30+ trebuie să aibă teme WordPress asemănătoare Pinterest

Pinterest este nebun popular și crește repede. Cu atât de mulți utilizatori care își desfășoară activitățile zilnice, le place și nu le place și informații utile pe tot site-ul, nu este de mirare că o mulțime de teme fantastice inspirate pe Pinterest au fost create pentru WordPress.


Temele asemănătoare cu Pinterest surprind esența Pinterest – un portofoliu sau un blog de grilă în stil în care postările includ o miniatură a imaginii prezentate și un scurt aspect din articol. Mai jos, sunt teme WordPress gratuite și comerciale, am descoperit că sunt foarte asemănătoare cu stilul lor Pinterest, dar sunt încărcate cu toate funcțiile fantastice și ușor de utilizat de WordPress. Verificați-le mai jos!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total

Tema totală - Exemplu de grilă de zidărie

Total este o temă WordPress super curată și modernă, concepută pentru noua epocă. Deși această temă include multe funcții pentru a vă crea propriile machete personalizate, este ușor să adăugați o grilă de zidărie mare pentru a afișa toate postările dvs. (cu suport de defilare infinit). Puteți publica postări standard, videoclipuri, audio, citate și galerii. O temă receptivă dincolo de visele tale, Total va arăta uimitor, indiferent de dimensiunea dispozitivului sau a monitorului pe care îl vizualizați pe site. Tema este foarte ușor de utilizat, bine codată și rapidă!

2. Fabulos

fabulos-pinterest-WordPress temă

Noua noastră temă de blogging, Fabulous este o temă responsivă pentru zidărie, perfectă pentru fotografi, bloggeri, designeri și multe altele. Afișează-ți elegant munca sau gândurile într-o grilă de zidărie defilată paginată sau infinită. Puteți alege 1-4 coloane, precum și un antet fix sau lipicios – depinde de dvs. Tema include, de asemenea, mai multe formate de postare (standard, galerie, audio, video și citate) și include o pagină de arhivă personalizată care vă sortează postările după dată, categorie și după format. Aceasta este o temă excelentă – și cu personalizatorul Tema ușor de utilizat, puteți personaliza rapid și ușor tema fără a fi necesar să cunoașteți niciun cod!

3. Fashionista

Fashionista WordPress Tema

Fashionista este o temă uimitoare creată în interior, Fashionista este un exemplu de prefect al unui blog de grilă de zidărie și temă de portofoliu. Această temă sensibilă are o mulțime de formate de postare, culori nelimitate, cursor lateral stânga sau dreapta (sau deloc!), Antet fix fix opțional și încărcare infinită ajax! În plus, tema vine cu pictograme sociale în antet și suport pentru un plugin „Like”, astfel încât cititorilor să le placă și să partajeze postările tale. În general, această temă WordPress este o opțiune excelentă pentru orice blog personal sau profesional.

4. Clippy

Clippy-pinterest-WordPress temă

Clippy este o temă liberă veselă, cu o grilă de zidărie simplă și receptivă pentru postările tale. Adăugați fotografii, galerii, audio, video, citate, link-uri, prezentări de diapozitive și postări standard. Această temă include, de asemenea, un meniu de navigare principal pentru link-uri către pagini importante și un subsol widgetizat pentru orice altceva doriți să adăugați (cum ar fi feedul dvs. Twitter, etichete, linkuri către postări populare sau chiar un blogroll). Cel mai bine, această temă este complet gratuită.

5. Ținut

dornici-pinterest-WordPress temă

Keen este o temă WordPress minime de zidărie disponibilă pe piața creativă, și creată de Tienvooracht. Această temă este simplă, dar elegantă și include o mulțime de funcții premium excelente, cum ar fi opțiuni de culoare, opțiuni de fonturi personalizate, un portofoliu încorporat, widget de legături sociale, suport pentru retină și multe altele. Și, deoarece este o temă premium, veți primi, de asemenea, asistență pentru această temă din partea autorului, care este minunat să vă prezentați în cazul în care aveți probleme..

