mPentru designeri, un element cheie al arsenalului tău ar trebui să fie portofoliul tău. La pachet cu exemple de cele mai recente și cele mai bune lucrări, portofoliul dvs. este o modalitate excelentă de a impresiona și de a convinge clientela nouă. În funcție de tipul de designer sau artist care sunteți, este posibil să nu aveți abilitățile necesare de dezvoltare web pentru a vă construi propriul portofoliu online (sau poate nu aveți timp). Ei bine, nu vă temeți, am rotunjit unele dintre cele mai bune teme minime WordPress perfecte pentru orice site web al designerului. Să începem!


Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Anders

Tema de portofoliu cu mai multe concepte Anders Clean

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă sunteți în căutarea unei teme flexibile pe care le puteți utiliza pentru a crea un portofoliu, un blog, un magazin sau un site de afaceri minim, atunci Anders este pentru dvs. Această temă include 15 modele uimitoare și diverse de pagini de pornire, inclusiv portofoliu, vitrină de proiect, glisor vertical, agenție, carusel, magazin și stiluri de legături interactive. Alegeți dintre 6 stiluri de antet, 12 liste de portofoliu și machete de bloguri de stil multiple pentru a crea designul perfect al site-ului. Perfect conceput pentru prezentarea portofoliului online, Anders are tot ce ai nevoie. Chiar și secțiuni pentru echipa ta și prețuri. În plus, tema este compatibilă cu plugin-uri populare, cum ar fi WooCommerce, Contact Form 7 și WPML.

2. Total

Cele mai bune teme minime WordPress: Total

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Totalul este una dintre cele mai populare teme (WPExplorer) din toate timpurile. Tema are un design foarte curat / de bază, care poate fi modificat cu ușurință prin intermediul personalizatorului live și puteți crea aproape orice tip de site cu toate opțiunile încorporate, machete și module de construire de pagini disponibile. Dar ceea ce face din această temă una dintre cele mai bune teme minime WordPress pe care le puteți cumpăra este 40 de demo-uri de pornire ușoare, opțiuni flexibile și cod prietenos pentru dezvoltatori.

3. Neve (gratuit)

Neve Tema WordPress

Construiți un site curat și clasic cu Neve. Această frumoasă temă gratuită a fost concepută pentru a fi ușoară, rapidă și compatibilă cu aproape fiecare constructor de pagini popular de pe piață. Tema este compatibilă cu Gutenberg, Elementor, Beaver, SiteOrigin, Brizy, Visual Composer și chiar Divi. În plus, este gata pentru mobil, deci site-ul dvs. va arăta grozav pe orice dispozitiv. Dar chiar dacă doriți să construiți un site minim, merită să luați în considerare o actualizare la un Neve plan premium pentru funcții adăugate, cum ar fi defilare în sus, etichetare albă și boostere personalizate pentru Elementor, WooCommerce, blog și anteturi (în funcție de plan).

4. Ineco

Cele mai bune teme minime WordPress: Ineco

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă aveți nevoie de un site minimalist universal, aruncați o privire mai atentă asupra acestei teme. Ineco este livrat cu numeroase variante de pagini și funcții pentru a răspunde nevoilor majorității utilizatorilor. Instalarea acestei teme va dura doar câteva minute. Ineco acceptă cele mai populare plugin-uri premium și suplimente, ceea ce permite crearea de conținut fără abilități de codare. Visual Composer Page Builder cu cele 40+ coduri scurte personalizate vă va ajuta să construiți site-ul dvs. fără probleme.

5. xPresiune

xPression Minimal WordPress Tema pentru bloguri

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Această temă curată, modernă și elegantă este o potrivire perfectă pentru bloguri personale online, bloguri de modă, bloguri de călătorie și multe altele. xPression este încărcat cu o mulțime de pagini pre-proiectate care vor face ca resursa dvs. online să iasă în evidență la o milă. Oferă trei stiluri de pagină de pornire împreună cu alte pagini, adică: listare pe blog, blog unic, contact și altele. Tema este creată folosind unul dintre cele mai populare creatoare de pagini Element drag and drop gratuit. Opțiunile de personalizare a temei WordPress includ Previzualizarea modificărilor live, astfel încât nici nu va trebui să reîncărcați pagina pentru a vedea amendamentele dvs..

6. ilustrați

Cele mai bune teme minime WordPress: ilustrează

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Illustrate este cu adevărat o temă realizată de designeri pentru designeri. Creat în colaborare cu Blaz Robar, această temă unică uberă este perfectă pentru orice tip de artist. Caracteristici excelente, precum tipurile de postare personalizate, suprapunerile de imagini codate prin culori și paletele de culori post (precum cele pe care le vedeți pe Dribbble) sunt doar vârful aisbergului.

