Beste WordPress-temaer for hotellvirksomheter

Et nettsted tilbyr deg mye eksponering. Og for hotell- og gjestfrihetsbransjen trenger du et nettsted som ikke bare er vakkert, men også enkelt å bruke. Angi de beste hotell WordPress-temaene (etter vår mening), og søket etter den perfekte malen slutter her.


Vi har dekket de beste bestillingsskjema-programtilleggene, men dagens innlegg er et utvalg av noen av de beste hotell WordPress-temaene på nettet. Bruk gjerne ethvert tema i denne samlingen til å opprette en bestillingsnettsted eller vise hotelltjenestene dine.

Det er nok å si at alle temaene på denne listen er lydhøre og følger de beste nettstandardene. Bare velg et, lag et tema for barnet, tilpasse bort og ta hotellvirksomheten til neste nivå.

Hvis du er klar, la oss begynne på valgene våre for de beste hotell WordPress-temaene (en rask merknad – vi kan bare dekke så mange i dag, men hvis du har et tema å legge til, gi oss beskjed i kommentarfeltet).

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Booklium

Booklium Hotel WordPress Theme

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Booklium-hotellet og utleie WordPress-temaet er et kraftig og funksjonsrikt alternativ for å markedsføre overnattingssteder i alle størrelser. Hotell, herberge, pensjonat, bed and breakfast, villaer – alle disse kan skape en stilig og elegant webside takket være Bookliums moderne design og kraftige ledelseskjerne.

Booklium tilbyr 5+ unike demoer som kommer så nær dine behov som mulig, med hver demo som er viet til en egen overnattingstype (hotell, villa, herberge osv.). For å gjøre opplevelsen enda mer strømlinjeformet, blir alle eksempeldata automatisk øyeblikkelig takket være den innebygde demoimportfunksjonen med ett klikk.

Når det gjelder styring av overnattingssteder, inkluderer Booklium den premium MotoPress Hotel Booking-plugin som kommer helt gratis med temaet. Hotel Booking legger til en troverdig og kraftig administrasjonskjerne til nettstedet ditt. Blant funksjonene er ubegrensede overnattingssteder, flere reservasjoner i en regning, søkeskjema for mobilklar eiendom med tilpassede attributter, fleksible bestillingsregler, variabel prissetting, synkronisering av OTA, ekstra tjenester som kan reserveres og mer.

Booklium er ikke bare en moderne og stilig mal, men også et kraftig verktøy for å effektivisere bedriften. Med den kan du enkelt bygge nettstedet ditt, legge til overnattingssteder, administrere reservasjoner og motta betaling (flere online betalingsportaler støttes).

2. Hotello

Hotello hotellbooking WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hotello er et fantastisk WordPress-tema skreddersydd for enhver gjestfrihetsvirksomhet. Temaet er designet for å gjøre det enkelt å lage ditt hotellnettsted. Installer hvilket som helst av eksemplet på demoer med bare to klikk. Bruk deretter alternativene for sidebygger og tilpasning for å style nettstedet ditt. Med tilpassede SVG-ikoner, 850+ Google-skrifter, fargealternativer og mer, er alternativene dine ganske uendelige.

Men det som skiller Hotello fra er de inkluderte gjestfrihetsspesifikke funksjonene. Temaet kommer med et komplett hotellbookingssystem som er klart for reservasjoner. Du kan til og med akseptere betaling online! I tillegg gjør romansvarlig det enkelt for deg (og gjester) å sjekke tilgjengeligheten basert på dato eller antall personer. Vil du tilby rabatter i løpet av uken, eller øke prisene for høysesongen? Ikke noe problem – Hotello støtter fleksible priser.

Andre viktige funksjoner inkluderer GDPR-kompatible bestillingsskjemaer, flerspråklig / oversettelsesstøtte, kompatibilitet på tvers av nettlesere og et fullt responsivt design. Så uansett når, hvor eller hvordan gjestene besøker nettstedets hotell, vil det se vakkert ut hver gang.

3. Oceanica

Oceanica Hotel WordPress-tema med reservasjonssystem

Oceanica Hotel Booking WordPress-tema kommer med en stilig, elegant design og et tilpasset WordPress-reservasjonssystem. Så hvis du bygger et nettsted for et hotell, bed and breakfast, leiligheter, ferieutleie eller lignende etablering, er dette temaet en ultimat løsning for dine formål.