6. Fotogramă

fotogramă-pinterest-WordPress temă

Fotograma este o temă gratuită de WordPress pentru blogul de zidărie, cu un glisor util pentru pagina principală pentru a evidenția postările tale. Cea mai bună parte a acestei teme gratuite este că se integrează cu conturile dvs. Picasa și Pinterst și folosește un șablon de galerie personalizat pentru a afișa postările create de aceste site-uri de socializare. Tema include, de asemenea, încărcare Ajax și o mulțime de opțiuni de personalizare pe care nu le vedeți întotdeauna în teme gratuite.

7. Smoothie

periuță-pinterest-WordPress temă

Smoothie este o temă WordPress de zidărie dulce și girly pe tema tematică dezvoltată de cr1000. Această temă este receptivă și gata de retină, astfel încât postările dvs. arată grozav pe orice dispozitiv și include toate formatele de postare pe care le cunoașteți și care le plac (deoparte, audio, galerie, imagini, link, citat, standard și video). Smoothie vine și cu două machete de pagini de pornire, opțiuni tematice, fișiere de traducere și asistență premium.

8. Photum

photum-pinterest-WordPress temă

Photum este o temă WordPress de portofoliu pentru zidărie care se întâmplă să fie și gratuită. Această temă este curată și simplă. Creat pentru a răspunde, grila de pagini de pornire se ajustează dinamic pe baza dimensiunii ecranului, astfel încât să vedeți întotdeauna numărul corect de coloane. Tema acceptă, de asemenea, un blog separat în care îți poți împărtăși gândurile separat de portofoliul tău.

9. SerenitateWP

seninătate-pinterest-WordPress temă

SerenityWP este o temă de blog pentru zidărie dezvoltată de WoWThemes. Această temă receptivă include tipuri de postare personalizate pentru portofoliul dvs., portofoliul de zidărie și mărturii, pe lângă o grămadă de opțiuni extraordinare de personalizare (18 piele de culori, culori nelimitate, 29 de comenzi scurte, panou de opțiuni tematice, 2 bare laterale, etc.). Aceasta este o temă excelentă pentru crearea unui blog online, a unui portofoliu sau a unei vitrine cu o grilă curată de zidărie în stil Pinterest.

10. Vasiliki

Vasiliki-pinterest-WordPress temă

Vasiliki este o temă gratuită gratuită pentru grădină de zidărie minimă care folosește jQuery Masonry plugin-ul pentru a crea grila pentru a crea aspectul minunat de tip Pinterest. Tema creează o grilă bazată pe postarea pe care o încărcați și oferă animații fluide, aspect de zidărie, meniuri personalizate, opțiuni tematice, reclame banner și multe altele. Pentru o temă gratuită, există câteva caracteristici grozave.

11. 1Pagina

1page-pinterest-WordPress temă

1Page este un blog de zidărie premium și o temă de revistă WordPress de vânzare pe Themeforest, dar proiectat de An-Themes. Această temă include o galerie minunată de drag and drop, culori nelimitate, bare laterale nelimitate, aspect de zidărie, defilare infinită, sistem de evaluare și revizuire, widget-uri personalizate și multe altele. În plus, tema este gata de traducere și răspunde pe deplin – deci indiferent unde sau modul în care utilizatorii accesează site-ul dvs., pot citi fiecare postare pe care o adăugați.

12. Grilă zguduită (gratuită)

Shake Grid Pinterest Tema WordPress

Tema gratuită WordPress Shake Grid profită de o grilă de zidărie jQuery pentru a crea un efect placat cu aspectul Pinterest.Plus, atunci când redimensionați browserul, poștele reamenajează automat. Tema folosește, de asemenea, funcția de miniatura postare a WordPress pentru a ușura adăugarea de imagini și vine cu 2 scheme de culori, un layout fabulos de galerie și bara laterală widgetizată (o mulțime de funcții minunate pentru o temă gratuită!).

