20+ Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

După cum sunt sigur că știți deja, Gutenberg este editorul de conținut vizual integrat, bazat pe blocuri, WordPress. Vă permite să punctați, să faceți clic și să editați conținutul pe postările și paginile dvs. cu ajutorul unor blocuri foarte utile. Dar ceea ce poate nu știți este că din ce în ce mai mulți dezvoltatori de teme proiectează tema WordPress în întregime în jurul Gutenberg.


Sigur, există tone de teme WordPress cu creatorii de pagini. Creatorii de pagini facilitează personalizarea unei teme pentru orice site-ul dvs. specific ar putea avea nevoie. De exemplu, avem propria noastră temă Totală care folosește constructorul de pagini WPBakery, care (în opinia noastră) este una dintre cele mai bune și mai flexibile teme polivalente. Dar nu toată lumea dorește 101 de opțiuni sau elemente de constructor de pagini. Uneori doriți doar o temă curată și simplă, cu caracteristici adecvate pentru a vă marca site-ul WordPress și a schimba câteva machete. Aici strălucesc temele WordPress Gutenberg. Deci ce înseamnă asta pentru tine? Configurare mai rapidă a site-ului, personalizări mai ușoare și o configurare a greutății mai ușoare pentru site-ul dvs. (care vă poate ajuta să creșteți viteza generală a site-ului).

Așadar, pentru a sărbători Gutenberg și a demonstra că este flexibilitatea am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress Gutenberg. Acestea nu sunt doar teme care pretind că sunt „compatibile”. Fiecare temă de pe această listă a fost creată și proiectată în special pentru a lucra cu Gutenberg. Niciuna dintre temele enumerate nu a necesitat pluginuri pentru constructorul de pagini WordPress. În schimb, profită din plin de editorul integrat Gutenberg și personalizatorul live care face parte din WordPress. Asadar, haideti sa începem!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Gutentim

Gutentim - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Tema Gutentim folosește Gutenberg pentru a vă oferi tone de opțiuni de design. Începeți cu demo-uri pre-făcute și stiluri de antet personalizate încorporate. Utilizați widgetul, blocurile și opțiunile postării pentru a crea un portofoliu, blog, site-ul agenției, pagina de destinație și multe altele. În plus, opțiunile din Customizer live ușor schimbă culorile și fonturile. Tema Gutentim include, de asemenea, o integrare a buletinului MailCHimp, glisante, machete post și este pregătită pentru GDPR.

2. Carrino

Carrino - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Proiectează-ți blogul perfect cu Carrino. Această temă de blog bazată pe Gutenberg include o mulțime de machete post, bare laterale, opțiuni de coafură tematică și, bineînțeles, blocuri Gutenberg pentru a crea orice puteți avea nevoie. Adăugați postări, categorii, zone de eroi, comutare, culori personalizate și multe altele. În plus, tema este pregătită pentru WooCommerce dacă doriți să adăugați un magazin pe site-ul dvs..

3. Baza Getwid (Gratuită)

Baza Getwid - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Am promis că temele referitoare la acest lucru nu ar necesita alți constructori – dar acesta pariază pariul cu complementul Getwid Gutenberg. Proiectată pentru a se potrivi ca piese dintr-un puzzle, tema Getwid Base funcționează perfect cu Gutenberg și complementul Getwid. Această temă inițială este simplă, astfel încât să puteți construi machete și secțiuni personalizate folosind peste 30 de blocuri Gutenberg adăugate pentru hărți, social media, buton, glisor de imagine, casetă de preț, bara de progres și multe altele.

4. Gutenote

Gutenote - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Când vine vorba de construirea unui blog, ai nevoie de o temă cu postări frumoase, un design receptiv și opțiuni de styling care să se potrivească cu brandul tău. Gutenote oferă toate acestea într-un singur pachet ușor de instalat și utilizat. Utilizați importatorul demonstrativ cu un singur clic pentru a începe rapid, alegeți dintre peste 650 de fonturi Google, adăugați un magazin WooCommerce, construiți o pagină de contact cu Formularul de contact 7 și altele. În plus, tema este gata de traducere!

5. Gutenberry

Gutenberry - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Tema Gutenberry de la TemplateMonster oferă opțiuni minunate, pre-stilate pentru blogul dvs. Utilizați unul dintre cele 6 machete de pagini de pornire, 6 modele de bloguri diferite și stiluri de postare unice pentru a oferi blog-ului dvs. rapid facelift. În plus, tema include suplimentul ZeGuten pentru blocuri și mai multe, cum ar fi tabelul de prețuri, banner, ore de numărare inversă, pictograme și imagine SVG, bare de progres și multe altele.

