Cele mai bune știri și reviste pentru stilul WordPress

Stiai asta 53% dintre toti americanii folosesc internetul pentru a citi stirile in fiecare zi? Și că televiziunile și știrile tipărite sunt în scădere? Asta înseamnă că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a începe propria resursă online pentru cele mai recente și mai bune noutăți, bârfe, modă, bricolaj sau orice altceva! Cu toate acestea, nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta.


Acest roundup este unul dintre topurile noastre personale de top pentru cele mai bune știri și reviste teme WordPress. Și fiecare dintre ele este perfect dacă sunteți interesat să porniți un blog de știri sau o revistă online. Noroc, sper să găsiți ceea ce căutați!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Ziar

Ziarul WordPress Tema

Pentru a începe, de ce să nu construiți site-ul dvs. cu știrile nr.1 și tema revistei disponibile? Tema Ziarului este de top în nișa lor dintr-un motiv. Această temă puternică și flexibilă este alegerea finală pentru a crea un site de știri uimitor, revistă online sau blog. Și cu actualizarea lor recentă, tema este mai ușoară și chiar mai bine să publici conținut pe site-ul tău.

Tema Ziarului include peste 80 de demo-uri de pornire rapidă. Importați doar cu un singur clic pentru ca site-ul dvs. să fie conceput în câteva minute. Sau utilizați frontend tagDiv Composer pentru a crea propriul design personalizat. Adăugați grile de postare, galerii, apeluri, casete de imagini, anunțuri, glisoare, widget-uri și multe altele. Nu este necesară codificarea! Și tagDiv Cloud Library este plin cu 810+ machete pre-făcute pe care le puteți introduce cu ușurință pentru a construi pagini și mai rapid.

Dar opțiunile nu se opresc aici. Spoturi publicitare încorporate, tipografie, widget-uri personalizate (vreme, piață de schimb, Instagram, contor social, casetă de autor, newsletter etc.), efecte de imagine, suport pentru logo-ul SVG, ticker de știri „trending now”, sistem de revizuire, panou de traducere integrat, căutarea și autentificarea ajax, antetul și subsolul personalizabile și multe altele sunt incluse în Ziar. Tema este, de asemenea, GDPR pregătită și compatibilă cu Formularul de contact 7, WPBakery, bbPress, BuddyPress, WooCommerce și multe alte pluginuri populare..

2. Jannah

Jurnalul Jannah, Revista și Știri AMP Tema WordPress

Cu Jannah veți obține mult mai mult decât o simplă temă WordPress potrivită pentru reviste și bloguri online. Mai sunt mai mult de 20 de demonstrații gata de utilizare. Ceea ce va grăbi rapid procesul de creare a paginii care va îndeplini exact cerințele dvs. Alege demo-ul pe care-l dorești și individualizează-l, transformându-l într-un design personalizat. Este foarte posibil cu o astfel de temă adaptabilă. Ce este destul de fain, puteți vota pentru următoarea demo preferată. Într-adevăr, cu noi actualizări, sunt lansate noi demo-uri pe care le puteți folosi ulterior pentru o reproiectare a site-ului.

Pagini mobile accelerate integrate (AMP), editorii pot crea cu ușurință conținut gata pentru mobil, care se încarcă instantaneu oriunde. Acest lucru necesită, de asemenea, o clasare mai mare a motoarelor de căutare, ceea ce se traduce prin mai mult trafic și potențial mai multe clicuri de anunțuri.

Stiluri de antet și de subsol nelimitate, Ajax Mega Meniuri și mai mult de 15 machete de glisante sunt doar câteva dintre numeroasele caracteristici cu tema Jannah. Instrumentul este foarte ușor de utilizat și cu constructorul de pagini practice, puteți formula rapid capodopera personală. Ca să nu mai vorbim, Jannah este compatibilă și cu BuddyPress pentru crearea propriei comunități de social media.

