Ideelle organisasjoner og organisasjoner krever rimelige alternativer for nettsteder som lar dem holde mesteparten av ressursene tilgjengelige for arbeidet de ble opprettet. WordPress er raskt, enkelt å lære og bruke, og tilbyr et stort antall temalternativer på nettstedet. Pluss at WordPress er sannsynligvis et av de rimeligste nettstedalternativene som er tilgjengelige siden ethvert brukernivå kan kjøpe og laste opp et tema for å opprette nettstedet (ingen utvikler kreves).


For et ideelt eller kirkelig WordPress-tema er det noen få funksjoner du må ha. Det er veldig viktig å ha organisert informasjon. Besøkende skal kunne forstå meldingen eller formålet ditt. En layout med fokuserte nøkkelfunksjoner (for eksempel oppdrag, programmer, tjenester osv.) Og en responsiv layout er ideell. Et innebygd donasjonssystem er også en flott funksjon å se etter, men tenk på dette som en bonus siden du alltid kan installere en donasjoner WordPress-plugin senere.

Når jeg husker alt dette ovenfor, søkte jeg høyt og lavt etter fantastiske temaalternativer som jeg trodde du kunne like. Ta en titt på toppvalgene våre for 30 av de største ideelle og kirkerelaterte WordPress-temaene nedenfor!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Jubileum

Jubileumskirke WordPress tema

Jubilee er et raskt WordPress-tema med kreativ stil. Velg mellom organiske, kantete eller firkantede former for å gi kirkens nettsted det “i dag” utseendet du ønsker. Den har en “klissete” meny og mobilvennlig design for å gjøre surfingen til en glede for besøkende. Jubilee er et vakkert, brukervennlig tema laget for å hjelpe flere mennesker gjennom kirkedørene dine. Dette WordPress-temaet bruker gratis Church Content-plugin for publisering av prekener (podcasting er mulig), arrangementer, campusplasseringer og teamprofiler. Det kan tilpasses veldig godt, og sports en innebygd hjemmesidebygger med live forhåndsvisning som ikke kan være enklere å bruke.

2. Jorden

Earth Eco Miljø WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Earth nonprofit-tema opprettet av WPExplorer, ble opprettet med miljø- og miljøbyråer i tankene, men er flott for alle ideelle organisasjoner. Dette temaet har en front-end dra & slipp side byggherre, Aqua Resizer-skript for bilder, egendefinerte widgeter og mer. Dette enkle å bruke temaet kommer også med en innebygd Ajax-kalender og 3 unike maler for kalenderen (kalender, liste og hendelsesnett).

3. Lagret

Reddet kirke WordPress-tema

Saved er et sofistikert men likevel brukervennlig WordPress-tema. Det er den mest imponerende funksjonen som er hjemmeside-byggherren i sanntid. I stedet for å måtte kjøpe et komplisert plugin for sidebygger, skriver du bare inn Customizer og ordner widgeter. Hjemmesiden er et widget-område som du kan dra hvilken som helst widget til. De kirkesentriske widgetene som temaet kommer med er spesialdesignet for bruk på hjemmesiden. Kirkens hjemmeside vil ha et veldig tilpasset utseende med lagret WordPress-tema.

Som et WordPress-tema for kirker, har Saved funksjoner for ting som prekener og begivenheter. Innleggstypene for disse kommer fra Church Theme Content-plugin, som er den høyest rangerte plugin-pluginen på WordPress.org. Det er gratis. Du kan publisere lyd, video og tekst prekener. De kan klassifiseres etter serier, tema, foredragsholder og bok. Automatiske arkiver er tilgjengelige for besøkende for å bla gjennom disse taksonomiene, eller de kan se prekener fra nyeste til eldste.

Hendelser kan vises i en månedlig kalender så vel som i et listeformat. Gjentagende hendelser kan konfigureres slik at du sparer tid. Andre nyttige funksjoner som er lagret for å lage en kirkewebside, er steder med kart, personalprofiler, oppføringer fra departementet og vitnesbyrd. Du kan også podcast dine prekener og tilpasse farger og skrifter. Saved er et mobilvennlig WordPress-tema. Den passerer Googles mobiltest med flygende farger til fordel for telefonbrukere og kirkens rangering av søkemotorer.

