30+ Cel mai bun director WordPress Teme pentru 2020

Cele mai bune teme și listări pentru directorul WordPress

WordPress oferă multe avantaje atunci când construiți un site web: este ușor, ușor de utilizat, în plus, există multe teme de calitate și plugin-uri disponibile pentru a adăuga orice caracteristică imaginabilă. Așadar, dacă doriți să construiți un set de înregistrări online, următoarea listă cu cele mai bune teme din directorul WordPress este plină de opțiuni grozave din care să alegeți.


Există multe teme de director disponibile referitoare la subiecte variate, cum ar fi evenimente, festivaluri, reclamă, afaceri, turism, publicare, imobiliare, piață etc. Aceste teme fac ușor să construiți un director online datorită opțiunilor încorporate, cum ar fi mărturii, anunțuri , comentarii, recenzii, hărți Google și multe altele.

Dar, apare întrebarea, cum găsiți teme relevante pentru WordPress pentru construirea unui director personalizat? Există multe piețe și surse disponibile online, care vă pot oferi teme WordPress benefice pentru proiectul dvs. Dar ne-am gândit că vă vom salva problemele și vom găsi cel mai bun pentru dvs..

Am căutat câteva dintre cele mai importante piețe WordPress pentru a găsi temele noastre preferate. Iată colecția noastră din primele 30+ directoare WordPress și teme de listare disponibile în 2019.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Directorul

Directory WordPress Tema: Cel mai bun director WordPress Teme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acest cadru flexibil de directoare WordPress face ușor crearea unui site web directiv sau stil. Cu opțiuni pentru vizualizări de categorii, pini de hartă, profiluri de utilizator, personalizări, asistență mobilă și mai mult de 15+ teme pentru copii de stil de nișă disponibile Directorul are ceva pentru toată lumea. Directorul este o soluție completă de directoare încorporată într-o temă WordPress creată de Templatic. Această temă a inclus pluginuri și teme pentru copii, pentru a vă facilita utilizarea sa pentru o varietate de înregistrări și bazate pe locații.

Directorul include pluginul pentru aplicații de bază Tevolution care acceptă suplimente, pluginul pentru listări de director și pluginul de asistență multi-city Location-Manager (toate de la Templatic). Cu aceste plugin-uri, tema WordPress Directory vă oferă pozerul pentru a gestiona evenimente la nivel mondial, înregistrări, întâlniri și multe altele.

Această temă poate fi folosită cu ușurință pentru atât de multe site-uri diferite – cum ar fi o companie de evenimente cu promoții în mai multe orașe sau țări. Sau pentru un blog de călătorie care afișează cele mai bune locuri pentru a mânca, bea și dormi în diverse orașe. Sau o companie de turism care oferă diverse tururi sau croaziere în locație exotică. Tema ar face, de asemenea, un site de listare imobiliar excelent – iar secțiunea de evenimente ar putea fi folosită pentru a prezenta case deschise. Sau o organizație de caritate ar putea folosi tema pentru a împărtăși noutăți despre viitoarele strângeri de fonduri, plimbări în comunitate sau marșuri și multe altele. Posibilitățile sunt limitate doar la imaginația ta.

2. FindMe

FindMe - Tema cu listarea directorilor

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu FindMe puteți crea liste minunate pentru a vă crea propriul director online. Cu funcții de listare puternice, shortcodes ușor de utilizat, un blog complet, asistență de comerț electronic, galerii, portofoliu, antet fix sau lipicios, suport de traducere, Google Maps și fonturi, plus multe FindMe este o temă de director excelentă..

Ceea ce face ca această temă să fie mai importantă este caracteristicile incredibile. Există o căutare avansată completată cu suport pentru cuvinte cheie, locații, adresă (cu opțiune de radius), categorii și etichete, ușor pentru utilizatori să găsească ceea ce caută. Apoi, sunt frumoase machete cu opțiuni pentru carusel, zidărie sau cutie pentru a evidenția înregistrările tale. Iar accesul social la îndemână și înregistrarea utilizatorului oferă cititorului opțiuni ușoare de accesare a site-ului.

Dar așteaptă – sunt mai multe. FindMe este construit cu compatibilitate completă pentru pluginul WP Manager, suport pentru OpenTable (lipiți doar în ID-ul dvs. pentru Formularul de rezervare) și este gata de a fi utilizat cu suplimentul WooCommerce Plătit. Cu FindMe, puteți transforma rapid concertul dvs. lateral în agitația principală, mulțumindu-le numeroase modalități minunate de a vă monetiza directorul.