7. Lily Daily

Lily Daily Blog Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți o performanță mai bună, un design mai curat, o viteză de încărcare mai rapidă și o experiență mai elegantă, încercați Lily. Puteți alege dintre 10 machete diferite pentru pagina dvs. de pornire, pagini de arhivă, pagini de autor, pagini cu rezultate de căutare, etichete și categorii și puteți utiliza diverse opțiuni pentru a vă stiliza blogul. Tema este foarte ușor de utilizat și alimentată de HTML5 / CSS3 / Bootstrap. Navigarea lipicioasă va oferi vizitatorilor dvs. acces rapid la orice informații de pe site-ul dvs. Lily este gata de traducere și include fișierul .pot, astfel încât blogul dvs. va fi un fel de resursă internațională.

8. Poteca

Cele mai bune teme minime WordPress: Trail

Info și descărcare

Îndrăzneț și frumos, Trail este o opțiune excelentă pentru a vă prezenta munca online. Imaginile mari ale acestei teme, aspectul curat și tipografia ușor de citit îi permit cititorilor să se concentreze chiar acolo unde doriți – pe lucrarea dvs. Tema este de asemenea receptivă, poate afișa imagini în paralax și este pregătită cu un portofoliu filtrabil.

9. Webion

Webion Minimal Universal Elementor Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Această temă vine cu o compatibilitate completă pentru Elementor WP Page Builder. Cu Elementor veți primi gratuit pachetul complet de widget-uri. Sunt incluse, de asemenea, widget-uri precum Carusel, hărți Google etc. Această combinație cu tema Webion face ca crearea de site-uri să fie ușoară și eficientă (în plus, nu necesită abilități de codare).

10. Oriana

Portofoliu Minimal Oriana și fotografie Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Oriana este o temă creativă, de cea mai bună calitate, pe deplin răspunzătoare. Oferă oamenilor creativi posibilitatea de a se prezenta într-o manieră extraordinară. Puteți configura majoritatea aspectelor Oriana precum culoarea accentului, fonturile Google și multe altele folosind opțiuni încorporate. Demonstrația temei este foarte ușor de instalat într-un singur clic, astfel încât să puteți avea un site receptiv, retin și tradus în termen de timp.

11. Ambianță

Cele mai bune teme minime WordPress: Ambianță

Info și descărcare

Perfectă pentru fanii cadrului popular Genesis, tema Ambiance pentru copii este modalitatea perfectă de a-ți construi portofoliul online folosind Genesis. Această temă are un telefon mobil, include un antet personalizat și prezintă toate imaginile fabuloase prezentate în față și în centru (realizarea este excelentă pentru utilizarea ca portofoliu de bază).

12. Vulturul

Eagle Responsive Minimal WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Eagle este o temă WordPress minime pe deplin, proiectată pentru agenții. Designul și blogul său curat permit oricărui profesionist, agenție de afaceri, agenții creative, firmă de arhitectură sau design interior, studio de fotografie etc., să își promoveze munca sau afacerea cu ușurință. Funcționalitatea de import demo cu un singur clic, opțiunile tematice configurabile și codurile scurte fac ușor să schimbi rapid totul.

13. Koi

koi

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Koi este un mod minunat de a vă prezenta multitudinea de lucrări. Cu un layout curat și organizat pe bază de grilă, această temă este perfectă pentru orice tip de site web creativ. În plus, această temă este încărcată cu 6 plugin-uri gratuite, efecte filtru CSS3, contor de vizualizare portofoliu, suport pentru lightbox și multe altele.

14. Hazel

Tema WordPress cu caracter multifuncțional Hazel Minimalist

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Hazel este o temă personalizabilă, cu un meniu mega încorporat și integrare completă a designului WooCommerce. Prezintă mai multe opțiuni tipografice cu peste 800+ fonturi Google, opțiuni de pagini personalizate pentru site-uri multipage, diferite tipuri de portofoliu și stiluri. În plus, este WPML și traducere gata. Mai mult, Hazel este livrat cu o mulțime de elemente utile pentru construirea de pagini vizuale și o mulțime de machete preconfigurate.

15. Cerneală

cerneală

Info și descărcare

Cerneala este un șablon uimitor de portofoliu filtrabil, cu un meniu util aliniat la stânga. Ușor de utilizat și de navigat, Ink este de asemenea receptiv pentru a se adapta la orice dimensiune a ecranului. Tema include, de asemenea, imagini de fundal pe ecran complet pe care le puteți seta pe fiecare pagină pentru a oferi fiecărui post, pagină sau articol de portofoliu un design unic.

