Beste plugins for sosiale medier for WordPress

Siden fremveksten av sosiale nettverkssider som Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest et cetera, har deling av sosiale medier kommet til en alder så langt som markedsføring på nettet går. Det er nå en sentral del av enhver god markedsførings- og SEO-strategi, og det er grunnen til at du bør vurdere å bruke en av de beste sosiale medie-plugins for WordPress på bloggen eller nettstedet ditt..


På slutten av 2019 hadde Facebook nesten 2,5 milliarder aktive brukere! Også Twitter rekker tallene og stabler IPO-kontanter. YouTube har endret hvordan verden deler videoer, og som et resultat oppnådd millioner av brukere. Dette betyr at nesten alle er på sosiale medier, inkludert målkundene dine. Du har sannsynligvis ett eller to eller tre sosiale nettverk åpent akkurat nå, ikke sant?

Målgruppen din støtter sosiale nettverkssider i jakten på nyheter, underholdning, oppdateringer, sladder, produkter og for å holde kontakten med venner og familie. Andre spiller Farmville og kjøper virtuelle kjæledyr på noen av disse nettstedene, men hei, hver mann etter sin egen smak. Poenget er at nettverk med sosiale nettverk kan gi deg et enormt løft i nettrafikken. Bare følg en generell strategi for sosiale medier, så tar du det bra.

La oss begynne med de beste plugins for sosiale medier for WordPress, skal vi vel? Alle plugins dekket i dette innlegget er gode alternativer for nettstedet ditt – vi anbefaler ganske enkelt å velge en (eller kanskje to hvis de er nettverksspesifikke).

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. TikTok-feed (gratis)

TikTok Feed Free Plugin

Vis frem de siste trendene på nettstedet ditt ved hjelp av den gratis TikTok Feed-plugin fra QuadLayers. Plugin-enheten lar deg synkronisere og vise et ubegrenset antall brukerkontoer eller feeds – og etter at du har lagt til pluggen genererer det en brukervennlig kortkode for å lime inn i ethvert innlegg eller side på nettstedet ditt. TikTok Feed tilbyr enkle å bruke alternativer for å legge til brukernavn eller hashtag, velge et murverk eller galleri visningsnett, velge antall TikTok videoer og kolonner du vil vise, aktivere og tilpasse en videooverleggsfarge og popups, style en knapp med lenke til TikTok og mer.

2. Instagram Feed Gallery

Instagram Feed Gallery

Instagram er en av de mest populære sosiale plattformene, og det er enkelt å legge den til på ditt WordPress-nettsted med Instagram Feed Gallery plugin. Denne pro-pluginen tilbyr avanserte funksjoner du ikke finner i en gratis sosial plugin. Legg til ubegrensede Instagram-kontoer på nettstedet ditt (eller kombiner dem til en megaflate), komplett med tilpassbare innstillinger for galleri, karusell eller muroppsett, bakgrunnsfarge, avrundede rammer, popup-vinduer, innlegghøydepunkter, brukerprofilinfo og mer. Og det beste av alt plugin-en sørger for at du ikke blir blokkert fra å trekke bilder og sikrer at strømmen din alltid vises takket være et innebygd cache-system.

3. Social Candy Widget (gratis)

Candy Social Widget

Vil du bare legge til litt farget øye-godteri til sidefeltet eller bunnteksten? Da kan Social Candy bare være et programtillegg for deg. Denne nydelige lille pluginen annonserer en fancy sosial widget med alternativer for ikonstørrelse, form (firkantede, avrundede hjørner eller runde sirkler), koblingsmål og selvfølgelig hvilke sosiale profiler du vil ta med. For øyeblikket er det 25 å velge mellom, inkludert populære alternativer som Facebook, Twitter, YouTUbe, Xing, Tumblr, Reddit, LinkedIN og mer. Og du kan til og med dra og slippe for å sortere profilene dine slik at de vises i den rekkefølgen du ønsker.

Men hvis du ikke vil installere en hel plugin bare for en sosial widget, kan du vurdere å bruke den passende navngitte Flere widgeter plugin som tilbyr sosiale koblinger, så vel som andre nyttige widgets for Facebook-siden din, om meg, forretningsinfo, avanserte nylige innlegg, Google maps og mer.

