Organizațiile nonprofit și cele legate de biserică necesită opțiuni site-uri accesibile care să le permită să păstreze cea mai mare parte a resurselor disponibile pentru munca în care au fost create. WordPress este rapid, ușor de învățat și utilizat și oferă un număr mare de opțiuni tematice pentru site-uri web. În plus, WordPress este probabil una dintre cele mai accesibile opțiuni de site-uri disponibile, deoarece orice nivel de utilizator poate achiziționa și încărca o temă pentru a-și crea site-ul (nu este necesar un dezvoltator).


Pentru o temă WordPress nonprofit sau biserică, există câteva caracteristici pe care trebuie să le ai. Este foarte important să aveți informații organizate. Vizitatorii ar trebui să poată înțelege cu ușurință mesajul sau scopul tău. Sunt ideale un aspect cu caracteristici cheie focalizate (cum ar fi misiunea, programele, serviciile etc.) și un aspect responsiv. Un sistem de donație încorporat este, de asemenea, o caracteristică excelentă de căutat, dar gândiți-vă la acest lucru ca un bonus, deoarece puteți instala întotdeauna un donații plugin WordPress mai târziu.

Ținând cont de toate cele de mai sus, am căutat în jos și în jos opțiuni tematice grozave pe care am crezut că v-ar putea să vă placă. Vedeți cele mai bune alegeri ale noastre pentru 30 dintre cele mai mari teme WordPress neprofit și cele legate de biserică, de mai jos!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Jubileu

Biserica jubiliară Tema WordPress

Jubileul este o temă WordPress rapidă a bisericii, cu fler creativ. Alegeți din forme organice, unghiulare sau pătrate pentru a oferi site-ului bisericii dvs. aspectul „astăzi” pe care îl doriți. Are un meniu „lipicios” și un design mobil pentru a face navigarea este o plăcere pentru vizitatori. Jubileul este o temă frumoasă, ușor de utilizat, făcută pentru a ajuta mai mulți oameni prin ușile bisericii tale. Această temă WordPress folosește pluginul gratuit al Conținutului Bisericii pentru publicarea predicilor (podcasting-ul este posibil), evenimente, locațiile campusului și profilurile echipei. Este foarte personalizabil și oferă un constructor de pagini de pornire încorporat, cu previzualizare live, care nu ar putea fi mai ușor de utilizat.

2. Pământ

Tema Eco Eco pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema non-profit a Pământului, creată de WPExplorer, a fost creată cu ajutorul agențiilor ecologice și de mediu, dar este excelentă pentru toate organizațiile non-profit. Această temă are un front-end drag and drop builder de pagini, Scriptul Aqua Resizer pentru imagini, widget-uri personalizate și multe altele. Această temă ușor de utilizat vine și cu un calendar integrat în Ajax și 3 șabloane de pagini calendaristice unice (calendar, listă și grila de evenimente).

3. salvat

Tema WordPress a bisericii salvate

Salvat este o temă WordPress și biserică sofisticată, dar ușor de utilizat. Cea mai impresionantă caracteristică este creatorul de pagini de pornire în timp real. În loc să trebuiască să cumpărați un plugin complicat pentru construirea de pagini, pur și simplu introduceți personalizatorul și aranjați widget-uri. Pagina de pornire în sine este o zonă de widget în care puteți trage orice widget. Widget-urile centrate în biserică cu care vine tema sunt special concepute pentru a fi utilizate pe pagina de pornire. Site-ul bisericii dvs. va avea un aspect foarte personalizat cu tema Salvată WordPress.

Ca temă WordPress pentru biserici, Saved are funcții pentru lucruri precum predici și evenimente. Tipurile de postare pentru acestea provin din pluginul Conținut tematic al Bisericii, care este pluginul cu cele mai apreciate predici de pe WordPress.org. Este gratis. Puteți publica predici audio, video și text. Pot fi clasificate în funcție de serii, subiect, vorbitor și carte. Arhivele automate sunt disponibile vizitatorilor pentru navigarea acestor taxonomii sau pot vizualiza predici de la cele mai noi la cele mai vechi.

