Cele mai bune teme WordPress pentru muzicieni

Este o lume rapidă bazată pe Internet, și să știi cum să te comercializezi în mod eficient este un factor esențial în cât de reușit vei deveni. Temele și pluginurile de pe WordPress joacă un rol esențial în modul în care interacționezi cu fanii tăi, iar în această postare, vom acoperi tot ce este mai bun pentru WordPress pentru muzicieni când vine vorba de teme.


Indiferent dacă începeți doar ca muzician sau sunteți deja într-o trupă care are deja o notă decentă, modul în care vă prezentați pe internet poate însemna diferența dintre stardom și obscuritate. Probabil aveți o imagine pe care o țineți aproape și dragă, dar care este imaginea cu care doriți ca toți cei care în curând să vă adore fanii să se îndrăgostească? Ce fel de muzică și stil de viață reprezentați?

Haideți să vedem unele dintre temele muzicale de top din WordPress pentru a vă ridica și a vă balansa.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. luxuriant

tema de muzică luxuriantă wordpress

Muzica este hrana pentru suflet – un limbaj universal de care se bucură mulți oameni. Dacă încercați să atingeți mai multe suflete cu muzica dvs., aveți nevoie de o temă frumoasă și puternică de muzică WordPress, cum ar fi Lush by power elite Author Templates Iron.

Lush este o soluție completă pentru toată lumea din industria muzicală, de la DJ la maeștri de jazz, punk rockeri și orice alt profesionist în muzică la care te poți gândi. Această frumusețe este încărcată până la capăt cu toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a pune un accent pe opera ta muzicală.

Cu peste 8 demo-uri pe care le poți importa cu un singur clic, Lush îți oferă o mulțime de opțiuni de stil pentru a construi site-ul web muzical al viselor tale. În plus, această temă de muzică WordPress vine însoțită de puternicul constructor de pagini WPBakery, oferindu-vă un control absolut asupra aspectului și performanței site-ului dvs..

Acesta nu este sfârșitul lui, Lush expediază albume foto impresionante, machete nelimitate, culori și fonturi, un player audio cu caracteristică completă (gândiți-vă la versuri, recenzii, videoclipuri YouTube, etc.), discografie, Slider Revolution, o temă pentru copii ca precum și o retină și un design receptiv, ceea ce înseamnă că muzica dvs. va arăta grozav pe mai multe dispozitive.

În plus, Lush este pregătit pentru WooCommerce, ceea ce înseamnă că puteți începe să vindeți bilete de muzică și eveniment imediat ce instalați tema. În plus, veți obține trei stiluri de meniu, astfel încât să puteți servi conținutul dvs. de muzică fanilor dvs. ca un rockstar. În plus, veți primi un manager de concerte și funcții de numărare inversă a evenimentelor care vă ajută să rămâneți la începutul carierei dvs. muzicale.

2. Placă de sunet

temă de wordpress wordboard pentru muzicieni

În timp ce visezi să creezi un site web care să strălucească muzica ta, tema muzică WordPress Soundboard adoptă o abordare diferită pentru a-ți piața lucrările. Această temă pune fanii tăi pe primul loc prin punerea tuturor informațiilor de care ar avea nevoie chiar pe pagina principală.

Datorită 5 widget-uri personalizate, puteți afișa cu ușurință știri, date ale turneului, cel mai nou album, cele mai recente videoclipuri, fotografii de ultimă oră și chiar articole din magazinul dvs. În plus, puteți conecta întotdeauna propriile widget-uri pe pagina principală pentru a crea o experiență plină de satisfacție pentru fanii dvs..

În departamentul de estetică, nici Soundboard nu dezamăgește. Pentru început, se livrează cu două piei pre-făcute, adică, luminoase și întunecate, oferindu-ți un pas de cap până la crearea unui site web frumos. În plus, puteți personaliza cu ușurință fundalul pentru a adăuga un pic de stil. În plus, tema vine cu 5 șabloane de pagini diferite și 5 tipuri de postări personalizate.

Dacă credeți că este totul, vă înșelați. Tema muzicii Soundboard vine cu peste 800 de caractere Google Fonturi și icoane Font Awesome. Adăugarea unei discografii, videoclipuri sau galerii de imagini este o chestiune de punct și de clic. În plus, primiți o imagine lightbox, astfel încât fanii dvs. să se poată bucura de fotografiile dvs. de concert fără distrageri.

