20 flotte WordPress-plugins

Du og jeg har gjennomgått ganske mange nyttige WordPress-plugins de siste dagene. Jeg mener, vårt pågående WordPress-plugin-eventyr har allerede avslørt valgene våre for sosiale medier, BuddyPress, medlemskap og mer.


Det er vel 100 plugins! Men aldri en gang har vi gått gjennom WordPress-admin-plugins. Er det ingen som bryr seg om backend? Du forstår, de fleste av WordPress-plugins som vi har gjennomgått i de koblede innleggene ovenfor, har så mye å gjøre med frontend. Imidlertid vil plugins vi gjennomgår i dag hjelpe deg med å ta ansvar for dine WordPress-administratoroppgaver blant annet.

Er du en WordPress-utvikler? Følg med. Er du WordPress-bloggadministrator? Følg med også. Ser du frem til å tilpasse ditt WordPress adminområde? Vi har også dekket �� Sjekk ut listen over noen av de beste gratis WordPress-plugins (bare klikk på bildene for å laste ned plugins). Gled deg til å lese og del dine elskede kommentarer på slutten!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Admin Menu Editor WordPress Plugin

Admin Menu Editor WordPress Plugin

Ønsker du å tilpasse admin-menyelementene? Vil du legge til tilpassede menyelementer i administratormenyene? Admin Menu Editor gir deg all kraften du trenger for å lage en unik admin-meny. Du vet noe du vil elske. Det er bare så mye du kan gjøre med denne pluginen. For eksempel kan du redigere menytitler, endre menyikoner og angi tilgangsrettigheter, dra og slippe elementer enkelt, enkelt lage undermenyer, skjule en hel meny (eller individuelle menyelementer) og lage tilpassede menyelementer som peker til eksterne lenker.

Du kan til og med gjenopprette alle standardmenyene ved å klikke på en knapp for å sjekke noe. For å oppsummere det, er pluginen koblet sammen med enkel installasjon og bruk. Hva mer? Du kan velge mellom gratis- og proversjonen. Sistnevnte kommer tydeligvis med ekstra funksjoner.

Codepress Admin Columns WordPress Plugin

Kolonner Editor WordPress Plugin

Hvis du har ment å transformere WordPress-admin-skjermbildene, er Codepress-administrasjonskolonner plugin-en du har ventet på. Den kombinerte innsatsen fra Codepress, Tobias Schutter, David Mosterd og Jesper van Engelen, Admin Columns kommer med over nitti (90) tilpassede kolonner, samt muligheten til å forbedre kundenes adminpanel enkelt, alternativer for sorterbare og redigerbare kolonner for å gjøre arbeidet ditt enklere, muligheten til å importere og eksportfunksjonalitet, enkel integrasjon med andre plugins, tilpassede felt for alle dine tilpassede behov (Se, du er godt ivaretatt) og full dokumentasjon. Legg til liv (og så mye verktøy) til administratorområdet ditt med Codepress-administrasjonskolonner.

WP-optimaliser WordPress-plugin

WP Optimaliser WordPress-plugin

Er WordPress-nettstedet ditt tregere enn vanlig? Gjett hva, databasen din kan være problemet. På en eller annen måte finner søppel alltid veien til WordPress-databasen din. Dette kan føre til en treg nettside og forårsake et par WordPress-feil. Hva å gjøre? Du må optimalisere WordPress-databasen din fra tid til annen. Samtidig kan optimalisering av databasen være en oppoverbakke oppgave hvis du ikke vet det første om PhpMyAdmin.

Skriv inn WP-Optimaliser og dagen (ved siden av databasen) blir lagret. Denne spesielle plugin-en har over en (1) million nedlastinger, en imponerende rating på 4.6 / 5.0 og vil hjelpe deg med å optimalisere WordPress-databasen automatisk. WP-Optimize vil kvitte seg med databasen med foreldede innleggsrevideringer, spam og søppelkommentarer, trackbacks og pingbacks for bare å nevne noen. Du kan se flere funksjoner på plugin-siden på WordPress.org.