13. Pinboard

Pinboard Pinterest Tema WordPress

Inspirat în mod evident de Pinterest, Pinboard by Themify este o opțiune solidă dacă doriți un blog de grilă de zidărie. Tema are un layout de stivuire automată plus defilare infinită (la fel ca Pinterest). Pinboard este, de asemenea, pe deplin sensibil, are capabilități pentru o singură instalare WordPress sau pentru mai multe site-uri, vine cu 3 machete (imagini mici, medii sau mari pentru imagini), un buton animat înapoi la partea de sus, 7 skinuri distincte și multe altele!

14. Tetris (Gratuit)

Tetris-pinterest-WordPress temă

Tetris este o temă WordPress plină de răspuns, precum Pinterest, creată de AJ de la WPExplorer. Această temă este dotată cu pagini de arhivă pentru casă și arhivă și acceptă diferite formate de postare (standard, galerie, audio, video, link și imagine), astfel încât să puteți adăuga aproape orice conținut dorit pe site-ul dvs. Tetris este o temă WordPress ușor de utilizat, care se potrivește perfect portofoliilor și blogurilor personale.

15. Remiterea

Remal Pinterest Tema WordPress

Remal este o temă de grilă de zidărie care se revarsă cu opțiuni, opțiuni și mai multe opțiuni. Tema răspunde, folosește o grilă de zidărie izotopă pentru a obține același aspect ca Pinterest și vine cu o mulțime de formate post (standard, imagine, deoparte, galerie, audio, citat, link și video). Remal dispune, de asemenea, de partajare socială și spații publicitare (prin widget), asistență de la dreapta la stânga și o mulțime de widgeturi și shortcodes. În plus, există culori nelimitate și opțiuni de fundal – așa că dacă opțiunile îți doresc, Remal este sigur că va furniza.

16. Gridly (gratuit)

Gridly Pinterest WordPress Tema

Curat și simplu, Gridly este o temă minunată de zidărie grilă minunată. Creată cu creatori de grafică și fotografi în minte, această temă păstrează accentul pe conținut și menține suplimentele la minimum. Tema este receptivă, include un panou de opțiuni de bază, acceptă imagini prezentate, are opțiunea de a încărca un logo personalizat, include 2 scheme de culori frumoase, un subsol complet widgetizat și folosește jQuery pentru a-și crea aspectul de zidărie. Dacă doriți să-l păstrați simplu, Gridly este tema gratuită pentru dvs..

17. Expunere

Expun Pinterest Pinterest Tema

Expoziția este o interpretare elegantă, pe stânga, a unei teme de grilă de zidărie. Organizată și funcțională, Exhibit afișează cu atenție toate tipurile de conținut (formate post includ imagini, video, audio, link, citat, deoparte, galerie, video și standard) într-un mod ușor pentru ochi. În plus, tema vine cu funcții extraordinare, cum ar fi integrarea Mailchimp, widget-uri personalizate și, deoarece veți dori să obțineți calitatea de membru, veți obține și toate celelalte teme Themes Kingdom (aveți noroc de rață)!

18. Ultra Grid

Tema WordPress Ultra Grid Pinterest

Modernă și minimă, tema Ultra Grid WordPress este o temă de grilă frumoasă, care este complet gratuită. Tema este ideală pentru reclamele cu multe portofolii pe care doresc să le prezinte într-un format grilă simplu, dar elegant (dar tema acceptă și formate standard și postare de imagine). Ultra Grid are, de asemenea, integrare în rețelele de socializare și toate caracteristicile esențiale ale temei de care aveți nevoie, mai puțin fluff.

