Sommertiden er fylt med grønne plener, frodige frukttrær og sunne stauder som viser fargene sine. Men la oss være ærlige, de fleste hjem med fantastisk landskapsarkitektur skapte definitivt ikke designet eller opprettholdt det selv. De hyret inn fagpersoner. Hvordan? Sannsynligvis gjennom et nettsted bygget med et av de beste hagearbeid WordPress-temaene de kunne finne.


Nettsteder er nøkkelen for enhver virksomhet, og med den økende populariteten til muntlige anbefalingsnettsteder som Yelp og Angies liste trenger du et sted å sende potensielle kunder. Heldig for deg WordPress er enkelt å bruke, og du kan bygge hele nettstedet ditt med det på bare en dag. I dag skal vi dele de beste hagearbeidene og landskapsarbeidene WordPress-temaer samt en rask 3-trinns guide til bygging av nettstedet ditt.

Det er tusenvis av WordPress-temaer tilgjengelig på internett. Men med så mange alternativer kan det være litt overveldende når du setter opp nettstedet ditt for første gang. Derfor har vi søkt på nettet og funnet de absolutt beste hagearbeidene WordPress-temaene for deg.

Avhengig av dine individuelle forretningsbehov kan det være lurt å ha en måte å legge til tilpassede attester, inkludere et galleri med gjennomførte landskapsprosjekter, eller en måte å vise gjeldende servicetilbud eller spesialtilbud på. Vi gjorde vårt beste for å inkludere et bredt utvalg av temaer med forskjellige funksjoner. Så sørg for å bla gjennom hele listen for å se hvilke som synes passer for deg. Så uten å vente lenger her er de, i ingen spesiell rekkefølge.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt

Totalt landskapsarbeid WordPress Theme

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Total WordPress-tema-landskapsdemonstrasjon er et vakkert eksempel på hva du kan bygge med Visual Composer Drag & Drop-sidebygger når det er kombinert med de kraftige tilpasningsalternativene til Total WordPress-temaet. Et dristig oppsett i full bredde, smarte serviceside, en personlig om seksjon og selvfølgelig brukervennlig kontaktskjema gjør dette til et godt valg for enhver hagearbeid eller landskapsarkitektfirma.

2. Ekko

Ekko Gardening WordPress Theme with Page Builder

Enten du tilbyr ukentlig vedlikehold eller landskapsdesign, med Ekko WordPress-tema er du sikker på å kunne bygge et fantastisk nettsted. Bare installer, bruk en-klikk-demoen som er importert for å komme i gang, og bruk dra-og-slipp-sidebyggeren for å lage det perfekte nettstedet. Alle elementene kan tilpasses, i tillegg til at temaet tilbyr alternativer for rik typografi, portefølje, blogg, topptekst / bunntekst-styling, klebrig topptekst, lysbilde med sveip til bilder og mer. I tillegg er temaet kompatibelt med populære plugins som WooCommerce, Contact Form 7, Gravity Forms, Ninja Forms, WPML og mer.

3. Hageomsorg

Hagepleie WordPress Theme

GardenCar er et hagearbeid og landskapstil tema med flotte funksjoner som et responsivt design, den nydelige premium Revolution-glidebryteren, sidebygger, kontaktskjema og WooCommerce-støtte. Det er bare temaet for å få hagearbeidene dine i gang med en online tilstedeværelse.

4. Gartner

Gartner WordPress Theme

Gardener WordPress-temaet ble laget med tanke på plen, hagearbeid, landskapsarkitektur, blomsterhandler, ved, økologi og til og med trelastfirmaer i tankene. Med mange layoutalternativer, støtte for netthinnebilde, støtte for oversettelse og mer er det et godt valg.