Partea cea mai bună este Soundboard este destul de ușor de utilizat. Începători și dezvoltatori deopotrivă le va plăcea această temă muzicală WordPress, datorită opțiunilor flexibile care fac ca tema să creeze o briză. Tema este compatibilă cu WooCommerce, Formularul de contact 7 și cu toate browserele principale.

3. Singl (Gratuit)

Singl Tema WordPress gratuit

De la designerii de la Automattic vine Singl, o temă minimalistă care vă permite să creați o prezență puternică online. Are un fundal negru izbitor și o schemă de culori la scară de gri, care trebuie să polarizeze opinia, așa că asigurați-vă că aceasta reflectă marca dvs.! Alte caracteristici includ postări lipicioase, meniuri personalizate, antet și imagini de fundal, încorporate sub formă de abonament și integrare în rețeaua socială.

4. MusicPress

tema muzica wordpress wordpress

Aveți nevoie de o temă WordPress puternică pentru a vă pune muzica în fața publicului. Funcțiile încorporate, cum ar fi un player audio, discografie și galerii frumoase sunt obligatorii. Pregătirea SEO și designul receptiv sunt alți doi factori vitali de care trebuie să țineți cont, la fel și ușurința în utilizare.

Dacă sunteți pe piață pentru o temă muzicală WordPress care să includă toate aceste funcții și apoi unele, nu doriți altceva decât tema MusicPress WordPress.

MusicPress este tema de muzică WordPress perfectă pentru artiști solo, DJ, trupe, site-uri de fani, reviste de divertisment, etichete de discuri și orice altă utilizare orientată către muzică.. Alte caracteristici notabile includ 3 skin-uri pre-făcute, un magazin gata, 3 glisante pentru paginile de pornire, recenzii, partajare socială, coduri scurte personalizate, zone de widget nelimitate, meniuri derulante și multe altele.

5. Byblos (gratuit)

Byblos Tema gratuită WordPress

Pentru un design extrem de curat și modern, această temă gratuită WordPress vă va face să săriți și să jivați în cel mai scurt timp! Perfect pentru muzicieni, Byblos by Smartcat este o temă glisantă cu o lățime completă, care arată excelent și ușor de personalizat. Placile de grilaj de zidărie sunt grozave dacă aveți o mulțime de galerii sau similare; acestea opresc pagina să nu se aglomereze, ceea ce poate descuraja oamenii să exploreze site-ul dvs. În plus, include funcții precum aspectul vertical al meniului, optimizarea motorului de căutare integrat (SEO), Font Awesome și Bootstrap, widget-uri cu bare laterale și subsol, animații CSS3 și apeluri personalizate la acțiune

6. Club de muzică

club de muzică wordpress temă de muzică

La numărul patru avem Music Club, unul de o temă muzicală de tip WordPress, care – cumva – îmi amintește de un joc de cărți și trifoi de patru foi. Ați auzit vreodată despre superstiția norocului asociată celor din urmă?

Apropo, pe o punte de 52 de cărți, de ce nu au un trifoi de patru foi ca simbol al costumului cluburilor, în loc de trifoi cu trei foi? Pentru un joc de noroc, ar putea indica un anumit noroc, nu sunteți de acord? Dar am săpat.

Dacă aceasta este ziua voastră norocoasă, tema WordPress Club muzical este spre deosebire de orice ați văzut anterior, cu o listă de caracteristici care vă vor exploda mintea..

Adus de dvs. de către dezvoltatorii web extraordinați și autorul de elită de putere GoodLayers, Music Club este o soluție ideală pentru fanii muzicii clubului, DJ, muzicieni, posturi de radio și planificatori de evenimente doar pentru a menționa câteva.

În timp ce Music Club este ușor de utilizat, tema oferă instrumente puternice pentru gestionarea evenimentelor și împărtășirea pasiunii tale muzicale cu lumea întreagă.

Funcțiile care vă vor plăcea includ un player audio plutitor care rămâne alături de ascultător pe orice pagină a site-ului dvs., un șablon al paginii de destinație, Page Builder, glisoare, albume de muzică frumoase, o caracteristică de evenimente viitoare care oferă fanilor dvs. detalii și bilete complete despre concert și Pot continua și mai departe.