Oceanica kan tilpasses fullt ut – den kommer med ubegrensede farger, 3 redigerbare menyer for topptekst og 1 bunntekst, fullskjerm- og rutenettoppsett, integrert WordPress-funksjonalitet integrasjon og mange flere flotte funksjoner.

Dette hotelltemaet drives av MotoPress Hotel Booking-plugin for WordPress, som er fullt utstyrt med gjestfrihet. Med sin hjelp kan du opprette en overnattingsliste på en vakker måte, aktivere direktebetalinger og synkronisere alle bookinger på tvers av reisekanaler som Airbnb.

Dessuten lar reservasjonssystemet deg lage en fleksibel sesongpriser og sette priser for overnattingssteder, tilby romreservasjoner online med eller uten betaling, selge ekstra pakker og tjenester, blokkere bestillingsalternativ for bestemte datoer, konfigurere automatisk eller manuell bekreftelseskontroll av bestillingen, opprette rabattkuponger for reisende, se og administrer alle bestillinger via en hendig backend-kalender, synkroniser alle direkte nettstedbestillinger med de fra online reisebyråer som Booking, osv..

4. Bellevue

bellevue hotel wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Bellevue er et responsivt premium WordPress-tema for Bed & Breakfast and Hotels. Dette vakre WordPress-temaet er best for ferieutleie, strandhus, hytter, sommerhytter, hytter og hoteller. Dette temaet har alt. Det inkluderer alt du kan forvente av et premium WordPress-tema, og det vil hjelpe deg å bygge et fantastisk hotell- eller bed & breakfast-nettsted.

Bellevue har nisjespesifikke funksjoner som gjør det enklere og mer vellykket å drive Bed & Breakfast, hotell eller feriehusleie. Tilgjengelighets kalendere, bestillingsskjemaer, registreringsskjemaer og et online betalingssystem er noen av funksjonene som følger med.

Online-transaksjoner kan enkelt legges til, takket være inkluderingen av WooCommerce. Bellevue inkluderer 7 vakre nisjespesifikke demonstrasjoner for unike overnattingsstiler. Bellevue inkluderer også 5 stiliserte logoer, 50 lagdelte Photoshop-filer, Pro-versjonen av Master Slider og Premium-versjonen av WP Booking System samt støtte for flere nyttige WordPress-plugins.

Dette WordPress-temaet vil hjelpe deg med å forenkle og automatisere bestillingsprosessen, imponere de besøkende med nydelig design og konvertere kunder med tilgjengelighetskalendere, innebygde skjemaer og kjøpe sider.

5. Brett sammen

Brett responsivt WordPress-tema med flere formål

Info & NedlastingVis The Demo

Kriesi er en kjent WordPress-temaforfatter, takket være mesterverk som Enfold. Bygget på Avia Framework, er Enfold et ekte kunstverk.

Med over 30 demonstrasjoner trenger du ikke å bygge nettstedet ditt fra bunnen av. Du kan importere demoer umiddelbart, tilpasse omfattende og til og med blande funksjoner fra forskjellige demoer.

Enfold har en dra-og-slipp-innholdsredigerer som hjelper deg med å overlade oppsettene på måter som ikke kan tenkes. I tillegg har dette hotellet WordPress-tema et fantastisk admin-område og dokumentasjon.

For å starte opp, roser kundene ofte Kriesi for enestående støtte, så du er i gode hender.

6. Hotellmester

hotel master wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Hotel Master tilbyr deg et elegant design og kraftige funksjoner i en pakke. Jeg mener, dette gjestfrihet WordPress-temaet har innebygde funksjoner som reservasjonssystem, gallerier, reservasjoner og porteføljer blant andre.

Hotel Master er det perfekte WordPress-temaet for typiske restauranter så vel som hotell som tilbyr overnatting. Det er utrolig enkelt å tilpasse og tilbyr deg ubegrensede alternativer for å snu nettstedet ditt, uansett hva du ønsker.

Likevel klarer temaet å holde seg fri fra kodeoppblåsing, noe som betyr at du får sider med rask innlasting og bedre brukeropplevelse. Det må være hemmeligheten bak et stort tema; legg til alle viktige funksjoner uten oppblåsthet.

