30+ cele mai bune plugin-uri de social media pentru WordPress în 2020

Cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress

De la apariția site-urilor de rețea socială precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest și altele, distribuirea social media a îmbătrânit în ceea ce privește promovarea online. Acum este o parte cheie a oricărei bune strategii de marketing și SEO, motiv pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea unuia dintre cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress pe blogul sau pe site-ul dvs. web..


La sfârșitul lui 2019 Facebook a avut aproape 2,5 miliarde utilizatori activi! De asemenea, Twitter crește numerele și stochează numerar IPO. YouTube a schimbat modul în care lumea partajează videoclipuri și, în consecință, a obținut milioane de utilizatori. Aceasta înseamnă că aproape toată lumea se află pe rețelele de socializare, incluzând clienții-țintă. Probabil că aveți una sau două sau trei rețele sociale deschise chiar acum, nu?

Publicul tău țintește rețelele de socializare în căutarea de știri, divertisment, actualizări, bârfe, produse și pentru a păstra legătura cu prietenii și familia. Alții joacă Farmville și cumpără animale de companie virtuale de pe unele dintre aceste site-uri, dar hei, fiecare om după gusturile sale. Obiectiv este că site-urile de rețea socială vă pot oferi un impuls imens în traficul web. Urmați doar o strategie generală de social media și veți fi bine.

Să începem cu cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress, nu? Toate pluginurile acoperite în această postare sunt opțiuni excelente pentru site-ul dvs. – vă recomandăm pur și simplu să alegeți unul (sau poate două dacă sunt specifice rețelei).

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Feed TikTok (gratuit)

Plugin gratuit de alimentare TikTok

Afișați cele mai recente tendințe de pe site-ul dvs. web utilizând pluginul gratuit TikTok Feed de la QuadLayers. Pluginul vă permite să sincronizați și să afișați un număr nelimitat de conturi sau fluxuri de utilizatori – iar după adăugarea pluginului generează un shortcode ușor de utilizat pentru a lipi în orice postare sau pagină de pe site-ul dvs. web. TikTok Feed oferă opțiuni ușor de utilizat pentru a adăuga numele de utilizator sau hashtag-ul, selectați o grilă de afișare a zidăriei sau a galeriei, alegeți numărul de videoclipuri și coloane TikTok pe care doriți să le afișați, să le activați și să personalizați o colorare video și pop-up-uri, stilul unui buton cu link către TikTok și multe altele.

2. Galeria Feed Instagram

Galeria de Feed Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme sociale și este ușor să-l adăugați pe site-ul dvs. WordPress cu pluginul Instagram Feed Gallery. Acest plugin pro oferă funcții avansate pe care nu le veți găsi într-un plugin social gratuit. Adăugați conturi Instagram nelimitate pe site-ul dvs. (sau combinați-le într-un mega feed), completând setări personalizate pentru galerii, carusel sau amenajări de zidărie, culoare de fundal, borduri rotunjite, ferestre popup de imagine, evidențiere postări, informații despre profilul utilizatorului și multe altele. Și cel mai bun dintre toate plugin-urile vă asigură că nu veți fi blocat să trageți imagini și vă asigură că feedul dvs. este întotdeauna afișat datorită unui sistem de memorie în cache încorporat.

3. Widget social pentru bomboane (gratuit)

Candy Social Widget

Vreți doar să adăugați ochi de bomboane de culoare în bara laterală sau în subsol? Apoi, Social Candy ar putea fi pluginul pentru tine. Acest mic plugin minunat anunță un widget social fantezist, cu opțiuni pentru dimensiunea pictogramei, forma (pătrat, colțuri rotunjite sau cercuri rotunde), țintă de legătură și bineînțeles care sunt profilurile sociale pe care doriți să le includeți. În prezent, sunt 25 dintre care să alegeți dintre opțiunile populare precum Facebook, Twitter, YouTUbe, Xing, Tumblr, Reddit, LinkedIN și multe altele. Și chiar puteți trage și plasa pentru a reordona profilurile dvs. pentru a fi afișate în ordinea dorită.

Dar dacă nu doriți să instalați un întreg plugin doar pentru un widget social, luați în considerare să folosiți denumirea corectă Mai multe widget-uri plugin care oferă legături sociale, precum și alte widget-uri utile pentru pagina dvs. de Facebook, despre mine, informații despre afaceri, postări recente avansate, hărți Google și multe altele.

