Beste medisinske WordPress-temaer for leger og sykehus

Legeryrket er et konkurrerende felt. Enten du er en lege som søker nye pasienter, et fødselssenter, en helse- og velværeorganisasjon, en lokal klinikk eller et nettverk av medisinske kontorer, trenger du et fantastisk nettsted. Medisinske nettsteder skal være profesjonelle, enkle å lese og inkludere støtte for bildegallerier, glidebrytere og selvfølgelig et kontaktskjema i det minste. I dag vil vi dele de beste medisinske WordPress-temaene fra hele nettet for å hjelpe deg med å bygge den moderne og profesjonelle nettsiden din helsevirksomhet krever.


Dette innlegget er en fantastisk samling av de beste WordPress-temaene som passer leger og helsepersonell for øvrig. Leter du etter et flott WordPress-tema for helsevesenet ditt? Er du en WordPress-utvikler som ønsker å wow helsepersonellet (e) med god design og funksjonalitet som er synonymt med WordPress-temaer? Vel, lene deg tilbake og glede oss over listen, og vær så snill å dele tankene dine i kommentarfeltet på slutten!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Medin – Medical Center WordPress Theme

Medin - Medical Center WordPress Theme

Medin-temaet er en flott måte å bygge det medisinske nettstedet ditt på. Enten kontoret ditt er fokusert på plastisk kirurgi, laserterapi, dermatologi, tannbehandling, kryoterapi, pediatri eller annen spesialitet Medin er full av gode alternativer for å designe nettstedet ditt. Temaet er responsivt og netthinneklart, så det ser bra ut på alle enheter, og de innebygde temalayoutene (klinikk, kirurgi og tannlege) gjør det enkelt å komme i gang.

Du kan også bruke den medfølgende WPBakery-sidebyggeren til å lage dine egne tilpassede oppsett. Bare legg til sideelementer og dra og slipp dem på plass. Det er før / etter attester, to gallerivarianter, et innebygd bestillingsskjema for avtaler, klebrig meny, tilpassede sider og mer. Plus Medin støtter RTL og er Polylang-kompatibel slik at du kan opprette ditt medisinske nettsted på hvilket språk du måtte trenge.

2. MedicalPRESS

MedicalPress Health & Medical WordPress Theme

Hvordan går det med helsevesenets markedsføring? Hvis du ikke kan si det er flott, er kanskje WordPress-temaet roten til dine elendigheter. For å øke potensielle kunder på det medisinske nettstedet ditt, trenger du et målrettet WordPress-tema, for eksempel det vakre MedicalPress. Bygget på Twitter Bootstrap, med fire typer avtaleformer, to typer glidebrytere og omfattende liste over temalternativer og andre funksjoner, MedicalPress er et flott tema for blant annet leger, tannleger, helseklinikker, sykehus og kirurger. Funksjonene inkluderer responsiv design, flerspråklig støtte (WPML-plugin), SEO-vennlig, Google-skrifter, inkludert tema for barn og full dokumentasjon.

3. Totalt

Totalt flerbruks WordPress Theme Medical hjemmeside

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Med mange gode funksjoner er Total virkelig det eneste WordPress-temaet du trenger! Selv om dette temaet ikke var spesielt designet for medisinske nettsteder, gjør alle de flotte funksjonene og fleksible alternativene det enkelt å tilpasse til dine behov. Eksempel 29 av kassen til hjemmesiden (sett over) for å se hvordan dette temaet bare kan passe perfekt for ditt medisinske nettsted. Temaet ble utviklet her på WPExplorer og kan skryte av følgende funksjoner blant andre: ubegrensede oppsett, brukervennlige Drag & Drop-sidebygger, hurtigoppsett (takket være eksempeldataene), WooCommerce-klare, tilpassede skrifttypealternativer, ubegrensede fargealternativer, skapt av en elite forfatter, fantastisk støtte, bygget med kjærlighet :), hyppige og automatiske oppdateringer, og mye, mye mer!

