3 plugin-uri WordPress pentru măiestrie completă de social media

Încercarea de a reuși în marketingul social media este o afacere complicată. Nuanțele subtile implicate în ca oamenii să-ți împărtășească conținutul în masă sunt extrem de dificil de stăpânit și trebuie să fie extrem de imaginativ pentru a merge viral pe Twitter sau Facebook..


Acestea fiind spuse, acțiunile actuale în curs necesare pentru a facilita interacțiunea cu succes a rețelelor de socializare cu site-ul dvs. WordPress pot fi automatizate în totalitate fără efecte secundare negative. Fiecare postare nouă trebuie distribuită automat la profilurile de rețea de socializare, vizitatorii ar trebui să poată împărtăși conținutul cu ușurință și ar trebui să poți analiza conținutul cel mai de succes fără a apela la colectarea manuală a datelor.

În această postare vreau să vă recomand cele trei plugin-uri WordPress de social media de care aveți nevoie pentru ca cele de mai sus să devină realitate. Cu aceste plugin-uri instalate, interacțiunea cu social media va deveni complet automatizată, astfel încât să vă puteți concentra pe aspectele importante ale creșterii popularității dvs. de social media.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Poster după rețelele sociale NextScripts (SNAP)

Aproape cu siguranță aveți un profil Facebook și Twitter și este posibil să aveți multe altele. Pinterest, Google+, LinkedIn, Tumblr … lista continuă. Ca atare, publicarea conținutului dvs. nou în toate profilurile de social media poate fi mai mult decât puțin obositoare.

Din fericire, există o soluție automatizată. Acronim inteligent deoparte, SNAP este răspunsul la sarcina obositoare de a publica conținut nou pe blogul dvs. în rețelele de socializare. Vă permite să conectați blogul dvs. cu un număr foarte mare de site-uri de socializare și să publicați automat conținut proaspăt la profilurile dvs., când și când va trece pe site-ul dvs..

Ecranul de configurare SNAP.

Ecranul de configurare SNAP.

După cum puteți vedea, este posibil să personalizați mesajul care este livrat alături de actualizările dvs. – puteți include etichete dinamice care vor fi înlocuite cu titlul, descrierea, permalinkul postului etc..

Pentru unele rețele de socializare aveți opțiuni cu privire la modul în care ar trebui să fie afișate actualizările. Iată un exemplu de curtoazie pe Facebook:

O captură de ecran de opțiuni de afișare Facebook.

Puteți solicita SNAP să posta actualizări pe Facebook în oricare dintre cele trei formate enumerate mai sus.

Investiția unică de timp necesară pentru configurarea SNAP este rambursată din nou în timp ce publicați postări pe site-ul dvs. WordPress. Nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la promovarea conținutului prin rețelele de socializare, așa cum va fi făcut pentru dvs..

Cu toate că SNAP nu acționează cu siguranță ca un înlocuitor pentru implicarea personală în profilurile de social media (ar trebui, desigur, să fiți întotdeauna activ și receptiv) face vă permit să automatizați complet procesul de promovare a conținutului nou. Asta ar trebui să vă ofere Mai Mult este timpul să interacționați cu alții și să promovați în continuare profilurile de socializare și blogul dvs. prin alte mijloace care nu sunt atât de ușor automatizate.

2. Digg Digg

După ce ați sortat promovarea postărilor prin profilurile dvs. de socializare, este timpul să permiteți vizitatorilor să vă partajeze cu ușurință conținutul prin intermediul lor propriu profiluri de social media Deși există un număr foarte mare de plugin-uri disponibile care pot face acest lucru, mă refer întotdeauna la Digg Digg ca alegerea mea numărul unu.

Acest plugin a fost în dezvoltare de ani de zile și a fost achiziționat de oamenii buni de la Tampon anul trecut. Implicarea lor a fost un beneficiu uriaș pentru dezvoltarea continuă a pluginului, iar utilizatorii se pot bucura acum de un plugin solid și extrem de funcțional de partajare a rețelelor de socializare.

În opinia mea, cea mai bună caracteristică a Digg Digg este bara de distribuire plutitoare. Iată un exemplu în acțiune din propriul blog:

O captură de ecran a barei de distribuție plutitoare a Digg Digg.

