og mer. Bare formater strømmen din og lim inn kortkoden i en tekst-widget til sidefeltet.

Social Slider Widget

Social Slider Widget

Vil du ha et grunnleggende fôrnett, eller kanskje til og med en glidebryter? Prøv Social Slider Widget-pluginen. Den viser de nyeste bildene fra en brukerkonto eller hashtag med lagt til alternativer for bestilling (dato, tilfeldig osv.), Navigering av glidebryteren, lysbilde-animasjon og mer.

Nyhetsbrev Optins

Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre besøkende en gang til tilbakelevere! Å legge til et nyhetsbrevwidget er en enkel (og ikke-invasiv) måte å få besøkende på nettstedet til å holde seg oppdatert om nettstedet ditt. Her er noen av widget-klare nyhetsbrev-plugins vi liker.

WP Abonner

WP Abonner

WP Subscribe integreres med aWeber, MailChimp og Feedburner, slik at du kan legge til et abonnementskart for et nyhetsbrev til et hvilket som helst widget-klart område. Det er enkle alternativer for å legge til etiketter på registreringsboksen, suksessmelding, feilmelding og tilpasninger kan legges til med CSS.

MailChimp for WordPress

MC4WP: Mailchimp for WordPress

Hvis du bruker MailChimp, er MailChimp for WordPress-plugin et ypperlig alternativ. Plugin-en legger til alternativer for å lage en enkel abonnementsoptin for sidefeltet eller bunnteksten, i tillegg til et abonnementsalternativ for kommentarer, BuddyPress-registrering, bbPress, EDD eller WooCommerce.

MailPoet Nyhetsbrev

MailPoet Nyhetsbrev Plugin

Hvis du vil sende nyhetsbrev på egen hånd uten en tredjepartstjeneste, kan du ta en titt på MailPoet Nyhetsbrev. Denne pluginen bruker e-postleverandøren din, webhotellet eller til og med Amazon for å sende nyhetsbrev du bygger rett i WordPress-dashbordet. Og det følger med en enkel påmeldingswidget som du kan sette inn i hvilken som helst sidefelt.

Nyere og populære innlegg-widgeter

Del dine beste innlegg med leserne dine for å få flere visninger og delinger ved å bare legge innleggene til sidefeltet eller bunnteksten. Denne nyttige plugin-pluggen gjør det enkelt å legge til nylige eller populære innlegg med en widget.

Nylig innlegg Widget utvidet

Nylig innlegg Widget utvidet

Den utvidede widgeten for nyeste innlegg gjør det enkelt å vise de siste innleggene dine med miniatyrbilder, utdrag, taksonomi og mer i et hvilket som helst widget-klart område. Det er mange alternativer, slik at du kan begrense resultatene etter kategori, kode eller til og med poststatus.

WordPress Populære innlegg

WordPress Populære innlegg

Hvis du vil vise de mest populære innleggene dine, kan du prøve WordPress Popular Posts widget-plugin. Velg om du vil vise toppinnlegg, sider eller til og med tilpassede innleggstyper basert på sidevisninger. I tillegg er det alternativer for å velge tidsperiode slik at du kan vise de populære innleggene dine om dagen, uken, måneden eller til og med hele tiden.

WP Tab-widget

WP Tab-widget

For et mer unikt utseende kan du legge til en widget med faner med innlegg i stedet. WP Tab-widgeten bruker nylige innlegg, populære innlegg, nylige kommentarer eller taggene dine til å opprette koder. I tillegg er det enkle alternativer for tabulatorrekkefølge, paginering, antall innlegg som skal vises og miniatyrstørrelse.

Nyere innlegg-widget med miniatyrbilder

Nyere innlegg-widget med miniatyrbilder

Widgeten for nyeste innlegg med miniatyrplugin er akkurat slik det høres ut – en enkel widget for å legge de siste innleggene til sidefeltet. Men ikke la deg lure, det er fremdeles mange alternativer du kan bruke for å tilpasse de siste innleggene dine. Legg til en tilpasset tittel, vis postmeta, definert miniatyrstørrelse, angi utdragslengden, åpne lenker i en ny fane, osv..

Undersøkelser og undersøkelser av sidelinjen

Hvis du driver en blogg eller online virksomhet, kan det være lurt å finne ut hva leserne dine tenker på et eller annet tidspunkt. Den enkleste måten å få øyeblikkelig tilbakemelding er med en avstemning eller en undersøkelse, og disse programtilleggene gjør det enkelt å legge til et tilbakemeldingsskjema til widget-områdene dine.