3. 15zine

Revista 15zine HD și știri Tema WordPress

15zine este o revistă pregătită pentru retină și o temă WordPress premium. Această temă este perfectă pentru a crea propria ta revistă online sau site-ul de știri pentru a partaja informații interesante cu cititorii tăi. Această temă este plină de caracteristici. Nu chiar. Atât de mulți nu i-am putut enumera chiar pe mai jos. Una dintre cele mai cool caracteristici este sistemul de revizuire încorporat. Indiferent dacă difuzează o știre sau un site de reviste, vei dori să revizuiești produse, servicii, filme, produse alimentare sau orice altceva și cu 15 zeci vei adăuga recenzii chiar din cutie. Puteți adăuga propriile recenzii, puteți permite cititorilor să lase ratinguri, să adăugați cât mai multe criterii doriți și să alegeți dacă utilizați stele, puncte sau procente.

O altă caracteristică excelentă este flexibilitatea de 15zine, Tema vine cu un constructor de pagini nemaipomenit, precum și o mulțime de opțiuni încorporate. 4 module de grilă, 5 stiluri de blog, 6 formate de postare (galerie, suprapunere video, caracteristică video, încorporare audio, audio găzduit și standard), 4 stiluri glisante și opțiuni pentru culori și fundaluri personalizate sunt toate încorporate. Alte funcții tematice includ compatibilitatea WooCommerce, integrarea bbPress, shortcodes personalizate, widget-uri personalizate, căutarea Ajax și multe altele.

4. Stare

Starea-worpdress-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Statutul este un design uimitor de teme special pentru reviste, știri și bloguri editoriale. Datele de eșantion ușor de utilizat face ușor începerea Și widget-urile personalizate pentru newsletter-ul și linkurile sociale vă vor ajuta să vă creșteți prezența online în cel mai scurt timp.

Această temă modernă include o mulțime de opțiuni de personalizare excelente în cadrul personalizatorului WordPress live pentru 1-4 coloane, bara laterală dreaptă sau stângă (sau deloc!), Lățimi personalizate ale site-ului, culori nelimitate (folosiți doar culorile de culori), 700+ fonturi Google , intrări de blog personalizabile și multe altele. Există chiar și spoturi publicitare încorporate. În acest fel, puteți adăuga propriile link-uri și imagini promoționale sau introduceți reclame Google, pentru a începe să generați bani site-ul dvs. imediat!

5. Titlu

Știri și revistă Tema WordPress

Titlul este o temă WordPress curat și modernă de știri și stil de revistă de la Themeforest. Această temă în stil elegant are un aspect flexibil pe care îl puteți folosi pentru a împărtăși știri, bârfe și articole despre ceea ce vă interesează și cititorii dvs..

Cu Headline, toate părțile grele ale creării site-ului tău de știință sunt îngrijite. Tema include un aspect complet și o cutie, doar alege care este cel mai bine pentru tine. Și personalizarea site-ului dvs. este super ușoară, deoarece Headline folosește personalizatorul pentru tema WordPress, astfel încât să puteți schimba rapid culorile, sigla și multe altele și să previzualizați modificarea în direct înainte de a le salva. Apoi folosiți constructorul de conținut pentru a crea propriile machete de pagini unice. Tema include, de asemenea, 3 machete de blog (imagine mică, imagine mare sau grilă), astfel încât aveți o mulțime de opțiuni pentru a crea o știre unică sau un site de reviste.

Titlul include, de asemenea, o mulțime de widget-uri personalizate (pentru comentarii, formular de contact, recenzie, bannere etc.), un sistem complet de evaluări și recenzii, astfel încât cititorii să poată vota articolele dvs., un marcator de știri cu defilare minunat, scurtături utile, postări conexe încorporate și Mai Mult.

6. Valenti

Știri valente și revistă Tema WordPress

Valenti este o temă elegantă de știri și reviste în stil WordPress, disponibilă pe ThemeForest. Această temă are funcții încorporate, astfel încât puteți să vă creați propriile știri online, reviste sau site-uri web despre bârfe în cel mai scurt timp.

Când începeți prima dată cu tema, aveți multe opțiuni ușor de utilizat pentru a vă personaliza tema. Utilizați constructorul de pagini de drag & drop pentru a crea propriul aspect al paginii de pornire, adăugați meniuri în 3 locații diferite, alegeți dintre culori nelimitate pentru diverse elemente de pagină și multe altele. Toate aceste caracteristici fac posibilă crearea unei reviste unice și a unui site bun sau a unui site nou.

