Pinterest er vanvittig populær og vokser raskt. Med så mange brukere som har festet sine daglige aktiviteter, liker og misliker, og nyttig informasjon over hele nettet, er det ikke rart at det er laget en rekke flotte Pinterest-inspirerte temaer for WordPress.


Pinterest-lignende temaer fanger essensen av Pinterest – en rutenettportefølje eller blogg for murstil der innlegg inkluderer et miniatyrbilde av det kjennetegnet bildet og en kort blurb fra artikkelen. Nedenfor er gratis og kommersielle WordPress-temaer som jeg har funnet som er veldig Pinterest-lignende i sin stil, men er lastet med alle WordPress fantastiske og brukervennlige funksjoner. Sjekk dem ut nedenfor!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt

Totaltema - murgrideksempel

Total er et super rent og moderne WordPress-tema designet for den nye tidsalderen. Selv om dette temaet inneholder mange funksjoner for å bygge dine egne tilpassede oppsett, er det enkelt å legge til et stort murgitter for å vise alle innleggene dine (med uendelig rullestøtte). Du kan publisere standardinnlegg, videoer, lyd, sitater og gallerier. Som et responsivt tema utover drømmene dine, vil Total se fantastisk ut uansett hvilken enhet eller skjermstørrelse du ser på nettstedet. Temaet er veldig enkelt å bruke, godt kodet og raskt!

2. Fabelaktig

fabelaktig-pinte-wordpress-tema

Vårt nyeste bloggetema, Fabulous, er et responsivt murbloggtema perfekt for fotografer, bloggere, designere og mer. Vis arbeidet ditt eller tankene dine på elegant vis i et paginert eller uendelig rutenett med murverk. Du kan velge 1-4 kolonner, i tillegg til en fast eller klebrig overskrift – det er opp til deg. Temaet inneholder også flere innleggsformater (standard, galleri, lyd, video og sitat) og inkluderer en tilpasset arkivside som sorterer innleggene dine etter dato, kategori og etter format. Dette er et flott tema – og med den brukervennlige Theme Customizer kan du raskt og enkelt tilpasse temaet uten å vite noen kode!

3. Fashionista

Fashionista WordPress Theme

Fashionista, som er et fantastisk tema skapt internt, er et prefekteksempel på en murnettblogg og porteføljetema. Dette responsive temaet har masse innleggsformater, ubegrensede svevefarger, venstre eller høyre sidefelt (eller ingen i det hele tatt!), Valgfri fast topptekst og uendelig ajax-belastning mer! I tillegg kommer temaet med sosiale ikoner i overskriften og støtte for en “Like” -plugin, så det er enkelt for leserne å like og dele innleggene dine. Totalt sett er dette WordPress-temaet et flott alternativ for enhver personlig eller profesjonell blogg.

4. Clippy

Clippy-pinte-wordpress-tema

Clippy er munter gratis tema med et enkelt og responsivt murgitter for innleggene dine. Legg til bilder, gallerier, lyd, video, sitater, lenker, lysbildefremvisning og standardinnlegg. Dette temaet har også en hovednavigeringsmeny for koblinger til viktige sider, og en widgetert bunntekst for noe ekstra du vil legge til (som Twitter-feeden din, tagger, koblinger til populære innlegg eller til og med en blogg). Det beste av alt er at dette temaet er helt gratis.

5. Keen

skarppinte-wordpress-tema

Keen er et minimalt WordPress-tema for murblogg som er tilgjengelig på det kreative markedet, og laget av Tienvooracht. Dette temaet er enkelt, men elegant og inkluderer mange flotte premiumfunksjoner som fargevalg, tilpassede fontalternativer, en innebygd portefølje, widgeter for sosiale koblinger, netthinnestøtte og mye mer. Og fordi det er et premiumtema, vil du også motta støtte for temaet fra forfatteren, noe som er flott å ha i tilfelle du støter på feil.

6. Fotogram

fotogram-pinte-wordpress-tema

Photogram er en gratis murblogg WordPress-tema med en nyttig glidebryter for hjemmesiden for å fremheve dine funksjoner. Det beste med dette gratis temaet er at det integreres med Picasa- og Pinterst-kontoene og bruker en tilpasset gallerimal til å vise innlegg du oppretter fra disse sosiale mediesidene. Temaet inkluderer også Ajax-lasting og mange tilpasningsalternativer du ikke alltid ser i gratis temaer.

7. Smoothie

smoothie-pinte-wordpress-tema

Smoothie er en søt og jentete murblogg WordPress-tema på Themeforest utviklet av cr1000. Dette temaet er lydhørt og klar for netthinna, så innleggene dine ser bra ut på alle enheter, og inkluderer alle innleggsformatene du kjenner og elsker (til side, lyd, galleri, bilder, lenke, sitat, standard og video). Smoothie leveres også med to hjemmesideoppsett, temalternativer, oversettelsesfiler og premium-støtte.