4. Oppsøkende Pro

outreachpro-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Outreach Pro er et rent og enkelt ideell og veldedig WordPress-tema laget av StudioPress. Temaet er et flott nettstedalternativ for veldedighetsorganisasjoner, kirker, ideelle organisasjoner, hjelpegrupper, miljøvennlige grupper, skolesamlinger, evangelister og mer.

Dette temaet er en perfekt start på et nettsted for en nonprofit. Outreach inkluderer en flott hjemmeside som inneholder en glidebryter, viktige sidekoblinger og en utropsseksjon. På denne måten kan du legge til din viktigste informasjon på siden brukerne ser først. Som ideell virksomhet kan det være lurt å inkludere lenker til sider om organisasjonen din, oppdraget ditt, når og hvor du møtes, personalets eller medlemmers bios, eller kanskje en lenke til ditt nåværende innsamlingsaksjon eller crowdfunding-prosjekt. Du kan også sette inn forskjellige mediefiler til et hvilket som helst innlegg eller side ved hjelp av WordPress mediebibliotek for å legge til prekenopptak, pdf-hendelsesflygere eller til og med salgsfremmende videoer som du kan dele med leserne dine..

Outreach Pro er et barnetema bygget for Genesis Framework. Dette betyr at Outreach Pro rett utenfor boksen inkluderer alternativer for skrifter, innlegg per side, gjengede kommentarer, annonsering, endring av automatisk bilde, forskjellige widgets og mer. I tillegg har temaet ekstra funksjoner som er det hele, inkludert fargeskinn, sosiale ikoner for header og en tilpasset topptekst.

5. PoliticalPress

politicalpress-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

PoliticalPress er et responsivt politikk- og kampanjerelatert WordPress-tema tilgjengelig på ThemeForest. Dette temaet er en flott måte å skaffe støtte til ditt parti eller representant. I politikk er image alt så det å ha et topp nettsted er et must. PoliticPress leverer på alle fronter. Temaet er elegant og elegant, men helt funksjonelt. Hjemmesiden er dristig, men ikke overveldende, og inneholder viktige høydepunkter du vil dele med leserne dine (for eksempel nylige blogginnlegg og nye galleriartikler). Kampanjesporskyveren er et flott tillegg til hjemmesiden, da den viser brukerne nøyaktig hvor du eller din organisasjon vil være i løpet av de kommende månedene (med tilpassede tagliner og bilder lagt til for hver dato).

Du kan enkelt legge til all informasjonen du trenger om kandidaten din eller saken din ved å bruke PoliticalPress ‘inkluderte sidemal for en biografiside. Temaet inkluderer også støtte for den gratis Alt-i-ett-hendelseskalenderen WordPress-plugin etter time.ly, slik at du kan legge til en fancy, filtrerbar kalender med alle dine kommende opptredener, taler, pengeinnsamlere og andre arrangementer.

6. Biosfære

biosfæren-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Støtt dine miljø- og miljømessige årsaker med Biosphere. Dette lyse og muntre crowdfunding-temaet gjør det enkelt å legge til hvert av de forskjellige prosjektene dine, legge til gallerier og samle inn donasjoner. I tillegg inkluderer temaet støtte for BudyPress sosiale nettverk, WooCommerce e-handelsbutikker og mer!

7. Utvandring

Exodus Church Theme

Exodus er et moderne kirke- og ideell stil WordPress-tema laget av ChurchThemes.com. Den fleksible designen og de flotte funksjonene gjør dette temaet perfekt for religiøse og samfunnsgrupper, ideelle organisasjoner og til og med små bedrifter.

