Beste temaer for nyheter og magasiner for WordPress

Visste du at 53% av alle amerikanere bruker internett for å lese nyhetene hver dag? Og at TV- og trykknyheter er på vei ned? Det betyr at det aldri har vært et bedre tidspunkt å starte din egen online ressurs for det siste og nyeste innen nyheter, sladder, mote, DIY eller noe annet! Ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe.


Denne samlingen er av våre personlige toppvalg for de beste nyhetene og magasinet WordPress-temaene. Og hver av dem er perfekt hvis du er interessert i å starte opp en nyhetsblogg eller online magasin. Skål, forhåpentligvis kan du finne det du leter etter!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Avis

Aviser WordPress Theme

Hvis du vil starte med, hvorfor ikke bygge nettstedet ditt med det nyeste og nyhetsmagasinet temaet tilgjengelig? Aviser-temaet er helt topp i sin nisje av en grunn. Dette kraftige og fleksible temaet er det ultimate valget å lage et fantastisk nyhetsnettsted, online magasin eller blogg. Og med den siste oppdateringen deres, er temaet lettere og enda bedre å publisere innhold på nettstedet ditt.

Avistemaet inneholder 80+ hurtigstartdemoer. Bare importer med ett klikk for å få nettstedet ditt stylet på få minutter. Eller bruk frontend tagDiv Composer for å lage din egen tilpassede design. Legg til postnett, gallerier, utrop, bildebokser, annonser, glidebrytere, widgets og mer. Ingen koding kreves! Og tagDiv Cloud Library er fullt av 810 ferdige oppsett du enkelt kan sette inn for å lage sider enda raskere.

Men alternativene stopper ikke der. Innebygde annonseflekker, typografi, tilpassede widgeter (vær, byttemarked, Instagram, sosial teller, forfatterkasse, nyhetsbrev, osv.), Bildeeffekter, SVG-logosupport, “trending now” nyhetstikker, vurderingssystem, integrert oversettelsespanel, ajax søk og pålogging, tilpassbar topptekst og bunntekst, og så mye mer er alt inkludert i avisen. Temaet er også GDPR klart og kompatibelt med Contact Form 7, WPBakery, bbPress, BuddyPress, WooCommerce og mange andre populære plugins.

2. Jannah

Jannah Newspaper, Magazine & AMP News WordPress Theme

Med Jannah får du langt mer enn bare et WordPress-tema som passer for online magasiner og blogger. Det er mer enn 20 bruksklare demonstrasjoner. Noe som raskt fremskynder prosessen med å sette sammen siden som nøyaktig oppfyller dine krav. Velg demoen du liker, og individualiser den, og gjør den til et tilpasset design. Det er veldig mulig med et så tilpasningsdyktig tema. Hva som er ganske kult, kan du stemme på din neste favorittdemo. Faktisk, med nye oppdateringer, slippes nye demoer som du senere kan bruke til å gjøre om et nettsted.

De integrerte Accelerated Mobile Pages (AMP), utgivere, kan enkelt lage mobilklart innhold som lastes umiddelbart overalt. Dette krever også høyere rangering av søkemotorer, hva som betyr mer trafikk og potensielt flere annonseklikk.

Ubegrensede topp- og bunntekststiler, Ajax Mega Menyer og mer enn 15 glidebryggoppsett er bare noen få av de mange funksjonene Jannah-temaet kommer med. Verktøyet er superenkelt å bruke, og med den praktiske sidebyggeren kan du raskt formulere ditt personlige mesterverk. For ikke å nevne, Jannah er også kompatibel med BuddyPress for å etablere ditt eget sosiale mediesamfunn.

3. 15zine

15zine HD Magazine & News WordPress Theme

15zine er et retina-klart magasin og nyhetspremie WordPress-tema. Dette temaet er perfekt for å lage ditt eget online magasin eller nyhetsnettsted for å dele interessant informasjon med leserne dine. Dette temaet er full av funksjoner. Nei, egentlig. Så mange at vi ikke engang kunne liste dem alle nedenfor. En av de kuleste funksjonene er det innebygde vurderingssystemet. Enten du driver med en nyhet eller et magasinside, vil du se gjennom produkter, tjenester, filmer, mat eller noe annet, og med 15zine legger du til anmeldelser rett utenfor boksen. Du kan legge til dine egne anmeldelser, la leserne legge igjen rangeringer, legge til så mange kriterier du vil, og velge om du bruker stjerner, poeng eller prosenter.