19. PinSHOP

Pinshop Pinterest Tema WordPress

Când Pinterest a cunoscut comerțul electronic, sa născut Pinshop. Această temă este o temă excelentă pentru WordPress de comerț electronic cu grilă de zidărie. Adăugați produsele dvs. și faceți-le pe toate să se încarce la infinit pe pagina de pornire. Clienții pot răsfoi cu ușurință întregul inventar fără a fi nevoiți să salveze paginile. Coșul de cumpărături folosește chiar Ajax pentru a facilita o experiență de cumpărături de o pagină. Pinshop este dotat cu 10 piei de culoare deosebite, are un glisor de produs acceptabil pentru pagina principală, include butonul din spate spre partea de sus, răspunde complet, funcționează cu toate browserele majore și pe majoritatea dispozitivelor mobile.

20. Portofoliu grilă (gratuit)

Grid Portfolio Pinterest Tema WordPress

Grid Portfolio este o temă simplă WordPress, concepută pentru a fi un portofoliu de grilă simplu. Tema este o modalitate excelentă de a afișa un corp de lucru, fie ca imagini simple sau postări de galerie de imagini stivuite. Grid Portfolio este optimizat SEO, funcționează cu browsere majore și vine cu suport de formular 7 de contact. În plus, dacă aveți vreodată nevoie de ajutor cu tema, puteți oricând să faceți upgrade la versiunea premium pentru a primi asistență din partea autorului temei.

21. Gridler

Gridler Pinterest Tema WordPress

Gridler este un portofoliu de grilă jQuery puternic. Este ușor să adăugați conținut la blogul dvs. folosind numeroase formate de postare (standard, deoparte, galerie, link, imagine, citat, stare, video, audio) și în portofoliile dvs. (suport pentru imagine și video), apoi afișați-le într-o zidărie atractivă. aspect. Tema include, de asemenea, un constructor de forme încorporat, suport pentru fonturi Google, widget-uri personalizate Twitter și Flickr și multe altele!

22. Sampression Lite (gratuit)

Sampression Lite Pinterest Tema WordPress

Frumosul Sampression Lite este o temă de blog în stil grilă de zidărie, care redimensionează în mod activ pentru a se potrivi browserului sau dispozitivului mobil. Această temă include opțiuni grozave, precum meniuri personalizate, widget-uri personalizate, comentarii filetate, suport de note lipicioase și multe altele. Aspectul curat, schema de culori feminine și meniul simplu, dar elegant, cu un singur strat, fac din această opțiune o temă excelentă pentru blogging.

23. Inspira

INSPIRE-zidărie-WordPress temă

Inspire este o temă WordPress cu grădină albă și albă curată pe Tematica forului creată de BoostDev. Această temă modernă este perfectă pentru crearea unui blog online, a unui portofoliu sau a unei reviste. Tema vine cu 5 machete de pagini de pornire diferite, postări Ajaxed (astfel încât cititorii dvs. nu trebuie să reîncărcați pagina pentru a vă privi postările), un filtru extraordinar la scară gri și un subsol cu ​​diapozitive super cool cu ​​un jCarousel. Și asta nu este totul – această temă a pierdut mai multe caracteristici găsite doar în teme premium.

24. Pronto (Gratuit)

Pronto-free-pinterest-WordPress temă

Pronto este o temă WordPress de zidărie minimală jQuery. Tema de reglare automată schimbă coloanele pentru a se potrivi cu dimensiunea browserului, astfel încât vizitatorii site-ului dvs. văd întotdeauna o versiune optimizată a conținutului dvs. Tema este pregătită pentru a începe blogurile chiar din cutie – trebuie doar să instalați și să începeți să tastați! Alte caracteristici minunate includ o secțiune de notificare, opțiunea logo-ului personalizat, widgetul personalizat Flickr, suport pentru lightbox și comentarii cu filet. Aruncă o privire – Pronto ar putea fi doar perfect pentru blogul tău!

25. Stilul

Tema WordPress TheStyle Pinterest

TheStyle folosește o grilă jQuery pentru a crea un blog elegant și un portofoliu cu tema WordPress. Tema modernă este excelentă pentru blogurile personale și portofoliile, iar datorită șabloanelor de pagini elegante puteți adăuga o mulțime de galerii, o pagină de contact, o sitemap, un blog superb și multe altele. Tema include, de asemenea, 5 scheme de culori, localizare completă, compatibilitate cu browserele populare și coduri rapide impresionante. În plus, este o apartenență temă, astfel încât vei primi și toate celelalte teme elegante!