Evenimentele pot fi afișate într-un calendar lunar, precum și într-un format de listă. Evenimentele recurente pot fi configurate pentru a vă economisi timp. Alte caracteristici utile Salvate pentru crearea unui site web al bisericii sunt locațiile cu hărți, profiluri de personal, listări ale ministerului și mărturii. De asemenea, puteți podcastiza predicile dvs. și puteți personaliza culorile și fonturile. Salvat este o temă WordPress-friendly a bisericii mobile. Acesta trece testul mobil al Google cu culori zburătoare, în beneficiul utilizatorilor de telefon și al clasamentului motorului de căutare al bisericii tale.

4. Proces de informare

outreachpro-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Outreach Pro este o temă WordPress curată și simplă, nonprofit și caritabilă, creată de StudioPress. Tema este o opțiune excelentă pentru site-uri de caritate, biserici, organizații nonprofit, grupuri auxiliare, grupuri ecologiste, colectori de fonduri școlare, evangheliști și multe altele.

Această temă este un început perfect pentru un site web pentru un non-profit. Outreach include o pagină de pornire excelentă care include un glisor prezentat, link-uri importante pentru pagini și o secțiune de apelare. Astfel poți adăuga cele mai importante informații la pagina pe care o văd utilizatorii. Ca un scop non-profit, s-ar putea să doriți să includeți link-uri către pagini despre organizația dvs., misiunea dvs., când și unde vă întâlniți, bios-uri de personal sau membre, sau poate o legătură către actualul proiect de strângere de fonduri sau crowdfunding. Puteți, de asemenea, să inserați diverse fișiere media în orice post sau pagină utilizând biblioteca media WordPress pentru a adăuga înregistrări de predici, pliante de evenimente pdf sau chiar videoclipuri promoționale pentru a partaja cu cititorii dvs..

Outreach Pro este o temă pentru copii construită pentru Genesis Framework. Acest lucru înseamnă că din caseta Outreach Pro sunt incluse opțiuni pentru fonturi, postări pe pagină, comentarii cu filetare, publicitate, redimensionare auto-imagini, diverse widget-uri și multe altele. În plus, tema are caracteristici suplimentare care sunt proprii, inclusiv piele de culoare, pictograme sociale de antet și un antet personalizat.

5.Prima politică

politicalpress-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

PoliticalPress este o temă de reacție a politicii și a campaniilor WordPress, adaptată la campanii, disponibilă pe ThemeForest. Această temă este o modalitate excelentă de a obține sprijinul pentru partidul sau reprezentantul tău. În politică, imaginea este totul, astfel încât să ai un site web de primă calitate este obligatoriu. PoliticPress livrează pe toate fronturile. Tema este elegantă și elegantă, dar complet funcțională. Pagina principală este îndrăzneață, dar nu copleșitoare și include elemente importante pe care doriți să le împărtășiți cititorilor dvs. (cum ar fi postările recente de pe blog și articole noi din galerie). Glisorul de traseu al campaniei este un plus excelent la pagina principală, deoarece arată utilizatorilor exact locul în care vă veți afla sau organizația dvs. în următoarele luni (cu etichete personalizate și imagini adăugate pentru fiecare dată).

Puteți adăuga cu ușurință toate informațiile de care aveți nevoie despre candidatul sau cauza dvs. utilizând șablonul de pagină inclus pe PoliticalPress pentru o pagină de biografie. Tema include, de asemenea, asistență pentru plug-in-ul gratuit WordPress All-in-One Event Calendar, de time.ly, astfel încât să puteți adăuga un calendar filtrant fantezist cu toate aparițiile, discursurile, colectările de fonduri și alte evenimente viitoare..

6. Biosfera

biosferă-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Sprijină-ți cauzele ecologice și de mediu cu Biosfera. Această temă de crowdfunding strălucitoare și veselă face ușor să adăugați fiecare dintre proiectele dvs. diferite, să adăugați galerii și să colectați donații. În plus, tema include suport pentru rețelele de socializare BudyPress, magazinele de comerț electronic WooCommerce și multe altele!

7. Exodul

Tema Bisericii Exodului

Exodus este o biserică modernă și o temă WordPress premium, în stil nonprofit, creată de ChurchThemes.com. Designul flexibil și caracteristicile deosebite fac această temă perfectă pentru grupuri religioase și comunitare, nonprofit și chiar pentru întreprinderile mici.