6. Cesa

Cesa - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Gutenberg nu este doar pentru bloguri, ci este excelent și pentru magazine! Cu Cesa puteți construi un magazin de e-commerce minimalist în cel mai scurt timp. 5 pagini de pornire, o pagină în curând, 4 machete de magazine, mai mult de 20+ blocuri personalizate (produse, contor, Instagram, casetă de pictograme, glisor și multe altele) pe care le puteți proiecta magazinul dvs., în felul dvs.. Tema Cesa include, de asemenea, o vizualizare rapidă a produsului, căutare live, opțiuni de tipografie, suport RTL, mega meniuri și efecte paralax..

7. Bimba

Bimba - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Bimba este o temă de nișă pentru Etsy, cum ar fi meșteșugurile, mărfurile handmade, desenele personalizate și altele asemenea. Și cel mai bine, totul se bazează pe Gutenberg și pe complementul Getwid. Creați pagini uimitoare cu casete de pictograme, galerii de imagini, glisoare media, file, apeluri și multe altele. Plus Bimba este complet compatibil cu WooCommerce, astfel încât să vă puteți gestiona vânzările, inventarul și transportul direct de pe site-ul dvs. web.

8. GutenWP (Gratuit)

GutenWP - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Cu GutenWP puteți avea un blog minunat în stil de revistă, cu blocuri Gutenberg ușor de utilizat. Tema vine cu 4 modele de pagini de pornire complete cu caracteristici precum șabloane cu lățime întreagă, coloane, meniuri personalizate, glisor de postări pe pagina de pornire și opțiuni de design de temă. GutenWP este, de asemenea, gata de traducere și compatibil cu majoritatea plugin-urilor Gutenberg de la terți pentru o mai mare opțiune de editare de conținut.

9. Gutentype

GutenType - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Construiți un blog super vizionat (completat cu plăți crypto prin Elegro) cu Gutentype. Acest blog alimentat de Gutenberg folosește setările editorului încorporat, peste 20 de elemente CoBlocks adăugate și editorul front-end CSS Yellow Pencil pentru a face posibilă proiectarea site-ului. Gutentype este, de asemenea, GDPR gata, compatibil cu WooCommerce, optimizat pentru mobil și vine cu 12+ demo-uri pregătite pentru început.

10. Petotel

Petotel - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Dacă conduceți un hotel pentru animale de companie sau îngrijire de zi, tema unică Petotel este o alegere excelentă. Nu numai că a fost creat pentru o nișă super specifică – a fost construit pentru a funcționa în întregime cu Gutenberg. Folosiți blocurile pre-făcute și opțiunile încorporate pentru a vă crea site-ul. În plus, vine însoțit de complementul Getwid (pentru încă 30 de blocuri în plus) și pluginul de rezervare MotoPress, astfel încât să puteți lua rezervări pe site-ul dvs..

11. Openlane

Openlane - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Tema Openlane include tone de funcții și machete pre-făcute pentru companii. Așadar, indiferent dacă sunteți profesionist independent, ați creat o aplicație sau conduceți o agenție, este posibil să doriți să vă considerați Openlane. Tema include 9 pagini de pornire uimitoare pentru diverse tipuri de afaceri, instalare demo cu 1 clic, integrare completă Gutenberg și livrări cu pluginul Openlane Block care adaugă 12+ blocuri personalizate pentru plăcerea dvs. de construire de conținut.

12. CoBlocks (Gratuit)

Coblocks - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Am vorbit despre extinderea populară CoBlocks Gutenberg, dar știați că există o temă care să o îndeplinească? Această temă gratuită o păstrează simplă, dar oferă o mulțime de funcții pentru a-ți construi propriul blog, pagina de destinație simplă sau chiar CV-ul online. Încărcați logo-ul, adăugați un meniu personalizat, alegeți coloanele dvs., adăugați gif-uri, inserați link-uri sociale și multe altele – toate de la editorul Gutenberg super ușor.

13. Dinova

Dinova - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Gutenberg este excelent și pentru site-urile de reviste, pe care le vedeți simplu în tema Dinova. Această temă elegantă include opțiuni tematice îmbunătățite, machete și stiluri de postare cu puterea lui Gutenberg. Vă puteți crea propriile pagini folosind cele 6 blocuri de postare, 4 stiluri de postare, 5 formate de postare (imagine, audio, video, galerie și standard) 3 machete de antet, 12 bare laterale, defilare infinită și comutări mici..

14. Tipograf

Tipograf - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Tipografia este o temă unică de blogging, prin faptul că a fost proiectată pentru a arăta grozav cu sau fără imagini. Așadar, dacă doriți doar să creați conținut, nu este nevoie de fotografii plictisitoare. Și din moment ce folosește Gutenberg, puteți crea machete personalizate sau pagini de conținut pe pagină. Tema este, de asemenea, traducere și RTL gata pentru orice limbă pe care o puteți folosi!