4. Social Snap Social Share Buttons & Toolkit

Social Snap Social Share-knapper og verktøysett WordPress-plugin

Social Snap gjør det enkelt å legge sosiale medier til ditt WordPress-nettsted. Bare installer og aktiver alternativer for flytende sidefelt, inline og sosiale medier. Eller bruk den medfølgende kortkoden og egendefinerte moduler for å legge til sosiale koblinger hvor som helst på nettstedet ditt! Denne kraftige plugin-en for sosiale medier inkluderer integrasjon med populære nettverk (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn) i tillegg til valgfri utskrifts- / kopieringsknapper, flere knappplasseringer, tilpassbare knapperekkefølge og etiketter, antall sosiale nettverk, antall tellinger og til og med klikk for å tweet muligheter . Oppgradere til Social Snap Pro for å låse opp tilgang til 30+ sosiale nettverk, sosial innlogging, automatisk post, øke gamle innlegg og innholdsskapingsfunksjoner.

5. Monarch sosial deling

Monarch: Beste plugins for sosiale medier for WordPress

Info & Last ned

Monarch er den premium sosiale deling WordPress-plugin av Elegant Themes, og etter vår mening er det virkelig en av de beste sosiale medie-plugins du kan velge for din WordPress-webside. Inkludert med utvikler- og livslisenser, er Monarch den perfekte løsningen for alle sosiale behovsdelinger. Med mer enn 35 sosiale nettverk, 5 forskjellige knappelokasjoner, 6 pop-up- og fly-in utløsere, valgfrie tellinger, tilpassede farger og mer alt innebygd kan du bokstavelig talt bygge din egen en av et slags sett med sosiale knapper.

6. Flow Flow Social Stream

Flow Flow Social Stream: Beste sosiale medier-plugins for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Å lage en sosial vegg er enkelt med Flow-Flow WordPress sosial strøm premium plugin. Denne pluginen gjør det enkelt å koble til sosiale profiler og vise en komplett strøm av din sosiale aktivitet. Bygg en tilpasset innmating av dine egne sosiale medieprofiler (mer enn 40 feedstyper støttes for øyeblikket) eller legg til favorittemnene eller hashtagene dine.

Å tilpasse din sosiale flyt er ikke noe problem med Flow-Flow. Med denne pluginen kan du stille inn dine egne tilpassede rutenett med filtre for hashtags, sider, brukere og mer. Og du kan legge til live-søk etter leserne dine for å sortere gjennom mediene. I tillegg til flere kortoppsett, tilpassede farger, rutenett og kompakte visninger, er det enkelt å integrere dine tilpassede strømmer i et hvilket som helst innlegg, side eller widget-område.

Hva er enda bedre enn en massiv sosial strøm av alle nettverkene dine? En sosial strøm med Google Adsense og sponsede annonser slik at du kan tjene penger på strømmen din på ditt eget nettsted! Med reklamen og merkeutvidelsen kan du tjene penger på den sosiale strømmen din, slik at alle disse tweets, aksjer og snaps lønner seg! I tillegg er det også utvidelser for Google Adsense-integrasjon og sanntidsoppdateringer for enda flere alternativer.

7. Ray sosiale feeds (gratis)

Ray sosiale feeds for Twitter

Å vise Twitter-feeds på nettstedet ditt blir en lek med denne nye Twitter-pluginen. Bare installer plugin-modulen. Naviger til Innstillinger-fanen, klikk på den blå knappen som sier: “Generer tilgangstoken og hemmelighet”. Du blir omdirigert til Twitter der du autoriserer applikasjonen. Og Access token & secret blir automatisk lagret for deg. Det er det. Etter det plasserer du ganske enkelt kortkoden som er gitt på en hvilken som helst side der du vil at Twitter-feeden skal vises.

Du kan plassere flere Twitter-feeds på en hvilken som helst side ved å bruke snarveier eller widgeter, og de fungerer sømløst. Du trenger ikke å gi unike IDer til kortkoder eller widgeter, som noen plugins krever. Disse blir håndtert i bakgrunnen. Plugin-en er intuitiv og enkel å bruke.

Den gratis versjonen som er vert på WordPress, lar deg vise to strømningstyper, tidslinje for bruker og omtale. Med brukerens tidslinje kan du vise tweets for enhver bruker. Og Mentions lar deg vise tweets der den autentiserte brukeren er blitt nevnt på Twitter. Det lar deg også vise strømmen i enten listeformat eller i en kolonne-glidebryteren.

Plugin tilbyr mange tilpasninger, der du kan skjule eller vise forskjellige komponenter i tweeten. En dedikert stilfane lar deg velge skriftstørrelse, farger, link tekstdekorasjon for forskjellige deler av tweeten. Glidebryteren bruker Owl Carousel og har mange innstillinger du kan kontrollere, for eksempel å vise nav-piler, vise prikknavigering, autospilling, overgangsintervall, autohøyde, osv. Skyvekontrollen støtter også berøring og dra for en forbedret mobilleseropplevelse. Du kan også nofollow eksterne lenker.

