Cele mai bune teme de afaceri WordPress

Pentru orice afacere, un aspect cheie al planului dvs. de afaceri ar trebui să fie site-ul dvs. web. Generația noastră se concentrează mai mult pe tehnologie în fiecare zi, iar dacă nu aveți un site web gata pentru mobil, veți lipsi de pe o bucată imensă de pe piață. Nu sunt sigur de unde să începi?


Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Ce face o temă WordPress excelentă pentru afaceri?

Aceasta este o mare întrebare – ce face o temă de afaceri excelentă? Ce caracteristici sau opțiuni? Ei bine, asta va depinde cu adevărat de afacerea ta. WordPress are ceva pentru toată lumea și puteți adăuga oricând funcții suplimentare pe site-ul dvs. web folosind un plugin sau două. Dar, există anumite caracteristici cheie pe care probabil le veți dori chiar din casetă.

Servicii
Sunteți o afacere până la urmă, așa că aveți nevoie de o modalitate de a împărtăși cu clienții dvs. exact ceea ce faceți. Explicarea ofertelor dvs. de servicii Puteți realiza acest lucru cu un serviciu dedicat tip de post personalizat, sau un modul personal personalizat, sau chiar cu casete de pictograme.

Personal
Nu ați dori să întâlniți echipa de oameni la compania dvs. preferată? Ei bine, clienții dvs. vor să vă cunoască – sau cel puțin să vă cunoască puțin. Împărtășește fotografii ale echipei tale, titlurile lor sau poate câteva articole interesante despre fiecare persoană. Crearea site-ului dvs. de afaceri mai personalizabil vă poate ajuta să creați o conexiune între dvs. și client, păstrându-vă în minte.

Portofoliu & Galerie
Acest lucru este însoțit de ceea ce s-a spus despre personal – clienții vor să vă cunoască, afacerea dvs. și produsele sau serviciile dvs. Prin adăugarea unei galerii sau a unui portofoliu, aveți șansa de a vă regăsi lucrurile pentru potențialii clienți noi. Adăugați cea mai bună muncă, prezentați rezultatele obținute pentru un client sau pur și simplu afișați-vă echipa în acțiune. Din nou, doriți să vă conectați cu clientela.

Marturii
Doar fi sincer. Ați folosit vreodată Yelp, Lista Angies sau un alt site de tip de recenzie pentru a lua o decizie? Pe site-ul dvs. de afaceri puteți afișa dovada evidenței solide a clienților fericiți cu mărturii. Unele teme adaugă tipuri de postare personalizate, altele au module de construire de pagini sau widget-uri sau le puteți adăuga într-un singur text folosind o casetă de text. Cu toate că se adaugă, mărturiile sunt un puternic influencer pentru noii clienți.

Legături sociale
Vrei să rămâi conectat cu clienții tăi? Doriți să ajungeți la clienți noi? Vrei să împărtășești o promoție? Ai nevoie de social media. Temele variază în cazul în care adaugă link-uri sociale (antete, widget-uri, module de construire de pagini, profiluri de personal etc.), dar asigurați-vă că le aveți undeva pe site-ul dvs. (și desigur conturile de social media active pentru a se potrivi).

Desigur, acestea sunt doar câteva caracteristici de care majoritatea întreprinderilor vor avea nevoie. În funcție de afacerea dvs. specifică, poate doriți să căutați WooCommerce suport dacă doriți să vindeți propriile produse, compatibilitate WPML și traducere includerea fișierelor dacă doriți să puteți traduce cu ușurință site-ul dvs. web în mai multe limbi sau chiar evenimente capacități de management dacă intenționați să găzduiți o serie de evenimente în viitor.

Cele mai bune teme WordPress gratuite și premium pentru afaceri

Deci, acum când știi ce să cauți, este timpul să ieși acolo și să găsești o temă. Pentru a vă ajuta, am reunit o listă cu unele dintre cele mai bune teme WordPress corporate și de afaceri de pe întregul web (notă: nu am testat fiecare dintre aceste teme, alegerile noastre se bazează pe informațiile furnizate pe paginile tematice). Am făcut tot posibilul să includem un mix bun de teme gratuite și premium, așa că indiferent de bugetul afacerii dvs. ar putea exista, există o temă WordPress pentru dvs. (deși aruncați o privire la această listă de șabloane de WPThemesChecker pentru mai multe alegeri). Așadar, să trecem la ceea ce sunteți cu adevărat aici!