En annen flott funksjon er 15zines fleksibilitet. Temaet har en fantastisk sidebygger, i tillegg til mange innebygde alternativer. 4 rutenettmoduler, 5 bloggstiler, 6 innleggsformater (galleri, videooverlegg, videofunksjon, lydinnlegging, selvhotet lyd og standard), 4 glidebryterstiler og alternativer for tilpassede farger og bakgrunner er alle innebygd. Andre temafunksjoner inkluderer WooCommerce-kompatibilitet, bbPress-integrasjon, tilpassede kortkoder, tilpassede widgeter, Ajax-søk og mer.

4. Status

status-worpdress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Status er et fantastisk tema design spesielt for blader, nyheter og redaksjonelle blogger. De enkle å bruke eksempeldata gjør det enkelt å komme i gang. Og tilpassede widgeter til nyhetsbrevet ditt og sosiale koblinger vil hjelpe deg med å øke din online tilstedeværelse på kort tid.

Dette moderne temaet inneholder mange gode tilpasningsalternativer i den levende WordPress-tilpasningen for 1-4 kolonner, høyre eller venstre sidefelt (eller ingen i det hele tatt!), Tilpassede nettbredder, ubegrensede farger (bare bruk fargevelgerne), 700+ Google-skrifter , tilpassbare blogginnlegg og mer. Det er til og med innebygde annonseflekker. På denne måten kan du legge til dine egne kampanjekoblinger og bilder, eller sette inn Google-annonser, for å begynne å tjene penger på nettstedet ditt med en gang!

5. Overskrift

Overskrift Nyheter og magasin WordPress Theme

Overskrift er et rent og moderne nyhets- og magasinstil premium WordPress-tema fra Themeforest. Dette elegante temaet har en fleksibel utforming som du kan bruke til å dele nyheter, sladder og artikler om hva det er som interesserer deg og leserne dine..

Med overskriften blir alle de harde delene med å lage et nyhetsverdig nettsted tatt vare på. Temaet inneholder en hel layout og en eskeoppsett, bare velg hvilken som fungerer best for deg. Og å tilpasse nettstedet ditt er superenkelt siden Headline bruker WordPress Theme Customizer, slik at du raskt kan endre farger, din logo og mer og forhåndsvise endringen live før du lagrer dem. Bruk deretter innholdsbyggeren til å lage dine egne unike sidelayouter. Temaet inkluderer også 3 bloggoppsett (lite bilde, stort bilde eller rutenett) – så du har mange muligheter til å lage et unikt nyhets- eller magasinettsted.

Overskrift inneholder også mange tilpassede widgeter (for kommentarer, kontaktskjema, gjennomgang, bannere osv.), Et komplett rangerings- og vurderingssystem slik at leserne kan stemme på artiklene dine, et nydelig tick-nytt-ticker, nyttige kortkoder, innebygde relaterte innlegg og mer.

6. Valenti

Valenti News & Magazine WordPress Theme

Valenti er en elegant nyhets- og magasinstil WordPress-tema tilgjengelig på ThemeForest. Dette temaet har innebygde funksjoner slik at du kan lage din helt egen online nyhet, magasin eller sladder nettsted på kort tid.

Når du først kommer i gang med temaet, har du mange brukervennlige alternativer for å tilpasse temaet. Bruk dra og slipp hjemmeside-byggherre for å lage din egen hjemmesideoppsett, legge til menyer til 3 forskjellige steder, velge mellom ubegrensede farger for forskjellige sideelementer og mer. Alle disse funksjonene gjør det mulig for deg å lage et unikt og unikt blad eller nytt nettsted.