Cu o mulțime de opțiuni tematice avansate și un design flexibil, nimic nu vă împiedică să construiți site-ul de muzică WordPress din visele voastre.

7. FWRD

plugin de muzică fwrd wordpress

Spuneți că doriți un one-pager (introduceți link), care vine cu funcționalitate de mai multe pagini. Cine știe? Poate că planul este să adăugați mai multe pagini în viitor, chiar dacă tot ce aveți nevoie în prezent este un site web cu o singură pagină.

Fie că aveți o astfel de nevoie specifică sau veți avea ambele opțiuni la dispoziție, vă va plăcea tema WordPress FWRD.

Hot direct din ușă, acest banger va inspira viață pe site-ul dvs. de muzică. Dacă începeți, pe de altă parte, FWRD creează o bază solidă pentru site-ul dvs. web.

Cu 5 demo-uri gata de import și mai multe în curând, nu veți lipsi niciodată de design-urile cu aspect profesional care să atragă câteva caracteristici (sau chiar să perturbe) industria.

Nu este totul, această temă de muzică WordPress vine cu popularul WPBakery Page Builder, ceea ce înseamnă că puteți crea machete din această galaxie fără să spargeți transpirația. Peste 100 de opțiuni de proiectare a antetului sunt utile dacă doriți să construiți cu ușurință meniuri fantastice.

Alte caracteristici includ grila esențială, fundaluri video și paralaxe, link-uri fierbinți (excelent pentru un site web cu un singur pager), manager de evenimente și concerte, albume de muzică, playere audio, WooCommerce, machete nelimitate, culori și fonturi, Slider Revolution , design receptiv și pregătit pentru retină, o temă pentru copii și așa mai departe.

8. Blackoot (gratuit)

Blackoot Lite Freemium WordPress Tema

Blackoot Lite este o temă gratuită WordPress concepută cu muzicieni și fotografi în minte. Această temă WordPress elegantă și plină de reacție vă poate permite să construiți un site web profesional în câteva minute. Funcțiile includ zone widgetizate, fundal personalizabil, traducere automată și design complet sensibil

De asemenea, aveți opțiunea de a face upgrade la Blackoot Pro premium, care are mai multe caracteristici și suport, precum capacitatea de a crea prezentări de diapozitive, integrarea Google Maps și multe altele.

9. Croma

tema de muzică croma wordpress

Construirea unei cariere de succes în industria muzicală este greu. Există multe părți în mișcare și o mișcare greșită ar putea duce cariera ta la un sfârșit prematur. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de o temă WordPress care să răspundă frumos și puternic, care să faciliteze marketingul digital.

Croma este o astfel de temă de muzică WordPress. Este tema polivalentă perfectă pentru DJ, muzicieni, trupe, case de discuri, producători și așa mai departe. Tema de muzică WordPress Croma conține un punct destul de clar în ceea ce privește funcțiile, ar putea fi ultima temă de muzică WordPress de care ai nevoie vreodată..

Vorbesc despre funcții precum 9 demo-uri gata de import, un player audio AJAX la nivel de site cu redare continuă, albume muzicale, integrare fără probleme de social media, mai multe șabloane de pagini, integrare profundă WooCommerce, manager de evenimente și concerte, 100% design receptiv, legături la cald, antete flexibile și multe altele.

10. Epron

Tema de muzică epron wordpress

Lucrezi atât de mult la muzica ta și vrei să le oferi fanilor tăi doar cele mai bune experiențe. Din acest motiv, nu faceți scuze; creați doar cea mai bună muzică.

Când vine vorba de site-ul dvs. web, nu ar trebui să faceți scuze. Încercați să construiți cel mai bun site posibil. Primul pas pentru crearea unui site web de muzică WordPress de care sunteți extrem de mândru este alegerea temei potrivite.

Dacă te-ai săturat de temele muzicale WordPress, care promit cerul, dar oferă un iad, spuneți un salut bun lui Epron de autorul de elită Rascals.

Fără acoperirea zahărului, Epron vine cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea un site web cu muzică simplă, dar puternică, indiferent dacă sunteți începători sau profesioniști experimentați.

Epron se mândrește cu caracteristici precum Muttley Framework ultra-flexibil, un manager de evenimente superb, un manager de coduri scurte revoluționare, anteturi frumoase, Slider Revolution, player de muzică Scamp cu suport Soundcloud, gata WooCommerce, aspect sensibil, tranziții CSS3 netede, culori nelimitate, 380+ fonturi Google, Nivo Slider, 6 tipuri de postare personalizate, 4 widget-uri personalizate și lista continuă.