8. Photum

photum-pinte-wordpress-tema

Photum er et murportefølje WordPress-tema som også tilfeldigvis er gratis. Dette temaet er rent og enkelt. Hjemmesidens rutenett, som er bygget for å være responsiv, justeres dynamisk basert på skjermstørrelse, slik at du alltid ser riktig antall kolonner. Temaet støtter også en egen blogg der du kan dele tankene dine atskilt fra porteføljen din.

9. SerenityWP

ro-pinte-wordpress-tema

SerenityWP er et murbloggtema utviklet av WoWThemes. Dette responsive temaet inkluderer tilpassede innleggstyper for din portefølje, murportefølje og attester i tillegg til en haug med fantastiske tilpasningsalternativer (18 fargeskinn, ubegrensede farger, 29 kortkoder, panel for temalternativer, 2 sidefelt osv.). Dette er et flott tema for å lage en online blogg, portefølje eller utstillingsvindu med et rent murverknett på Pinterest-stil.

10. Vasiliki

Vasiliki-pinte-wordpress-tema

Vasilikiis er et gratis minimalt murnett WordPress-tema som bruker jQuery Masonry grid layout plugin for å skape det nydelige Pinterest-lignende utseendet. Temaet lager et rutenett basert på innlegget du laster opp og har glatte animasjoner, muroppsett, tilpassede menyer, temalternativer, bannerannonser og mer. For et gratis tema er det noen gode funksjoner.

11. 1Side

1page-pinte-wordpress-tema

1Page er et førsteklasses murblogg og magasin WordPress-tema til salgs på Themeforest, men designet av An-Themes. Dette temaet inkluderer et fantastisk dra & slipp-galleri, ubegrensede farger, ubegrensede sidefelt, muroppsett, uendelig bla, et rangerings- og gjennomgangssystem, tilpassede widgeter og mer. I tillegg er temaet oversettelsesklart og fullt responsivt – så uansett hvor eller hvordan brukere aksesserer nettstedet ditt, kan de lese hvert innlegg du legger til.

12. Ristet rutenett (gratis)

Shaken Grid Pinterest WordPress Theme

Det gratis Shaken Grid WordPress-temaet drar nytte av et jQuery murnett for å skape en flislagt Pinterest-lignende effekt.Plus, når du omstørrer nettleseren, poster miniatyrbildene automatisk om. Temaet bruker også WordPresss postminiatyrfunksjon for å gjøre det enkelt å legge til bilder, og kommer med 2 fargevalg, et fantastisk gallerioppsett og widgetert sidefelt (mange flotte funksjoner for et gratis tema!).

13. Pinboard

Pinboard Pinterest WordPress Theme

Selvfølgelig inspirert av Pinterest, er Pinboard av Themify et solid alternativ hvis du vil ha en murgitterblogg. Temaet har en automatisk stablingslayout pluss uendelig rulle (akkurat som Pinterest). Pinboard er også fullstendig responsiv, har muligheter for enten en enkelt WordPress-installasjon eller flerside, kommer med 3 oppsett (små, mellomstore eller store bildeminiaturbilder), en animert knapp tilbake til toppen, 7 forskjellige skins og mye mer!

14. Tetris (gratis)

tetris-pinte-wordpress-tema

Tetris er et fullt responsivt Pinterest-lignende WordPress-tema laget av AJ fra WPExplorer. Dette temaet har mur hjemme- og arkivsider, og støtter forskjellige postformater (standard, galleri, lyd, video, lenke og bilde), slik at du kan legge til omtrent alt innhold du vil ha på nettstedet ditt. Tetris er et brukervennlig WordPress-tema som passer perfekt for personlige porteføljer og blogger.

15. Remal

Remal Pinterest WordPress Theme

Remal er et murnett tema overfylt med alternativer, alternativer og flere alternativer. Temaet er responsivt, bruker et isotops murnett for å oppnå det samme utseendet som Pinterest, og kommer med mange innleggsformater (standard, bilde, til side, galleri, lyd, sitat, link og video). Remal har også innebygd sosial deling og annonserom (via widget), støtte fra høyre til venstre og mange widgets og kortkoder. I tillegg er det ubegrensede farger og bakgrunnsalternativer – så hvis alternativene er det du vil, er Remal sikker på å levere.

