Cele mai bune teme WordPress pentru bloguri personale și independente

Un blog este un mod minunat de a fi creativ, de a-ți crește brandul și de a-ți flexa abilitățile de scriere. Dintre toate platformele de bloguri posibile, WordPress este cel mai bun (sau cel puțin așa credem – este ceea ce folosim pentru a rula blogul pe care îl citiți chiar acum). WordPress face blog-ul ușor și cu ajutorul uneia dintre cele mai bune teme pe WordPress, puteți începe să scrieți cât mai repede.


Când priviți teme pentru blogul dvs., există câțiva factori cheie care trebuie luați în considerare:

  • Aspect: Alegeți o temă cu un aspect care vă place. Dacă doriți un aspect de grilă de zidărie, este mai ușor să alegeți o temă care are o demonstrație pentru zidărie în loc să instalați un plugin și să încercați să o funcționeze. În aceeași linie – tema dvs. ar trebui să răspundă pentru a vă asigura că blogul dvs. arată excelent pe orice dispozitiv.
  • Formate de postare: Găsiți o temă care să se ocupe de media pe care doriți să o încărcați. Fie că doriți doar postări standard, videoclipuri, galerii de imagini sau citați dublu, verificați dacă tema pe care o alegeți acceptă acele formate.
  • Social Media: Orice temă bună de blogging va include suport pentru social media. Marketingul pe rețelele de socializare reprezintă o parte uriașă a creșterii blogului și a prezenței online, motiv pentru care este atât de important ca postările dvs. de blog să fie ușor de distribuit. O temă bună pentru blogul WordPress va avea de obicei opțiuni de partajare socială pe postări, linkuri în antetul / subsolul dvs. și un widget social „urmăriți”..

Acestea sunt doar câteva funcții pe care credem că ar trebui să le aibă o temă minunată de blogging WordPress. În funcție de propriile nevoi, este posibil să doriți și o temă cu compatibilitate WooCommerce, spoturi publicitare încorporate pentru a vă monetiza blogul, o caracteristică de redare automată (în care vă gândiți să începeți un vlog), etc..

Dacă căutați cele mai bune teme pe blogul WordPress, veți găsi probabil mii și mii de rezultate. Pentru a vă salva ceva timp, iată lista noastră cu cele mai bune teme WordPress pe blog pentru a începe bloggingul. Sperăm să vă placă!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total

Total WordPress multifuncțional și Blogging Tema: Demonstrație masonică

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema WordPress Total drag and drop este o temă flexibilă și polivalentă perfectă pentru orice design de site-ul web. Este o temă de top vândut cu peste 32.000 de clienți fericiți și mai mult – motiv pentru care o recomandăm în continuare! Cu reacție integrată, suport RTL, caracteristici A11y, tipuri de postare personalizate (portofoliu, personal, mărturii), un constructor de pagini ușor de utilizat, glisoare animate premium și multe altele este o alegere evidentă pentru blogul sau proiectul de web design..

Total WordPress Multifuncțional și Blogging Tema: Charlotte Demo

Totalul include, de asemenea, 40+ demo-uri de instalare rapidă, inclusiv Zidar și șarlotă demonstrații de blog văzute mai sus. În acest fel, puteți instala pur și simplu o probă demonstrativă pentru ca site-ul dvs. să fie pornit în câteva minute. Tema include tone de caracteristici specifice blogului, inclusiv coloane, liste, aspect de știri, grile de zidărie și șabloane de pagini dinamice personalizabile. Plus socialul este deja integrat – astfel încât să puteți adăuga partajarea postărilor dvs. chiar din personalizatorul live.

2. Ashe (Gratuit)

Ashe personal și multi-autor gratuit WordPress Blog Tema

Construirea unui blog ar trebui să fie ușoară – și cu tema gratuită Ashe WordPress este. Această temă uimitoare poate fi instalată chiar din tabloul de bord WordPress și include funcții ușor de utilizat pentru a vă ajuta să construiți un blog frumos. Utilizați opțiuni încorporate pentru un aspect al site-ului cu cutii sau cu o lățime completă, alegeți culori de fundal personalizate folosind personalizatorul Live, încărcați propriul logo personalizat și multe altele. Și din moment ce tema este receptivă și gata de retină, blogul tău va arăta grozav dacă cititorii tăi sunt pe telefon sau pe computerul lor.