16. Vierme de carte

Bookworm FullScreen Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

BookWorm a fost conceput special pentru autori și editori. Designul web pe ecran complet vă va ajuta să vă prezentați lucrările și detaliile personale într-un mod clar. Dispunerea minimă, curată, cu răspuns, face ușoară caracteristica lansărilor de cărți publicate recent sau viitoare pe pagina de start. Plus Bookworm are funcții precum profilul autorului, secțiuni de cărți publicate anterior, blogul autorului, detalii despre lansarea cărților publicate recent sau viitoare etc..

17. Nord

Nord

Info și descărcare

Tema Nord curată, îndrăzneață și elegantă este o opțiune minunată în stilul grilei pentru munca ta. Widget-urile personalizate pentru Twitter, Flickr și Dribble facilitează urmărirea cititorilor dvs. împreună cu proiectele actuale. De asemenea, galeriile tematice personalizate și portofoliile fac ca adăugarea de imagini, fișiere audio și videoclipuri să fie o briză.

18. Mindelo

Portofoliu Minimal Mindelo Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Această temă pe deplin sensibilă este echipată cu Visual Composer Drag & Drop Page Builder, precum și cu pluginul Slider Revolution. Și în cazul în care afacerea dvs. are nevoie de un site cu mai multe limbi, Mindelo vine și cu pluginul multilingv WordPress doar în acest scop. Tema a fost construită pe Bootstrap, unul dintre cele mai populare cadre HTML, CSS și JS pentru dezvoltarea de proiecte responsive și mobile pe web.

19. Spații

Cele mai bune teme minime WordPress: spații

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Curat și simplu, Spaces este o temă WordPress foarte minimă, cu un portofoliu bogat în funcții – motiv pentru care credem că este una dintre cele mai minime teme WordPress de pe piață. Această temă este potrivită pentru proiectanții care ar putea dori să își vândă și propriile produse, deoarece tema acceptă atât Descărcări digitale simple, cât și WooCommerce pentru o configurare ușoară a magazinelor online..

20. Camila

Camila Minimal Blog WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Camila pune un accent puternic pe lizibilitatea textului. Poate fi folosit ca blog personal, revistă sau jurnal și este extrem de ușor de configurat și utilizat. Dacă nu doriți ca designul să depășească conținutul dvs., opțiunea pentru Camila este o alegere excelentă, deoarece este o temă care conține primul conținut. Dacă sunteți fotograf, puteți crea galerii frumoase pentru a arăta cele mai bune lucrări pur și simplu fără a fi nevoie de codificare la sfârșitul dvs. Și dacă ești un artist sau o persoană creativă, îți poți arăta talentele și nu trucurile de design flashy.

21. Savoy

Savoy - Minimalist AJAX WooCommerce Tema

Savoy este o modalitate distractivă și minimă de a afișa galeriile produselor. Pur și simplu adăugați produsele dvs. cu galerii de imagini (prin WooCommerce) și acestea sunt afișate pe o pagină de pornire simplă în stil grilă. Astfel, clienții pot răsfoi toate lucrările dvs. fără a fi nevoie să reîncărcați pagina (o economie de timp imensă).

22. Narya

Narya Food Blog Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Narya include totul pentru a răspunde nevoilor dvs. creative: Social Media, comerț electronic, Galerii uimitoare, instrumente de gestionare a anunțurilor, Integrarea butoanelor de partajare, cu atenție deosebită la detalii și stil. Tipografia sa este deopotrivă elegantă și discretă, plus că tema oferă glisiere pentru a-ți prezenta conținutul în cel mai uimitor mod. Doriți să modificați o setare mică pentru a se potrivi stilului mărcii dvs.? Narya include, de asemenea, un simplu panou de opțiuni Tema Narya pentru modificări ușoare.

23. Volta

Volta

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Volta este o opțiune impresionantă de portofoliu care include 3 variante principale ale ecranului. Alegeți dintr-un glisier de conținut, video sau imagine de fundal pentru momentul în care utilizatorii aterizează prima dată pe site-ul dvs. web. Tema include, de asemenea, portofolii minunate și minime, care răspund complet și sunt gata de retină.

24. Neonix

Neonix Agenție digitală Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Neonix este o temă WordPress de afaceri ideală pentru agenții digitale, studiouri web, bloguri personale / portofolii, experți SEO și alți furnizori de servicii digitale. Este complet adaptat și traducerea, astfel încât publicul dvs. nu va fi limitat din punct de vedere al dispozitivului sau al locației. Nu aveți nevoie de cunoștințe de codare dacă doriți să creați un site web folosind Neonix – folosiți exemplul demonstrativ pentru a crea site-ul dvs. în câteva minute..

