35 beste portefølje WordPress-temaer i 2020

De beste porteføljens WordPress-temaer

Med denne stadig utviklende digitale tidsalder er behovet for å gjøre vår tilstedeværelse kjent på nettet av største betydning. Det være seg på Facebook, MySpace, Google+, Flickr, etc., vi må gjøre vår tilstedeværelse kjent for å ha en sjanse i denne digitale tidsalderen. Noen ganger er sosiale medier ikke nok. Det kreves noe mer personlig og tilpasset for å vise talentet ditt. Det være seg videografi, fotografering, kunst, tatoveringer, interiør eller grafisk design, eller hva det måtte være som du vil vise frem, arbeidet ditt vil være i en klasse for seg med noen av de beste porteføljen WordPress-temaene som vi har samlet fra hele internett.


Hold alltid porteføljen og risikoen din på ditt eget, komfortable sovepunkt … -Mario Gabelli

Hvis du leter etter noe funksjonelt da det er godt designet, er noe lett å laste og enkelt, slik at det ikke overskygger arbeidet ditt selv (fordi du ikke vil at potensielle kunder skal bli mer imponert over utformingen av porteføljesiden din enn de faktiske kreative verkene du har samlet), tror vi at du kommer til å finne noe du virkelig elsker her. Vi har samlet de mest lovende og (etter vår mening) beste portefølje WordPress-temaer de beste markedsplassene har å tilby. Så la oss fortsette til temaene!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt

Totalt - Kreativt, multi-purpose Premium WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Total er en ekte WordPress med flere formål, og den passer perfekt for å lage porteføljer. Og et flott eksempel på dette er Total-temaet Lefty-demo som har en hendig navigasjon til venstre sidefelt. Dette unike porteføljetemaet er en flott måte å vise frem arbeidet ditt … og til og med selge det. Denne demoen bruker Total WordPress-temaets flotte funksjoner, inkludert en supercharged portefølje som støtter forskjellige formater (bilder, gallerier, skyveknapper, videoer og mer), tonnevis med layouter (1-4 kolonner), endeløse alternativer for bildeheving (pluss ikon, lenkeikon, lightbox, title popup, title & date, opacity, etc.) og du kan legge til porteføljene dine hvor som helst ved hjelp av sidebyggeren (bare sett inn et rutenett eller karusell med Visual Composer). Uansett hvilken portefølje du vil, kan du bygge den.

Som sultende artist må du få navnet ditt der og tjene penger eller til underveis. Lefty-demoen har en om- og en kontaktside slik at potensielle kunder kan komme i kontakt. Men du kan også gjøre det mulig for WooCommerce å selge dine egne digitale verk eller fysiske kunst direkte fra nettstedet ditt. Goodbye art house tilbyr popup-butikker og salg på nettet der det er!

Hvis det er noe annet du trenger for din online portefølje, kan Total gjøre det. Vil du dele dine kommende arrangementer? Total er kompatibel med den gratis plugin-en for Events Calendar. Vil du vise hva som går inn i hvert stykke du lager? Legg til noen dyktighetslinjer, kakediagrammer eller til og med animerte milepælsteller for å få poenget ditt. Trenger du å oversette nettstedet ditt? Temaet kommer med .po- og .mo-filer, og det er WPML-kompatibelt. Så i utgangspunktet, bygg nettstedet ditt på den enkle måten med Total, og bruk mer tid på å fokusere på kreativiteten din. Totalt kommer med 40+ unike demoer og telling

Boxed Folio Total Demo

Totalt bokset portefølje WordPress Theme Demo

Info & NedlastingVis The Demo

Ser du etter et eske-design? Totaltema Boxed Folio-demoen viser hvordan du kan bruke innebygde alternativer i Totaltema for å lage en tilpasset porteføljelayout. Pluss det raske demo-installasjonsprogrammet gjør det enda enklere å komme i gang med noen av Total sine ferdige demoer.

TinyFolio totaldemo

Total Tinyfolio-portefølje WordPress Theme Demo

Info & NedlastingVis The Demo

Med Total-temaet kan du lage stort sett hva som helst, ta en titt på skjermdumpet over Totaltemaet TinyFolio-demo. Du kan se et annet flott eksempel på hvorfor Total-temaet er et av de beste porteføljene i WordPress-temaer du kan velge for nettstedet ditt..

James Personal Portfolio Total Demo

James Personal Portfolio Total Demo

Info & NedlastingVis The Demo

James er en boksedemonstrasjon med bakgrunn på full skjerm og en veldig minimalistisk tilnærming som viser hvordan man kan lage et nettsted ved å bruke Total for en personlig portefølje og / eller blogg. Den har en mørk topptekst (som kan være hvilken som helst farge du vil ha) og en enkel hjemmeside sammensatt av et enkelt bilde, noen ikonbokser og et porteføljennett som viser “det siste arbeidet”. Bygget med Visual Composer-sidebyggeren, hjemmesiden er veldig enkel å finpusse eller endre fullstendig til alt du ønsker. Og siden det å ha en online portefølje er avgjørende i disse dager, hvilken bedre måte å konfigurere den på å bruke WordPress som er et av de mest brukte CMS-systemene der ute som ikke bare er lett å bruke, men også veldig kraftige og sikre.

