Cele mai bune teme WordPress ale hotelurilor pentru întreprinderile ospitalității

Un site web vă oferă multă expunere. Iar pentru industria hotelieră și ospitalitate, ai nevoie de un site care să fie nu numai frumos, ci și ușor de utilizat. Introduceți cele mai bune teme WordPress ale hotelului (după părerea noastră), iar căutarea dvs. pentru șablonul perfect se încheie aici.


Am mai acoperit cele mai bune pluginuri pentru formularul de rezervare, dar postarea de astăzi este un eșantion al câtorva dintre cele mai bune teme WordPress de pe internet. Nu ezitați să folosiți orice temă din această colecție pentru a crea un site de rezervare sau pentru a vă afișa serviciile hotelului.

Este suficient să spunem, toate temele din această listă răspund și respectă cele mai bune standarde web. Alegeți una, creați o temă pentru copii, personalizați și duceți afacerea dvs. la hotel la nivelul următor.

Dacă sunteți gata, începeți să ne alegem pentru cele mai bune teme WordPress pentru un hotel (o notă rapidă – am putea acoperi atât de multe astăzi, dar dacă aveți o temă de adăugat, informați-ne în secțiunea de comentarii).

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Booklium

Booklium Hotel WordPress Tema

Info și descărcareVizualizați Demo

Tema WordPress și închiriere Booklium este o opțiune puternică și bogată în caracteristici pentru a promova cazarea la orice scară. Hotel, pensiune, pensiune, pensiune, vile – toate acestea pot crea un site elegant și elegant, datorită designului modern al lui Booklium și al nucleului puternic al managementului.

Booklium oferă 5+ demo-uri unice pentru a veni cât mai aproape de nevoile dvs., cu fiecare demo dedicat unui tip de cazare separat (hotel, vilă, pensiune etc.). Pentru a vă eficientiza experiența, toate datele din eșantion sunt automat instantaneu, datorită funcției de import demo demo încorporate.

Când vine vorba de gestionarea cazărilor dvs. Booklium include pluginul premium de rezervare a hotelului MotoPress, care vine absolut gratuit cu tema. Rezervarea hotelului adaugă un site de management credibil și puternic pe site-ul dvs. web. Printre caracteristicile sale se numără cazarea nelimitată, rezervări multiple într-o singură factură, formular de căutare a proprietății gata pentru mobil cu atribute personalizate, reguli de rezervare flexibile, prețuri variabile, sincronizare OTA, servicii suplimentare rezervabile și multe altele.

Booklium nu este doar un șablon modern și elegant, ci și un instrument puternic pentru a-ți eficientiza afacerea. Cu ajutorul acestuia puteți construi cu ușurință site-ul dvs. web, adăuga cazare, gestiona rezervări și primi plata (mai multe gateway-uri de plată online acceptate).

2. Hotello

Rezervare hotel Hotello Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Hotello este un hotel uimitor WordPress, conceput pentru orice afacere în domeniul ospitalității. Tema a fost creată pentru a crea mai ușor crearea site-ului dvs. web. Instalați oricare dintre demonstrațiile de probă în doar două clicuri. Apoi, folosiți opțiunile de constructor de pagini și personalizatoare incluse pentru a vă stiliza site-ul. Cu icoane SVG personalizate, peste 850 de fonturi Google, opțiuni de culoare și multe altele, opțiunile dvs. sunt aproape interminabile.

Dar ceea ce diferențiază Hotello este caracteristicile specifice ospitalității incluse. Tema vine cu un sistem complet de rezervare la hotel gata pentru rezervări. Puteți accepta chiar plățile online! În plus, administratorul camerei vă face mai ușor să verificați disponibilitatea în funcție de data sau numărul de persoane. Vrei să oferi reduceri la jumătatea săptămânii sau să crești prețurile pentru sezonul tău maxim? Nicio problemă – Hotello acceptă prețuri flexibile.

Alte caracteristici importante includ formularele de rezervare conforme GDPR, suportul multilingv / traducere, compatibilitatea browser-ului încrucișat și un design complet sensibil. Deci, indiferent când, unde sau cum oaspeții vizitează site-ul hotelului dvs. va arăta frumos de fiecare dată.

3. Oceanica

Tema WordPress Oceanica Hotel cu sistem de rezervare

Tema WordPress de la Oceanica Hotel Booking oferă un design elegant, elegant și un sistem personalizat de rezervare WordPress. Așadar, dacă construiți un site web pentru un hotel, pensiuni, apartamente, închirieri de vacanță sau o unitate similară, această temă este o soluție finală pentru scopurile dvs..

