De beste bloggene WordPress-temaer for personlig blogging og frilans

En blogg er en flott måte å være kreativ, utvide merkevaren din og fleksere skriveferdighetene dine. Av alle mulige bloggplattformer er WordPress den beste (eller i det minste tror vi det – det er det vi bruker for å drive bloggen vår som du leser akkurat nå). WordPress gjør blogging enkelt og med hjelp av et av de beste blogg WordPress-temaene kan du komme i gang med å skrive så raskt som mulig.


Når du ser på temaer for bloggen din, er det noen viktige faktorer å vurdere:

  • Oppsett: Velg et tema med en layout du liker. Hvis du vil ha et murristnettoppsett, er det lettere å velge et tema som har et murdemo i stedet for å installere en plugin og prøve å få det til å fungere. På samme måte – temaet ditt skal være responsivt for å sikre at bloggen din ser bra ut på alle enheter.
  • Innleggsformater: Finn et tema som kan håndtere mediene du vil laste opp. Enten du bare vil ha standardinnlegg, videoer, bildegallerier eller sitere dobbeltsjekke at temaet du velger støtter disse formatene.
  • Sosiale medier: Ethvert godt bloggingstema vil omfatte støtte for sosiale medier. Markedsføring på sosiale medier er en enorm del av å øke din blogg og tilstedeværelse på nettet, og det er derfor det er så viktig at blogginnleggene dine er enkle å dele. Et godt WordPress-bloggetema har vanligvis sosiale delingsalternativer på innlegg, lenker i toppteksten / bunnteksten og en sosial “følg-widget”..

Dette er bare noen få funksjoner vi synes et fantastisk WordPress-bloggingstema bør ha. Avhengig av dine egne behov, kan det være lurt å ha et tema med WooCommerce-kompatibilitet, innebygde annonseplasser for å tjene penger på bloggen din, en autospillfunksjon (i tanker om å starte en vlog), osv..

Hvis du søker etter de beste WordPress-bloggetemaene, vil du sannsynligvis finne tusenvis av tusenvis av resultater. For å spare deg litt her, er listen vår over de beste blogg WordPress-temaene for å komme i gang med blogging. Vi håper du liker det!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt

Totalt flerbruks- og blogging WordPress Theme: Mason Demo

Info & NedlastingVis The Demo

Det totale dra & slipp WordPress-temaet er et fleksibelt, flerbruks-tema perfekt for ethvert nettsteddesign. Det er et toppselgende tema med over 32 000 fornøyde kunder – og derfor anbefaler vi det! Med innebygd reaksjonsevne, RTL-støtte, A11y-funksjoner, tilpassede innleggstyper (portefølje, personale, attester), en enkel å bruke sidebygger, premium animerte glidebrytere og mer Total er et åpenbart valg for bloggen eller webdesignprosjektet ditt.

Totalt flerbruks- og blogging WordPress Theme: Charlotte Demo

Totalt inkluderer også 40+ raske installasjonseksempler, inkludert Mason og Charlotte bloggdemoer sett over. På denne måten kan du ganske enkelt installere en eksempeldemono for å starte nettstedet ditt på få minutter. Temaet inneholder mange bloggspesifikke funksjoner, inkludert kolonner, lister, nyhetsoppsett, murrister og tilpassbare dynamiske sidemaler. Pluss sosialt er allerede integrert – slik at du kan legge til å dele innleggene dine direkte fra live Customizer.

2. Ashe (gratis)

Ashe Personal & Multi-Author Free WordPress Blog Theme

Å bygge en blogg skal være enkelt – og med det gratis Ashe WordPress-temaet er det. Dette fantastiske temaet kan installeres rett fra WordPress-oversikten og inneholder funksjoner som er enkle å bruke for å hjelpe deg med å bygge en vakker blogg. Bruk innebygde alternativer for et områdeoppsett i eske eller full bredde, velg tilpassede bakgrunnsfarger ved hjelp av Live Customizer, last opp din egen tilpassede logo og mer. Og siden temaet er responsivt og netthinneklart, vil bloggen din se bra ut enten leserne dine er på telefonen eller datamaskinen deres.