Oppretting og administrasjon av nettstedet ditt bør ikke ta timer og timer på slutten. Og med Exodus vil det ikke. ChurchThemes.com har innebygd flotte alternativer som gjør det enkelt å sette opp nettstedet ditt. Pluss å legge til innhold er en lek. De inkluderte tilpassede innleggstypene for arrangementer, prekener, lokasjoner, ansatte, gallerier og blogg sørger for at du legger til innholdet ditt der det hører hjemme, slik at leserne raskt kan finne hva det er de leter etter. Exodus støtter også flere innleggsformater, inkludert tekst-, lyd- og video-prekener, så vel som nyttige metalternativer som gjentakende hendelser eller hendelsessteder.

Vil du tilpasse utseendet til temaet ditt også? Ikke noe problem – den innebygde WordPress Theme Customizer tar gjetningen ut av fargetilpasninger og fontendringer. Bare naviger til Customizer fra WordPress-dashbordet og gjør designredigeringene dine (bare klikk, ingen kode). Det beste er at du kan se endringene dine i en live forhåndsvisning før du forplikter deg til dem. Andre temafunksjoner inkluderer en tilpasset hjemmesideoppsett, ubegrensede sider, opplasting av tilpasset logo, flat design, seksjonsbannere, avansert søk og mer. Exodus inkluderer til og med tilpassede widgets for kirketype for å legge prekener, begivenheter, personer, gi, gallerier og mer til sidefelt eller bunntekst..

8. Evangelist

evangelist-kirke-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Evangelist er nydelig WordPress-tema fra kirken og ideer laget av ThemeFuse. Dette temaet er perfekt for veldedighetsorganisasjoner, samfunnsgrupper, kirker og andre ideelle organisasjoner. En sentral funksjon er hendelseskalenderen. De fleste kirker og veldedige organisasjoner er bygget rundt samfunnet av mennesker som aktivt deltar. Med den fargekodede detaljerte hendelseskalenderen kan du holde medlemmene informert om kommende møter, arrangementer og innsamlingsaksjoner. Det er til og med en kommende hendelsesdel som du kan legge til på hjemmesiden din, slik at besøkende raskt kan se hva som skjer. En annen bemerkelsesverdig egenskap hos Evangelist er alternativet å laste opp lydfiler. Dette kan brukes til å legge til nedlastbare prekener, sanger, spillelister, møte memoer, podcaster og mer. Hver vises med en tittel, og spill / nedlastningsknapper.

9. Tilgiv

tilgitt-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Forgiven er et elegant og moderne WordPress-tema i kirkenes stil, med mange nyttige funksjoner enhver sosial eller religiøs gruppe vil elske. En sidetilpasning, dra & slipp-byggherre, premium Revolution Slider, kraftige prekenalternativer, WooCommerce e-handelsbutikkstøtte, tilpassede arrangementer og stabssider pluss flere er alle grunner til at dette temaet vil være flott for din kirkeside..

10. Maranatha

WordPress-tema fra Maranatha kirke

Maranatha er et WordPress-tema i kirken med en fantastisk, langrullende hjemmeside og alle funksjoner som en kirkeside trenger. Den er veldig mobilvennlig og bruker en “klebrig” -meny som festes til toppen av skjermen mens du blar slik at den alltid er innen rekkevidde. Dette er spesielt nyttig for brukere på telefoner. Hjemmesiden inneholder flere seksjoner med fotobakgrunner og en parallaksinspirert effekt. Bruk disse til å fremheve kirkens hovedinnhold, slik som en velkomstmelding, din beliggenhet, prekener, hendelser osv. Det er veldig tilpassbar – bare dra og slipp.

Når vi snakker om tilpasning, har du kontroll over farger, skrifter og mye mer. Last opp logoen din eller bruk tekst med et tilpasset skrifttype. Et utvalg av høykvalitets skrifter er inkludert. Og siden den bruker WordPress’s Customizer-funksjon, kan du se endringene dine i en live-forhåndsvisning før du ruller dem ut til de besøkende (se demo for eksempel tilpasninger). Du kan bringe menighetens nettsted oppdatert med et design som samsvarer med kirkens personlighet med dette WordPress-temaet. Legg også merke til de avrundede knappene med tynne linjer og det smale innholdsområdet for mer komfortabel lesing. Maranatha er designet for dagens brukere.