16. Rutenett (gratis)

Gridly Pinterest WordPress Theme

Rent og enkelt, Gridly er et fantastisk minimalt murverk-tema. Dette temaet er laget med grafiske designere og fotografer i tankene, og holder fokuset på innholdet og holder ekstrautstyret til et minimum. Temaet er responsivt, inkluderer et grunnleggende alternativspanel, støtter funksjoner, har muligheten til å laste opp en tilpasset logo, inkluderer to farger, flotte skjemaer, en fullstendig widgetert bunntekst og bruker jQuery til å lage muroppsettet. Hvis du vil holde det enkelt, er Gridly det gratis temaet for deg.

17. Utstilling

Utstiller Pinterest WordPress Theme

Exhibit er en elegant, venstreinnstilt tolkning av et murnett-tema. Organisert og funksjonell, viser utstillingen responsivt alle slags innhold (postformater inkluderer bilde, video, lyd, lenke, sitat, til side, galleri, video og standard) på en måte som er lett for øynene. I tillegg har temaet fantastiske funksjoner som Mailchimp-integrasjon, egendefinerte widgeter, og siden du ønsker å få klubbmedlemskapet, vil du også få alle de andre temaene Kingdom Themes (du heldige duck)!

18. Ultra Grid

Ultra Grid Pinterest WordPress Theme

Ultra Grid WordPress-temaet er moderne og minimalt, og er et vakkert rutenett-tema som er helt gratis. Temaet er ideelt for reklamer med mange porteføljer som de vil vise frem i et enkelt, men elegant rutenettformat (men temaet støtter også standard- og bildepostformater). Ultra Grid har også integrering av sosiale medier og alle de essensielle temafunksjonene du trenger minus fluff.

19. PinSHOP

Pinshop Pinterest WordPress Theme

Da Pinterest møtte e-handel, ble Pinshop født. Dette temaet er et utmerket nettverk WordPress-tema for murnett. Legg til produktene dine, og la dem laste trinnløst på hjemmesiden. Kunder kan enkelt bla gjennom hele varelageret uten å måtte sprette rundt på sider. Handlekurven bruker til og med Ajax for å hjelpe til med en en-siders handleopplevelse. Pinshop leveres med 10 flotte fargeskinn, har en glidebryter for hjemmesideprodukter, inkluderer en knapp til toppen, er helt responsiv, fungerer med alle store nettlesere og på de fleste mobile enheter.

20. Rutenettportefølje (gratis)

Rutenettportefølje Pinterest WordPress Theme

Grid Portfolio er et enkelt WordPress-tema designet for å være en enkel rutenettportefølje. Temaet er en flott måte å vise en mengde arbeid enten som enkle bildeposter eller som stablede bildegalleriinnlegg. Grid Portfolio er SEO-optimalisert, fungerer med store nettlesere og kommer med støtte fra kontaktskjema 7. I tillegg hvis du noen gang trenger hjelp med temaet, kan du alltid oppgradere til premiumversjonen for å motta støtte fra temaforfatteren.

21. Gridler

Gridler Pinterest WordPress Theme

Gridler er en kraftig jQuery-nettnettportefølje. Det er enkelt å legge til innhold til bloggen din ved hjelp av de mange innleggsformatene (standard, til side, galleri, lenke, bilde, sitat, status, video, lyd) og til porteføljene dine (støtte for bilde og video), og deretter vise dem i et attraktivt murverk oppsett. Temaet inkluderer også en innebygd skjermbygger, støtte for Google-skrifter, egendefinerte Twitter- og Flickr-widgeter og mer!

22. Sampression Lite (gratis)

Sampression Lite Pinterest WordPress Theme

Den vakre Sampression Lite er blogg WordPress-tema for nettmurerstil, som reagerer på nytt for å passe til nettleseren din eller mobilenheten. Dette temaet inneholder flotte alternativer som tilpassede menyer, egendefinerte widgeter, gjengede kommentarer, støtte for klistremerker og mer. Det rene oppsettet, det feminine fargeskjemaet og den enkle, men elegante menyen med ett lag, gjør dette til et flott alternativ for blogging.

23. Inspirer

Inspire-mur-wordpress-tema

Inspire er et rent svart / hvitt murgitter WordPress-tema på Themeforest laget av BoostDev. Dette moderne temaet er perfekt for å lage en online blogg, portefølje eller magasin. Temaet kommer med 5 forskjellige hjemmesideoppsett, Ajaxed-innlegg (slik at leserne dine ikke trenger å laste siden på nytt for å se på innleggene dine), et fantastisk gråskala-filter og en super kul opp-sidefot med en jCarousel. Og det er ikke alt – dette temaet har mistet flere funksjoner som bare finnes i premiumtemaer.