4. Butoane de partajare socială și set de instrumente

Butoane de împărtășire socială și set de instrumente Plugin WordPress

Social Snap facilitează adăugarea de social media pe site-ul dvs. WordPress. Pur și simplu instalați și activați opțiunile pentru bara laterală flotantă, inline și pe butoanele social media. Sau utilizați shortcode-urile incluse și widget-urile personalizate pentru a adăuga linkuri sociale oriunde pe site-ul dvs.! Acest puternic plugin de social media include integrarea cu rețelele populare (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn), pe lângă butoanele opționale de tipărire / copiere, locații cu butoane multiple, comandă și etichete de butoane personalizabile, număr de rețele sociale, număr de share și chiar faceți clic pentru a face capabilități pe tweet. . Upgrade la Social Snap Pro pentru a debloca accesul la mai mult de 30 de rețele sociale, autentificare socială, postare automată, impulsionarea postărilor vechi și a funcțiilor de blocare a conținutului.

5. Partajarea socială a Monarhului

Monarch: Cele mai bune pluginuri pentru social media pentru WordPress

Info și descărcare

Monarch este pluginul premium de partajare socială a WordPress prin Teme Elegante, iar în opinia noastră, este într-adevăr unul dintre cele mai bune pluginuri de social media pe care le puteți alege pentru site-ul dvs. WordPress. Inclus cu licențele de dezvoltator și de viață, Monarch este soluția perfectă pentru toate nevoile dvs. de partajare socială. Cu mai mult de 35 de rețele de socializare, 5 locații diferite de butoane, 6 declanșatoare pop-up și fly-in, numărări opționale, culori personalizate și multe altele încorporate, poți literalmente să-ți creezi un singur set de butoane sociale..

6. Fluxul de flux social flux

Flux social Flow Flow: Cele mai bune pluginuri pentru social media pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Crearea unui zid social este ușor cu ajutorul pluginului premium pentru fluxul social Flow-Flow WordPress. Acest plugin simplifică conectarea profilurilor sociale și afișarea unui flux complet al activității tale sociale. Creați un flux personalizat din propriile profiluri de social media (în prezent sunt acceptate peste 40 de tipuri de feeduri) sau adăugați subiecte sau hashtag-uri preferate.

Personalizarea fluxului social nu este o problemă cu Flow-Flow. Cu acest plugin puteți seta propriile rețele personalizate cu filtre pentru hashtag-uri, pagini, utilizatori și multe altele. Și puteți adăuga căutări live pentru cititorii dvs. pentru a le sorta prin media dvs. În plus, cu machete de carduri multiple, culori personalizate, grile și vizualizări compacte, este ușor să integrați fluxurile personalizate în orice postare, pagină sau zonă widget.

Ce este chiar mai bun decât un flux social masiv din toate rețelele tale? Un flux social cu Google Adsense și anunțuri sponsorizate, astfel încât să puteți genera fluxul fluxului dvs. pe propriul site web! Cu extensia Advertisement & Branding, puteți câștiga bani din fluxul dvs. social, astfel încât toate acele tweet-uri, acțiuni și instantanee să plătească! În plus, există și extensii pentru integrarea Google Adsense și actualizări ale fluxului în timp real pentru și mai multe opțiuni.

7. Ray social Feeds (gratuit)

Ray social Feeds pentru Twitter

Afișarea fluxurilor de pe Twitter pe site-ul dvs. este o briză cu acest nou plugin Twitter. Pur și simplu instalați pluginul. Accesați fila Setări a pluginului, faceți clic pe butonul albastru care spune „Generați token de acces și secret”. Sunteți redirecționat către Twitter unde autorizați aplicația. Și simbolul de acces & secretul este automat salvat pentru dvs. Asta e. După aceea, pur și simplu plasați codul scurt furnizat pe orice pagină unde doriți să apară feedul Twitter.

Puteți plasa mai multe fluxuri Twitter pe orice pagină, utilizând coduri scurte sau widget și funcționează perfect. Nu este nevoie să furnizați ID-uri unice pentru shortcodes sau widget-uri, așa cum necesită unele plugin-uri. Toate acestea sunt gestionate în fundal. Pluginul este intuitiv și ușor de utilizat.

Versiunea gratuită găzduită pe WordPress vă permite să afișați două tipuri de feeduri, cronologie pentru utilizatori și mențiuni. Cu cronologia utilizatorului, puteți afișa tweeturile oricărui utilizator. Și Mențiuni vă permite să afișați tweeturile în care utilizatorul autentificat a fost menționat pe Twitter. De asemenea, vă permite să afișați fluxul fie în format List, fie într-un glisor cu o coloană.

Pluginul oferă tone de personalizare, unde puteți ascunde sau afișa diverse componente ale tweet-ului. O filă dedicată stilului vă permite să alegeți dimensiunea fontului, culorile, să legați decorarea textului pentru diferite părți ale tweet-ului. Slider-ul utilizează Owl Carousel și are multe setări pe care le puteți controla, precum afișarea săgeților nav, afișarea navigației punctelor, redarea automată, intervalul de tranziție, înălțimea automată, etc. Glisorul acceptă, de asemenea, atingerea și glisarea pentru o experiență îmbunătățită de navigare mobilă. De asemenea, puteți nofollow linkuri externe.

