Beste WordPress-katalogtemaer og lister

WordPress gir mange fordeler når du bygger et nettsted: det er enkelt, brukervennlig, pluss at det er mange kvalitetstemaer og plugins som er tilgjengelige for å legge til alle tenkelige funksjoner. Så hvis du vil bygge et sett med online oppføringer, er listen over beste katalog WordPress-temaer full av gode alternativer å velge mellom.


Det er mange tilgjengelige katalogtemaer relatert til forskjellige temaer som arrangementer, festivaler, reklame, bedrifter, turisme, publisering, eiendom, marked, etc. Disse temaene gjør det enkelt å bygge en online katalog takket være innebygde alternativer som attester, rubrikkannonser , kommentarer, anmeldelser, Google maps og mange flere.

Men spørsmålet oppstår, hvordan finner du relevante WordPress-temaer for å bygge en tilpasset katalog? Det er mange markedsplasser og kilder tilgjengelig på nettet som kan gi deg fordelaktige WordPress-temaer for prosjektet ditt. Men vi trodde vi ville spart deg bryet og funnet det beste for deg.

Vi søkte på noen av de beste WordPress markedene for å finne våre favoritt temaer. Her er vår samling av de beste 30+ WordPress-katalogene og listetemaene som er tilgjengelige i 2019.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Katalogen

Katalog WordPress-tema: Beste katalog WordPress-temaer

Info & NedlastingVis The Demo

Dette fleksible WordPress-katalogrammeverket gjør det enkelt å opprette en webside for kataloger eller lister. Med alternativer for kategorivisninger, kartnåler, brukerprofiler, tilpasninger, mobilstøtte og mer enn 15 barn i nisjestil tilgjengelig. Kataloger har noe for enhver smak. Directory er en komplett katalogløsning pakket inn i et WordPress Theme som ble opprettet av Templatic. Dette temaet inkluderte plugins og underordnetemaer for å gjøre det enkelt for deg å bruke det til en rekke oppførings- og stedsbaserte formål.

Directory inkluderer Tevolution core app-plugin som støtter tilleggsprogrammer, Directory Listing plugin og Location-Manager multi-city support plugin (alt fra Templatic). Med disse pluginene gir Directory WordPress-tema deg poseren til å administrere verdensomspennende arrangementer, lister, møter og mer.

Dette temaet kan lett brukes på så mange forskjellige nettsteder – for eksempel et arrangementsselskap med kampanjer i flere byer eller land. Eller for en reiseblogg som kartlegger de beste stedene å spise, drikke og sove i forskjellige byer. Eller et reiselivsfirma som tilbyr forskjellige turer eller cruise med eksotisk beliggenhet. Temaet vil også utgjøre et utmerket nettsted for eiendommer – og hendelsesdelen kan brukes til å vise frem åpne hus. Eller en veldedighet kan bruke temaet til å dele nytt om kommende pengeinnsamlere, samfunnsvandringer eller marsjer, og mer. Mulighetene er bare begrenset til fantasien.

2. FindMe

FindMe - Directory Listing Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Med FindMe kan du lage fantastiske lister for å bygge opp din egen online katalog. Med kraftige oppføringsmuligheter, enkle å bruke kortkoder, en full blogg, support for e-handel, gallerier, portefølje, fast eller klebrig topptekst, oversettelsesstøtte, Google Maps og skrifter, pluss mer FindMe er et utmerket katalogtema.

Det som gjør dette temaet fremtredende er de utrolige funksjonene. Det finnes et avansert søk komplett med støtte for nøkkelord, lokasjoner, adresse (med radiusalternativ), kategorier og koder som gjør det enkelt for brukerne å finne det de leter etter. Så er det de vakre layoutene med alternativer for karusell, mur eller eske for å fremheve listene dine. Og den nyttige sosiale påloggingen og brukerregistreringen gir leseren enkle alternativer for å få tilgang til nettstedet ditt.

Men vent – det er mer. FindMe er bygd med full kompatibilitet for WP Manager-plugin, støtte for OpenTable (bare lim inn ID-en din for reservasjonsskjemaet), og er klar til bruk med tillegget WooCommerce Paid Listings. Med FindMe kan du raskt gjøre sidegangen din til ditt travle takket være dem mange gode måter å tjene penger på katalogen din.

