For designere er et nøkkelelement i arsenalet ditt porteføljen. Fullpakket med eksempler på de nyeste og beste verkene dine, er porteføljen din en flott måte å imponere og overtale nye kunder. Avhengig av hvilken type designer eller artist du er, har du kanskje ikke de nødvendige nettutviklingsferdighetene til å bygge din egen online portefølje (eller kanskje du bare ikke har tid). Vel, ikke frykt. Vi har avrundet noen av de beste minimale WordPress-temaene som er perfekte for ethvert designernettsted. La oss komme i gang!


Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Anders

Anders Clean Multi-concept Portfolio Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du leter etter et fleksibelt tema som du kan bruke til å bygge en portefølje, blogg, butikk eller et minimalt forretningssted, er Anders noe for deg. Dette temaet inkluderer 15 fantastiske og mangfoldige hjemmesider design inkludert portefølje, prosjektvindu, vertikal glidebryter, byrå, karusell, butikk og interaktive lenker. Velg mellom 6 toppstiler, 12 porteføljelister og flere bloggoppsett for å lage det perfekte nettsteddesignet ditt. Anders har perfekt design for å vise frem porteføljen din på nettet. Til og med seksjoner for teamet ditt og priser. I tillegg er temaet kompatibelt med populære plugins som WooCommerce, Contact Form 7 og WPML.

2. Totalt

Beste minimale WordPress-temaer: Totalt

Info & NedlastingVis The Demo

Total er et av våre (WPExplorer) mest populære og mest solgte temaer gjennom tidene. Temaet har en veldig ren / grunnleggende design som standard som enkelt kan finjusteres via live Customizer, og du kan lage stort sett alle typer nettsteder med alle innebygde alternativer, oppsett og sidebyggermoduler som er tilgjengelige. Men det som gjør dette temaet til et av de beste minimale WordPress-temaene du kan kjøpe, er det 40+ enkle startdemoer, fleksible alternativer og utviklervennlig kode.

3. Neve (gratis)

Neve WordPress Theme

Bygg et rent og klassisk nettsted med Neve. Dette vakre gratis temaet ble designet for å være lett, raskt og kompatibelt med omtrent hver eneste populære sidebygger på markedet. Temaet er kompatibelt med Gutenberg, Elementor, Beaver, SiteOrigin, Brizy, Visual Composer og til og med Divi. Pluss at den er mobilklar – slik at nettstedet ditt vil se bra ut på alle enheter. Men selv om du ønsker å bygge et minimalt nettsted, er det verdt å vurdere en oppgradering til en Neve premium plan for ekstra funksjoner som bla til toppen, hvit merking og tilpassede boostere for Elementor, WooCommerce, blogg og overskrifter (avhengig av plan).

4. Ineco

Beste minimale WordPress-temaer: Ineco

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du trenger et universelt minimalistisk nettsted, kan du se nærmere på dette temaet. Ineco leveres med mange varianter av sider og funksjoner for å imøtekomme de fleste brukeres behov. Installasjon av dette temaet tar bare noen få minutter. Ineco støtter mest populære premium-plugins og tilleggsprogrammer, som gjør det mulig å lage innhold uten kodingsferdigheter. Visual Composer Page Builder med 40+ tilpassede kortkoder vil hjelpe deg med å bygge nettstedet ditt problemfritt.

5. xPresjon

xPression Minimal WordPress-tema for blogger

Info & NedlastingVis The Demo

Dette rene, moderne og elegante temaet passer perfekt for personlige blogger på nettet, moteblogger, reiseblogger og mer. xPression er lastet med mange forhåndsdesignede sider som gjør at nettressursen din skiller seg ut en mil. Den tilbyr tre hjemmesidestiler sammen med andre sider, det vil si: blogglisting, bloggensing, kontakt og om. Temaet er bygget ved hjelp av en av de mest populære gratis dra og slipp Elementor-sidebyggeren. Alternativer for WordPress Theme Customizer inkluderer forhåndsvisning av endringer, slik at du ikke trenger å laste inn siden på nytt for å se endringene dine.

6. Illustrer

Beste minimale WordPress-temaer: Illustrer

Info & NedlastingVis The Demo

Illustrate er virkelig et tema av designere for designere. Laget i samarbeid med Blaz Robar, dette uber unike temaet er perfekt for alle typer kunstnere. Flotte funksjoner som tilpassede innleggstyper, fargekodede bildeoverlegg og postfargepaletter (som de du ser på Dribbble) er bare toppen av isfjellet.