Tilpass virksomhetsportefølje totaldemo

Tilpass virksomhetsportefølje totaldemo

Info & NedlastingVis The Demo

Elsker du Adapt gratis WordPress-tema, men vil mer? Flere valg. Flere funksjoner. Flere plugin-kompatibiliteter. Bare mer? Da er dette Total WordPress-temaet prefab-nettsted perfekt for deg! Total Adapt forretnings- og porteføljedemonstrasjonen er den superladede versjonen av vårt populære gratis tema. Adapt-demoen bruker Totals alternativer for en innrammet nettstedslayout, tilpassbar topptekst, fantastiske sosiale alternativer og enkle å bruke sidebyggerelementer (inkludert glidebryteren, ikonbokser, nylige porteføljeinnleggsnett og nyeste blogginnleggsnett) for å lage en fantastisk destinasjonsside. I tillegg til Totals kraftige portefølje og bloggalternativer er det enkelt å bygge ut nettstedet ditt derfra.

2. Neve (gratis)

Neve WordPress Theme

Å bygge en online portefølje kan være enkelt og rimelig, spesielt med Neve. Dette gratis temaet er enkelt å komme i gang med takket være stilige demosider og intuitive tilpasningsmuligheter for tema. Temaet er også oversettelsesklart, støtter RTL, SEO og tilgjengelighetsvennlig og har en praktisk 1-klikks tilbakespilling-funksjon. Så hvis du publiserte en oppdatering med en feil, kan du enkelt angre endringene dine med et klikk på en knapp! Vil du selge arbeidet ditt? Neve er til og med kompatibel med WooCommerce, så det er enkelt å bygge din egen butikk.

Og hvis du vil ha mer, er det også muligheten til å oppgradere til en Neve premium plan for flere nettsteddemoer, oppsett, tilpassede Elementor- og WooCommerce-utvidelser med mer.

3. Gutenix (gratis)

Gutenix WordPress Theme

Ønsker du å bygge din egen portefølje, på din måte? Da vil du elske Gutenix. Dette gratis temaet ble opprettet for å jobbe med Gutenberg, Elementor og Brizy, og gir deg mange muligheter for å designe din egen portefølje. Legg til bildegallerier, filer, omslagsbilder, innholdsblokker og mer for å vise frem arbeidet ditt. Temaet er også responsivt, retina klar, tilbyr 4-siders layout (eske, full, høyre eller venstre sidefelt), 8 fantastiske toppstiler, og støtter WooCommerce fullt ut hvis du vil selge dine egne produkter eller tjenester.

Vil du ha flere Gutenberg-blokker til porteføljepostene dine? Utviklerne av Gutenix har du dekket. Deres ZeGuten-plugin legger til 15+ flere blokker for bildesammenligning, karuseller, prisbord, animasjonsbokser, bannere, ikonlister og mer du kan bruke i porteføljen din.

4. Sahel

Sahel - Et elegant multikonsept-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Reklamer vil sikkert elske Sahel WordPress porteføljetema. Dette komplette, multikonsept-temaet inneholder alle funksjoner du trenger for å designe et nettsted for å vise frem porteføljen din. For å starte er maler for enkeltprosjekter og porteføljelister et elegant alternativ for å legge til arbeidet ditt. Velg et galleri, glidebryter, bilde eller muroppsett for prosjektet ditt. Velg deretter fra et galleri, mur eller unikt scatteroppsett for hovedporteføljesiden. Det er også alternativer for å laste mer eller uendelig bla.

Men det er ikke alt, Sahel inneholder også kraftige alternativer for bloggen din. Bruk de innebygde malene for nyheter, siste oppdateringer og butikker. Og du kan også bygge en nettbutikk. Siden temaet inkluderer tilpassede alternativer og oppsett for WooCommerce, kan du enkelt selge kunsttrykk, merchandise eller til og med tilknyttede produkter. Siden Sahel inkluderer WPBakery Page Builder, kan du alltid lage dine egne sideoppsett ved å bruke den intuitive dra & slipp-byggherren.

Sahel er også lydhør og retina klar. og skip med imponerende antall kortkoder for omtrent hva som helst. Du kan enkelt legge til produktene, porteføljen, videoene, seksjonstittelene, prisbordene og mer. I tillegg er alternativene for overskriftsstilen din, klebrig topptekst, Font Awesome ikoner, egendefinerte widgetområder, Google-skrifter og mer. Med alt inkludert vil du helt sikkert kunne lage en imponerende portefølje!

5. Vong

Vong Portfolio - Responsive Portfolio WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du er i markedet for en full funksjonalitet og responsivt porteføljetema, kan du ikke gjøre det bedre enn Vong Portfolio WordPress-tema. Dette temaet er superenkelt å bruke – bare installer og bruk demoimportøren med 1 klikk for å komme i gang. Bygg deretter raskt en elegant, profesjonell og moderne utseende online portefølje ved å bruke den inkluderte porteføljen post-stil (med prosjektdetaljer), flislagte eller murgallerier, unik overleggnavigasjonsmeny, fargepalettbygger, Layout Helper drag & drop rutenettbygger og innebygd sosial deling.

Vong Portfolio-temaet er også fullt kompatibelt med WooCommerce. Dette betyr at du kan selge varer fra porteføljen din, eller tilby tjenestene dine til leie, rett fra din egen webside. Bare installer WooCommerce og legg til varene dine – Vong har stylet alle butikkelementene slik at de sømløst passer til den minimale, moderne estetikken i temaet..