Andre flotte temafunksjoner inkluderer en fantastisk glidebryter for hjemmesiden, høyre og venstre sidefelt, kjente annonseområder (promo-bokser), listlayout, RTL og oversettelsesstøtte. Plus Ashe er kompatibel med populære plugins som WooCommerce for å legge til en e-handelsbutikk, Contact Form 7, GDPR compliance plugins og de fleste sidebyggere (Elementor, Visual Composer, Beaver osv.) Slik at du kan designe dine egne unike oppsett. Og hvis du er interessert i å få enda mer ut av temaet, kan du oppgradere til Ashe Pro for avanserte alternativer for liming, post og styling.

3. Aviser

Aviser WordPress-tema for blogger, magasiner og mer

Avis er et flott WordPress-tema for enhver blogg, magasin, nyhetsutsalg eller noe annet publiseringssted. Som et av de 10 mest solgte temaene gjennom tidene (på Envato), vil du ikke bli skuffet over dette temas tilsynelatende uendelige liste over kraftige funksjoner. Velg mellom mer enn 80 demo-design, 810+ klare til å bruke sideelementer og designmaler for blogginnlegg, sider, kategorier og arkiver. bruk den intuitive dra & slipp-byggherren (med tilpasset rutenett og nyhetselementer som ikke finnes i andre temaer) for å enkelt lage et unikt layoutdesign. Pluss innebygd støtte for AMP, YouTube, Adsense, anmeldelser, bbPress, WooCommerce og GDPR krav setter avisen over toppen.

4. Activello (gratis)

Activello Gratis WordPress Blog Theme

Activello-temaet fra Colorlib er et nydelig bloggetema som er perfekt for deg å starte ditt eget nettsted. Dette flerbruks-temaet er bygget på Bootstrap med funksjoner for glidebryter, tilpasset copyright, uendelig bla, vektorikoner, responsive oppsett, ubegrensede farger og mer. Temaet er også kompatibelt med populære plugins som WooCommerce, Contact Form 7, Yoast SEO, JetPack og W3 Total Cache for ekstra funksjoner. I tillegg er det helt GRATIS – hva er det ikke å være glad i?

5. Glamour

Et glamourtema med flere formål

Start din egen glamblogg med Glamour av QDONOW. Dette nydelige temaet tilbyr mange enkle funksjoner, som flere hurtigstartdemoer (inkludert livsstil, gründer, mamma og matblogg), slik at du kan ha et flott nettsted på få minutter. Deretter kan du tilpasse nettstedet ditt med 800+ Google-skrifter, egendefinerte moduler, spesielle bildestørrelser, oppsett, fargealternativer og mer. I tillegg med Glamour kan du også tjene penger på nettstedet ditt – via en WooCommerce-butikk og forhåndsdefinerte annonsebannearealer (topptekst, sidefelt, bunntekst og under innholdsseksjoner. Og hvis du trenger hjelp når som helst, tilbyr QDONOW gratis installasjon, detaljert online dokumentasjon og direkte e-poststøtte!

6. Rosmarin

Rosemary Responsive Blogg WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Rosemary er nydelig WordPress-tema for enhver stilblogg. Den rene og lyse utformingen er den perfekte tomme skifer for innholdet ditt. Temaet inkluderer 5 forskjellige bloggoppsett, en glidebryter, innebygde fargealternativer og en responsiv over all design. Rosemary kommer også med tilpassede blogg-moduler for de siste innleggene dine, promo-boksen, om meg, sosiale medier og mer.

7. Divi

Divi Multipurpose, Blog WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Divi-temaet er et populært og fleksibelt alternativ for å bygge din webside eller blogg. Bygget på den populære Divi-sidebyggeren, er det mange enkle sideelementer for å legge til bilder, tekst, ferdigheter, overskrifter, e-postoptins, søk, butikk, uttalelser, prissettingstabeller, glidebrytere, portefølje, handlingsfremkalling, blurbs og mer. Men viktigst av alt – Divis standardblogg er et flott utgangspunkt for deg å begynne å blogge. Lag en fantastisk hjemmeside med byggherren, og bruk deretter innleggsformatstøtten til å legge til innholdet ditt (komplett med bilder, videoer, lenker eller gallerier).