Valenti include, de asemenea, un blog super flexibil, care este excelent, deoarece principalul obiectiv al temei sunt toate postările tale minunate! Puteți alege dintre 4 aspecte diferite de bloguri pentru pagina principală, 4 stiluri diferite de blog, 4 stiluri de postare a blogului, caracteristici (full-wide, paralax, fundal complet sau standard) și 4 formate post (standard, prezentare de diapozitive, audio și video). În plus, tema include opțiuni pentru evaluări și recenzii pe care le puteți adăuga la postări pentru a stimula implicarea cititorilor. Această temă include o mulțime de alte opțiuni grozave, cum ar fi widget-uri personalizate, șabloane de pagini multiple, integrare socială, fonturi Google și multe altele.

7. Opinia publică

Revista de opinie publică Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O paletă de culori nelimitată, widget-uri personalizate, funcții minunate de gestionare a bannerului publicitar și un personalizator în direct pentru a ajuta la urmărirea schimbărilor în direct sunt o parte din ceea ce face din această temă un punct de lucru puternic pentru orice agenție de publicare de știri / media. Tema este de asemenea încărcată cu ușor de utilizat Module Elementor, astfel încât să puteți utiliza cu ușurință constructorul de pagini pentru a vă personaliza machete. Tema face ușor să puneți videoclipuri, audio, imagini ca parte a postărilor.

8. Heset

Revista Heset Blog Tema WordPress

Heset este o revistă / blog pe teme multifuncționale complet adaptată pentru persoanele care iubesc designul curat, modern și minimalist. Tema vine cu o mulțime de opțiuni de personalizare care vă ajută să vă modelați site-ul în funcție de nevoile dvs. fără a atinge o linie de cod. Heset vine cu 7 machete unice ale paginii de pornire și poate fi recreat cu ușurință folosind o instalare demonstrativă cu un singur clic, făcând ca tema să arate exact ca cea pe care o vedeți în previzualizarea live. Este foarte recomandat dacă căutați o temă WordPress bine structurată, perfect optimizată pentru SEO și viteza paginii.

Există o serie de moduri diferite prin care puteți obține un aspect personalizat și unic, jucându-vă cu diferite opțiuni, cum ar fi glisierele multiple, stilurile de antet și postările prezentate etc. elemente, oricum vă plac. De asemenea, Heset este bine codat pentru integrarea cu pluginuri terțe părți precum Jetpack, WooCommerce, Formularul de contact 7, SiteOrigin Page Builder, etc., care vă pot economisi foarte mult timp.

9. MagUp

Revista MagUp Modern Styled Tema WordPress

MagUp este un blog modern, revistă, publicând și revizuind tema WordPress cu un sistem de postare a oaspeților. O altă caracteristică puternică este optimizarea 100% a dispozitivului. Răspunzând automat la dimensiunile în schimbare ale dispozitivelor, articolele individuale se vor alinia pentru o reacție colectivă adecvată. Folosind aspectul complet optimizat pentru anunțuri, vă puteți genera recenziile sau revista cu ajutorul Google AdSense. Și după cum am menționat, puteți, de asemenea, să acceptați postări gratuite pentru clienți pentru creșterea conținutului și câștigarea indirectă a banilor prin AdSense.

Ești îngrijorat de personalizare? Este atât de ușor cum îți poți imagina – doar câteva clicuri, glisări și picături! Există 5+ machete de teme unice. Apoi, cu pluginul de constructor de pagini Visual Composer încorporat, puteți crea, de asemenea, noi machete noi în doar câteva minute. Pagina inițială implicită conține o secțiune alimentată cu carusel deasupra barei de meniu cu efect de paralaxă profundă. Între timp, există mai multe variante de design pentru machete unice post, cum ar fi Galerie, Link și Citat. Variantele clasice, fanteziste și creative sunt disponibile pentru o singură postare. Puteți alege oricare dintre cele 8+ stiluri predefinite pentru fiecare galerie, link și ofertă.

MagUp acceptă, de asemenea, un mega meniu grațios. Are multiple variante. Puteți merge, de asemenea, pentru un stil bazat pe carusel. În plus, tema acceptă toate tipurile de postări, inclusiv, fără a se limita la, text, standard, audio, video, categorie, etichetă în plus față de videoclip (Vimeo, YouTube și Daily Motion).