Andre bemerkelsesverdige temafunksjoner inkluderer nyttige innholdskortkoder (kart, lysbildefremvisning, karusell, faner osv.), Netthinnestøtte, lokaliseringsfiler pluss WPML-kompatibilitet, nyttig Team-mal for å legge til bidragsytere, avanserte porteføljeinnstillinger (ordreby, 3 porteføljestørrelser, 21 animerte filtereffekter , lightbox og mer).

6. ePix

ePix - Fullskjermsfoto WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

En fotograf? En grafisk designer? En illustratør? Så ikke lenger! ePix er et minimalistisk, vakkert og kreativt WordPress Photography Portfolio-tema. Dette temaet har responsiv HTML5-kode og grafikk i høy oppløsning med støtte for netthinnevisning. Noen av de unike funksjonene inkluderer – en glidebryter på fullskjerm, fantastiske gallerier, innlogging av klienter, avansert live Skin Editor, Visual Page Builder, parallax-rulling, sideoppsetting i eske eller full bredde og så mye mer.

ePix er fullt kompatibel med den populære WooCommerce e-handel plugin, noe som gjør den perfekt for selvstendig næringsdrivende artister eller fotografer. Bare installer temaet og pluginen for å begynne å selge utskrifter og lager via din egen webside. Jeg tynner ikke at noen vil benekte at ePix er et av de beste porteføljens WordPress-temaer, og at det har blitt en standard som andre fotografiporteføljetemaer blir vurdert til..

7. ROUA

ROUA - Hipster Portfolio & Blogging WP Theme

Info & NedlastingVis The Demo

ROUA er et vakkert minimalistisk og stilig WordPress porteføljetema godt egnet for frilansere og kreative byråer. Det er veldig lett, men vil tilfredsstille behovene til enhver grafisk designer, illustratør, fotograf, og vil garantert skape en trendy online tilstedeværelse. Det er et enkelt, men likevel friskt og brukervennlig tema som passer for alle slags kreative arbeider.

Temaet er opprettet ved å bruke Bootstrap 3 front-frame som gjør det fullt responsivt og mobilt først. Temaet er ekstremt tilpassbar og basert på Redux Framework, er det veldig enkelt og praktisk å gjøre det. Hvis du leter etter noe som er annerledes og får deg til å skille seg ut i mengden, er dette temaet du bør gå etter!

8. Notio

Notio - Deluxe porteføljetema

Info & NedlastingVis The Demo

Notio er et rent, sofistikert og enkelt, men likevel vakkert WordPress-porteføljetema. Dette temaet er i stand til å oppnå høye forventninger med sin kunstige og estetiske design, samtidig som den er ekstremt enkel å bruke. Noen av funksjonene inkluderer importtemaalternativer, bilder, skyvekontroller, innlegg, sider og widgets. Den er klar for WordPress 4+, og den har flerspråklig WPML-støtte for både sideteksten og delene av WooCommerce-butikken..

Det er mange elementer som du kan dra og slippe, noe som gjør det mulig å problemfri tilpasse siden din. Notio er retina klar og har grafikk med høy oppløsning. Det er virkelig vanskelig å beskrive hvor bra dette temaet ser ut, og det er grunnen til at det ble det på vår liste over de beste porteføljens WordPress-temaer. Dokumentasjonen for dette temaet er veldig omfattende og informativ, nok til å gjøre enhver nybegynner til en erfaren bruker. Det samme prinsippet om tilpasningsevne gjelder også for enheter. Notio er helt lydhør, og det fungerer bra på nettbrett, smarttelefoner og stasjonære datamaskiner.

9. Pofo

Pofo - Creative Portfolio & Blog Premium WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Pofo er et moderne, svært tilpasningsdyktig, brukervennlig og fullt responsivt WordPress-tema for byråer, kreative team, fotografer, frilansere, bloggere, artister, bedriftsvirksomhet og enhver annen forretningsnisje for å bygge portefølje, blogg og e-handel nettsted med letthet.

Dette vakre og stilige temaet byr på mange oppsett for din online portefølje og blogg. En flott samling med over 150 forhåndsbygde elementer, 25+ ferdige hjemmesider og 200+ eksempler på demonstrasjonssider for hurtigbygging av nettbygging. Tema medfølgende er også samlet med den populære WPBakery Page Builder og Slider Revolution ved hjelp av Pofo tilpassede snarveier med ekstra alternativer. Du kan også bruke WordPress-tilpasningen til å designe din perfekte webside ytterligere. Pofo er kodet med de beste standardene og godt dokumentert, så nettstedet ditt laster raskt og du kan enkelt finne svar på alle spørsmålene dine.

10. GridStack

GridStack - Responsive Agency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

GridStack er et minima og moderne WordPress porteføljetema laget for fremvisning av fotografier, illustrasjoner, videoer og andre medier. Den er helt lydhør og støtter også AJAX dynamisk lasting. Temaet kommer også med et fast panel til venstre som hjelper deg med å navigere sømløst.

Noen av de andre funksjonene inkluderer visningsalternativer på fullskjerm og parallax-rulleeffekter, gallerier i full bredde. Slik ser WordPress-nettstedet ditt bra ut og bruker fullskjerm tilgjengelig, uansett hvilken størrelse skjermen faktisk er. Bildegitteret er også responsivt og omorganiserer når visningsoppløsningen krymper eller forstørres med jevne animerte effekter.