WP avstemninger

WP avstemninger

WP-Polls er en enkel Ajaxed-avstemning som du kan legge inn i ethvert innlegg, side eller sidefelt. Tilpass avstemningene dine med maler og CSS når du har opprettet dem, og sett dem deretter inn i et hvilket som helst widget-klart område ved å velge den varte avstemningen eller en bestemt.

Poll, Survey, Quiz & Form av OpinionStage

Poll, Survey, Quiz & Form av OpinionStage

OpinionStage tilbyr et mer funksjonsrikt alternativ med deres Poll, Survey, Quiz & Form-plugin. Dette er en flott måte å øke leserengasjementet ved å be om leserinnspill (eller til og med bruke avstemningen til en gitt). I tillegg er det enkelt. Bare opprett avstemningen og legg den til i widgetene dine.

Quiz & Survey Master

Quiz & Survey Master

Quiz & Survey Master-plugin-en inneholder alternativer for å lage enkle spørrekonkurranser og spørreundersøkelser ved å bruke sanne falske, flervalgsoppgaver, åpent svar, avmerkingsbokser, fylle ut blanke spørsmål og tallspørsmål. I tillegg bruker den en enkel kortkode, så alt du trenger å gjøre er å lime inn kortkoden i tekstboksen, innlegget eller siden hvor du måtte ønske det.

Kontaktformular-widgeter

Sidefelt og bunntekst er gode steder å plassere enkle kontaktskjemaer og informasjon. Enten du vil ha et skjema eller bare en enkel måte å liste din kontaktinformasjon på, her er våre favoritt plugin-alternativer.

Kontaktskjema 7

Kontaktskjema 7 Plugin

Kontaktformular 7 er en av de beste gratis kontaktskjema-plugins på nettet (faktisk er det plugin-en vi anbefaler til alle våre Total-kunder). Nei. Kontaktskjema 7 gjør det enkelt å lage tilpassede kontaktskjemaer, men du kan sette inn skjemaene hvor som helst ved å bruke kortkoden for skjemaet ditt (bare lime det inn i en tekstwidget for å legge det til i en sidefelt eller bunntekst).

WPForms Lite

WPForms WordPress Plugin

WPForms Lite er en dra-og-slipp-skjermbygger for WordPress som du kan bruke til å lage egendefinerte skjemaer på få minutter. I tillegg er det forhåndsbygde maler som kan spare tid, samt enkle alternativer for å legge inn skjemaene dine i en hvilken som helst widget, innlegg eller side.

Kontakt widgets

Kontakt widgets

Hvis du bare vil vise kontaktinformasjonen din (og ikke et skjema), kan du vurdere den gratis plugin-kontakten. Denne enkle plugin legger til to nye widgets til ditt WordPress-nettsted: en for din personlige eller forretningskontaktinformasjon (e-post, telefon, faks og adresse med et Google-kart), og en annen for dine sosiale profiler.

Kalender-plugins

For bedrifter og nettsteder med arrangementer eller kampanjer er en kalender nøkkel. Kalenderen er perfekt for å dele konferanser, happy hours, begrenset tid salg, webinarer og mer. Og ved å legge dem til sidefeltet eller bunnteksten, sikrer du mer eksponering uansett hva du måtte komme opp.

Arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen er en fantastisk kalender for WordPress som tilbyr enkle funksjoner fra å opprette og administrere hendelser. Plugin-en legger til en ny innleggstype som du kan bruke til å legge til alle kommende hendelser, samt en widget du kan bruke til å vise en hendelsesliste i hvilken som helst sidefelt eller bunntekst..

Tockify hendelseskalender

Tockify hendelseskalender

Å legge til hendelser med Tockify Calendar-plugin er enkelt med den kraftige redigereren, flere kalenderoppsett (måned, agenda, pin-board), tilpasset utseende, Google Kalender-synkronisering og mer. Pluss den medfølgende minikalendervidget gjør det enkelt å vise kommende hendelser i en kalender med hendelsene oppført under den valgte dagen.

Mer nyttige widgets

Vi har dekket mange widgets, men hvis du vil legge til et knippe widgets på en gang, kan det være lurt å velge en bunt. Disse alternativene under legger til flere fantastiske widgets i en plugin.