Oceanica este complet personalizabil – oferă culori nelimitate, 3 meniuri editabile cu 1 antet și 1 subsol, machete pe ecran complet și grilă, integrare nativă a funcționalității WordPress și multe alte funcții grozave.

Această temă hotelieră este alimentată de pluginul de rezervare a hotelului MotoPress pentru WordPress, care este dedicat în întregime afacerilor de ospitalitate. Cu ajutorul său, puteți crea o listă de cazare într-un mod frumos, puteți activa plățile în direct și puteți sincroniza toate rezervările pe canale de călătorie precum Airbnb.

Mai mult decât atât, sistemul de rezervare vă permite să creați un preț sezonier flexibil și să setați tarife pentru cazare, să oferiți rezervări online de camere cu sau fără o plată, să vindeți pachete și servicii suplimentare, să blocați opțiunea de rezervare pentru anumite date, să configurați controlul automat sau manual de confirmare a rezervării, să creați cupoane de reducere pentru călători, vizualizați și gestionați toate rezervările printr-un calendar de backend la îndemână, sincronizați toate rezervările directe pe site cu cele ale agențiilor de turism online, cum ar fi Booking, etc..

4. Bellevue

Bellevue hotel wordpress theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Bellevue este o temă WordPress primitoare pentru pensiuni și hoteluri. Această frumoasă temă WordPress este cea mai bună pentru închirieri de vacanță, case de plajă, cabane, cabane de vară, cabane și hoteluri. Această temă are totul. Acesta include tot ceea ce te-ai aștepta de la o temă premium WordPress și te va ajuta să construiești un site web extraordinar pentru Hotel sau Cazare cu mic dejun.

Bellevue are caracteristici specifice de nișă care vă vor face mai ușor și mai reușit să desfășurați Locul de cazare, micul dejun, hotelul sau închirierea casei de vacanță. Calendarele de disponibilitate, formularele de rezervare, formularele de înscriere și un sistem de plată online sunt câteva dintre funcțiile incluse.

Tranzacțiile online pot fi adăugate cu ușurință, datorită includerii WooCommerce. Bellevue include 7 frumoase demo-uri specifice nișei pentru stiluri de cazare unice. De asemenea, Bellevue include 5 logo-uri stilizate, 50 de fișiere Photoshop stratificate, versiunea Pro a Master Slider și versiunea Premium a sistemului WP Booking, precum și suport pentru mai multe plugin-uri utile WordPress.

Această temă WordPress vă va ajuta să simplificați și să automatizați procesul de rezervare, să vă impresionați vizitatorii cu un design frumos și să convertiți clienții cu calendare de disponibilitate, încorporate în formulare și să cumpărați pagini.

5. Enfold

Tema WordPress multifuncțională Enfold Responsive

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Kriesi este un cunoscut autor de temă WordPress, datorită capodoperelor precum Enfold. Construit pe cadrul Avia Framework, Enfold este o adevărată operă de artă.

Cu peste 30 de demonstrații, nu trebuie să vă construiți site-ul de la zero. Puteți importa demo-urile instantaneu, personaliza extensiv și chiar amesteca caracteristici din diferite demo-uri.

Enfold oferă un editor de conținut drag-and-drop care vă ajută să vă supraîncărcați aspectele în moduri de neimaginat. În plus, această temă WordPress a hotelului oferă o zonă fantastică de administrare și documentație.

Pentru a porni, clienții laudă adesea Kriesi pentru asistență deosebită, așa că ești pe mâini bune.

6. Stăpânul hotelului

tema de master wordpress de hotel

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Hotel Master vă oferă un design elegant și caracteristici puternice într-un singur pachet. Adică, această temă WordPress ospitalitate vine cu funcții integrate, cum ar fi un sistem de rezervare, galerii, rezervări și portofolii, printre altele.

Hotel Master este tema WordPress perfectă pentru restaurante tipice, precum și hoteluri care oferă cazare. Este incredibil de ușor de personalizat și îți oferă opțiuni nelimitate pentru a-ți transforma site-ul, oriunde dorești.

Totuși, tema reușește să păstreze clar codul bloat, ceea ce înseamnă că obțineți rapid paginile de încărcare și o experiență mai bună a utilizatorului. Acesta trebuie să fie secretul unei teme grozave; adăugați toate caracteristicile critice fără balonare.

