15+ Cele mai bune teme WordPress Cryptocurrency

Cu atât de multe valute noi disponibile online, nu ar trebui să surprindă faptul că dezvoltatorii web au creat teme WordPress de cryptocurrency de nișă pentru a se potrivi. Indiferent dacă vă interesează Bitcoin, Monero, Litecoin, Ripple, Ethereum sau o altă monedă, există o temă WordPress gratuită sau premium de criptomonedă, care este potrivit pentru dvs..


Am căutat în sus și în jos pentru a găsi teme WordPress de cryptocurrency în stil profesional, cu caracteristici ușor de utilizat, cum ar fi construirea de pagini de drag and drop, calculatoare de conversie a criptocurrențelor, trackere de prețuri și chiar metode de plată WooCommerce. Aceste teme sunt potrivite pentru orice firmă de finanțare sau investiții, monedă inițială care oferă un blog de promovare sau criptocurrency. Cel mai bun lucru – cu aceste teme nu va trebui să angajați un design web. Pur și simplu instalați, utilizați opțiuni tematice pentru a vă regla designul și a adăuga conținutul dvs. Asta e!

În nicio ordine anume, aici sunt cele mai bune alegeri ale noastre pentru cele mai bune teme WordPress de criptocurrency de pe web. Am inclus teme gratuite și premium pentru a vă oferi o selecție mai mare, așa că sperăm că, până la sfârșitul acestei liste, veți găsi tema WordPress perfectă pentru criptocurrency. se bucura!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Crypton

Teme WordPress Cryptocurrency multifuncțional Crypton

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Crypton este tema WordPress multifuncțională a criptocurrency WordPress – are tot ce ai nevoie pentru a-ți începe propria afacere. Această temă include caracteristici pe care orice webmaster le-ar plăcea, cum ar fi constructorul de pagini de draging și drop-uri Visual Bakery, un constructor de antet și subsol, tipuri de post personalizate încorporate (pentru servicii, echipă și mărturii), o bară laterală personalizată și un manager de scheme de culori. Dar ceea ce face ca Crypton să iasă în evidență este opțiunile de criptomonedă încorporate. Utilizați widgeturile pentru monede pentru a afișa prețurile actuale ale monedelor și pentru a grafica câștigurile, adăugați calculatorul de schimb valutar, astfel încât cititorii dvs. sau potențialele clientele să poată vedea ce sunt gata să investească și chiar să accepte donații sau plăți crypto pentru magazinul dvs. WooCommerce.

2. Bitunit Lite (gratuit)

Bitunit - Tema WordPress Cryptocurrency Bitcoin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Bitunit Lite este un șablon WordPress puternic și bogat în caracteristici, potrivit pentru a fi aplicat pentru o serie de site-uri financiare și de afaceri. Aceasta este o soluție în continuă creștere, extinsă cu noi instrumente și funcționalități odată cu lansarea fiecărei noi actualizări. Tema este integrată cu creatorul de pagini Elementor drag-and-drop intuitiv. Include mai multe stiluri de antet și subsol, care sunt gata de a fi modificate într-un mod care să se potrivească perfect stilului personal sau de afaceri. În plus, Bitunit conține o serie de plugin-uri utilizabile și extensii de calitate premium. Conține pachetul JetElements gratuit. Cu ajutorul său, puteți introduce mărci, postări și glisoare pe paginile site-ului dvs. cu doar câteva clicuri.

3. Crypterio

Crypterio - ICO și Cryptocurrency WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Crypterio este o temă puternică și bogată în stilul cryptocurrency pentru WordPress, pe care orice antreprenor i-ar plăcea. Tema include funcții utile precum compatibilitatea preînregistrare albă ICO integrată, asistență inteligentă a contractului, widget-uri pentru prețuri, montare a paginii de listare ICO personalizate, contorizare pentru lansare, calculator de conversie valutară cu rate de schimb în timp real și multe altele. Aceste opțiuni combinate cu setările de stil personalizator live, suport AMP, glisoare responsive, constructor de pagini și compatibilitate crossbrowser fac din Crypterio o opțiune excelentă pentru orice site focalizat pe criptocurrency.