Alte funcții tematice deosebite includ un glisant uimitor al paginii de pornire, barele laterale din dreapta și din stânga, zone publicitare prezentate (căsuțe promoționale), aspectul listelor, RTL și suport pentru traducere. Plus Ashe este compatibil cu plugin-uri populare, cum ar fi WooCommerce, pentru a adăuga un magazin de comerț electronic, Formularul de contact 7, plugin-uri de conformitate GDPR și majoritatea constructorilor de pagini (Elementor, Visual Composer, Beaver, etc), astfel încât să vă puteți proiecta unul singur de machete. Și dacă sunteți interesat să obțineți și mai mult din tema la care puteți face upgrade Ashe Pro pentru opțiuni avansate de paste, postare și coafare.

3. Ziar

Ziare WordPress Tema pentru bloguri, reviste și multe altele

Ziarul este o temă excelentă pentru orice blog, revistă, magazin de știri sau orice alt site de publicare. Fiind una dintre cele mai vândute teme din cele mai vândute din toate timpurile (pe Envato), nu veți fi dezamăgiți de aparenta listă de funcții puternice care nu se termină niciodată. Alegeți din mai mult de 80 de modele demo, 810+ gata să folosească elemente de pagină și șabloane de design pentru postări de blog, pagini, categorii și arhive. folosiți constructorul intuitiv de drag and drop (cu grilă personalizată și elemente de știri care nu se regăsesc în alte teme) pentru a crea cu ușurință unul dintre tipurile de machete. În plus, suportul încorporat pentru AMP, YouTube, Adsense, recenzii, bbPress, WooCommerce și cerințele GDPR plasează Ziarul deasupra.

4. Activello (gratuit)

Activello gratuit WordPress Blog Tema

Tema Activello de la Colorlib este o temă minunată de bloguri, perfectă pentru a începe propriul site web. Această temă polivalentă este construită pe Bootstrap cu caracteristici pentru slider, drepturi de autor personalizate, defilare infinită, icoane vectoriale, machete responsive, culori nelimitate și multe altele. Tema este, de asemenea, compatibilă cu plugin-uri populare precum WooCommerce, Formularul de contact 7, Yoast SEO, JetPack și W3 Total Cache pentru funcții adăugate. În plus, este complet GRATUIT, ceea ce nu trebuie să iubești?

5. Glamour

O temă multifuncțională pentru blogul Glam

Începeți propriul blog glam cu Glamour de QDONOW. Această temă minunată oferă tone de funcții ușoare, cum ar fi mai multe demo-uri de pornire rapidă (inclusiv stil de viață, antreprenor, mămici și bloguri alimentare), astfel încât să puteți avea un site web cu aspect minunat în câteva minute. Apoi, puteți personaliza site-ul dvs. cu peste 800 de fonturi Google, widget-uri personalizate, dimensiuni de imagine prezentate, machete, opțiuni de culoare și multe altele. În plus, cu Glamour puteți, de asemenea, să vă monetizați site-ul – printr-un magazin WooCommerce și zone predefinite de banner publicitar (antet, bara laterală, subsol și secțiuni de conținut de mai jos. Și dacă aveți nevoie de ajutor în orice moment, QDONOW oferă instalare gratuită, documentație online detaliată și asistență directă prin e-mail.!

6. rozmarin

Rosemary Blog Responsive Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Rosemary este o temă minunată de WordPress pentru orice blog de stil. Aspectul curat și luminos este ardezia goală perfectă pentru conținutul tău. Tema include 5 machete diferite de blog, un glisor prezentat, opțiuni de culoare încorporate și o reacție la toate design-urile. De asemenea, Rosemary vine cu widget-uri personalizate pe blog pentru ultimele tale postări, cutie promoțională, despre mine, social media și multe altele.

7. Divi

Divi multifuncțional, blog WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Divi este o opțiune populară și flexibilă pentru a-ți construi site-ul sau blogul. Construite pe popularul constructor de pagini Divi, există o mulțime de elemente de pagină ușoare pentru a adăuga imagini, text, abilități, rubrici, optini de e-mail, căutare, magazin, mărturii, tabele de prețuri, glisante, portofoliu, apel la acțiune, neclarități și multe altele. Dar cel mai important – blogul implicit al lui Divi este o bază excelentă pentru a putea începe bloggingul. Creați o pagină de pornire uimitoare cu constructorul, apoi utilizați suportul pentru formate de postare pentru a adăuga conținutul dvs. (completat cu imagini, videoclipuri, link-uri sau galerii).