Hotel Master depășește designul și vă oferă un sistem de management hotelier, fără costuri enorme sau o curbă de învățare abruptă.

7. Belafonte

Belafonte Hotel Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Belafonte este o temă personalizată și minimalistă pentru hotel și ospitalitate, concepută de Hermes Themes. Această temă este un pixel perfect pentru hoteluri, hanuri, stațiuni, orare, pensiuni și chiar site-uri de închiriere de vacanță private. Dispunerea curată, meniul vertical simplu, designul sensibil și galeriile elegante fac din această temă o alegere excelentă pentru locații pitorești care doresc să atragă vizitatori noi..

Tema folosește șabloane de pagini ușoare, astfel încât să puteți avea site-ul dvs. de hotel rapid. Proiectată pentru a vă prezenta fotografia, pagina principală Belafonte oferă o prezentare de diapozitive pentru imagini cu rezoluție înaltă. Adăugați camere și apartamente folosind șabloane de pagini și secțiuni pentru informații, galerii de imagini și tarife. Iar integrarea socială încurajează oaspeții să împărtășească site-ul dvs. web cu toți prietenii.

Belafonte include toate caracteristicile deosebite pe care le-ați aștepta de la o temă WordPress de un hotel de calitate și ospitalitate. Adăugați camere cu descrieri complete și listă de caracteristici, un tabel de camere și tarife utile, astfel încât oaspeții să poată vedea prețurile dvs. dintr-o privire, galeriile evenimentelor sau facilitățile dvs. și chiar mărturiile anterioare ale clienților, astfel încât potențialii clienți să își poată gândi. În plus, formularul de contact și rezervare este o modalitate excelentă pentru ca oaspeții să vă trimită o notă despre șederea solicitată, astfel încât să puteți urmări cu ușurință cine vine și când.

O altă funcție tematică excelentă include o secțiune de evenimente viitoare (excelent pentru postarea despre luaus-uri de vară, excursii la schi de iarnă, weekend-uri spa și multe altele), un blog complet unde puteți scrie despre ce a fost afacerea dvs. și o mulțime de machete utile de pagini care puteți utiliza pentru a adăuga pagini pentru locații de luat masa, saloane, facilități de antrenament și multe altele.

8. Hotel Calluna

hotel calluna wordpress theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Casetele cu caracteristici mari, fonturi mari și un design crocant câștigă Hotel Calluna un loc confortabil pe lista noastră de astăzi. Nu mă înșelați; acestea nu sunt singurele caracteristici care fac ca această temă să fie draga multor proprietari de site-uri web.

Deși este excelent să ai un design frumos, dar simplu, Bellevue aruncă lucrurile cu o notă mai mare cu formulare de rezervare și rezervare încorporate, calendar, pluginul Easy WP Hotelier și opțiuni de personalizare nelimitate..

În plus, Hotel Calluna este livrat cu trei stiluri de antet, coduri scurte personalizate, constructor de pagini drag-and-drop pentru WPBakery, import demo cu un clic, tipuri de postare personalizate pentru evenimente / oferte și un mega meniu integrat, printre altele..

9. Adomus

Adomus hotel wordpress theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Adomus pune în evidență conținutul dvs., cu una dintre variantele de pe pagina principală care vă oferă o mulțime de spațiu pentru a posta conținut SEO.

Această temă WordPress a hotelului vine însoțită de pluginul HBook al aceluiași autor. HBook adaugă funcții precum formularele de rezervare, integrarea gateway-ului de plată, calendarele de disponibilitate, gestionarea rezervării și multe altele.

Funcții specifice pluginului, Adomus se mândrește cu alte funcții, inclusiv, fără a se limita la, un importator demo cu un singur clic, secțiuni drag-and drop și galerii frumoase.

Adomus este ușor de personalizat, ceea ce înseamnă că vă puteți revizita site-ul în câteva minute.

10. Navigare

navigare cu tema wordpress hotel

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Un rezultat spectaculos al ceea ce se întâmplă atunci când combinați HTML5, CSS3 și Bootstrap 3, Sailing vă oferă un design frumos și un sistem excelent de rezervare pentru a rula orice site de hotel..

Acest băiat rău vă oferă un control complet asupra fiecărei zone critice a afacerii dvs. de ospitalitate, cum ar fi rezervări / managementul camerei, prețuri, raportare, plăți, managementul clienților și multe altele. Cu pluginul de rezervare semnat ThimPress inclus, gestionarea camerelor, clienților, calendarelor de sosire, disponibilității camerei, prețurilor, cupoanelor și rapoartelor este ușor.