Valenti inkluderer også en superfleksibel blogg, som er flott siden hovedfokuset for temaet er alle dine fantastiske innlegg! Du kan velge mellom fire forskjellige bloggoppsett på hjemmesiden, 4 forskjellige bloggstiler, 4 blogginnlegg med stilformater (full bredde, parallax, full bakgrunn eller standard), og 4 innleggsformater (standard, lysbildefremvisning, lyd og video). I tillegg inkluderer temaet alternativer for rangeringer og anmeldelser som du kan legge til innlegg for å øke leserengasjementet. Dette temaet inneholder mange andre gode alternativer som egendefinerte widgeter, flere sidemaler, sosial integrasjon, Google-skrifter og mer.

7. Offentlig mening

Public Opinion Magazine WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

En ubegrenset fargepalett, egendefinerte widgeter, fantastiske ad-bannerhåndteringsfunksjoner og en live-tilpasning som hjelper til med å spore endringer live, er en del av det som gjør dette temaet til et kraftig utsalgssted for ethvert nyhets- / medieutgivelsesbyrå. Temaet er også lastet med enkelt å bruke Elementormoduler, slik at du enkelt kan bruke sidebyggeren til å tilpasse layoutene. Temaet gjør det enkelt å sette opp videoer, lyd, bilder som en del av innlegg.

8. Heset

Heset Blog Magazine WordPress Theme

Heset er et responsivt flerbruksmagasin / bloggtema laget for mennesker som elsker ren, moderne og minimalistisk design. Temaet kommer med mange tilpassingsalternativer som hjelper deg med å forme nettstedet ditt etter dine behov uten å berøre en kodelinje. Heset kommer med syv unike hjemmesideoppsett, og kan enkelt gjenskapes ved å bruke ett klikk-demo-installasjon slik at temaet ser nøyaktig ut som det du ser i live-forhåndsvisningen. Det anbefales på det sterkeste hvis du er ute etter et godt strukturert WordPress-tema, perfekt optimalisert for SEO og sidehastighet.

Det er en rekke forskjellige måter du kan oppnå et personlig og unikt utseende ved å leke med de forskjellige alternativene, som flere glidebrytere, toppstiler og kjente innlegg osv. Den logiske, brukervennlige widget-forsiden kan hjelpe deg å legge til og sortere hjemmesiden elementer uansett. Dessuten er Heset pent kodet for integrasjon med tredjeparts plugins som Jetpack, WooCommerce, Contact Form 7, SiteOrigin Page Builder osv. Som virkelig kan spare deg for mye tid.

9. MagUp

MagUp Modern Styled Magazine WordPress Theme

MagUp er en moderne stil nisjblogger, magasin, publisering og anmeldelse av WordPress-tema med et gjestepostsystem. En annen kraftig funksjon er 100% enhetsoptimalisering. Når de reagerer automatisk på de endrede dimensjonene på enheter, vil de enkelte elementene tilpasse seg for en passende kollektiv respons. Ved å bruke den fullstendig annonseoptimaliserte utformingen kan du tjene penger på anmeldelser eller magasin ved hjelp av Google AdSense. Og som nevnt kan du også godta gratis gjesteposter for å øke innholdet og tjene penger indirekte gjennom AdSense.

Bekymret for personalisering? Det er så enkelt du kan forestille deg – bare noen få klikk, drar og dråper! Det er 5+ unike temaoppsett. Så med den innebygde Visual Composer sidebygger-plugin, kan du også lage nye friske oppsett på bare noen få minutter. Standard hjemmeside inneholder en karuseldrevet seksjon over menylinjen med dyp parallakseffekt. I mellomtiden er det flere designvarianter for enkeltinnleggsoppsettene som Galleri, Link og Sitat. Klassiske, fancy og kreative varianter er tilgjengelige for singelposten. Du kan velge hvilken som helst av de 8 forhåndsdefinerte stilene for hvert galleri, lenke og sitere.

MagUp støtter også en grasiøs mega-meny. Den har flere varianter. Du kan også gå etter en karusellbasert stil. I tillegg støtter temaet alle innleggstyper, inkludert, men ikke begrenset til, tekst, standard, lyd, video, kategori, tag i tillegg til video (Vimeo, YouTube og Daily Motion).