Pro-versjonen har mange tilleggsfunksjoner som visning av levende bilder / videoer, twitterkort, flere feedtyper som Hashtags & Search tidslinje. Du kan vise ved å bruke glidebrytere for murverk. Du kan også velge å fjerne lenker fra Hashtags, omtaler eller eksterne lenker.

8. Widget for sosiale medier (gratis)

Widget for sosiale medier Gratis WordPress-plugin

Vi har nevnt denne plugin for sosiale medier i tidligere innlegg, som også minner meg om dette WordPress-markedsføringsinnlegget. Hvis du ikke har lest den, kan du gjøre det. Widget med sosiale medier lar deg vise sosiale medieprofiler som ikoner på sidefeltet. Plugin-enheten støtter en rekke sosiale nettverkssider – 50+, faktisk, med muligheten til å legge til dine egne tilpassede lenker i tillegg til deling av e-post. Den kommer med massevis av ikoner i forskjellige størrelser: 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 64 × 64 og tilpasset størrelse. Dessuten kan du animere ikonene, som kommer i fire pakker, for å skape den visuelle effekten du ønsker; ikonene kan zoome inn (skala), sprette eller visne inn.

9. AddtoAny Share-knapper (gratis)

AddtoAny Share-knapper: Beste plugins for sosiale medier for WordPress

Hvis du leter etter en rask, enkel og gratis måte å legge til sosial deling på nettstedet ditt, er dette programtillegget et flott alternativ. Med over 100+ sosiale medier og delingsider, tellere, flytende knapper, individuelle delingslenker, vektorikoner inkludert, plasseringsalternativer, enkel å bruke kortkode og til og med Google Analytics-integrasjon, inkluderer AddtoAny-plugin-en massevis av funksjoner du er sikker på å finne hjelpsom.

10. Facebook-lysbilde-glider

facebook-likebox-slider-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-wpexplorer

Info & NedlastingVis The Demo

Denne plugin-en har en fantastisk fane-design, som er tiltalende og tar oppmerksomhet. Men estetikk til side, Facebook Losser glidebryteren er enkel å installere og bruke. Faktisk innebærer installasjon en tre-trinns konfigurasjonsprosess og det er det, men forfatteren (Arscode) gir 24-timers support i tilfelle du blir sittende fast. Facebook Lystglidebryter støtter mobile enheter, noe som betyr at flere brukere vil dele innholdet ditt uavhengig av enheten de bruker.

Denne 5-stjerners rangerte plugin er et flott verktøy og en enkel måte å få flere aksjer, flere fans, popularitet og etter hvert mer trafikk. Mer trafikk betyr før eller senere. Ikke la deg lure av tittelen. Denne plugin støtter en rekke sosiale nettverkssider, inkludert Facebook (åpenbart), Twitter, Google+, Youtube, Vimeo, LinkedIn og Pinterest.

11. ShareThis Share-knapper (gratis)

ShareThis Share-knapper

Når jeg samlet denne listen over de beste sosiale medie-plugins for WordPress, kunne jeg ikke slippe å dele dette. Med millioner av brukere og opptil 120 sosiale nettverkskanaler, har ShareThis blitt en kraftig plugin for sosiale medier i et marked som svermer med lignende produkter. ShareThis gir deg muligheten til å bruke delingslinjer (inkludert svevestenger), tellere og knapper i forskjellige størrelser. I tillegg kan du spore interaksjoner på sosiale nettverk ved å opprette en sosial analysekonto. Dette lar deg bestemme den sosiale kvaliteten på WordPress-nettstedet ditt via Social Quality Index (Merk: du må registrere deg for en ShareThis-konto for å bruke gratis plugin).

12. i Galleri

inGallery-plugin

Info & Last ned

inGallery er en unik WordPress-plugin for å integrere Instagram-medier på et nettsted. Det vil ikke bare vise bilder på WordPress-nettstedet ditt, men også videoer. Du kan angi hvilken som helst mengde kilder inkludert Instagram-brukere, hashtags eller til og med en foto / video-URL. Du kan stille inn filtre for å filtrere ønsket medium. Hvis du for eksempel vil lage et album som bare viser bilder / videoer om en bestemt hendelse – kan du angi et filter for dette. Eller hvis du vil ha en ablum som bare viser videoer – det er et filter for dette også.