3. Wyzi

Temă de listare a directorului pentru căutarea afacerilor și aspectul social Wyzi

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Wyzi este o temă de director premium care se adresează celor care doresc să-și creeze propriul căutare de afaceri, directorul de servicii sau alte site-uri cu stil de listare. Această temă este plină de caracteristici puternice pentru ca întreprinderile să își adauge propriile înregistrări, noutăți, actualizări, evenimente și chiar locuri de muncă vacante. În același timp, Wyzi este ușor de utilizat. Trebuie doar să utilizați instalarea cu 1 clic pentru a începe. Apoi pur și simplu alegeți din 2 machete uimitoare, personalizați-vă câmpurile de trimitere a listelor, proiectați un formular de înscriere, adăugați pachetele de abonament sau servicii (Wyzi este chiar compatibil cu WooCommerce), activați calendarul de rezervare (și comisioane admin) și sunteți practic gata să merge.

Alte funcții tematice includ anteturi de imagine sau hartă, înregistrări verificate, căutare personalizată, geolocalizare, integrare YouTube, suport de traducere și WP Bakery Page Builder pentru o flexibilitate finală.

4. Listează

Listează tema Directorului WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Listify este una dintre cele mai vândute și cele mai bune teme WordPress de director disponibile. De ce? Are tot ceea ce îți trebuie pentru a construi o listare personalizată și un site de directoare completat cu etichete, recenzii, favorite, regiuni, contacte de listare, geolocalizare și chiar statistici. Kit-ul de stil inclus și constructorul de dispunere de tragere la scădere fac din personalizare o briză. În plus, funcțiile puternice pentru trimiterea / revendicarea unei înregistrări, abonamente, reclame, rezervări și acces plătit fac ușor transformarea directorului dvs. într-o afacere.

Această temă se bazează pe pluginul WP Job Manager gratuit și pe WooCommerce pentru a face adăugarea de listări și produse pentru o bucată de tort. În plus, Listify acceptă o serie de plugin-uri fantastice gratuite și premium pentru a adăuga și mai multe funcționalități. Utilizați formulare Gravity pentru a crea formulare de contact personalizate minunate, sau OpenTable pentru a adăuga un widget de rezervări în listările restaurantelor dvs. sau chiar pentru a adăuga recenzii prin WooCommerce sau extensia WP Job Manager. Cerul este limita a ceea ce faceți cu Listify odată ce începeți să adăugați pluginuri.

Alte funcții tematice excelente includ fundaluri video, hărți cu listări, o mulțime de widget-uri, integrare socială, meniuri duale, skinuri de culori și multe altele. Aruncați o privire la demonstrație pentru a obține idei pentru următorul dvs. site de stil de director folosind Listify.

5. Listarea Pro

Listare Pro Directory Director WordPress: Cel mai bun director Teme WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ListingPro este o temă modernă pentru WordPress, care include funcții ușor de utilizat, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru orice site de director de nișă. Vizitatorilor le place căutarea pe raza „lângă mine”, locația sugerată lângă ei, sortarea avansată și experiența mobilă asemănătoare cu aplicația. Tema include asistență pentru caracteristici utile, inclusiv trimiteri front-end de la utilizatori, integrare newsletter și gestionare integrată a plăților.

Cel mai bun lucru – cu ListingPro nu este necesar să cumpărați pluginuri suplimentare. Tot ceea ce ai nevoie este inclus. Dezvoltatorii ListingPro au dorit să creeze ceva pe care utilizatorii îl pot achiziționa fără să fie nevoiți să vă faceți griji cu privire la pluginuri suplimentare pentru construirea unui site de listare a directorilor. Și au făcut exact asta. Au creat o extensie all-in-one mega-puternică pentru a permite utilizatorilor să adauge înregistrări de la front-end și back-end, utilizatorii pot solicita o listă de la front-end și admin pot accepta sau respinge din backend, admin poate genera venituri prin încărcarea utilizatorilor la actualizarea la listarea plătită sau chiar atunci când le place să își promoveze listarea prin intermediul sistemului de anunțuri standard integrat în industrie.

6. Director+

Directory + Listări & Director Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Directory + este o temă WordPress folosită pentru a rula orice fel de pagini galbene, deoarece acceptă o serie de machete de listare. Build propriul dvs. director online de magazine, restaurante, trasee de drumeție, parcuri sau orice altceva.

