24 Cele mai bune teme WordPress de grădinărit și amenajare

Ora de vară este plină cu peluze verzi, pomi fructiferi luxurioși și plante perene sănătoase care își arată culorile. Dar să fim sinceri, majoritatea caselor cu amenajări stelare cu siguranță nu au creat designul și nici nu le-au întreținut singure. Au angajat profesioniști. Cum? Probabil printr-un site web construit cu una dintre cele mai bune teme de grădinărit pe care le-ar putea găsi.


Site-urile sunt esențiale pentru orice afacere și, odată cu popularitatea din ce în ce mai mare a site-urilor de recomandare a cuvântului, precum lista Yelp și Angie, aveți nevoie de un loc pentru a trimite potențiali clienți. Norocos pentru tine WordPress este ușor de utilizat și îți poți construi întregul site web cu acesta în doar o zi. Astăzi vom împărtăși cele mai bune teme de grădinărit și peisagistică precum și o rapiditate Ghid în trei pași pentru crearea site-ului.

Există mii de teme WordPress disponibile pe internet. Dar cu atât de multe opțiuni, poate fi un pic copleșitor atunci când configurați site-ul pentru prima dată. Acesta este motivul pentru care am căutat pe web și am găsit cele mai bune teme WordPress pentru grădinărit.

În funcție de nevoile dvs. individuale de afaceri, puteți dori o modalitate de a adăuga mărturii personalizate, de a include o galerie a proiectelor dvs. de amenajare finalizate sau de o modalitate de a afișa ofertele de servicii curente sau speciale. Am făcut tot posibilul să includem o mare varietate de teme cu diferite caracteristici. Așadar, asigurați-vă că derulați pe lista completă pentru a vedea care vi se par potrivite. Deci, fără a mai aștepta aici, ei nu sunt, într-o ordine anume.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total

Total Peisagistică WordPress Tema

Info și descărcareVizualizați Demo

Demonstrația de amenajare a temei Total WordPress este un exemplu frumos de ceea ce puteți construi cu constructorul de pagini Drag & Drop Visual Composer atunci când este combinat cu opțiunile puternice de personalizare ale temei Total WordPress. O structură îndrăzneță cu o lățime completă, o pagină de servicii inteligente, o secțiune personală și un formular de contact, ușor de utilizat, fac din aceasta o alegere excelentă pentru orice companie de grădinărit sau amenajare..

2. Ekko

Tema WordPress Ekko Gardening cu Pagină Builder

Fie că oferiți servicii de întreținere săptămânală sau de design peisaj, cu tema Ekko WordPress sunteți sigur că veți putea construi un site web uimitor. Pur și simplu instalați, utilizați demo-ul cu un singur clic importat pentru a începe și utilizați constructorul de pagini drag și drop pentru a crea site-ul dvs. perfect. Toate elementele sunt personalizabile, plus că tema oferă opțiuni pentru tipografie bogată, portofoliu, blog, stil antet / subsol, antet lipicios, casetă foto-swipe și multe altele. În plus, tema este compatibilă cu plugin-uri populare, cum ar fi WooCommerce, Formular de contact 7, Formulare gravitate, Forme Ninja, WPML și altele.

3. Îngrijirea grădinii

Îngrijirea grădinii Tema WordPress

GardenCar este o temă de grădinărit și stil de peisaj, cu caracteristici excelente, precum un design receptiv, minunatul glisor Revolution revoluționar, constructor de pagini, formular de contact și suport WooCommerce. Este doar tema care vă va ajuta să începeți activitatea dvs. de grădinărit cu prezență online.

4. Grădinar

Tema WordPress Gardener

Tema Gardener WordPress a fost creată cu ajutorul serviciilor de gazon, amenajare de terenuri, amenajare, florarie, lemn de foc, ecologie și chiar cherestea. Cu o mulțime de opțiuni de aspect, suport pentru imagine retină, suport pentru traducere și multe altele este o alegere excelentă.