1. Total

Tragere multifuncțională de tipul multifuncțional Drag and Drop

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți o temă cu toate clopotele și fluierele, Total este calea de urmat. Una dintre cele mai vândute teme de pe Themeforest, Total poate face totul. Creatorul de pagini inclus în Visual Composer vă permite să trageți și să aruncați elemente de pagină pentru a crea machete complet personalizate – nu este nevoie de cod! Există opțiuni de culoare nelimitate pentru aproape fiecare element, sute de pictograme și o tonă de elemente de construire a paginilor personalizate pe care nu le veți găsi în alte teme. Adăugați tot personalul dvs., mărturii ale clienților, servicii, despre pagini, portofolii nelimitate, magazin de produse, evenimente, formulare de contact și multe altele. În plus, întreaga temă răspunde, astfel încât paginile și postările dvs. vor arăta grozav și pe mobil.

2. Elegant (gratuit)

Tema WordPress elegantă pentru afaceri gratuite

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Aveți nevoie de o temă simplă de afaceri? Încercați Elegant. Această temă de afaceri profesională și complet gratuită pentru WordPress are tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți crea site-ul de afaceri fără costuri. Tema include un slider de pagini de pornire prezentat, un tip de post personalizat de portofoliu minunat, un tip de post personalizat util personal, o secțiune de caracteristici cu pictograme (perfectă pentru adăugarea unor servicii) și desigur un blog complet. În plus, există opțiuni pentru fonturi, logo personalizat, drepturi de autor personalizate și multe altele.

3. Față

Front profesional multifuncțional Tema WordPress

Front este o temă uimitoare, polivalentă, perfectă pentru site-uri de afaceri, precum și bloguri, aplicații, birouri de asistență, agenții și multe altele. Cu peste 150 de blocuri de constructor de pagini Gutenberg și peste 25 de demo-uri pre-construite, este ușor să creezi site-ul tău perfect. Această temă puternică oferă funcții de mega meniu, defilare în paralax, glisiere de conținut sau imagine, machete de grilă de zidărie, culori personalizate și degradeuri, plus alte tone. Și pentru că este construit pe Gutenberg, utilizați WordPress de bază pentru a vă construi site-ul – păstrând lucrurile super rapid!

Tema este, de asemenea, proiectată să funcționeze perfect cu plugin-uri populare pentru a adăuga funcționalități extinse. Instalați WP Job Board pentru a vă crea propriul dvs. site-uri de locuri de muncă cu fata. Sau adăugați WooCommerce, astfel încât adăugarea unui magazin pe site-ul dvs. este o adiere. Într-adevăr, aproape nimic nu poate face Frontul!

4. Zerif PRO

Tema WordPress Zerif Pro Business

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă ați vizitat vreodată temele gratuite pe WordPress.org, sigur ați văzut tema foarte populară Zerif Lite. Ei bine, Zerif Pro este versiunea premium, care este super încărcată cu funcții nemaipomenite pentru afacerea ta. Tema prezintă o pagină de pornire personalizabilă încărcată cu opțiuni pentru adăugarea funcțiilor, portofoliului, echipei, prețurilor, mărturiilor, formularului de contact și multe altele. În plus, există opțiuni pentru culori, fundaluri paralaxe și câteva widgets personalizate minunate.

5. Parallaxul Unu

Tema WordPress Parallax One Free Business

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Parallax One este o temă gratuită WordPress într-o singură pagină perfectă pentru companii. Această temă include secțiuni ușor de utilizat pentru adăugarea serviciilor, echipei, mărturiilor, apelurilor și a unui blog. Această temă gratuită are chiar și un magazin. Doar pentru că aveți un buget mic nu înseamnă că nu puteți crea un site minunat de o singură pagină – dați-i Parallax o dată.

6. FreelanceEngine

FreelanceEngine Business WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

FreelanceEngine a fost conceput pentru a fi o soluție completă de lucru pentru întreprinderile și freelancerii să se conecteze (la fel ca Upwork). Dar, această temă poate face mult mai mult decât înregistrări. Deoarece include Visual Composer, puteți trage și arunca elemente pentru a crea orice pagină personalizată de care aveți nevoie, pe lângă publicarea propriilor dvs. deschideri de joburi (sau găzduirea altora).

7. OneEngine (gratuit)

Tema WordPress OneEngine Free Business

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți o soluție de o singură pagină, verificați OneEngine. Această temă concisă este o opțiune excelentă pentru crearea unei pagini de destinație sau splash pentru afacerea dvs. Cu un încărcător de pagini minunat, glisor simplu, servicii, despre cronologie, bare de îndemânare, personal, contoare, prețuri și multe altele încorporate, OneEngine este un început excelent pentru orice afacere mică.