Dette er mitt favoritt tema og jeg har brukt 100+ opp gjennom årene. Det er funksjonsrikt og støtten er ypperlig. I tillegg jobber utvikleren med å forbedre temaet med jevnlige oppdateringer. – Mike

Total er et flott WordPress-tema for leger og enhver annen profesjonell i helsevesenet (eller noen andre for den saks skyld).

4. Legemiddel

Medicenter Health & Medical WordPress Theme

Kanskje du ikke er lege, men en markedsføringsspesialist som er målrettet leger. Ønsker du å lage et flott nettsted for markedsføring av helsetjenester som Medical Website Academy? Hvis du rungende sa ja, vil MediCenter WordPress-temaet gå langt i å nå målet ditt. Det er ikke slutten på det. Dette temaet er fremdeles egnet for leger og andre medisinske relaterte felt.

MediCenter inkluderer to oppsett – eske eller full bredde. På denne måten kan du tilpasse temaoppsettet slik at det passer til din bedrift eller veldedighet. Pluss at begge layoutene er lydhøre, så nettstedet ser bra ut på alle enheter. Tilpasningene stopper ikke der. Du kan velge mellom 6 inkluderte fargevalg, eller lage et som er helt ditt eget. Dette betyr ubegrensede fargekombinasjoner! Det er også over 20+ sideoppsett, 200+ ikoner og 80+ skrifter å velge mellom, slik at du virkelig kan gjøre dette temaet til ditt eget.

5. Diktate

Diktere helse og medisin WordPress Theme

Dette 6-i-1 WordPress-temaet har et rent og moderne utseende som passer for legenes arbeid. Samtidig kan du bruke temaet til andre skjønnhetsrelaterte prosjekter som mote, spa eller salong. Temaet er populært for følgende funksjoner: responsiv design, flerbruks-tema, Visual Composer-integrasjon, Layer Slider-plugin-kompatibilitet, WordPress flerspråklig støtte, WooCommerce-støtte, kortkodefunksjoner, forbedrede temalternativer, SEO klar, avansert adminpanel, parallakseksjoner, Google-skrifter, Font Awesome-ikoner støtter og mer. Diktat inkluderer også støtte og gratis oppdateringer.

6. SoulMedic

+ Soul Medic Helse og medisin WordPress Theme

SoulMedic er et populært WordPress-tema for leger og helserelaterte nettsteder med en flat og minimalistisk design. Temaet har følgende funksjoner: SEO klar, WPML / Oversettelseskompatibel, gratis hendelseskalenderplugin, MailChimp Nyhetsbrev-widget, WooCommerce-støtte, tematilpasning, mega-menyer, fullt responsiv design, Layer and Revolution glidebrytere, 20 forhåndsdefinerte skins, kortkode-funksjonalitet, seks typer malsider, fem typer tilpassede widgeter, HTML5 + CSS3, Google Web-skrifter, full dokumentasjon og mer.

7. Paeon

Paeon helse og medisin WordPress Theme

Er du fast med ditt medisinske eller helserelaterte prosjekt? Leter du etter et medisinsk WordPress-tema for å ta helsevesenet til neste nivå? Paeon er din vei ut. Paeon er enkel å tilpasse hva med sin minimalistiske og unike design og en omfattende liste over temalternativer. For en liten pris vil du få et fantastisk WordPress-tema som sprekker i sømmene med funksjoner som responsive oppsett, Google Web-skrifter, fargevelger med ubegrensede fargeskjemaer, en responsiv glidebryter, personal- og tjenesteadministrasjon, avanserte temalternativer, bakgrunnsbilde av tittelen, tilpasset widgets, dokumentasjon og support.

8. Vi bryr oss

Vi bryr oss helse og medisin WordPress Theme

We Care er et WordPress-tema i full bredde, men responsivt som passer for alle helsepersonell. På landingssiden finner du en fantastisk glidebryter med HD-grafikk. På toppen av det ser du et arbeidsavtaleskjema som hjelper deg med å slå bakken. Andre funksjoner inkluderer brede og boksede oppsett, ubegrensede porteføljer, ubegrensede skyvekontroller, support, visuell kortkodegenerator, avanserte administrasjonsalternativer, IE8-støtte, Google Web-skrifter, Font Awesome ikoner og AJAX kontaktskjema blant andre. Du trenger virkelig ikke å bryte banken for å bygge et fantastisk nettsted hvis du prøver We Care.