5. GreensKeeper

GreensKeeper Gardening & Landscaping Tema WordPress

Această temă WordPress de grădinărit, amenajare și afaceri mici este o alegere minunată pentru orice afacere. Anteturile stilate, opțiunile de dispunere a paginii, opțiunile de culoare cusomtizabile (cu 12 scheme de culori predefinite), constructorul de pagini și galeriile izotopilor uimitoare fac din GreensKeeper o opțiune excepțională.

6. Ecomanic

Gradina ecomanica, ingrijirea peluzei si amenajarea peisajului Tema WordPress

Economic a fost conceput cu un constructor de pagini ușor de utilizat, glisoare responsive, suport pentru imagini retină, fișiere gata de traducere și multe altele. Cu această temă care vă creează serviciul de gazon, site-ul de amenajare a teritoriului, amenajarea terenurilor, ecologia sau grădinăritul ar trebui să fie o bucată totală.

7. Design Yoland

Yoland Design Peisaj Design și accesorii de grădină Tema WordPress

Pentru o temă elegantă de design de peisaj, aruncați o privire la Yoland. Această minunată temă este optimizată pentru mobil, include 2 machete de pagini de start, coduri scurte, cursoare frumoase, un constructor de pagini, opțiuni de traducere și multe altele.

8. Ajutor

Helpmate Gardening & Maintenance Tema WordPress

Helpmate este o temă WordPress 6 în 1 Servicii de întreținere cu șabloane pre-construite pentru 6 industrii diferite, una fiind grădinăritul. Cu această temă puteți crea un site web frumos folosind glisorul animat uimitor, constructor de pagini ușor de utilizat, stiluri de antet și subsol încorporate și multe altele.

9. Peisagistul

Tema WordPress Landscaper & Ladscaping WordPress

Puteți avea site-ul dvs. de afaceri pentru gazon și amenajare rapidă cu tema WordPress Landscaper. Sunteți sigur că vă vor plăcea opțiunile pentru crearea de machete de pagini personalizate, opțiuni de culoare personalizate prin intermediul personalizatorului, galerii de proiect nelimitate, machete multiple de blog și multe altele.

10. Afaceri locale

Afaceri locale - Tema de grădinărit WordPress

Tema Locului de Afaceri Locale WordPRess este o temă simplă și curată, ideală pentru orice afacere – grădinărit și peisagistic inclus. Tema include opțiuni de culori nelimitate, pluginul Master Posts, design receptiv și multe opțiuni de temă prin intermediul panoului cu tema Redux.

11. Căști

Căști Handyman & Gardening Tema WordPress

Căștile au fost concepute pentru fiecare handyman, iar o dată din uimitoarele lor demonstrații este pentru o afacere Garner a & Farmer. Această opțiune folosește opțiunile temei pentru machete personalizate, funcții, antete personalizate și chiar un formular de întâlnire inclus.

12. Peisaj Tema WordPress

Peisaj Tema WordPress

Tema Peisajului este o opțiune frumoasă și profesională pentru crearea unui site web de amenajare a teritoriului sau de întreținere a grădinii cu WordPress. Cu ajutorul constructorului de pagini MP Stacks, secțiunea de pagini cusomtizabile, formular de contact, servicii și multe altele această temă este o opțiune uimitoare de o singură pagină.

13. Moțiunea

Themotion WordPress Tema

Themotion este o temă uimitoare de bloguri video WordPress perfectă pentru crearea unei grădinărețe și amenajarea unui site web. Dacă afacerea dvs. a căutat o modalitate de a prezenta produse sau servicii prin videoclipuri, această temă este pentru dvs. De asemenea, este e-commerce gata, receptiv și personalizabil.

14. Valea Verde

Green Valley Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Green Valley este o temă de amenajare și amenajare a grădinii și a amenajării peisajului mobil și prietenos. Această temă este SEO gata, retină gata și ușor de utilizat. În plus, include tone de coduri scurte, tipuri de post, pictograme, opțiuni pentru bara laterală și multe altele.

15. Lawnmo

Tema WordPress Lawnmo

Lawnmo este o temă WordPress cu servicii de întreținere și amenajare a grădinii. Frumosele fundaluri de imagini paralax, imagini unice și puternicul constructor de pagini de drag & drop MotoPress fac această temă nemaipomenită (plus că include chiar și 7-15 fotografii de stoc gratuit).