4. Crypto

Crypto - O temă WordPress Bitcoin și Cryptocurrency

Tema Crypto este o opțiune nemaipomenită pentru bloggerii, spectatorii și capitalistii de risc. Tema include o vitrină a prețurilor în monedă live, astfel încât dvs. și cititorii dvs. să rămâneți la curent cu modificările minime în minute ale investițiilor dvs. foarte profitabile. Vrei să-i ajuți pe cei noi la cryptocurrency? Tema Crypto include, de asemenea, șabloane de pagini pentru pagini dedicate monedelor, unde puteți educa cititorii dvs. o monedă (și includeți și link-urile de trimitere). Alte caracteristici de temă includ instalarea unui singur clic, glisarea și crearea de pagini de pornire, mai multe demo-uri din care să alegeți, comparații de monede, widget pentru conversia prețurilor, WooCommerce și suport pentru traducere.

5. Bitcrypt

Bitcrypt - Teme WordPress Bitcoin și Cryptocurrency

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema este destinată să fie utilizată pentru blogurile de criptocurrency și site-urile de afaceri. Acesta este un șablon WordPress multifuncțional complet modificabil, care este destinat să fie gestionat chiar și de către non-tehnologii. Tema este integrată cu constructorul WPBakery, care vă permite să reglați aspectele gata făcute în mod intuitiv, deoarece pur și simplu trageți și eliberați mai multe elemente. Există o serie de pagini pre-proiectate, opțiuni de dispunere, elemente UI gata făcute și pictograme tematice premium fiind incluse în arhiva de descărcare. Tema rulează pe cadrul complet receptiv, care garantează că toate bucățile de conținut vor fi afișate pe ecrane mai mici și mai mari la fel de bine.

6. Criptic

Cryptic - Tema WordPress Cryptocurrency

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cryptic este una dintre cele mai vândute teme WordPress de cryptocurrency dintr-un motiv. Cu tone de demo-uri ușor de utilizat, o funcție de explorator Bitcoin integrată (pentru a vizualiza blocuri, tranzacții și hashes), schimb valutar încorporat și un director ICO. Tema Cryptic este, de asemenea, complet compatibilă cu WooCommerce cu suportul pentru plățile Bitcoin – astfel încât să puteți face niște cripto-monede, în timp ce împărtășiți informații utile despre criptomonede.

7. Dinarcek

Dinarcek - Un blog WordPress Bitcoin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Faceți cunoștință cu Dinarcek – o temă de bloguri Bitcoin și criptocurrency, pregătită pentru a începe propriul site web despre investiții sau gestionarea fondurilor. Tema este gata de a merge cu opțiuni pentru tipografie, logo personalizat, glisoare responsive și caracteristică CSS3 plus animații. Dar Dinarcek nu se oprește acolo – în afară de opțiunile ușoare de blogging, există funcții specifice criptelor (precum trackerele de monedă), iar blocurile de anunțuri încorporate vă facilitează promovarea profitului publicitar din criptomonedele preferate..

8. Cryplix

Cryplix - Bitcoin Blog Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Utilizați acest șablon WordPress sensibil pentru a lansa bloguri de criptomonede cu funcții complete. Cryplix este destinat să devină fundamentul solid al unei serii de proiecte online bogate în conținut. Aspectul complet editativ este îmbunătățit cu un număr de pagini pre-proiectate care sunt potrivite pentru a fi utilizate în mai multe scopuri. Tema include creatorul de pagini Elementor. Cu ajutorul său, chiar și tehnologiile non-tehnologice pot crea pagini web versatile fără cod. Datorită paradigmei mobile-first, vă puteți simți încrezător că toate piesele de conținut vor fi afișate perfect pe ecranele mai mici. Extensii premium și imagini de înaltă calitate sunt adăugate ca bonusuri speciale fără costuri suplimentare.

9. Fintech

Fintech WP Financial Tech & Services WordPress Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Fintech WP este unul dintre cele mai bune teme WordPress de finanțare și tehnologie criptocurrency premium, cu funcții complet personalizabile pentru orice site centrat pe criptocurrency. Utilizați demo-urile gata făcute, trageți și trageți creatorul de pagini Visual Composer, stilurile de antet și meniu, culorile de culori și fonturile pentru a vă proiecta site-ul perfect. Odată ce site-ul dvs. este gata să acționeze, nu mai rămâne decât să adăugați propriile sfaturi cu privire la investiții, predicții de criptocurrency și, desigur, link-uri de trimitere sau coduri pentru a vă îndruma cititorii către cele mai bune opțiuni criptografice..

10. Bitcoinee (Gratuit)

Bitcoinee - Teme WordPress de Cryptocurrency gratuite

Bitcoinee este o primă temă gratuită de WordPress a criptocurrency-ului auto-proclamată pe WordPress.org. Aceasta înseamnă că puteți instala cu ușurință această temă gratuit chiar din tabloul de bord WordPress. Tema include widget-uri laterale și subsoluri, plus widget-uri de criptocurrency personalizate pentru prețurile valutare (cu% în sus sau în jos), ICO în direct și viitoare și un convertor de valută în timp real. Această temă este modalitatea perfectă de a începe afacerea dvs. de criptomonede.