Meks Easy Ads Widget

Meks Easy Ads Widget

Hvis du vil ha flere alternativer, kan du se på Meks Easy Ads Widget. Denne pluginen gjør det mulig å lage et ubegrenset antall annonser fra en enkelt widget ved å bruke forhåndsdefinerte eller tilpassede annonsestørrelser, tilfeldig bestilling, skyve eller rotere animasjoner og mer. Det er perfekt for å lage et vekslende banner, eller til og med et rutenett på mindre 125 x 125 annonser.

Google Maps Widget

Google Maps Widget

Å legge til et kart i sidefeltet eller bunnteksten er en fin måte å la de besøkende / kundene vite nøyaktig hvor virksomheten din ligger. Med Google Maps Widget-pluginen kan du raskt og enkelt legge til kart til de widgetiserte områdene dine. I motsetning til standard innebygde koder tar Google Maps Widget-plugin det til neste nivå, slik at du enkelt kan lage interaktive kart med støtte for lightbox. De tilbyr også en PRO-versjon med mer enn 50 funksjoner og alternativer som skins, widget-kloning, støtte for flere pinner, Google Analytics-integrasjon og selvfølgelig premium amerikansk-basert støtte.

Vær Atlas Widget

Vær Atlas

Weather Atlas Widget er enkel, men en flott plugin for å legge til vær fra praktisk talt overalt på kloden til WordPress-baserte nettsteder. Det er en morsom måte å legge til værforhold til en skihytte, hotell, fornøyelsespark eller et annet utendørs aktivitetsbasert nettsted.

Widgeten kan tilpasses – alle designelementer er justerbare, og værdata kan presenteres i forskjellige former, språk og enheter. En av widgetens beste funksjoner er dens tilpasningsevne. Bakgrunn og grenser tilpasser seg gjeldende temperatur, slik at du på et øyeblikk kan tolke hvordan været er.

Værforholdsikoner er enkle og vakre, og tilpasser også størrelse, farge og nyanser av widgetens tekst. Pluss at det er responsivt. Dette betyr at den automatisk tilpasser seg for visning på mobile enheter. Skriftstørrelse vil tilpasse seg deretter nettstedets skriftstørrelse (og plasseringen på en side samt nettleserstørrelse).

Googles omtaler-widget

Googles omtaler-widget

For bedrifter er anmeldelser en viktig del av å bygge din troverdighet og etablere tillit hos potensielle nye kunder. Google er en av de mest pålitelige kildene på nettet for ekte anmeldelser på nettet, og med plugin-modulen Google Reviews Widget kan du enkelt legge til anmeldelser for bedriften din på nettstedet ditt. Vis anmeldelser komplett med avatarer, stjerner, anmeld utdrag, les mer lenke osv.

Deaktiver widget

Deaktiver widget

Liker du ikke en bestemt widget? Ikke noe problem! Med widgeten deaktivert kan du enkelt deaktivere spesifikke widgeter, slik at de ikke er et alternativ når du bygger sidefeltet, bunnteksten eller andre widget-klare områder. Bare installer og komme i gang med å fjerne de uønskede widgetene!

Widget-importør / eksportør

Widget-importør og eksportør-plugin

Den siste pluginen vi ønsket å dele er sannsynligvis en av de mest nyttige – det er Widget-importøren og eksportøren. Med dette kan du kopiere widgetene du har på et nettsted og bruke dem, i nøyaktig samme rekkefølge og steder på en ny webside.

Dette er spesielt nyttig hvis du kloner nettstedet ditt på den lokale verten, flytter til en ny hostingplan eller hvis du har et multisitert oppsett og vil bruke widgetsene dine på nytt. Bare installer plugin-modulen på ditt WordPress-nettsted og eksporter JSON-filen, og installer deretter plugin-modulen på det nye nettstedet ditt for å importere widgetene dine.


Vi vet at det er tusenvis av widgeter og widget-plugins tilgjengelig, men forhåpentligvis har vi vært i stand til å hjelpe deg med å finne noen få av dem du måtte ønske eller trenger. Og alle delte alternativer er 100% gratis og finner du i WordPress.org-repository (slik at du kan installere tema rett fra WordPress-dashbordet).

Savnet vi noe? Hvis det er en widget du fremdeles leter etter, gi oss beskjed, så finner vi den. Eller hvis du har en egen plugin som kan anbefale, la oss en kommentar nedenfor slik at vi kan sjekke den ut!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me