Hotel Master går utover design og tilbyr deg et hotellstyringssystem uten enorme kostnader eller en bratt læringskurve.

7. Belafonte

Belafonte Hotel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Belafonte er et responsivt og minimalistisk hotell- og gjestfrihet WordPress-tema designet av Hermes Themes. Dette temaet er piksel perfekt for hotell, vertshus, feriesteder, timeshare, bed & breakfast og til og med private nettsteder for ferieutleie. Den rene utformingen, enkel vertikal meny, responsiv design og elegante gallerier gjør dette temaet til et godt valg for pittoreske steder som ønsker å tiltrekke seg nye besøkende.

Temaet bruker enkle sidemaler slik at du kan få ditt nettsted raskt oppe. Belafonte-hjemmesiden er designet for å vise frem fotografiet, og har en lysbildefremvisning for bilder med høy oppløsning. Legg til rommene og suitene dine ved å bruke sidemaler og seksjoner for informasjon, bildegallerier og priser. Og sosial integrering oppfordrer gjester til å dele nettstedet ditt med alle vennene sine.

Belafonte inkluderer alle de flotte funksjonene du kan forvente deg av et kvalitetshotell og gjestfrihet WordPress-tema. Legg til rom med fullstendige beskrivelser og funksjoner, en nyttig rom og priser-tabell, slik at gjestene kan se prisene dine med et øyeblikk, gallerier for arrangementene dine eller fasilitetene dine, og til og med tidligere uttalelser fra klienter, slik at potensielle gjester kan gjøre seg opp en mening. Pluss kontakt- og bestillingsskjema er en flott måte for gjester å sende deg en lapp om deres forespurte opphold, slik at du enkelt kan følge med på hvem som kommer og når.

Andre flotte temafunksjoner inkluderer en kommende arrangementsseksjon (flott for utlegg om sommerluaus, vinter-skiturer, spa-helger og mer), en full blogg der du kan skrive om hva virksomheten din har hatt til, og mange nyttige sideoppsett som Du kan bruke til å legge til sider for spisesteder, salonger, treningsfasiliteter og mer.

8. Hotel Calluna

hotel calluna wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Store funksjonskasser, store skrifter og et skarpt design gjør Hotel Calluna til et komfortabelt sted på listen vår i dag. Ikke misforstå; dette er ikke de eneste funksjonene som gjør dette temaet til kjære for mange eiere av nettsteder.

Selv om det er flott å ha en vakker, men enkel design, sparker Bellevue ting et hakk høyere med innebygde bestillings- og reservasjonsskjemaer, kalender, Easy WP Hotelier-plugin og ubegrensede tilpasningsalternativer.

På toppen av det, leverer Hotel Calluna med tre overskriftsstiler, tilpassede kortkoder, WPBakery dra-og-slipp-sidebygger, demoimport med ett klikk, tilpassede innleggstyper for arrangementer / tilbud og en innebygd mega-meny blant andre.

9. Adomus

adomus hotel wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Adomus setter søkelyset på innholdet ditt, med en av hjemmesidevariantene som gir deg god plass til å legge ut SEO-innhold.

Dette hotellet WordPress-temaet kommer med HBook-plugin av samme forfatter. HBook legger til funksjoner som bestillingsskjemaer, integrasjon av betalingsgateway, tilgjengelighets kalendere, bookingadministrasjon og mye mer.

Adapter-spesifikke funksjoner til side, og Adomus kan skryte av andre funksjoner, inkludert, men ikke begrenset til, en demoimportør med ett klikk, dra-og-slipp-seksjoner og vakre gallerier.

Adomus er enkel å tilpasse, noe som betyr at du kan oppgradere nettstedet ditt på få minutter.

10. Seiling

seiling hotell wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Et spektakulært resultat av hva som skjer når du setter sammen HTML5, CSS3 og Bootstrap 3, og seiling tilbyr deg vakker design og et utmerket reservasjonssystem for å drive hvilken som helst hotellnettsted.