11. Decibel

temă de muzică wordpress wordbel

Cu un nume adecvat pentru o temă de muzică WordPress, Decibel vă va ajuta să vă aruncați conținutul muzical în lume ca un rockstar. Cu această temă, singurul lucru care îți stă în cale este imaginația ta, nu lipsa caracteristicilor.

Știu că alegerea temei perfecte este o provocare. De exemplu, cine credeți? Cu ce ​​caracteristici ai nevoie chiar pentru a începe? Există capcanele de evitat? Și cu un milion și o temă, pe care o alegeți atunci când toate au materiale promoționale frumoase?

Ei bine, Decibel se bazează pe caracteristicile umflate și se concentrează pe nevoile dvs. ca DJ, muzician, trupă, casă de discuri sau orice persoană legată de industria muzicală..

Tema vine cu funcții precum 100+ machete, 12 demo-uri pentru pagina de pornire gata de utilizare, discografie, date ale turului, 6 șabloane de pagini interioare, design receptiv, WPBakery Page Builder, Slider Revolution și galerii frumoase doar pentru a atinge vârful aisbergului..

12. JamSession

tema muzicală wordpress jamsession

Poate că ți-ar plăcea ceva mai subtil – doar un design simplu și curat al site-ului web. Dar, cu ceva stil, știți, fundaluri frumoase, animații frumoase, design modern și proaspete. Dacă asta sună ca tine, JamSession este doar tema de muzică WordPress de care ai nevoie.

JamSession este ușor de configurat și personalizat dacă sunteți un începător sau un expert. Alte funcții care vă vor plăcea includ glisiere pe ecran complet, suport video uimitor, bebeluși sensibili, blog, evenimente, discografie, galerii foto frumoase și …

… Cu trei demo-uri gata de utilizare, poți să lovești terenul alergând și să personalizezi pe parcurs până la scădere. Oh, da, JamSession se livrează cu constructorul de pagini WPBakery, revoluția slider-ului, suport SoundCloud, audio player, design receptiv, machete multiple de meniu și suport WooCommerce, printre altele.

13. Lucille

lucille wordpress tema de muzică

Apoi veți primi tema muzicală Lucille WordPress și vă dați seama imediat că căutarea dvs. pentru tema de muzică WordPress perfectă s-a încheiat. De ce? Deoarece SmartWPress – dezvoltatorul – înseamnă afaceri.

Un design excelent, alături de funcționalități puternice, face din această temă muzică wordPress o soluție ideală pentru posturi de radio, case de discuri, muzicieni, trupe, producători etc..

Lucille este livrat cu WPBakery Page builder, 5+ demo-uri gata de import, Slider Revolution, integrare perfectă WooCommerce, design receptiv, culori nelimitate, personalizator de teme, mai multe stiluri de meniu, 2 piei de culoare pre-făcute, playere audio frumoase, fundaluri flexibile, tipuri de postare personalizate pentru evenimente, discografie, galerii și așa mai departe.

14. Bate cerul

beatheaven-muzica-tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

De la maestrii de la ThemeFuse, Beat Heaven este o temă premium elegantă și plină de reacție, concepută pentru muzicieni și trupe care își doresc totul. Într-o lume dispărută pe mobil, această temă este pentru fanii din mers. Această temă distractivă și funky are un player de muzică excelent pe pagina principală, suport pentru evenimente și o mulțime de alte funcții pe care orice iubitor de muzică și le-ar dori.

De îndată ce aterizați pe pagina principală, sunteți întâmpinați cu un aspect îndrăzneț, un player de muzică al paginii de pornire cu mai multe piese, o cronologie a evenimentelor viitoare și un carusel cu album. Cu această temă, puteți crea cu ușurință propriul dvs. blog de muzică, un site web pentru trupa dvs., un site care vă promovează compania de înregistrări sau îl puteți folosi pentru a gestiona evenimentele viitoare pentru locul dvs. Este o temă minunată care se potrivește foarte bine oricărui site web legat de muzică.