Această temă oferă utilizarea polivalentă pentru un alt tip de portal de directoare. Cu această temă, oricine poate configura cu ușurință un portal de directori online cu articole clasificate de orice tip – companii, magazine, site-uri web și așa mai departe. Personalizarea este, de asemenea, ușoară datorită inovatorului AIT Page Builder. Vă ajută nu numai cu crearea următorului site de director, dar și cu orice setări importante pe care ar trebui să le configurați.

Cu această temă aveți opțiunea să vă creați propriul antet, sau să alegeți o hartă (cu mai multe tipuri de afișare), sau puteți utiliza un slider – glisor ușor realizat de Ait Themes sau slider-ul Third Party. Depinde de tine! Cu Directory + Tema puteți crea o afacere online excelentă în orașul sau statul dvs. Gândiți-vă doar la o idee de care vă pasionează, apoi utilizați Directory + pentru a o implementa!

7. Louisiana

Directorul cu listări responsabile din Louisiana Tema WordPress

Această temă ușurează construirea și administrarea directorului. Tema folosește un design curat, minim de reacție, pentru a vă face ușor de citit. În plus, cu funcții premium suplimentare, cum ar fi constructorul de pagini Visual Composer, peste 100 de elemente de construire de pagini, peste 20 de pagini predefinite, 3 stiluri de aspect, 3 stiluri de antet, un constructor de subsol, un importator demo ușor și multe altele, există o mulțime de opțiuni excelente de construire de directoare..

8. EVE (Evenimente)

Revista evenimentelor EVE Tema WordPress

Aceasta este o temă premium a directorului WordPress special concepută pentru listarea evenimentelor, astfel încât utilizatorii să poată afla cu ușurință ce se întâmplă, când și unde. Tema folosește WooCommerce și Listing Manager, astfel încât listările dvs. să poată susține opțiuni avansate pentru evaluări de stele, recenzii, trimiteri front-end, pachete, prețuri și multe altele.

9. Listabil

Tema WordPress: Director prietenos listabil: Cele mai bune teme WordPress

Este un director WordPress de calitate, iar tema de listare oferă opțiunile rapide de filtrare a datelor în cadrul unui design și permite utilizatorului să își găsească categoria de căutare în listă sau director. Cu opțiuni unice, cum ar fi pictogramele categoriei, ratinguri, apeluri, marcaje și multe altele această temă este o alegere excelentă pentru orice director.

10. Director Builder Pro

Directory Builder Pro WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Directory Builder este o temă WordPress eficientă creată pentru reclame, evenimente și orice altă listă de adăugat în director. Acesta oferă o mulțime de funcții care îl fac directorul cu listări finale pe piață, inclusiv elemente de listare utile, spoturi publicitare, comentarii, evaluări, suport pentru rezervare, înregistrare / logare utilizator front-end, vizualizare grilă sau hartă și chiar constructor de pagini Visual Composer..

11. ListGo

Tema WordPress ListGo Directory: Cele mai bune teme WordPress

List & Go este o temă directivă de repertoriu WordPress bazată pe un layout de stil grilă care poate fi utilizat pentru prezentarea tuturor tipurilor de înregistrări pe site-ul dvs. Această temă vă permite să afișați conținut într-un mod creativ și modern, datorită celor peste 500 de fonturi Google, animații CSS3 personalizate, coduri scurte utile, hărți, hors-uri multi-operaționale, plăți premium / recurente, integrare de mesagerie Facebook și multe altele.

12. DirectoryEngine

DirectoryEngine Directory Flexible Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

DirectoryEngine este o temă minunată și organizată premium pentru WordPress, creată de EngineThemes. Creați un site minunat de directori online pentru restaurante, magazine, destinații de călătorie sau orice altceva pentru a oferi cititorilor sfaturi utile cu privire la unde ar trebui să meargă.

Cunoașteți cele mai bune locuri din oraș pentru a obține un burger minunat? Sau poate aveți o listă minunată de destinații turistice din Roma. Ei bine, ar trebui să împărtășești înțelepciunea cu alții! În zilele noastre, majoritatea oamenilor își cercetează itinerariile de călătorie înainte de a pleca, ceea ce înseamnă că există un potențial imens de directoare online pline de recomandări. Începeți-vă propriul dvs. astăzi folosind tema DIrectoryEngine, care vă face ușor să vă creați propriul director online în cel mai scurt timp.