Denne dårlige gutten gir deg full kontroll over alle kritiske områder i din gjestfrihetsvirksomhet, for eksempel bestillinger / romstyring, priser, rapportering, betalinger, kundeadministrasjon og så mye mer. Med det medfølgende ThimPress-signaturbestillingsprogrammet for administrasjonsrom, klienter, ankomstkalendere, romtilgjengelighet, priser, kuponger og rapporter er enkelt.

Temaet kommer også med over fem demos med ett klikk, parallakseffekter, en trek-og-slipp-sidebygger, ubegrensede farger / skins, enkelt- eller flersidig layout, Font Awesome ikoner – og det er bare toppen av isfjellet.

11. Fritid

hotell fritid wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Hotel Leisure WordPress-temaet er perfekt for spa, alpinanlegg, klubber, hoteller og alle gjestfrihetsbedrifter, og gir deg kraften du trenger for å ta kampen til konkurransen..

Slå deretter og la dem være i støvet med supersnelle sider og en mengde funksjoner som gir deg flere kunder på autopilot. Hotel Leisure skuffer ikke angående design, men det er i funksjoner-avdelingen der dette temaet lyser.

Hotel Leisure har hotellfunksjoner som to forhåndsbygde demoer, Simple Weather-plugin, WPBakery-sidebygger, ubegrensede farger, SEO-vennlige, CSS3-animasjoner og sosial delingsintegrasjon blant andre..

12. Soho Hotel

soho hotel wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Vi har sett temautviklere gjøre alt riktig, men flop brukbarhet. Ikke QuiteNiceStuff, makteliteforfatteren bak Soho Hotel, et rent, funksjonsrikt og brukervennlig hotell WordPress-tema.

Soho Hotel er mest kjent for funksjoner som et reservasjonssystem med live tilgjengelighetskontroll, muligheten til å dele data med Airbnb, Booking.com og andre iCal-støttede tjenester, sesongbaserte priser og flere betalingsportaler.

Du får også kupongkoder, ubegrensede farger, tilpassede skjemafelt, demodata, WPBakery-sidebygger og et hendig temalternativ-panel for å nevne noen få.

13. TheGem

TheGem Creative Multi-Purpose WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

TheGem, som er et flerbruks WordPress-tema med alle rettigheter, er et fantastisk tema for alle typer nettsteder, inkludert gjestfrihetsnettstedet.

I motsetning til noen av hotellets WordPress-temaer på denne listen, leverer TheGem ikke dedikerte hotellfunksjoner. Fortsatt er det en topp konkurrent når det gjelder funksjoner og brukervennlighet.

Tross alt kan du alltid legge til hotellspesifikke funksjoner ved å bruke plugins. I tillegg kommer temaet med 150 + demosider med to eksplisitt laget for hotell.

TheGem leveres med massevis av tilpasningsalternativer, 14 bloggstiler, ubegrensede sideoppsett, 60+ designelementer, og så mye mer.

14. Arcadia

Arcadia Hotel WordPress Theme

Hvis du liker å holde ting enkelt, vil du bli forelsket i Arcadia Hotel-temaet, et enkelt, men kraftig WordPress-tema for bedrifter i gjestfrihetsbransjen.

Arcadia er et klassisk tema for spa, hotell, herberger, alpinanlegg og enhver annen virksomhet som krever en avslappet design og et kraftig reservasjonssystem.

Viktige funksjoner inkluderer overnattingsledelse, bookingveiviser, hendelser, attester og ubegrenset skinn blant andre.

Arcadia Hotel WordPress-temaet fokuserer på kunden din og plasserer funksjonene de trenger mest foran. For et profesjonelt, men ikke overveldende stylet utseende, kan det være lurt å vurdere dette temaet.

15. Paradise Cove

Paradise Cove Hotel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Vil du ha et hotelltema som er klar til å gå? Paradise Cove er et førsteklasses hotell- og gjestfrihetstema skapt av Themefuse som har enkle alternativer slik at du kan begynne å ta reservasjoner så raskt som mulig. Dette temaet er et moderne alternativ for hotell, ferieutleie, timeshare, vertshus og mer.

Paradise Cove kommer med brukervennlige sidemaler for hjemmesiden, rom, blogg, tjenester og mer. På denne måten kan du få nettstedet ditt til å gå raskt! Andre enkle temafunksjoner inkluderer tre stilglidebryter å velge mellom, slik at du bare kan velge din favoritt og laste opp de beste eiendomsbildene, innebygd ikon Font-integrasjon, en nyttig vær-widget for gjester som planlegger turen og tilpassbar mega-meny.