10. CrazyBlog Magazine

Crazyblog Magazine WordPress Theme

CrazyBlog er en pakke med rundt to dusin demoer med frisk og fleksibel design. Syv demoer er magasinoppsett, mens ytterligere syv er forbeholdt enkle blogger. I mellomtiden er det et annet sett med syv nisjebaserte demoer også. Det innebygde premium dra and drop-siden byggverktøyet gjør det enkelt å tilpasse designene for deg.

Temaet er fullstendig optimalisert for enheter, søkemotorer og en interaktiv brukeropplevelse. Flere hundre brukervennlige alternativer på baksiden, ikke bare gjør det enkelt for deg å fullstendig tilpasse temaet med minsteklikk, men også kontrollere og administrere hver eneste ting om utformingen og arbeidet helt fra topptekstdelen til bunnen av bunntekstområdet.

CrazyBlog er fullstendig annonseoptimalisert, noe som betyr at det er forskjellige annonseplasseringsområder på naturlig passende steder på oppsettet. Det vil hjelpe deg med å få maksimale annonseinntrykk og klikk, og dermed øke inntektene. Og med flere tilgjengelige innleggstiler, kan du vise frem forskjellige typer innlegg på forskjellige måter. Ytterligere tilpasning av hver layout er også mulig. Du kan også lage en annen unik layout ved å ta elementer fra forskjellige poststiler og ordne dem på den nye. Andre funksjoner inkluderer typografimuligheter, e-handelsstøtte og regelmessige oppdateringer.

11. Kuratert

Kuratert Ultimate Modern Magazine WordPress Theme

Kuratert er et ultimativt moderne tidsskrift WordPress-tema, nøye laget for å være estetisk høyt, rent og moderne. Et passende WordPress-tema for å vise frem alle gode historier for å få mer oppmerksomhet fra verden. En av de kuleste funksjonene i Curated er en unik glidebryter kalt “Moz-Slider”, den hjelper så mye til å sikre at nyhetene eller innholdet ditt er iøynefallende for leserne. Bygget med et tilpasset gjennomgangssystem inni, vil du se gjennom produkter, tjenester, filmer, mat eller noe annet.

Kuratert er også fullpakket med en kraftig og enkel Drag n ‘Drop-sidebygger slik at du kan ha det gøy å lage en unik hjemmeside eller hva du måtte ønske, når du måtte ønske det. Bare pek og klikk for å lage tilpassede oppsett! Oh, temaet reagerer også og fungerer bra i alle enheter fra liten skjermstørrelse til skrivebordsskjermen, hjemmefra eller hvor som helst de kan være.

12. Jeget

Hunted Editorial Magazine WordPress Theme

Hunted er et tidsskrifttema for redaksjonelt stil med et profesjonelt utseende og rent design. I tillegg til en veldig godt organisert tematilpasning. Temaet ble laget for historiene, artiklene, nyhetene, moteinnleggene dine, dekorasjonstips, livsstilen og alt annet du kan dele på bloggen din.

Hunted kommer med detaljert dokumentasjon som lar deg glede deg over temaet uten problemer. Og siden Hunted bruker den opprinnelige WordPress-tilpasseren, er det veldig enkelt å tilpasse nettstedet ditt. Det meste du vil gjøre er bare noen få klikk unna! Egendefinerte Google-skrifter, egendefinerte widgeter, 3 skyvekontroller, sekundære menyer, en oppfordring til handling, 7 bloggoppsett, WooCommerce-støtte, innebygde bannerområder og mer er bare noen av temaets mange morsomme funksjoner.

13. Editum

Editium Clean WordPress Blog Magazine Theme

Editium er et rent Blog / Magazine WordPress-tema designet for å formidle innholdet ditt på en frisk måte. Kos deg med et veldig enkelt oppsett og ta med nettstedet ditt på kort tid. Editium passer til mange typer nettsteder, fra livsstilsblogg til et mer innholdsbelagt magasin, uten å glemme noen minimal blogg.