7. Lily Daily

Lily Daily Blog WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du er ute etter bedre ytelse, renere design, raskere lastehastighet og slankere opplevelse, kan du prøve Lily. Du kan velge mellom 10 forskjellige oppsett for hjemmesiden din, arkivsider, forfattersider, søkeresultatsider, koder og kategorier og bruke forskjellige alternativer for å style bloggen din. Temaet er veldig enkelt å bruke og drevet av HTML5 / CSS3 / Bootstrap. Klistret navigasjon vil gi de besøkende rask tilgang til all informasjon på nettstedet ditt. Lily er oversettelsesklar og inneholder .pot-fil, så bloggen din vil være en slags internasjonal ressurs.

8. Løype

Beste minimale WordPress-temaer: Trail

Info & Last ned

Trail er fet og vakker, og er et flott alternativ for å vise frem arbeidet ditt på nettet. Dette temas store bilder, rene oppsett og lettleste typografi holder leserne dine til å fokusere akkurat der du vil – på arbeidet ditt. Temaet er også responsivt, kan vise parallaksebilder og leveres klar med en filtrerbar portefølje.

9. Webion

Webion Minimal Universal Elementor WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette temaet kommer med full kompatibilitet for Elementor WP Page Builder. Med Elementor får du den komplette pakken med widgets gratis. Widgets som karusell, Google maps, etc. er også inkludert. Dette kombinert med Webion-temaet gjør at det er enkelt og effektivt å lage nettsteder (pluss at det ikke krever noen kodingsferdigheter).

10. Oriana

Oriana Minimal Portfolio & Photography WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Oriana er et kreativt tema, med høy respons og av høy kvalitet. Det gir kreative mennesker en mulighet til å presentere seg på en ekstraordinær måte. Du kan konfigurere de fleste av Orianas aspekter som aksentfargen, Google Fonts og mange andre ved å bruke innebygde alternativer. Demos demo er superenkelt å installere med ett klikk, slik at du kan ha et responsivt, netthinne og oversettelsesklart nettsted på kort tid.

11. Atmosfære

Beste minimale WordPress-temaer: Atmosfære

Info & Last ned

Ambiance-barnet er perfekt for fans av det populære Genesis-rammeverket. Det er den perfekte måten å bygge din online portefølje ved å bruke Genesis. Dette temaet er responsivt på mobilen, inneholder en tilpasset topptekst og presenterer alle de fantastiske bildene dine foran og sentrum (lage er flott å bruke som en grunnleggende portefølje).

12. Ørn

Eagle Responsive Minimal WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Eagle er fullt responsivt minimalt WordPress-tema designet for byråer. Den rene designen og bloggen gjør det mulig for alle profesjonelle firmaer, byråvirksomheter, kreative byråer, arkitekt- eller interiørdesignfirmaer, fotograferingsstudioer osv. Å promotere sitt arbeid eller virksomhet med letthet. Ett-klikks demoimportfunksjonalitet, konfigurerbare temalternativer og kortkoder gjør det enkelt å raskt endre stort sett alt.

13. Koi

koi

Info & NedlastingVis The Demo

Koi er en flott måte å vise frem mangfoldet av verk. Med et rent og organisert rutenettbasert oppsett, er dette temaet perfekt egnet for enhver kreativ type nettsted. I tillegg kommer dette temaet lastet med 6 gratis plugins, CSS3-filtereffekter, porteføljevisningsteller, lightbox-støtte og mer.

14. Hazel

Hazel Minimalistisk multi-purpose WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hazel er et tilpasset tema med en innebygd mega-meny og full WooCommerce designintegrasjon. Den har flere typografiske alternativer med over 800+ Google-skrifter, tilpassede sidealternativer for flersidesider, forskjellige porteføljetyper og stiler. Pluss at det er WPML og oversettelse klar. Dessuten leveres Hazel med mange nyttige elementer for visuelle sidebyggere og mange forhåndskonfigurerte oppsett.

15. Blekk

blekk

Info & Last ned

Blekk er en fantastisk filtrerbar porteføljemal med en nyttig venstrejustert meny. Blekk er enkel å bruke og navigere, og reagerer også på å justere til hvilken som helst skjermstørrelse. Temaet har også bakgrunnsbilder på full skjerm som du kan angi per side for å gi hvert innlegg, side eller porteføljeelement et unikt design.