Ikke bekymre deg – dette temaet er også netthinneklart og mobil responsivt, for å gi gjestene dine en flott opplevelse på alle enheter. I tillegg er det innebygde reservasjonssystemet det å legge til rom og administrere reservasjoner fra WordPress-admin til en lek.

Gjennom hele temaet vil du legge merke til stor oppmerksomhet på detaljer som for eksempel ikoner for romfasiliteter med verktøytips, lightbox-bildegallerier, stjernevurderinger og mer. Dette er alle funksjoner som gjestene vil bruke og sette pris på. På bakenden er det mange tilpassede snarveier, widgeter og sider som du kan sette pris på siden de gjør det enkelt å sette opp nettstedet ditt.

16. Caballero

Caballero Hotel WordPress Theme

Caballero er rent og elegant og er et perfekt WordPress-tema for en tilbaketrukket ferie, b & b eller avslappende villa. Dette temaet har stilfulle tilpassede skrifter, responsiv design, bildegallerier, romtype og mer.

En unik funksjon ved temaet er en tilpassbar widgetert hjemmeside. Bare sett inn elementer, slipp dem på plass og rediger for å ha en ensartet hjemmeside med hotellets viktigste funksjoner og suiter. Legg til kolonner, rom, sider, utrop og mer ved å bruke de tilpassede Hermes-widgetene.

Andre temafunksjoner inkluderer sidemaler (for rom, pakker, restauranter osv.), Stylet blogg, WPML-kompatibilitet, og brukervennlig demoinnhold for å komme i gang med temaet.

17. Iver

Iver Modern Hotel og Booking Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Iver-hotelltemaet er et dristig og moderne alternativ perfekt for loft og studioer i byen. Bare installer temaet, klikk en gang for å importere eksempeldemonstrasjonen, og legg til hotellinformasjonen din. Du kan oppgi nettstedet ditt på kort tid!

Iver kommer med Visual Composer sidebygger og den kraftige Slider Revolution-plugin, slik at du kan designe alt du måtte trenge. Men innebygde oppsett for rom, porteføljer og bloggen din gjør det enkelt å legge til nye sider.

Andre flotte funksjoner inkluderer et online reservasjonsskjema, romfilter, WooCommerce-kompatibilitet, tilpassbar topptekst, pluss et responsivt og retina-klart design.

18. Fortuna

Fortuna Responsive Hotel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Fortuna er et dristig og responsivt WordPress-tema for hotell- og gjestfrihetspremie utviklet av Hermes Themes. Dette fremtredende temaet er den perfekte måten å vise frem hotell, kro, bed & breakfast, motell eller annen gjestfrihetsvirksomhet online og fylle ut reservasjonskalenderen i flere måneder i forveien.

Fortuna inkluderer enkle alternativer som gjør det enkelt å sette opp nettstedet ditt. Velg mellom de mørke eller lyse fargene for å komme i gang, og bruk deretter farge- og stylingsalternativene i den levende Theme Customizer for å få nettstedet ditt til å stemme overens med bedriftens merkevarebygging. Temaet inneholder også nyttige sidemaler (for blogg, attester, rom og priser, gallerier, attraksjoner og mer) som gjør det enkelt å lage sidene dine.

En annen flott funksjon i Fortuna er de tilpassede widgetene du kan legge til sidelinjene og bunnteksten. Temaet inkluderer tilpassede widgeter for å legge til en Facebook-like-boks, tilpassede menyer og en nyttig Connections-widget (slik at kunder kan like dine på Facebook, følge deg på Twitter eller slå opp virksomheten din på TripAdvisor). Og siden temaet er fullt responsivt, vil gjestene ikke ha problemer med å se nettstedet ditt på nettbrett og mobiltelefoner.

19. Amassador

Ambassador Hotel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ambassador er et nydelig WordPress-tema for hotell og gjestfrihet designet av Hermes Themes. Dette elegante temaet ble opprettet for alle hotell-, feriested-, vertshus-, utleieeiendommer, bed-and-breakfast eller andre forretningsvirksomheter av typen gjestfrihet.