Editium vil glede besøkende med komfortabel brukeropplevelse på alle enheter, det holder designen elegant og god brukervennlighet. Det var ment med mobil første tilnærming og Twitter Bootstrap 3 CSS Framework.

Editium kan tilpasses for å nå brukerens merkevare, fra farger til typografi med det kraftige oppsettpanelet. Det tilbys mange alternativer, og det er enkelt å bygge et attraktivt hjem bare ved å dra noen egendefinerte widgeter på de to widgetene på hjemmesiden. Hurtigstartlinjen kan motta lenke til kategorier eller sider eller til og med eksterne lenker, hovedområdet kan motta innleggsmoduler for å vise artikellister etter kategorier med mange forskjellige oppsett.

14. Blokk

Block Flat Magazine WordPress Theme

Block er et WordPress-tema for en flat stilmagasin tilgjengelig på Themeforest. Denne rene og elegante utformingen er lett å lese, og den tilpassede desatureringseffekten vil gjøre nettstedet ditt skiller seg ut på nettet. I tillegg kan du velge mellom ubegrensede farger for forskjellige elementer gjennom hele tematikken for å lage et tilpasset utseende.

Blokken ble bygget med alle funksjonene du trenger for å opprette nettstedet ditt. Det er 7 tilpassede innleggsformater (standard, video, lyd, galleri, bilde, lenke, sitat, til side), slik at du kan legge til innholdet ditt raskt og enkelt. Temaet inkluderer også egendefinerte widgeter, slik at du kan legge til annonser, Flickr-strømmen, en tilpasset Om oss-delen og mer til et hvilket som helst widget-klart område. Det er ikke alt. Dette temaet er WooCommerce klart, inkluderer sosial integrasjon, støtte for kontaktformular 7, tilpassede fontalternativer, tilpassede sidemaler og mer.

15. NewEdge

NewEdge Responsive WordPress Magazine Theme

NewEdge er et superfunksjonelt og vakkert WordPress-tema for magasin- og avissider. Temaet er fullt responsivt og mobiloptimalisert, slik at det gir en jevn brukeropplevelse på alle plattformer. Det kommer med Visual Composer dra-og-slipp-sidebygger som betyr at du kan lage magasinområdet ditt vakkert på veldig kort tid uten å kode en eneste linje.

Tittelen har flere hjemmesidevariasjoner, tilpassbare fargeskjemaer, rike temaalternativer, sosial delings-plugin-plugin og mer. Det integreres godt med MailChimp-plugin for å gjøre nettverksinnsatsen enda mer fruktbar.

NewEdge har flere dedikerte utvidelser som vil forbedre bladet / nyhetsnettets funksjoner og brukerengasjement. For eksempel er det en tilpasset meningsmåling-plugin som lar deg samle inn tilbakemeldinger fra brukerne om ethvert problem. Det er også en plugin for annonseadministrasjon som lar deg administrere annonser som vises på nettstedet ditt.

16. MH Magazine

MH Magazine Responsive Magazine WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

MH Magazine er et dristig og moderne WordPress-tema fra magasinstilen fra Creative Market. Dette temaet er perfekt for å skrive om det du brenner for og dele skrivingen din med verden.

Temaet ble bygget for deg for å spre nyheten om hva du og leserne dine er interessert i. Hjemmesiden inneholder forskjellige innholdsområder for søkelysartikler, mest populære innlegg og de siste innleggene i viktige kategorier. Slik kan leserne raskt se det nyeste og mest populære innholdet så snart de kommer til siden din. I tillegg inkluderer MH Magazine 25 widget-lokasjoner og innebygde annonseområder, slik at du kan pakke inn enda flere nyheter, artikler og viktig info for leserne å se.

MH Magazine kan også tilpasses, så uansett om du skriver om mote, biler, politikk, vitenskap eller annet, kan du finpusse temaet som passer din nisje. Legg til en tilpasset bakgrunnsfarge eller -bilde for å komme med en uttalelse, velg farger for forskjellige temaelementer (for eksempel bildetekster, rammer osv.), Velg et valgfritt andre sidefelt for å lage en tre-kolonneoppsett, etc. Temaet inneholder mange andre flotte funksjoner inkludert innebygde forfatterbokser, responsive FlexSlider 2, en tilpasset 404-side, tilpassede Google-skrifter og mer.