På toppen av alt dette – det er mange tilpasningsalternativer som du kan bruke til å tilpasse galleriet slik at det passer deg på webstilen. Uansett vil inGallery se fantastisk ut, fordi den allerede inneholder forskjellige stiler for å vise miniatyrbilder. Det er også flere typer oppsett å velge mellom: rutenett og karusell. Selvfølgelig er det mye flere alternativer inkludert.

13. Sosial sidepanel

Sosial sidefelt-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Den sosiale sidefeltet lar deg distribuere et globalt sett med lenker på nettstedet ditt ved å bruke en rekke forskjellige stiler og alternativer for ekstrem tilpasning. Alt fra sidefeltets plassering, farger, skygger, etikettstiler, koblingsformer, kaller du det, det er der inne, og hvis det ikke er der inne, har vi et praktisk CSS-redigeringsdesign som hjelper deg å gå enda lenger enn alternativene.

Nettstedsintegrering er automatisk med alternativer for inkludering og ekskludering av side og innlegg. I tillegg tilbys en manuell modus for bedre temahåndtering (ved å bruke en kortkode- eller PHP-funksjonssamtale).

Siden sidefeltets plassering er hvor som helst fra fast på siden til absolutt plassert, har vi også mobile alternativer for å håndtere enheter bedre. Velg å vise eller skjule sidefeltet eller gjøre koblingene til brukbare knapper slik at mobilbrukere fortsatt får full effekt. Deteksjon kan håndteres gjennom WordPress eller via et tilpasset mediesøk.

Koblinger kommer i to moduser: Vanlig og deling. Delekoblinger kommer i standard delingsmodus eller bruker AddThis.com API. Det kreves ingen påmeldinger, men hvis du gjør det, kan du legge til utgiver-IDen din for AddThis.com for å spore statistikk.

Koblinger kan tilpasses høyt ved å bruke innebygde Font Awesome-ikoner, eller hvis du ikke finner ikonet du trenger, kan du laste opp et bilde som skal brukes i stedet. Trenger du et popup-vindu? Ikke noe problem. Tilpassede farger per kobling? Vi fikk dekket.

Denne plugin er flott for å få globale lenker til nettstedet ditt og få besøkende oppmerksomhet.

14. Enkel sosiale aksjeknapper

Enkel sosiale aksjeknapper for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Easy Social Share er en fantastisk WordPress-plugin som legger til sosiale delingsknapper på WordPress-nettstedet ditt. Å legge til sosiale delingsknapper på bloggen eller nettstedet ditt er en rask og enkel måte å få leserne til å dele innleggene dine. Og med Easy Social Share kan du legge til lyse knapper på hvert innlegg og side. Plugin inneholder 18 sosiale nettverk i tillegg til knapper å like, skrive ut og e-post.

En flott funksjon i Easy Social Share er alle inkluderte funksjoner. Plugin-en har støtte for 45 store sosiale nettverk, inkluderer 52 maler, mer enn 27 designstillinger og mange tilpasningsalternativer. Det er 9 innebygde maler for knappestil (klassisk, metro, moderne, rund, netthinne, netthinnemetro, netthinnelys og retina flat), 3 visningsstiler (bare ikon, ikon med navn og ikon med navn på svevet), valgfritt tellere og 9 visningslokasjoner du kan velge mellom. Med alle disse alternativene kan du opprette og legge til sosiale ikoner som passer til nettstedet ditt.

Easy Social Share kan gjøre mye mer. Tilpassede delingsmeldinger, tilpasset posttypekompatibilitet, WooCommerce-støtte, bbPress-integrasjon, supersnelle lastetider, automatiske oppdateringer og statistikk for sosial deling er bare noen få av funksjonene du må se frem til. Så hva venter du på? Checkout Easy Social Share og se om det er den rette pluginen for deg.

15. Flyvende ikoner for sosiale medier (gratis)

Flytende plugins for sosiale medier

Den flytende sosiale medieikon-pluginen lager bølger av seg selv – kanskje er det brukervennligheten eller den enkle konfigurasjonsprosessen eller til og med det faktum at du kan sette opp sosiale medieikoner til å flyte, men denne plugin for sosiale medier er blant markedets beste. Hovedfunksjonene inkluderer over tjue ikonstiler, ikoner som kan endre størrelse, flere widgets, kortkodestøtte, automatisk eller manuell integrasjon og mindre belastning, noe som er bra for sidehastigheten.

Ikonene er ganske fancy, og de flyr fra venstre til nede til høyre og holder seg der så lenge brukeren holder seg på siden din. Ikke bekymre deg for det, du kan deaktivere denne flytende oppførselen og fremdeles bruke plugin-en til å øke følget ditt og trafikken.