8. CleanPort

CleanPort Business Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă aveți nevoie de o temă profesională, de afaceri, cu accent pe portofoliul dvs., CleanBold este o alegere excelentă. Această temă WordPress portofoliu de afaceri are o pagină principală unică pentru a vă prezenta munca, serviciile și postările recente pe blog. Punctul culminant al temei ar fi portofoliul frumos, unde puteți afișa lucrările echipei dvs. pentru proiecte anterioare. În plus, există o mulțime de opțiuni de personalizare pentru reglarea culorilor, fonturilor și stilurilor pentru a crea un site Web generos.

9. Consultare media

Media Consultă tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Media Consult este o temă WordPress premium, care a fost proiectată cu site-uri web de afaceri și de portofoliu, dar poate fi folosită și pentru aproape orice tip de site, cum ar fi blogurile personale. Tema oferă suport pentru constructorul de pagini Elementor, o bibliotecă de resurse utilă (pentru documente albe, rapoarte și cărți electronice), o mulțime de șabloane și coduri scurte, plus.

10. Ultra

Ultra Business WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ultra este o temă WordPress flexibilă pe care ne-ar putea crea pentru a crea orice număr de site-uri profesionale de afaceri. Cu ajutorul constructorului de aranjare glisare și plasare, vă veți limita doar de imaginația dvs. Adăugați glisiere, videoclipuri, fundaluri paralaxe, apeluri, portofolii, magazine WooCommerce și multe altele. În plus, există culori ușor de utilizat, fonturi, imagini de siguranță și animații ale elementelor de pagină pentru a anunța unele pizazz în plus.

11. Colectiv

Tema WordPress de afaceri colective

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Colectiv este o temă WordPress de afaceri creativă, cu culori și stiluri jucăușe de care își vor aminti clienții. Tema prezintă opțiuni de culoare îndrăznețe (pe care le puteți regla cu ușurință cu culorile de culori încorporate), un glisant HTML5 impresionant, mega meniuri încorporate, coduri scurte personalizate și multe altele.

12. Gadgetry (gratuit)

Gadgetry gratuit WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Această minunată temă gratuită este perfectă pentru site-urile web profesionale. Gadgetry vine cu opțiuni chiar din cutie pentru a adăuga glisiere, culori personalizate și tonuri de comenzi rapide pentru a crea pagini cu aspect personalizat (adăugați doar codurile pentru butoane, diagrame, coloane, cutii luminoase, hărți și multe altele pentru a crea pagini pentru dvs. servicii și personal).

13. Corporate (gratuit)

Tema WordPress pentru afaceri gratuite

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ultima temă pe care dorim să o împărtășim este tema gratuită WordPress Corporate. Această temă curată și minimă are câteva caracteristici grozave pentru a vă începe ca o secțiune cu funcții glisante și caracteristici pentru pagina principală, portofoliu încorporat pentru a vă prezenta proiectele, tipul de post personalizat pentru a adăuga toți membrii echipei dvs., un blog complet, stilat tipografie și asistență pentru Symple Shortcodes 2.0 (pe care o puteți utiliza pentru a adăuga pictograme sociale, file, acordeone, tabele de prețuri, bare de abilități, glisoare pentru postări și alte tone).

14. Port

Port de afaceri WordPress Port

Tema Harbour este o temă minunată și modernă, potrivită perfect pentru multe întreprinderi. Aspectul curat și profesional îl face ușor adaptabil la o serie de industrii. Utilizați portofoliul pentru site-ul dvs. de fotografie, zonele de eroi și mărturiile clienților pentru un site de agenție convingător sau luați tema copilului inclus și construiți site-ul dvs. de vis pentru a vă prezenta abilitățile de design web. Tema include, de asemenea, stiluri de meniu personalizate, 10+ pluginuri gratuite ThemeBeans, mai multe stiluri de portofoliu și multe altele.

15. Monstroid 2

Monstroid 2 Business WordPress Tema

Creați un site web mai bun pentru afacerea dvs. cu tema Monstroid WordPress. Această temă puternică include 9 demo-uri pre-construite pentru a începe site-ul dvs. cu rapiditate. Profitați apoi de opțiunile încorporate pentru antet, aspectul blogului, widget-uri personalizate, plugin-uri incluse utile (cum ar fi Calendar evenimente, Cherry Trending Posts, MotoPress Meniu, Cherry Socialize, etc.), comerț electronic, social și multe altele pentru a crea site-ul dvs. de un site bun.

16. Avocat și avocat

Avocat și avocat profesional Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Creați o prezență profesională online cu tema WordPress avocat și avocat. Această temă a industriei financiare este o modalitate excelentă de a face o primă impresie pozitivă atunci când găsiți noi clienți. Tema vine cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă împărtăși afacerea financiară, cum ar fi servicii de afaceri, repere, personal, portofoliu și multe altele. În plus, este ușor să începeți. Tema Layer & Attorney vine cu un program de instalare ușor de conținut demo, 30+ șabloane de pagini pregătite pentru a merge, glisoare paralaxe, machete de antet și subsol, plus un comutator de temă pentru piele..