Purtat de toate, tema vine cu tone de șabloane încorporate și blocuri de conținut pentru a facilita adăugarea conținutului. În plus, pe măsură ce adăugați locații pe site-ul dvs., puteți adăuga videoclipuri, galerii, link-uri sociale și chiar o hartă, pe lângă descrierea mai tradițională. Pe fiecare post există și opțiunea de a încărca mai multe intrări, astfel încât cititorii să poată vedea mai multe locații înrudite fără a fi nevoie să navigați la o nouă pagină. Acesta este un mod minunat de a menține vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult timp.

Alte caracteristici teme îngrijite includ un widget personalizat pentru locuri prezentate, link-uri rapide pentru a like sau partaja o locație, o căutare avansată detaliată și multe altele.

13. Javo

Directory Javo Tema WordPress

Directory Javo este o temă eficientă de listare WordPress bazată pe Visual Composer și caracteristicile sale de drag and drop. Tema oferă câmpuri personalizate variate, pagini de listare și sistem de evaluare pentru a fi utilizate în scopul propus. Plus Javo este dotat cu plugin-uri premium pentru crearea de pagini, glisoare și grile.

14. Directorul Wisem

Wisem Local Directory Tema WordPress

Această temă este utilă pentru a crea o listă lungă de site-uri care se ocupă pe piețele zilnice, magazinele online de produse fizice, magazinele de cadouri, etc. Dă flexibilitate pentru a adăuga câmpuri personalizate, formulare de trimitere și profiluri publice. Și cu ajutorul instrumentelor de proiectare frontală, puteți personaliza cu ușurință culori, fonturi, fundaluri și animații.

15. Spotter

Spotter Director Universal Tema WordPress

Această temă a directorului WordPress este potrivită pentru listarea mai multor companii. Permite realizarea listei de afaceri precum imobiliare, restaurant, hotel, locuri de muncă, distribuție auto etc. Este perfectă pentru listarea locațiilor, astfel încât utilizatorii pot găsi cu ușurință locuri noi pentru a mânca, a face cumpărături, a se relaxa și multe altele.

16. Vânzător

Directorul furnizorilor Tema WordPress

Folosind această temă a directorului WordPress, veți beneficia de listarea furnizorilor și cuplurilor de nunți. Acesta permite vânzătorilor să își creeze listele de afaceri online, astfel încât cuplurile să-și poată planifica nunta de pe un singur site web. Aceasta este o modalitate foarte bună pentru planificatorii de nuntă să le recomande preferatele lor și pentru întreprinderile mici pentru a obține o expunere suplimentară la clienții de nuntă.

17. Lista mea

MyListing Directory & Listing Tema WordPress

Tema MyListing este perfectă pentru o varietate de site-uri de director și listare. Tema include funcții benefice pentru afacerea dvs., inclusiv opțiuni premium și revendicați o listare, personalizări ușoare ale rezultatelor căutării, opțiuni de comandă a feedurilor de listare, tipuri de listare globale, rețele sociale și multe altele. Tema este, de asemenea, compatibilă cu hărți Google, Yoast SEO, Elementor și Contact Formularul 7.

18. Ghidul orașului

Ghid de oraș Listă Director WordPress Tema WordPress

Această temă uimitoare WordPress vă permite să vă creați propriul ghid al orașului, motiv pentru care se află pe lista noastră cu cele mai bune teme WordPress de director. Această temă are un design receptiv, un mediu de administrare de calitate și mai multe opțiuni de căutare. Este tema perfectă pentru a prezenta punctele de atractie ale orașului dvs. folosind hărți 3D, glisoare animate, vedere pe stradă, clasificări de stele și multe altele.

19. SpotGuide

Tema WordPress SpotGuide de înaltă performanță

SpotGuide este o temă apreciată a directorului WordPress, care se concentrează pe listarea funcționalității site-ului. Această temă are câmpuri variate care vă permit să creați cu ușurință noi metabozi și să le listați cu exactitate. De asemenea, vă avantajează să nu editați codul sursă pentru adăugarea unui câmp nou. Alte caracteristici tematice excelente includ hărți avansate Google, compararea listelor, favorite, pachete și notificări.

