Cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress

Unul dintre cele mai importante elemente ale oricărui site web este o modalitate prin care clienții sau clienții vă pot contacta rapid și ușor. Cel mai frecvent mod de a face acest lucru este printr-un formular de contact situat pe o pagină de contact dedicată sau plasat într-o bară laterală sau un subsol vizibil din toate paginile. Această postare va enumera unele dintre cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact din care să alegeți. Formularele de contact sunt benefice deoarece:


  • Forțați clienții să introducă date: Puteți spune utilizatorului exact ce informații căutați (cum ar fi numărul de telefon, adresa, etc.).
  • Poate ajuta operațiunile de afaceri: Dacă includeți un meniu derulant pe formularul de contact, interogarea poate fi trimisă ușor departamentului cel mai bine echipat pentru a face față acestuia.
  • Îmbunătățiți estetica: Un formular de contact arată pur și simplu mai profesional și mai interesant decât alternativa.

În general, formularele de contact pot contribui la consolidarea profesionalismului pe care îl afișăm, sperăm, în restul site-ului. De asemenea, sunt aproape la fel de ușor de configurat ca adăugarea adresei de e-mail!

Dar nu toate formularele de contact sunt de aceeași natură, așa că este nevoie de un mod ușor de a le crea și personaliza. Din fericire, pluginurile WordPress facilitează crearea formularelor de contact, plasarea lor pe site-ul dvs. web și colectarea informațiilor primite de la clienții care le completează.

Acest articol va arunca o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri de formular WordPress de contact disponibile. Am pregătit un rezumat rapid despre ce poate face fiecare formular de contact și ce îl face să iasă în evidență. se bucura!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Formulare Gator (Gratuit)

Gator Forms Plugin WordPress gratuit

Creați propriile formulare de contact cu Formulare Gator. Pluginul include opțiuni ușoare, astfel încât să puteți avea formularul gata în doar 5 clicuri. Vrei ceva ceva mai personalizat? Utilizați constructorul de formulare pentru a crea exact ceea ce doriți.

Gator Forms oferă opțiuni pentru câmpuri nelimitate (text, nume, e-mail, textarea sunt toate incluse în versiunea gratuită), reorganizarea câmpului drag & drop, sfaturi de instrumente, reguli de validare, teme pregătite, animații încorporate și stil vizual. Toate formularele răspund, sunt integrate cu o protecție avansată împotriva spamului și includ opțiuni de urmărire (pentru a vedea ce URL-uri generează formulare și conversii).

Pentru mai multe opțiuni, luați în considerare Gator Forms Pro care oferă mai multe caracteristici de formare a formei. Aceasta include câmpuri de formular suplimentare (telefon, listă de selectare, casetă de selectare, butoane radio, selector de date / date și multe altele), etichete de câmpuri inline, opțiuni de încărcare a fișierelor, contact pentru linkul de meniu, sistem de ticketing și multe altele.

2. HappyForms (Gratuit)

HappyForms Free WordPress Plugin

HappyForms este un plugin de formator puternic și GRATUIT pentru forme WordPress. Pluginul folosește interfața familiară personalizată, este ușor pentru oricine să creeze un contact personalizat, o întâlnire, un feedback sau alt formular fără a fi necesar să descoperiți HTML.

Pur și simplu instalați pluginul, dați formularului dvs. un nume, alegeți elementele pe care le doriți în formularul dvs. (cum ar fi link-uri, text scurt și lung, adresă de e-mail, număr de telefon, butoane radio, casete de selectare, URL-uri și multe altele), adăugați textul titularului locației, setați lățimea și chiar faceți câmpurile necesare. Asigurați-vă că nu uitați să includeți adresa dvs. de e-mail (pentru răspunsuri) și să utilizați opțiunile de styling pentru culori și fonturi personalizate. După ce ați terminat, salvați formularul și introduceți-l cu ajutorul inserției de formular încorporate la crearea postărilor sau a widgetului personalizat pentru a adăuga formularele la barele laterale. Este una dintre cele mai rapide modalități de a adăuga formulare pe orice site WordPress.