17. Alpha News

Alpha News WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Alpha er et WordPress-tema for nyheter og magasiner, laget av WPZoom. Dette temaet er lastet med to unike skins, en god nyhetsvarsel-ticker og mer. Alfas enkle og optimaliserte hjemmeside som er full av innholdet ditt. En glidebryteren for hjemmesiden er foran og midt, og de siste innleggene fra hver kategori vises elegant.

Breaking News Ticker er en stor nyhets- og magasinspesifikk funksjon. Dette funksjonsområdet rett under navigasjonsmenyen blar kontinuerlig gjennom de nyhetsartiklene du rapporterer. På denne måten kan leserne enkelt klikke på en av rulletitlene for å se innlegget. I tillegg er det innebygde annonserom for inntektsgenerering. Dette er en flott måte å markedsføre nettstedets nyhetsbrev, tilknyttede produkter (eller til og med dine egne produkter), eller bare selge annonser gjennom en tredjepart (som BuySellAds). Temaets andre flotte funksjoner inkluderer en nyttig faneblad for nylige innlegg, videostøtte og tilpassede snarveier og widgeter.

18. Vinmurer

4

Ikke helt navnet du ville forvente deg til en nyhets- / magasinblogg, men ikke la det lure deg! Temaet gir fly-out-navigasjon for mobiler og nettbrett en flott funksjon å ha i denne epoken med bærbare smarte enheter. 8 egendefinerte widgeter, en live-søkefunksjon og et vurderingssystem gir verdi til dette temaet.

19. Multinews

2

Multinews kan brukes til en nettavis, et magasin eller en blogg, det gir besøkende en snuende layoutfunksjon. Multinews er WooCommerce og BuddyPress integrert. Den leveres med en mega-meny, flere oppsett og MailChimp-integrasjon, som er en fantastisk funksjon å ha hvis du har tenkt å bruke nyhetsbrev.

20. NEI

12

Mega-menyskjerm med 4 mulige steder for å gi den en best mulig leseropplevelse. Et integrert vurderingssystem og en innebygd likes og view-teller hjelper en besøkende å navigere til det beste innholdet på nettstedet ditt.

21. WindowMag

WindowMag WordPress Magazine & Blog Premium Theme

WindowMag er et premium WordPress-tema designet for nyheter og magasin nettsteder. Med 5 unike demoer, 3 bloggoppsett og 3 overskriftoppsett, tilbyr temaet brukerne flere muligheter for å tilpasse nettstedet. Installer med bare 1-klikk for en demo. Som en responsiv væskelayout, har den blitt bygget på Mobile First Approach, som gjør det til et snitt over resten.

Temaet inneholder også et kraftig og enkelt adminpanel med mange alternativer for alt i temaet. laste opp en tilpasset logo, favoritt, mobilikoner med forskjellige størrelser, velg en bokset eller full bredde eller innrammet layout, velg en tilpasset Google-font, velg tilpassede farger og mye mer. Med mange alternativer er det enkelt å lage et vakkert nettsted som tilfredsstiller dine behov. Bare se på temademonstrasjonene våre for å se hva den kan gjøre.

22. Vekkelse

1. 3

Revival har 4 vakre oppsett og full bredde / høyre sidefeltvariasjoner for enhver side på nettstedet ditt, det være seg hjemmesiden eller arkivene. Det gjør det enkelt å tilpasse med 33 widgetiserte områder, noe som gjør det mulig å legge til funksjonalitet til alle deler av magasinet eller bloggen din.

23. Osage

14

Et allsidig nyhetsmagasinetema som kan endres for å vise nyheter om en rekke temaer. Fly-out-navigasjon for mobiler hjelper deg med å generere mer trafikk etter hvert som flere bytter fra å se den på datamaskiner til å se den på mobile enheter.