3. Wyzi

Wyzi Business Finder og Social Look Directory Listing Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Wyzi er et premium katalogtema rettet mot de som ønsker å opprette sin egen virksomhetssøker, servicekatalog eller en annen oppføringsstilside. Dette temaet er fullt av kraftige funksjoner for bedrifter for å legge til egne oppføringer, nye, oppdateringer, arrangementer og til og med ledige stillinger. Samtidig er Wyzi enkel å bruke. Bare bruk 1-klikk-installasjonen for å komme i gang. Da kan du velge mellom to fantastiske oppsett, tilpasse innsendingsfeltene for oppføringen, designe et registreringsskjema, legge til abonnement eller servicepakker (Wyzi er til og med WooCommerce-kompatibel), aktiver reservasjonskalenderen (og administrasjonskommisjoner) og du er i utgangspunktet klar til å gå.

Andre temafunksjoner inkluderer bilde- eller kartoverskrifter, bekreftede oppføringer, tilpasset søk, geolokalisering, YouTube-integrasjon, oversettelsesstøtte og WP Bakery Page Builder for optimal fleksibilitet.

4. Oppgi

Oppgi WordPress Directory Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Listify er et av de mest solgte og best katalog WordPress-temaene som er tilgjengelige. Hvorfor? Den har alt du trenger for å lage en tilpasset liste og katalogside komplett med etiketter, anmeldelser, favoritter, regioner, liste over kontakt, geolokalisering og til og med statistikk. Det medfølgende stilkit og utformingsbygger for dra slipp gjør tilpasning til en lek. Pluss kraftige funksjoner for å sende inn / kreve oppføring, abonnement, annonser, reservasjoner og betalt tilgang gjør det enkelt å gjøre katalogen din til en virksomhet.

Dette temaet er avhengig av gratis WP Job Manager-plugin og WooCommerce for å legge til lister og produkter til et stykke kake. I tillegg støtter Listify en rekke fantastiske gratis og premium plugins for å legge til enda mer funksjonalitet. Bruk Gravity-skjemaer for å lage nydelige tilpassede kontaktskjemaer, eller OpenTable for å legge til en reservasjonswidget til restaurantlistene dine, eller til og med legge til anmeldelser via WooCommerce eller WP Job Manager Reviews utvidelsen. Himmelen er grensen for hva du kan gjøre med Listify når du begynner å legge til plugins.

Andre flotte temafunksjoner inkluderer videobakgrunner, oversiktskart, mange widgets, sosial integrasjon, doble menyer, fargeskinn og mer. Ta en titt på demoen for å få ideer til ditt neste katalogstilnettsted ved hjelp av Listify.

5. Notering Pro

Listing Pro WordPress Directory Theme: Beste katalog WordPress-temaer

Info & NedlastingVis The Demo

ListingPro er et moderne katalog WordPress-tema som inkluderer brukervennlige funksjoner som gjør det til et flott alternativ for enhver nisjekatalognettsted. Besøkende elsker radiosøket “nær meg”, foreslått beliggenhet i nærheten, avansert sortering og kraftig applignende mobilopplevelse. Temaet inkluderer støtte for nyttige funksjoner, inkludert innsendinger fra brukere, integrasjon av nyhetsbrev og innebygd betalingshåndtering.

Det beste av alt – med ListingPro trenger du ikke kjøpe tilleggsprogrammer. Alt behovet ditt er inkludert. Utviklerne av ListingPro ønsket å lage noe som brukere kan kjøpe uten å måtte bekymre seg for noen ekstra plugins for å bygge et katalogoppføringssted. Og de gjorde akkurat det. De opprettet en megakraftig alt-i-ett-utvidelse for å la brukere legge til oppføringer fra front-end og back-end, brukere kan kreve en oppføring fra front-end og admin kan godta eller avvise fra backend, admin kan generere inntekter ved å belaste brukere ved oppgradering til betalt oppføring eller til og med når de ønsker å markedsføre oppføringen via et innebygd industristandardannonsesystem.