3. FluentForms

FluentForm - Cel mai bun plugin de formare pentru glisare și picătură pentru WordPress

Dacă ați căutat un constructor de formulare compatibil GDPR, ușor de utilizat, glisat și aruncat, FluentForm este perfect pentru dvs. Acest plugin de formular de contact puternic include funcții pentru logica condiționată, șabloane reutilizabile, recaptcha Google, trimiteri de formular Ajax, mesaj de confirmare (sau redirecționare) și chiar restricții de timp. FluentForm oferă, de asemenea, integrări pentru o serie de servicii, inclusiv liste de buletine MailChimp și notificări Slack.

Și toate aceste funcții sunt doar în versiunea gratuită! Pentru adăugarea de integrări Zapier, iContact, Campaign Monitor, ActiveCampaign și Conditional CRM, precum și e-mailuri personalizate condiționate premium, cârlige de acțiune, pași de formulare, coduri rapide ușor de utilizat și mai simple upgrade la Pro.

4. ARForms

ARForms

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ARForms este un alt constructor de forme plin de caracteristici. Acest plugin premium oferă un editor live ușor de utilizat, astfel încât să puteți vedea formularul pe măsură ce îl construiți. Și cu peste 25 de elemente de formular din care să alegeți, este foarte util să puteți vedea ce faceți! Alte caracteristici de formular includ stiluri de formulare, șabloane de formulare, sfaturi de instrumente, coloane redimensionabile, încorporari media, logică condiționată, logică matematică și multe altele. În plus, există analize încorporate pentru a vedea performanțele formularelor. Vizualizați toate opțiunile puternice ale plugin-urilor în analiza noastră ARForms.

5. Formularul de contact 7 (gratuit)

Plugin Formular de contact 7

Formularul de contact 7 este unul dintre cele mai populare pluginuri de formular de contact disponibile datorită simplității sale.

Formularul implicit este mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor, dar puteți crea și gestiona forme suplimentare. Fiecare formular și notificările sale de e-mail pot fi personalizate cu ușurință folosind marcaj simplu. Funcții precum trimiterea Ajax, CAPTCHA și filtrarea spamului ajută la crearea acestui plugin foarte puternic. Există, de asemenea, o mulțime de extensii disponibile pentru a adăuga și mai multe funcționalități.

În plus, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe cu Formularul de contact 7, consultați ghidul nostru. Parcurgem fiecare pas, astfel încât să vă puteți construi rapid formularele.

6. Formulare Jetpack (Gratuite)

Plugin JetPack

Jetpack nu este un plugin de formular de contact autonom, ci o colecție de plugin-uri de la Automattic, care oferă funcționalitatea WordPress.com site-urilor WordPress care sunt găzduite de sine stătătoare. Este utilizat pe scară largă pentru multe dintre caracteristicile pe care le include, iar formularele de contact se integrează bine cu alte pluginuri precum Akismet.

Cu funcționalitatea formularului de contact Jetpack, puteți adăuga un formular la orice postare sau pagină din editorul de postări și personalizați-l folosind constructorul de formulare încorporat.

7. WPForms Form Builder Lite (gratuit)

WPForms WordPress Plugin

Info și descărcareVizualizați Demo

WPForms este un puternic constructor de formulare drag and drop pentru WordPress. Acest plugin facilitează crearea formularelor. Alegeți doar secțiunile de formular pe care doriți să le includeți, apoi trageți-le și aruncați-le în loc. În plus, sunt incluse șabloane pre-construite pe care le puteți utiliza pentru a începe. Cu toate că există o mulțime de opțiuni încorporate (câmpuri de text, butoane radio, încărcări de fișiere etc.), puteți adăuga întotdeauna mai multe caracteristici ale formularelor dvs. cu HTML sau CSS personalizate. Aflați mai multe despre WPForms pe site-ul lor web.

8. Forme gravitaționale

Gravity Forms Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Gravity Forms este un foarte popular constructor de formulare premium care permite funcționalitatea avansată a formularelor.