24. Agazine

15

Agazine er et premium WordPress-tema for online magasiner, og det kommer med 3 toppstiler, 5 layoutalternativer og 3 forskjellige bloggstiler. Det er en nyhetstikker for nettsteder som kontinuerlig oppdaterer nettstedets strøm gjennom en dag.

25. Tribune

Tribune WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Tribune er et WordPress-tema fra klassisk stil som er perfekt for en nyhetsnettsted for gamle skolen. Hvis du er interessert i politikk, tech, finans, verdensbegivenheter eller noe lignende, vil leserne dine elske den rene og kjente utformingen av Tribune.

Hjemmesiden er hjertet til Tribune. Funksjoner (på hjemmesiden for nyhetsoppsettet) inkluderer en nyhetstikker, nyheter, seksjoner, nylige innlegg fra kategorier og en omtalt fotfotkarusell som alle hjelper deg med å gjøre ditt viktigste skiller seg ut. Ved å pakke inn massevis av informasjon slik at leserne dine kan se, med et øyeblikk, hva som er nytt, hjelper dem å finne artikler som de ikke har lest ennå, og finne innlegg som interesserer dem.

Fordi Tribune bygde på ZOOM-rammeverket, har du mange gode tilpasningsalternativer som gjør at temaet passer til nettstedet ditt. Last opp en tilpasset logo, velg en tilpasset bakgrunnsfarge eller last opp et bilde, legg til tilpassede snarveier og widgeter til innleggene og sidene dine, lag og legg til egendefinerte menyer, og så mye mer.

26. Vitenskap og forskning

Science & Research Magazine WordPress Theme

The Scientist er et moderne tema for nyheter og magasiner som er laget spesielt med de i forsknings- og forskersamfunnet. Dette temaet har et rent design med en nylig høyteknologisk innlegg på hjemmesiden. Med alternativer for ubegrensede farger, skrifter, ikoner, responsiv design, egendefinerte widgeter, side- og postoppsett, sosial deling, Instagram-feed, RTL og mer har Scientist blitt formulert perfekt for at du skal dele det som er nytt i ditt felt..

27. Ekstra

Ekstra nyheter WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Extra er et nydelig nyhets- og magasinstil WordPress-tema drevet av Divi Page Builder. Med Extra er det enkelt å lage et tilpasset nettsted med nyhetsstil ved hjelp av den innebygde kategoribyggeren, innleggs- og sidebyggeren, responsiv layout, rangeringer og anmeldelser, e-handelsstøtte (bruk WooCommerce til å selge produkter du anmelder eller anbefaler) og elegant stylingsalternativer.

28. Gazeti

Gazeti News WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Gazeti er et responsivt nyhets- og tidsskrift WordPress-tema av WPZoom. Temaets utforming egner seg til å legge ut artikler om aktuelle hendelser, sladder, trender eller annet tema – pluss at det er mange måter for brukere å finne innholdet som interesserer dem. Hjemmesiden inneholder en glidebryter med stor funksjon (som også støtter videoer), samt kjente innlegg fra utvalgte kategorier eller tagger.

Temaet er også fullt responsivt og berøringsaktivert. Så leserne dine kan klikke eller sveipe seg gjennom de siste innleggene dine på omtrent hvilken som helst enhet de eier. Gazeti inkluderer fantastiske tilpassede widgets for å vise innholdet ditt også. Innholdswidgeten med faner er der du kan liste innlegg etter popularitet, dato, kommentarer eller hvilket som helst annet filter du ønsker. I tillegg er det en dristig og mørk funksjonalitet som gjør at innleggene dine skiller seg ut.

29. Journalist

Journalist Magazine WordPress Theme

Journalist er et rent og enkelt WordPress-tema for blogg og magasin opprettet for forfattere som vil dele tankene sine med verden. Temaet inkluderer elegant utformede hjemmesideoppsett bygget med en intuitiv dra- og slipp-sidebygger, støtte for netthinnebilder, egendefinerte widgeter for innleggene dine, en fleksibel mega-meny, en smart lesefremdriftslinje og mer.