11. Milo

Milo - Mobilt responsivt WooCommerce Klar WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Milo er et perfekt minimalistisk og ultramoderne responsivt WordPress-porteføljetema. Dette elegante temaet er godt egnet for fotografer, kunstnere og illustratører med en takknemlighet for minimalisme og et ønske om å vise sin online portefølje på en måte som gjør innholdet til midtpunktet på hver side. Milo har smart responsivt design for å vise sideoppsett konsekvent godt uavhengig av skjermstørrelse eller enhetstype. Å ha et sidepanel hjelper enormt med å navigere uten at det går ut over dens letthet og raffinement. Hvis du virkelig elsker minimalisme, er dette temaet for deg!

12. Avslør.

Avslør Responsive Portfolio Premium WordPress Theme

Info & Last ned

Reveal er et premium WordPress-tema opprettet av Theme Trust for deg som søker en virksomhets- / portefølje / bloggstilside med et responsivt design som vil motta uansett hvilken skjermstørrelse du bruker. Designet for å se bra ut på din normale skjerm, bærbar PC, ipad, mobil enhet (iphone) … osv., Reveal er perfekt for de som har kunder og eller besøkende som vil bla gjennom nettstedet sitt via forskjellige dingser.

Reveal bruker premium Isotope js-plugin slik at du kan konfigurere en filtrerbar portefølje med noen veldig glatte animasjoner i stedet for å måtte laste inn siden din hver gang du vil se elementer i en bestemt kategori. Porteføljeartiklene åpnes med AJAX, så når du klikker på en porteføljeelement, vil innholdet fra porteføljen åpne seg på samme side over porteføljedelen, og det kan klikkes lukket. Ikke bare gir dette et snev av eleganse, men det gjør også nettstedet ditt veldig enkelt og raskt å bla gjennom.

Den overordnede utformingen av Reveal er veldig minimalistisk, med fokus er innholdet. Og med tanke på funksjoner er det ikke fullpakket med mange ting, men det inkluderer bare de nødvendige alternativene for en ren og enkel portefølje og bloggside – inkludert flere unike oppsett og et enormt utvalg av tilpasningsalternativer. Det som er unikt med dette temaet, er at du nå kan glemme å zoome inn eller ut på fotografiene for å oppfylle skjermens krav. Temaet justerer bildene automatisk avhengig av skjermen. Bokstavelig talt NOEN skjermstørrelse! Trenger du noe nytt? Du kan virkelig falle for denne unikheten.

13. Inspiro

Inspiro Fullscreen Gallery Premium WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Inspiro er et rent og elegant responsivt WordPress-porteføljetema som fokuserer mer på fotografirelaterte kreative medier. Den kommer fullpakket med flotte funksjoner som videostøtte, lysbildefremvisning på fullskjerm, widgetert hjemmeside, gallerimodul, dynamisk hjemmesidespiller Visual Customizer, og er basert på den utrolige ZOOM Framework.

Og det er ingen koding nødvendig. Dette gjør Inspiro til et enkelt (og nybegynnervennlig) alternativ for webansvarlige på alle ferdighetsnivåer. Uten kravet om koding og tilgjengeligheten til enkel dra & slipp, vil du kunne bygge nettstedet ditt på absolutt kort tid og til slutt kunne vise frem talentet til verden som du hadde holdt for deg selv for lenge! Glad utstillingsvindu!

14. Fotograf

Fotograf Online Portfolio WordPress Theme

Photographer WordPress Theme er et premiumtema utviklet i samarbeid med profesjonell fotograf. Så du kan være sikker på at temaet inneholder alle nødvendigheter for dine fotograferingsbehov. Ingenting mangler!

Bare vakre bilder kan selge fotografens tjenester. Med dette temaet kan du presentere arbeidet ditt elegant på hjemmesiden din. Vis bildene dine i full størrelse eller som glidebryter. I tillegg er temaet også perfekt for porteføljen din – bare bruk de innebygde funksjonene for å legge til galleriet. For fotografer som ønsker å utvide sin kundebase, er det tilpassede kontaktskjemaet og WooCommerce-plugin-integrasjonen stor. På denne måten kan du selge alle slags tjenester og produkter direkte, for eksempel fotosessioner, fotobøker eller tilbehør til fotografer.

15. Mane

Mane Modern Portfolio WordPress Theme for Creatives

Info & NedlastingVis The Demo

Mane WordPress-temaet er full av nyttige funksjoner for en kreativ portefølje på nettet. Temaet leveres sammen med den kraftige sidebyggeren av Visual Composer. Så du kan lage dine egne tilpassede sidelayouter, komplett med mange innebygde porteføljealternativer, med den intuitive front-end-byggeren. Legg til en porteføljeliste, rutenett, last mer eller uendelig bla, karuseller, glidebrytere og mer. I tillegg kommer temaet med lightbox på bilder og videoer, sosial feed- og ikonintegrasjoner, parallax-støtte, interaktive lenker og mer.

16. Kalium

Kalium Professional Creative WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Kalium er et toppselgende kreativt tema, og det er lett å se hvorfor. Temaet inneholder mange innebygde alternativer som enhver kreativ profesjonell vil elske. Enkel alternativer for sidebygging, layoutdesignere og ferdiglagde eksempler på demoer gjør det enkelt å komme i gang. Etter det bruker du lagt til alternativer for typografi, glidebrytere, språkoversettelser, farger, porteføljefly, Dribbble porteføljeintegrasjon og farger for kodefri styling. Kalium-temaet er også klar til retina og har tilpasningsdyktige bilder som strekker seg eller beskjærer for å vises i perfekt størrelse på enhver enhet. Det er sannsynligvis et av de beste WordPress-temaene for bedrifter og byråer på grunn av fleksibiliteten.

