Å prøve å lykkes med markedsføring på sosiale medier er vanskelig. De subtile nyansene som er involvert i å få folk til å dele innholdet ditt i massevis, er ekstremt vanskelige å mestre, og man må være veldig fantasifull for å bli viral på Twitter eller Facebook..


Når det er sagt, kan de faktiske pågående handlingene som kreves for å lette vellykket interaksjon med sosiale medier med WordPress-nettstedet ditt, helt automatiseres uten negative bivirkninger. Hvert nytt innlegg skal deles automatisk til dine sosiale medier nettverksprofiler, besøkende skal kunne dele innholdet ditt med letthet og du skal kunne analysere det mest vellykkede innholdet ditt uten å ty til manuell datainnsamling.

I dette innlegget vil jeg anbefale de tre sosiale mediene WordPress-plugins som du trenger for at ovennevnte skal bli en realitet. Når disse programtilleggene er installert, vil interaksjonen mellom sosiale medier bli fullstendig automatisert, slik at du kan fokusere på de viktige aspektene ved å øke populariteten til sosiale medier..

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. NextScripts Social Networks Auto Poster (SNAP)

Du har nesten definitivt en Facebook- og Twitter-profil, og du kan ha mange andre. Pinterest, Google+, LinkedIn, Tumblr … listen fortsetter. Som sådan kan publisering av det ferske innholdet til alle sosiale profiler på sosiale medier være mer enn litt kjedelig.

Heldigvis finnes det en automatisert løsning. Smart akronym til side, SNAP er svaret på den kjedelige oppgaven med å publisere ferskt innhold på bloggen din til sosiale medienettverk. Det gjør det mulig for deg å koble bloggen din til et stort antall sosiale medier nettsteder og automatisk publisere ferskt innhold i profilene dine når og når den blir live på nettstedet ditt.

SNAP-konfigurasjonsskjermen.

SNAP-konfigurasjonsskjermen.

Som du ser er det mulig å tilpasse meldingen som leveres sammen med oppdateringene dine – du kan ta med dynamiske koder som vil bli erstattet med innleggets tittel, beskrivelse, permalink og så videre.

For noen av de sosiale nettverkene har du muligheter for hvordan oppdateringene skal vises. Her er et eksempel med tillatelse fra Facebook:

Et skjermbilde av visningsalternativer på Facebook.

Du kan be SNAP om å legge ut oppdateringer på Facebook i hvilket som helst av de tre formatene som er oppført over.

Engangsinvesteringen som kreves for å sette opp SNAP, betales tilbake gang på gang når du publiserer innlegg på ditt WordPress-nettsted. Du trenger aldri å bekymre deg for å markedsføre innholdet ditt via sosiale medienettverk igjen, da det blir gjort for deg.

Selv om SNAP absolutt ikke fungerer som en erstatning for ditt personlige engasjement i dine sosiale medieprofiler (du bør selvfølgelig alltid være aktiv og lydhør) gjør lar deg fullstendig automatisere prosessen med å markedsføre nytt innhold. Dette bør uten tvil gi deg mer tid til å samhandle med andre og markedsføre profiler og blogg på sosiale medier på andre måter som ikke så enkelt blir automatisert.

2. Digg Digg

Når du har sortert markedsføringen av innlegg via dine sosiale medieprofiler, er det på tide å gå videre til slik at besøkende enkelt kan dele innholdet via deres egen profiler på sosiale medier. Selv om det er et stort antall plugins tilgjengelig som kan gjøre dette, refererer jeg alltid til Digg Digg som mitt nummer én valg.

Denne pluginen har vært i utvikling i mange år og ble anskaffet av de fine menneskene over kl Buffer i fjor. Deres engasjement har vært en stor fordel for den kontinuerlige utviklingen av plugin, og brukere kan nå glede seg over en solid og svært funksjonell plugin for deling av sosiale medier.

Etter min mening er Digg Diggs beste funksjon den flytende aksjelinjen. Her er et eksempel på det i aksjon fra min egen blogg:

Et skjermbilde av Digg Diggs flytende aksjelinje.