Versiunea pro are mai multe caracteristici suplimentare, cum ar fi afișarea de imagini / videoclipuri vibrante, carduri twitter, tipuri suplimentare de feed-uri precum Hashtags și Cronologie de căutare. Puteți afișa folosind Masonry și 2 glisoare coloane. Puteți alege, de asemenea, să eliminați legături din Hashtags, mențiuni sau link-uri externe.

8. Social Media Widget (gratuit)

Social Media Widget Plugin WordPress gratuit

Am amintit acest plugin de social media în postările anterioare, ceea ce îmi amintește și de acest post de marketing WordPress. Dacă nu l-ați citit, vă rugăm să faceți. Social Media Widget vă permite să afișați profilurile de social media ca pictograme în bara laterală. Pluginul acceptă numeroase site-uri de rețele de socializare – 50+, de fapt, cu opțiunea de a adăuga propriile link-uri personalizate, precum și de partajare prin e-mail. Este livrat cu o tonă de icoane cu dimensiuni diferite: 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 64 × 64 și dimensiuni personalizate. Mai mult, puteți anima pictogramele, care vin în patru pachete, pentru a crea efectul vizual pe care îl doriți; pictogramele pot mări (scară), sări sau să se estompeze.

9. Butoane AddtoAny Share (Gratuite)

Butoane AddtoAny Share: cele mai bune pluginuri pentru social media pentru WordPress

Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid, simplu și gratuit de a adăuga partajare socială pe site-ul dvs., acest plugin este o opțiune excelentă. Cu mai mult de 100+ social media și site-uri de partajare, contoare, butoane flotante, link-uri individuale de partajare, icoane vectoriale incluse, opțiuni de locație, ușor de utilizat shortcode și chiar integrare Google Analytics pluginul AddtoAny include tone de funcții pe care sigur le veți găsi util.

10. Facebook poza Slider

facebook-likebox-slider-social-media-plugins-pentru-WordPress-wpexplorer

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acest plugin prezintă un design minunat de file, care este atrăgător și atrage atenția. Dar estetica deoparte, Facebook Slider este ușor de instalat și de utilizat. De fapt, instalarea implică un proces de configurare în trei pași și acesta este, dar autorul (Arscode) oferă asistență de 24 de ore în cazul în care vă blocați. Facebook thumb Slider acceptă dispozitive mobile, ceea ce înseamnă că mai mulți utilizatori vor împărtăși conținutul dvs. indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.

Acest plugin de 5 stele este un instrument excelent și o modalitate ușoară de a obține mai multe share-uri, mai mulți fani, popularitate și, în cele din urmă, mai mult trafic. Mai mult trafic se traduce în mai mulți bani mai devreme sau mai târziu. Cu toate acestea, nu vă lăsați păcăliți de acest titlu, acest plugin acceptă o serie de site-uri de rețele sociale, inclusiv Facebook (evident), Twitter, Google+, Youtube, Vimeo, LinkedIn și Pinterest.

11. ShareAcest buton de partajare (gratuit)

ShareAcest buton de partajare

Atunci când am compilat această listă cu cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress, nu am putut părăsi ShareThis. Cu milioane de utilizatori și până la 120 de canale de rețele sociale, ShareThis a devenit un puternic plugin de social media într-o piață plină de produse similare. ShareAcest lucru vă oferă posibilitatea de a utiliza bare de partajare (inclusiv baruri înclinate), contoare și butoane de diferite dimensiuni. În plus, puteți urmări interacțiunile rețelelor sociale prin crearea unui cont de analiză socială. Acest lucru vă va permite să determinați calitatea socială a site-ului dvs. WordPress prin intermediul Indexului calității sociale (Notă: va trebui să vă înscrieți pentru un cont ShareThis pentru a utiliza pluginul gratuit).

12. inGalery

InGallery Plugin

Info și descărcare

inGallery este un plugin WordPress unic pentru integrarea media Instagram într-un site web. Acesta va afișa nu numai fotografii pe site-ul dvs. WordPress, dar și videoclipuri. Puteți seta orice cantitate de surse, inclusiv utilizatorii Instagram, hashtag-uri sau chiar o adresă URL foto / video. Puteți seta filtre pentru a filtra suportul dorit. De exemplu, dacă doriți să creați un album care să afișeze doar fotografii / videoclipuri despre un anumit eveniment – puteți seta un filtru pentru acest lucru. Sau dacă doriți un ablum care afișează doar videoclipuri – există și un filtru pentru asta.

Pe lângă toate acestea – există o mulțime de opțiuni de personalizare, pe care le puteți personaliza galeria pentru a vă potrivi stilului de site. În orice caz, inGallery va arăta minunat, deoarece include deja diferite stiluri pentru a afișa miniaturi. De asemenea, există mai multe tipuri de machete pentru a alege dintre: grilă și carusel. Desigur, sunt mult mai multe opțiuni incluse.