8. Wanderlust

Wanderlust Travel Blog Tema WordPress

Tema WordPress Wanderlust blogging a fost concepută pentru a facilita împărtășirea aventurilor tale. Direcționată către bloguri sau reviste axate pe călătorii, tema Wanderlust include imagini cu lățime întreagă, 10 stiluri de format post pentru a vă afișa cel mai bine media (imagini, video, audio) și o secțiune Instagram utilă deasupra subsolului pentru a vă prezenta cele mai recente fotografii. Începeți rapid să utilizați unul dintre cele trei modele pre-formatate ale paginilor de pornire, aducându-vă la adăugarea postărilor. Vrei să adaugi un magazin? Nici o problema. Tema este, de asemenea, pe deplin compatibilă cu WooCommerce pentru opțiuni ușoare de comerț electronic.

9. Mesa (Gratuit)

Mesa gratuit pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Mesa este o temă complet gratuită, 100% din blogul GPL pentru WordPress, creată chiar aici la WPExplorer. Această temă simplă de stil de zidărie este perfectă pentru noul tău efort. Tema prezintă opțiuni simple de styling prin intermediul personalizatorului live (pentru receptivitate, antet, link-uri sociale, stil de intrare / coloane, spoturi publicitare etc.), o mulțime de formate de postare (standard, imagine, galerie, video, audio și citat), logo personalizat încărcare, anunțuri de subsol și bară laterală încorporate și opțiuni de legătură socială (antet și widget). Mesa este o modalitate rapidă și simplă de a-ți funcționa blogul!

10. Olsen

Tema WordPress Olsen Light Free WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Olsen Light este o minunată temă gratuită a WordPress pe care o puteți folosi pentru a începe propriul blog. Deși există o versiune premium (pe care recomandăm să o modernizăm), Olsen light are funcții utile pentru integrarea rețelelor de socializare, afișarea unui slider foto Instagram, încărcarea unui logo, configurarea meniului dvs. și mai multe opțiuni în Customizer live. Tema vine și cu widget-uri specifice blogului pentru o secțiune „Despre mine”, postări recente și social media. Tema Olsen este de asemenea compatibilă cu constructorii Elementor, Divi și / sau SiteOrigin pentru opțiuni și mai puternice de construire a paginilor..

11. Hemlock

Hemlock responsive WordPress Blog Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Hemlock este o temă uimitoare pentru bloggerii aspiranți. Tema are un design unic al glisorului pentru paginile de pornire pentru postări prezentate, care vă ajută să vă prezentați mai bine cel mai bun conținut. Tema include toate caracteristicile pe care le-am menționat că cele mai bune teme de blogging WordPress ar trebui să aibă – cum ar fi partajarea socială încorporată, o mulțime de formate de postare și machete solide (alegeți din blogul cu lățime întreagă, laterală sau grilă). În plus, designul simplu îl face adaptabil pentru orice industrie precum moda, tehnologie, afaceri, grădinărit etc..

12. Amadeus Pro

Amadeus Pro WordPress Blogging Tema

Tema WordPress Amadeus este o alegere excelentă, fie că doriți să faceți blog-ul ca hobby sau să vă ajutați să vă promovați afacerea. Cu Amadeus este ușor să personalizați aspectul site-ului dvs. web utilizând opțiunile pentru culori nelimitate, logo, social și aspect (toate în panoul cu opțiuni tematice utile). Adăugați un slider pentru pagina de pornire, profitați de widget-urile din bara laterală personalizabile și alegeți aspectul paginii de pornire (grilă sau coloane) pentru a crea un blog propriu.

13. New York (Blog și magazin)

New York WordPress Blog & Tema magazinului

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pentru cei care doresc să-și construiască un blog ca afacere, New York este una dintre cele mai bune teme WordPress și blog-uri pe care le puteți alege. Este tema perfectă pentru a construi un blog elegant pentru a-ți împărtăși gândurile și sfaturile sau pentru a începe propriul magazin online cu WooCommerce. Tema include un carusel unic pentru pagini de pornire, widgeturi stilate (social, despre, Instagram, postări recente, etc), două zone de meniu, o grilă de alimentare încorporată în Instagram și un text de copyright personalizabil. Pe deasupra caracteristicilor uimitoare ale blogului, tema vine și cu puternicul plugin pentru editor CSS Yellow Pencil, pentru a putea modifica orice parte a designului cu doar câteva clicuri!