16. Design de grădină

Garden Design Tema cu caracter sensibil la WordPress

Tema veselă WordPress Design vine cu tipuri și formate de postare personalizate încorporate, astfel încât să adăugați evenimente, servicii, portofoliu de proiecte, videoclipuri și multe altele este foarte ușor. Alte caracteristici excelente includ font, culoare și opțiuni de traducere.

17. Grădinărit

Amenajarea grădinii Tema WordPress

Garden Design este o temă în stilul școlii vechi cu o combinație strălucitoare de accente verzi și portocalii. Tema include opțiuni pentru adăugarea serviciilor, proiectelor, mărturiilor și, desigur, un blog pentru a ține clienții la curent cu ultimele sfaturi și tendințe despre grădină..

18. Exdesimo

Garden Design Tema WordPress

Exdesimo este o temă WordPress peisaje și grădini proiectate cu reacție, perfectă pentru orice companie de servicii de întreținere sau proiectare. Utilizați casetele de funcții încorporate, portofoliul, secțiunea personalului, asistența evenimentelor și formularul de contact personalizat pentru a crea site-ul dvs. perfect.

19. Design exterior

Design exterior Mastery Tema WordPress

Tema WordPress Design Mastery simplifică realizarea site-ului dvs. de grădinărit sau amenajare. Instalarea în doi pași, opțiunile de culoare, glisoarele încorporate, widget-urile personalizate, tipografia personalizată și multe altele fac o opțiune excelentă pentru oricine.

20. Biroul de proiectare exterioară

Tema WordPress de design exterior pentru birou

Tema Design Bureau este o modalitate excelentă de a-ți afișa munca în proiectarea peisajului. Tema include opțiuni pentru prezentarea de imagini cu care lucrați prin imagini de paralax, un slider frumos al paginii de pornire și multe altele. În plus, opțiunile pentru pictograme, fonturi, SEO și multe altele sunt sigur că vă vor face fericiți.

21. Design exterior

Design exterior WordPress Tema

Tema de design exterior este perfectă pentru a vă prezenta munca cu amenajarea peisagistică, construcții în aer liber și multe altele. Stilul încorporat, suportul de traducere și un design complet receptiv și editativ fac din această temă o alegere solidă pentru cei din industria grădinăritului și a lansării în grădină..

22. Arta construirii

Arta construirii temei WordPress

Pentru cei care caută o temă axată pe designul exterior, tema Art of Building WordPress este o opțiune excelentă. Glisierele unice, liniile curate, codurile scurte utile și opțiunile de styling încorporate fac din această temă o alegere excelentă.

23. Proiectarea peisajului

Design peisaj Tema WordPress sensibilă

Această temă a fost creată pentru companiile de grădinărit care doresc să ofere produse, precum și servicii. Cu asistență de comerț electronic integrat, este ușor să vindeți propriul inventar, precum și să furnizați servicii clienților.

24. Peisagistică și proiectare

Peisaj și proiectare WordPress Tema

Această temă WordPress cu un stil curat oferă mult spațiu alb cu fonturi și imagini îndrăznețe. Este o opțiune excelentă pentru mai multe site-uri web moderne de amenajare, care doresc să își prezinte serviciile online.

Sfaturi bonus: Ghid rapid pentru construirea site-ului dvs. de grădinărit

După ce alegeți o temă, există doar 3 pași simpli pentru a vă configura site-ul de amenajare a site-ului, de grădinărit sau de întreținere în aer liber. Este atât de ușor încât puteți avea chiar și configurarea site-ului dvs. nou și gata de acces astăzi!

Obțineți numele dvs. de domeniu și gazduire

Primul tău pas ar trebui să fie să alegi un nume de domeniu. Dacă este posibil, adresa dvs. URL trebuie să fie ușor de reținut și un domeniu .com. Puteți verifica disponibilitatea domeniului dvs. și o puteți cumpăra la GoDaddy sau la un alt registrator de domeniu de încredere.