Începând de la 59 USD, oferă un constructor de formulare drag-and-drop, formulare cu mai multe pagini și logică condiționată, printre alte funcții. Nivelurile de licență mai ridicate includ suplimente pentru integrarea marketingului prin e-mail, plățile și automatizarea.

Gravity Forms depășește formularele simple în funcționalități similare aplicațiilor. Este destul de dulce.

9. Ninja Forms (Gratuit și Pro)

Pluginul Ninja Forms

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ninja Forms este un plugin de construire de formulare de drag & drop flexibil pentru WordPress. Nu există limitări cu privire la numărul de câmpuri, e-mailuri, acțiuni sau trimiteri. Creați formulare personalizate de contact și mai mult ca un profesionist! Puteți, de asemenea, să salvați câmpurile și setările lor pentru a le reutiliza în alte forme și importați și exportați atât formularele cât și câmpurile. Patru opțiuni anti-spam sunt disponibile pentru a vă proteja de trimiterile neplăcute.

O caracteristică excelentă a Ninja Forms este, bine, toate caracteristicile grozave. Pluginul a fost construit cu un design curat și minim, astfel încât formularele dvs. arată foarte bine cu orice temă WordPress. Sau puteți regla stilul folosind CSS personalizate. Ninja Forms include, de asemenea, o mulțime de câmpuri personalizate, câmpuri refolosibile, opțional AJAX, asistență anti-spam și multe altele.

Dezvoltatorii adoră Ninja Forms. Pluginul încarcă doar JavaScript în paginile unde este nevoie, ceea ce menține Ninja Forms rapid și ușor, astfel încât să nu încetinească site-ul. Și din perspectiva dezvoltatorului, Ninja Forms este ușor de personalizat și extins. Funcțiile, cârligele de acțiune și filtrele pot fi folosite pentru a adăuga opțiuni suplimentare dacă aveți nevoie de ele.

Deci, dacă aveți nevoie de integrarea newsletter-ului? Sau forma de securitate? Sau analize utilizator? Obțineți un supliment. Există tone de suplimente premium pentru formularele Ninja, inclusiv MailChimp, FreshBooks, Pushover, Stripe, Capsule CRM, etc..

10. Formulare formidabile (gratuite și pro)

Formulare formidabile - Form Builder pentru WordPress

Info și descărcareVizualizați Demo

Creați și personalizați formularele WordPress într-un mod simplu și rapid cu interfața simplă de drag-and-drop (și un stiler vizual de formă în versiunea 2.0). Protecția anti-spam încorporată și HTML și CSS personalizate fac din acest constructor de formulare o opțiune puternică.

Versiunea Pro (începând de la 49 USD) adaugă mai multe tipuri de câmp și funcții profesionale, cum ar fi calcule de câmp, logică condiționată și afișare de date prin diagrame. Plângerile mai vechi cu privire la lipsa funcționalității au fost soluționate cu actualizările lor recente, astfel încât să vă puteți simți confortabil chiar și cu versiunea gratuită.

11. Visual Form Builder (gratuit)

Visual Form Builder

Visual Form Builder face foarte ușor să creezi formulare de contact complet funcționale în câteva minute fără cod. Câmpurile pot fi adăugate cu un singur clic, iar constructorul drag-and-drop permite o reordonare rapidă. Înregistrările de formular sunt stocate automat și pot fi exportate într-un fișier CSV. CSS personalizate și opțiuni de aspect multiple înseamnă că puteți personaliza formularele pentru a se potrivi cu site-ul dvs. O versiune profesională este disponibilă pentru funcționalitate adăugată, precum mai multe încărcări de fișiere și un designer de e-mail, dar pentru majoritatea utilizatorilor, funcționează gratuit.

12. WeForms (Gratuit)

WeForms Formular de contact Plugin pentru WordPress

Simplu spus: weForms este mai mult decât un simplu formular de contact plugin. Este un constructor de formulare ușor și rapid cu care puteți face orice tip de formular doriți – profesional și personalizat.

weForms este construit în funcție de utilizatorul obișnuit, astfel încât acesta este un lucru fără transpirație pentru oricine, fără a codifica cunoștințele sau înțelepciunea tehnologică. Designul minimalist vine cu o interfață intuitivă care face ca WeForms să fie extrem de ușor de utilizat. De asemenea, funcția de previzualizare live îmbunătățește extrem de mult funcția de încărcare și încărcare încorporată. Cum va arăta formularul dvs. după ce îl publicați – îl puteți verifica în timp real!