9. Panacea

Panacea Health & Medical WordPress Theme

Hvis du leter etter et elegant og moderne tema for helsevesenet ditt, må du ikke se lenger; Panacea har du dekket. Dette parallaxtemaet kan skryte av en mengde fantastiske funksjoner, og hjelpe deg med å levere helsemessige markedsføringsmeldinger uten å svette. Panacea kommer med mange funksjoner, inkludert en responsiv HTML5 + CSS3-design, demoinnhold, støtte for netthinnebilde, integrasjon av kontaktskjema 7, Google-skrifter, Font Awesome-ikoner, ubegrensede farger, tilpassede innleggstyper, automatiske oppdateringer, Bootstrap 3.0, osv..

10. Maxi helse

Maxi Health WordPress Theme

Maxi Health er et responsivt medisinsk premium WordPress-tema perfekt for legekontorer, tannlegepraksis og andre i helsevesenet. Med enkle temalternativer er Maxi Health et godt valg for å lage et nettsted raskt.

Temaet har to sidebyggealternativer. Den første er en tilpasset kortkodegenerator som kan brukes til å lage grunnleggende sideoppsett og er perfekt hvis du vil bruke de innebygde layoutene og sidestilene som er inkludert i temaet. Det andre alternativet ditt er å bruke den medfølgende Visual Composer sidebygger-plugin. Uansett hvilket sidebyggealternativ du velger (eller til og med hvis du bruker temaet og eksempelsidene som det er) er det mange andre enkle alternativer i adminpanelet og live WordPress-tilpasningen for å endre farger, skrifter, overskrifter, sidefelt og mer. Andre temafunksjoner inkluderer et klebrig menyalternativ, adminpanel for tilpasset tema, FontAwesome-ikoner-støtte, tilpassede Google-skrifter og mer.

11. Medisin

Medisin Helse og medisin WordPress Theme

Medisinske WordPress-tema er forfatter av CMSMasters, og er den perfekte løsningen for helse- og medisinske nettsteder. De (CMSMasters) fikk dette mesterverket helt fra ser ned til funksjonalitet. Med flotte glidebrytere, flere widgetområder, fantastiske farger, serviceadministrasjonsfunksjoner, blogg, attester og mer, er Medicure innbegrepet av WordPress temautvikling. Temaet kommer med massevis av andre funksjoner, slik at du kan få Medicure til å jobbe hardt for helsevesenet ditt.

12. Medica PRO

Medica PRO Helse og medisin WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette passende navngav WordPress-temaet ble opprettet av ThemeIsle for medisinske fordeler. Medica PRO er et profesjonelt designet (noe som betyr at det gir nettstedet ditt at bedriftszazz) WordPress-tema best kjent for følgende funksjoner responsive HTML5 + CSS3-design, SEO-vennlig, tvers av nettleserkompatibilitet, nyttige temaalternativer, ubegrensede fargealternativer, kortkodefunksjonalitet, oversettelse klar, god støtte, widget-klar bunntekst og sidefelt osv.

13. Healthflex

Healthflex WordPress Theme

Healthflex er et premium WordPress-tema, utviklet for behovene til medisinsk og helsepersonell som leger, sykehus, medisinske klinikker, leger, velværesentre, helseprodukter eShops og mer. Med en ett-klikk demo-installasjonsprogram og et bredt spekter av demoer, er det en enkel og grei prosess å sette opp nettstedet ditt. Du kan finjustere og tilpasse nesten alle aspekter av temaet uten kodingskunnskap.

Dette WooCommerce-klare temaet leveres sammen med den kraftige Visual Composer Drag & Drop Page Builder, Revolution Slider og Redux Options Framework. Disse svært intuitive verktøyene gir deg total kontroll over utformingen av sidene og deres respektive deler, samt utseendet og følelsen av alle tilgjengelige elementer, kortkoder og widgeter.