Dette WordPress-temaet bruker det høyt rangerte plugin-innholdet for Church Theme Content for å håndtere prekener, begivenheter, mennesker og steder. Du kan publisere prekener som lyd, video og tekst – pluss, ta med PDF-notater. Kategoriser prekener etter serie, emne, bibelbok, foredragsholder og tagg. Dens indeksmaler gjør dette kirketemaet unikt i forhold til andre. Du kan bruke dem til å lage en side som viser den nyeste serien, en aktuell indeks, et prekenarkiv etter dato og mer. Andre funksjoner er en full hendelseskalender og en mal laget for å liste opp departementene dine.

11. Oppstand igjen

Gjenopplive-kirke-veldedighet-wordpress-tema

Resurrect er et responsivt WordPress-tema fra kirken og ideelt utviklet for vanlige mennesker – du trenger ikke å være et design eller koder for å bruke Resurrect for å opprette nettstedet ditt. ChurchThemes.com gjorde det enkelt for deg å bygge det perfekte nettstedet for kirken din eller ideell virksomhet ved å bruke den innebygde hjemmesidemalen og tilpassede widgeter. Så er det Theme Customizer som gjør det raskt og enkelt å redigere farger, skyveinnstillinger og andre endringer og se dem live før du lagrer. Resurrect inkluderer også tilpassede innleggstyper for arrangementer, personer, lokasjoner og prekener i tillegg til bloggen for å gjøre det enkelt å legge til og organisere innholdet ditt.

Hva er bra med innhold hvis leserne ikke finner det de leter etter? Gjenoppstå med funksjoner for å søke prekener etter emne, serie, foredragsholder eller dato. I tillegg kan du legge til kategorier og koder i innleggene dine, slik at leserne og medlemmene dine kan se emnene som interesserer temaet. Andre gode alternativer inkluderer personalprofiler, støtte for tilbakevendende hendelser og flere stedsstøtter (dette er en flott funksjon hvis du har mer enn ett sted, et sett med steder hvor du regelmessig møter eller viktige tilbakevendende stedsplasser).

Resurrect har mange andre gode funksjoner som vi har listet opp nedenfor, for eksempel mange tilpasningsalternativer (fargevalg, bakgrunn, skrifter osv.). pluss at det er lett å komme i gang med den elektroniske temadokumentasjonen, inkluderte eksempeldata og den gode støtten du vil motta fra ChurchThemes.com-ansatte. Dette pluss mer er det som gjør Resurrect til et flott tema for all nonprofit!

12. Maisha

Maisha Charity WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Maisha er en fantastisk veldedighets- og ideell stil WordPress med funksjoner for donasjoner, integrasjon av nyhetsbrev, BuddyPress sosiale nettverk og WooCommerce-butikk. Det beste av alt dette temaet er enkelt å bruke, så det veldedige nettstedet ditt kan være i gang. Temaet ble bygget med full støtte for den populære Give WP-plugin. Dette betyr at du kan samle veldedige donasjoner fra lånetakerne dine rett på nettstedet ditt. Vil du tilby produkter eller tjenester for innsamling? Ikke noe problem – Maisha er også kompatibel med WooCommerce slik at du enkelt kan bygge din egen nettbutikk.

Når du bruker temaet, kan du enkelt gjøre tilpasninger fra live WordPress-tilpasseren. Bruk alternativer for layout, glidebrytere, video, logo, fargevalg og mye mer for å designe nettstedet ditt slik at det passer til merkevaren din. Temaet er også oversettelsesklart og inkluderer RTL-støtte, så det skal fungere utmerket med de fleste språk.

13. Lovgiver

Lovgiver Charity WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Lovgiver er en kraftig politisk stil WordPress-tema perfekt for politikere og offentlige etater. 6 fargeskinn, responsiv design, tilpassede sidemaler, MailChimp-integrasjon, filtrerbare porteføljer og gallerier, tilpassede hendelser og mer er bare noen av de fantastiske alternativene som følger med dette temaet.