13. Bara laterală socială

Plugin Social Bara laterală

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Bara laterală socială vă permite să implementați un set global de link-uri pe site-ul dvs. web folosind o serie de stiluri și opțiuni diferite pentru personalizare extremă. Totul, de la poziția barei laterale, culori, umbre, stiluri de etichetă, forme de legătură, îl numiți, este acolo și dacă nu este acolo, avem un design de editor CSS la îndemână pentru a vă ajuta să mergeți chiar mai departe de opțiuni..

Integrarea site-ului este automată cu opțiuni pentru includerea și excluderea paginilor și a postărilor. În plus, un mod manual este oferit pentru o mai bună gestionare a temelor (folosind fie un cod scurt sau un apel funcțional PHP).

Cu poziționarea barei laterale fiind oriunde de la fix pe pagină până la poziționarea absolută, avem și opțiuni mobile pentru a gestiona mai bine dispozitivele. Alegeți să afișați sau să ascundeți bara laterală sau să transformați legăturile în butoane utilizabile, astfel încât utilizatorii dvs. de telefonie mobilă să obțină efectul complet. Detectarea poate fi gestionată prin WordPress sau printr-o interogare media personalizată.

Linkurile vin în două moduri: Partajare regulată și Partajare. Linkurile de partajare sunt în modul de partajare standard sau folosind API-ul AddThis.com. Nu sunt necesare înregistrări, dar, dacă faceți acest lucru, puteți adăuga ID-ul editorului pentru AddThis.com la urmărirea statisticilor.

Link-urile pot fi personalizate extrem de mult, folosind icoane încorporate cu fonturi minunate sau dacă nu găsiți pictograma de care aveți nevoie, puteți încărca o imagine pe care să o utilizați. Aveți nevoie de o fereastră pop-up? Nici o problema. Culori personalizate per legătură? Avem acoperit.

Acest plugin este excelent pentru a obține legături globale pe site-ul dvs. și pentru a vă atrage atenția vizitatorilor.

14. Butoane ușor de partajare socială

Butoane ușor de partajare socială pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Easy Social Share este un plugin minunat de WordPress care adaugă butoane de partajare socială pe site-ul dvs. WordPress. Adăugarea butoanelor de partajare socială pe blogul sau pe site-ul dvs. web este o modalitate rapidă și ușoară de a-ți determina pe cititori să-ți partajeze postările. Și cu Share Social Easy puteți adăuga butoane luminoase pe fiecare postare și pagină. Pluginul include 18 rețele sociale, pe lângă butoane pentru a le place, printa și e-mail.

O caracteristică excelentă a Easy Social Share este toate caracteristicile incluse. Pluginul vine cu suport pentru 45 de rețele sociale majore, include 52 de șabloane, mai mult de 27 de poziții de proiectare și tone de opțiuni de personalizare. Există 9 șabloane de stiluri cu buton încorporat (clasic, metrou, modern, rotund, Retina, retina metrou, retina light și retina flat), 3 stiluri de afișare (doar pictogramă, pictogramă cu nume și pictogramă cu nume în hover), opțional contoare și 9 locații de afișare din care puteți alege. Cu toate aceste opțiuni puteți crea și adăuga pictograme sociale care se potrivesc site-ului dvs..

Partajarea socială ușoară poate face multe altele. Mesaje de partajare personalizate, compatibilitate de tip post personalizat, asistență WooCommerce, integrare bbPress, timp de încărcare super rapid, actualizări automate și statistici de partajare socială sunt doar câteva dintre funcțiile pe care trebuie să le aștepți. Deci ce mai aștepți? Faceți clic pe Partajarea socială ușoară și vedeți dacă este pluginul potrivit pentru dvs..

15. Icoane zburătoare în rețelele de socializare (gratuite)

Plugin flotant pentru pictograma social media

Pluginul Floating Social Media Icon creează valuri proprii – poate că este ușurința de utilizare sau simplul proces de configurare sau chiar simplul fapt că puteți configura pictogramele de social media pentru a pluti, dar acest plugin de social media este printre cel mai bun de pe piață. Principalele sale caracteristici includ peste douăzeci de stiluri de pictograme, pictograme redimensionabile, widget-uri multiple, asistență pentru coduri scurte, integrare automată sau manuală și mai puțină încărcare, ceea ce este bun pentru viteza de încărcare a paginii..

Pictogramele sunt destul de fanteziste și zboară de sus la stânga la dreapta dreapta și rămân acolo cât timp utilizatorul rămâne pe pagina ta. Nu vă faceți griji în acest sens, puteți dezactiva acest comportament plutitor și puteți folosi în continuare pluginul pentru a vă crește traficul.