Pentru a merge împreună cu numele de domeniu, veți avea nevoie și de un plan de găzduire. Există tone de opțiuni excelente de găzduire și în funcție de cerințele site-ului (sau bugetului). Iată câteva dintre alegerile noastre de top:

 • Gazduire WordPress administrata de motor WP Engine
 • Cloudways Gestionat Cloud Clouding
 • Gazduire partajată BlueHost

Dacă doriți să aflați mai multe, consultați recenzia noastră de găzduire WP Engine, recenzia de hosting Cloudways și recenzia de găzduire WordPress Bluehost.

După ce ai selectat o gazdă, va trebui să îți îndrepți numele de domeniu către serverul tău (trebuie să adaugi serverul de nume al companiei de găzduire în domeniul tău – vă rugăm să verificați documentația online a gazdei sau asistență pentru ajutor în acest sens) și să începeți configurarea WordPress pe serverul tău. Dacă ați ales o gazdă WordPress administrată precum WP Engine, atunci serverul dvs. ar trebui să fie totul setat și gata de pornire! Dacă utilizați o opțiune de cloud sau de găzduire partajată, utilizați opțiunea de instalare WordPress cu 1 clic integrat atunci când configurați planul. Pentru ca instalarea WordPress să nu fie nevoie de mai mult de câteva minute.

Instalați-vă tema

Cu instalarea WordPress gata de pornire, puteți acum să descărcați și să instalați tema dvs. WordPress. Dacă doriți să utilizați o temă gratuită din WordPress.org puteți căuta și instala o temă chiar din tabloul de bord.

Descarcă Tema WordPress

Dar dacă ați achiziționat o temă WordPress premium sau ați descărcat o temă WordPress gratuită din altă sursă, va trebui să descărcați mai întâi fișierul dvs. cu temă. Asigurați-vă că descărcați fișierul Installable WordPress sau îl localizați (în funcție de locul în care vă descărcați tema, poate fi necesar să vă dezarhivați fișierul tematic descărcat și să localizați doar fișierul zip).

Încărcați-vă fișierul Zip cu tema WordPress

Pentru a instala jurnalul de temă WordPress în panoul de adminstrare WordPress, accesați Aspect> Teme> Adaugă nou și încărcați fișierul .zip. Ar trebui să vedeți o solicitare pe ecran pentru a activa tema după instalarea ei.

Adăugați conținut și multe altele

Acum puteți începe să creați site-ul dvs. web! Dacă tema dvs. a inclus date de eșantion, o puteți instala folosind importatorul WordPress (în panoul de administrare WordPress, accesați Instrumente> Import> WordPress pentru a încărca datele de eșantion .xml).

Opțiuni de personalizare a temei

Dacă nu, petreceți ceva timp învățând despre caracteristicile și opțiunile incluse în tema dvs. Verificați tema Personalizatorul (sub Aspect> Personalizare) și verificați pentru a vedea dacă există un panou de administrare temă încorporat în tema dvs. (acesta este adesea inclus ca element de meniu suplimentar în partea de jos a tabloului de bord admin). Multe teme premium includ documentație online detaliată, precum și asistență în cazul în care aveți nevoie de ajutor.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare adăugarea de pluginuri WordPress pentru întâlniri, galerii, Instagram sau pentru orice altceva doriți. Există mii de plugin-uri grozave disponibile pe web și am recomandat pluginuri WordPress în multe dintre postările noastre de blog dacă doriți chiar și ajutor în alegerea.

După ce ați finalizat site-ul web, tot ce a mai rămas se conectează la acesta din toate profilurile de social media, adăugându-l la orice site-uri de recenzie pe care afacerea dvs. a fost prezentată și, desigur, inclusiv noul dvs. site web pe toate cărțile de vizită și materialele promoționale..


Sperăm să vă putem ajuta să începeți și să găsiți o temă potrivită pentru site-ul dvs. de grădinărit sau amenajare. Am făcut tot posibilul să includem favoritele noastre de pe întregul web. Dacă ați încercat oricare dintre temele menționate sau dacă credeți că am ratat vreo informație în comentariile de mai jos. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map