20. Superlist

Directorul Superlist Tema WordPress

Tema de director SuperList include funcții cheie pe care ar trebui să le cauți în cele mai bune teme WordPress de director. Cum ar fi un manager de tip de listare, trimiteri de utilizatori frontali, pachete de listare premium, metabox-uri ușor de utilizat, colecția de locuri Google, posibilitatea de a revendica înregistrări, procesare de plăți multiple și opțiuni valutare, statistici avansate, recenzii, geolocalizare și multe altele. Instalați doar tema, utilizați importatorul demo cu 1 clic pentru a începe și apoi adăugați conținut pentru a începe repede directorul dvs..

21. Gastronomie

Director de restaurante Restaurant cu temă WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

DiningEngine este una dintre cele mai bune teme de repertoriu WordPress, fiind concentrată și proiectată special pentru restaurante, cafenele și site-uri de bistrot. Oferă funcții personalizate extrem de personalizate pentru aceste tipuri de site-uri web, deoarece include o căutare avansată, gestionarea ușoară a restaurantelor și evenimentelor, trimiteri, detalii despre mese și multe altele. Deci, de ce să nu încercați?

22. DocDirect

Directory DocDirect Healthcare Tema WordPress

DocDirect este o temă benefică pentru directorul WordPress, concepută pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Acesta a fost creat pentru a fi pe deplin receptiv și este util pentru pacienți să găsească lista centrelor medicale potențiale, a profesioniștilor din domeniul sănătății și pentru a rezerva întâlniri cu medicii lor.

23. FoodGuide

FoodGuide - Director restaurante și baruri Tema WordPress

Restaurante, cafenele, preparate delicioase, baruri, preparate delicioase sau pentru a lua în viață – enumerați-o pe toate în noul dvs. portal de directoare și ușurați viața tuturor turiștilor înfometați (nu numai) din orașul dvs. Datorită temei FoodGuide, vizitatorii site-ului dvs. vor alege locul unde să luați masa pe baza papilelor gustative.

Alegeți modul în care veți stabili antetul site-ului dvs. web. Puteți utiliza harta mare pentru a crea o pagină de internet curată și simplă (cu pini afișați frumos, care vor afișa o listă specifică după ce faceți clic pe ea), sau vizualizare Hărți 3D sau puteți adăuga un pic de dinamică cu glisorul. Există posibilitatea de a alege și personaliza propriul nostru glisor ușor și revoluționarul slider terț.

Tema FoodGuide reprezintă tema și listările extraordinare ale directorului, concentrându-se pe afacerile restaurantelor și serviciile conexe. În acest scop specific, există o mulțime de funcții personalizate și plugin-uri de director. Fiecare plugin a fost dezvoltat pentru a vă ajuta cu o căutare mai rapidă și mai convenabilă și pentru o gestionare mai bună a listărilor de către administratorii site-ului sau proprietarii de articole.

Unul dintre plugin-urile de director incluse este plugin-ul personalizat Food Menu. Meniul alimentar adaugă temei tale o capacitate de a crea și de a gestiona meniuri alimentare curente, cum ar fi un meniu zilnic, a-la-carte sau un meniu special limitat la data / ora. Nu este nicio problemă să vă configurați disponibilitatea limitată a ofertelor, la fel ca și ofertele recurente. Principalul beneficiu al pluginului pentru meniul alimentar este acela că nu veți uita niciodată să opriți nicio ofertă limitată sau un meniu special. Meniul alimentar vă va face pentru dvs.!

24. Căutător de afaceri

Căutare de afaceri: Listă de directoare Tema WordPress

Business Finder este o temă de director extrem de personalizabilă, cu un constructor de pagini pentru a vă stabili tema așa cum vă place – deoarece fiecare client are propriile sale nevoi și criterii, pe care noul său site web trebuie să le îndeplinească. În Business Finder puteți ajusta strategia de stabilire a prețurilor și marketingului utilizând pachete. Pachetele au fost dezvoltate pentru proprietarii de articole / înregistrări (clienții dvs.), astfel încât să puteți diferenția numărul de articole, posibilitatea de a promova articole prezentate etc. în aceste pachete și să setați prețuri diferite pentru ei.

Această temă este unică pentru designul receptiv și caracteristicile personalizate. Unele dintre ele sunt incluse în mod direct; altele sunt disponibile prin plugin-uri extinse. Pluginurile îți deschid o nouă opțiune – de ex. Recenziile articolului adaugă o capacitate de a revizui articolul listat (de către utilizatorii finali), Listarea revendicărilor permite proprietarului obiectului să solicite și să gestioneze singur obiectul său și multe altele!