16. Sosialt skap

OnePress Social Locker

Info & NedlastingVis The Demo

Social Locker er en premium WordPress-plugin som du kan bruke til å kreve at leserne dine skal dele siden din sosialt for å låse opp spesifikt innhold på nettstedet ditt. Dette er en enkel måte å tromme opp tweets, likes og dele for nytt innhold eller gratis ressurser.

Social Locker gjør viral trafikk til en reell mulighet for de siste innleggene eller sidene dine. Kanskje du nettopp har laget et nytt gratis WordPress-tema, hvordan skal du få folk til å snakke om det for å få nye besøkende til nettstedet ditt? Lett. Installer Social Locker og brukere twitre, like, +1 eller på annen måte dele siden din for å laste ned. Dette er også en rask måte å bygge opp dine følgere og fans slik at når du slipper ditt neste nye produkt, vil enda flere dele det.

Vil du se hvor godt Social Locker fungerer for deg? Bruk den innebygde rapporteringen og analysen for å spore hvordan det låste innholdet ditt påvirker samfunnet. Du kan se på et øyeblikk hvilket innhold som gjør det best, teste hvilke innholdsskap som får mer aktivitet og mer. Plus Social Locker integreres med Google Analytics slik at du kan se Social Locker-resultatene i Google Analytics-kontoen din.

Andre flotte funksjoner inkluderer stor sosialt nettverkskompatibilitet, 4 låsestiler, tilpassede funksjoner og mange stylingalternativer for å lage sosiale skap som samsvarer med nettstedet ditt. Lær mer om Social Locker nedenfor.

17. Sosial innlogging (gratis)

Sosial innlogging Gratis WordPress-plugin

Gjør WordPress-nettstedet ditt sosialt med plugins for sosial innlogging som lar de besøkende logge inn, registrere og kommentere med over tjue sosiale nettverk som Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn og til og med PayPal. Du kan velge hvor widgeten skal vises med et enkelt klikk. Alternativt kan du bruke kortkoder for å plassere pluginen hvor du vil. Du kan også aktivere en sosial plugin-widget for sidefeltet. I utgangspunktet er denne plugin-en enkel å bruke. Plugin-enheten blir vedlikeholdt av OneAll, og er en fin måte å forbedre brukerengasjement på ditt WordPress- eller BuddyPress-nettsted.

18. SharePlus

shareplus sosial-media-plugin-for-wordpress-wpexplorer

Info & NedlastingVis The Demo

Share + er virkelig en “… vakker måte å dele nettstedet ditt …”, skjønnheten tilsvarer imidlertid ikke funksjonalitet (eller verktøy), så vi må fordype oss i de tekniske detaljene for å avgjøre om utvikleren betyr forretning eller om han bare snakker bra..

Til å begynne med ble Share + bygget ved hjelp av jQuery, HTML5 og ren CSS3. Dette er en god retning å ta fordi det betyr at plugin-en er fremtidssikker og enkel å endre. Når du snakker enkelt, er alt det som kreves fra din side å laste opp plugin-modulen, aktivere den og tre klikk i konfigurasjonsretningen, og arbeidet ditt er ferdig. Annet enn det kan du bruke Share + på dynamiske og statiske websider uten problemer siden det er klientsidig (krever ikke at en server skal kjøres).

Plugin-en kommer med et visuelt tiltalende (eller ganske vakkert) administrasjonspanel og fem spennende temaer som vil endre den sosiale delingsopplevelsen for brukerne dine. Til slutt støtter plugin-en flere sosiale nettverkssider og gir deg kraften til å spore sosial delingsaktivitet ved hjelp av Google Analytics.

19. Social Warfare (Gratis)

Social Warfare Ultimate Free Social Sharing Plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Social Warfare er mer enn bare et sosialt delingsplugin – det er en hel sosial løsning. Plugin-en inneholder sosiale delingsknapper for de mest populære sosiale nettverkene (Twitter, Facebook, Pinterest, osv.), Alternativer for sosiale knappplasseringer (over eller under innhold, begge eller manuell), klikk for å tweet funksjonalitet og brukervennlige snarvekoder (pluss tilpassede kroker). Hvis du vil ha flere funksjoner, kan du sjekke ut Social Warfare Pro for enda mer integrering av sosiale nettverk, bilde Fest det-holdknapper, stil- og teksttilpasninger, tilpassede design, minimum sosialt bevis, korte koblinger og mange flere.