11. Criptare

Criptare Cryptocurrency & Blockchain Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Atunci când alegeți o temă WordPress pentru a promova un ICO, împărtășiți-vă sfaturile de investiții în criptocurrency sau oferiți serviciilor dvs. de consultanță să luați în considerare tema Criptare. Această temă oferă 4 demonstrații uimitoare, pe care le puteți importa pentru a-ți construi site-ul rapid. Doar alegeți-vă preferatele, adăugați cronometrele de lansare ICO pentru a lansa, afișați distribuția de jetoane, integrați portofoliul pentru a arăta strategiile de investiții și construiți un blog frumos pentru sfaturi crypto. Tema este, de asemenea, gata de traducere cu suport RTL, astfel încât să vă puteți viza limba locală.

12. Experți

Experti financiari Business & Consulting Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Finance Experts este o temă de finanțare și de afaceri premium, concepută special pentru firmele financiare, consultanții, brokerii și, desigur, criptomonedele. Tema vine cu 28+ demonstrații gata făcute, astfel încât este ușor să punctezi, să dai clic și să încarci demo-ul tău preferat pentru a economisi timp în stilul propriului site. Folosiți constructorul de pagini inclus pentru a crea un număr nelimitat de machete, adăugați un magazin, deoarece tema oferă suport complet WooCommerce sau un blog minunat plin de Bitcoin, Litecoin, Monero și alte sfaturi de investiții criptografice..

13. Konsulting

Konsulting - Consiliere și Bitcoin WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Konsulting este una dintre cele mai puternice teme WordPress și criptocurrency WordPress pe care le puteți folosi pentru a începe propria afacere de consultanță și investiții. Tema include plugin-uri premium populare, cum ar fi WPBakery Visual Composer, Slider Revolution responsive și puternic constructor esențial Grid. Cu aceste instrumente, plus opțiunile avansate ale panoului de administrare, setările de tipografie, selectoarele de culori și widget-urile personalizate, puteți construi rapid și ușor un site de criptocurrency propriu.

14. TopMiner

TopMiner - Tema WordPress Cryptocurrency

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Șablonul este destinat să fie utilizat pentru construirea de site-uri web elegante și profesionale de cryptocurrency. Include o colecție bogată de pagini complet modificabile și machete pregătite. Nu este nevoie să construiți o versiune mobilă a site-ului dvs., deoarece tema este construită cu prima paradigmă pentru mobil. Cumpărând șablonul, primiți o serie de bonusuri impresionante. În primul rând și în primul rând, puteți regla designul gata, fără a atinge o linie de cod. Pachetul temei conține, de asemenea, o serie de extensii de calitate premium, toate fiind incluse în prețul temei. TopMiner rulează pe Cherry Framework 5, ceea ce îl face impresionant de rapid și ușor de modificat.

15. Fincorp (Gratuit)

Fincorp Free Banking Tema WordPress

Când vine vorba de criptocurrency gratuit teme WordPress Fincorp este o opțiune excelentă. Această temă bazată pe finanțare oferă opțiuni intuitive de personalizare a temelor pentru machete, un design receptiv și gata mobil, fișiere de traducere și compatibilitate cu WooCommerce, astfel încât să puteți vinde cu ușurință propriile dvs. servicii sau cărți electronice pentru a investi în criptocurrency.

16. cCurrency

cCurrency Cryptocurrency Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți să economisiți bani în plus la lansarea site-ului dvs. de cryptocurrency, obțineți totuși o resursă online cu aspect bun și bogat în caracteristici, atunci cCurrency va fi punctul de plecare perfect. Este integrat cu cele mai importante extensii WordPress fără costuri absolute. Acestea sunt generatoare de pagini WPBaker pentru dezvoltarea web fără cod și Slider Revolution pentru a aduce declanșatoare vizuale suplimentare pe site-ul dvs. Tema este destinată a fi utilizată în special pentru site-urile bitcoin. Acesta include 30 de elemente care sunt destinate să vă ajute să dezvăluiți conținut, prețuri, bare de progres, servicii personalizate etc. Există 2 variante ale paginii de pornire incluse gratuit în pachetul de descărcare.