30. MightyMag

8

MightyMag er tema som kan tjene folk som ønsker å lage ikke bare nyhetspubliseringsnettsteder og magasiner, men også se gjennom nettsteder. Dette temaet kan brukes sammen med WooCommerce for inntektsgenerering. Gjennomgangssystemet kan brukes til å rangere artikler fra et mediehus basert på popularitet.

31. 3 Column Magazine

WordPress Theme med 3 kolonner

Info & NedlastingVis The Demo

Magazine er et 3-spalters magasin og nyheter WordPress-tema designet av Themify. Dette temaet ble bygget for å dele artikler, nyheter, tips, veiledninger og ideer med leserne. Dette temaet er spekket med innhold. Det er tre menyer – topp, hoved og en i bunnteksten. Dette betyr at du kan inkludere hver eneste viktige side i menyene dine, og det gjør det enkelt for leserne å navigere til forskjellige deler av nettstedet ditt. Magasinet inneholder også et nyhets- og varselmerke. Roter gjennom viktig informasjon for å fange besøkende oppmerksomhet. En annen funksjon å fremheve er mega-menyen. De siste innleggene i en kategori kan vises med miniatyrbilder i en rullegardinmeny fra hovedmenyen.

Magasinet er også helt responsivt og netthinneklart. Slik ser nettstedet ditt bra ut på alle typer enheter, og leserne dine kan få tilgang til skjemaet ditt hvor som helst. I tillegg har hjernen på Themify til og med en unik mobil utkikksmeny. På denne måten kan du fremdeles ha mega-menyen på en måte som er brukbar for mobillesere. Hvor flott er det ikke?

Magazine ble bygget ved hjelp av den fantastiske Themify-sidebyggeren. Dette betyr at du kan bygge sidene dine slik du vil ha dem. Det er 42 forhåndsbygde alternativer som du kan finjustere eller du kan starte fra bunnen av. Magasinet inkluderer også en rekke innleggsoppsett, så vel som seks sidelinjens layoutalternativer, så det er ingen mangel på alternativer for oppretting av sider med dette tema.

32. Mini Magazine

Mini Magazine Light Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du er bloggeier og ønsker å forbedre nettstedet ditt, er det kanskje på tide at du bytter til et premiumtema i stedet for det utdaterte og dårlig kodede gratis du bruker. Mini Magazine er et veldig rent og forenklet tema laget av Templatic og er ideelt for nyheter og sladderblogger.

Det jeg liker med dette temaet er den unike utformingen. I stedet for å vise en haug med tekst på hjemmesiden og kategorisidene, er Mini Magazine fotosentrisk. Dette lar deg vise fantastiske miniatyrbilder for innleggene dine, og når en bruker holder musepekeren over bildet, kan de se innleggets tittel, dato og kategori. Dette vil bidra til å gjøre bloggen din mer unik og interaktiv for de besøkende.

Hjemmesiden til MiniMagazine-temaet kan tilpasses fullt ut via dynamiske widgeter som er bygget spesielt for temaet. Bare dra og slipp forskjellige widgeter for å lage hjemmesidestrukturen som best passer dine behov. Ikke mer å rote med malfilene for å oppnå en unik hjemmesideoppsett.

33. Nyheter Pro

Nyheter Pro WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

News Pro-temaet er et premium nyhetsmagasin WordPress-tema laget av StudioPress. Dette er et barnetema for det kraftige Genesis Framework, som alle StudioPress ‘temaer. News Pro har en ren, iøynefallende layout perfekt for å liste opp aktuelle nyheter og hendelser. Temaet støtter også video- og lydfiler, slik at du kan levere nyhetene dine i forskjellige medieformer. I tillegg er temaet også responsivt med WooCommerce og inkluderer enkle stylingsalternativer via live Customizer.

Pakk inn

Der har du det – massevis av gode alternativer for ditt neste nyhets-, magasin- eller bloggstilside. Alle disse førsteklasses temaene gjør det enkelt for besøkende å lese og bla gjennom innholdet ditt, pluss at mange av tematikken har gode tilpassede widgeter eller innleggsformater som er spesifikke for nettstedet for magasiner og nyheter. Hvis du har prøvd et av disse temaene, gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me