15. Blocuri atomice (gratuite)

Blocuri atomice - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Ca și câteva dintre celelalte teme gratuite din această listă, tema Atomic Blocks a fost proiectată pentru a se asocia cu propria extensie Gutenberg numită în mod similar. Tema este curată și simplă și arată excelent, cu toate blocurile implicite de blocuri Atomic Blocks adăugate. Folosind cele două puteți crea pagini cu grile de postare, înregistrare la newsletter, apeluri la acțiune, mărturii, partajare socială, drop caps și multe altele.

16. Mae

Mae - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Tema Mae este vizată site-urilor de tip eveniment, conferință, expo și seminar. Și din moment ce este construit în jurul Gutenberg, veți avea o experiență de editare perfectă, indiferent dacă creați o pagină de destinație pentru evenimente sau un blog de bază. Utilizați funcții tematice încorporate pentru culori, fonturi, zidărie sau machete de grilă și icoane de font pentru a proiecta în continuare paginile dvs. pentru a reprezenta compania sau marca dvs..

17. Especio

Especio - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Construiește-ți propriul blog de alimente cu blocuri WordPress și Gutenberg folosind tema Especio. Tema funcționează excelent cu toate blocurile Gutenberg, dar include și blocuri personalizate pentru formulare, butoane, widget-uri, icoane, tabele, abilități, hărți și multe altele. Tema Espacio vine și cu compatibilitate GDPR, suport WooCommerce și integrare MailCHimp.

18. Hamilton (Gratuit)

Hamilton - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Dacă doriți doar un portofoliu, ceva frumos și minim, atunci Hamilton este o alegere excelentă. Această temă gratuită a lui Gutenberg este modalitatea perfectă de a vă prezenta munca – simplă și simplă (literal). Construiește-ți portofoliul cu Gutenberg, apoi folosește opțiuni tematice pentru a adăuga culori de fundal, o pagină de reluare, selectați modul de lumină / întuneric, încărcați logo-ul sau adăugați defilare infinită.

19. Katelyn

Katelyn - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Katelyn este o temă avansată în stilul blogului, care oferă un design minunat cu editorul Gutenberg pentru machete personalizabile. Gata de utilizare a paginilor, setări flexibile de culoare, 3 stiluri de antet, zone de widgeturi suplimentare, tipuri de postare personalizate, bineînțeles, blocuri Gutenberg înseamnă că puteți avea blogul sau site-ul dvs. în câteva minute. Tema este, de asemenea, receptivă, testată prin browser, GDPR gata și optimizată pentru performanță.

20. GutenTag

GutenTag - Cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Salutați GutenTag – o temă elegantă de coaching și stil de viață. Această temă folosește capabilitățile principale ale WordPress și Gutenberg, astfel încât să vă puteți personaliza site-ul fără o tonă de cod suplimentar. Există chiar și machete de bloguri și de portofoliu, o pagină de contact, apeluri pre-făcute și multe altele încorporate. Tema funcționează de asemenea excelent cu extensiile Ghost and Kadence Blocks Gutenberg pentru a vă oferi mai mult control asupra coloanelor, a fundalului, a pictogramelor și a conținutului dvs..

21. Douăzeci și nouzeci (gratuit)

Douăzeci și noua - cele mai bune teme WordPress Gutenberg

Cum am putea să alcătuim o listă fără tema emblematică a lui Gutenberg a WordPress – douăzeci și noua. Această temă de bază simplă include funcții ușor de utilizat, opțiuni simple de proiectare și, desigur, capacitatea de a utiliza Gutenberg pentru toate nevoile dvs. de postare și pagină..


Și asta este deocamdată oameni buni! Temele de mai sus sunt toate opțiuni grozave dacă doriți să personalizați un pic site-ul dvs. WordPress fără prea mult efort. Deoarece Gutenberg este deja integrat în WordPress și este ușor de utilizat, vă poate economisi o grămadă de timp atunci când creați un nou site (sau când oferiți actualizării blogului dvs. actual). În plus, mulți dezvoltatori adaugă blocuri personalizate, astfel încât aproape orice tip de site este posibil cu Gutenberg. Fie că este un simplu blog sau un magazin complet de e-commerce, sperăm că una dintre temele enumerate este potrivită pentru dvs..

Acestea sunt doar temele noastre preferate de Gutenberg preferate personale ale WordPress și știm că probabil ne-am ratat unele bune. Așadar, dacă ați folosit o temă WordPress care folosește editorul Gutenberg și vă place să ne informați. Ne-ar plăcea să adaugăm pe lista noastră mai multe teme Gutenberg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me