Tema vine, de asemenea, cu peste cinci demo-uri cu un singur clic, efecte paralaxe, un constructor de pagini drag-and-drop, culori / skins nelimitate, aspect unic sau multiplu, icoane Font Awesome – și acesta este doar vârful aisbergului..

11. Timp liber

Tema de expresie wordpress la hotel

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Perfect pentru stațiuni balneare, stațiuni, cluburi, hoteluri și toate întreprinderile ospitalității, tema Hotel Leisure WordPress vă înarmează cu puterea de care aveți nevoie pentru a lua lupta la concurența dvs..

Apoi bateți-le și lăsați-le în praf cu pagini super-rapide și o multitudine de funcții care vă câștigă mai mulți clienți pe auto-pilot. Hotel Leisure nu dezamăgește în ceea ce privește designul, dar este în departamentul de caracteristici unde strălucește această temă.

Hotel Leisure vine cu caracteristici hoteliere, cum ar fi două demo-uri pre-construite, pluginul Simple Weather, constructorul de pagini WPBakery, culori nelimitate, SEO-friendly, animații CSS3 și integrare socială, printre altele.

12. Hotel Soho

Soho hotel wordpress theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Am văzut că dezvoltatorii temelor fac totul bine, dar ușor de utilizat. Nu QuiteNiceStuff, autorul elitei puterii din spatele hotelului Soho, o temă WordPress curată, bogată în caracteristici și ușor de utilizat.

Soho Hotel este cel mai cunoscut pentru caracteristici precum un sistem de rezervare cu verificator de disponibilitate live, capacitatea de a partaja date cu Airbnb, Booking.com și alte servicii suportate de iCal, prețuri sezoniere și gatewayuri de plată multiple.

De asemenea, veți primi coduri de cupon, culori nelimitate, câmpuri de formular personalizate, date demo, constructor de pagini WPBakery și un panou de opțiuni tematice utile pentru a menționa câteva.

13. TheGem

TheGem Creative multifuncțional Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O temă WordPress multi-scop de toate drepturile, TheGem este o temă fantastică pentru toate tipurile de site-uri, inclusiv site-ul dvs. de ospitalitate.

Spre deosebire de unele dintre temele WordPress ale hotelului din această listă, TheGem nu este livrat cu funcții dedicate pentru hotel. Cu toate acestea, este un concurențist de top în ceea ce privește caracteristicile și ușurința în utilizare.

La urma urmei, puteți adăuga întotdeauna caracteristici specifice hotelului folosind pluginuri. Mai mult, tema vine cu 150 de pagini demo + cu două realizate explicit pentru hoteluri.

TheGem este livrat cu o mulțime de opțiuni de personalizare, 14 stiluri de blog, machete de pagini nelimitate, 60+ elemente de design și multe altele.

14. Arcadia

Tema WordPress Arcadia Hotel

Dacă doriți să păstrați lucrurile simple, vă veți îndrăgosti de tema Arcadia Hotel, o temă WordPress simplu și puternică pentru întreprinderile din industria ospitalității..

Arcadia este o temă clasică pentru spa-uri, hoteluri, pensiuni, stațiuni și orice alte afaceri care necesită un design relaxat și un sistem de rezervare puternic.

Funcțiile notabile includ gestionarea cazării, asistentul de rezervare, evenimente, mărturii și skinuri nelimitate, printre altele.

Tema WordPress Arcadia Hotel se concentrează pe clientul dvs., plasând funcțiile de care au nevoie cel mai mult în față. Pentru un aspect profesionist, dar nu prea copleșit, puteți dori să luați în considerare această temă.

15. Cove Paradise

Tema WordPress Paradise Cove Hotel

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Doriți o temă de hotel gata de plecare? Paradise Cove este o temă de hotel și ospitalitate premium, creată de Themefuse, care oferă opțiuni ușoare, astfel încât să puteți începe să luați rezervările cât mai curând. Această temă este o opțiune modernă pentru hoteluri, închirieri de vacanță, perioade de timp, hanuri și multe altele.

Paradise Cove vine cu modele de pagini prietenoase pentru pagina principală, camere, blog, servicii și multe altele. În acest fel vă puteți îmbunătăți și funcționa site-ul! Alte funcții tematice ușoare includ 3 glisiere în stil din care să alegeți, astfel încât puteți pur și simplu să alegeți preferatele și să încărcați cele mai bune imagini ale proprietății dvs., integrarea Icon Font încorporată, un widget meteo util pentru oaspeții care își planifică călătoria și un mega meniu personalizabil..