14. Ekte kirke

real-Chuch-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Real Church er et drag & drop-religiøst WordPress-tema som vil være flott for enhver kirke, sosial eller annen gruppe. Temaet inneholder mange gode alternativer som gjør det enkelt å lage organisasjonens nettsted. Bare bruk innebygde funksjoner for tilpassede skrifter, 3 bloggoppsett, 6 bunntekstoppsett, ubegrensede farger, ubegrensede sidefelt og mange tilpassede innleggstyper (hendelser, prekener, gallerier, porteføljer osv.) For å komme i gang.

15. GiAHand

giveahand-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Give A Hand er et kreativt veldedighets- og nonprofit WordPress-tema sprengt med dristige funksjoner. Dra & slipp-byggherren er superenkelig å bruke, tilpassede parallax-skyvekontroller gjør at sidene dine skiller seg ut, sosial integrasjon gjør det enkelt for leserne å spre ordet om saken din, og støtte til PayPal-donasjon betyr at du kan skaffe finansiering rett utenfor din egen nettstedet.

16. Risen

steget-kirke-veldedighet-wordpress-tema

Risen er et fleksibelt WordPress-tema for menigheter og ideer tilgjengelig på Themeforest. Dette temaet er spekket med flotte funksjoner som flere fargeskjemaer, prekenarkiver, tilpassede skrifter, egendefinerte widgeter og mer, slik at du kan lage et nettsted som samsvarer med oppdraget ditt. Temaet er responsivt, så det ser bra ut på stasjonære og mobile enheter. Du kan velge mellom et lys eller et mørkt fargeskjema, velge mellom hundrevis av tilpassede skrifter og til og med laste opp en tilpasset bakgrunn (eller velge fra ubegrensede farger). På denne måten kan du lage et tilpasset utseende på kort tid.

En av Risens beste funksjoner er innleggstypen Sermon (eller multimedia). Denne posttypen støtter mange medieformater, slik at du kan legge til massevis av informasjon på nettstedet ditt for menigheten din, følgere og medlemmer å få tilgang til når de vil. Last opp videoer, lydfiler, MP3-nedlastinger og til og med PDF-filer. Du kan dele prekener, bønner, begivenhetsvideoer og omtrent hva som helst annet du vil, eller du tror leserne dine vil finne interessante.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er Kirkens begivenhetskalender. Her kan du legge til servicetider, spesielle arrangementer, kontortid, frivillighetsmuligheter og mer. Risens tilpassede widgets gjør det også enkelt å legge til hurtigkoblinger til kalenderen, prekenene og hendelsene dine på hvilken som helst side, slik at leserne alltid vet hva som er nytt og hva som skjer..

17. Charity WP

Charity WP WordPress Theme

Charity WP er et premium WordPress-tema laget spesielt for ideelle organisasjoner, frivillige organisasjoner, veldedighetsorganisasjoner eller innsamlingsaksjoner. Dette temaet inneholder allerede 1-klikks demoimportør. Temaet inneholder også 6 hjemmesidesdemoer, et robust donasjonssystem, hendelsesadministrasjon, nedtellingsklokke, egen kampanjemeny og en fremdriftslinje for både deg og din finansierer å følge. Og en “Doner nå” -knapp er alltid klar for at besøkende kan klikke. De blir bare bedt om litt enkel informasjon, så kan du skaffe fondet ditt via mange betalingsmetoder som Paypal, Stripe eller AuthorizeNet. Veldig raskt og praktisk!

18. Pena

Pena Charity & Nonprofit WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Pena er allsidig, moderne og brukervennlig veldedighetstema inspirert av dokumentaren “Living on One Dollar”. Temademonstrasjon er derfor bygget ved hjelp av reelt innhold relatert til dokumentaren og dens oppdrag. Vi håper at dette også vil bidra til å spre ordet og på den måten støtte denne store saken. Hvis dette temaet lykkes med å motivere minst en person til å hjelpe og gi til denne edle sak, vil det gjøre oss veldig glade.