Crearea și gestionarea site-ului dvs. web nu ar trebui să dureze ore și ore. Și cu Exod nu va fi. ChurchThemes.com a creat opțiuni extraordinare care vă facilitează configurarea site-ului. În plus, adăugarea de conținut este o briză. Tipurile de postare personalizate incluse pentru evenimente, predici, locații, personal, galerii și blog vă asigură că adăugați conținutul dvs. unde aparține, astfel încât cititorii dvs. să poată găsi rapid ceea ce caută. Exodul acceptă, de asemenea, mai multe formate de post, inclusiv predici text, audio și video, precum și opțiuni meta utile, precum evenimente recurente sau locații de evenimente.

Vrei să personalizezi și aspectul temei tale? Fără probleme – Personalizatorul de temă WordPress integrat scoate ghicitul din modificările de culoare și modificările de font. Pur și simplu navigați la Customizer din tabloul de bord WordPress și efectuați modificările de design (doar clicuri, fără cod). Partea cea mai bună este că puteți vedea modificările într-o previzualizare live înainte de a vă angaja cu acestea. Alte funcții tematice includ un aspect al paginii de pornire personalizate, pagini nelimitate, încărcarea logo-ului personalizat, un design plat, bannere de secțiuni, căutare avansată și multe altele. Exodus include chiar și widget-uri tip biserică personalizate pentru adăugarea de predici, evenimente, oameni, dăruire, galerii și multe altele în bara laterală sau în subsol.

8. Evanghelist

evanghelist-biserică-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Evanghelistul este o temă WordPress frumoasă a bisericii și nonprofit, creată de ThemeFuse. Această temă este perfectă pentru organizații de caritate, grupuri comunitare, biserici și alte scopuri non-profit. O caracteristică cheie este calendarul evenimentelor. Majoritatea bisericilor și organizațiilor de caritate sunt construite în jurul comunității de oameni care participă activ. Cu calendarul detaliat al evenimentelor codate pe culori, îi puteți ține informați pe membri despre viitoarele întâlniri, evenimente și strângători de fonduri. Există chiar și o secțiune de evenimente viitoare pe care o puteți adăuga pe pagina dvs. de pornire, astfel încât vizitatorii să poată vedea rapid ce se întâmplă. O altă caracteristică notabilă a Evanghelistului este opțiunea de a încărca fișiere audio. Aceasta poate fi folosită pentru adăugarea de predici, melodii, liste de redare, note de întâlnire, podcast-uri și multe altele. Fiecare este afișat cu un titlu și butoane de redare / descărcare.

9. Iertat

iertat-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Iertare este o temă WordPress elegantă și modernă în stil bisericesc, cu multe caracteristici utile pe care orice grup social sau religios le va plăcea. Un personalizator de pagini, constructor de drag & Drop, slider revoluționar premium, opțiuni puternice de predici, asistență pentru magazinele de comerț electronic WooCommerce, evenimente personalizate și pagini de personal, altele sunt toate motivele pentru care această temă ar fi excelentă pentru site-ul bisericii tale..

10. Maranatha

Biserica Maranatha Tema WordPress

Maranatha este o temă WordPress a bisericii, cu o pagină de pornire uimitoare, cu defilare lungă și fiecare caracteristică de care are nevoie un site web al bisericii. Este foarte prietenos cu mobilul și folosește un meniu „lipicios” care se atașează în partea de sus a ecranului în timp ce defilați, astfel încât să fie întotdeauna la îndemână. Acest lucru este util în special pentru utilizatorii de pe telefoane. Pagina principală prezintă mai multe secțiuni cu fundal foto și un efect inspirat de paralax. Folosiți-le pentru a evidenția conținutul principal al bisericii dvs., cum ar fi un mesaj de bun venit, locația, predicile, evenimentele etc. Este foarte personalizabil – doar glisați și fixați.