14. Essence Pro

Essence Pro Blog WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Essence Pro este o frumoasă temă pentru blogging-ul copilului pentru cadrul popular Genesis. Deoarece este bazat pe Genesis, tema include deja opțiuni importante pentru accesibilitate, antet personalizat, receptivitate, traduceri, opțiuni de layout, comerț electronic și machete de pagini de bază. Însă ceea ce face ca Essence Pro să fie unic este aspectul elegant al paginii de pornire cu imagini prezentate, buletin informativ optin și design de grilă postată în straturi.

15. Poveste cu cerneală

Povestea de cerneală Spunând blogul Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema blogului de cerneală WordPress face mai ușor accesul la conținutul dvs. Opțiunile de proiectare a temei sunt toate în mod perfect încorporate în personalizatorul live, unde puteți face modificări la culori și fonturi, apoi le puteți vedea în direct înainte de a salva. Pagina uimitoare a grilei de imagine a temei ajută postările noi în evidență și, întrucât tema este gata de retină, puteți încărca fotografii mai mari și mai îndrăznețe.

16. Veggie

Veggie Blogging Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Veggie Food Blog este o alegere frumoasă pentru a începe propriul site cu postări pe blog, rețete, ghiduri video sau orice altceva. Această temă de blog sensibilă a fost creată pentru bloggerii alimentari, dar ar funcționa excelent pentru orice număr de focusuri pe blog. Opțiunile ușoare de personalizare pentru culori, diverse machete, suport pentru constructor de pagini (funcționează excelent cu Elementor, Beaver Builder sau SiteOrigin), opțiunile de traducere, compatibilitatea RTL și multe altele fac din Veggie o temă solidă.

17. Autentic.

Blog autentic pentru stilul de viață Tema WordPress

Tema autentică a stilului de viață include 9 modele demo diferite dintre care să alegeți pentru a începe blogul rapid și ușor. Alegeți-vă preferatul cu opțiuni pentru grila de blog, glisierele, suprapunerile stilate și multe altele. Tema are, de asemenea, optini ușoare încorporate pentru a personaliza culorile pentru peste 67 de aspecte tematice, opțiuni de proiectare a antetului (cu diferite meniuri, logo și poziții sociale), module de subsol personalizabile (adăugați logo-ul dvs., introduceți Instagram-ul sau utilizați widget-uri), adăugați fundaluri video, creați un carusel postări și multe altele.

18. Ananas (Gratuit)

Ananas gratuit Tumblog WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ananasul este o temă curată și simplă de blogging în stil Tumblog. Dacă doriți să începeți un blog doar cu link-urile dvs. sociale și conținutul dvs. este într-adevăr tema perfectă. Ananasul prezintă un aspect centrat curat, formate de postare ușoare (imagine, video, audio, citat), etichete de categorii colorate și integrare socială încorporată. Tema este, de asemenea, compatibilă cu SEO Yoast (pentru pesmet), Formularul de contact 7 și cele mai multe alte pluginuri gratuite gratuite pentru WordPress.

19. Vârful

Blocul de zidărie pe vârf Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Peak este o temă bazată pe grilă perfectă pentru orice blog sau revistă online. Tema vine cu 2 opțiuni diferite pentru pagina de pornire pentru plăci automate (zidărie) sau personalizate (definiți dimensiuni de imagine), șapcă postare (la prima literă), machete multiple și formate post, un portofoliu încorporat, opțiune de mega meniu și chiar și banner-uri cu titlu de pagină personalizate. Tema Peak este, de asemenea, compatibilă cu pluginul WooCommerce – astfel încât să puteți adăuga propriul magazin sau să partajați bunuri afiliate cu cititorii dvs..

20. TheBlogger

TheBlogger WordPress Blogging Tema

Când luăm în considerare cele mai bune teme pe WordPress, trebuia să includem TheBlogger, desigur. Această temă de blogging a fost concepută pentru a face (ai ghicit) blogging-ul ușor. Cu opțiuni intuitive de personalizare, opțiuni de portofoliu încorporate, fundaluri paralaxe, videoclipuri de fundal introduse, compatibilitate WooCommerce, opțiune de culoare și machete unice, există multe lucruri de drag pentru această temă de blog WordPress.