6. Katalog+

Katalog + oppføringer & katalog WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Directory + er et WordPress-tema som brukes til å kjøre alle slags gule sider siden det støtter en rekke listeoppsett. BBruk din egen online katalog over butikker, restauranter, turstier, parker eller annet.

Dette temaet tilbyr flerbruksbruk for en annen type katalogportal. Med dette temaet kan hvem som helst enkelt sette opp en online katalogportal med kategoriserte varer av enhver type – selskaper, butikker, nettsteder og så videre. Tilpasningen er også enkel takket være den innovative AIT Page Builder. Det hjelper deg ikke bare med å bygge din neste katalognettsted, men også med viktige innstillinger du bør sette opp.

Med dette temaet har du muligheten til å lage din egen topptekst, eller velge et kart (med flere typer visning), eller du kan bruke en glidebryter – Enkel glidebryter laget av Ait Themes eller 3rd party Revolution glidebryteren. Det er opp til deg! Med Directory + Theme kan du opprette en flott online virksomhet i din by eller stat. Bare tenk på en idé du brenner for, og bruk deretter Directory + til å implementere den!

7. Louisiana

Louisiana Responsive Listing Directory WordPress Theme

Dette temaet gjør det enkelt å bygge og administrere katalogen. Temaet bruker et rent, minimalt responsivt design for å gjøre listene dine lette å lese. I tillegg til ekstra premiumfunksjoner som Visual Composer-sidebygger, 100+ sider bygningselementer, 20+ forhåndsdefinerte sider, 3 layoutstiler, 3 toppstiler, en bunntekstbygger, enkel demoimportør og mye mer, det er mange flotte katalogbyggingsalternativer.

8. EVE (events)

EVE Events Directory WordPress Theme

Dette er et premium WordPress-katalogtema spesielt utviklet for å liste opp hendelser, slik at brukere enkelt kan finne ut hva som skjer, når og hvor. Temaet bruker WooCommerce og Listing Manager slik at oppføringene dine kan støtte avanserte alternativer for stjernevurderinger, anmeldelser, innsendinger, pakker, priser og mye mer.

9. Listbar

Listable Friendly Directory WordPress Theme: Beste katalog WordPress-temaer

Det er en kvalitet WordPress-katalog og oppføringstema tilbyr raske datafiltreringsalternativer i en design og gjør det mulig for brukeren å finne den søkbare kategorien i listen eller katalogen. Med unike alternativer som kategoriikoner, rangeringer, utrop, bokmerke og mye mer er dette temaet et godt valg for enhver katalog.

10. Directory Builder Pro

Directory Builder Pro WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Directory Builder er et effektivt WordPress-tema laget for rubrikkannonser, hendelser og andre oppføringer som du kan legge til i katalogen. Den tilbyr rikelig med funksjoner som gjør den til den ultimative listekatalogen på markedet, inkludert nyttige oppføringselementer, annonseplasser, kommentarer, rangeringer, bookingstøtte, front-end brukerregistrering / pålogging, rutenett eller kartvisning og til og med Visual Composer-siden byggherre.

11. ListGo

ListGo Directory WordPress Theme: Best Directory WordPress Theme

List & Go er et helt responsivt WordPress-katalogtema basert på en gridstiloppsett som kan brukes til å vise frem alle typer oppføringer på nettstedet ditt. Dette temaet lar deg vise innhold på en kreativ og moderne måte takket være 500+ Google-skrifter, tilpassede CSS3-animasjoner, nyttige kortkoder, kart, flerfunksjonshester, premium / tilbakevendende betalinger, Facebook messenger-integrasjon og så mye mer.

12. DirectoryEngine

DirectoryEngine Flexible Directory WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

DirectoryEngine er et nydelig og organisert katalog premium WordPress-tema laget av EngineThemes. Lag et fantastisk katalognettsted for restauranter, butikker, reisemål eller noe annet for å gi leserne nyttige tips om hvor de skal dra.