Nu vă faceți griji – această temă este, de asemenea, gata de retină și receptivă pentru mobil, pentru a oferi oaspeților o experiență minunată pe orice dispozitiv. În plus, sistemul de rezervări încorporat face ca adăugarea de camere și gestionarea rezervărilor de la admin WordPress să fie o adiere.

De-a lungul temei, veți observa o atenție deosebită asupra detaliilor, cum ar fi pictogramele amenajării camerei cu sfaturi de instrumente, galerii de imagini pentru lightbox, ratinguri de stele și multe altele. Acestea sunt toate caracteristicile pe care oaspeții le vor folosi și aprecia. Pe backend există o mulțime de coduri scurte, widget-uri și pagini personalizate pe care le puteți aprecia din moment ce facilitează configurarea site-ului dvs..

16. Caballero

Tema WordPress Caballero Hotel

Curat și elegant, Caballero este o temă perfectă pentru hotelul WordPress pentru o escapadă retrasă, o pensiune sau o vilă relaxantă. Această temă este dotată cu fonturi personalizate, design receptiv, galerii de imagini, tipuri de post de camere și multe altele.

O caracteristică unică a temei este o pagină de start widgetized personalizabilă. Pur și simplu inserați elemente, aruncați-le în loc și editați pentru a avea o pagină de start genul care prezintă caracteristicile și apartamentele cheie ale hotelului. Adăugați coloane, camere, pagini, apeluri și multe altele folosind widget-urile Hermes personalizate.

Alte caracteristici de temă includ șabloane de pagină (pentru camere, pachete, restaurante, etc.), bloguri stilate, compatibilitate WPML și conținut demonstrativ ușor de utilizat pentru a începe cu tema.

17. Iver

Iver Modern Hotel și Rezervare Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema hotelului Iver este o opțiune îndrăzneață și modernă perfectă pentru mansardele și studiourile din oraș. Pur și simplu instalați tema, faceți clic o dată pentru a importa modelul demonstrativ și adăugați informațiile despre hotel. Vă puteți ridica site-ul în cel mai scurt timp!

Iver vine cu constructorul de pagini Visual Composer și cu puternicul plugin Slider Revolution, astfel încât să puteți proiecta orice aveți nevoie. Dar aspectele încorporate pentru camere, portofolii și blogul tău facilitează adăugarea de noi pagini.

Alte caracteristici excelente includ un formular de rezervare online, filtru de cameră, compatibilitate WooCommerce, antet personalizabil, plus un design receptiv și gata de retină.

18. Fortuna

Tema WordPress a hotelului Fortuna Responsive

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Fortuna este o temă temeinică și primitivă pentru hotel și ospitalitate, dezvoltată de Hermes Themes. Această temă excepțională este modalitatea perfectă de a vă prezenta online hotelul, hanul, pensiunea, motelul sau alte activități de ospitalitate și de a completa calendarul de rezervare pentru luni în avans..

Fortuna include opțiuni ușoare care facilitează configurarea site-ului dvs. web. Alegeți dintre pielea de culoare închisă sau deschisă pentru a începe, apoi utilizați opțiunile de culoare și de stil din personalizatorul cu teme live pentru a face site-ul dvs. web să se potrivească cu brandurile dvs. de afaceri. Tema include, de asemenea, șabloane utile de pagină (pentru blog, mărturii, camere și tarife, galerii, atracții și multe altele) care fac crearea rapidă și ușoară a paginilor dvs..

O altă caracteristică excelentă a Fortuna este widget-urile personalizate pe care le puteți adăuga la barele laterale și la subsol. Tema include widget-uri personalizate pentru adăugarea unei casete asemănătoare Facebook, meniuri personalizate și un widget Connections util (astfel clienții pot să-ți placă pe Facebook, să te urmărească pe Twitter sau să îți caute afacerea pe TripAdvisor). Și din moment ce tema răspunde pe deplin, oaspeții nu vor avea probleme să vizualizeze site-ul dvs. pe tablete și telefoane mobile.

19. Amasador

Tema WordPress a Ambasadorului

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ambasadorul este o minunată temă WordPress premium pentru hotel și ospitalitate, concepută de Hermes Themes. Această temă elegantă a fost creată pentru orice hotel, stațiune, han, proprietate de închiriere, pensiune sau orice altă afacere de tip ospitalitate.