Selve temaet er bygget ved hjelp av standard WordPress-funksjoner; sider, innlegg, widgets, barnesider osv. Det er ikke behov for tunge sidebygger-plugins for å lage oppsett presentert i demonstrasjonen. Pena tilbyr forskjellige bloggoppsett, forskjellige headeralternativer, omfattende fargealternativer og mer. Den leveres med mange vakkert utformede sidemaler. Temaet støtter visuelt Gi plugin som er den mest populære, fleksible og brukervennlige WordPress-plugin for å godta donasjoner.

19. NonProfit

organisk-nonprofit-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

NonProfit Theme av organiske temaer er et flott alternativ for mange ideelle organisasjoner. De tilpassede overskriftene og bakgrunner, og flere alternativer for hjemmesider, gir deg en enkel måte å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut.

20. Heving

Elevation Charity, Nonprofit og Fundraising WordPress Theme

Elevation er et perfekt tema for veldedighetsnettstedene. Den ble opprettet for å forenkle prosessen med å lage et flott nettsted. Temaet er egnet for å lage et nonprofit nettsted, pluss at det kommer med mange tilpassbare og fleksible funksjoner. For eksempel hovedårsaker, fantastisk galleri, arrangementsseksjon, partnerseksjon og så videre. Temaforfatterne har integrert det med en fungerende PayPal-donasjonsknapp også. De besøkende kan donere hvilket som helst beløp med PayPal. Du vil få mest mulig av all nødvendig seksjon og funksjon for et veldedighets- eller innsamlingsnettsted.

Vis frem kommende arrangementer på hjemmesiden din, og inviter publikum til å delta. Det er nødvendig å vise ekte ansikter bak en veldedighetsorganisasjon eller ideell organisasjon, så temaet har en ekstra frivillighetsdel. Den ble utviklet ved hjelp av en tilpasset innleggstype. Legg til så mange du trenger og vis dem på hjemmesiden. Det er også et alternativ for video på hjemmesiden. Hvis du har en offisiell video, er det en god ide å synliggjøre den for andre. Last opp den på videodelingsnettstedet som YouTube ellerVimeo, og legg deretter til lenken til videoen din for hjemmesiden.

21. Charity Quick Edit

Veldedighet Rask redigering WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Veldedighet er et raskt redigerings-WordPress-tema laget av Templatic. Dette enkle å bruke temaet gir deg muligheten til å lage et tilpasset nettsted på få minutter. QuickEdit Charity-temaet fra Templatic er en flott ressurs for all nonprofit, takket være den enkle visuelle byggherren som gjør at du også kan endre layout, farger og andre sideelementer med et klikk på en knapp. Ingen koding kreves! I tillegg betyr den ekstra WooCommerce-kompatibiliteten at du kan selge produkter eller godta donasjoner direkte fra ditt eget nettsted. Andre flotte temafunksjoner inkluderer WPML-støtte for språkoversettelser, prissettingstabeller, porteføljer, tonn blokker av sider, nyhetsbrevintegrasjon, sosiale koblinger og mye mer.

22. Stiftelse

fundament-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Foundation by Organised Themes er et funksjonsbelastet ideelt tema. Dette temaet har et flott nyhetsbrev og donasjonsfelt på hjemmesiden, i tillegg til innebygd post-sjimpanse, SEO og medarbeidersiden. Temaet er også oversettelsesklart og kommer med tilpassede widgeter og integrerte sosiale medier.

23. Filantropi

Filantropi WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Philanthropy er et iøynefallende ideelt og publikumsfinansiering premium WordPress-tema laget av ThemeFuse. Dette temaet er en flott måte å skaffe støtte og finansiering for din sak – enten det er å redde hvalene, bygge brønner eller gi lettelse Philanthropy er et godt grunnlag for nettstedet ditt. De inkluderte sidemaler og enkle å bruke Fuse-rammer gjør det enkelt å legge til innhold og finjusterende elementer i temaet.