Există, de asemenea, posibilitatea de a instala o Gateway-uri de plată sau PayPal / Stipe Payment, astfel încât clienții dvs. vor face o plată pentru serviciile dvs. mai convenabile.

Business Finder NU este o temă de director obișnuită ca și altele. Tema vă oferă diverse pagini de pornire și modificări ale antetului. Puteți utiliza antetul integrat, imaginea sau unul dintre multe tipuri de hartă. Există o hartă clasică cu pini pentru toate articolele listate disponibile, vizualizare stradală sau de afaceri și, de asemenea, vizualizare 3D. Depinde de tine, care este cea mai potrivită opțiune.

25. Classiera

Classiera - Anunțuri clasificate Tema WordPress

Classiera este o nouă temă WordPress Ads Ads Classified premium disponibilă pe Themeforest. Această temă este construită cu un panou de administrare puternic folosind Redux Framework, precum și un tablou de bord utilizator unic front-end. De aici utilizatorii pot gestiona postări de anunțuri, edita și crea altele noi. Classiera oferă, de asemenea, suport pentru planurile de stabilire a prețurilor și detaliile comenzii în tabloul de bord al utilizatorului final.

Tema este, de asemenea, complet compatibilă cu WPML și cu majoritatea altor pluginuri de limbă. Acest lucru înseamnă că puteți să vă creați propriul site de reclame multilingve utilizând Classiera. Și cu Calassiera puteți utiliza managerul de dispunere Drag & Drop pentru a puncta, faceți clic apoi trageți și fixați orice secțiune dintr-un aspect al paginii de pornire. Astfel puteți proiecta un design semi-personalizat pentru site-ul dvs. web.

În Classiera puteți configura planuri de prețuri cu moneda proprie și plata cu orice metodă acceptată de Woo Commerce. Și cu tema puteți utiliza LayerSlider sau Image Slider pentru antetul dvs. De asemenea, adăugați anunțuri de căutare avansate cu cuvinte cheie, categorii, locații, prețuri minime și maxime, starea articolului și categorii de câmpuri personalizate. Tema include, de asemenea, peste 650 de fonturi Google, care fac ca site-ul dvs. web să pară mai atrăgător, plus opțiunea de a afișa categoriile cu icoane cu fonturi, pictograme plate sau orice pictogramă cu imagini PNG..

26. Locuri Geo

Geo Locații Temă Directory City

Info și descărcare

Geo Places este o temă WordPress premium care a fost dezvoltată pentru a vă facilita crearea unui portal de oraș sau a unui site web de director, valorificând puterea CMS a WordPress și a hărților Google. Locurile Geo oferă o caracteristică de instalare cu 1 clic, care va adăuga automat înregistrări, descrieri, imagini, widgeturi, postări pe blog, mărturii și pagini pe site-ul dvs. Acest conținut dummy vă va face mult mai ușor să vă dați seama cum funcționează tema și vă va ajuta să vă orientați corect. Puteți, de asemenea, să ștergeți totul cu un singur clic și să porniți de la zero, dacă doriți și acest lucru.

Pagina principală a Geo Places a fost concepută strategic pentru a ajuta la încurajarea interacțiunii maxime și expunerea la elemente esențiale. Și include widget-uri, hărți, un glisor de imagine, adăugarea de videoclipuri și multe altele.

Geo Places vine, de asemenea, cu o funcție de căutare avansată, astfel încât utilizatorii să găsească cu ușurință atracții, restaurante, hoteluri sau orice site-ul dvs. este aproape de orice cod poștal dat..

27. Diamant

Tema Directorului Diamond

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Diamantul este un director curat și elegant, tema premium WordPress creat de WPZoom. Această temă minunată este excelentă pentru crearea de ghiduri orașe, liste de magazine sau locuri recomandate sau alte directoare.

Cu această temă puteți crea cu ușurință orice număr de site-uri web. Ați putea crea un blog de călătorie cu un director cu cele mai bune hoteluri, restaurante și atracții dintr-un anumit oraș. Sau puteți crea un site web care distribuie cele mai bune servicii de menaj, garnere și servicii de întreținere a piscinei din cartierul dvs. Orice doriți să scrieți, atunci când utilizați Diamond, va fi foarte ușor să configurați. Tema include șabloane premade pentru pagina principală, un modul de director personalizat și o mulțime de widgeturi, astfel încât să puteți crea site-ul dorit.