Tema, desigur, include toate paginile pe care le-ați iubit, care vin cu cea mai mare parte a temei ThemeFuse, cum ar fi blogul, un portofoliu fantastic, o galerie utilă, despre și pagina de contact. Dar specifice acestei teme, veți găsi, de asemenea, șabloane de pagini pentru artiști, albume, locații, evenimente și multe altele. În plus, puteți utiliza codurile scurte personalizate pentru a adăuga elemente suplimentare și pentru a face aceste pagini proprii.

Beat Heaven scoate zoom-ul și derulează chiar din amestec și vă lasă o experiență de navigare lină pe tableta, telefonul inteligent sau laptopul. Funcțiile premium includ șabloane de pagini și machete ușor de folosit, player integrat HTML 5 curat, suport video complet muzical (plus widget), modul de evenimente (cu afișare cronologie), carusel cu cele mai recente albume și multe altele!

15. Muzică

muzica-themify-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Muzica este o temă îndrăzneață pentru muzică, parale și evenimente premium, creată de Themify. Această temă minunată este perfectă pentru cântăreți, trupe, compozitori, locații pentru evenimente, manageri și multe altele. Această temă se remarcă cu adevărat datorită blocajelor de pe întregul site, a fundalurilor parallax cu o lățime întreagă, a unui player de muzică lipicioasă, a albumului și a evenimentelor și mai mult.

Această temă are tot ce ai nevoie pentru a începe să te promovezi tu, artiștii sau locația evenimentului tău. Primele lucruri în primul rând – tema include fabulosul constructor de pagini drag and drop Themify, astfel încât să puteți crea machete nelimitate pentru orice puteți avea nevoie. Muzica include, de asemenea, tipuri de postare personalizate pentru a face adăugarea de albume, evenimente viitoare, galerii foto, liste de redare video și chiar și comunicatele de presă recente ușor. Pur și simplu folosiți respectivul tip de post personalizat pentru a adăuga fiecare tip de știri sau media ca și cum ați adăuga o postare pe blog – este atât de ușor!

Alte caracteristici premium includ constructorul Themify ușor de utilizat, tipul postării personalizate de albume, modulul de evenimente personalizate (pentru turnee, concerte etc.), suport pentru galerii de zidărie și grilă și un design complet receptiv.

16. SONIK

SONIK Tipul WordPress cu muzică sensibilă

Sonik este o temă WordPress completă cu muzică, cu toate funcțiile necesare pentru crearea de site-uri web de muzică unice. Cu mai mult de 12 tipuri de postare personalizate, este perfect capabil să se ocupe de lansări de muzică, podcast-uri, artiști, evenimente, posturi de posturi de radio, programe de radio și multe altele. Designul său unic și receptiv depășește posibilitățile obișnuite de WordPress, deoarece nu numai că încorporează pluginul Visual Composer premium, dar oferă câteva integrări puternice numite Gridstacks.

Gridstacks-urile sunt componente exclusive ale temei Sonik, care permite crearea de caruseli, fluxuri de acoperire, glisante și multe altele de la fiecare tip de post, cu filtrare și personalizare de design taxonomic.

Sonik nu este doar o temă muzicală – ci mai mult. De fapt, este unul dintre singurele cu o astfel de varietate de conținuturi și aspecte posibile, ceea ce face din această temă cel mai flexibil și mai potrivit pentru fiecare site web legat de muzică, de la DJ și muzicieni până la posturi de radio și etichete. Integrarea puternică WooCommerce duce jocul la nivelul următor, de fapt puteți crea magazinul de muzică perfect, adăugând piese și albume în coșul de cumpărături cu un singur clic.

Playerul muzical prezentat, antrenant și animat, oferă o experiență unică vizitatorului, punând accentul pe cea mai importantă caracteristică pentru fiecare muzician. Dar toate aceste funcții nu sunt menite să necesite abilități speciale, de fapt fiecare element are o integrare rapidă Visual Composer de draging n drop, și cu peste 120 de setări personalizatoare puteți crea site-ul pe brandul dvs. cu ușurință. 3 selectoare de fonturi, 12 culorile de culori, alte tone de opțiuni, toate cu previzualizare în timp real, este tot ce trebuie pentru a se potrivi cu orice site de muzică.

17. Steve Cadey

Steve Cadey - Tema de muzică WordPress

Steve Cadey este o temă WordPress primitivă, adaptată special pentru site-urile de muzică și evenimente. Această temă poate crea cea mai bună impresie la prima vedere datorită designului la modă, care nu numai că nu îndeplinește standardul estetic, ci și răspunde pe deplin cererii industriei muzicale..