Kjenner du de beste stedene i byen for å få en god burger? Eller kanskje du har en fantastisk liste over ikke gå glipp av turistmål i Roma. Vel, du bør dele din visdom med andre! Nå for tiden forsker de fleste på reiseruter før de reiser, noe som betyr at det er et enormt potensial for online kataloger fulle av anbefalinger. Start din egen i dag ved å bruke DIrectoryEngine-temaet, som gjør det enkelt å lage din egen online katalog på kort tid.

Først og fremst kommer temaet med mange innebygde maler og innholdsblokker for å legge til innholdet ditt enkelt. I tillegg til å legge til lokasjoner på nettstedet ditt kan du legge til videoer, gallerier, sosiale koblinger og til og med et kart i tillegg til den mer tradisjonelle beskrivelsen. På hvert innlegg er det også muligheten til å laste inn flere oppføringer, slik at leserne kan se mer beslektede steder uten å måtte navigere til en ny side. Dette er en flott måte å holde besøkende på nettstedet ditt lenger.

Andre pene temafunksjoner inkluderer egendefinerte widgeter for kjente steder, hurtigkoblinger for å like eller dele et sted, et detaljert avansert søk og mer.

13. Javo

Javo Directory WordPress Theme

Javo Directory er et effektivt WordPress-oppføringstema basert på Visual Composer og dra & slipp-funksjonene. Temaet gir varierte tilpassede felt, listesider og rangeringssystem som skal brukes til det tiltenkte formålet. Plus Javo er fullpakket med premium plugins for sidebygging, skyvekontroller og rutenett.

14. Wisem-katalogen

Wisem Local Directory WordPress Theme

Dette temaet er nyttig når du skal lage en lang liste over nettsteder som handler på daglige markedsplasser, nettbutikker av fysiske produkter, gavebutikker, etc. Det gir fleksibilitet til å legge til tilpassede felt, innsendingsskjemaer og offentlige profiler også. Og med frontend-designverktøyene kan du enkelt tilpasse farger, skrifter, bakgrunner og animasjoner.

15. Spotter

Spotter Universal Directory Listing WordPress Theme

Dette WordPress-katalogtemaet er egnet til bruk for liste over flere bedrifter. Det gjør det mulig å lage en liste over virksomheter som eiendom, restaurant, hotell, jobber, bilforhandler osv. Det er perfekt for å oppgi steder, slik at brukere enkelt kan finne nye spisesteder, handle, slappe av og mer.

16. Leverandør

Leverandørkatalog WordPress Theme

Ved å bruke dette WordPress-katalogtemaet vil det være en fordel at du lager en liste over bryllupsleverandører og par. Det gjør det mulig for leverandørene å opprette sin virksomhetsoppføring på nettet slik at par kan planlegge bryllupet sitt alt fra ett nettsted. Dette er en fin måte for bryllupsplanleggere å anbefale sine favoritter og for små bedrifter å få ekstra eksponering for bryllupsklienter.

17. MyListing

MyListing Directory & Listing WordPress Theme

MyListing-temaet er perfekt for en rekke katalog- og listerettsteder. Temaet inneholder fordelaktige funksjoner for din virksomhet, inkludert premium og kreve oppføringsalternativer, enkle tilpasninger av søkeresultater, oppføring av fôrbestillingsalternativer, globale oppføringstyper, sosiale nettverk og mer. Temaet er også kompatibelt med Google maps, Yoast SEO, Elementor og Contact Skjema 7.

18. Byguide

Byguide Listing Directory WordPress Theme

Dette fantastiske WordPress-temaet lar deg lage din egen byguide, og det er derfor den er på listen vår over de beste katalog WordPress-temaene. Dette temaet har responsivt design, kvalitetsadministrasjonsmiljø og flere søkealternativer også. Det er det perfekte temaet for å vise frem høydepunktene i byen din ved hjelp av 3D-kart, animerte glidebrytere, gateutsikt, stjernevurderinger og mer.

19. SpotGuide

SpotGuide High Performance Directory WordPress Theme

SpotGuide er et verdsatt WordPress-katalogtema som fokuserer på å liste opp funksjonaliteten til nettstedet. Dette temaet har varierte felt som lar deg enkelt lage nye metabokser og liste dem nøyaktig. Det er også en fordel at du ikke redigerer kildekoden for å legge til nytt felt. Andre flotte temafunksjoner inkluderer avanserte Google-kart, sammenligning av lister, favoritter, pakker og varsler.