8. Vandringslyst

Wanderlust Reiseblogg WordPress Theme

Wordander-temaet Wanderlust som blogger ble designet for å gjøre det enkelt å dele eventyrene dine. Wanderlust-temaet er rettet mot reisefokuserte blogger eller magasiner, og inkluderer bilder i full bredde, 10 postformatstiler for best mulig å vise media (bilder, video, lyd) og en nyttig Instagram-seksjon over bunnteksten for å vise frem de nyeste bildene. Kom raskt i gang ved hjelp av en av tre forhåndsformaterte hjemmesidedesign, slik at du kan jobbe med å legge til innleggene dine. Vil du legge til en butikk? Ikke noe problem. Temaet er også fullt kompatibelt med WooCommerce for enkle e-handelsalternativer.

9. Mesa (gratis)

Mesa Gratis WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Mesa er et helt gratis, 100% GPL-bloggetema for WordPress opprettet her på WPExplorer. Dette enkle mur blogg stil temaet er perfekt for din nye blogging. Temaet har enkle stylingsalternativer via live Customizer (for responsivitet, topptekst, sosiale lenker, oppføringsstil / kolonner, annonseplasser, osv.), Mange innleggsformater (standard, bilde, galleri, video, lyd og sitat), tilpasset logo laste opp, innebygde bunntekst- og sidefeltannonser og alternativer for sosiale koblinger (topptekst og widget). Mesa er en rask og enkel måte å få bloggen din i gang!

10. Olsen

Olsen Light Gratis blogg WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Olsen Light er en nydelig gratis blogg WordPress-tema du kan bruke til å starte din egen blogg. Mens det er en premiumversjon (som vi anbefaler å oppgradere til), har Olsen light nyttige funksjoner for å integrere sosiale medier, vise en Instagram-glidebryter, laste opp en logo, konfigurere menyen og flere alternativer i live Customizer. Temaet kommer også med bloggspesifikke widgeter for en “Om meg” -del, siste innlegg og sosiale medier. Olsen-temaet er også kompatibelt med Elementor, Divi og / eller SiteOrigin-byggherrer for enda kraftigere alternativ for sidebygging.

11. Hemlock

Hemlock Responsive WordPress Blog Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hemlock er et fantastisk tema for håpefulle bloggere. Temaet har et unikt utvalgt innlegg for glidebryteren for hjemmesider for å hjelpe deg med å vise frem ditt beste innhold. Temaet inkluderer alle funksjonene vi nevnte som de beste WordPress-bloggingstemaene skal ha – som innebygd sosial deling, mange postformater og solide oppsett (velg fra blogg i full bredde, sidefelt eller rutenett). I tillegg til den enkle designen som gjør den tilpasningsdyktig for alle bransjer som mote, tech, business, hagearbeid osv.

12. Amadeus Pro

Amadeus Pro WordPress Blogging Theme

Amadeus-bloggen WordPress-tema er et godt valg enten du vil blogge som en hobby eller for å bidra til å markedsføre virksomheten din. Med Amadeus er det enkelt å tilpasse utseendet og følelsen på nettstedet ditt ved å bruke alternativene for ubegrensede farger, logo, sosial og layout (alt i det praktiske panelet for temaalternativer). Legg til en glidebryter for hjemmesiden, dra nytte av de tilpassede sidefelt-widgetene og velg hjemmesideoppsettet ditt (rutenett eller kolonner) for å lage din egen blogg.

13. New York (Blogg & Butikk)

New York WordPress Blog & Shop Theme

Info & NedlastingVis The Demo

For de som ønsker å bygge en blogg som virksomhet, er New York et av de beste butikk- og blogg WordPress-temaene du kan velge. Det er det perfekte temaet å bygge en elegant blogg for å dele tankene og tipsene dine, eller å starte din egen nettbutikk med WooCommerce. Temaet inkluderer en unik hjemmeside-innleggskarusell, stylede widgets (sosiale, om, Instagram, nylige innlegg osv.), To menyområder, en innebygd bunntekst for Instagram-feednett og tilpassbar copyright-tekst. På toppen av de fantastiske bloggfunksjonene kommer temaet også med den kraftige Yellow Pencil CSS-editor-plugin slik at du kan finpusse hvilken som helst del av designet med bare noen få klikk!