Vorbind despre personalizare, aveți controlul asupra culorilor, fonturilor și multe altele. Încărcați logo-ul sau utilizați text cu o caractere personalizate. O selecție de fonturi de înaltă calitate sunt incluse. Și având în vedere că utilizează funcția Personalizator WordPress, puteți vedea modificările într-o previzualizare live înainte de a le transmite vizitatorilor dvs. (consultați demo-ul de exemplu personalizări). Puteți să actualizați site-ul bisericii dvs. cu un design care să corespundă personalității bisericii dvs. cu această temă WordPress. De asemenea, observați butoanele rotunjite cu linie subțire și zona îngustă de conținut pentru o citire mai confortabilă. Maranatha este proiectat pentru utilizatorii de astăzi.

Această temă WordPress a bisericii folosește pluginul cu conținut foarte apreciat al Bisericii pentru gestionarea predicilor, evenimentelor, oamenilor și locațiilor. Puteți publica predici în format audio, video și text – plus, include note PDF. Categorizați predicile după serii, subiect, carte din Biblie, vorbitor și etichetă. Șabloanele sale de index fac ca această temă a bisericii să fie unică față de altele. Puteți să le utilizați pentru a crea o pagină cu cele mai recente serii ale dvs., un index actual, o arhivă de predici după data și multe altele. Alte caracteristici sunt un calendar complet de evenimente și un șablon creat pentru listarea ministerelor.

11. Înviere

resurect-biserică-caritate-WordPress temă

Resurrect este o temă WordPress primitivă a Bisericii și non-profit, dezvoltată pentru oamenii obișnuiți – nu trebuie să fiți un design sau un codificator pentru a utiliza Resurrect pentru a vă crea site-ul. ChurchThemes.com te-a ușurat să creezi site-ul perfect pentru biserica sau nonprofit folosind șablonul încorporat în pagina principală și widget-urile personalizate. Apoi, există personalizatorul cu teme, care permite modificarea rapidă și ușoară a culorilor, a setărilor glisante și a altor modificări și a le vizualiza în direct înainte de a salva. Resurrect include, de asemenea, tipuri de postare personalizate pentru evenimente, oameni, locații și predici, pe lângă blog, pentru a simplifica adăugarea și organizarea conținutului dvs..

Ce bun este conținutul excelent dacă cititorii dvs. nu pot găsi ceea ce caută? Resuscitați opțiuni pentru căutarea predicilor după subiect, serie, difuzor sau dată. În plus, puteți adăuga categorii și etichete la postările dvs., astfel încât cititorii și membrii dvs. să poată vizualiza subiectele care interesează tema. Alte opțiuni excelente includ profiluri de personal, asistență pentru evenimente repetate și asistență pentru locații multiple (aceasta este o caracteristică excelentă dacă aveți mai multe locații, un set de locații în care vă întâlniți în mod regulat sau locații de evenimente recurente importante).

Resurrect are multe alte funcții excelente pe care le-am enumerat mai jos, cum ar fi o mulțime de opțiuni de personalizare (scheme de culori, fundaluri, fonturi etc.). în plus, este ușor să începeți cu documentația tematică online, datele de eșantion incluse și sprijinul deosebit pe care îl veți primi de la personalul ChurchThemes.com. Acest plus plus este ceea ce face Resurrect o temă excelentă pentru orice non-profit!

12. Maisha

Tema WordPress Maisha Charity

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Maisha este un WordPress uimitor de caritate și non-profit, cu caracteristici pentru donații, integrare newsletter, rețeaua socială BuddyPress și magazin WooCommerce. Cea mai bună dintre toate această temă este ușor de utilizat, astfel încât site-ul dvs. caritabil să poată fi funcționat cât mai repede. Tema a fost creată cu sprijin complet pentru popularul plugin Give WP. Acest lucru înseamnă că puteți colecta donații caritabile de la patronii dvs. chiar pe site-ul dvs. web. Doriți să oferiți produse sau servicii pentru strângerea de fonduri? Nicio problemă – Maisha este compatibilă și cu WooCommerce, astfel încât să vă puteți construi cu ușurință propriul magazin online.

Când utilizați tema, puteți face cu ușurință personalizări din personalizatorul WordPress live. Utilizați opțiuni pentru aspectul dvs., glisiere, video, logo, schema de culori și multe altele pentru a vă proiecta site-ul pentru a vă potrivi branding-ul. Tema este de asemenea gata de traducere și include suport RTL, deci ar trebui să funcționeze excelent cu majoritatea limbilor.