21. Bretania

Tema WordPress pentru blogul britanic ușor

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Brittany Light este un aspect tradițional în stilul blogului, cu partea stângă, conținut de o singură coloană și o bară din partea dreaptă. Dar tocmai asta face ca această temă să fie excelentă! Are opțiuni pentru widget-uri personalizate pentru a adăuga link-urile dvs. pe rețelele de socializare, înscrierea la newsletter, secțiunea despre mine și feedul Instagram. Versiunea ușoară a temei este o temă perfect bună pentru a începe blogul tău. Dar dacă doriți mai multe funcții (cum ar fi caseta de autor, opțiuni de culoare, machete etc.) vă recomandăm să faceți upgrade la pro.

22. Haideți blogul

Haideți să blog pe tema WordPress

Blogul Let’s Blog face ca blogurile să fie o briză. Cu o importare demo demonstrativă cu un singur clic, mai mult de 300 de setări și opțiuni ale personalizatorului, mai multe machete de bloguri (cu glisoare, imagini cu antet, carusele, grile etc.), galerii, widgeturi pentru bara laterală și o căutare instantaneă, există o mulțime de funcții grozave în cadrul Let Blog astfel încât să puteți crea un design demn de conținutul dvs..

23. Underwood

Underwood Story Blog Tema WordPress

Dacă căutați o temă bună pentru a crea un blog personal, nu puteți greși cu tema Underwood. Această temă modernă oferă tipografie îndrăzneață, tone de formate post (9 în total pentru imagini, clipuri audio, video, galerii etc.), 3 stiluri unice de dispunere a paginilor de pornire, suport WooCommerce, câmpuri de formular 7 de stil și medii de socializare integrate.

24. Modern Studio Pro

Modern Studio Pro Blog WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Modern Studio Pro este o altă temă pentru copii Genesis. Acest lucru înseamnă că aveți toate aceleași caracteristici grozave pe care v-ați iubi despre Genesis, cu bonusurile adăugate ale unor stiluri elegante. Aceasta include anteturi personalizate, fundaluri, stiluri de culori, machete de pagini, opțiuni de cusomtizer, etc. În plus, tema adaugă 2 zone de widget pentru pagina principală și un stil de antet cu logo minunat centrat..

25. Rețete

Retete Blogging Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Rețete este o temă elegantă de bloguri premium WordPress, perfectă pentru împărtășirea rețetelor preferate cu lumea. Aceasta este o temă excelentă pentru un blog de restaurante, distribuirea versiunilor vegane ale rețetelor preferate, blogging-ul despre rețetele copycat sau pentru orice alt blog alimentar.

Gătitul poate implica multe încercări și greșeli, deci de ce să nu împărtășiți descoperirile dvs. delicioase cu lumea? Rețete este o temă fantastică de blogging cu mâncare pe care o puteți utiliza pentru a publica și împărtăși rețetele proprii și adevărate. Rețeta de tip post personalizat simplifică adăugarea tuturor informațiilor de care vor avea nevoie cititorii dvs., inclusiv timpul de pregătire, timpul de gătit, ingredientele și multe altele.

După ce v-ați adăugat rețetele minunate, tema include opțiuni pentru cititorii dvs. de a evalua rețeta. Tema include, de asemenea, pagini cu rețete sortabile, liste cu ingrediente clicabile, o opțiune „Rețetă tipărită” și bios pentru autorul rețetelor (excelent dacă ai mai mulți contribuitori la blogul tău alimentar).

Această temă este, de asemenea, gata de traducere, include widget-uri personalizate pentru rețetele de top și cele mai recente, opțiuni de temă încorporate și vine la pachet cu o temă pentru copii pregătită pentru personalizările dvs..

Următorul pas: Alegeți una dintre cele mai bune teme WordPress pe WordPress și începeți!

Cu toate aceste teme nemaipomenite, vă rămân doar două lucruri – alegeți unul și începeți blogul!

Știm că există o mulțime de teme WordPress pentru blogging, dar este important să alegeți o temă potrivită pentru dvs. Găsiți o temă de blog WordPress cu cod solid, caracteristici bune și un aspect care vă place. Am enumerat care sunt (după părerea noastră) unele dintre cele mai bune teme WordPress pe blog. Sper să existe câteva opțiuni solide pentru blogul tău în programul nostru.

Apoi, începe să lucrezi creând conținutul tău. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, încercați ghidul nostru ușor în 5 pași pentru a începe un blog. Vă punem la punct toate părțile cheie pentru a începe propriul blog cu WordPress (aveți încredere în noi – este ușor).

Aveți întrebări despre temele enumerate mai sus? Sau aveți o temă pe care am ratat-o ​​că credeți că ar trebui să fie pe lista noastră cu cele mai bune teme pe WordPress pe blog? Lasă un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me