10. CrazyBlog Magazine

Revista Crazyblog Tema WordPress

CrazyBlog este un pachet de aproximativ două duzini de demo-uri, cu design proaspăt și flexibil. Șapte demo-uri sunt machete de reviste, iar alte șapte sunt rezervate blogurilor simple. Între timp, există și un alt set de șapte demo-uri bazate pe nișă. Instrumentul de construire a paginilor de drag and drop drop încorporat facilitează personalizarea simplă a desenelor pentru dvs..

Tema a fost complet optimizată pentru dispozitive, motoare de căutare și o experiență interactivă pentru utilizatori. Sute de opțiuni ușor de utilizat din partea backend-ului nu numai că vă este ușor să personalizați complet tema cu clicuri minime, ci și să controlați și să gestionați fiecare lucru despre aspect și funcționare chiar din secțiunea de sus a antetului în partea de jos a zona de subsol.

CrazyBlog este optimizat complet pentru anunțuri, ceea ce înseamnă că există diferite zone de plasare a anunțurilor în locații potrivite în mod natural pe aspect. Vă va ajuta să obțineți maximum de afișări și clicuri la anunțuri, crește astfel câștigurile. Și cu mai multe stiluri de post disponibile, puteți prezenta diferite tipuri de postări în moduri diferite. Personalizarea ulterioară a fiecărei machete este de asemenea posibilă. De asemenea, puteți crea un alt aspect unic, luând elemente din diferite stiluri de postare și aranjându-le pe unul nou. Alte caracteristici includ opțiuni de tipografie, asistență de comerț electronic și actualizări periodice.

11. Curat

Curată Ultimate Modern Magazine WordPress Tema

Curated este o revistă modernă, temă WordPress, realizată cu grijă pentru a fi înaltă din punct de vedere estetic, curată și modernă. O temă WordPress potrivită pentru a vă prezenta toate poveștile dvs. grozave pentru a obține mai multă atenție din lume. Una dintre cele mai tari caracteristici din Curated este un slider unic numit „Moz-Slider”, care ajută atât de mult să vă asigure că știrile sau conținutul dvs. atrag atenția pentru cititorii dvs. Construit cu un sistem de revizuire personalizat în interior, veți dori să examinați produse, servicii, filme, produse alimentare sau orice altceva.

Curated este, de asemenea, la pachet cu un puternic și ușor constructor de pagini Drag n ‘Drop, astfel încât să vă puteți distra creând o pagină de pornire unică sau orice doriți, oricând doriți. Doar punctați și faceți clic pentru a crea machete personalizate! Oh, tema răspunde, de asemenea, funcționează grozav în orice formă de dispozitiv cu dimensiuni mici de ecran la ecranul desktop, de acasă sau de oriunde ar putea fi.

12. Vânat

Revista Hunted Editorial Tema WordPress

Hunted este o temă de revistă în stil editorial, cu aspect profesional și design curat. De asemenea, un personalizator de teme foarte bine organizat. Tema a fost creată pentru povești, articole, știri, postări de modă, sfaturi de decorare, stil de viață și orice altceva pentru a partaja pe blogul tău.

Hunted vine cu documentație detaliată pentru a vă permite să vă bucurați de temă fără probleme. Și din moment ce Hunted utilizează personalizatorul nativ WordPress, este foarte ușor să personalizezi site-ul tău. Cele mai multe dintre lucrurile pe care doriți să le faceți sunt la doar câteva clicuri! Fonturi Google personalizate, widgeturi personalizate, 3 glisoare, meniuri secundare, apel la acțiune, 7 machete de bloguri, asistență WooCommerce, zone de banner încorporate și multe altele sunt doar câteva dintre numeroasele funcții plăcute ale temei..

13. Editum

Editium Clean WordPress Blog Revista Tema

Editium este o temă curată de WordPress / Revistă WordPress, concepută pentru a transmite mai departe conținutul tău într-un mod cu față proaspătă. Bucurați-vă de o configurație foarte ușoară și aduceți site-ul online în cel mai scurt timp. Editium se potrivește multor tipuri de site-uri web, de la blogul de viață la o revistă mai încărcată de conținut, fără a uita niciun blog minim.