16. Locker social

OnePress Social Locker

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Social Locker este un plugin WordPress premium pe care îl puteți utiliza pentru a solicita cititorilor să partajați social pagina dvs. pentru a debloca conținut specific pe site-ul dvs. web. Acesta este un mod ușor de a reda tweet-urile, like-urile și partajarea pentru conținut nou sau resurse gratuite.

Social Locker face din traficul viral o posibilitate reală pentru mesajele sau paginile dvs. cele mai recente. Poate tocmai ai creat o nouă temă gratuită WordPress, cum vei face ca oamenii să vorbească despre asta să conducă vizitatori noi pe site-ul tău? Uşor. Instalați Social Locker și cereți utilizatorilor să tweet, cum ar fi, +1 sau să partajați altfel pagina pentru a descărca. Aceasta este, de asemenea, o modalitate rapidă de a-ți construi adepții și fanii astfel încât atunci când vei lansa următorul nou produs, chiar și mai mulți oameni îl vor împărtăși.

Vrei să vezi cât de bine funcționează Social Locker? Utilizați raportarea și analizele încorporate pentru a urmări modul în care conținutul blocat are un impact social. Puteți vedea dintr-o privire ce conținut se descurcă cel mai bine, puteți testa care blocajele de conținut obțin mai multă activitate și multe altele. Plus Social Locker se integrează cu Google Analytics, astfel încât să puteți vizualiza rezultatele Social Locker în contul Google Analytics.

Alte caracteristici excelente includ compatibilitatea principală a rețelelor sociale, 4 stiluri de blocare, funcții personalizate și o mulțime de opțiuni de styling pentru a crea blocaje sociale care se potrivesc site-ului dvs. web. Aflați mai multe despre Lockerul social de mai jos.

17. Autentificare socială (gratuită)

Conectare socială Plugin WordPress gratuit

Creează-ți site-ul WordPress social cu ajutorul pluginului de conectare socială, care permite vizitatorilor să se autentifice, să se înregistreze și să comenteze cu peste douăzeci de rețele sociale precum Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn și chiar PayPal. Puteți alege unde să afișați widgetul cu un singur clic. În mod alternativ, puteți utiliza coduri scurte pentru a plasa pluginul oriunde doriți. De asemenea, puteți activa un widget pentru pluginuri sociale pentru bara laterală. Practic, acest plugin este ușor de utilizat. Pluginul este întreținut de OneAll și este o modalitate excelentă de a îmbunătăți implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. WordPress sau BuddyPress.

18. SharePlus

-Shareplus social-media-plugin-pentru-WordPress-wpexplorer

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Share + este într-adevăr un „… mod frumos de a-ți împărtăși site-ul…”, totuși, frumusețea nu este egală cu funcționalitatea (sau utilitatea), așa că trebuie să ne aducem în detalii tehnice pentru a stabili dacă dezvoltatorul înseamnă afaceri sau doar vorbește despre o bună.

Pentru început, Share + a fost creat folosind jQuery, HTML5 și CSS3 pur. Aceasta este o direcție excelentă de luat, deoarece înseamnă că pluginul este o dovadă viitoare și ușor de modificat. Vorbind de ușurință, tot ce este necesar din partea dvs. este încărcarea pluginului, activarea acestuia și trei clicuri în direcția de configurare și munca dvs. este finalizată. În afară de asta, puteți utiliza Share + pe paginile web dinamice și statice fără probleme, deoarece este client (nu necesită un server pentru a rula).

Pluginul vine cu un panou de administrare atractiv (sau mai degrabă frumos) și cinci teme palpitante care vor schimba experiența de partajare socială a utilizatorilor. În cele din urmă, pluginul acceptă mai multe site-uri de rețele sociale și vă oferă puterea de a urmări activitatea de partajare socială folosind Google Analytics.

19. Război social (gratuit)

Social Warfare Ultimate Free Social Sharing Plugin

Info și descărcareVizualizați Demo

Social Warfare este mai mult decât un simplu plugin de partajare socială – este o întreagă soluție socială. Pluginul include butoane de partajare socială pentru cele mai populare rețele de socializare (Twitter, Facebook, Pinterest, etc), opțiuni pentru locații de butoane sociale (deasupra sau sub conținut, ambele sau manuale), faceți clic pentru a funcționa pe tweet și pentru a utiliza shortcodes ușor de utilizat (plus cârlige personalizate). Dacă doriți mai multe funcții, verificați Social Warfare Pro pentru și mai multe integrări de rețea socială, butoane de fixare a imaginii, personalizări de stil și text, modele personalizate, minim de dovadă socială, linkuri scurte și mai multe tone.