17. Divi

Tema WordPress Divi Multiuse

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu siguranță că ați auzit de tema Divi WordPress prin teme elegante? Această opțiune populară este o temă polivalentă care este preambalată cu machete demo demonstrative ușor de utilizat, editare sensibilă, opțiuni ușoare de personalizare a culorilor / dimensionare / spațiere / etc și pluginuri personalizate, inclusiv constructorul de pagini drag și drop. Cu elemente de construire de pagini pentru playere audio, bare de abilități, apeluri la acțiune, file, urmărire socială, post-navigare, glisiere video, portofolii filtrabile, tabele de prețuri și multe altele, veți putea crea un site web demn de afacerea dvs..

18. Creează Ultra

Themify Ultra WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Themify Ultra este o temă WordPress flexibilă, cu opțiuni de răspuns și stil complet pentru a crea propriul site web personalizat. În plus, tema include peste 100 de dolari în suplimente premium pentru numărătoare inversă, bare de progres, contoare, contacte, WooCommerce, linii de timp, galerii de imagini, mașină de scris, hărți, tabele de prețuri și cursoare pro. Cu toate că există o mulțime de opțiuni de personalizare, selecțiile de culori pre-setate și șabloanele de dispunere a paginii fac ușor și ușor să începeți chiar și pentru începători.

19. Jobify

Jobify Business WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Jobify este o temă de lucru puternică WordPress, cu fragmente bogate bazate pe JSON, setări de conținut automat, filtrare de locație, reluare de asistență, fișiere localizate pentru traducere și suport pentru imagine de retină, este ușor să îți construiești afacerea și să găsești noi angajări. În plus, tema include un constructor intuitiv de glisare și plasare a paginilor de pornire în cadrul personalizatorului WordPress live. Vrei să construiești un motor de lucru și mai bun? Jobify este compatibil cu plugin-uri populare, cum ar fi WP Job Manager, Resume Manager, WooCommerce Listări, Slider Revolution și multe altele care pot adăuga funcții și funcționalitate site-ului dvs. web..

20. Turnatorie

Fondul de afaceri multifuncțional Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Turnarea este o temă dinamică WordPress creată pentru toate tipurile de afaceri. Datorită funcțiilor care includ compatibilitatea browser-ului, designul receptiv, opțiunile tematice puternice, machete nelimitate și suportul de traducere Foundry este perfect potrivit pentru întreprinderile mici și mari. Instalați doar tema, apoi utilizați pluginul Visual Composer inclus pentru a trage și plasa drumul către site-ul web perfect sau aspectul paginii de destinație.

21. Grupul Finanțelor

Tema WordPress Business Accounting FinanceGroup

Tema FinanceGroup este o temă WordPress de afaceri și contabilitate în stil clasic. Cu constructorul de pagini de glisare și de plasare TemplateMonster inclus, puteți construi rapid un site web personalizat folosind 25+ module de pagini, presetări și opțiuni de configurare. Tema este de asemenea compatibilă cu Ecwid, astfel încât dacă alegeți să oferiți produse suplimentare sau servicii de afaceri online, puteți vinde tema chiar din propriul magazin online..

22. iBusiness

iBusiness Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

iBusiness face parte dintr-o nouă linie unică de teme ușor de utilizat pentru a face clic și pentru a edita WordPress. Pur și simplu accesați demo-ul live, faceți clic pe butonul pentru a personaliza, apoi utilizați editorul vizual pentru a face clic și edita literalmente diferitele componente ale temei (callout, servicii, imagini de fundal, personal, portofoliu, blog, tabele de prețuri, informații de contact, etc). După ce ați terminat, exportați fișierele tematice completate pe care le introduceți pe site-ul dvs. live. Easy-peasy.

Mai multe resurse pentru afacerea dvs.

Dar nu vă opriți doar cu un site web cu aspect profesionist, trebuie să faceți mai multe tone pentru prezența dvs. online, marketing și multe altele. Iată câteva articole utile ale autorilor noștri pentru a vă orienta în direcția corectă.

  • Simplificarea prezenței tale online cu WordPress
  • Ghidul final pentru marketingul site-ului dvs. WordPress
  • Cum să crești ratele de conversie
  • Pluginuri utile WordPress pentru întreprinderile locale
  • Cum să construiți o afacere independentă, un simplu ghid WordPress

Dacă aveți alte sfaturi, vă rugăm să le împărtășiți în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me