17. Urmărirea

Urmăriți aplicația flexibilă Cryptocurrency pentru tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pursuit este o frumoasă temă WordPress de cryptocurrency și tehnologie financiară, cu un constructor de drag & drop frontend live și un builder de forme flexibil inclus (care vă permite să vedeți schimbări de design în timp real și vă oferă șansa de a testa și încerca lucruri noi fără griji). Proiectată de jos în sus cu companiile de tehnologie financiară și criptocurrency, tema vine cu modele prestabilite prestabilite pentru schimbul de criptomonede, platforma de tranzacționare bitcoin, portofel digital, ICO sau vânzare de simboluri, cu mai multe adaosuri în mod regulat. Toate presetările sunt construite cu o atenție atentă la detalii și specifice nișei de criptocurrency și tehnologie financiară. Pursuit este, de asemenea, compatibil cu WooCommerce cu suport pentru multe gateway-uri de plată, inclusiv PayPal, Stripe, carduri de credit și peste 100 de alte extensii gateway. Această temă funcționează, de asemenea, cu multe plugin-uri de criptocurrency compatibile cu WordPress – integrările sunt adiere.

18. Lymcoin

Lymcoin Cryptocurrency & ICO WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Lymcoin este o temă premium destinată industriei criptocurrency, care include bloguri, reviste, cripto-coaching, oferte de monede inițiale (ICO), magazin de echipamente miniere, piața de tranzacționare cripto, ferma minieră etc. crearea de machete de pagini personalizate ușor. În plus, cu Lymcoin, este ușor să acceptați plățile utilizatorilor cu pluginul integrat ThemeREX Donations. Alte caracteristici excelente includ optimizarea mobilă, import demo demonstrativ cu un singur clic, suport pentru retină, coduri scurte ușoare, fonturi Google, pictograme pentru fonturi, asistență pentru traducere și actualizări ușoare.

19. CoinzFactory

CoinzFactory Cryptocurrency Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid de a construi un site web pentru ICO-ul dvs., ar trebui să luați în considerare CoinzFactory. Această temă premium a fost concepută pentru a facilita construirea unei pagini de destinație. Cu caracteristici personalizabile, cum ar fi un contor de numărare înapoi pentru flip-clock, calculatorul de schimb de monede, servicii, repere, widgeturi de monede virtuale, constructor de pagini și glisare, glisoare animate și integrare WooCommerce CoinzFactory este o alegere excelentă.

20. Ceres

Ceres Cryptocurrency & Blockchain News Blog Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Construiește-ți propriul blog de cryptocurrency și blockchain cu tema Ceres WordPress. Această temă modernă de știri și stil de blog include tone de funcții utile pentru a face sfaturi de investiții, previziuni sau predicții, listări ICO, știri crypto și mai ușor. Alegeți din șase machete de articole pentru postările dvs. și adăugați ICO-uri viitoare folosind directorul încorporat (completat cu calendarul în stil). Alte caracteristici deosebite ale Ceres includ suport pentru retină, widget-uri personalizate, mega meniuri, widget pentru lista de prețuri criptocurrency, opțiuni de culori nelimitate, compatibilitate cu WooCommerce și Formularul de contact 7.

21. Hoverex

Hoverex Cryptocurrency & ICO WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Hoverex este o alegere perfectă pentru următorul dvs. proiect de cryptocurrency. Indiferent dacă construiți și pagina de destinație ICO, un blog de investiții în criptocurrency, rețea de consilieri blockchain, servicii de schimb, o fermă minieră sau altceva tema Hoverex este o alegere excelentă. Designul modern al temei, instalarea unui singur clic, paginile pre-construite, glisoarele animate personalizabile, antetul și constructorul de subsol, tipurile de post personalizate (servicii, echipe, mărturii), creatorul de scheme de culori, fonturile Google, actualizări ușoare și asistență profesională sunt doar câteva dintre numeroasele motive pentru a încerca Hoverex.

E timpul să creezi niște cripto-monede cu aceste teme WordPress Cryptocurrency

Acum că ați văzut temele noastre preferate de cryptocurrency WordPress, apucați-vă de preferat și începeți să vă construiți afacerea! Desigur, există și alte modalități de a câștiga bani cu cryptocurrency, de exemplu, puteți accepta plăți Bitcoin cu orice site WordPress (tot ce aveți nevoie este un plugin). Dar credem că aceste teme sunt cele mai bune pentru a porni propriul blog ICO, consultanță sau criptocurrency.

Aveți nevoie de ajutor în alegerea temelor noastre preferate de cryptocurrency WordPress? Sau aveți deja un site de finanțare și criptomonede, dar tema dvs. nu a fost în lista noastră? Lasă-ne notă mai jos – ne-ar plăcea să auzim de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me