I tillegg inkluderer Philanthropy nydelige tilpassede glidebrytere, slik at du kan legge til inspirerende bilder på hjemmesiden din, donasjonssider og mer. Og snakker om donasjoner, inkluderer dette temaet nyttige donasjonssidesmaler der du kan forklare organisasjonens prosjekter, mål, legge til i gallerier, vise ditt nåværende finansieringsnivå og inkludere lenker til PayPal for å samle det leserne dine kan gi. Det er ikke alt, dette temaet er også fullt responsivt og retina klar, inneholder mange kortkoder, har en nyttig hendelseskalender (med gjentakende evner), ubegrensede fargealternativer (bare bruk fargevalget for å finne den perfekte nyansen), støtte for Google-skrifter og mer.

24. Eco Nature

Eco Nature WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Eco Nature er en lys og muntre økologi og premium type WordPress-tema fra Themeforest. Dette temaet ble opprettet for å hjelpe ideelle organisasjoner med å spre ordet ved å gjøre det enkelt å designe din egen webside. Bruk de medfølgende egendefinerte innleggstypene for prosjekter, profiler og mer for å legge til innhold på en vits. En annen flott funksjon i Eco Nature er den innebygde PayPal- og WooCommerce-støtten. Dette betyr at du kan legge til PayPal-donasjonsknapper til prosjektene dine, samt starte opp din egen nettbutikk for å samle inn penger.

Temaet kan gjøre mye mer. Du har muligheten til å opprette layouter på flere sider eller på flere sider, bruke kortkoder for å legge til rikelig med stil (det er 99 kortkoder for ting som tellere, utrop, ikoner osv.), Lage egendefinerte skjemaer for spørreskjemaer og kontaktskjemaer, og til og med legg til egendefinerte widgeter for Flicker, Facebook, Twitter og mer.

25. Advokatfullmektig

talsmann-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Advocate er et ideelt WordPress-tema på ThemeForest. Dette temaet er flott for alle typer ideelle organisasjoner – inkludert miljøbyråer, politiske tilknytninger, veldedighetsorganisasjoner, aktivister og mer. Noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene er hendelseskalendertillegg, donasjonsside, mange galleri- og porteføljelayouter og ubegrensede fargealternativer.

26. Kandidat

Kandidaten WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Kandidat er et moderne og profesjonelt politisk stil premium WordPress-tema. Dette temaet vil være perfekt for å fremme en politisk skikkelse, veldedighet, ideell organisasjon eller annen kampanje. Bare installer, legg til innholdet, så er du klar til å gå!

En flott funksjon i dette temaet er de integrerte plugins. WooCommerce CrowdFunding System gir deg muligheten til å legge til kampanjer og prosjekter i WooCommerce-butikken. I tillegg med Visual Composer og Easy Form for Visual Composer kan du opprette hvilken som helst side, innlegg eller skjema du måtte trenge – fra kandidatprofiler til ansatte. Andre temafunksjoner inkluderer mange sidemaler, tilpassede widgeter og snarveier, integrasjon av ikoniske skrifter, MailChimp-støtte og mer.

27. OrganicWeb

organicweb-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Organic Web er et miljøtema på ThemeForest. Egendefinerte moduler for annonser og donasjoner hjelper deg med å maksimere ideelle organisasjoners innsamling, og tilpassede sidetyper og kortkoder lar deg lage det nettstedet du trenger. En automatisk generert glidebryter på hjemmesiden er en annen flott funksjon.

28. Livline

livline-fundraising-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Lifeline NGO er et responsivt WordPress-tema fra Themeforest som du kan bruke til din veldedighets-, kirke- eller ideelle nettsted. Med flotte funksjoner inkludert premium Revolution Slider, 8 hjemmesideoppsett og WooCommerce-integrasjon kan du opprette et hvilket som helst nonprofit-nettsted du trenger.