Arătați-vă hotelul sau stațiunea și creați un site web primitor pentru oaspeții care folosesc Ambasador. Înainte de a pleca în vacanță, majoritatea clienților își vor verifica opțiunile, iar o modalitate prin care îți poți dezvolta afacerea este cu un site web profesionist care evidențiază ceea ce este excelent în ceea ce privește locația ta. Ambasadorul face ușor să vă arătați ce face special hotelul sau hanul dvs. datorită șabloanelor de pagini personalizate incluse pentru adăugarea de galerii, atracții, evenimente și chiar mărturii.

Tema include, de asemenea, pagini de cameră minunate, care sunt esențiale pentru orice site de tip hotel. Adăugați un glisor de lățime completă, plin de imagini de cameră, pe lângă descrierea camerei, prețurile și lista de facilități. În plus, cu opțiunile sociale integrate, este ușor pentru oaspeți să vă urmărească pe Facebook și Twitter pentru a afla toate promoțiile viitoare..

Alte funcții tematice includ un blog complet, prezentări de diapozitive personalizate, widget-uri personalizate, asistență de traducere și asistență tematică pentru un an întreg. Ambasadorul este o modalitate excelentă de a vă prezenta afacerile hoteliere sau de ospitalitate și de a începe să vă asigurați rezervările cât mai repede.

20. Clasa (HotelEngine)

Tema de clasă WordPress Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Classy este o temă WordPress premium pentru un hotel și ospitalitate, creată de EngineThemes. Această temă este una dintre cele două teme construite pe cadrul HotelEngine și este o temă cuprinzătoare de închiriere și rezervare.

HotelEngine Classy a fost creat având în minte hoteluri, orare, moteluri, hanuri, pensiuni și alte proprietăți de închiriere. Adăugați diverse tipuri de camere cu descrieri, detalii despre facilități, galerii, tarife și chiar mărturii pentru a vă ajuta potențialii oaspeți să ia o decizie. În plus, cu pluginul încorporat pentru revoluție, puteți crea glisoare minunate pentru paginile, postările și, bineînțeles, pagina dvs. de pornire.

Această temă folosește și pluginul Visual Composer puternic, astfel încât să puteți crea un număr nelimitat de machete de pagini și postări. Simplați să aruncați diferite elemente în loc pentru a vă crea aspectul ideal (în plus puteți salva șabloanele de layout pentru a le reutiliza iar și iar). Opțiunile de personalizare nu se opresc aici – HotelEngine Classy include, de asemenea, 8 scheme de culori personalizate (trandafir, ceai, albastru, violet, verde, portocaliu, galben, roșu) pentru a ușura schimbarea aspectului site-ului dvs. web.

21. Victoria

Tema WordPress Victoria Hotel

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Victoria este o temă WordPress premium pentru hotel și ospitalitate creată de Temele Hermes. Această temă este perfectă pentru crearea de site-uri moderne de hoteluri, călătorii, motel, pensiuni și alte site-uri web de ospitalitate.

Este întotdeauna sezonul vacanței. Oamenilor le place să facă excursii, iar atunci când le planifică, sunt mereu în căutarea unor spații de cazare de calitate, care oferă multă valoare. Afișați clienților noi și returnați cât de excelent este proprietatea dvs., utilizând tema hotelului Victoria pentru a prezenta toate caracteristicile excelente ale afacerii dvs. Această temă WordPress vă face ușor să creați un site web profesional și receptiv, în care oaspeții să aibă încredere.

Victoria include toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a porni site-ul. Utilizați șabloanele de pagină incluse pentru a adăuga rapid pagini elegante pentru diversele camere, galerii foto ale proprietății dvs., atracții și multe altele. Tema include, de asemenea, tipuri de postare personalizate, astfel încât să puteți adăuga mărturii, evenimente etc. și să le păstrați separate de postările de pe blogul dvs., făcând astfel ușoară organizarea.

Această temă este o opțiune excelentă pentru orice hotel sau site de ospitalitate – fie că este vorba despre un hotel de cinci persoane, o închiriere de vacanță de către proprietar sau bungalouri rustice la plajă. Cu widget-urile minunate, opțiunile de social media, personalizările temelor (datorită panoului de opțiuni cu teme personalizate) și multe altele Victoria poate crește cu afacerea dvs. și vă ajută să ieșiți în evidență în mulțime.