20. Superliste

Superlist Directory WordPress Theme

SuperList-katalogtemaet inneholder viktige funksjoner du bør se etter i de beste katalog WordPress-temaene. For eksempel en listetypeadministrator, innleveringer fra front-end-brukere, premium-oppføringspakker, enkle å bruke metaboks, Google plasserer samler, muligheten til å kreve oppføringer, flere betalingsbehandlings- og valutalternativer, avansert statistikk, anmeldelser, geolokalisering og mer. Bare installer temaet, bruk 1-klikk demoimportøren for å komme i gang og legg deretter til innhold for å få katalogen din raskt i gang.

21. Spisemaskin

ServeringEngine Restaurant Directory WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

DiningEngine er et av de beste katalogene WordPress-temaer, ettersom det er fokusert og designet spesielt for restauranter, kafeer og bistroområder. Det tilbyr svært tilpassede funksjoner for disse typer nettsteder, siden det inkluderer et avansert søk, enkel restaurant- og arrangementshåndtering, innsendinger, spisedetaljer og mer. Så hvorfor ikke prøve?

22. DocDirect

DocDirect Healthcare Directory WordPress Theme

DocDirect er et gunstig WordPress-katalogtema designet for helsepersonell. Det ble laget for å være fullt lydhør og er nyttig for pasienter å finne liste over potensielle medisinske sentre, helsepersonell og for å bestille avtaler med legene sine.

23. FoodGuide

FoodGuide - Katalog for restauranter og barer WordPress Theme

Restauranter, kafeer, crêperier, barer, delikatesser eller take-aways – list alt i din nye katalogportal og gjør livet enklere for alle sultne turister (ikke bare) i byen din! Takket være FoodGuide-temaet vil besøkende på stedet velge sted å spise basert på smaksløkene sine.

Velg hvordan du skal style overskriften til nettstedet ditt. Du kan bruke Stort kart for å lage en ren, enkel hjemmeside (med pent viste pinner som viser en spesifikk liste etter å ha klikket på den), eller 3D-kartvisning, eller legge til litt dynamikk med glidebryteren. Det er en mulighet for å velge og tilpasse vår egen Easy Slider og tredjeparts Slider Revolution.

FoodGuide Theme representerer ekstraordinært katalogtema og oppføringer, med fokus på restaurantvirksomhet og relaterte tjenester. For dette spesifikke formålet er det mange skreddersydde funksjoner og katalogplugins. Hver plugin ble utviklet for å hjelpe deg med raskere og mer praktisk søk ​​og for bedre administrasjon av lister av administratorer eller vareeiere.

Et av katalogtilleggene som er inkludert er den tilpassede Food Menu-plugin. Matmeny tilfører temaet en mulighet til å lage og administrere aktuelle matmenyer, for eksempel en daglig meny, a-la-carte eller en spesiell meny med dato / tid begrenset. Det er ikke noe problem å konfigurere tilgjengeligheten til begrenset tilbud, som det samme som tilbakevendende tilbud. Den største fordelen med Food Menu-plugin er at du aldri glemmer å stoppe noe begrenset tilbud eller spesialmeny. Matmeny vil gjøre det for deg!

24. Business Finder

Business Finder: Directory Listing WordPress Theme

Business Finder er et veldig tilpassbart katalogtema med en sidebygger for å style temaet slik du vil – fordi hver klient har sine egne behov og kriterier, som hans nye nettsted må oppfylle. I Business Finder kan du justere pris- og markedsstrategien ved å bruke pakker. Pakker ble utviklet for eiere av varer / lister (dine kunder), slik at du kan skille antall varer, muligheten for å markedsføre kjennetegn osv. I disse pakkene og sette opp forskjellige priser for dem.

Dette temaet er unikt for sin responsive design og skreddersydde funksjoner. Noen av dem er direkte inkludert; andre er tilgjengelige via utvidede plugins. Plugins åpner for deg nye alternativer – f.eks. Vareomtaler legger til en mulighet til å gjennomgå oppført vare (av sluttbrukere). Med krav på oppføring tillater vareneeieren å kreve og administrere sin egen vare av seg selv og mye mer!