Rask side / innlegg viderekobling WordPress-plugin

Rask side / innlegg viderekobling WordPress-plugin

Med en flott vurdering av 4,7 / 5,0 og over 550 000 nedlastinger, gir Quick Page / Post Redirect Plugin enkel omdirigering. Ønsker du å viderekoble brukere til andre sider enkelt? Følgende funksjoner vil avdekke hvorfor Quick Page / Post Redirect er den viderekoblingsprogrammet du trenger. Funksjoner på et øyeblikk inkluderer globale alternativer for å tilpasse omdirigeringskoblinger i bulk, nåværende WordPress-versjonskompatibilitet, tilpassede innleggstyper (og andre plugins) -integrering, mulighet for å omdirigere brukere til et nytt eller samme vindu, muligheten til å legge til rel = “nofollow” attributt til lenker, omdirigere 404 feilsider og mer. Ta viderekobling til neste nivå med Quick Page / Post Redirect-plugin.

Administrator WordPress-plugin

Administrator WordPress-plugin

Kan du ikke (eller ikke) administrere MySQL-databasene manuelt? Adminer-plugin gir all kraften du trenger for å administrere WordPress-databasen (e) fra det mer kjente WordPress adminområdet. Hvor kult er det?

Du kan gjøre alt fra surfetabeller til å kjøre SQL-spørringer og utføre databaseoptimalisering blant andre funksjoner. Det er veldig grunnleggende, og du vil ha det moro hvis du liker å komme inn i DB-ene. Adminer er kompatibel med WordPress 3.9.1 og WordPress Multisite, så, og jeg antar at du er godt dekket. Den har mer enn 100K nedlastinger og en lys karakter på 4.8 / 5.0.

Feilsøk objekter WordPress-plugin

Debug oppdager WordPress-plugin

Hallo WordPress-utvikler! Ser du etter å analysere feil og bedre forstå hvordan du utvikler deg med WordPress? Hvis du sa ja, er Debug Objects nøyaktig det du trenger. Denne enkle å installere og bruke plugin har en 4.9 / 5.0-karakter, og gir mye informasjon som minnebruk, operativsystem, WordPress-versjon, sideinnlastingstid, spørringsinfo, cache-info, cron-info, FTP og SSH-definisjoner, cookie-definisjoner, kortkoder og mye mer. Debug Objects er utviklet av Frank og Inpsyde GmbH og er en flott plugin for alle WordPress-utviklere der ute.

WP Super Edit WordPress Plugin

WP Super Edit WordPress Plugin

Leter du alltid etter mer funksjonalitet fra din visiwyg-visuelle editor? Ønsker du alltid at visse funksjoner var tilgjengelige? Ville det ikke lagt moro til bloggeventyret ditt? Er du lei av å vente på en plugin som vil gi dette ønsket? Vel, ventetiden er over! WP Super Edit legger til tilpassede TinyMCE-plugins og -knapper til den visuelle redigereren, noe som gir deg mer funksjonalitet for å gi innholdet ditt liv. Hovedfunksjonene i denne plugin inkluderer et brukervennlig dra og slipp brukergrensesnitt, tilgang til innebygde WordPress-alternativer, ekstra TinyMCE-plugins og knapper, enkel installasjons- og konfigurasjonsalternativer. WP Super Edit har en rating på 4.0 / 5.0 og over 250K nedlastinger.

Uttalelser av Aihrus WordPress Plugin

Testimonials by Aihus WordPress Plugin

Å legge til attester på nettstedet ditt er en fin måte å bygge kundenes tillit rundt ditt nettmerke. Uttalelser fra Aihrus er en flott plugin som vil hjelpe deg å skyve tekst, bilder eller videoer for å lage roterende attester, skyve blandet innhold, vise attester tilfeldig, legge til blekning og andre overganger til attester, filtrere innhold etter kategori, id eller tagger annonse. Med en imponerende vurdering av 4,4 / 5,0 og over 450 000 nedlastinger, er Testimonials av Aihrus mest kjent for følgende funksjoner: API for å tilpasse attester, vennlig grensesnitt, CSS-styling, snarveier, widgeter og tilpassede felt for å legge til tittel, e-post, beliggenhet, selskap osv.

Deltakerdatabase WordPress Plugin

Deltakerdatabase WordPress Plugin

Hvis du planlegger å starte et WordPress-medlemskapsside eller allerede har en, må du ha et middel til å bygge og vedlikeholde en database med medlemmer. Deltakerdatabaseplugin er det betyr. Denne pluginen lar deg legge inn poster individuelt, laste opp poster fra en CSV-fil eller la medlemmene lage poster på egenhånd. Denne pluginen er fullstendig tilpassbar, lar deg opprette flere skjemaer for å samle poster, inkluderer fantastisk kortkodefunksjonalitet, funksjoner omadressering av skjema ved utfylling, støtter e-postvarsler og mer. Deltakerdatabasen har en rating på 5.0 / 5.0 (den høyeste vi har sett hittil) og nesten 100 000 nedlastinger.