Tema include, de asemenea, caracteristici excelente pentru a vă personaliza tema simplă. Cadrul puternic ZOOM vă oferă opțiuni pentru multe dintre detalii prin temă, cum ar fi culorile, logo-ul personalizat, fundaluri și multe altele. Tema este de asemenea pregătită pentru a vă adăuga propriul magazin de bunătăți pentru a le oferi cititorilor. Acest lucru ar fi perfect pentru vânzarea hărților, tururi în oraș, bilete cu atracție cu reduceri sau chiar produse de la artizani locali. Oricare ar fi nevoile dvs., Diamond este o opțiune excelentă pentru crearea unui site web cu stil și director.

28. Vantage

Vantage Tema Directorului de Afaceri

Info și descărcare

Vantage este o temă WordPress premium și directoare de afaceri, creată de AppThemes. Cu o instalare simplă, este ușor să începeți să găzduiți înregistrări de afaceri. Pagini complete de director cu evaluări și recenzii generate de utilizator, pictograme sociale, căutare personalizată, formulare personalizate și integrare Google Maps oferă tot ceea ce un utilizator ar putea avea nevoie pentru a naviga cu ușurință pe site. În plus față de caracteristicile de director expansive, Vantage include și widget-uri personalizate și API-ul AppThemes (pentru a personaliza fără a fi nevoie să săpați în cod).

29. Oferte de călătorie (Directory Child Theme)

Director Oferte Călătorii Tema WordPress Copii

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ofertele de călătorie este o temă pentru copii pentru tema WordPress Directory proiectată de Templatic (tema # 1 de pe lista noastră). Această temă premium WordPress este o soluție detaliată și profesională pentru crearea unei oferte avansate de călătorii și a site-urilor bazate pe recenzii. Vă puteți crea propriul site web precum Travelocity, Expedia, Orbitz, Hotwire, Bookingbuddy sau Kayak.

Această temă pentru copii de director adaugă o mulțime de caracteristici foarte bune bazate pe oferte de călătorie și valorifică toate opțiunile puternice pe care le include deja Directorul. Utilizați câmpurile personalizate adăugate pentru oferte, destinații, agenții, date de plecare și durata sejurului atunci când adăugați oferte de hotel, zbor, călătorie și activitate (pe lângă galerii foto, descrieri, linkuri de prețuri și partajare socială). Sau chiar mai bine – oferă planuri sau abonamente plătite care permit hotelurilor și agențiilor de turism să adauge propriile oferte pe site-ul tău.

După ce au fost adăugate oferte pe site-ul dvs. folosind opțiunile minunate de oferte de călătorie, utilizatorii pot utiliza căutarea avansată pentru a găsi exact ceea ce caută. Tema copilului susține, de asemenea, evaluări, astfel încât clienții să își poată examina fiecare achiziție și să își împărtășească experiențele cu alți cititori.

30. Spot Finder (Directory Child Theme)

Spot Finder Directory Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Spot Finder este o temă minunată pentru copii pentru tema populară Directory Directory de către Templatic. Cu Directory & Spot Finder puteți crea un director online uimitor pentru punctele fierbinți, închirieri de vacanță, restaurante și multe altele.

Oamenii din zilele noastre sunt în căutarea unei experiențe de călătorie autentice. Turiștii doresc să stea în niște închirieri de vacanță sau hanuri, să mănânce acolo unde mănâncă localnicii și să vadă obiectivele specifice unui anumit local. Acest lucru este excelent pentru întreprinderile mici, deoarece acestea sunt cele care ajută la crearea unui loc unic, dar întreprinderile mici pot fi greu de găsit. Aici veți intra. Prin crearea unui director online de locuri unde să stați, să mâncați și să vizitați, puteți ajuta vizitatorii să scoată cât mai mult din orașul dvs..

Creați-vă propria resursă online pentru călătorii din întreaga lume. Cu tema copilului Spot Finder (nu uitați, veți avea nevoie de principala temă WordPress Directory Templatic pentru a utiliza această temă pentru copii) puteți avea directorul dvs. funcțional și rapid. Pur și simplu instalați tema și folosiți șabloanele puternice de pagină pentru a adăuga conținutul dvs. – este atât de ușor! Adăugați pagina dvs. de pornire, listări, categorii, personal, blogul dvs. și multe altele în doar câteva clicuri (va trebui să adăugați text și fotografii bineînțeles – dar șablonul are grijă de aspectul dvs.). Există chiar și un șablon pentru o vizualizare pe harta pe ecran complet a tuturor listelor dvs..