20. SocialFans

SocialFans - WP responsive Social Counter Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Social Fans este un plugin WordPress complet premium social contra contestație. Acest plugin facilitează adăugarea de legături sociale pe site-ul dvs. WordPress, care vă afișează și fanii, urmașii și abonații la peste 20 de site-uri web populare de socializare. Creat pe Bootstrap 3, acest plugin de rețea socială pregătit Retina are un pumn destul de bun și vă permite să afișați numărul fanilor / abonaților / adepților contului dvs. social. Se livrează cu o mulțime de funcții, inclusiv numeroase rețele sociale, tranziții animate, fișiere gata de traducere și capacitatea de a crea skins personalizate.

Social media este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing disponibile bloggerilor. Construindu-vă baza de urmăritori puteți crește traficul și conversiile, construind în același timp marca dvs. Una dintre cele mai ușoare metode de a câștiga noi adepți este să adăugați link-uri sociale pe site-ul dvs. web pentru a fi ușor, urmăriți și abonați-vă. Dar să fim sinceri, utilizatorii sunt reticenți să „placă” orice nu este deja popular. Acolo intră fanii sociali. Acest plugin nu include doar o socializare minunată care trebuie inclusă o dată în zonele dvs. widgetized, dar există opțiuni pentru a afișa contoare pentru fiecare rețea. Astfel poți arăta cititorilor noi cât de mulți oameni iubesc site-ul tău – ceea ce ar putea să-i convingă să te urmeze și ca și tine. Există chiar și un contor special pentru a arăta fanilor dvs. din toate rețelele pentru a impresiona și mai mult vizitatorii noi.

O altă caracteristică excelentă a acestui plugin este opțiunile de personalizare. Fanii sociali răspund și retin gata, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care va arăta pe tablete și telefoane (este chiar activat prin atingere). În plus, toate animațiile sunt de asemenea responsive – deci micșorarea, micșorarea și suprapunerea animațiilor toate arată grozav indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc cititorii. Pluginul are și 4 piei pre-construite (întunecat, luminos, colorat și transparent), dar puteți crea orice schemă de culori doriți folosind opțiunile de culoare incluse. Cu aceste opțiuni și multe altele, este ușor să faci fanii sociali să se potrivească aspectului restului site-ului tău. Acesta este un plugin excelent care vă poate ajuta cu siguranță să câștigați mai mulți adepți pe diverse rețele de socializare, așa că asigurați-vă că îl puteți verifica astăzi!

Pentru a încheia toate acestea, dezvoltatorii oferă răspunsuri rapide la întrebările de asistență (se străduiesc să răspundă în 24 de ore). Este un lucru destul de inteligent de făcut: oferirea unui răspuns rapid pentru un plugin de rețea socială „sensibil” (da – intenționat).

121. Revigui Postul Vechi

Revivează pluginul WordPress Old Post

Info și descărcare

Revive Old Post este un plugin social util, deoarece vă poate ajuta să fiți mai activ pe social media, precum și să vă păstrați conținutul relevant. Cu acest plugin puteți partaja conținutul dvs. automat pe Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing și Tumblr. Configurați-vă opțiunile de partajare (postări, pagini, tipuri de postări), includeți hashtag-uri sau numele dvs. @ și apoi urmăriți clicurile dvs. datorită integrării Google Analytics.

22. MashShare

Butoane de partajare a rețelelor de socializare MashShare

„Ecosistemul social media” de la MashShare este un plugin gratuit de partajare socială pe care îl puteți utiliza pentru a facilita cititorilor să vă partajeze conținutul. Și pentru cei din UE, acest plugin este, de asemenea, compatibil cu DSGVO, astfel încât nu aveți de ce să vă faceți griji. Funcțiile plugin-urilor includ integrarea cu rețele sociale majore, butoane de partajare, ferestre de partajare video, bara de distribuire lipicioasă, widget de postări partajate, integrare URL scurtă, asistență pentru AMP, integrare Google analytics și multe altele.

23. Butoane de partajare a rețelelor de socializare (gratuite)

Butonul de partajare a rețelelor de socializare

Plugin-ul Social Media Share Buttons este un plugin foarte drăguț și simplu. Folosiți toate butoanele sociale incluse (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp și e-mail) sau pur și simplu activați-le pe cele de care aveți nevoie, alături de pictogramele corespunzătoare, eticheta nofollow și, în cazul Twitter, numele afișat. În plus, există opțiuni pentru a afișa butoanele înainte / după conținut, sau plutite spre dreapta / stânga.

24. Feed The Social (Gratuit)

Feed-uri Feeds sociale Plugin gratuit pentru WordPress

Adăugați un simplu feed social la orice post sau pagină utilizând pluginul gratuit Feed Them Social. Instalați pluginul apoi adăugați fluxurile sociale pe care doriți să le afișați. Acest plugin funcționează cu Facebook, Twitter și Instagram și generează un shortcode personalizat pentru fiecare feed pe care îl creați, așa că tot ce trebuie să faceți este să copiați și să lipiți pentru a le introduce în conținutul dvs..