20. SocialFans

SocialFans - WP Responsive Social Counter Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Sosiale fans er et fullt responsivt WordPress-plugin for sosiale motpremier. Denne pluginen gjør det enkelt å legge til sosiale lenker til ditt WordPress-nettsted som også viser fans, følgere og abonnenter til over 20 populære sosiale medier nettsteder. Bygget på Bootstrap 3, pakker denne Retina-klare sosiale medie-plugin en god punch og lar deg vise antall sosiale fans / abonnenter / følgere. Det leveres med mange funksjoner, inkludert mange sosiale nettverk, animerte overganger, klare oversettelsesfiler og muligheten til å lage tilpassede skins.

Sosiale medier er et av de kraftigste markedsføringsverktøyene som er tilgjengelige for bloggere. Ved å bygge din tilhengerbase kan du øke trafikken og konverteringene mens du også bygger merkevaren din. En av de enkleste måtene å få nye følgere er å legge til sosiale koblinger til nettstedet ditt for enkel smak, følge og abonnere. Men la oss være ærlige – brukere er motvillige til å “like” alt som ikke allerede er populært. Det er her sosiale fans kommer inn. Denne pluginen inkluderer ikke bare fantastiske sosiale ting som en gang skal inkluderes i de widgetiserte områdene dine, men det er alternativer for å vise tellere for hvert nettverk. På denne måten kan du vise nye lesere hvor mange som elsker nettstedet ditt – som bare kan overbevise dem om å følge og like deg også. Det er til og med en spesiell teller for å vise dine totale fans fra alle nettverk for å imponere nye besøkende enda mer.

En annen flott funksjon i denne plugin-en er tilpasningsalternativene. Sosiale fans er lydhøre og retina klar, slik at du ikke trenger å bekymre deg for hvordan det vil se ut på nettbrett og telefoner (det er til og med berørt av aktivering). Pluss at alle animasjonene er lydhøre også – så zoom inn, zoom ut og overlegg animasjoner ser bra ut uansett hvilken enhet leserne dine bruker. Plugin-enheten har også 4 forhåndsbygde skins (mørke, lyse, fargerike og gjennomsiktige), men du kan opprette et hvilket som helst fargeskjema du ønsker ved å bruke de medfølgende fargevalgene. Med disse alternativene og mer, er det enkelt å få sosiale fans til å passe utseendet til resten av nettstedet ditt. Dette er en flott plugin som definitivt kan hjelpe deg med å få flere følgere på forskjellige sosiale nettverk, så sørg for å sjekke det ut i dag!

For å toppe det hele, gir utviklerne raske svar for å støtte spørsmål (de prøver å svare innen 24 timer). Det er ganske smart å gjøre: å gi rask respons for en “responsiv” sosial media-plugin (ja – ordspill ment).

121. Gjenoppliv gammel post

Gjenoppliv gammel WordPress-plugin

Info & Last ned

Revive Old Post er et nyttig sosialt programtillegg siden det kan hjelpe deg å være mer aktiv på sosiale medier i tillegg til å holde innholdet ditt relevant. Med denne plugin kan du dele innholdet ditt til Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing og Tumblr automatisk. Bare konfigurer delingsalternativene (innlegg, sider, innleggstyper), inkluder hashtags eller @navnet ditt, og følg deretter klikkene dine takket være Google Analytics-integrasjon.

22. MashShare

MashShare Deleknapper for sosiale medier

MashShare “sosiale medier økosystem” er en gratis sosial deling plugin som du kan bruke for å gjøre det lettere for leserne å dele innholdet ditt. Og for dere i EU er denne plugin også DSGVO-kompatibel, så du har ingenting å bekymre deg for. Plugins-funksjoner inkluderer integrasjon med store sosiale nettverk, delingsknapper, popup-video-deling, klebrig delingslinje, widget for mest delte innlegg, kort url-integrasjon, støtte for AMP, Google analytics-integrasjon og mer.

23. Deleknapper for sosiale medier (gratis)

Deler av sosiale medier-knapper

Social Media Share Buttons-plugin er en veldig fin og enkel plugin. Bruk alle de sosiale knappene som følger med (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp og e-post) eller aktiver bare de du trenger, sammen med tilhørende ikoner, nofollow-taggen, og i tilfelle Twitter ditt visningsnavn. I tillegg er det alternativer for å vise knappene dine før / etter innhold, eller svevde til høyre / venstre.

24. Gi dem sosiale (gratis)

Mate dem sosiale feeds gratis WordPress-plugin

Legg til en enkel sosial innmating til ethvert innlegg eller side ved hjelp av den gratis Feed Them Social-plugin. Bare installer plugin-modulen og legg til sosiale feeder du vil vise. Denne pluginen fungerer med Facebook, Twitter og Instagram og genererer en tilpasset kortkode for hver innmating du oppretter, så alt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn for å sette inn i innholdet ditt.