Cu ajutorul șabloanelor gata făcute de WeForms și a formularelor specifice de proiectare, puteți începe cu doar câteva clicuri. Nu uitați însă de flexibilitatea pe care o oferă. Utilizați codul CSS pentru a personaliza designul formularului perfect. Libertatea de a crea formulare standard pentru industrie pentru site-urile și afacerile dvs. este exclusivă.

De asemenea, arată excelent pe orice temă WordPress. Ciclul de pe tort: ​​weForms vine integrat cu pluginul de trimitere a post-ului pentru WordPress, Front-User WP. Așadar, cu WeForms, primiți un pachet complet pentru toate nevoile dvs. de frontend!

Mențineți-vă trimiterile organice și ferite de spameri cu funcția reCaptcha. Adaptați-vă în mod inteligent și eficient la comportamentul utilizatorului dvs. folosind caracteristica logică condiționată de WeForms. Sau utilizați funcția în mai multe etape pentru a crea forme de lungime segmentate, ușor de urmărit pentru utilizatorii dvs. Există mai mult de 23 de tipuri de câmpuri pentru a alege!

13. QuForm

Logo-ul pluginului QuForm

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Quform este un plugin de constructor de formulare premium (29 dolari) care vă permite să creați formulare simple și complexe folosind un constructor cu un singur clic și funcționalitate drag-and-drop.

Are un sistem unic de tematică pentru forme, astfel încât să puteți utiliza temele incluse, să vă construiți propriul sau să importați alte modele de teme. Alături de numărul mare de opțiuni de aspect, puteți personaliza complet aspectul formelor dvs..

14. Form Craft Former Builder (gratuit)

FormCraft - Form Builder pentru WordPress

Info și descărcareVizualizați Demo

Form Craft Form Builder este un constructor de formulare drag-and-drop pentru crearea și încorporarea formularelor și urmărirea trimiterilor.

Constructorul de forme WYSIWYG este rapid, ușor și produce forme cu reacție elegantă. Șabloanele de formular pot fi exportate și importate permițându-vă să partajați formularele personalizate. Versiunea premium (sus următorul) adaugă și mai multe funcționalități .

15. Form Craft Builder Pro

Form Craft Builder Pro

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

FormCraft este un plugin WordPress ușor de utilizat, pentru constructorul de forme, care face simplă crearea de formulare personalizate, fără a fi necesar să tastați un singur fragment de cod. Acest plugin este perfect pentru a crea formulare de contact, formulare de asistență, formulare de revizuire a clienților, teste, pop-up și orice altceva puteți visa..

Formularele sunt o modalitate excelentă de a colecta informații și date de la cititori sau clienți, însă crearea temei de la zero poate fi dificilă. Nu vă temeți – FormCraft face crearea de formulare personalizate în câteva minute. Acest plugin minunat de WordPress oferă un simplu constructor de formulare de drag and drop cu peste 20 de câmpuri pentru a adăuga evaluări, cursoare, selecții de timp, câmpuri ascunse, încărcări de fișiere și multe altele.

O altă caracteristică excelentă a FormCraft este tabloul de bord de raportare încorporat. Puteți vedea câte vizualizări au colectat formularele dvs., câte înregistrări au fost primite și rata generală de conversie. În plus, puteți vizualiza statisticile dvs. pe o formă sau pentru toate formele totale. Acesta este un mod minunat de a vedea ce forme se transformă!

Alte caracteristici minunate includ logica condiționată, un manager de trimiteri de tablou de bord, suplimente de liste de e-mail (MailChimp, Monitor de campanie, AWeber și GetResponse), locația de 3 forme (pop-up, fly-in și lipicioase) și o mulțime de opțiuni de styling pentru a crea o formă minunată care se potrivește site-ului dvs. web. Verificați mai jos funcțiile pluginului FormCraft!