25. Social Share & Locker Pro

Social Share & Locker Pro WordPress Plugin

Info și descărcare

Promovează-ți conținutul mai bine cu ajutorul pluginului Social Share & Locker Pro. Pluginul vine cu 44 de butoane de partajare din care să alegeți și mai mult de 100+ rețele acceptate – deci nu lipsește opțiunile aici! Cel mai bun dintre toate plugin-ul combină distribuirea socială și blocarea conținutului, astfel puteți solicita accesul la cel mai bun conținut la fel de ușor, precum puteți adăuga link-uri sociale la bara laterală.

26. Distribuie butoane de AddThis (gratuit)

Adăugați acest plugin de partajare socială

AddThis este una dintre soluțiile de top pentru butoanele de partajare socială, iar adăugarea acestora la WordPress este acum foarte ușoară datorită pluginului gratuit pentru butoanele AddThis Share. Instalați pluginul, apoi utilizați opțiunile pentru a începe să construiți butoanele de partajare. Alegeți un layout (barra laterală, HTML în linie sau personalizate), adăugați un contor de partajare, selectați rețelele de socializare, setați-vă opțiunile de stil și utilizați setări avansate (pentru prag de număr de acțiuni, urmați mesajul și multe altele) înainte de a publica butoanele de partajare. De asemenea, puteți utiliza codul scurt pentru a adăuga butoanele dvs. la orice conținut manual.

27. NextScripts: Rețelele sociale Auto-Poster Free & Pro

NextScripts: Rețelele sociale Auto-Poster

SNAP (Social Network Auto Poster) de NextScripts este un plugin freemium pe care îl puteți utiliza pentru a publica și partaja automat postările dvs. pe social media. Conectați-vă la contul dvs. Twitter, la profilul Facebook, la pagina Google+ și la peste 30 de alte rețele sociale care sunt acceptate. Apoi utilizați funcțiile pluginului pentru a configura hashtag-uri, scurtarea URL-urilor, imagini și multe altele.

28. Contor social Arqam

Social Counter Plugin pentru WordPress - Arqam

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Arqam este o excelentă retină care răspunde social plugin-ul WordPress, pentru a adăuga legături sociale la orice site web WordPress. Acest plugin este rapid și ușor de utilizat – trebuie doar să instalați și să cracați! Odată instalat și activat, Arqam este adăugat la meniul tău de bord. De aici puteți adăuga toate profilurile dvs. de socializare, precum și personaliza contoarele pentru a spune „Followers”, „Little Monsters”, „Fani” sau altceva pe care îl alegeți.

De aici puteți seta și o oră de memorie cache. Acest lucru înseamnă că pluginul vă va actualiza contoarele numai în funcție de programul de timp pe care îl alegeți. Prin distanțarea memoriei în cache, pluginul va apela la API-uri mai rar, ceea ce ar putea accelera site-ul. Și în cazul în care o API este scăzută, Arqam stochează valorile anterioare, astfel încât să nu rămână niciodată cu un contor gol.

Una dintre cele mai bune caracteristici este funcționalitatea drag and drop. Pentru a vă reordona contoarele sociale pur și simplu trageți și plasați blocurile în secțiunea de sortare a Arqam. În acest fel, puteți pune cele mai importante legături de social media pe primul loc. Pentru a afla mai multe despre plugin, consultați lista de caracteristici de mai jos.

29. ShareBang

ShareBang Ultimate Social Share Butoane

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ShareBang este un pachet complet de butoane de partajare socială pentru WordPress. Este nevoie de comportamentul de navigare al vizitatorilor dvs. serios, cu 21 de poziții butoane de partajare (locații) și 3 poziții dedicate pentru mobil optimizat special și WooCommerce două locații de butoane de partajare socială, va crește acțiunile și va conduce traficul și va crește vânzările..

ShareBang este operat de panoul său revoluționar de opțiuni. Vă oferă posibilitatea de a personaliza totul cu +35 de teme pentru butoane elegante gata, cu creatorul de teme pentru butoane, care vă oferă un mod foarte unic de a crea tema / stilul butoanelor dvs..

ShareBang suport +42 rețea socială, inclusiv principalele rețele sociale și aplicațiile mobile din zilele noastre, utilizări grele precum WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Skype, linie, Viber și altele.

ShareBang este creat pentru utilizatorii începători – doar trei pași și în 15 secunde sunteți bine să mergeți. Are o configurație implicită pentru fiecare poziție, astfel încât nu trebuie să accesați fiecare și să petreceți foarte mult timp configurând-o. Vă concentrați pe conținut și lăsați pe ShareBang să facă restul pentru dvs.! Pluginul include, de asemenea, analize integrate pe care le puteți urmări pe fiecare buton post / pagină / partajare și puteți compara astfel încât să puteți face o disecție bună.