16. Bokorm

Bookworm FullScreen WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

BookWorm er designet spesielt for forfattere og utgivere. Nettdesign på fullskjerm hjelper deg med å vise frem verk og personlige detaljer på en vits. Det minimale, rene og responsive oppsettet gjør det enkelt å ha nylig publiserte eller kommende bokutgivelser på hjemmesiden din. Plus Bookworm har funksjoner som forfatterprofil, tidligere publiserte bokseksjoner, forfatterblogg, nylig publiserte eller kommende bokutgivelsesdetaljer, osv..

17. Nord

Nord

Info & Last ned

Rent, dristig og elegant nord-temaet er et nydelig alternativ for rutenettstil for arbeidet ditt. Tilpassede widgeter for Twitter, Flickr og Dribble gjør det enkelt for leserne å følge med på de nåværende prosjektene dine. Tilpassede temagallerier og porteføljer gjør det også enkelt å legge til bilder, lydfiler og videoer.

18. Mindelo

Mindelo Minimal Portfolio WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette fullt responsive temaet er utstyrt med Visual Composer Drag & Drop Page Builder, samt Slider Revolution-plugin. Og i tilfelle bedriften din trenger et flerspråklig nettsted, kommer Mindelo også med WordPress flerspråklig plugin bare for det formålet. Temaet ble bygget på Bootstrap, et av de mest populære HTML-, CSS- og JS-rammene for å utvikle responsive, mobile første prosjekter på nettet..

19. Mellomrom

Beste minimale WordPress-temaer: Spaces

Info & NedlastingVis The Demo

Spaces er rent og enkelt, et superminimalt WordPress-tema med en funksjonsrik portefølje – og derfor tror vi det er et av de minimale WordPress-temaene på markedet. Dette temaet er godt egnet for designere som kanskje også vil selge sine egne produkter, da temaet støtter både Easy Digital Downloads & WooCommerce for enkelt oppsett av e-shop.

20. Camila

Camila Minimal Blog WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Camila-temaet legger sterk vekt på tekstlesbarhet. Det kan brukes som personlig blogg, magasin eller tidsskrift og er ekstremt enkelt å installere og bruke. Hvis du ikke vil at designen skal overhale innholdet ditt, er det å velge Camila et godt valg, ettersom det er et innhold-første tema. Hvis du er en fotograf, kan du lage vakre gallerier for å vise de beste verkene dine ganske enkelt uten koding på slutten. Og hvis du er en kunstner eller en kreativ person, kan du vise frem talentene dine og ikke prangende designtriks.

21. Savoy

Savoy - Minimalistisk AJAX WooCommerce Theme

Savoy er en morsom og minimal måte å vise gallerier på produktene dine på. Bare legg til produktene dine med bildegallerier (via WooCommerce), så vises de på en enkel nettstedside. På denne måten kan klienter bla gjennom alt arbeidet ditt uten å måtte laste inn siden på nytt (en enorm tidsbesparende).

22. Narya

Narya matblogg WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Narya inkluderer alt for å imøtekomme dine kreative behov: Sosiale medier, e-handel, fantastiske gallerier, annonseadministrasjonsverktøy, integrasjoner av delingsknapper med nøye oppmerksomhet på detaljer og styling. Typografien er både elegant og lite påtrengende, pluss at temaet har glidebrytere for å presentere innholdet ditt på den mest fantastiske måten. Vil du finjustere en liten setting som passer til merkets stil? Narya inkluderer også et enkelt Narya Theme Options Panel for enkle endringer.

23. Volta

volta

Info & NedlastingVis The Demo

Volta er et imponerende porteføljealternativ som inkluderer 3 hovedskjermvarianter. Velg fra innholdsglidebryteren, video- eller bildebakgrunnen for når brukerne først lander på nettstedet ditt. Temaet inkluderer også nydelige og minimale porteføljer som er fullt responsive og retina klare.

24. Neonix

Neonix Digital Agency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Neonix er et WordPress-tema som er ideelt for digitale byråer, nettstudioer, personlige blogger / porteføljer, SEO-eksperter og andre digitale tjenesteleverandører. Den er fullstendig responsiv og oversettelsesklar, så publikummet ditt vil ikke være begrenset når det gjelder enhet eller plassering. Du trenger ikke kodingskunnskap hvis du vil opprette et nettsted ved hjelp av Neonix – bare bruk eksemplet på demoen til å lage nettstedet ditt i løpet av minutter.