29. Frelser

frelser-veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Frelser av ThemeBuddies er et fantastisk ideelt tema. Viktige funksjoner inkluderer en omtalt glidebryter, hendelsesblogg (med tilpassede datoer), et innebygd kontaktskjema og et tilpasset administrasjonspanel. Flere gallerier og tilpassede widgets er også gode alternativer innenfor dette temaet.

30. WordPress Aid

bistands veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

WordPress Aid nonprofit WordPress-tema på Themeforest er et flott ideell og veldedighets-tema. Dette fantastiske temaet har mange unike funksjoner – donasjons ticker, handlingsplan, alarmvarslingsboks med mer. Ubegrensede fargealternativer og fantastisk admin-panel (ved å bruke OptionTree Plugin) legger dette temaet over toppen, og gir deg muligheten til å tilpasse nettstedet ditt fullt ut.

31. Kampanje

kampanje veldedighet-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Kampanjepolitisk WordPress-tema på ThemeForest er lastet med flotte stiler og funksjoner. Temaet kommer med en innebygd hendelseskalender og WP Email Capture. Alternativer som 6 bakgrunner, 4 fargeskjemaer, 2 kroppsstiler og mer kombinerer for å gjøre dette temaet enkelt å endre og style etter din smak.

32. Betlehem

Bethlehem kirke WordPress Theme

Bethlehem er en WordPress-kirke som kan brukes av ideelle organisasjoner og veldedige institusjoner til å skaffe donasjoner eller av sosiale entreprenører for å skaffe penger til sine prosjekter ved å bruke Give som er WordPress-plugin for administrasjon av donasjoner. Disse kan brukes av butikkeiere til å selge produkter online ved hjelp av WooCommerce. Det kan brukes av event management selskaper til å liste og administrere hendelsene deres ved å bruke Tribe Events Calendar. I tillegg tilbyr temaet også kirkerelaterte funksjoner som prekener, departementer, historier og team. Og det kommer med 3 forskjellige demoer med 8 forskjellige topptekststiler og 3 bunntekststiler.

33. Velsignelse

Blessing Church WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Velsignelse er et religiøst og ideelt WordPress-tema. De viktigste elementene i dette temaet er den utsøkte hendelseskalenderen og en uendelig nyttig abonnementsmodul for nyhetsbrev. For enhver organisasjon er det viktig å holde alle involverte og sørge for at de har enkel tilgang til en tidsplan. Dette sikrer rettidig suppemiddag, innsamlingsaksjoner, auksjoner, møter, klesøving – uansett. Blessings innebygde arrangementskalender er perfekt for akkurat det. Du kan legge til all relevant informasjon for hvert arrangement – dato, tid, beliggenhet (et kart), osv. Du kan til og med sette opp tilbakevendende hendelser for ting som ukentlig møte eller årlige fester. Dette er en flott funksjon du vil dra nytte av!

I tillegg kommer Blessing med en e-postabonnent for å holde medlemmene informert og oppdatert om aktuelle nyheter og hendelser. Du kan enkelt sende ut en e-post for å varsle medlemmer om en ny hendelse, siden abonnenten er integrert med hendelsesplanen. Andre gode funksjoner ved velsignelse er mange kortkoder, innleggstyper, widgeter og et avansert panel for temalternativer for å tilpasse temaet. Blessing inkluderer også glidebryteren Revolution og Flex-glidebryteren – begge veldig kraftige og nyttige glidebrytere. Plus Blessing er full responsiv, lokalisert og leveres med en kontaktformulær konstruktør.

34. Episk

episk-kirke-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Epic Church-temaet etter organiserte temaer er et fantastisk responsivt tema designet med kirker i tankene. Egendefinerte widgeter for podcaster, integrering av e-sjimpanser og en lokal oversettelsesfil gjør det enkelt å distribuere meldingen.


Forhåpentligvis finner du det perfekte temaet for din veldedighet, ideelle organisasjoner, kirke eller politiske nettsted. Hvis du har brukt noen av disse temaene, gi oss beskjed om hva du gjør (eller ikke) liker med det. Og hvis vi savnet et tema, legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me