Det er også en mulighet for å installere en Payment Gateways eller PayPal / Stipe Payment, slik at kundene dine vil gjøre en betaling for tjenestene dine mer praktisk.

Business Finder er IKKE et vanlig katalogtema som andre. Tema tilbyr forskjellige hjemmesider og toppmodifikasjoner. Du kan bruke integrert topptekst, bilde eller en av mange typer kart. Det er et klassisk kart med pinner for alle tilgjengelige elementer tilgjengelig, gate- eller forretningsvisning og også 3D-visning. Det er opp til deg, hvilket alternativ som passer deg best.

25. Classiera

Classiera - rubrikkannonser WordPress Theme

Classiera er et nytt premium rubrikkannonser WordPress-tema tilgjengelig på Themeforest. Dette temaet er bygget med et kraftig administrasjonspanel som bruker Redux Framework, i tillegg til et unikt front-end brukerpanel. Herfra kan brukere administrere annonseposter, redigere og opprette nye. Classiera har også støtte for prisplaner og bestillingsdetaljer i front-end brukerpanelet.

Temaet er også fullt kompatibelt med WPML og de fleste andre språk plugins. Dette betyr at du kan bygge ditt eget nettsted for flerspråklige rubrikkannonser ved å bruke Classiera. Og med Calassiera kan du bruke Drag & Drop layout manager for å peke, klikke og dra og slippe en hvilken som helst seksjon fra en hjemmesideoppsett. På denne måten kan du designe et semi-tilpasset design for nettstedet ditt.

I Classiera kan du konfigurere prisplaner med din egen valuta og kasse med hvilken som helst Woo Commerce-støttet metode. Og med temaet kan du bruke LayerSlider eller Image Slider for overskriften. I tillegg til å legge til avanserte søkeannonser med nøkkelord, kategorier, lokasjoner, min og maks pris, varetilstand og kategorier tilpassede felt. Temaet inneholder også mer enn 650 Google-skrifter som gjør at nettstedet ditt ser mer iøynefallende, pluss muligheten til å vise kategoriene dine med Font-awesome ikoner, Flat Icons eller PNG-bildesymboler.

26. Geo steder

Geo Places City Directory Theme

Info & Last ned

Geo Places er et premium WordPress-tema som er utviklet for å gjøre det enkelt for deg å lage en byportal eller katalognettsted ved å utnytte CMS-kraften til WordPress og Google maps. Geo steder kommer med en 1-klikks installasjonsfunksjon som automatisk vil legge til lister, beskrivelser, bilder, widgets, blogginnlegg, attester og sider på nettstedet ditt. Dette dummyinnholdet vil gjøre det mye enklere for deg å finne ut hvordan temaet fungerer og vil hjelpe deg med å komme deg rett på banen. Du kan også slette alt med ett klikk og starte fra bunnen av hvis du også vil gjøre det.

Hjemmesiden til Geo Places er strategisk designet for å oppmuntre til maksimal interaksjon og eksponering for viktige elementer. Og det inkluderer widgeter, kart, en glidebryter for bilder, legge til videoer og mer.

Geo Places har også en avansert søkefunksjon slik at brukere enkelt kan finne attraksjoner, restauranter, hoteller eller hva nettstedet ditt handler om i nærheten av et gitt postnummer.

27. Diamant

Diamond Directory Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Diamond er et rent og elegant WordPress-tema fra katalogen som er opprettet av WPZoom. Dette nydelige temaet er flott for å lage byguider, lister over anbefalte butikker eller steder eller andre kataloger.

Med dette temaet kan du enkelt lage et hvilket som helst antall nettsteder. Du kan opprette en reiseblogg med en katalog over de beste hotellene, restaurantene og attraksjonene i en bestemt by. Eller du kan lage et nettsted som deler de beste husholderske, garners og vedlikeholdstjenester i bassenget i nabolaget ditt. Uansett hva du vil skrive om, når du bruker Diamond vil det være superenkelt å få oppsett. Temaet inneholder forhåndsinnlagte maler for hjemmesiden, en tilpasset katalogmodul og mange widgets, slik at du kan lage nettstedet du ønsker.