25. KEO

KEO Flerbruks-tema

Info & NedlastingVis The Demo

KEO er et responsivt tema som er flott for nettbyrå, fotograferingsstudio, butikk, oppstart, frilanser, V-kort og andre. Temaet er bygget på den intuitive og hendige Qoob-byggherren som tilbyr mange tilpasningsfunksjoner for ditt neste prosjekt. Bygg din splitter nye webside fra grunnen av ved hjelp av byggherren og online dokumentasjon.

26. Avslør

Beste minimale WordPress-temaer: Avslør

Info & Last ned

Å ha en flott responsiv, filtrerbar portefølje er det Reveal handler om. Dette temaet er rent og minimalt, slik at prosjektene dine skiller seg ut, pluss at den elegante ajax-visningen er en imponerende funksjon. Temaet inneholder også alternativer for lysbildefremvisning, tilpassede widgeter, knapper og mer du har forventet fra de minimale WordPress-temaene.

27. Chela

Chela Minimal Agency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Chela er et superlett, minimalt og moderne tema perfekt for byråer og frilansere. Det er fullt responsivt og ser bra ut på alle enheter. Temaet er utstyrt med Advanced Custom Fields, som er den perfekte løsningen for ethvert WordPress-nettsted som trenger mer fleksible data som andre Content Management Systems. Pluss den medfølgende Owl V2 / Carousel touch-aktivert jQuery-plugin gjør det mulig å skape en vakker responsiv karusellskyver.

28. Grafix

Beste minimale WordPress-temaer: Grafix

Info & Last ned

Grafix er en mer profesjonell portefølje med en elegant og minimal design. Temaet har en flott portefølje for arbeidet ditt, pluss at det er enkelt å lage temaet til ditt eget med innebygde alternativer for tilpassede bakgrunnsfarger og bilder.

29. Moroseta

Moroseta Reiseblogg WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Moroseta kommer med 5 bloggoppsett og 4 enkeltinnleggsoppsett, så du har mye å velge mellom. Den tilpassede glidebryteren gjør det enkelt å dekorere alle innleggene dine, og live Customizer gir mulighet for en jevn tilpasningsprosess. Dette bloggende WordPress-temaet er også widgetklart, slik at du kan utvide funksjonaliteten med WooCommerce og MailChimp-plugins, JetPack, kontaktskjema 7 osv..

30. Merkelapp

Beste minimale WordPress-temaer: Merk

Info & NedlastingVis The Demo

Tag er et rent porteføljetema i fullskjermstil med enkle tilpasningsalternativer (for fargeskjemaer, aksentfarger, google-skrifter og mer). De medfølgende egendefinerte widgetene, sidemaler, snarveier til cusotm og stilte innleggsformater gjør det enkelt å legge til innholdet.

31. Inspiro

Beste minimale WordPress-temaer: Inspiro

Info & NedlastingVis The Demo

Mens Inspiro ble laget med tanke på fotografer, er dette minimale WordPress-temaet perfekt for enhver designer eller kunstner som leter etter et stilig og minimalt tema. Alternativer for lysbildefremvisning på fullskjerm, gallerier og til og med WooCommerce gjør dette temaet til et flott alternativ.

32. Opprinnelse

Beste minimale WordPress-temaer: Opprinnelse

Info & NedlastingVis The Demo

Origin er et enkelt rutenettbasert, uten marginporteføljetema som er perfekt for å vise frem bildene dine. Temaet er fullt responsivt, slik at leserne kan sjekke ut om du jobber på stasjonære PCer, nettbrett og mobiltelefoner. I tillegg inkluderer temaet mange alternativer for tilpassede farger, oppsett og til og med annonser.

Innpakking av vår runde av beste minimale WordPress-temaer

Der drar du – over 30 fantastiske premium minimale WordPress-temaer å velge mellom. Selvfølgelig er det noen gode gratis temaer der ute også. Hvis du har et stramt budsjett noen få, kan det være lurt å se på å inkludere vårt eget elegante gratis WordPress-tema, Pronto gratis WordPress-tema og fotofritt WordPress-tema. Eller et raskt søk etter “portefølje” på WordPress.org vil også gi deg mange andre anstendige gratis temalternativer. Bare husk at med gratis temaer vil du ikke få de samme flotte premiumfunksjonene og støtten som følger med et betalt tema. Premium-temaer er vel verdt prislappen, spesielt når du velger et tema for din profesjonelle online portefølje.

Hvis du har noe å legge til, eller hvis du synes vi savnet et virkelig fantastisk tema, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Vi vil gjerne høre hvilke som er dine minimale WordPress-temaer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me