5. GreensKeeper

GreensKeeper Hagearbeid og hagearbeid WordPress Theme

Dette hagearbeidet, landskapsarkitekturen og WordPress-temaet for små bedrifter er et fantastisk valg for enhver bedrift. De stilige topptekstene, alternativene for sideoppsett, valgbare fargealternativer (med 12 forhåndsdefinerte fargeskjemaer), sidebygger og fantastiske isotopgallerier gjør GreensKeeper til et fremtredende alternativ.

6. Ecomanic

Ecomanic Hagearbeid, Lawn Care & Landscaping WordPress Theme

Økonomisk ble designet med en brukervennlig sidebygger, responsive glidebrytere, bildesupport for netthinna, klare oversettelsesfiler og mer. Med dette temaet å lage din plen tjeneste, landskapsarkitektur, hagearbeid, økologi eller hagearbeid nettstedet bør være en total stykke kake.

7. Yoland Design

Yoland Design Landskapsdesign og hagetilbehør WordPress Theme

For et elegant landskapsdesigntema, se på Yoland. Dette nydelige temaet er mobiloptimalisert, inkluderer 2 hjemmesideroppsett, kortkoder, vakre skyvekontroller, en sidebygger, oversettelsesalternativer og mer.

8. Hjelpekamerat

Hjelpekamerat Hagearbeid og vedlikehold WordPress Theme

Helpmate er et 6-i-1 vedlikeholdstjenester WordPress-tema med forhåndsbygde maler for 6 forskjellige bransjer, hvorav den ene er hagearbeid. Med dette temaet kan du lage et vakkert nettsted ved hjelp av den fantastiske animerte glidebryteren, enkel å bruke sidebygger, innebygd topp- og bunntekststiler og mer.

9. Gartneren

The Landscaper Lawn & Ladscaping WordPress Theme

Du kan få virksomheten til plenen og landskapsarkitekturen raskt oppe med Landscaper WordPress-temaet. Du er sikker på å elske alternativer for å lage tilpassede sidelayouter, tilpassede fargevalg via Customizer, ubegrensede prosjektgallerier, flere bloggoppsett og mye mer.

10. Lokal virksomhet

Lokal virksomhet - Hagearbeid WordPress Theme

WordPRess-temaet for Local Business er et enkelt og rent tema som er flott for enhver bedrift – hagearbeid og landskapsarbeid inkludert. Temaet inkluderer ubegrensede fargealternativer, Master Posts-plugin, responsiv design og mange temalternativer via Redux temapanel.

11. Hjelmer

Hjelmer Handyman & Hagearbeid WordPress Theme

Hjelmer ble designet for enhver altmuligmann, og en gang av deres fantastiske demoer er for en Garner a & Farmer-virksomhet. Dette alternativet benytter seg av temaets alternativer for tilpassede oppsett, funksjoner, tilpassede overskrifter og til og med et inkludert avtalsskjema.

12. Landskap WordPress Theme

Landskap WordPress Theme

Landscape Theme er et vakkert og profesjonelt alternativ for å lage et nettsted for hagearbeid eller vedlikehold av hager med WordPress. Med MP Stacks sidebygger, cusomtizable sideseksjon, kontaktskjema, tjenester og mer er dette temaet et fantastisk enkeltsidealternativ.

13. The.Motion

Themotion WordPress Theme

Themotion er et imponerende videoblogging WordPress-tema som er perfekt for å lage en hagearbeid og hagearbeid hvordan man nettstedet. Hvis bedriften din var på utkikk etter en måte å vise frem produkter eller tjenester via videoer, er dette temaet noe for deg. Det er også e-handel klar, responsiv og tilpassbar.

14. Green Valley

Green Valley WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Green Valley er et mobilvennlig og responsivt hagearbeid og hageanlegg WordPress-tema. Dette temaet er SEO-klart, netthinneklart og enkelt å bruke. I tillegg inkluderer det mange kortkoder, innleggstyper, ikoner, sidefeltalternativer og mer.