Vis frem hotellet eller feriestedet ditt og lag et innbydende nettsted for gjester som bruker Ambassador. Før de drar på ferie vil de fleste kunder sjekke alternativene sine, og en måte å få virksomheten deres på er med et profesjonelt nettsted som belyser hva som er flott med beliggenheten din. Ambassadør gjør det enkelt å fremheve det som gjør hotellet eller vertshuset ditt spesielt takket være de medfølgende tilpassede sidemaler for å legge til gallerier, attraksjoner, arrangementer og til og med attester.

Temaet inneholder også nydelige romsider som er viktige for enhver hotelltype-nettsted. Legg til en glidebryter i full bredde full av rombilder i tillegg til rombeskrivelse, priser og liste over fasiliteter. I tillegg til de innebygde sosiale alternativene er det enkelt for gjester å følge deg på Facebook og Twitter for å finne ut om alle dine kommende kampanjer..

Andre temafunksjoner inkluderer en full blogg, tilpassede lysbildefremvisning, tilpassede widgeter, oversettelsesstøtte og temastøtte i et helt år. Ambassador er en flott måte å vise frem hotell- eller gjestfrihetsvirksomheten og å begynne å sikre reservasjoner så raskt som mulig.

20. Classy (HotelEngine)

Classy Hotel Premium WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Classy er et hotell- og gjestfrihetspremier WordPress-tema laget av EngineThemes. Dette temaet er et av to temaer bygget på HotelEngine-rammen, og er et omfattende romutleie- og reservasjonstema.

HotelEngine Classy ble opprettet med tanke på hotell, timeshare, moteller, vertshus, bed & breakfast og andre utleieboliger. Legg til forskjellige romtyper med beskrivelser, detaljer om fasiliteter, gallerier, priser og til og med attester for å hjelpe dine potensielle gjester med å ta en beslutning. I tillegg med den innebygde Slider Revolution-plugin-en kan du lage flotte glidebrytere for romsidene, innleggene og selvfølgelig hjemmesiden din..

Dette temaet bruker også den kraftige pluginen for Visual Composer, slik at du kan lage et ubegrenset antall side- og postoppsett. Enkelt dag & slipp forskjellige elementer på plass for å lage din ideelle layout (pluss at du kan lagre layoutmaler for å bruke dem igjen og igjen). Tilpasningsalternativene stopper ikke der – HotelEngine Classy inkluderer også 8 tilpassede fargevalg (Rose, Teal, Blue, Purple, Green, Orange, Yellow, Red) for å gjøre det enkelt å endre utseendet på nettstedet ditt raskt.

21. Victoria

Victoria Hotel WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Victoria er et WordPress-tema for hotell og gjestfrihet laget av Hermes Themes. Dette temaet er perfekt for å lage moderne hotell, reiser, motell, bed & breakfast og andre nettsteder for gjestfrihet.

Det er alltid feriesesong. Folk elsker å ta turer, og når de planlegger dem, er de alltid på utkikk etter overnattingssteder av høy kvalitet som gir mye verdi. Vis nye og returnerende gjester hvor flott din eiendom er ved å bruke Victoria-hotelltemaet for å vise frem alle de flotte funksjonene i virksomheten din. Dette WordPress-temaet gjør det enkelt for deg å lage et profesjonelt og responsivt nettsted som gjestene vil stole på.

Victoria inkluderer alle funksjonene du trenger for å starte nettstedet ditt. Bruk de medfølgende sidemaler for raskt å legge til elegante sider for dine forskjellige rom, fotogallerier av eiendommen din, attraksjoner og mer. Temaet har også tilpassede innleggstyper, slik at du kan legge til attester, hendelser osv. Og holde dem adskilt fra blogginnleggene dine, slik at det er enkelt å holde seg organisert.

Dette temaet er et flott alternativ for alle hotell- eller gjestfrihetsnettsteder – enten det er et femstarthotell, en ferieutleie av eieren eller rustikke bungalower på stranden. Med fantastiske tilpassede widgets, alternativer for sosiale medier, tematilpasninger (takket være panelet med tilpassede temaalternativer) og mye mer Victoria kan vokse med virksomheten din og hjelper deg å skille seg ut i mengden.