Această bară va urmări pentru a urmări derularea vizitatorului, astfel încât opțiunea de partajat să nu fie niciodată văzută. Digg Digg vă permite să controlați complet plasarea barei și, de asemenea, care sunt opțiunile de partajare a rețelelor de socializare pe care le aveți prezente (lista rețelelor de socializare disponibile este minunată complet cuprinzător).

Dar asta nu este totul – Digg Digg vă permite, de asemenea, să plasați butoane de partajare la începutul și la sfârșitul postărilor, dacă aceasta este destinația dvs. de plasare:

Butoane de partajare Digg Digg.

Pluginul folosește încărcarea leneșă, ceea ce înseamnă că nu va încetini încărcarea niciunui alt element de pe site-ul dvs. Când vine vorba de elemente de social media cu resurse mari, aceasta este o opțiune fantastică. Simplu, Digg Digg funcționează perfect și arată și fantastic.

3. Statisticile sociale ale WP

În această etapă ar trebui să fii destul de bine pus la punct. Conținutul este publicat automat în toate profilurile de social media și ați făcut cu ușurință vizitatorilor să împărtășească conținutul dvs. cu următorii lor. În această etapă, următorul pas logic este să vă dotați cu tipul de date care vă pot ajuta să analizați popularitatea postărilor individuale în ceea ce privește acțiunile sociale. Cu acest tip de informații, vă puteți configura strategia viitoare de conținut pentru a publica conținut care va atrage mai multe partajări.

Cel mai bun plugin pe care l-am găsit în acest scop este Statistici sociale WP. Vă poate oferi o imagine de ansamblu a statisticilor de partajare socială pentru toate postările de pe blogul dvs. Avantajele acestui lucru ar trebui să fie evidente – vă permite să vedeți exact cum s-a desfășurat fiecare dintre postările dvs. pe rețele sociale individuale (și în total). Acest tip de informații vă pot ajuta să înțelegeți tipul de conținut care este popular (sau nu) pe site-ul dvs..

Configurarea WP Social Stats este extrem de simplă – odată ce ați instalat pluginul, va trebui să actualizați statisticile sociale pentru fiecare dintre postările de pe blogul dvs. După ce se va face acest lucru, veți putea vedea statistici de distribuire socială pentru fiecare post publicat.

Statistici sociale WP

Opțiunile din WP Social Stats sunt simple, dar extrem de eficiente. Pentru început, puteți filtra postarea pe categorii, astfel încât să puteți vedea care sunt cele mai populare pentru fiecare secțiune a site-ului dvs. De asemenea, puteți comuta între postări și pagini dacă includeți butoane de partajare socială pe pagini. Fiecare tabel de rezultate poate fi sortat în funcție de rețeaua socială, astfel încât să puteți vedea ce postări au fost cel mai împărțite pe rețea. Puteți sorta, de asemenea, după numărul total de acțiuni în toate rețelele:

Captură de ecran WP Social Stats.

Sunt sigur că puteți vedea clar avantajele acestui plugin. Vă oferă un fel de perspectivă care, în alt mod, ar necesita o muncă manuală obositoare de descoperit. În plus, aș susține că, în nișele potrivite, statisticile de partajare socială sunt cel mai de încredere marcaj al popularității. O ființă umană care alege să partajeze o bucată de conținut este o acțiune mult mai puternică decât să dai simplu pe un link dintr-o pagină de rezultate a motorului de căutare, de exemplu.

Analiza atentă a statisticilor produse de WP Social Stats și acțiunile viitoare bazate pe această analiză pot face o diferență mare în creșterea blogului dvs..

Stăpânirea rețelelor de socializare se încadrează în …

Așa cum am spus în partea de sus a acestui post, stăpânirea rețelelor de socializare este grea.

Practic implică înțelegerea modului în care gândește publicul tău și cum va reacționa la conținutul pe care îl publici. Dar puteți face procesul mult mai ușor automatizând ceea ce poate fi automatizat cu ușurință și echipându-vă cu informațiile care vă permit să luați decizii în cunoștință de cauză despre strategia dvs. viitoare de conținut.

Cu cele trei pluginuri WordPress de socializare de mai sus, veți avea un drum mai bun pentru un succes mult mai mare cu ajutorul social media. Dacă aveți întrebări, comentarii sau sugestii alternative de plugin, vă rugăm să renunțați la secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map