De asemenea, funcția de test A / B este inclusă, astfel încât puteți testa între diferite profiluri pentru a ști care este cea mai bună configurare pentru site-ul dvs. web. Construiește-ți lista de poștă cu MailChimp cu funcția de partajare care poate fi gestionată de orice cod scurt! De asemenea, vă puteți încuraja vizitatorii să partajați paginile dvs. utilizând funcția de blocare socială pentru a obține mai multe acțiuni (acest lucru este foarte potrivit pentru cupoane de reducere).

30. Jurnal foto Instagram

Jurnal foto Instagram

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Jurnalul foto Instagram este un plugin WordPress puternic și flexibil premium care face ca afișarea postărilor dvs. de Instagram să fie ca jurnal foto pentru cititorii dvs. Există o mulțime de machete uimitoare pe care le puteți alege cu ajutorul pluginului Instagram Photo Journal! Adăugați fotografiile dvs. ca o grilă foto clasică, un carusel de imagine respectabil sau un glisor infinit intrigant. Pluginul include, de asemenea, opțiuni, astfel încât să puteți limita numărul de fotografii încărcate, specificați un hashtag sau o locație din care puteți trage și multe altele.

Pluginul vine chiar și cu tema Jurnalului Instagram pentru a vă face viața și mai ușoară. Acest lucru este excelent dacă nu doriți alte funcții pe site-ul dvs., trebuie doar să instalați tema inclusă împreună cu pluginul, să adăugați codul de utilizator Instagram și sunteți gata să lansați site-ul dvs.!

31. EmbedSocial

EmbedSocial - Platforma pentru instrumente de social media

Plug-ul EmbedSocial este un plugin WordPress pentru afișarea albumelor de social media pe un site web. Este o platformă profesională, care oferă funcții pentru dezvoltatorii web individuali și de afaceri, care doresc să utilizeze un instrument complet acceptat și dispuși să plătească un preț mic pentru aceasta.

EmbedSocial este încorporat pe mai mult de 215.000 de pagini web și este folosit mai ales pentru a prezenta galerii foto și albume foto de evenimente de pe Facebook, Twitter și Instagram.

Platforma este proiectată pentru ca utilizatorii să importe, administreze și să salveze albume foto pentru utilizare pe termen lung. De asemenea, utilizatorii pot personaliza aspectul albumului, pot seta numărul de fotografii pe album, pot alege ce albume să includă într-o galerie, să prezinte fotografiile social media într-o prezentare de diapozitive și similare.

Platforma este actualizată constant cu noi caracteristici, astfel încât dezvoltatorii web sunt invitați deschis să sugereze opțiuni care să le facă viața mai ușoară. Pentru toți utilizatorii noi care doresc să încerce platforma, este disponibilă o probă gratuită de 14 zile și include toate funcțiile PRO ale platformei. Încorporarea fericită!

32. Poster Microblog

Afiș Microblog - Publicare automată pe Social Media

Pluginul pentru rețeaua socială Microblog Poster pentru WordPress vă ajută să publicați conținutul în diverse rețele sociale în mod automat. Pluginul acceptă mai multe conturi pe fiecare site de rețea socială, ceea ce înseamnă că puteți trece post în mai multe conturi pe aceeași rețea socială. În plus, puteți să formatați mesajul de actualizare pentru a crea diferite versiuni pentru diferitele platforme de rețele sociale. Pluginul este ușor de configurat, utilizat și acceptă shortcodes.

33. Widget social pentru bomboane (gratuit) Jetpack – modul social (gratuit)

Plugin WordPress Jetpack

Ultimul plugin din lista noastră este, de asemenea, unul dintre cele mai utilizate plugin-uri gratuite disponibile – Jetpack. Plugin-ul de orice, cu excepția chiuvetei de bucătărie creat de WordPress. Adăugă funcții pe WordPress pentru galerii, CDN, analitice și, desigur, social. Jetpack Social caracteristicile includ în mod special butoane de partajare ușoară (prin intermediul JetPack Sharing, cu suport pentru 11 rețele sociale majore, precum și e-mail către un prieten), widget de pictograme pentru social media, Publicitate de partajare socială (pe care îl puteți utiliza pentru a partaja automat conținut nou pe toate rețelele dvs. sociale) conturi media), Facebook likebox sau widget pentru pagini, cronologie de pe Twitter și multe altele situându-l în partea de sus a celor mai bune mesaje de conectare la rețelele noastre de socializare.


Crearea celor mai bune pluginuri de social media pentru WordPress

Sperăm că v-ați bucurat de acest program și, probabil, ați decis să încercați unul dintre cele mai bune pluginuri de socializare pentru site-ul dvs. WordPress. Ce plugin de social media (sau plugin-uri) utilizați pe site-ul dvs. WordPress? Am lăsat afară un plugin sau două pe care considerați că ar fi trebuit să apară în această postare? Permiteți-mi să vă cunosc gândurile despre care sunt cu adevărat cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map