16. Formular de contact simplu de bază (gratuit)

Formular de contact simplu de bază

Formularul de contact simplu de bază este un modul de contact fără fișiere care este ușor de configurat și personalizat.

În ciuda prezentării sale minime, este foarte flexibil. Puteți utiliza coduri scurte sau etichete șablon pentru a afișa formularul oriunde. Are protecție anti-spam încorporată prin CAPTCHA și un firewall, notificări prin e-mail cu text simplu și este complet personalizabil din pagina de setări sau folosind CSS personalizate.

17. CaptainForm (Gratuit)

CaptainForm Form Builder

Dacă sunteți în căutarea unui constructor de formulare care să fie rapid și ușor de utilizat, CaptainForm vine cu o interfață prietenoasă de drag and drop care vă va ajuta să creați forme excelente în câteva minute.

Orice tip de formulare poate fi construit cu CaptainForm, cum ar fi: formularele de comandă, formularele de înregistrare, formularele de solicitare, formularele de cerere, formularele de numire, formularele de contact, formularele de plată, cererile de ofertă, formularele de asistență, abonamente la newsletter, sondaje, teste, trimise de utilizator postări și multe altele.

Pluginul este integrat cu numeroase procesoare și aplicații de plată: Mailchimp, Campania activă, FreshBooks, Utilizatori WordPress, Postări WordPress, Marketo, Zoho, Webhooks, Exact Target, Google Drive etc. În ceea ce privește procesoarele de plată, veți găsi PayPal, PayPal Pro, PAyPal Payflow, Stripe, Authorize.net, Sisow, SagePay și multe altele.

În ceea ce privește caracteristicile, CaptainForm oferă o mare varietate de funcționalități: primiți notificări prin e-mail de fiecare dată când un formular este trimis, trimiteți o copie a formularului completat sau autorespondere personalizate către utilizatori, exportați datele către EXCEL, CSV sau PDF, permite utilizatorilor să își salveze progresul pentru o perioadă ulterioară, primiți notificări prin SMS, generați rapoarte, publicați formulare sub formă de ferestre pop-up, în widget-uri, pagini, postări sau ca apeluri funcționale. Veți beneficia, de asemenea, de o asistență excelentă pentru clienți pentru fiecare plan de servicii.

18. Formulare avansate

Formulare avansate Plugin ACF

Advanced Forms este un constructor de forme puternic care profită de flexibilitatea câmpurilor personalizate avansate. Vă oferă acces la setul complet de tipuri de câmp furnizate de ACF, cum ar fi repetitoarele, selecțiile de date și galeriile, precum și cele furnizate de pluginuri terțe. Această bază robustă face din Advanced Forms creatorul de formulare perfect, indiferent dacă creați un formular de contact simplu sau o experiență personalizată de editare a utilizatorului. Cantitatea minimă de stil oferită facilitează integrarea formularelor dvs. cu orice temă.

Pluginul vine cu o interfață simplă pentru definirea e-mailurilor trimise admins-urilor sau adreselor furnizate prin intermediul formularului. De asemenea, are capacitatea opțională de a salva automat trimiterile de formular la o intrare. Puteți apoi să reveniți și să le accesați prin WordPress. În plus, aceste formulare pot fi limitate cu ușurință la un anumit program, numai utilizatori autentificați sau pentru a permite doar o anumită cantitate de trimiteri.

Advanced Forms a fost creat pentru dezvoltatori și oferă o mare varietate de funcții și cârlige pentru a crea crearea de forme personalizate. Cu doar un pic de cod, puteți crea forme care generează postări, editați profiluri de utilizator, înregistrați oameni la evenimente sau orice ar putea avea nevoie de un formular front-end. Documentația extinsă este actualizată constant pe măsură ce pluginul crește și conține atât ghiduri pentru cazuri de utilizare comună, cât și referințe pentru funcții, acțiuni și filtre.