17. Werkstatt

Werkstatt Creative Portfolio WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

For å bygge en vakker portefølje hjelper det virkelig å starte med en vakker mal. Det skjer bare slik at Werkstatt-temaet er fullt av dem. Med mer enn 25 unike porteføljer og galleristildemoer å velge mellom, et innebygd grensesnitt for trekke- og slipp-sider, autodetekter porteføljefilter, tilpassbare bloggstiler og mer, er det et godt valg for enhver reklame å bygge sin egen webside. Andre flotte funksjoner inkluderer hundrevis av Google-skrifter, 6 animerte sveveeffekter, WooCommerce-kompatibilitet, flere menyoppsett og til og med lydoverlegg.

18. Glatt

Glatt WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Glatt er et godt valg å bygge kreative nettsteder for dine kunder eller deg selv. Denne porteføljen WordPress-temaet er valgt av mange kreative fagpersoner, inkludert web- og grafiske designere, illustratører, fotografer, byråer, frilansere og mange andre for å bygge fantastiske porteføljer og bedriftsnettsteder. Det er en virkelig kreativ portefølje WordPress-tema. Det inkluderer flere sinnblåsende demonstrasjoner som vil hjelpe deg og dine klienter å skille seg ut fra mengden. Bare bruk en av dem som utgangspunkt lage din egen imponerende webside.

Det er satt sammen med flere premium WordPress-plugins og Visual Composer-elementer verdt mer enn $ 200. I tillegg inkluderer det flere eksklusive WordPress-plugins som først og fremst er tilgjengelige bare innen temaet. Og den støtter flere tredjeparts plugins også. Glatte animasjoner og effekter, bildegitter og gallerier, kreative karuseller, fargerike Google-kart, enhetsmodeller, sosiale koblinger, muligheten til å lage porteføljer, case-studier, teammedlemmer og mange andre funksjoner og alternativer vil hjelpe deg med å lage noe virkelig enestående.

19. AVOIR

AVOIR WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

AVOIR WP er et premium WordPress-tema, basert på minimal design, fin typografi og stor fotografering, spesielt laget for behovene til kreative fagpersoner som grafiske og nettdesignere, kreative byråer, tatoveringskunstnere, frilansere, fotografer, arkitekter, graffitikunstnere og visuelle kunstnere generelt.

AVOIR WP er fullpakket med kule funksjoner som den kraftige Visual Composer Drag & Drop-sidebyggeren, Redux Options Framework, Revolution Slider, Parallax-bakgrunner og Google Web Font, et ideelt valg for kreative nettsteder og prosjekter. Med en One Click Demo Installer og en WooCommerce-klar demo for hånden, kan du sette opp nettstedet ditt og begynne å lage innhold i løpet av få minutter. Nesten hvert element i dette temaet kan enkelt tilpasses uten kodingskunnskap.

Responsiv og superfleksibel, AVOIR WP lar deg lage svært estetiske og unike sideoppsett. Egendefinerte fargesett, Google Web-skrifter, Parallax-bakgrunn, Videobrytere, animasjonsbare elementer og mange flere funksjoner er tilgjengelige gjennom et brukervennlig og intuitivt grensesnitt.

20. Monsterrat

Monsterrat WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Monsterrat er et rent og minimalt WordPress-tema med porteføljepremie. Dette nydelige temaet vil være perfekt for å vise frem kunst, produktdesign, klær, multimediapresentasjoner eller noe annet.

Hvis du er designer på noen måte eller form trenger du virkelig et nettsted slik at folk kan finne deg. Den enkleste måten å komme i gang er med et WordPress-tema, så hvorfor ikke Monsterrat? En av de mest unike egenskapene til dette temaet er den magre vertikale ikonnavigasjonen som lar mediene dine stå foran og midt. Leserne dine trenger bare å holde musepekeren på ikonene for å åpne den skjulte menyen, sosiale koblinger, portefølje og søkefelt.

Men Monsterrat kan gjøre tonn mer enn bare å være porteføljen din, den kommer også med mange tilpassede innleggstyper og den kraftige sidebyggeren av Visual Composer. På denne måten kan du legge til tjenester du tilbyr, attester fra fornøyde kunder og til og med teammedlemmene dine (hvis det bare er deg, så bruk komponisten til å lage en om-side). Andre temafunksjoner inkluderer Google maps-integrasjon, FontAwesome-ikoner, oversettelsesfiler, tellere og fremdriftslinjer og mer.

21. labyrint

Maze WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Maze er et veldig unikt og kreativt portefølje-premium WordPress-tema som er perfekt for ethvert byrå eller studio å lage sin hjemmeside med. Dette temaet er en flott måte å fortelle klienter om hvor fantastisk du er.

Dette temaet er virkelig ett av et slag. Hvis du ønsker å gjøre et stort, dristig inntrykk, er Maze akkurat den rette for deg. Dette unike porteføljetemaet på én side har gode funksjoner for å lage din egen online portefølje som virkelig beskriver deg og din kreative prosess. Bruk den enkle utformingsbyggeren til å organisere seksjoner, velge mellom lys og mørk farge, og bruk den innebygde gradientbakgrunnen for å komme i gang.