Editium își va încânta vizitatorii cu o experiență confortabilă a utilizatorului pe fiecare dispozitiv, își păstrează designul elegant, cu o bună utilizare. S-a creat cu prima abordare mobilă și Twitter Bootstrap 3 CSS Framework.

Editium poate fi personalizat pentru a ajunge la marca utilizatorului, de la culori la tipografie, cu un puternic panou de configurare. Multe opțiuni sunt oferite și este ușor să construiți o casă atractivă doar prin glisarea unor widget-uri personalizate pe cele două zone ale widget-urilor din pagina principală. Bara de lansare rapidă poate primi link către categorii sau pagini sau chiar link-uri externe, zona principală poate primi module de postare pentru a afișa listele de articole pe categorii cu multe machete diferite.

14. bloc

Block Flat Magazine WordPress Tema

Block este o revistă de stil plat WordPress temă disponibilă pe Themeforest. Acest aspect curat și elegant este ușor de citit, iar efectul de desaturare personalizat va face site-ul dvs. să se evidențieze pe web. În plus, puteți alege din culori nelimitate pentru diverse elemente de-a lungul temei pentru a crea un aspect personalizat.

Block a fost construit cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă crea site-ul. Există 7 formate postare personalizate (standard, video, audio, galerie, imagine, link, citat, deoparte), astfel încât să puteți adăuga conținutul dvs. rapid și ușor. Tema include, de asemenea, widget-uri personalizate, astfel încât să puteți adăuga reclame, feedul dvs. Flickr, o secțiune Despre noi și multe altele în orice zonă pregătită pentru widget-uri. Asta nu e tot. Această temă este pregătită pentru WooCommerce, include integrarea socială, suportul Formular de contact 7, opțiuni de fonturi personalizate, șabloane de pagini personalizate și multe altele.

15. NewEdge

Tema revistei WordPress NewEdge responsive

NewEdge este o temă WordPress super-funcțională și frumoasă pentru site-urile de reviste și ziare. Tema este complet receptivă și optimizată pentru mobil, astfel încât prezintă o experiență ușoară a utilizatorului pe fiecare platformă. Este livrat cu un constructor de pagini drag-and-drop Visual Composer, ceea ce înseamnă că vă puteți crea frumos site-ul revistei într-o perioadă foarte scurtă de timp fără a codifica o singură linie.

Titlul are mai multe variante de pagină de pornire, scheme de culori personalizabile, opțiuni tematice bogate, plugin de conturi de share social și multe altele. Se integrează bine cu pluginul MailChimp pentru a face eforturile dvs. de rețea și mai fructuoase.

NewEdge are mai multe extensii dedicate care vor îmbunătăți caracteristicile revistei / site-ului de știri și implicarea utilizatorilor. De exemplu, există un plugin de sondaj personalizat care vă permite să colectați feedback-ul utilizatorilor cu privire la orice problemă. Există, de asemenea, un plugin de gestionare a anunțurilor care vă permite să gestionați reclame afișate pe site-ul dvs..

16. Revista MH

Revista MH Revistă Temă WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Revista MH este o temă WordPress îndrăzneață și modernă a revistei de la Creative Market. Această temă este perfectă pentru a scrie despre ceea ce vă pasionează și pentru a vă împărtăși scrisul cu lumea.

Tema a fost creată pentru ca dvs. să răspândiți noutățile despre tot ceea ce sunteți interesat de dvs. și de cititorii dvs. Pagina principală conține diverse zone de conținut pentru articole reflectoare, postări cele mai populare și cele mai recente postări din categoriile cheie. Astfel cititorii tăi pot vedea rapid cel mai nou și mai popular conținut imediat ce ajung pe pagina ta. În plus MH Magazine include 25 de locații de widget-uri și zone de anunțuri încorporate, astfel încât să puteți împacheta și mai multe știri, articole și informații importante pentru cititori.

MH Magazine este, de asemenea, personalizabil, așa că indiferent dacă scrii despre modă, mașini, politică, știință sau orice altceva, poți regla tema pentru a se potrivi cu nișa ta. Adăugați o culoare personalizată de fundal sau o imagine pentru a crea o declarație, alegeți culori pentru diverse elemente de temă (cum ar fi legendele de imagine, chenarele etc.), selectați o a doua bară laterală opțională pentru a crea un aspect de trei coloane, etc. Tema include o mulțime de alte aspecte grozave. caracteristici, inclusiv cutiile de autor integrate, FlexSlider 2 responsive, o pagină 404 personalizată, fonturi Google personalizate și multe altele.