AJAX Live Stavekontroll WordPress Plugin

Ajax Live Stavekontroll WordPress Plugin

Stavefeil? Vi vil ikke ha det nå? Dette er en enkel, men kraftig plugin bygget av Lab4Games (Kepo-ing Zz85). Ajax Stavekontroll lar deg fange stavefeil mens du er på farten. Det er enkelt å installere og bruke og integrere seg med Chris Mellers Google stavekontroll og Gassison Locke stavekontroll tjenester.

Firestats (+ diagrammer) WordPress Plugin

FireStats WordPress-plugin

Besatt av statistikk og trafikkmåling? Leter du etter å forstå trafikken din fullt ut uten å forlate WordPress admin-dashbordet ditt? Firestats er bare WordPress admin plugin du trenger Firestats gir deg mye innsikt om trafikken din. Etter installasjonen vil plugin-enheten tillate deg å fordele trafikken og se så mye inkludert brukerens IP-adresse, hjemland, operativsystem og nettlesertype blant andre. Firestats-diagrammer (en plugin på egen hånd, men du kan kalle det et WordPress-tillegg) legger til detaljert Firestats-diagrammer, som gir deg pålitelig grafisk fremstilling av trafikken din.

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

Ikke bare opprett et responsivt WordPress-nettsted som ser bra ut på mobile enheter, lag en mobilapplikasjon ved hjelp av WordPress Mobile Pack og gi den mobile besøkende en rikere brukeropplevelse (UX). Med nesten 600K nedlastinger og en over gjennomsnittet rangering på 3,8 / 5,0, er denne WordPress Mobile Pack designet for bloggere, innholdsmarkedsførere og utgivere som ønsker å skaffe seg mobile lesere.

Plugin fungerer med Windows Phone 8, iPhone-enheter så vel som Android-telefoner og er kompatibel med store nettlesere. På toppen av det er WordPress Mobile Pack kompatibel med den nyeste versjonen av WordPress 3.9.1 og kommer med flotte funksjoner som et responsivt grensesnitt, temalternativer, synkronisering av innlegg og kommentarer og analyse blant mange andre tilpassbare funksjoner.

Broken Link Checker WordPress Plugin

Broken Link Checker WordPress Plugin

Folk og Google-roboter liker ikke det når du sender dem til 404 feilsider. Hvis du ikke visste det, kan ødelagte koblinger skade SEO din alvorlig på toppen av å sende potensielle kunder bort. Så, hvordan blir du kvitt ødelagte lenker? Først må du finne de ødelagte koblingene. Det er her Broken Links Checker-plugin kommer inn. Plugin-en overvåker bloggen din etter ødelagte koblinger og varsler deg med en gang du finner en.

Broken Link Checker har best mulige enkle tilpasninger, rediger koblinger automatisk fra plugin-siden, overvåker koblinger over hele nettstedet ditt, legger rel = “nofollow” -attributt til ødelagte koblinger for å motvirke søkemotorbots, filtrerbare koblinger, osv. Plugin har en imponerende rangering av nedlastinger fra 4.1 / 5.0 og over 2.5M (million) (Bortsett fra: Hvis du ønsker å lette sidebelastningen, kan du sjekke ødelagte koblinger ved hjelp av en online tjeneste som f.eks. W3C Link Checker i stedet for å installere en plugin).

Google Authenticator WordPress-plugin

Google Authenticator WordPress-plugin

Som vi så i et nylig innlegg, er WordPress-sikkerhet et alvorlig problem. Med mindre du har det Vaultpress eller en lignende tjeneste, må du aldri overlate sikkerhetsspørsmålene til WordPress din. Google Authenticator-pluginen tilbyr tofaktorautentisering for ditt WordPress-nettsted. Hele operasjonen kjøres på Google Authenticator-appen. Med en god rangering på 4.8 / 5.0 er Google Authenticator av Henrik Schack plugin du trenger for å styrke WordPress-sikkerheten din.