15. Lawnmo

Lawnmo WordPress Theme

Lawnmo er et kult og responsivt hagevedlikehold og tjenester WordPress-tema. Den vakre parallaksebildebakgrunnen, unike bildeforskjeller og den kraftige MotoPress dra & slipp-sidebyggeren gjør dette temaet kjempebra (pluss at det til og med inkluderer 7-15 arkivbilder gratis).

16. Hagedesign

Garden Design Responsive WordPress Theme

Det muntre Garden Design WordPress-temaet leveres med tilpassede innleggstyper og formater innebygd, så det er superenkelt å legge til dine arrangementer, tjenester, portefølje av prosjekter, videoer og mer. Andre flotte funksjoner inkluderer font, farge og oversettelsesalternativer.

17. Hagearbeid

Hagearbeid Design WordPress Theme

Garden Design er et tema på gammel skole med en lys kombinasjon av grønne og oransje aksenter. Temaet inkluderer alternativer for å legge til tjenester, prosjekter, attester og selvfølgelig en blogg for å holde kunder oppdatert om de nyeste hagetips og trender.

18. Exdesimo

Hagedesign WordPress Theme

Exdesimo er et responsivt designet landskap og hager WordPress-tema perfekt for ethvert vedlikeholds- eller designtjenesterfirma. Bruk de innebygde funksjonsboksene, porteføljen, stabsseksjonen, begivenhetssupport og tilpasset kontaktskjema for å lage din perfekte webside.

19. Utvendig design

Utvendig design mestring WordPress Theme

Design Mastery WordPress-temaet gjør det enkelt å bygge nettstedet for hagearbeid eller hagearbeid. To-trinns installasjon, fargealternativer, innebygde skyvekontroller, tilpassede widgeter, tilpasset typografi og mer gjør det til et flott alternativ for alle.

20. Utvendig designbyrå

Utvendig designbyrå WordPress Theme

Design Bureau-temaet er en flott måte å vise arbeidet ditt med landskapsdesign på. Temaet inkluderer alternativer for å vise bilder av deg fungerer via parallaksebilder, en vakker glider for hjemmesiden og mer. Plussalternativer for ikoner, fonter, SEO og mer vil garantert gjøre deg lykkelig.

21. Utvendig design

Utvendig design WordPress Theme

Utvendig designtema er perfekt for å vise frem arbeidet ditt med hageanlegg, utendørs konstruksjon og mer. Innebygd styling, oversettelsesstøtte og en fullt responsiv og redigerbar design gjør dette temaet til et solid valg for de i hagearbeid og lanscaping industrien.

22. Art of Building

Art of Building WordPress Theme

For de som leter etter et utvendig designfokusert tema, er Art of Building WordPress-temaet et flott alternativ. Unike glidebrytere, rene linjer, nyttige kortkoder og innebygde stylingalternativer gjør dette temaet til et godt valg.

23. Landskapsdesign

Landscape Design Responsive WordPress Theme

Dette temaet ble bygget for hagearbeidsselskaper som ønsker å tilby produkter så vel som tjenester. Med innebygd e-handelsstøtte er det enkelt å selge ditt eget lager og tilby tjenester til kundene dine.

24. Gartneri og design

Landskapsarkitektur og design WordPress Theme

Dette rent stiliserte WordPress-temaet inneholder mye hvit plass med fet skrift og bilder. Det er et flott alternativ for mer moderne landskapsarkitektoniske nettsteder som vil ha tjenestene sine på nettet.

Bonustips: Rask guide til å bygge ditt hagearbeid nettsted

Når du har valgt et tema, er det bare tre enkle trinn for å få ditt landskap, hagearbeid eller utendørs vedlikehold nettsted. Det er så enkelt at du til og med kan ha det splitter nye nettstedet ditt klar til å gå i dag!

Få ditt domenenavn og hosting

Det aller første trinnet ditt bør være å velge et domenenavn. URLen din skal være lett å huske og et .com-domene hvis det er mulig. Du kan sjekke tilgjengeligheten til domenet ditt og kjøpe det hos GoDaddy eller en annen anerkjent domeneregistrator.