25. KEO

Tema polivalentă KEO

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

KEO este o temă receptivă excelentă pentru agenții web, studiouri de fotografie, magazin, startup, freelancer, card V și altele. Tema este construită pe constructorul Qoob intuitiv și util, care oferă o mulțime de funcții de personalizare pentru următorul dvs. proiect. Construiește-ți site-ul complet nou de la zero cu ajutorul constructorului și a documentației online.

26. Dezvăluie

Cele mai bune teme minime WordPress: Reveal

Info și descărcare

Cu un portofoliu receptiv excelent, filtrabile este ceea ce dezvăluie. Această temă este curată și minimă, astfel încât proiectele dvs. ies în evidență, plus vizualizarea elegantă ajax este o caracteristică impresionantă. Tema include, de asemenea, opțiuni de prezentare de diapozitive, widget-uri personalizate, butoane și multe altele pe care le așteptați de la cele mai bune teme WordPress minime.

27. Chela

Tema WordPress Chela Minimal Agency

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Chela este o temă super ușoară, minimă și modernă, perfectă pentru agenții și freelanceri. Este complet receptiv și arată excelent pe toate dispozitivele. Tema este echipată cu Advanced Custom Fields, care este soluția perfectă pentru orice site web WordPress care are nevoie de date mai flexibile precum alte sisteme de gestionare a conținutului. În plus, suplimentul jQuery Owl V2 / Carrusel tactil inclus, permite crearea unui glisor frumos carusel cu reacție.

28. Grafix

Cele mai bune teme WordPress minime: Grafix

Info și descărcare

Grafix este un portofoliu mai profesionist, cu un design elegant și minim. Tema prezintă un portofoliu excelent pentru munca dvs., în plus este ușor să vă faceți tema proprie cu opțiuni încorporate pentru culori și imagini de fundal personalizate.

29. Moroseta

Moroseta Travel Blog Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Moroseta vine cu 5 machete pe blog și 4 machete de postări, astfel încât vei avea de unde alege. Glisorul personalizat simplifică decorarea oricăreia dintre postările dvs., iar personalizatorul live permite un proces de personalizare lin. Această temă de blogging WordPress este, de asemenea, gata widget, astfel încât să vă extindeți funcționalitatea cu plugin-uri WooCommerce și MailChimp, JetPack, Formular de contact 7 etc..

30. Etichetă

Cele mai bune teme minime WordPress: Etichetă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tag-ul este o temă curată a portofoliului cu ecran complet, cu opțiuni ușoare de personalizare (pentru scheme de culori, culori accent, fonturi Google și multe altele). Widgeturile personalizate incluse, șabloanele de pagină, codurile scurte de cusotm și formatele de posturi în stil fac ca adăugarea conținutului să fie simplă.

31. Inspiro

Cele mai bune teme WordPress minime: Inspiro

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

În timp ce Inspiro a fost creat cu fotografi în minte, această temă minimală de WordPress este potrivită perfect oricărui designer sau artist care caută o temă elegantă și minimă. Opțiunile pentru prezentări de diapozitive pe ecran complet, galerii și chiar WooCommerce fac din această temă o opțiune excelentă.

32. Originea

Cele mai bune teme minime WordPress: Origine

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Originea este o temă simplă bazată pe grilă, fără teme de portofoliu, perfectă pentru prezentarea imaginilor tale. Tema răspunde pe deplin, astfel încât cititorii să vă poată face efectul de pe desktop, tablete și telefoane mobile. În plus, tema include tone de opțiuni pentru culori personalizate, machete și chiar reclame.

Înfășurați-ne rotunjirea cu cele mai bune teme WordPress minime

Acolo te duci – peste 30 de teme minunate premium WordPress minime din care să alegi. Desigur, există și câteva teme gratuite grozave. Dacă aveți un buget restrâns, puteți să ne uitați la câteva teme, inclusiv tema noastră gratuită elegantă de WordPress, tema WordPress gratuită Pronto și tema WordPress fără fotografii. Sau o căutare rapidă pentru „portofoliu” activat WordPress.org vă va oferi, de asemenea, o mulțime de alte opțiuni decente pentru teme gratuite. Amintiți-vă doar că, cu teme gratuite, nu veți obține aceleași funcții premium și suport premium care vin cu o temă plătită. Temele premium merită foarte bine eticheta de preț, mai ales atunci când alegeți o temă pentru portofoliul dvs. profesional online.

Dacă aveți ceva de adăugat sau credeți că am ratat o temă cu adevărat nemaipomenită, informați-ne în comentariile de mai jos. Ne-ar plăcea să auzim care sunt temele dvs. minime preferate de WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me