Există mai multe tone care fac ca Spot Finder să fie excelent. O caracteristică uriașă este că funcționează cu tema Directory. Directorul adaugă o mulțime de funcții pentru geo-urmărire, profiluri de membri, pluginul Tevolution și multe altele.

31. Pagini galbene (Directory Child Theme)

Director pagini galbene Tema copilului

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pagini galbene este o temă pentru tema tematică WordPress din directorul templatic (din nou, acesta este motivul pentru care este alegerea noastră # 1). Aceasta înseamnă că trebuie să aveți tema părintească pentru ca tema copilului să funcționeze. Cu Pagini galbene și director, puteți crea o colecție de înregistrări din orașul dvs. de origine sau din întreaga lume.

Frumoasa schemă de culoare albă și galbenă a acestei teme este uimitor de familiară pentru utilizatori, astfel încât aceștia se simt drept acasă peruzând listările. Adăugați în locații restaurante, birouri și chiar evenimente. Apoi adăugați-le la o hartă a paginii de pornire. Sau nu adăugați o hartă și includeți un slider pentru pagina principală. Orice ai alege pentru a schimba aspectul ușor al paginilor galbene sine întreaga pagină de pornire este widgetizată astfel încât să poți crea propriul aspect personalizat.

Nu vă simțiți blocați în schema de culori galbene doar pentru că tema este numită Pagini galbene. Există o mulțime de opțiuni de culoare din care să alegeți pentru a crea un site web care funcționează pentru dvs. În plus, tema răspunde pe deplin, astfel încât oamenii să poată utiliza site-ul dvs. pentru a găsi unde caută acasă sau din mers.

Tema include, de asemenea, toate caracteristicile excelente ale părintelui său, Directory. Așa este – directorul global masiv, suplimentează hărțile Google, paginile de utilizator extraordinare, asistența de comerț electronic, opțiunile de monetizare și multe altele sunt funcționale cu tema pentru paginile galbene.

32. Director

Directory WordPress Tema polivalentă WordPress

Tema multifuncțională a directorului este un director WordPress util și o temă de stil pentru orice revistă, știri, wiki, ghid de oraș, etc. elemente de directoare (listări, sistem de mesagerie, compatibilitate WooCommerce, marcaje, etc.), spoturi publicitare încorporate și multe altele.

33. Locații (Directory Child Theme)

Directory Locații Tema copilului

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Locații este o temă plină de culoare WordPress, plină de culoare, pentru tema Directory de către Templatic. Acest număr îndrăzneț adaugă hărți vibrante și detalii pe site-ul dvs. de director.

Există un milion de site-uri web, precum Yelp, care recomandă cel mai bun restaurant pentru a găsi sushi aici, cele mai bune plimbări cu monturi montane acolo sau chiar locurile de top de vizitat atunci când mergi într-o anumită țară. Indiferent de expertiza dvs., Locații este modalitatea perfectă de a împărtăși recomandările dvs. cu lumea întreagă. Aceasta este o temă pentru copii, de aceea veți avea nevoie și de tema WordPress Directory pentru a o folosi. Dar băiatul merită – veți împărtăși locurile preferate în cel mai scurt timp!

Tema Directorului este plină de caracteristici și funcții pe care o are singură – inclusiv listări, pagini de personal, urmărire geo, asistență WooCommerce, integrare de membri și multe altele. Când adăugați tema copilului Locații, se îmbunătățește. Tema adaugă în acțiuni de hartă coordonate în culori, un meniu minunat de navigare în stil grilă și accente luminoase și îndrăznețe de culoare în tot (puteți verifica acele clasificări de stele super încărcate, titluri, butoane, hovers și multe altele).

Înfășurarea celor mai bune teme WordPress

Pentru a proiecta directorul dvs. personalizat de teme online, trebuie să alegeți teme WordPress potrivite din diverse câmpuri și să le listați sistematic. Cu toate acestea, aceasta va ajuta mai multe companii să aleagă una dintre cele mai bune teme de repertoriu WordPress pentru site-urile lor specifice de afaceri și să le facă prietenoase pentru utilizatorii online.

Ne-a lipsit tema preferată? Sau ați încercat vreuna dintre opțiunile noastre pentru cele mai bune teme de director din WordPress? Spuneți-ne în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map