Gravity Forms este pluginul la alegere pentru mulți utilizatori de energie și dezvoltatori. În această postare descoperim un grup de caracteristici mai puțin cunoscute, dar puternice ale acestui plugin de construire a formelor strălucitoare.


„Orbirea caracteristicilor” este un termen pe care îl folosesc pentru a descrie modul în care unii utilizatori (inclusiv eu!) Lucrează cu software. Se referă la faptul că, atunci când utilizați o aplicație software sau un plugin, veți utiliza deseori funcțiile pe care le cunoașteți, lăsând o lume a funcționalității în afara ușii din față, în frig. Oricine a utilizat Photoshop va ști ce vreau să spun, veți folosi instrumentele pe care le cunoașteți și restul – bine îl vom învăța într-o zi, corect?

În timp ce mulți utilizatori au o înțelegere a utilizării de bază a pluginului Gravity Forms, suficient pentru a construi un formular și a-l insera într-o pagină WordPress, există o cantitate uriașă de alte lucruri interesante pe care acest plugin le poate face.

Așadar, permiteți-vă să săpați într-unul dintre cele mai populare plugin-uri WordPress pentru crearea și gestionarea formularelor și vă arătăm câteva lucruri interesante.

Afișează și ascunde câmpurile bazate pe intrarea utilizatorului

Puteți vedea acest lucru în formulare pe tot site-ul web, arătați unui utilizator un câmp nou pe baza intrărilor pe care le-au introdus pe un câmp existent, util în multe situații. De exemplu, atunci când un utilizator alege o opțiune dintr-o casetă de selectare și doriți să puneți o altă întrebare pe baza acelui răspuns.

Aruncați o privire la acest exemplu: dacă utilizatorul alege primele două opțiuni, nu dorim să se întâmple nimic, dacă alege a treia, vrem să le punem a doua întrebare.

Gravitatea formează logica condiționată

Gravity Forms apelează această caracteristică Logica conditionata. În editorul de formulare (a se vedea următoarea captura de ecran de mai jos), în secțiunea avansată, există o opțiune pentru a activa acest lucru. Apoi veți vedea unde poate fi configurată logica, în exemplul meu cel de-al doilea câmp va fi afișat acum doar când utilizatorul verifică Darth Vader.

Activați logica condiționată în formele de gravitate

Destul de cool? Și ușor de făcut. Acesta este doar vârful aisbergului, luați câteva momente pentru a vă juca cu aceste opțiuni și veți vedea cât de puternic poate fi acest lucru.

Câmpuri pre-populare prin șir de interogare

Imaginați-vă această situație: aveți un site WordPress care conține o serie de produse enumerate, atunci când un utilizator face o anchetă pe care doriți să le salvați problema de a verifica o casetă pentru a indica ce produs este interesat, în schimb detectează pagina. că au venit și a bifat caseta pentru ei.

Iată un exemplu despre aspectul acestui câmp.

Gravitatea formează un câmp pre-turnat

Așadar, pe fiecare dintre paginile de produs în care vă conectați la formularul de solicitare, vom configura o adresă URL de interogare specială pentru a trece prin produs la formularul de solicitare.

Să începem să configurați câmpul. În editorul Gravity Forms, selectați câmpul, apoi selectați Avansat tab. În partea de jos bifează caseta pentru a activa populația dinamică pentru acest câmp și introduceți un nume de parametru; Am obișnuit enquiryType, vezi ecranul de mai jos.

Activați pre-populația

Acum vom pune un link de la o pagină de produs la formularul de solicitare și trebuie să trimitem prin intermediul produsului relevant pentru pagina respectivă. Este la fel de simplu ca adăugarea parametrului la adresa URL ca șir de interogare.

Exemplu: În exemplul de mai jos, folosiți acest lucru ca link către formularul de anchetă Widgeturi galbene va fi selectat automat.

http://yourDomain.com/enquiry/?enquiryType=Yellow+widgets

Înainte de a părăsi acesta, încă două sfaturi rapide

  1. Adresa URL este sensibilă cu majuscule, deci, dacă ați folosit majuscule în numele parametrului, utilizați-l și în adresa URL
  2. URL-ul trebuie codat; pe scurt pune un semn plus (+) unde ar fi în mod normal spațiile

Afișați unde a fost completat formularul

Acest ultim sfat este minunat pentru a vedea ce pagini convertesc mai multe întrebări decât altele. Luați o situație în care aveți formularul pe mai multe pagini din site-ul dvs. sau poate îl aveți în bara laterală a site-ului dvs., așa că este pe toate paginile.

Ceea ce vom face este să adăugăm un câmp ascuns pe care utilizatorul nu îl va vedea, care trimite pur și simplu pagina WordPress prin formular. Când o vedeți în secțiunea de intrări din Formulare de gravitate, datele sunt disponibile pentru dvs..

Gravity Forme câmp ascunsUrmați acești pași:

  1. Inserați un câmp ascuns în formularul dvs. (veți găsi câmpuri ascunse sub Câmpuri standard)
  2. Etichetați câmpul, l-am numit Informații despre pagină
  3. Apasă pe Avansat Fila pentru a vizualiza valoarea implicită pentru noul dvs. câmp

Acum aici este locul în care configurați valoarea care va fi transmisă prin formular. Există două dintre care ai putea alege: titlul paginii / postării sau adresa URL completă a paginii sau postării – depinde de tine pe care o preferi.

Formele gravitației setează valoarea implicită

Deci, aveți trei caracteristici grozave. Dacă aveți o întrebare sau doriți mai multe informații despre oricare dintre acestea, lăsați un comentariu!

Obțineți forme de gravitate

Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a accesa Formulare gravitate și pentru a afla mai multe despre plugin și pentru a vedea opțiunile de preț.

Accesați formularele de gravitate

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me