13. Legiuitor

Legislator Caritate Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Legislatorul este o temă WordPress puternică în stil politic perfectă pentru politicieni și agenții guvernamentale. 6 skinuri de culoare, design receptiv, șabloane de pagini personalizate, integrare MailChimp, portofolii și galerii filtrabile, evenimente personalizate și multe altele sunt doar câteva dintre opțiunile minunate incluse în această temă..

14. Biserica reală

real Chuch-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Biserica reală este o temă religioasă de tip WordPress și ar putea fi excelentă pentru orice biserică, socială sau de alt grup. Tema include o mulțime de opțiuni grozave care facilitează crearea site-ului web al organizației dvs. Utilizați funcții încorporate pentru fonturi personalizate, 3 machete de blog, 6 machete de subsol, culori nelimitate, bare laterale nelimitate și o mulțime de tipuri de postare personalizate (evenimente, predici, galerii, portofolii etc.) pentru a începe.

15. DăAHAHand

giveahand-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Give A Hand este o temă WordPress caritabilă și nonprofit creată cu funcții îndrăznețe. Constructorul „drag & drop” este foarte ușor de utilizat, glisierele parallax personalizate fac ca paginile dvs. să iasă în evidență, integrarea socială ușurează cititorilor dvs. să răspândească cuvântul despre cauza dvs., iar suportul pentru donare PayPal înseamnă că puteți strânge finanțarea chiar de la dvs. teren.

16. Înviat

crescut-biserică-caritate-WordPress temă

Risen este o temă WordPress flexibilă a bisericii și nonprofit, disponibilă pe Themeforest. Această temă este plină de caracteristici excelente, cum ar fi mai multe scheme de culori, arhive de predici, fonturi personalizate, widget-uri personalizate și multe altele, astfel încât să puteți crea un site web care să corespundă misiunii dvs. Tema răspunde, deci arată excelent pe desktop și pe dispozitivele mobile. Puteți alege dintr-o schemă de culori deschise sau închise, alegeți din sute de fonturi personalizate și chiar încărcați un fundal personalizat (sau alegeți din culori nelimitate). În acest fel puteți crea un aspect personalizat în cel mai scurt timp.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale lui Risen este tipul postului Sermon (sau multimedia). Acest tip de post acceptă multe formate media, astfel încât să puteți adăuga tone de informații pe site-ul dvs. pentru ca comunitatea, adepții și membrii dvs. să aibă acces oricând doresc. Încărcați videoclipuri, fișiere audio, descărcări MP3 și chiar PDF-uri. Puteți împărtăși predici, rugăciuni, videoclipuri despre evenimente și aproape orice altceva doriți sau credeți că cititorii dvs. ar considera interesanți.

O altă caracteristică notabilă este calendarul evenimentelor Bisericii. Aici puteți adăuga orele dvs. de serviciu, evenimente speciale, ore de birou, oportunități de voluntariat și multe altele. De asemenea, widget-urile personalizate ale Risen facilitează adăugarea de legături rapide la calendarul, predicile și evenimentele de pe orice pagină, astfel încât cititorii să știe mereu ce este nou și ce se întâmplă.

17. Caritate WP

Caritate WP WordPress Tema

Charity WP este o temă WordPress premium creată special pentru organizații non-profit, organizații neguvernamentale, organizații de caritate sau colectare de fonduri.. Această temă include deja un clic importator demo. Tema include și 6 demo-uri ale paginii de pornire, un sistem robust de donații, gestionarea evenimentelor, ceasul cu numărătoare inversă, meniul campaniilor separate și o bară de progres atât pentru dvs. cât și pentru finanțator. Și un buton „Donează acum” este întotdeauna gata pentru a face clic pe vizitatorii tăi. Vi se solicită doar câteva informații simple, apoi puteți obține fondul dvs. prin multe metode de plată precum Paypal, Stripe sau AuthorizeNet. Foarte rapid și convenabil!

18. Pena

Pena Carity & Nonprofit Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pena este versatil, modern și ușor de folosit temă de caritate inspirată din documentarul „Living on One Dollar”. Prin urmare, demo-ul tematic este construit folosind conținut real legat de documentar și misiunea sa. Sperăm că acest lucru va ajuta și la răspândirea cuvântului și, în acest fel, va susține această mare cauză. Dacă această temă reușește să motiveze cel puțin o persoană să ajute și să doneze această cauză nobilă, ne-ar face foarte fericiți.

