3 ting du kanskje ikke vet om plugin-modulen Gravity Forms

Gravity Forms er et valg av WordPress-plugin for mange strømbrukere og utviklere. I dette innlegget avdekker vi en gruppe mindre kjente, men kraftige funksjoner i denne strålende bygningsprogrammet.


“Feature blindness” er et begrep som jeg bruker for å beskrive hvordan noen brukere (inkludert meg!) Jobber med programvare. Det refererer til det faktum at når du bruker et programvare eller en plugin, vil du ofte bruke funksjonene du kjenner, og etterlate en verden av funksjonalitet utenfor inngangsdøren, i kulden. Alle som har brukt Photoshop vil vite hva jeg mener, du bruker verktøyene du kjenner og resten – vel, vi lærer det en dag, ikke sant?

Mens mange brukere har forståelse for den grunnleggende bruken av Gravity Forms-plugin, nok til å bygge et skjema og sette det inn på en WordPress-side, er det en enorm mengde andre kule ting som denne pluginen kan gjøre.

Så lar oss grave i et av de mest populære WordPress-pluginsene for å lage og administrere skjemaer og vise deg noen kule ting.

Vis og skjul felt basert på brukerinput

Du ser dette i skjemaer over hele nettet, viser en bruker et nytt felt basert på innspill de har lagt inn i et eksisterende felt, nyttig i mange situasjoner. For eksempel når en bruker velger et alternativ fra en avmerkingsboks og du ønsker å stille et annet spørsmål basert på det svaret.

Ta en titt på dette eksemplet: hvis brukeren velger de to første alternativene, ønsker vi at ingenting skal skje, hvis de velger det tredje vil vi stille dem det andre spørsmålet.

Tyngdekraften danner betinget logikk

Gravity Forms kaller denne funksjonen Betinget logikk. I skjermredigereren (se neste skjermbilde nedenfor) under den avanserte delen er det et alternativ for å slå på dette. Så får du se hvor logikken kan settes opp, i mitt eksempel vil det andre feltet nå bare vises når brukeren sjekker Darth Vader.

Aktiver betinget logikk i gravitasjonsformer

Ganske kult va? Og enkelt å gjøre. Dette er bare toppen av isfjellet, ta noen øyeblikk til å leke deg med disse alternativene, så ser du hvor kraftig dette kan være.

Felt forhåndsbefolkning via spørringstreng

Se for deg denne situasjonen: du har et WordPress-nettsted som har en rekke produkter som er oppført, når en bruker gjør en forespørsel, vil du redde dem bryet med å krysse av i en boks for å oppgi hvilket produkt de er interessert i, i stedet oppdage siden at de har kommet fra og sjekk boksen for dem.

Her er et eksempel på hvordan dette feltet kan se ut.

Tyngdekraften danner pre-poulate et felt

Så på hver av dine produktsider der du lenker til henvendelsesskjemaet, skal vi sette opp en spesiell URL for spørringstrenger for å passere produktet til henvendelsesskjemaet.

La oss begynne å sette opp feltet. I feltet Gravity Forms velger du feltet og velger deretter Avansert fane. Helt nede i krysset i ruten for å aktivere dynamisk populasjon for dette feltet og angi et parameternavn; Jeg har brukt enquiryType, se skjermbildet nedenfor.

Aktiver pre-populasjon

Nå skal vi plassere en kobling fra en produktside til henvendelsesskjemaet, og vi må sende gjennom produktet som er relevant for den siden. Det er så enkelt som å legge parameteren til URLen som en spørringsstreng.

Eksempel: I eksemplet nedenfor bruker du dette som lenke til henvendelsesskjemaet Gule widgeter vil automatisk bli valgt.

http://yourDomain.com/enquiry/?enquiryType=Yellow+widgets

Før vi forlater denne, to kjappe tips til

 1. URL-adressen er små og små bokstaver, så hvis du har brukt store bokstaver i navnet på parameteren, bruk den også i nettadressen
 2. URL-en må kodes. kort sagt et plussskilt (+) der mellomrom normalt vil være

Vis hvor skjemaet ble fullført

Dette siste tipset er flott å se hvilke sider som konverterer henvendelser mer enn andre. Ta en situasjon der du har skjemaet på flere sider på nettstedet ditt, eller kanskje du har det i sidefeltet til nettstedet ditt, så det er på alle sider.

Det vi skal gjøre er å legge til et skjult felt som brukeren ikke vil se, som ganske enkelt sender WordPress-siden gjennom skjemaet. Når du ser det i oppføringsdelen av Gravity Forms, er dataene der du kan se.

Gravity Forms skjult feltFølg disse trinnene:

 1. Sett inn et skjult felt i skjemaet ditt (du finner skjulte felt under Standardfelt)
 2. Merk feltet, jeg har kalt det Sideinfo
 3. Klikk på Avansert Tabulator for å se standardverdien for det nye feltet

Nå er det her du konfigurerer verdien som skal sendes gjennom skjemaet. Det er to du kan velge mellom: Tittelen om side / innlegg eller hele URL-adressen til siden eller innlegget – det er opp til deg som du foretrekker.

Gravity Forms angir standardverdi

Så der har du tre flotte funksjoner. Hvis du har et spørsmål eller ønsker mer informasjon om noen av disse, vennligst legg igjen en kommentar!

Få gravitasjonsformer

Klikk på banneret nedenfor for å få tilgang til Gravity Forms og lære mer om plugin og sjekk prisalternativene deres.

Besøk Gravity Forms

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map