19. BuddyForms

BuddyForms WordPress și BuddyPress Form Builder

BuddyForms este un plugin pentru creatorul de forme pentru WordPress și BuddyPress. Automatizează și susține întregul proces de generare de conținut în cadrul unei comunități, rețele sau utilizatori. Odată ce pluginul este instalat, vă economisește timp de dezvoltare a clienților și oferă un control complet asupra conținutului transmis de utilizator.

Scopul BuddyForms este de a oferi o configurare ușoară și o interfață prietenoasă, care permite oricui să creeze contacte și formulare avansate în câteva minute. Toate fără a avea nevoie de cunoștințe de codificare. De asemenea, permite oricui să interacționeze, să se angajeze și să scrie conținut pentru site-ul direct din interfață, fără a fi necesar să înveți WordPress sau BuddyPress.

BuddyForms are, de asemenea, o capacitate de coadă de moderație, care menține postarea originală în timp ce modificările așteaptă recenzii de către un administrator. Acest lucru permite administratorilor să genereze un flux de lucru excelent și să dețină controlul deplin asupra conținutului transmis și publicat pe site-ul lor web.

Cu suplimentele pe care le vine BuddyForms, acesta poate fi extins cu alte pluginuri precum WooCommerce, BuddyPress, ACF, Ultimate Member și multe altele!

20. eForm Builder

eForm - WordPress Form Builder

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

EForm Builder este un plugin WordPress premium, care este sigur că va crea formulare și chestionare pentru site-ul dvs. web, mult mai ușor.

Formularele de construcție pot fi obositoare, mai ales dacă sunteți nou la pluginul pe care îl utilizați. Având în vedere că eForm Builder WordPress Plugin nu a putut fi mai ușor mulțumit constructorului de formulare drag and drop încorporat. Trebuie doar să selectați elementele și containerele pe care doriți să le adăugați la formularul dvs. și să le lăsați pe loc. Nu sunt necesare abilități de codare. eForm Builder include, de asemenea, 25 de teme diferite. Deci trebuie doar să alegeți culoarea pielii care se potrivește cel mai bine site-ului dvs. (dar puteți oricând să o reglați cu un pic de CSS).

O altă caracteristică excelentă este opțiunile de raportare încorporate. Utilizatorii vă completează formularele, sondajele și chestionarele pe care le puteți rula rapoarte detaliate chiar de pe panoul dvs. de administrator WordPress. Consultați rezultatele chestionarului dvs. utilizând opțiuni pentru diagrame, plăci de bare, diagrame de coloane sau date tabulare. În plus, cu eForm Builder există și o opțiune de a primi e-mailuri atunci când sunt trimise formulare noi, astfel încât să puteți fi la curent cu rezultatele dvs..

Alte caracteristici de plugin includ managementul utilizatorului, suport media bogat (astfel încât să puteți adăuga imagini, prezentări de diapozitive și multe altele la formularele dvs.), containere pliabile, suport condiționat de logică, un design complet de retină, redirecții personalizate și orice altceva enumerat mai jos. eForm Builder este un excelent constructor de forme ajaxed pe care ar trebui să îl iei în considerare cu siguranță pentru următorul tău site sau proiect WordPress.

Încheierea celor mai bune pluginuri pentru formularul de contact pentru WordPress

Un formular de contact ușor de utilizat vă poate ajuta să vă conectați cu vizitatorii site-ului. Dar trebuie să poți gestiona cu ușurință formularul și trimiterile sale.

În lista de mai sus, am distribuit o gamă largă de pluginuri pentru formularele de contact care se potrivesc cu diferite scenarii. Ar trebui să puteți găsi un plugin pentru formularul de contact care să răspundă nevoilor dvs., așa că dacă nu aveți unul, puneți astăzi un formular pe site-ul dvs. pentru a începe să auziți de la vizitatorii dvs.!

Folosiți unul dintre aceste plugin-uri de formular de contact pe site-ul dvs. web? Ne-ar plăcea să auzim experiențele dvs. cu pluginurile formularului de contact de mai sus, așa că împărtășiți-vă în comentariile de mai jos! Știm că există și multe alte pluginuri pe care nu le-am acoperit, așa că asigurați-ne că ne anunțați orice credeți că am putea fi ratat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me