25. Social Share & Locker Pro

Social Share & Locker Pro WordPress-plugin

Info & Last ned

Markedsfør innholdet ditt bedre med Social Share & Locker Pro-pluginen. Plugin-enheten har 44 delingsknapper å velge mellom og mer enn 100+ nettverk støttes – så det mangler ikke på alternativer her! Det beste av alt programtillegget kombinerer sosial deling og innholdslåsing. På denne måten kan du kreve andeler på ditt beste innhold like enkelt som du kan legge til sosiale koblinger til sidefeltet..

26. Delknapper av AddThis (gratis)

AddThis Social Share Plugin

AddThis er en av de beste løsningene for sosiale aksjeknapper, og å legge dem til WordPress er nå superenkelt takket være den gratis plugin-modulen AddThis Share. Bare installer plugin-modulen og bruk alternativene til å begynne å bygge delingsknappene. Velg en layout (sidefelt, inline eller tilpasset HTML), legg til en delingsteller, velg dine sosiale nettverk, angi stilalternativene dine og bruk avanserte innstillinger (for delingsterskel, følg melding og mer) før du publiserer delingsknappene. Du kan også bruke kortkoden til å legge til knappene dine til hvilket som helst innhold manuelt.

27. NextScripts: Social Networks Auto-Poster Free & Pro

NextScripts: Social Networks Auto-Poster

SNAP (Social Networks Auto Poster) av NextScripts er en freemium-plugin du kan bruke til å automatisk publisere og dele innleggene dine på sosiale medier. Koble opp til din Twitter-konto, Facebook-profil, Google+ side og mer enn 30 andre sosiale nettverk som støttes. Bruk deretter plugin-funksjonene til å sette opp hashtags, url-forkortelse, bilder og mer.

28. Arqam Social Counter

Social Counter Plugin for WordPress - Arqam

Info & NedlastingVis The Demo

Arqam er en utmerket retina responsiv sosial teller WordPress-plugin for å legge til sosiale lenker til ethvert WordPress-nettsted. Denne pluginen er rask og enkel å bruke – bare installer og få sprekker! Når den er installert og aktivert, legges Arqam til i dashbordmenyen. Herfra kan du legge til alle sosiale medieprofiler, samt tilpasse tellere til å si “Følgere”, “Lille monstre”, “Fans” eller noe annet du velger.

Herfra kan du også angi en hurtigbuffertid. Dette betyr at plugin bare oppdaterer tellere i henhold til tidsplanen du velger. Ved å plassere hurtigbufringen vil plugin kalle APIer sjeldnere, noe som kan øke hastigheten på nettstedet ditt. Og i tilfelle at en API er nede, lagrer Arqam tidligere verdier, slik at du aldri vil sitte igjen med en tom teller.

En av de beste funksjonene er dra og slipp-funksjonaliteten. For å ordne sosiale teller bare dra og slipp blokkeringene i sorteringsdelen av Arqam. På denne måten kan du sette de viktigste koblingene dine på sosiale medier først. For å lære mer om plugin-filen, sjekk funksjoner-listen nedenfor.

29. ShareBang

ShareBang Ultimate Social Share-knapper

Info & NedlastingVis The Demo

ShareBang er en komplett pakke med sosiale delingsknapper for WordPress. Det tar veien for besøkende som ser surfeatferd alvorlig, med 21 delingsknappeposisjoner (lokasjoner) og dedikerte 3 posisjoner for mobil spesielt optimalisert og WooCommerce to sosiale delingsknapper, det vil øke andelene og øke trafikken og øke salget.

ShareBang drives av det revolusjonerende panelet for det ultimate alternativet. Det gir deg muligheten til å tilpasse alt med +35 ferdige elegante knapper temaer med knapper tema skaperen som gir deg en veldig unik måte å lage knappene tema / stil.

ShareBang støtter +42 sosiale nettverk inkludert de store sosiale nettverkene og mobilapplikasjonene i dag tung bruk som WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Skype, line, Viber og mer.

ShareBang er først laget for nybegynnere – bare tre trinn og på 15 sekunder er du god til å gå. Det har standardoppsett for hver posisjon, slik at du ikke trenger å gå til hver enkelt og bruke mye tid på å konfigurere den. Du fokuserer på innholdet, og lar ShareBang gjøre resten for deg! Plugin-en inneholder også innebygd analyse som du kan spore hver innlegg / side / deleknapp og sammenligne slik at du kan ta god disseksjon.