Maze har mange flere funksjoner som egendefinert avansert rulling, høy-FPS bakgrunnsgrafikk på lerretet og glidebrytere på fullskjerm som garantert vekker lesernes oppmerksomhet. Og det ikke-merkede alternativpanelet, dynamiske innleggs- og sidemetatbokser, støtte for Google-skrifter og andre backendfunksjoner vil holde deg lykkelig som musling. Andre flotte temafunksjoner inkluderer støtte for barnetema, oversettelsesfiler, en nydelig kortkodesgenerator, Ajax kontaktskjema og mer.

22. Beckett

Beckett WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Beckett er et moderne og enkelt WordPress-tema for blogg og portefølje. Med en ren og romslig layout holder dette temaet fokus på bilder og innhold.

Når du tar hoppet fra hobbyperson til profesjonell fotograf, er første trinn å lage et stilig nettsted for å vise arbeidet ditt. Beckett gjør livet ditt enkelt. Dette temaet inneholder viktige funksjoner du trenger for å bygge et nettsted for fotografering raskt. Den filtrerbare porteføljen er perfekt for å laste opp bildegalleriene, og porteføljen og arkiv sidemaler gjør det enkelt å legge til sidene dine.

En annen flott funksjon ved Beckett er den innebygde støtten for WordPress Theme Customizer. Herfra kan du angi egendefinerte farger, velge mellom mange tilpassede widgeter og mer. Med dette kan du se alle endringene dine live før du forplikter dem til ditt live nettsted. Andre funksjoner inkluderer en fantastisk lysbildefremvisning på hjemmesiden, tilpassede snarveier, en side med uttalelser, responsiv design og kompatibilitet mellom nettlesere.

23. Stabel

Stack WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Stack er et fargerikt og moderne metro stil murportefølje premium WordPress tema av Themify. Dette temaet har et helt flytende responsivt design som gjør innholdet ditt enkelt å lese på alle enheter. Temaet er en stilig murblogg og porteføljetema som brukte Themify “Tiles” -tillegget for å skape et sømløst rutenett av nylige innlegg. Dette temaet er den perfekte måten å dele tankene, eksperimentene eller til og med kunstverkene dine med resten av verden.

Temaet bruker Themifys drag & drop-byggherre, så det er enkelt å lage tilpassede oppsett. Og innebygde fargevalg betyr at du kan lage en versjon av Stack som fungerer for deg (hvis du bare vil bruke nyanser av rosa, kan du – bare oss stylingpanelet). I tillegg er temaet WooCommerce-kompatibelt, slik at du kan begynne å tjene penger på nettstedet ditt ved å selge dine egne produkter eller ved å lenke til tilknyttede nettsteder.

Andre funksjoner du er sikker på å elske inkluderer uendelig rulle, netthinnebildesupport, mange postformater, tilpassede snarveier og widgeter, tilpassede Google fontalternativer og mye mer.

24. Svelle

Swell WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Swell er en minimal portefølje og blogging premium WordPress-tema perfekt for å starte et personlig nettsted for å dele tankene dine eller promotere arbeidet ditt. Pluss støtte for imponerende videobakgrunner gjør at innlegg og innhold skiller seg ut.

Alle er online, så det er bare fornuftig at du burde være det. Swell er et fantastisk alternativ for å starte din egen blogg eller online portefølje. Dette enkle å bruke temaet er fullt responsivt slik at dine følgere kan sjekke de siste innleggene dine på hvilken som helst enhet. Og innebygde sidemaler for hjemmesiden og porteføljen gjør det enkelt å få nettstedoppsettet ditt.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved Swell er videobakgrunner i full bredde. Temaet støtter Vimeo, Youtube og videoer som er selv vert, slik at du kan lage iøynefallende sider. Og tilpassede bakgrunnsbilder for titler gir et unikt preg på porteføljen, bloggen osv. Andre temafunksjoner inkluderer tilpassede widgeter, opplasting av tilpasset logo, nyttige snarveier og støtte for WordPress-tematilpasning (for enkel designtilpasning).

25. Elegant av Themify

Themify Elegant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Elegant er et rent og minimalt WordPress-tema med porteføljepremie designet av Themify. Dette temaet er perfekt for fotografer, artister og bloggere som har mange flotte bilder å dele med leserne sine.

Et bilde er verdt tusen ord, ikke sant? Så hvorfor ikke fylle opp nettstedet ditt med millioner av ord ved hjelp av de nydelige porteføljene som er inkludert i det elegante WordPress-temaet. Dette temaet er perfekt kodet for deg (og teamet ditt) for å dele en blogg full av tips og tanker, porteføljer av verkene dine og til og med en e-handelsbutikk hvis det er varer du vil dele med leserne dine.

Elegant portefølje er forhåndsutformet med 6 forskjellige fargeskinn, men det er også innebygde fargevalgere hvis du vil utforme ditt eget fargevalg. Og siden temaet inkluderer Themifys dra- og slipp-sidebygger, er det enkelt å lage tilpassede sider med bare noen få klikk. Alle disse brukervennlige alternativene gjør Elegant portefølje til et godt valg for enhver kreativ. Andre temafunksjoner inkluderer tilpassede widgeter, mange kortkoder, tre bildefiltre (sepia, uskarphet og gråtoner), tilpassede topptekstalternativer, sosial integrasjon og selvfølgelig et nydelig responsivt design.