Cu toate acestea, chiar și designul vizual excelent este doar o mică parte din succesul site-ului dvs. Ceea ce aveți nevoie cu adevărat sunt avantajele și caracteristicile proeminente care vă ajută pe termen lung. Acesta este motivul pentru care Steve Cadey vine cu soluția all-in-one a platformei dvs. de muzică online. Pentru a fi mai specific, vă permite să actualizați cu ușurință noutățile și tendințele muzicale, să introduceți artiști, să încorporați videoclipuri și audio și să interacționați cu fanul dvs. prin blog.

Mai mult, dacă vrei să îți transformi dragostea pentru muzică într-o afacere profitabilă, Steve Cadey îți poate da o mână de ajutor. Integrat cu WooCommerce, vă permite să afișați evenimente, să vindeți albume, să livrați bilete și alte produse cu cel mai puțin efort. Compatibil cu toate dispozitivele mobile și browserele web, Steve Cadey promite să vă ofere aceeași calitate bună indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

18. IronBand

IronBand - Bandă de muzică și DJ WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

IronBand este o temă WordPress cu muzică îndrăzneață disponibilă pe Themeforest. Această temă de balansare este o potrivire perfectă pentru muzicieni, DJ, locații și bloggeri de muzică. O caracteristică excelentă a IronBand este concentrarea pe muzică. Tema include un player audio HTML5, astfel încât vizitatorii site-ului dvs. pot asculta clipuri de sunet, teasere de album sau înregistrări de concert (sau să încărcați întreaga dvs. discografie). De asemenea, puteți adăuga cu ușurință videoclipuri YouTube pentru a prezenta evenimente live sau imagini din culise.

Tema include, de asemenea, câteva pagini grozave pentru a vă prezenta, trupei sau artiștilor dvs. Pagina galeriei filtrabile este perfectă pentru a adăuga imagini de la evenimente, concerte sau acțiuni în culise. Iar blogul este o modalitate excelentă de a împărtăși știri cu fanii tăi. Alte caracteristici tematice includ opțiuni de culoare și font, fișiere psd stratificate, feed-uri live Twitter și minunatul Revolution Slider.

19. Muzică și trupă

Muzică și bandă WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Muzica este o temă de trupă și muzician WordPress de Teme Organice. Această temă complet receptivă este soluția perfectă pentru oricine din industria muzicală. Muzica este plină de opțiuni de personalizare pentru fundal, antet, aspect, prezentări de diapozitive și multe altele. Schimbați ușor culoarea și aspectul temei pentru a suita tonul de furnică al stilului trupei sau muzicii.

Tema include, de asemenea, multe caracteristici specifice trupei și muzicianului. Există o pagină specială și widget pentru datele turului. O altă caracteristică minunată este un widget de playlist în care puteți include fragmente de piese noi sau înregistrări de turnee. Tema muzicală include o pagină de discografie – care este un portofoliu de albume sau înregistrări. Toate acestea sunt caracteristici nemaipomenite pentru care fanii se vor preface.

Tema Muzică este pregătită pentru WooCommerce. Acest lucru este excelent dacă doriți să vindeți mărfuri, muzică sau orice altceva. Integrarea WooCommerce face ușor să adăugați și să vindeți produse.

20. Brooklyn

Tema de muzică WordPress Brooklyn

Brooklyn este o temă premium WordPress creată de Gorilla Themes, care a fost concepută pentru muzicieni, trupe, artiști, bloggeri și industria divertismentului. Tema prezintă un cadru de instalare de 3 minute care vă va permite să instalați tema și să începeți să postați articole în cel mai scurt timp. Caracteristica principală a acestei teme este modulul de prezentare de diapozitive a paginii de pornire, care este însoțit de un modul de încorporare a unui player audio-video care vă va permite să postați cele mai recente piese și videoclipuri chiar pe pagina dvs. de pornire pentru ca vizitatorii dvs. să-l asculte sau să-l vizioneze (cu suport pentru iPhone, iPad și Android).

21. Setlist

Setlist Muzică WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Setlist este o temă premium WordPress dezvoltată pentru artiști și site-uri web de muzică. Tema prezintă un design întunecat, foarte curat și modern, care vine în mai multe culori și a fost conceput special pentru nișa industriei muzicale.