Denne linjen sporer for å følge den besøkende rulling, slik at alternativet for å dele aldri er ute av syne. Digg Digg lar deg fullstendig kontroll over plasseringen av linjen og også hvilke delingsalternativer for sosiale medier du har til stede (listen over tilgjengelige sosiale nettverk er ufattelig omfattende).

Men det er ikke alt – Digg Digg lar deg også plassere delingsknapper i begynnelsen og slutten av innlegg hvis det er din foretrukne plassering:

Digg Digg delingsknapper.

Plugin-en bruker lat lasting som betyr at den ikke vil bremse lastingen av noe annet element på nettstedet ditt. Når det gjelder ressurskrevende sosiale medieelementer er dette et fantastisk alternativ. Enkelt sagt, Digg Digg fungerer perfekt og ser fantastisk ut også.

3. WP sosiale statistikker

På dette stadiet skal du være ganske godt innstilt. Innhold blir publisert automatisk til alle sosiale medier-profiler, og du har gjort det veldig enkelt for besøkende å dele innholdet ditt med sine egne følgere. På dette stadiet er det neste logiske trinnet å utstyre deg med den typen data som kan hjelpe deg med å analysere populariteten til individuelle innlegg når det gjelder sosiale aksjer. Med denne typen informasjon kan du forme din fremtidige innholdsstrategi for å publisere innhold som vil tiltrekke seg flere andeler.

Den beste plugin jeg har funnet for det formålet er WP sosiale statistikker. Det kan gi deg en oversikt over sosial delingsstatistikk for alle innleggene på bloggen din. Fordelene med dette bør være åpenbare – det lar deg se nøyaktig hvordan hvert av innleggene dine har prestert på individuelle sosiale nettverk (og totalt). Denne typen informasjon kan hjelpe deg med å forstå hvilken type innhold som er populært (eller ikke) på nettstedet ditt.

Det er ekstremt enkelt å sette opp WP Social Stats – når du har installert plugin-modulen, må du oppdatere sosialstatistikken for hvert innlegg i bloggen. Når dette er gjort, vil du kunne se sosial delingsstatistikk for hvert eneste publiserte innlegg.

WP sosiale statistikker

Alternativene i WP Social Stats er enkle, men svært effektive. For det første kan du filtrere innlegg etter kategori slik at du kan se hvilke innlegg som er mest populære for hver del av nettstedet ditt. Du kan også bytte mellom innlegg og sider hvis du inkluderer sosiale delingsknapper på sider. Hver tabell med resultater kan sorteres etter sosiale nettverk, slik at du kan se hvilke innlegg som ble delt mest per nettverk. Du kan også sortere etter totalt antall aksjer i alle nettverk:

WP Social Stats-skjermbilde.

Jeg er sikker på at du tydelig kan se fordelene med denne plugin-en. Det gir deg den slags innsikt som ellers vil trenge kjedelig manuelt arbeid for å oppdage. Videre vil jeg hevde at i de rette nisjene er statistikk for sosial deling den mest pålitelige markøren for popularitet. Et menneske som velger å dele et innhold er langt kraftigere enn å bare klikke på en kobling på en resultatside for søkemotoren, for eksempel.

Nøye analyse av statistikk produsert av WP Social Stats og fremtidig handling basert på denne analysen kan utgjøre en stor forskjell for bloggens vekst.

Sosiale medier mestring er innenfor dine grep …

Som jeg sa øverst i dette innlegget, er det tøft å mestre sosiale medier.

Det innebærer hovedsakelig å forstå hvordan målgruppen din tenker og hvordan de vil reagere på innholdet du publiserer. Men du kan gjøre prosessen mye enklere ved å automatisere det som enkelt kan automatiseres og utstyre deg informasjonen som gjør at du kan ta informerte beslutninger om din fremtidige innholdsstrategi.

Med de ovennevnte WordPress-pluginsene for sosiale medier vil du være på god vei til mye større suksess med sosiale medier. Hvis du har spørsmål, kommentarer eller alternative plugin-forslag, vennligst avskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me