17. Alpha News

Tema WordPress Alpha News

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Alpha este o temă WordPress de știri și reviste, creată de WPZoom. Această temă vine încărcată cu două piei unice, un marcator de alertă de știri excelent și multe altele. Pagina de pornire ușoară și optimizată a Alpha care este plină de conținutul dvs. Un glisor pentru paginile de pornire prezentat este față și centru, iar cele mai recente postări din fiecare categorie sunt afișate elegant.

O caracteristică excelentă pentru știri și reviste este Breaking News Ticker. Această zonă de funcții situată chiar sub meniul de navigare derulează continuu prin poveștile de ultimă oră pe care le raportați. În acest fel, cititorii pot face ușor clic pe unul dintre titlurile derulante pentru a vizualiza postarea. În plus, există spații publicitare încorporate pentru generarea de bani. Aceasta este o modalitate excelentă de a promova newsletter-ul site-ului dvs. web, produsele afiliate (sau chiar produsele proprii) sau pur și simplu să vindeți reclame prin intermediul unei terțe părți (cum ar fi BuySellAds). Celelalte funcții excelente ale temei includ un widget cu postări recente cu file, asistență video și coduri scurte și widget-uri personalizate.

18. Masoneria vinului

4

Nu chiar numele pe care îl așteptați pentru un blog de știri / reviste, dar nu vă lăsați să vă păcăliți! Tema oferă navigare în zbor pentru telefoane mobile și tablete, o caracteristică excelentă pe care o au în această epocă a dispozitivelor inteligente portabile. 8 widget-uri personalizate, o caracteristică de căutare live și un sistem de revizuire adaugă valoare acestei teme.

19. Multinews

2

Multinews poate fi folosit pentru un ziar online, revistă sau blog, acesta oferă vizitatorului o caracteristică de aspect flipping. Multinews este integrat WooCommerce și BuddyPress. Este încărcat cu un mega-meniu, machete multiple și integrare MailChimp, care este o caracteristică minunată pe care o aveți dacă intenționați să utilizați buletine informative.

20. NEVOIE

12

Afișaj Mega-meniu cu 4 locuri posibile pentru a-l pune la dispoziție pentru cea mai bună experiență de cititor. Un sistem integrat de revizuire și un contor de aprecieri și vizionări încorporat ajută un vizitator să navigheze către cel mai bun conținut de pe site-ul dvs. web.

21. WindowMag

WindowMag Revista WordPress și temă Premium Blog

WindowMag este o temă premium WordPress concepută pentru știri și site-uri de reviste. Cu 5 demonstrații unice, 3 machete de blog și 3 machete de antet, tema oferă utilizatorilor săi mai multe opțiuni de a personaliza site-ul. Instalați doar cu un clic pentru orice demo. Fiind un aspect cu fluide responsive, a fost construit pe Mobile First Approach, ceea ce îl face o reducere peste restul.

Tema include, de asemenea, un panou de administrare puternic și ușor, cu o mulțime de opțiuni pentru tot ce este în temă. încărcați un logo personalizat, un favicon, pictograme mobile cu dimensiuni diferite, selectați un aspect în box sau cu lățime completă sau încadrat, alegeți un font Google personalizat, selectați culori personalizate și multe altele. Cu o mulțime de opțiuni, este ușor să creezi un site web frumos care să răspundă nevoilor tale. Aruncă o privire la demonstrațiile noastre tematice pentru a vedea ce poate face.

22. Înviorare

13

Revival are 4 machete frumoase și variante ale barei laterale / lățime complete pentru orice pagină de pe site-ul dvs., fie că este pagina principală sau arhivele. Este ușor de personalizat cu 33 de zone widgetizate, ceea ce face posibilă adăugarea funcționalității în orice parte a revistei sau blogului tău.

23. Osage

14

O temă versatilă a revistei de știri care poate fi modificată pentru a afișa știri pe o varietate de subiecte. Navigarea cu zboruri mobile pentru telefoane mobile ajută la generarea de trafic mai mare, deoarece mai multe persoane trec de la vizualizarea pe computere la vizualizarea acestora pe dispozitive mobile.