Også A / B-testfunksjonen er inkludert, slik at du kan teste mellom forskjellige profiler for å vite hva som er det beste oppsettet for nettstedet ditt. Bygg postlisten din med MailChimp med etter delingsfunksjon som kan håndtere hvilken som helst kortkode! Du kan også oppmuntre de besøkende til å dele sidene dine ved å bruke sosial skapfunksjonen for å få flere andeler (dette er veldig godt egnet for rabattkuponger).

30. Instagram Photo Journal

Instagram Photo Journal

Info & NedlastingVis The Demo

Instagram Photo Journal er en kraftig og fleksibel WordPress-plugin som gjør det mulig å vise Instagram-innleggene dine som en fotodagbok for leserne dine. Det er mange fantastiske oppsett du kan velge med Instagram Photo Journal-pluginen! Legg til bildene dine som et klassisk rutenett, en respektabel bildekarusell eller en spennende uendelig glidebryter. Plugin-en inneholder også alternativer, slik at du kan begrense antall bilder som er lastet inn, spesifisere en hashtag eller sted å trekke fra og mer.

Plugin leveres til og med Instagram Journal Theme for å gjøre livet ditt enda enklere. Dette er flott hvis du ikke vil ha andre funksjoner på nettstedet ditt, bare installer det inkluderte temaet sammen med pluginen, legg inn Instagram-bruker-IDen din, og du er klar til å starte nettstedet ditt!

31. EmbedSocial

EmbedSocial - Plattform for verktøy for sosiale medier

EmbedSocial-plugin er en WordPress-plugin for visning av album i sosiale medier på et nettsted. Det er en profesjonell plattform som tilbyr funksjoner for individuelle og forretningsutviklere, som vil bruke et fullt støttet verktøy og som er villige til å betale en liten pris for det.

EmbedSocial er innebygd på mer enn 215.000 nettsider, og det brukes mest til å vise frem fotogallerier og fotoalbumer fra Facebook, Twitter og Instagram.

Plattformen er designet for at brukerne skal importere, administrere og lagre fotoalbum for langvarig bruk. Brukere kan videre tilpasse albumoppsettet, stille antall bilder per album, velge hvilke album de vil inkludere i et galleri, vise frem sosiale mediebilder i en lysbildefremvisning og lignende.

Plattformen blir kontinuerlig oppdatert med nye funksjoner, så nettutviklere blir åpent invitert til å foreslå alternativer som vil gjøre livet deres enklere. For alle nye brukere som vil prøve plattformen, er en 14 dagers gratis prøveversjon tilgjengelig, og den inkluderer alle PRO-funksjonene på plattformen. Glad innebygging!

32. Microblog-plakat

Microblog-plakat - automatisk publisering på sosiale medier

Microblog Poster-pluginen for sosiale medier for WordPress hjelper deg å publisere innholdet ditt til forskjellige sosiale nettverk automatisk. Plugin støtter flere kontoer per nettsted for sosiale nettverk, noe som betyr at du kan krysse innlegg til flere kontoer på samme sosiale nettverk. På toppen av det kan du formatere oppdateringsmeldingen for å lage forskjellige versjoner for de forskjellige sosiale nettverksplattformene. Plugin-en er enkel å konfigurere, bruke og støtter kortkoder.

33. Social Candy Widget (gratis) Jetpack – Social Module (Gratis)

Jetpack WordPress-plugin

Den siste plugin på listen vår er også en av de mest brukte gratis plugins som er tilgjengelige – Jetpack. Alt annet enn plugins for kjøkkenvasken stil opprettet av WordPress. Den legger til funksjoner i WordPress for gallerier, CDN, analytics og selvfølgelig sosiale. Jetpack Social funksjoner inkluderer spesielt enkle delingsknapper (via JetPack Deling, med støtte for 11 store sosiale nettverk, samt e-post til en venn), widgeter for sosiale medierikoner, Publiser sosial deling (som du kan bruke til å automatisk dele nytt innhold på alt det sosiale mediekontoer), Facebook-likebox eller side-widget, Twitter-tidslinje og mer, og plasser den øverst i vår beste programvare for plugins for sosiale medier.


Innpakking av de beste sosiale medier-plugins for WordPress

Forhåpentligvis likte du roundupen, og bestemte deg kanskje for å prøve en av de beste plugins for sosiale medier for ditt WordPress-nettsted. Hvilken plugin (eller plugins) for sosiale medier bruker du på WordPress-nettstedet ditt? Har jeg utelatt en plugin eller to som du mener burde ha dukket opp i dette innlegget? La meg vite tankene dine om hvilke som virkelig er de beste sosiale medie-plugins for WordPress i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me