22. 5 Start hotell

5-stjerners hotell WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

5 Star er et omfattende hotell- og gjestfrihet WordPress-tema av Templatic. Dette temaet er den perfekte løsningen for å lage et vakkert nettsted og administrere bestillinger for hotell, bed & breakfast, herberge, ferieutleie eller annen gjestfrihetsvirksomhet.

Lokk kunder og administrer bestillinger alle med ett nettsted. 5 Star er en elegant måte å vise frem hotellinnkvartering, tjenester, servering og pakker i tillegg til å administrere bestillinger. En annen flott funksjon er WooCommerce-støtte hvis du vil kunne selge gavekort på hotell, hotellbytte (som kapper eller puter), eller til og med lokale suvenirer.

Bookingsystemet drives av Tevolution-plugin-reservasjonssystemtillegget. Dette gir funksjoner for å administrere rom, kalendere, bestillinger, online reservasjoner, tariffer og mer. Og det er ingen kodingsferdigheter som kreves – bare bruk kortkodene for å legge til funksjoner som bestillingsskjemaet eller tilgjengelighetskalenderen på en hvilken som helst side.

23. HotelBooking-app

HotelBooking-app WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

HotelBooking er et kraftig WordPress-tema som er utviklet av Templatic. Det er den perfekte løsningen for hoteller, utleieboliger og ferieforvaltningsselskaper.

Den viktigste funksjonen i HotelBooking er den faktiske bestillingsmodulen innen temaet. Besøkende kan enkelt søke etter dato, romtype, antall gjester og antall rom. I tillegg har temaet et fullstendig tilpassbart bestillingsskjema. Du kan legge til spesielle servicetillegg (som klesvask, sen utsjekking osv.), Legge til alternativet for å oppgi en kampanjekode og legge til felt for å legge inn kontakt- / betalingsinformasjon. HotelBooking gjør det også enkelt for deg å administrere reservasjoner fra back-end, bekrefte betalinger, opprette kampanjekoder og mer.

Gjestene kan også benytte seg av romsidene og tilgjengelighetskalenderen til HotelBooking når de bestemmer seg for å bestille ferie. De kan se detaljert over hvert rom (du kan til og med legge til bildegallerier) og deretter sjekke når den romtypen er tilgjengelig. Tilgjengelighetskalenderen er til og med fargekodet for å gjøre det lettere for gjestene å se hva som er åpent.

HotelBooking har mange andre gode temafunksjoner. Temaet er helt responsivt, og ser bra ut på mange enheter. Dette betyr at gjestene kan besøke nettstedet ditt og bestille ferier uansett hvor de er.

24. Leonardo

Leonardo WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Leonardo Theme er et responsivt hotell- og gjestfrihet WordPress-tema av Hermes Themes. Det er perfekt for hotell, bed & breakfast, vertshus, feriehus, timeshares, eventhaller og alle andre virksomheter i gjestfrihetsbransjen.

Temaet var bygget for gjestfrihetsbransjen. Hjemmesiden viser et presentert lysbildefremvisning der du kan legge til bilder av eiendommene dine, tidligere hendelser eller dine fornøyde kunder, samt lenker til viktige sider. Temaet inneholder også en flott attesteringsmodul der gjester kan legge igjen anmeldelser av virksomheten din (det er også en testimonials-widget, slik at du kan sette inn den gode anmeldelsen din i et hvilket som helst widget som er klart).

Romsidene er perfekte for å fremheve fasilitetene dine, og delen med aktiviteter og attraksjoner som er inkludert er en god måte å overbevise besøkende om å utvide oppholdet for å se alt området ditt har å tilby. En annen funksjon som er verdt å nevne er Facebook-liknende widgeten, som gjør det enkelt for gjester å dele det fantastiske hotellet med alle Facebook-vennene deres.

25. Castello

Castello WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Castello er et hotell- og gjestfrihet WordPress-tema utviklet av Hermes Themes. Dette fullskjermtemaet er en kamp laget i himmelen for alpinanlegg, bed & breakfast, vertshus, husleie, tidsandeler og mer.