Tema în sine este construită folosind funcții standard WordPress; pagini, postări, widget-uri, pagini pentru copii etc. Nu este nevoie de pluginuri pentru constructorul de pagini grele pentru a crea machete prezentate în demo. Pena oferă diferite machete de bloguri, diferite opțiuni pentru antet, opțiuni extinse de culori și multe altele. Vine cu multe șabloane de pagini frumos stilate. Tema acceptă vizual Plug-ul Give care este cel mai popular, flexibil și ușor de utilizat plugin WordPress pentru acceptarea donațiilor.

19. NonProfit

organic-non-profit-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

NonProfit Theme by Organic Themes este o opțiune excelentă pentru mulți organizații nonprofit. Anteturile și fundalurile personalizate și opțiunile multiple ale paginii de pornire vă oferă o modalitate ușoară de a face site-ul dvs. să iasă în evidență.

20. Altitudine

Elevarea Caritate, Nonprofit și Fundraising Tema WordPress

Elevați o temă perfectă pentru site-urile de caritate. A fost creat pentru a simplifica procesul de creare a unui site web excelent. Tema este potrivită pentru realizarea unui site web nonprofit, plus că are o mulțime de funcții personalizabile și flexibile. De exemplu, cauzele principale, galeria minunată, secțiunea evenimente, secțiunea partenerilor și așa mai departe. Autorii temei au integrat-o cu un buton de donație PayPal funcțional. Vizitatorii dvs. pot dona orice sumă cu PayPal. Veți obține cea mai mare parte a tuturor secțiunilor și caracteristicilor necesare pentru un site web de caritate sau strângere de fonduri.

Prezentați evenimentele viitoare pe pagina dvs. de pornire și invitați publicul să participe. Este necesar să arătați fețe reale în spatele unei organizații de caritate sau non-profit, astfel că tema are o secțiune de voluntari adăugați. A fost dezvoltat folosind un tip de post personalizat. Adăugați câte aveți nevoie și prezentați-le pe pagina de pornire. Există, de asemenea, o opțiune pentru video pe pagina de pornire. Dacă aveți un videoclip oficial, atunci este o idee grozavă să îl faceți vizibil pentru alții. Încărcați-l pe site-ul de partajare video precum YouTube sau Vimeo și apoi adăugați linkul la video pentru pagina de pornire.

21. Editare rapidă de caritate

Caritate Editează rapid Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Caritate este o temă WordPress de editare rapidă creată de Templatic. Această temă ușor de utilizat vă oferă posibilitatea de a crea un site web cu aspect personalizat în câteva minute. Tema QuickEdit Charity de la Templatic este o resursă excelentă pentru orice organizație non-profit, datorită constructorului vizual ușor, care vă permite să schimbați și aspectele, culorile și alte elemente de pagină cu un singur buton. Nu este necesară codificarea! În plus, compatibilitatea adăugată WooCommerce înseamnă că puteți vinde produse sau puteți accepta donații chiar de pe propriul site web. Alte caracteristici tematice excelente includ suport WPML pentru traduceri de limbi străine, tabele de prețuri, portofolii, tone de blocuri de constructor de pagini, integrare de buletine, link-uri sociale și multe altele.

22. Fundație

Fundația de caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Foundation by Organized Themes este o caracteristică încărcată cu temă nonprofit. Această temă are un buletin de știri și o bară de donații excelentă pe pagina de start, precum și construită în chimpul de poștă, SEO și opțiunile paginii de personal. De asemenea, tema este pregătită pentru traducere și vine cu widget-uri personalizate și social media integrate.

23. Filantropia

Tema WordPress de filantropie

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Philanthropy este o temă WordPress premium și nonprofit și crowdfunding atractivă creată de ThemeFuse. Această temă este o modalitate excelentă de a obține sprijin și finanțare pentru cauza dvs. – indiferent dacă salvați balenele, construiesc puțuri sau furnizează relief Filantropia este o bază excelentă pentru site-ul dvs. web. Șabloanele de pagină incluse și cadrul Fuse ușor de utilizat face simplificarea adăugării de conținut și elemente de modificare a temei.