26. Rødt: Folio

Rødt: Folio WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Red: folio er en responsiv portefølje WordPress-tema fra Themeforest. Dette nydelige temaet er perfekt for å vise frem vårt arbeid for å dele med dine venner, klienter og følgere.

Å ha en portefølje du kan være stolt av er viktig for enhver designer, utvikler eller artist. Ved å legge porteføljen din online, gjør det det lettere for deg å dele arbeidet ditt med venner, familie og arbeidsgivere uansett hvor du er. Red: folio er den perfekte måten å lage en online portefølje som du viser frem på hvilken som helst enhet takket være den responsive utformingen, tilpassbare Google-skrifter, Pretty Photo Lightboxes og mer.

Et sentralt trekk ved Red: Folio er de fleksible porteføljealternativene som er innebygd i temaet. Ved hjelp av tilpasset posttype for portefølje kan du raskt og enkelt opprette ubegrensede porteføljesider, seksjoner og kategorier. Style hver av porteføljene dine ved å bruke alternativer for filtrering, bildestørrelser (liten eller stor firkant, liggende, liten eller stor portrett eller video), lysbokser og en flat nettleserramme (ekstrautstyr) for hvert element. I tillegg kan du tilpasse avstand, overlegg og opacitet for porteføljene dine ved å bruke Temaalternativer-panelet.

Andre temafunksjoner inkluderte ubegrensede farger for forskjellige temaelementer, et brukervennlig panel for temaalternativer, layout for enkeltsider og flersider, en teammedlem tilpasset innleggstype, 9 sidemaler som hjelper deg i gang, glidebryter for lag og mye mer.

27. Løype

Trail WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Trail er et minimalt porteføljestil WordPress-tema fra Theme Trust. Dette stilige temaet er rent og enkelt, slik at du kan vise frem bilder og videoer.

Porteføljer er en flott måte å vise arbeidet ditt eller aktuelle prosjekter på. Med Trail kan du lage en elegant og minimal online portefølje av arbeidet ditt. Dette kommer godt med når du søker på jobber, viser dine evner til potensielle kunder eller bare for å dele med venner og familie.

Trail kommer komplett med en nydelig filtrerbar portefølje. Du kan legge til bilder, glidebrytere og videoer for å vise arbeidet ditt. I tillegg kan du bruke hjemmesiden til parallaksen for å vise følgende hva som er nytt. En annen flott funksjon er den innebygde WordPress Theme Customizer som du kan bruke til å endre farger, skrifter og andre funksjoner.

28. OnePager

OnePager WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

OnePager er et elegant WordPress-tema som er utviklet av Templatic. Dette temaet er en flott måte å vise frem en personlig eller profesjonell portefølje.

OnePager har en funksjonsrik hjemmeside som gir all din viktigste informasjon foran og sentrum. Du kan velge å inkludere glidebryteren for hjemmesiden, de ansatte, porteføljeartiklene, tjenestene, attestene eller omtalekarusellen, annonser, blogginnleggene, et nyhetsbrevet og til og med et kontaktskjema. I tillegg er det enkelt å tilpasse hjemmesiden din ved hjelp av widgets og WordPress ‘innebygde menysystem. På denne måten kan du opprette hjemmesiden du vil at klienter eller lesere skal se.

Temaet støtter også en rekke andre alternativer som er inkludert i de fleste tematiske temaer. Funksjonene inkluderer WooCommerce-støtte for en komplett nettbutikk, avansert søk, arkiver, nettstedskart og tilpassede kortkoder.

29. Fet

Fet WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Fet er en vakker blogg og portefølje WordPress-tema satt sammen av Themify. Dette elektrifiserende temaet er fullt av store slag med farger, tekstur og rene oppsett, og gjør det perfekt for en fremtredende webside for enhver blogger, designer, tegneserieskaper, fotograf osv..

Det er klart dette temaet påvirker. Så snart du kommer til hjemmesidepostene i full bredde, har du en farge fra regnbuen. Du kan legge til omtrent hva som helst i bloggen og porteføljen. Begge støtter standard, bilde, gallerier, skyvekontroller, videoer og til og med kart. I tillegg kan du tilpasse hvert innlegg du legger til individuelt. Velg hvilken som helst farge, hvilket som helst mønster, hvilket som helst bilde, hvilken som helst font, hvilken som helst justering du ønsker. Dette gir deg kraften til å lage et nettsted som samsvarer med din personlighet.

En annen flott funksjon er hjemmesiden uendelig belastning. Gjestene kan fortsette å bla til de finner det de leter etter. Og det er en nyttig knapp tilbake. På denne måten trenger de ikke å bla tilbake til toppen når de er ferdige. Med ett klikk på knappen tilbake til toppen føres de opp til overskriften for enkel navigering.

30. Blekk

Blekk WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Blekk er et responsivt nettportefølje WordPress-tema utviklet av Theme Trust. Dette fantastiske temaet har et sømløst hjemmeside-rutenett som ekspert viser porteføljeartikler, noe som gjør det perfekt for kunstnere, grafiske designere og andre med personlige porteføljer.

Dette temaet holder det enkelt med en elegant hjemmesideportefølje. Det sømløse rutenettet får innleggene til å skille seg ut. I tillegg til at porteføljen er filtrerbar, gjør det enkelt for besøkende å bla gjennom verkene dine og finne det de leter etter.