Du kan enkelt opprette avtalebestillingsskjemaer, legge til prisplaner, integrere MailChimp-abonnementskjemaer, krydre nettstedet med Parallax-seksjoner og animerte elementer, legge til Google Maps og mye mer. Med tilpassede fargesett, hundrevis av Google Web-skrifter og FontAwesome-ikoner, muligheten til å legge til tilpassede CSS og JavaScript og overstyre Temaalternativer på en per-side-basis, er det ingen grenser for hva du kan lage med Healthflex.

14. HealthPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress Theme

Passer for leger, tannleger, sykehus, helseklinikker, kirurger og andre helse- eller medisinske nettsteder. HealthPress er et annet flott tema å vurdere. Innstillingene for livetilpasning gjør design av nettstedet til en lek. HealthPress er utviklet av InspiryThemes, og har enkle og omfattende temalternativer, ekstra Revolution-glidebryter, responsiv design, SEO-klar, WPML / Oversettelseskompatibel, kortkodefunksjon, osv..

15. MedicalPlus

Medical Plus - Responsive Medical and Health Theme

Medical Plus er et enkelt fremhevet WordPress-tema som er lett for øynene. Temaet har en kompakt og minimalistisk design. Men ikke la den forenklede designen slippe deg løs. Medical Plus er praktisk og praktisk takket være mylder av funksjoner som SEO-alternativer, live fargevelger, sidebygger, funksjonsrikt adminpanel, seks bunntekstoppsett, klar til oversettelse, bakgrunn, logo og font uploader, pristabell, kortkode funksjonalitet og mye mer!

16. MEDICO

Medico helse og medisin WordPress Theme

Hvis du elsker Foundation 4-rammeverket, responsiv design og mange kortkoder, vil du ha en flott tid med det fantastiske Medico-temaet. Medico er forfatter av PremiumLayers, og kan skilte med mange flotte funksjoner som tilpasset widget, et fullt funksjonelt avtaleskjema, avanserte administrasjonsalternativer, ubegrensede porteføljer, en visuell kortkodegenerator, temastøtte, responsiv layout, HTML5 lyd / video support, ubegrensede farger, Google Web Font, Font Awesome ikoner, og det er fullt kompatibelt med WooCommerce 2.0.x.

17. MEDICOM

Medicom Health & Medical WordPress Theme

Hvis du ønsker å skape en formidabel online tilstedeværelse for helsevesenet, må du bruke pengene dine med omhu. Du trenger et tema som tar vare på kundene dine og bankbalansen. For å oppnå dette, må du gå for flott temateknologi og fantastisk design. Medicom tilbyr dere begge deler, og ett blikk på temaet vil overbevise deg om at det er akkurat det du leter etter hvis du har en ting for helsides glidebrytere og mye mellomrom. Dette fullt responsive temaet leveres med flotte funksjoner, inkludert Bootstrap 3.0, Visual Composer Page Builder, Font Awesome ikoner, mega-meny og tre forskjellige bloggoppsett blant annet.

18. Helsestasjon

Helsesenter Helse & medisin WordPress Theme

Dette fullt responsive WordPress-temaet tilbyr deg fire typer oppsett slik at du kan endre utseendet på nettstedet ditt med et enkelt klikk. Du kan velge: Hjem + Avtaleskjema, Hjem + Tilpassede servicebokser, Parallax Hjem eller Hjem + En sides meny. Som du ser er du godt dekket så langt estetikken går. Men hva med funksjonalitet? Her er noen funksjoner som er verdt å nevne: ingen programmeringsferdigheter kreves, administratoralternativpanel, videoopplæringsprogrammer og konfigureringsveiledning, dra-og-slipp-sidebygger, den populære glidebryteren for Revolution, gratis levetidsoppdateringer og support, WooCommerce, osv..