Temaet inneholder også flotte funksjoner for å gjøre tilpasning av temaet enkelt. Det kraftige ZOOM Framework gir deg alternativer for mange av detaljene gjennom temaet, for eksempel farger, din tilpassede logo, bakgrunner og mer. Temaet er også klart for WooCommerce, slik at du kan legge til din egen godbutikk for å tilby leserne dine. Dette vil være perfekt for å selge kart, byturer, nedsatte attraksjonsbilletter eller til og med produkter fra lokale håndverkere. Uansett behov, er Diamond et flott alternativ for å opprette en blogg og katalogstil-webside.

28. Vantage

Vantage Business Directory Theme

Info & Last ned

Vantage er et premium WordPress-tema for bedriftskataloger laget av AppThemes. Med enkel installasjon er det enkelt å starte vertskapsfortegnelser. Fulle katalogsider med brukergenererte rangeringer og anmeldelser, sosiale ikoner, tilpasset søk, tilpassede skjemaer og Google Maps-integrasjon gir alt en bruker kan trenge for å enkelt navigere på nettstedet. I tillegg til de ekspansive katalogfunksjonene, inkluderer Vantage også egendefinerte widgeter og AppThemes API (for å tilpasse uten å måtte grave i kode).

29. Reisetilbud (katalogbarnetema)

Reisetilbud Katalog WordPress Theme for barn

Info & NedlastingVis The Demo

Reisetilbud er et barnetema for Directory WordPress-tema designet av Templatic (temaet # 1 på listen vår). Dette premium WordPress-temaet er en detaljert og profesjonell løsning for å lage et avansert reiseavtaler og vurderingsbasert nettsted. Du kan lage din helt egen webside som Travelocity, Expedia, Orbitz, Hotwire, Bookingbuddy eller Kayak.

Dette katalogundertemaet legger til mange flotte reisebaserte funksjoner, og utnytter alle de kraftige alternativene katalogen allerede inkluderer. Bruk de tilpassede feltene for tilbud, destinasjoner, byråer, avreisedatoer og lengde på opphold når du legger til hotell-, fly-, reise- og aktivitetsavtaler (i tillegg til fotogallerier, beskrivelser, priser og sosiale delingslenker). Eller enda bedre – tilby planer eller betalte abonnement som lar hotell og reisebyråer legge til egne tilbud på nettstedet ditt.

Når tilbudene er lagt til nettstedet ditt ved hjelp av reiseavtaler som er fantastiske alternativer, kan brukerne bruke det avanserte søket for å finne akkurat det de leter etter. Barnetemaet støtter også rangeringer, slik at kundene kan gå gjennom hvert av sine kjøp og dele sine erfaringer med andre lesere.

30. Spot Finder (katalogbarnetema)

Spot Finder Directory WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Spot Finder er et nydelig barnetema for det populære Directory WordPress-temaet av Templatic. Med Directory & Spot Finder kan du lage en fantastisk online katalog for hot spots, feriehus, spisesteder og mer.

I dag er folk på jakt etter en ekte reiseopplevelse. Turister ønsker å bo i nisjeutleie eller vertshus, spise der lokalbefolkningen spiser og se severdighetene som er spesifikke for et bestemt sted. Dette er flott for små bedrifter siden det er de som hjelper til med å lage et sted unikt, men små bedrifter kan være vanskelig å finne. Det er her du kommer inn. Ved å lage en online katalog over steder å bo, spise og besøke kan du hjelpe besøkende med å få mest mulig ut av byen din.

Lag din egen online ressurs for reisende fra hele verden. Med Spot Finder-barnetemaet (husk at du trenger hoved Templatic Directory WordPress-temaet for å bruke dette barnetemaet) kan du få katalogen din i gang. Bare installer temaet og bruk de kraftige sidemaler for å legge til innholdet ditt – det er så enkelt! Legg til hjemmesiden din, lister, kategorier, ansatte, bloggen din og mer med bare noen få klikk (du må selvfølgelig legge til tekst og bilder – men malen tar seg av oppsettet for deg). Det er til og med en mal for en fullskjerms kartvisning av alle oppføringene dine.