24. Pronto (gratis)

pronto-free-pinte-wordpress-tema

Pronto er et minimalt WordPress-tema for jQuery-murverk. Det autojusterende temaet forskyver kolonnene for å passe til nettleserstørrelse, slik at besøkende på nettstedet ditt alltid ser en optimalisert versjon av innholdet ditt. Temaet er klart for deg å begynne å blogge rett ut av boksen – bare installer og begynn å skrive! Andre flotte funksjoner inkluderer en varslingsdel, tilpasset logo-alternativ, tilpasset Flickr-widget, lightbox-støtte og gjengede kommentarer. Ta en titt – Pronto er kanskje bare perfekt for bloggen din!

25. TheStyle

TheStyle Pinterest WordPress Theme

TheStyle bruker et jQuery-rutenett for å lage en stilig blogg og portefølje WordPress-tema. Det moderne temaet er flott for personlige blogger og porteføljer, og takket være de elegante sidemalene kan du legge til mange gallerier, en kontaktside, et nettstedskart, en ypperlig blogg og mer. Temaet inkluderer også 5 fargevalg, full lokalisering, kompatibilitet med populære nettlesere og fantastiske elegante kortkoder. I tillegg er det et temamedlemskap, slik at du også får alle de andre elegante temaene!

26. Pinstrap (gratis)

Pinstrap Pinterest WordPress Theme

Twitter Bootstrap og Pinterest ble PinStrap. Dette responsive (og gratis) WordPress-temaet er et Pinterest-lignende rutenett-tema bygget på Twitter Bootstrap. Den fantastiske rutenettet hjemmeside omstørrer for å passe til skjermen din (takket være Wookmark jQuery-plugin). Temaet har også Ajax-innlasting mer, 2 inkluderte Google-skrifter, lightbox-støtte og sidemaler for venstre sidefelt, full bredde og sitemap. Dette er et utrolig tema for ingen penger i det hele tatt!

27. Elastik

Elastik Pinterest WordPress Theme

Elastik er et vakkert rutenettoppsett WordPress-tema av WPZoom. Temaet bruker jQuery mur for deres responsive rutenett hjemmeside. Temaet leveres med glidebryteren for hjemmesiden, nyttige innleggsformater (galleri, bilde og video) og tilpassede widgeter. Temaet er også enkelt å tilpasse via alternativpanelet ved å endre farger, skrifter, laste opp en logo og andre elementer.

28. Ubalanse 2 (gratis)

Ubalanse Pinterest WordPress Theme

Imbalance 2 er et flott gratis alternativ for en attraktiv blogg, portefølje eller magasin nettsted. Det moderne temaet har en enkel layout for rent rutenett, fleksibelt widget-header og sosiale medier. Enkelhetens tema gir det til mange bruksområder, og siden det er gratis vil du ikke ha kjøpers anger hvis du noen gang trenger å oppgradere for flere funksjoner.

29. Notatbok

Notebook Pinterest WordPress Theme

Notebook by Elegant Themes er en flott multimedia WordPress-temaløsning. Ved hjelp av postformater og CSS3-animasjoner gjør dette temaet et flott førsteinntrykk. Å legge til standard, bilde, video og lyd innlegg er en lek. I tillegg gjør ePanel enkelt å tilpasse skrifter, fargeskjemaer og bakgrunner (selv om det kan ta litt tid å fullføre designen siden alle disse alternativene er ubegrensede). Og siden Elegante temaer er et medlemsnettsted, får du også resten av temaporteføljen!

30. gRID (gratis)

gRid Pinterest WordPress Theme

GRID-temaet fra Bea Theme er et solid minimalt temalternativ for en enkel blogg og porteføljeside. Det rene temaet er Wordress 3+ klart, har en tilpasset meny, har en 4-spalters layout, inkluderer en helt widgetert sidefelt, oppretter automatisk miniatyrbilder, har et alternativ for innlegg, og du kan alltid oppgradere til premiumbunten for støtte. Dette er et generelt bra tema for blogging.

31. Murstein + frimurer

Brick + Mason Pinterest WordPress Theme

Brick + Mason er et vakkert stylet rutenettporteføljetema. Dette temaet er utviklet med fotografer, designstudioer og andre reklamer i tankene, og er perfekt for å vise frem en stor mengde arbeid i et minimalt format. Uendelig rulle, jQuery mur, responsiv layout, Google fontstøtte, en skyvbar sidepanel, ubegrensede fargealternativer, mørke og lyse skins, alternativ for tilpasset logo er bare noen av høydepunktene i dette flotte temaet.

Hva Pinterest-lignende tema bruker du?

Har du brukt noen av temaene oppført ovenfor? Del opplevelsene nedenfor! Er det et Pinterest-lignende tema jeg savnet som du har funnet eller opprettet? Jeg vil vite om det! Legg igjen en melding i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me