14. Essence Pro

Essence Pro Blog WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Essence Pro er et vakkert bloggingstema for det populære Genesis-rammeverket. Fordi det er bygget på Genesis, inneholder temaet allerede viktige alternativer for tilgjengelighet, tilpasset topptekst, respons, oversettelser, layoutalternativer, e-handel og kjerne-sidelayouter. Men det som gjør Essence Pro unik er den stilige hjemmesideanleggingen med utvalgt bilde, optisk nyhetsbrev og lagdelt postnettdesign.

15. Blekkhistorie

Ink Story Telling Blogging WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ink WordPress bloggtema gjør det enkelt å dele innholdet ditt. Designalternativer for temaet er alle pent gjemt i live Customizer, hvor du kan gjøre endringer i farger og skrifter og deretter se dem live før du lagrer. Temaets fantastiske startsidebilde for rutenett hjelper nye innlegg med å skille seg ut, og siden temaet er klar til retina kan du laste opp større, dristigere bilder.

16. Veggie

Veggie Blogging WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Veggie Food Blog-temaet er et vakkert valg å starte ditt eget nettsted med blogginnlegg, oppskrifter, videoguider eller noe annet. Dette responsive bloggetemaet ble opprettet for matbloggere, men vil fungere utmerket for alle bloggfokuser. Enkel tilpasningsalternativer for farger, forskjellige oppsett, støtte for sidebyggere (fungerer bra med Elementor, Beaver Builder eller SiteOrigin), oversettelsesalternativer, RTL-kompatibilitet og mer gjør Veggie til et solid tema.

17. Autentisk.

Autentisk livsstilsblogg WordPress Theme

Authentic Lifestyle Blog-temaet inneholder 9 forskjellige demo-design å velge mellom for å starte bloggen raskt og enkelt. Velg din favoritt med alternativer for bloggnett, glidebrytere, utformede overlegg og mer. Temaet har også enkle optins innebygde for å tilpasse farger for over 67 temaaspekter, alternativ for topptekstdesign (med forskjellige menyer, logo og sosiale posisjoner), tilpassbare bunntekstmoduler (legg til logoen din, sett inn Instagram eller bruk widgets), legg til videobakgrunner, lag en omtalt innleggskarusell og mer.

18. Ananas (gratis)

Pineapple Free Tumblog WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Pineapple er et rent og enkelt tumblog-stil WordPress-bloggingstema. Hvis du vil starte en blogg med bare sosiale koblinger og innholdet ditt, er det virkelig det perfekte temaet. Ananas har et rent sentrert oppsett, enkle innleggsformater (bilde, video, lyd, sitat), fargerike kategorikoder og innebygd integrasjon av sosiale medier. Temaet er også kompatibelt med Yoast SEO (for brødsmuler), kontaktskjema 7 og de fleste andre populære gratis WordPress-plugins.

19. Topp

Peak Masonry Grid Blog WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Peak-temaet er et nettbasert tema perfekt for enhver online blogg eller magasin. Temaet har to forskjellige hjemmesidealternativer for auto (mur) eller tilpassede (du definerer bildestørrelser) fliser, post drop cap (på første bokstav), flere enkeltinnleggsoppsett og postformater, en innebygd portefølje, mega menyalternativ og til og med tilpassede sidetittelbannere. Peak-temaet er også kompatibelt med WooCommerce-plugin – slik at du kan legge til din egen butikk eller dele tilknyttede varer med leserne dine.

20. TheBlogger

TheBlogger WordPress Blogging Theme

Når vi vurderte de beste blogg WordPress-temaene måtte vi selvfølgelig inkludere TheBlogger. Dette bloggetemaet var designet for å gjøre (du gjettet det) blogging enkelt. Med intuitive Customizer-alternativer, innebygde porteføljealternativer, parallaksebakgrunner, intro-bakgrunnsvideo, WooCommerce-kompatibilitet, fargevalg og unike layouter er det mye å elske med dette WordPress-bloggetemaet..