22. 5 Start Hotel

5 stele WordPress cu tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

5 Star este o temă cuprinzătoare a hotelului și ospitalității WordPress de către Templatic. Această temă este soluția perfectă pentru a crea un site web frumos și pentru a gestiona rezervările pentru hotelul dvs., pensiune, pensiune, închiriere de vacanță sau alte afaceri de ospitalitate..

Încurajați clienții și gestionați rezervările cu un singur site web. 5 Star este o modalitate elegantă de a vă prezenta cazările, serviciile, masa și pachetele hotelului, precum și de a vă gestiona rezervările. O altă caracteristică excelentă este asistența WooCommerce dacă doriți să puteți vinde certificate de cadouri la hotel, swag la hotel (cum ar fi halate sau perne) sau chiar suveniruri locale.

Sistemul de rezervare este alimentat de suplimentul de sistem de rezervare plugin Tevolution. Acest lucru adaugă funcționalități pentru a gestiona camere, calendare, rezervări, rezervări online, tarife și multe altele. Și nu sunt necesare abilități de codare – folosiți doar codurile rapide pentru a adăuga funcții precum formularul de rezervare sau calendarul de disponibilitate la orice pagină..

23. Aplicația HotelBooking

Aplicația HotelBooking Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

HotelBooking este o puternică temă WordPress ospitalitate dezvoltată de Templatic. Este soluția perfectă pentru hoteluri, proprietăți de închiriere și companii de administrare a vacanțelor.

Caracteristica esențială a HotelBooking este modulul de rezervare real în temă. Vizitatorii pot căuta ușor după data, tipul de cameră, numărul de oaspeți și numărul de camere. În plus, tema are un formular de rezervare complet personalizabil. Puteți adăuga adăugări de servicii speciale (cum ar fi spălătorie, efectuarea plății întârziate etc.), puteți adăuga opțiunea de a introduce un cod promoțional și adăugați câmpuri pentru a introduce informații de contact / plată. De asemenea, HotelBooking vă permite să gestionați ușor rezervările din back-end, să confirmați plățile, să creați coduri promoționale și multe altele.

Oaspeții pot profita, de asemenea, de paginile de cameră și calendarul de disponibilitate al HotelBooking atunci când decid să rezerve o vacanță. Acestea pot privi în detaliu fiecare cameră (puteți adăuga chiar și galerii de imagini), apoi verificați când este disponibil tipul de cameră. Calendarul de disponibilități este chiar codat în culori, pentru a facilita vizitatorii să vadă ce este deschis.

HotelBooking are o mulțime de alte caracteristici tematice excelente. Tema răspunde complet și arată excelent pe o mulțime de dispozitive. Aceasta înseamnă că oaspeții pot vizita site-ul dvs. și pot rezerva vacanțe, indiferent unde se află.

24. Leonardo

Leonardo WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Leonardo este o temă responsivă pentru WordPress și ospitalitate de către Hermes Themes. Este perfect pentru hoteluri, pensiuni, hanuri, închirieri de vacanță, orare, săli de evenimente și orice alte afaceri din industria ospitalității..

Tema a fost construită pentru industria ospitalității. Pagina principală prezintă o prezentare de diapozitive în care puteți adăuga imagini cu proprietățile dvs., evenimente anterioare sau clienții dvs. fericiți, precum și link-uri către pagini importante. Tema include, de asemenea, un modul excelent de mărturii în care oaspeții pot lăsa comentarii despre afacerea dvs. (există și un widget cu mărturii, astfel încât să puteți introduce recenzia dvs. excelentă în orice zonă pregătită pentru widget).

Paginile de cameră sunt perfecte pentru a vă evidenția facilitățile, iar secțiunea de evenimente și atracții incluse este o modalitate bună de a convinge vizitatorii să își extindă șederea pentru a vedea tot ceea ce vă oferă zona. O altă caracteristică demnă de menționat este widgetul „like” de pe Facebook, ceea ce facilitează oaspeților să împărtășească hotelul tău minunat cu toți prietenii lor de pe Facebook..

25. Castello

Tema WordPress Castello

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Castello este o temă WordPress de hotel și ospitalitate dezvoltată de Hermes Themes. Această temă pe ecran complet este o potrivire făcută în ceruri pentru stațiuni, pensiuni, pensiuni, închirieri de case, acțiuni de timp și multe altele.