Søk i Regex WordPress-plugin

Søk i Regex

Søk Regex spiller en rolle og spiller den godt. Plugin gir deg muligheten til å søke og erstatte hvilken som helst type data på nettstedet ditt. Ser du etter sider eller innlegg? Kategorier, tagger eller kommentarer? Du kan finne og erstatte hva du vil med et klikk på en knapp. Denne plugin er ment å legge til enkel migrering av nettsteder. Husker du hvor vanskelig det kan finne filer etter å ha flyttet nettstedet ditt? Search Regex av John Godley fungerer automatisk og har en tiltalende rangering på 4.7 / 5.0.

AdRotate WordPress-plugin

Adrotate WordPress-plugin

Jobber du med mange annonser? Kanskje du eier (eller driver) mer enn noen få nettsteder som kommer med mer enn noen få annonser? Hvordan administrerer du annonsene? Hvordan holder du deg tilregnelig? Du valgte AdRotate. Med over 770K nedlastinger og en rating på 3,8 / 5,0, lar AdRotate deg enkelt legge til og administrere annonser. Grunnleggende nivå ting; du administrerer annonser fra et sentralt dashbord som gir deg mange alternativer. Du har virkelig kontroll over annonsene dine med denne plugin-modulen. Arnan de Gans, forfatteren, er sikker på at du vil elske AdRotate. Å tjene penger vil bli superenkelt, hevder Arnan videre.

Redux Options Framework

Redux Options Framework

Det er en plugin. Nei, det er et rammeverk. I følge forfatterne: Redux er et enkelt, fullt utvidbart og responsivt alternativrammeverk for WordPress-temaer og plugins. Med en ypperlig rangering på 5.0 / 5.0, vil Redux Framework forenkle WordPress-tema og plugin-utvikling langt. Det gir deg et utvidbart og strømlinjeformet WordPress-rammeverk å jobbe med (de har til og med mange premium Redux-utvidelser). Denne plugin vil hjelpe deg å slå bakken når det gjelder WordPress tema og plugin utvikling. Sjekk noen av skjermbildene vi har oppe på Themeforest for å se hvor mye som er mulig med Redux.

Inline Kommentarer WordPress Plugin

Inline Kommentarer WordPress Plugin

Kommentarer indikerer hvordan målgruppen din svarer på meldingen din. Du bør aldri vike deg unna kommentarer som WordPress-nettstedseier. I stedet bør du bidra i diskusjonen og få leserne til å føle seg mer hjemme. Du bør også gjøre det til din plikt å oppmuntre leserne til å legge igjen kommentarer ved hjelp av en plugin som Inline Comments. Hva dette koselige stykke koden gjør er å legge til “… kommentarsystemet ditt til siden av avsnitt, overskrifter og andre seksjoner …” av innleggene dine. Plugin-en er ganske enkel å installere og tilpasse og fungerer ved å legge en boble til siden av den valgte delen. Inline Comments ble utviklet av Kevin Weber og har en rating på 4.8 / 5.0.

Flytende administratormeny WordPress Plugin

Flytende administratormeny WordPress Plugin

Ønsker du å wow kundene dine med litt mer plass i WordPress admin-området? Vi gir deg bare plugin for det. Møt Float Admin Menu, en supereffektiv WordPress admin-plugin som plasserer admin-menyen på nytt fra venstre til toppen. Du kan utvide menyen når som helst du trenger. Plugin-enheten er fullstendig responsiv, fungerer med WordPress 3.9.1 og har en imponerende rating på 5.0 / 5.0. Jeg fløt admin-menyen, og jeg elsket den. Det fungerer ved å aktivere.

Last ned Monitor WordPress Plugin

20-tipp-wordpress-admin-plugins-download-monitor-wpexplorer

Serverer du digitale produkter på nettstedet ditt? Vil du overvåke nedlastningsaktiviteten din? Hvis det er et ja, vil Download Monitor-plugin-en hjelpe deg med å legge til og administrere nedlastinger ved hjelp av et vennlig brukergrensesnitt (UI), legge til filer mens du redigerer innlegg, inkludere speilkoblinger for nedlastinger, spore nedlastningstall, begrense og kontrollere tilgang til nedlastinger og mer. Last ned Monitor er lastet ned over 620K ganger og har en rating på 3,9 / 5,0.

Over til deg

Forhåpentligvis fant du noen få nye plugins som vil hjelpe deg med WordPress-nettstedet ditt. Er du klar over noen WordPress admin plugins du ønsker å se inkludert her? Del gjerne med oss ​​i kommentarene. Glad for å utvikle seg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map