For å gå sammen med domenenavnet ditt trenger du også en vertsplan. Det er mange gode hostingalternativer og avhengig av nettstedets (eller budsjett) kravene. Her er noen av de beste valgene våre:

  • WP Engine Managed WordPress Hosting
  • Cloudways Managed Cloud Hosting
  • BlueHost Delt Hosting

Hvis du vil lære mer, kan du sjekke WP Engine-administrert hosting-gjennomgang, Cloudways-hosting-gjennomgang og Bluehost WordPress-hosting-gjennomgang.

Når du har valgt en vert, må du peke domenenavnet ditt til serveren din (du må legge til vertsbedriftens navneserver på domenet ditt. Vennligst sjekk med vertsens online dokumentasjon eller støtte for hjelp med dette) og begynne å konfigurere WordPress på serveren din. Hvis du valgte en Managed WordPress-vert som WP Engine, skal serveren være klar og klar til å gå! Hvis du bruker et sky- eller delt vertsalternativ, bruker du det innebygde 1-klikk-installasjonsalternativet for WordPress når du konfigurerer planen. Det skal ikke ta mer enn noen få minutter å få installert WordPress.

Installer temaet

Med din WordPress-installasjon klar til å gå, kan du nå laste ned og installere WordPress-temaet. Hvis du vil bruke et gratis tema fra WordPress.org kan du bla gjennom og installere et tema rett fra dashbordet.

Last ned WordPress Theme

Men hvis du kjøpte et premium WordPress-tema eller lastet ned et gratis WordPress-tema fra en annen kilde, må du først laste ned temafilen. Forsikre deg om at du laster ned den installerbare WordPress-filen eller finner den (avhengig av hvor du laster ned temaet fra, kan det hende du må pakke ut den nedlastede temafilen og finne zip-filen bare for temaet).

Last opp din WordPress Theme Zip File

Gå til hvis du vil installere WordPress-temaloggen i WordPress-administratorpanelet Utseende> Temaer> Legg til nytt og last opp .zip-filen. Du bør se en ledetekst på skjermen for å aktivere temaet etter at du har installert det.

Legg til innhold og mer

Nå kan du begynne å lage nettstedet ditt! Hvis temaet ditt inneholdt eksempeldata, kan du installere dem ved hjelp av WordPress Importer (i WordPress adminpanel bare gå til Verktøy> Importer> WordPress for å laste opp .xml eksempeldata).

Alternativer for tilpasning av temaer

Hvis ikke, bruk litt tid på å lære om funksjonene og alternativene som er inkludert i temaet ditt. Kassen til temaet Customizer (under Utseende> Tilpass) og sjekk om det er et adminadministrasjonspanel som er innebygd i temaet ditt (dette er ofte inkludert som et tilleggsmenyelement nederst på admin-dashbordet). Mange premium-temaer inneholder detaljert online dokumentasjon i tillegg til support i tilfelle du trenger litt hjelp.

Det kan også være lurt å vurdere å legge til WordPress-plugins for avtaler, gallerier, Instagram eller for noe annet du ønsker. Det er tusenvis av flotte plugins tilgjengelig over hele nettet, og vi har anbefalt WordPress-plugins i mange av blogginnleggene våre hvis du selv ønsker hjelp til å velge.

Etter at du har fullført nettstedet ditt, kobler du alt til igjen fra alle sosiale medieprofiler, legger det til alle vurderingsnettsteder virksomheten din har blitt vist på, og selvfølgelig inkluderer det nye nettstedet ditt på alle visittkortene og reklamemateriellet..


Forhåpentligvis kunne vi hjelpe deg med å komme i gang og finne et tema som var riktig for nettstedet for hagearbeid eller hagearbeid. Vi gjorde vårt beste for å inkludere favorittene våre fra hele nettet. Hvis du har prøvd noen av temaene som er nevnt, eller hvis du tror vi savnet noen, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me