26. Pinstrap (Gratuit)

Pinstrap Pinterest Tema WordPress

Twitter Bootstrap și Pinterest au devenit PinStrap. Această temă WordPress sensibilă (și gratuită) este o temă Pinterest precum grilă, construită pe Twitter Bootstrap. Pagina de pornire a grilei minunat redimensionează pentru a se potrivi ecranului dvs. (mulțumită pluginului Wookmark jQuery). Tema are, de asemenea, încărcare Ajax mai mult, 2 fonturi Google incluse, suport pentru lightbox și șabloane de pagină pentru bara laterală stângă, lățimea completă și sitemap. Aceasta este o temă incredibilă fără bani deloc!

27. Elastik

Tema WordPress Elastik Pinterest

Elastik este o minunată temă a graficului WordPress de către WPZoom. Tema folosește zidărie jQuery pentru pagina lor de grilă responsivă. Tema vine cu un slider de pagină de pornire prezentat, formate de post utile (galerie, imagine și video) și widget-uri personalizate. Tema este, de asemenea, ușor de personalizat prin panoul de opțiuni prin schimbarea culorilor, fonturilor, încărcarea unui logo și a altor elemente.

28. Dezechilibru 2 (gratuit)

Dezechilibru Tema WordPress

Dezechilibrul 2 este o opțiune gratuită excelentă pentru un blog, un portofoliu sau un site web atractiv. Tema modernă oferă un aspect simplu de grilă curată, antet widgetizat flexibil și opțiune de social media. Simplitatea temei îi oferă multe utilizări și, deoarece este gratuită, nu veți avea remușcări ale cumpărătorilor dacă vreți să faceți upgrade pentru mai multe funcții.

29. Caiet

Notebook Pinterest Tema WordPress

Notebook by Elegant Themes este o solutie excelentă cu tema multimedia multimedia. Folosind formate de post și animații CSS3, această temă face o primă impresie excelentă. Adăugarea postărilor standard, imagine, video și audio este o adiere ușoară. În plus, ePanel simplifică personalizarea fonturilor, schemelor de culori și a fundalului (deși finalizarea designului poate dura ceva timp, deoarece toate aceste opțiuni sunt nelimitate). Deoarece Elegant Themes este un site de apartenență, veți primi și restul portofoliului de teme!

30. gRID (gratuit)

gRid Pinterest Tema WordPress

Tema gRID de Bea Theme este o opțiune tematică solidă pentru un blog simplu și un site de portofoliu. Tema curată este Wordress 3+ gata, are un meniu personalizat, dispune de un aspect în 4 coloane, include o bară laterală complet widgetizată, creează automat miniaturi de postare, are o opțiune de postare caracteristică și puteți oricând să faceți upgrade la pachetul premium pentru asistență. Aceasta este o temă generală bună pentru blogging.

31. Caramida + zidarie

Brick + Mason Pinterest Tema WordPress

Brick + Mason este o temă a portofoliului de grilă frumos stilată. Dezvoltată cu fotografi, studiouri de design și alte reclame în minte, această temă este perfectă pentru prezentarea unei cantități mari de muncă într-un format minim. Defilare infinită, zidărie jQuery, dispunere receptivă, suport pentru fonturi Google, o bară laterală glisantă, opțiuni de culori nelimitate, piele întunecată și deschisă, opțiune de logo personalizată sunt doar câteva dintre cele mai importante aspecte ale acestei teme minunate..

Ce temă de tip Pinterest folosești?

Ați folosit vreuna dintre temele enumerate mai sus? Partajați-vă experiențele de mai jos! Există o temă asemănătoare cu Pinterest care mi-a fost dorită că ai găsit sau ai creat? Vreau să știu despre asta! Lasă-mi un mesaj în secțiunea de comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map