24. Agazine

15

Agazine este o temă premium WordPress pentru reviste online și vine cu 3 stiluri antet, 5 opțiuni de layout și 3 stiluri diferite de blog. Există o marcă de știri de ultimă oră pentru site-urile web care își actualizează constant fluxurile de site-uri pe parcursul unei zile.

25. Tribune

Tema WordPress Tribune

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tribune este o temă WordPress de știri în stil clasic, care este perfectă pentru un site web de știri în stilul școlii vechi. Dacă te ocupi de politică, tehnologie, finanțe, evenimente mondiale sau ceva similar, cititorilor tăi le va plăcea aspectul curat și familiar al Tribune.

Pagina principală este inima Tribunei. Caracteristicile (din pagina de pornire a aspectului de știri) includ o marcă de știri de ultimă generație, secțiunea postărilor prezentate, postările recente din categorii și un carusel de subsol cu ​​postări prezentate, toate ajută la evidențierea celui mai important. Împachetați o mulțime de informații pentru ca cititorii dvs. să poată vedea, dintr-o privire, ce este nou îi ajută să găsească articole pe care nu le-au citit încă și să găsească postări care le interesează..

Deoarece Tribune a fost construit pe cadrul ZOOM, aveți o mulțime de opțiuni excelente de personalizare pentru ca tema să se potrivească site-ului dvs. Încărcați un logo personalizat, alegeți o culoare personalizată de fundal sau încărcați o imagine, adăugați coduri scurte și widgeturi personalizate în postările și paginile dvs., creați și adăugați meniuri personalizate și multe altele.

26. Știință și cercetare

Revista Science & Research Tema WordPress

Oamenul de știință este o temă modernă de știri și reviste, creată special cu cei din comunitatea științifică și de cercetare. Această temă prezintă un design curat, cu o secțiune recentă de înaltă tehnologie postări recente pe pagina principală. Cu opțiuni pentru culori nelimitate, fonturi, pictograme, design receptiv, widget-uri personalizate, machete de pagini și postări, partajare socială, feed-uri Instagram, RTL și multe altele, Scientist a fost perfect formulat pentru a împărtăși ceea ce este nou în domeniul dvs..

27. Extra

Știri suplimentare Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Extra este o știre minunată și o temă WordPress în stil de revistă, alimentată de Divi Page Builder. Cu Extra este ușor să creezi un site web cu stil de știri personalizat, folosind constructorul de categorii încorporat, creatorul de posturi și pagini, aspectul sensibil, funcția de evaluare și recenzii, asistența de comerț electronic (folosește WooCommerce pentru a vinde produse pe care le revizuiești sau le recomandă) și elegant opțiuni de styling.

28. Gazeti

Gazeti News WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Gazeti este o temă de reacție și reviste WordPress de către WPZoom. Aspectul temei se pretează la postarea de articole despre evenimente curente, bârfe, tendințe sau orice alt subiect – în plus, există o mulțime de modalități prin care utilizatorii pot găsi conținutul care îi interesează. Pagina principală include un slider cu caracteristici mari (care acceptă și videoclipuri), precum și postări prezentate din categorii sau etichete selectate.

Tema este, de asemenea, complet receptivă și activată la atingere. Așadar, cititorii tăi pot face clic sau glisa prin cele mai recente postări pe aproape orice dispozitiv pe care îl dețin. Gazeti include widget-uri minunate pentru afișarea conținutului tău. Widgetul cu conținut cu file este locul în care puteți lista postări în funcție de popularitate, dată, comentarii sau orice alt filtru dorit. În plus, există un widget de post cu caracter îndrăzneț și întunecat, care face ca postările dvs. să iasă în evidență.

29. Jurnalist

Revista jurnalistilor Tema WordPress

Jurnalistul este o temă curată și simplă a revistei WordPress, creată pentru scriitorii care doresc să-și împărtășească gândurile cu lumea. Tema include machete de pagini de pornire în stil elegant, construite cu un constructor intuitiv de glisare și de lansare a paginilor, suport pentru imagini retină, widgeturi personalizate pentru postările dvs., un mega meniu flexibil, o bară de progres inteligentă pentru citire și multe altele..