Blekk reagerer også helt. På denne måten kan du vise frem nettstedet ditt og porteføljen din uansett hvor du er. Med en så fin portefølje, kan du enkelt bruke den til å vise venner og følgere dine nåværende prosjekter, eller til og med på et jobbintervju for å vise hele kroppen din.

31. Patti

Patti WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Patti er et tema på parallaksstil perfekt for å lage en enkel online portefølje. Temaet er responsivt og enkelt å bruke, så omtrent hvem som helst kan bygge sitt eget WordPress-nettsted med det. Temaet inkluderer Visual Composer sidebygger, slik at du ikke trenger å forstå kodespråk for å tilpasse nettstedet ditt. Bare sett inn modulene du vil inkludere. For eksempel prosjekter, parallaksebakgrunner, gallerier, skyvekontroller, ikoner, lysbildefremvisning og mer.

Men det er ikke alt. Patti er også kompatibel med en rekke nyttige og populære plugins for å legge til enda flere funksjoner i porteføljen din. Oversett nettstedet ditt med WPML, legg til en butikk med WooCommerce, administrer sidefelt med SMK Sidebar Generator, optimaliser SEO din med Yoast eller All in One SEO-pakken, osv..

32. Kappe

Kappe - Full Screen Portfolio & Blog WP Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Kappe er moderne utseende, med et responsivt rutenettoppsett og et rent, nesten minimalt WordPress-porteføljetema. Dette temaet er utelukkende bygget for fotografering, selv om det kan stimulere til andre utstillingsvinduer. Den er fullstendig tilpassbar og har netthinnikoner, ubegrensede glidebrytere, farger, sidefelt og 5+ tilpassede widgeter. Den er oversettelsesklar, og kommer med en fullstendig revidert detaljert dokumentasjon. Så hvis du leter etter noe som vil fremheve arbeidet ditt i stedet for seg selv, er dette absolutt verdt et forsøk.

33. Filtrert

Filtrert WordPress-tema

Info & Last ned

Filtrert er et virkelig rent og stilig portefølje WordPress-tema som vil gi arbeidet ditt presentasjonen det fortjener. Arbeidet ditt er fantastisk, så hvorfor vise det frem på et middelmådig tema? Filtrert kommer med en godt balansert og minimal design, med flere smakfulle jQuery-effekter som vil gjøre arbeidet ditt til å se fantastisk ut og hjelpe til med å imponere de besøkende.

34. Venture

Venture WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Venture er et responsivt WordPress-tema for forretnings- og portefølje opprettet av WPZoom. Dette er et flott tema for bedrifter og enkeltpersoner som ønsker et rent og minimalt tema med en portefølje for å vise frem arbeidet sitt.

Dette temaet inneholder mange nyttige funksjoner, for eksempel det tilpassede sideskapet i full bredde. Du kan enkelt endre farger, skrifter og annen lysbildefremvisning fra siden med temaalternativer. Dette er en flott måte å fremheve hva virksomheten din handler om, nylige prosjekter eller andre relevante nyheter.

Venture kommer også med 12 fantastiske widgets for å tilpasse hjemmesiden din. Vis en roterende liste over klienter, legg til en oppfordring til handling-melding, eller legg til en liste over de siste innleggene dine på et blunk. Andre widgeter inkluderer Flickr-feed, Twitter-feed, nylige kommentarer, faneblad med faneblad, attester, sosiale koblinger og mer.

35. Apex

Apexa WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Apex er et stilig WordPress-tema med portefølje-premium designet av Templatic. Dette moderne temaet ble laget spesielt med arkitekter og byggebyråer i tankene.

Som arkitekt eller byggefirma trenger du investorer og / eller klienter for å holde virksomheten i gang. Vis frem arbeidet ditt med en profesjonell bruk av Apex, og du er sikker på å imponere både kunder og investorer. Temaet har alt du trenger – en nydelig hjemmeside, parallax bakgrunnsstøtte, et flott kontaktskjema, en nyttig blogg og viktigst av alt en måte å dokumentere og dele arbeidet ditt på.

Det kuleste med dette temaet er den fantastiske porteføljen som viser frem egenskapene dine. Hvert innlegg inneholder en fantastisk glidebryter i full bredde som viser frem prosjektet ditt, etterfulgt av en detaljert beskrivelse (funksjoner, fasiliteter, fasiliteter, spesifikasjoner, betalingsplan etc.). I tillegg er det en spesiell seksjon for å legge til et kart til din beliggenhet, en eiendomsvideo og til og med en brosjyre. Dette er en flott måte å presentere hvert av prosjektene dine og vise all informasjonen kjøpere og investeringer ønsker å se i et rent, lettlest format.

Temaet inneholder også mange tilpasningsmuligheter via WordPress Theme Customizer. Herfra kan du legge til din logo, justere temafarger og mer og forhåndsvise endringene dine live. Apex inkluderer også egendefinerte widgeter, støtte for uttalelser, integrering av sosiale medier, sidemaler, WPML-støtte for enkle oversettelser og mer.

Innpakning av valgene våre for de beste porteføljene WordPress-temaer

Dette er bare noen av favorittstemaene våre som vi tror også er noen av de beste porteføljene i WordPress på nettet, men vi vet at det er mange flere alternativer der ute for deg. Gi beskjed hvis du har funnet det hjertet ditt ønsket. Vi vil gjerne høre hvilke du synes er de beste porteføljene i WordPress, og om du synes de burde vært inkludert i listen vår.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map