În plus, Philanthropy include glisoare personalizate minunate, astfel încât să puteți adăuga fotografii inspirate pe pagina dvs. de pornire, pagini de donație și multe altele. Și vorbind despre donații, această temă include șabloane utile pentru pagina de donație, unde puteți explica proiectele, obiectivele organizației dvs., adăugați galerii, afișați nivelul dvs. actual de finanțare și include link-uri către PayPal pentru a colecta tot ceea ce pot citi cititorii dvs. Asta nu este totul, această temă este, de asemenea, complet responsive și retina gata, include o mulțime de coduri scurte, are un calendar de evenimente utile (cu funcții de evenimente recurente), opțiuni de culori nelimitate (folosiți doar selecția de culori pentru a vă găsi nuanța perfectă), fonturile Google acceptă și altele.

24. Eco Natura

Tema Eco Natura WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Eco Nature este o temă WordPress premium și ecologică și veselă de tip Themeforest. Această temă a fost creată pentru a vă ajuta non-profitul să răspândească cuvântul, făcând mai ușor să vă proiectați propriul site web. Utilizați tipurile de postare personalizate incluse pentru proiecte, profiluri și multe altele pentru a adăuga conținut în mod clar. O altă caracteristică excelentă a Eco Nature este suportul integrat PayPal și WooCommerce. Aceasta înseamnă că puteți adăuga butoane de donare PayPal la proiectele dvs., precum și să porniți propriul magazin online pentru strângerea de fonduri.

Tema poate face multe altele. Aveți opțiunea de a crea machete de site web cu mai multe sau mai multe pagini, utilizați shortcodes pentru a adăuga o mulțime de stil (există 99 de coduri scurte pentru lucrări precum contoare, apeluri, pictograme etc.), creați formulare personalizate pentru chestionare și formulare de contact și chiar adăugați widget-uri personalizate pentru Flicker, Facebook, Twitter și multe altele.

25. Avocat

avocat-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Advocate este o temă WordPress nonprofit pe ThemeForest. Această temă este excelentă pentru toate tipurile de non-profit – inclusiv agenții de mediu, filialități politice, organizații de caritate, activiști și multe altele. Câteva dintre cele mai notabile caracteristici sunt pluginul pentru calendarul evenimentelor, pagina de donație, multe machete de galerii și portofoliu și opțiuni de culori nelimitate..

26. candidat

The Candidate WordPress Theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Candidatul este o temă modernă și profesională modernă pentru stilul politic WordPress. Această temă ar fi perfectă pentru promovarea unei figuri politice, caritate, nonprofit sau altă campanie. Pur și simplu instalați, adăugați conținutul dvs. și sunteți gata de pornire!

O caracteristică excelentă a acestei teme sunt pluginurile integrate. Sistemul WooCommerce CrowdFunding vă oferă opțiunea de a adăuga campaniile și proiectele dvs. în magazinul dvs. WooCommerce. În plus, cu Visual Composer și Formular ușor pentru Visual Composer, puteți crea orice pagină, postare sau formular de care puteți avea nevoie – de la profiluri de candidat la aplicații de personal. Alte caracteristici de temă includ o mulțime de șabloane de pagini, widgeturi și coduri scurte, integrarea Iconic Fonts, suport MailChimp și multe altele.

27. OrganicWeb

organicweb-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Organic Web este o temă de mediu pe ThemeForest. Widget-urile personalizate pentru anunțuri și donații ajută la maximizarea strângerii de fonduri nonprofit, iar tipurile de pagini și codurile scurte personalizate vă permit să faceți site-ul de care aveți nevoie. Un alt slider generat automat pe pagina principală este o altă caracteristică excelentă.

28. Linie de viață

colac de salvare-strângere de fonduri-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ONG-ul Lifeline este o temă WordPress receptivă din Themeforest pe care o puteți folosi pentru site-ul dvs. caritabil, bisericesc sau nonprofit. Cu funcții excelente, inclusiv slider-ul Revolution Revolution premium, 8 machete de pagini de pornire și integrarea WooCommerce, puteți crea orice site non-profit de care aveți nevoie.