30. MightyMag

8

MightyMag este o temă care poate servi persoanelor care caută să creeze nu doar site-uri web și reviste de știri, ci și să examineze site-uri web. Această temă poate fi utilizată alături de WooCommerce în scop de monetizare. Sistemul de revizuire poate fi utilizat pentru a ajuta la evaluarea articolelor unei case media bazate pe popularitate.

31. 3 Revista Coloanelor

Revista cu 3 coloane Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Magazinul este o revistă cu 3 coloane și o temă WordPress de știri proiectată de Themify. Această temă a fost construită pentru a partaja articole, știri, sfaturi, tutoriale și idei cu cititorii. Această temă este plină de conținut. Există trei meniuri – top, principal și unul în subsol. Acest lucru înseamnă că puteți include fiecare pagină importantă în meniurile dvs. și face ușor pentru cititorii dvs. să navigați în diferite părți ale site-ului dvs. web. Revista include, de asemenea, un ticker de știri și alertă. Rotiți informații importante pentru a atrage atenția vizitatorilor. O altă caracteristică de subliniat este mega meniul. Cele mai recente postări dintr-o categorie pot fi afișate cu miniaturi într-un meniu derulant din meniul principal.

Revista este, de asemenea, complet responsive și retina gata. Astfel site-ul dvs. arată excelent pe toate tipurile de dispozitive, iar cititorii dvs. pot accesa formularul site-ului dvs. oriunde. În plus, creierele de la Themify au inclus chiar și un meniu unic de diapozitive mobile. În acest fel, puteți avea în continuare mega meniu într-un mod care poate fi utilizat pentru cititorii de telefonie mobilă. Cât de mare este asta?

Magazinul a fost creat folosind fantasticul constructor de pagini Themify. Aceasta înseamnă că vă puteți construi paginile așa cum le doriți. Există 42 de opțiuni pre-construite pe care le puteți regla sau puteți începe de la zero. Magazinul include, de asemenea, o varietate de machete post, precum și șase opțiuni de dispunere în bara laterală, astfel încât nu există o lipsă de opțiuni de creare a paginii cu această temă.

32. Mini Revista

Tema ușoară a revistei Mini

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă sunteți proprietar de blog și doriți să vă îmbunătățiți site-ul, poate este timpul să treceți la o temă premium în loc de cea gratuită învechită și slab codificată pe care o utilizați. Mini Magazine este o temă foarte curată și simplistă creată de Templatic și este ideală pentru știri și bârfe pe bloguri.

Ceea ce îmi place la această temă este aspectul unic. Mai degrabă arătând o grămadă de text pe paginile de pornire și pe categorii, Mini Magazine este centrat pe fotografie. Acest lucru vă va permite să afișați miniaturi minunate pentru postările dvs. și atunci când un utilizator trece peste imaginea, poate vedea titlul, data și categoria postării. Acest lucru va ajuta blogul dvs. să fie mai unic și mai interactiv pentru vizitatorii dvs..

Pagina principală a temei MiniMagazine este complet personalizabilă prin intermediul widget-urilor dinamice care au fost create special pentru temă. Pur și simplu trageți și fixați diverse widget-uri pentru a crea structura paginii de pornire care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Nu mai încurcați cu fișierele șablon pentru a realiza un aspect unic al paginii de pornire.

33. News Pro

Știri Pro WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema News Pro este o temă WordPress de revistă premium creată de StudioPress. Aceasta este o temă pentru toate cele mai puternice Framework, precum și toate temele StudioPress. News Pro are un aspect curat, atractiv, perfect pentru listarea noutăților și evenimentelor actuale. Tema acceptă, de asemenea, fișiere video și audio, astfel încât să vă puteți transmite știri în diferite forme media. În plus, tema este de asemenea gata WooCommerce și include opțiuni de styling ușoare prin intermediul personalizatorului live.

Înveliți

Acolo îl aveți – o mulțime de opțiuni minunate pentru următoarele știri, reviste sau site-uri în stil de blog. Toate aceste teme premium fac mai ușor pentru vizitatorii tăi să citească și să răsfoiască conținutul tău, plus multe dintre teme oferă widget-uri personalizate excelente sau formate de postare specifice site-urilor de reviste și de știri. Dacă ați încercat una dintre aceste teme, anunțați-vă gândurile în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me