Det er mange mer som gjør Spot Finder flott. En enorm funksjon er at den fungerer med katalogtemaet. Directory legger til mange funksjoner for geo-tracking, medlemsprofiler, Tevolution-plugin og mer.

31. Gule sider (katalogbarnetema)

Gule sider katalog barn tema

Info & NedlastingVis The Demo

Gule sider er et tema for det fremragende Templatic Directory WordPress Theme (igjen, det er derfor det er vårt nummer 1). Dette betyr at du må ha foreldretemaet for at barnetemaet skal fungere. Med gule sider og katalog kan du lage en samling lister fra hjembyen eller fra hele verden.

Det nydelige hvite og gule fargeskjemaet for dette temaet er påfallende kjent for brukerne, så de føler seg hjemme og leser oppføringene dine. Legg til steder for restauranter, kontorer og til og med arrangementer. Legg dem deretter til på et hjemmesidekart. Eller ikke legg til et kart, og ta med en glidebryter for hjemmesiden i stedet. Uansett hva du velger, er det enkelt å endre utseendet og følelsen på Gule Sider sin hele hjemmesiden er widgetized slik at du kan lage din egen tilpassede layout.

Føler meg ikke innelukket i det gule fargeskjemaet bare fordi temaet heter Gule sider. Det er mange fargealternativer du kan velge mellom for å opprette et nettsted som fungerer for deg. I tillegg er temaet fullt responsivt, slik at folk kan bruke nettstedet ditt til å finne hvor de leter etter hjemme eller på farten.

Temaet inneholder også alle de flotte funksjonene til dets overordnede, Directory. Det stemmer – den enorme globale katalogen, supercharges Google maps, fantastiske brukersider, støtte for e-handel, inntektsalternativer og mer er alle funksjonelle med temaet Gule Sider.

32. Katalog

Directory Multipurpose WordPress Theme

Directory flerbruks-temaet er en nyttig WordPress-katalog og lister stil-tema for ethvert magasin, nyheter, wiki, byguide osv. Det er et fullt responsivt tema og gir deg fleksibiliteten til å lage ubegrensede hjemmesideoppsett ved hjelp av dra & slipp-byggherre, tilpasset katalogelementer (oppføringer, meldingssystem, WooCommerce-kompatibilitet, bokmerke, osv.), innebygde annonseplasser og mange flere.

33. Steder (katalogbarnetema)

Locations Directory Child Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Locations er et fargerikt premium WordPress-barnetema for Directory-temaet av Templatic. Dette dristige tallet legger livlige kart og detaljer til katalognettstedet.

Det er en million nettsteder som Yelp som anbefaler den beste restauranten for å finne sushi her, de beste berg-og-dal-bane-rittene der, eller til og med de beste stedene å besøke når du reiser til et bestemt land. Uansett hvilken ekspertise du er, er Locations den perfekte måten å dele anbefalingene dine med verden på. Dette er et barn-tema, så du vil også trenge Directory WordPress-temaet for å kunne bruke det. Men gutt er det verdt det – du vil dele favorittstedene dine på kort tid!

Katalogtemaet er full av funksjoner og funksjoner helt alene – inkludert lister, stabssider, geo-sporing, WooCommerce-støtte, integrering av medlemskap og mye mer. Når du legger til temaet Locations-barn, blir det bare bedre. Temaet tilfører fargekoordinerte kartnåler, en nydelig navigeringsmeny i rutenett og lyse og dristige farge aksenter gjennom (sjekk ut de superladede stjerneklassifiseringene, overskrifter, knapper, svømmere og mer).

Innpakning av de beste katalog WordPress-temaene

For å designe din tilpassede online temakatalog, må du velge passende WordPress-temaer fra forskjellige felt og liste dem systematisk. Imidlertid vil det hjelpe flere bedrifter å velge et av de beste katalogene WordPress-temaer for deres spesifikke bedriftsnettsteder og gjøre dem vennlige for online brukere.

Savnet vi favoritttemaet ditt? Eller har du prøvd noen av valgene våre for de beste WordPress-temaene? Gi oss beskjed i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me