Dette temaet inkluderer alle de nødvendige funksjonene for å få nettstedet ditt til hotell eller utleieeiendom opp. Legg til rom med bilder (vises som bakgrunnsglidebryter på fullskjerm), en beskrivelse, fasiliteter og all annen relevant informasjon. Legg deretter til anmeldelser og attester, slik at folk som surfer på nettstedet ditt kan se hva gjestene elsker om anlegget ditt. Temaet inneholder også et bestillingsskjema, så hvis en leser liker det de ser, kan de sende deg en melding for å gjøre en bestilling.

I tillegg til omfattende funksjonalitet, inkluderer Castello flotte designfunksjoner for å imponere gjestene dine. Glidebryteren på bakgrunnen på fullskjerm gjør definitivt et varig inntrykk, og gir deg en mulighet til å fremheve de beste funksjonene og aktivitetene rundt din beliggenhet. Pluss den venstre justerte navigasjonsmenyen gjør det enkelt å vise frem alle importsidene du legger til for rom, arrangementer, servering og mer.

26. Metropolis

Metropolis WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Metropolis er et elegant WordPress-tema for hotell- og gjestfrihet designet av Hermes Themes. Dette temaet vil være et flott nettsted for alle hotell-, feriested-, bed & breakfast-, vertshus-, gjestfrihetssenter eller lignende servicebaserte virksomheter.

Temaet inkluderer alt en god hotellnettsted bør ha. Hjemmesiden har en nydelig glidebryter der du kan vise frem de beste rommene, bilder fra eiendommen eller bilder fra tidligere hendelser. Den vertikale venstrejusterte navigasjonen gir visuell interesse, men er også enkel å bruke, og gir viktig kontaktinformasjon rett ved klientellet. Du kan også legge til widgeter (som en søkefelt) som du tror brukere kan synes er nyttige.

En flott funksjon i Metropolis er det enkle å bruke temalternativspanelet. Herfra kan du kontrollere ulike elementer i temaet. Du kan legge til velkomstmeldingen, legge til sosiale koblinger, laste opp en logo, definere hjemmesideinnstillingene og mye mer.

I tillegg til alternativpanelet gjør innebygde sidemaler bruk av Metropolis til en lek. Bare velg malen din, legg til innholdet og legg inn. Hver mal har vært fagmessig stil for et bestemt formål, inkludert: attraksjon, blogg, bestillingsskjema, kontaktskjema, hendelse, galleri, rom, uttalelse og sidefelt med høyre side.

27. Luksusvilla

Luxury Villa WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Luxury Villa er et fancy og unikt showcase-premium WordPress-tema. Dette stilige, unike temaet er en flott måte å markedsføre ferieutleie, luksuriøse feriesteder eller andre eksklusive eiendommer.

En av de beste måtene å tjene penger på en eksklusiv ferieeiendom eller å markedsføre et luksuriøst feriested er med et unikt nettsted. Luxury Villa er temaet for å gjøre nettopp det. Med glidebryteren for hele skjermen, en intuitiv reservasjonsskjema og mange gode alternativer er dette temaet den perfekte måten å vise frem egenskapene dine.

Temaet inkluderer en brukervennlig dra-og-slipp-sidebygger som du kan bruke til å lage en hvilken som helst sideoppsett du ønsker. Det er tilsynelatende ubegrensede muligheter. Men hvis du trenger litt hjelp til å komme i gang, kan du sjekke de inkluderte 5 hjemmesidemalene, 4 eiendomsoppsett, 2 områdemaler, reservasjonssideoppsett og eiendomsgalleri. Deretter kan du bruke ubegrensede fargealternativer, Google-skrifttypealternativer og innebygd Entypo Pictogram Icon Font til å tilpasse nettstedet ditt. Andre temafunksjoner inkluderer ajax-former, støtte for barnetema, responsiv og netthinnestøtte og mye mer.

Flere av de beste hotell WordPress-temaene

På tide å bestemme hvilket tema som er riktig for deg å bygge et hotellnettsted for virksomheten din. Når du velger et bunnsolid hotell WordPress-tema (som noen av dem på denne listen), legger til informasjonen din og begynner å markedsføre virksomheten din på nettet, er du sikker på å øke bestillingen.

Hva er ditt favoritthotell WordPress-tema? Hvis vi savnet valget ditt for det beste hotellet WordPress-temaet, kan du nevne det i kommentarene – det er kult å dele en perle eller to.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me