19. Helsesenter

Healthcentre WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Healthcentre er et førsteklasses helse- og medisinsk WordPress-tema laget spesielt for medisinsk fagfolk. Dette responsive temaet er perfekt for sykehus, klinikker, medisinske leverandørfirmaer, leger, medisinske blogger og mer. De enkle å bruke fargeskjemaer, forhåndsinnstilte bakgrunnsalternativer, sidemaler, tilpassede typografimuligheter og innebygde tjenester og prosjekter innleggstyper gjør dette temaet til et fantastisk valg for ethvert medialt nettsted.

20. Leger Pro

Doctors Pro - Medical WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Leger er et nydelig WordpRess-tema som oss fullt responsive, SEO-optimalisert og har mange tilpassingsalternativer. Det er helt riktig for å opprette et nettsted for et medisinsk senter, et profesjonelt nettsted for et lege eller et tannlegekontor, et markedsføringssted for helse- og skjønnhetssentre, en ambulanse- eller helsevesenets nettsted og mer. Temaet er også RTL-klart, inkluderer støtte for hundrevis av Google-skrifter, Font Awesome-ikoner, ubegrensede farger og tematilpassingsalternativer.

21. Vital Health

Vital Health & Medial WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Det bør ikke være vanskelig å opprette et nettsted for et helse- eller medisinsk nettsted. I stedet gjør det å bruke et tema som Vital det superenkelt. Dette temaet ble laget med tanke på leger, tannleger, terapeuter og annet helsepersonell. Dette temaet kombinerer støtte for innleggstyper som attester, personale og tjenester med mange tilpassingsalternativer via WordPress-tematilpasseren for å gjøre det perfekte, medisinske nettstedet ditt enkelt. Vital er også kompatibel med WooCommerce og Gravity Forms.

22. Procare

Procare - Medisinsk WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Procare for WordPress er et fantastisk tema for mediale nettsteder. Dette responsive og SEO-vennlige temaet inneholder funksjoner du trenger for å legge til pasienttjenester, lage lege- og personalprofiler og mer. ProCare inkluderer temalternativer for 600+ Google-skrifter, og Ajax-kontaktskjema, 300+ retina-klare ikoner, tilpassede farger og mye mer.

23. Medikit

Medikit - Helse og medisin WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

MediKit WordPress-temaet bruker Google Material Design-prinsipper for forskjellige medisinske temaelementer. Det rene og nettleservennlige designet gjør MediKit perfekt for alle slags medisinske, helse-, lege-, terapeut-, sykehus- og andre lignende nettsteder. Temaet er oversettelsesklart, inkluderer flere blogglayoutstiler, 3 sidemaler for lege / ansatte, 3 servicealternativer, mange typografimuligheter, 3 menystiler, ubegrensede farger og mye mer.

24. LT Medical

LT Medical Onepage WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

LT Medical er et elegant og responsivt WordPress medisinsk tema. Utviklerne inkluderer innebygde alternativer for ubegrensede farger, enkle å bruke snarveier, en responsiv layout og mer.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - WP eCommerce Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du eier et apotek, vitaminbutikk eller et medisinsk leverandørfirma, er DW PharmaStore det perfekte WordPress-temaet for deg. Dette nydelige temaet inkluderer full støtte og styling for den populære WooCommerce-plugin. Dette gjør det enkelt for deg å vise frem produktene dine på nettet. Temaet inkluderer også innebygde alternativer for en tilpasset layout, analysekode, tilpassede farger, paginering og mer. DW PharmaStore inkluderer til og med en sidebygger så vel som sidemaler.

26. Puls

Puls-fysioterapi medisinsk WP-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Pulse er et nisje WordPress-tema designet for den fysioterapeutiske medisinske industrien. Temaet inkluderer funksjoner som er spesifikke for fysioterapeuter, idrettsmedisinske utøvere, rehabiliteringssentre, akupunktur og annen terapipraksis. Utviklet for å inkludere funksjoner for tilpassede prissettingstabeller, gallerier, kontorplasser, karrierer og mer.