Această temă include toate caracteristicile necesare pentru ca site-ul dvs. de hotel sau proprietate de închiriere să funcționeze. Adăugați camere cu imagini (afișate ca un glisor de fundal pe ecran complet), o descriere, facilități și orice alte informații relevante. Apoi adăugați recenzii și mărturii pentru ca oamenii care navighează pe site să vadă ce le place oaspeților despre facilitatea dvs. Tema include și un formular de rezervare, deci dacă unui cititor îi place ceea ce vede, vă poate trimite un mesaj pentru a face o rezervare.

Pe lângă funcționalitatea extinsă, Castello include funcții de design deosebite pentru a impresiona oaspeții tăi. Glisorul de imagine de fundal pe ecran complet face cu siguranță o impresie de durată și vă oferă posibilitatea de a evidenția cele mai bune caracteristici și activități din jurul locației dvs. În plus, meniul de navigare aliniat la stânga facilitează afișarea tuturor paginilor de import pe care le adăugați pentru camere, evenimente, mese și multe altele.

26. Metropolis

Tema WordPress Metropolis

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Metropolis este o temă elegantă pentru WordPress și ospitalitate, proiectată de Hermes Themes. Această temă ar face un site web excelent pentru orice hotel, stațiune, pensiune, han, centru de ospitalitate sau afaceri similare bazate pe servicii.

Tema include tot ce ar trebui să aibă orice site web bun al hotelului. Pagina principală oferă un glisor minunat în care puteți prezenta cele mai bune camere, fotografii de proprietate sau imagini de la evenimente din trecut. Navigarea verticală pe partea stângă adaugă interes vizual, dar este ușor de utilizat și pune informații importante de contact chiar la îndemâna clientelei tale. Puteți adăuga, de asemenea, widget-uri (cum ar fi o bară de căutare) care considerați că utilizatorii ar putea fi de ajutor.

O caracteristică excelentă a Metropolis este panoul cu opțiuni tematice ușor de utilizat. De aici puteți controla diverse elemente ale temei. Puteți adăuga mesajul dvs. de bun venit, adăuga link-urile dvs. sociale, încărca un logo, defini setările paginii de pornire și multe altele.

În plus față de panoul de opțiuni, șabloanele de pagină încorporate fac folosirea Metropolis-ului. Trebuie doar să selectați șablonul, să adăugați conținutul și să postați. Fiecare șablon a fost conceput în mod special pentru un scop specific, inclusiv: atracție, blog, formular de rezervare, formular de contact, eveniment, galerie, cameră, mărturie și bara laterală dreaptă.

27. Vila de lux

Tema WordPress de lux Villa

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Vila de lux este o proprietate fantezistă și unică, care prezintă o temă premium WordPress. Această temă unică, elegantă, este o modalitate excelentă de a promova închirieri de vacanță, stațiuni de lux sau alte proprietăți de lux.

Unul dintre cele mai bune moduri de a monetiza o proprietate de vacanță de lux sau de a promova o stațiune de lux este cu un site Web unul bun. Vila de lux este tema de a face doar asta. Cu un slider pentru pagina principală pe ecran complet, un formular intuitiv de rezervări și o mulțime de opțiuni excelente această temă este modalitatea perfectă de a vă prezenta proprietățile.

Tema include un constructor de pagini drag and drop ușor de utilizat pe care îl puteți utiliza pentru a crea orice aspect de pagină doriți. Există posibilități aparent nelimitate. Dar, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe, verificați cele 5 șabloane de pagină de pornire incluse, 4 machete de proprietăți, 2 șabloane de domenii, aspectul paginii de rezervări și galeria de proprietăți. Apoi, puteți utiliza opțiunile de culoare nelimitate, opțiunile de fonturi Google și fontul de pictogramă Entypo Pictogram încorporat pentru a vă personaliza site-ul. Alte caracteristici ale temei includ formularele ajax, asistența temă pentru copii, suportul retinic și retina și multe altele.

Mai multe dintre cele mai bune teme WordPress Hotel

E timpul să decideți ce temă este potrivită pentru a vă construi un site web de hotel pentru afacerea dvs. După ce alegeți o temă WordPress pentru un hotel solid (ca oricare dintre cele din această listă), adăugați informațiile dvs. și începeți să promovați afacerea online, sunteți sigur că veți crește rezervările..

Care este tema dvs. preferată a hotelului WordPress? Dacă am ratat alegerea dvs. pentru cea mai bună temă WordPress a hotelului, menționați-o în comentarii – este fain să împărtășiți o bijuterie sau două.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me