21. Bretagne

Brittany Light Gratis blogg WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Brittany Light er et tradisjonelt bloggstil med venstre side, innhold i en kolonne og en høyre side bar. Men det er akkurat det som gjør dette temaet flott! Den har alternativer for tilpassede widgets for å legge til koblinger på sosiale medier, registrering av nyhetsbrev, om meg-seksjonen og Instagram-feeden. Den lette versjonen av temaet er et helt bra tema for å få bloggen din i gang. Men hvis du vil ha flere funksjoner (som forfatterboks, fargealternativer, oppsett osv.), Anbefaler vi å oppgradere til pro.

22. La oss blogge

La oss blogge WordPress Theme

Let’s Blog WordPress gjør blogging til en lek. Med ett klikk demoimport, 300+ tema Customizer-innstillinger og alternativer, flere bloggoppsett (med glidebrytere, topptekstbilder, karuseller, rutenett osv.), Gallerier, tilpassede sidefelt widgets og et øyeblikkelig søk er det massevis av flotte funksjoner i Let’s Blog slik at du kan lage et design som er verdig for innholdet ditt.

23. Underwood

Underwood Story Blog WordPress Theme

Hvis du leter etter et godt tema for å lage en personlig blogg, kan du ikke gå galt med Underwood-temaet. Dette moderne temaet har dristig typografi, mange innleggsformater (totalt 9 for bilder, lydklipp, video, gallerier osv.), 3 unike oppsettstiler for hjemmesiden, WooCommerce-støtte, stylet kontaktformularfelt og integrerte sosiale medier.

24. Modern Studio Pro

Modern Studio Pro Blog WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Modern Studio Pro er et annet Genesis-barnetema. Dette betyr at du har alle de samme flotte funksjonene som du har blitt elsket av Genesis, med tilleggsbonusene til stilig styling. Dette inkluderer tilpassede overskrifter, bakgrunner, fargestiler, sideoppsett, alternativer for cusomtizer, etc. Pluss at temaet legger til to hjemmesides widget-områder og en nydelig sentrert logo-overskriftstil.

25. Oppskrifter

Oppskrifter Blogging WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Oppskrifter er et stilig blogging premium WordPress-tema perfekt for å dele favorittoppskriftene dine med verden. Dette er et flott tema for en restaurantblogg, som deler veganske versjoner av favorittoppskriftene dine, blogger om copycat-oppskrifter eller for noen annen matblogg.

Matlaging kan innebære mye prøving og feiling, så hvorfor ikke dele dine deilige funn med verden? Oppskrifter er et fantastisk matbloggingtema som du kan bruke til å publisere og dele dine egne prøvde og sanne oppskrifter. Oppskriften tilpassede innleggstype gjør det enkelt å legge til all informasjonen leserne dine trenger – inkludert prep tid, koketid, ingredienser og mer.

Når du har lagt til de fantastiske oppskriftene, inneholder temaet alternativer for leserne dine til å rangere oppskriften din. Temaet inneholder også sorterbare oppskriftssider, ingredienslister med klikkbare ingredienser, et “Print Recipe” -alternativ og oppskriftsforfatterbioer (flott hvis du har flere bidragsytere til matbloggen).

Dette temaet er også oversettelsesklart, inneholder tilpassede moduler for topprangerte og nyeste oppskrifter, innebygde temalternativer, og det leveres sammen med et barnetema som er klart for dine tilpasninger..

Neste trinn: Velg et av de beste blogg WordPress-temaene og kom i gang!

Med alle disse fantastiske temaene er det bare to ting igjen å gjøre – velg ett og start bloggen!

Vi vet at det er mange WordPress-temaer for blogging, men det er viktig å velge et tema som passer for deg. Finn et WordPress-bloggetema med solid kode, gode funksjoner og en layout du liker. Vi har listet opp hva (etter vår mening) er noen av de beste blogg WordPress-temaene. Forhåpentligvis var det et par solide alternativer for bloggen din i vår rundup.

Deretter kan du jobbe med å lage innholdet ditt. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, kan du prøve vår enkle 5-trinns guide for å starte en blogg. Vi oppretter alle viktige deler for å starte din egen blogg med WordPress (stol på oss – det er enkelt).

Har du spørsmål om temaene ovenfor? Eller har du et tema vi savnet som du synes burde være på listen vår over de beste blogg WordPress-temaene? Legg igjen en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me