Setlist este tema perfectă pentru banda de vârf. Dispune de un glisor pentru carusel foto pentru articole prezentate, calendar pentru evenimente pentru a vă programa spectacolele și alte evenimente, precum și un șablon de pagină video integrat pentru a vă prezenta videoclipurile muzicale..

Unul dintre lucrurile mele preferate despre Setlist este widgetul de calendar și evenimente viitoare. Nu numai că arată foarte plăcute, dar sunt perfecte pentru a-ți actualiza toți fanii cu evenimentele tale pentru a te asigura că vor apărea cu toții pentru următorul tău concert.

22. Pendul

Pendulum, Music Management Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pendulum este o temă WordPress premium, spre deosebire de oricare altul pe care l-am văzut. Nu numai că are un design super curat, modern și profesional, dar are și câteva caracteristici uimitoare pe care nu le-am văzut niciodată în altă parte.

Unul dintre cele mai tari lucruri despre Pendulum este funcționalitatea și portofoliul personalizat de gestionare a muzicii. De fapt, această temă a fost dezvoltată special pentru persoanele care iubesc muzica, cum ar fi DJ-ul, producătorii, cluburile, muzicienii și practic orice altcineva care iubește muzica.

Cu Pendulum puteți adăuga cu ușurință muzică în portofoliul dvs., unde cititorii dvs. pot naviga cu ușurință printre diversele melodii și le puteți reda chiar la fața locului. Iar muzica cântă în stil … portofoliul de muzică este super modern și are niște efecte de animație jQuery cu adevărat grozave.

23. Club de noapte

Night Clubbing WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Night Clubbing este o temă WordPress care a fost construită / proiectată special având în vedere cluburi de noapte și site-uri web de muzică. Această temă vine cu playere audio și video integrate, care sunt compatibile cu jucătorii mai populari de pe piață, cum ar fi mxpod.com, reverbnation.com, soundcloud.com și videoclipuri de pe YouTube.com, Vimeo.com, DailyMotion.com … etc. Pur și simplu lipiți codul cu lista de redare și jucătorul va apărea pe pagina dvs. de pornire!

Night Clubbing vine cu un superb prezentare de diapozitive și evenimente pentru pagina principală, care face ușor să vă prezentați imaginile de top și să adăugați, editați și programați cu ușurință evenimente. Built-in este, de asemenea, un sistem de publicitate care vă va permite să adăugați cu ușurință bannere pe site-ul dvs. web, dacă intenționați să faceți bani în plus de pe site-ul dvs..

Widget-urile pentru rețeaua socială sunt de asemenea integrate, care vă vor permite să introduceți ID-ul dvs. Facebook și Twitter, iar în bara laterală va apărea caseta de fluxuri și pagini de fan. Nu este nevoie de niciun widget extern! În plus, această temă Night Club & Music vine în 7 stiluri de culori diferite, dintre care puteți alege – albastru, roșu, negru, verde și violet. Toate cu un design profesionist, încărcător de logo și selector de machete (bara laterală dreaptă sau stângă).

Înfășurare (Este sfârșitul?)

Cu greu! Eu aș spune că acesta este doar începutul unei călătorii pe care urmează să-ți creezi cu claritate viziunea asupra site-ului tău. Am pus la dispoziție câteva instrumente care să vă ajute să începeți lucrările de bază pentru trimiterea mesajului dvs. în lume, acum depinde de dvs. Ați putea dori, de asemenea, să consultați lista noastră cu cele mai bune plugin-uri WordPress pentru muzică pentru a afla cum să adăugăm audio la tema dvs. curentă și să vă transmitem undele sonore în timpul și spațiul Internetului pentru ca fanii dvs. să se bucure..

Nu uitați să alegeți o temă care să reflecte genul dvs. de muzică și stil, indiferent dacă este rezervat și elegant sau ceva mai tare. Evaluați cu atenție funcțiile – veți beneficia mai mult de integrarea în rețelele de socializare sau aveți un stil grilă mult mai important pentru aspectul dvs.? Mixul final este în mâinile tale.

Este randul tau! Sunteți de acord cu lista noastră cu cele mai bune teme WordPress pentru muzicieni? Ai teme de muzică WordPress pe care le-ai recomanda?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me