29. Mântuitor

salvator-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Salvatorul de ThemeBuddies este o temă minunată nonprofit. Funcțiile cheie includ un glisor prezentat, blog de evenimente (cu date personalizate), un formular de contact încorporat și un panou de administrare personalizat. Mai multe galerii și widget-uri personalizate sunt, de asemenea, opțiuni excelente în această temă.

30. Ajutor WordPress

ajutor de-caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema WordPress fără scop lucrativ pe Themeforest este o temă excelentă nonprofit și caritate. Această temă uimitoare are multe caracteristici unice – bifați donații, apel la acțiune, casetă de alertă de urgență și multe altele. Opțiunile de culori nelimitate și panoul de administrare minunat (utilizând pluginul OptionTree) pun această temă în partea de sus și vă oferă posibilitatea de a personaliza complet site-ul dvs..

31. Campania

campanie de caritate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema campaniei politice WordPress pe ThemeForest este încărcată cu stiluri și funcții excelente. Tema vine cu un calendar integrat în evenimente și WP Email Capture. Opțiuni, cum ar fi 6 fundaluri, 4 scheme de culori, 2 stiluri de corp și multe altele, pentru a face această temă ușor de modificat și stilul pe placul dvs..

32. Betleem

Bethlehem Biserica Tema WordPress

Bethlehem este un WordPress al Bisericii care poate fi utilizat de instituțiile non-profit și caritabile pentru a strânge donații sau de către antreprenorii sociali pentru a-și finanța proiectele folosind Give care este pluginul WordPress pentru gestionarea donațiilor. Acestea pot fi folosite de proprietarii magazinelor pentru a vinde produsele online folosind WooCommerce. Poate fi utilizat de companiile de administrare a evenimentelor pentru a enumera și gestiona evenimentele lor utilizând Calendarul evenimentelor tribului. În plus, tema oferă, de asemenea, caracteristici legate de biserică, precum predici, ministere, povești și echipă. Și vine cu 3 demo-uri diferite, cu 8 stiluri de antet diferite și 3 stiluri de subsol.

33. Binecuvântarea

Binecuvântarea Bisericii Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Binecuvântarea este o temă WordPress religioasă și nonprofit. Elementele cheie ale acestei teme sunt calendarul rafinat al evenimentelor și modulul de abonare la newsletter la nesfârșit. Pentru orice organizație, este important să îi menținem pe toți implicați și să te asiguri că au acces ușor la un program. Acest lucru asigură cina de ciorbă în timp util, strângere de fonduri, licitații, întâlniri, repetiții vestimentare – orice. Binecuvântarea este construită în calendarul evenimentelor este perfectă pentru asta. Puteți adăuga toate informațiile relevante pentru fiecare eveniment – data, ora, locația (evenimentul o hartă), etc. Puteți chiar să configurați evenimente recurente pentru lucruri precum întâlniri săptămânale sau petreceri anuale. Aceasta este o caracteristică excelentă de care veți dori să profitați!

În plus, Blessing vine cu un abonat prin poștă pentru a ține membrii la curent și la curent cu privire la noutățile și evenimentele actuale. Puteți trimite cu ușurință un e-mail pentru a notifica membrilor despre un nou eveniment, deoarece abonatul este integrat cu programul evenimentelor. Alte caracteristici minunate ale binecuvântării sunt o mulțime de coduri scurte, tipuri de post, widget-uri și un panou avansat de opțiuni pentru a personaliza tema. Binecuvântarea include, de asemenea, glisorul Revolution și glisorul Flex – ambele cursoare foarte puternice și utile. Plus Binecuvântarea este plină de răspuns, localizată și vine cu un constructor de formular de contact.

34. Epic

-Biserică epic-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Bisericii Epice după Teme Organizate este o temă responsivă minunată, concepută cu biserici în minte. Widget-urile personalizate pentru podcast-uri, integrarea prin poștă prin poștă și un fișier de traducere localizat facilitează distribuirea mesajului dvs..


Sperăm că veți găsi tema perfectă pentru site-ul dvs. caritabil, nonprofit, biserică sau politică. Dacă ați utilizat oricare dintre aceste teme, spuneți-ne ce faceți (sau nu) despre asta. Și dacă am ratat o temă ne lăsați o notă în secțiunea de comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me