27. MyMedic

MyMedic WordPress Theme

MyMedic er et nydelig medisinsk WordPress-tema som er både mobilvennlig og brukervennlig. Temaet inneholder innstillinger for å legge til sosiale lenker, lege- og personalprofiler, forskjellige avdelingssider, et tilpasset bestillingsskjema for avtaler, fotogallerier, en full blogg og mer. MyMedic er priset til bare $ 39 for enkelttemaet, men for bare $ 10 mer kan du få Alle temaer pakker fra ThemeJunkie-tema for bare $ 49 (som er en fantastisk avtale!).

28. iMedisinsk

iMedical WordPress Theme

iMedical er et moderne medisinsk WordPress-tema designet for leger, fastlege, veterinærer, medisinske sentre, generell praksis, helsepersonell, spa og mer. Temafunksjonene inkluderer en nydelig responsiv layout, 2 mega menytyper, en brukervennlig sidebygger, en premium tidsplanplugin, 5 tilpassede innleggstyper (for leger, avdelinger, tjenester, attester og glidebryter), tilpassede widgeter, SEO-optimaliseringsalternativer og mer.

29. Lege

Leger WordPress Theme

Som et medisinsk verktøy for å bygge medisinsk nettsted, har medisin 9+ fullt møblerte, nisjebaserte hjemmelayouter som kan tilpasses ytterligere og til ekstrem brukervennlighet. Oppsettet på hver side er så rent og anstendig at du ikke kan hjelpe deg med den. Du kan trygt bruke den til nettsteder for leger, sykehus, klinikker, tannleger, laboratorier, hematologitjenester, øyepleie, hårtap, medisinbutikker og så videre.

Medisinsk alt-i-ett medisinsk WordPress-tema har et avansert avtalehåndteringssystem. Det gir legene og leverandørene av medisinske tjenester muligheten til å lage så mange tidsluker de vil for tilgjengeligheten. De kan også nevne tiden de vil gi til hver pasient.

På samme måte er bloddonasjonssystemet til medisineren meget avansert og sofistikert. Bloddonasjonsskjemaet åpnes som en popup og ber om nødvendig informasjon fra den som donerer. Med det komplette handlingsstyringssystemet integrert i temaet, kan du til og med bruke det til en medisinsk online butikk. Eller motta online betalinger for medisinske tjenester, utstyr og gjenstander.

Andre avanserte funksjoner i temaet inkluderer funksjoner, som Henvis en pasient, Få gratis konsultasjon (skjema), Ekte historier, Prestasjonsfakta og sider for tjenester, forsikring, avdelinger, team og arrangementer, osv..

30. Medisinsk klinikk

Medisinsk klinikk - Helse og lege Medisinsk WordPress Theme

Medisinsk klinikk er et flott alternativ for helsekontorer av alle slag. Enten du er lege, terapeut, tannlege eller til og med helseforsikringsbyrå, dette temaet er fullt av funksjoner du helt sikkert vil elske. De flere innebygde stiler for bloggen, porteføljen og tjenestene dine gjør det enkelt å sette opp nettstedet ditt. I tillegg inkluderer temaet støtte og styling for WooCommerce, slik at du også kan selge dine egne produkter! Andre temafunksjoner inkluderer innholdsmaler, tilpassede snarveier, farge- og fontvalgere, mega-menyer, skyvekontroller og mer.

31. Medicare

Medicare - Doctor, Medical & Health Theme

Lag ditt eget nettsteddesign og sidelayout med Medicare WordPress-temaet. Dette helse- og medisinske temaet inneholder spesifikke funksjoner som før og etter utstillingsvindu, avtalebestilling, åpne timer / timeplan, tilpassede medisinske ikoner, estimatkalkulator og full WooCommerce-støtte. I tillegg er det enkle tilpasningsalternativer som Fet sidebygger, live WordPress-tilpasning og mange Google-skrifter.

Over til deg…

Med denne listen har du overhodet ingen unnskyldning for å bygge et nettsted med et tema under under gjennomsnittet. Velg en som passer dine behov, men hvis du har det vanskelig med valgene, vil jeg (igjen) anbefale Total – Responsive Multipurpose WordPress Theme. Vet du om andre fantastiske WordPress-temaer for leger? Gi oss beskjed i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me