20+ Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru gestionarea anunțurilor 2020

Astăzi vom analiza unele dintre cele mai bune pluginuri de gestionare a anunțurilor pentru WordPress. Anunțurile vă ajută să câștigați bani de pe site-ul dvs. web. Acesta este un dezacord. Cu toate acestea, nu toți bloggerii preferă să afișeze reclame Google pe site-ul lor web. Unii preferă să vândă spații publicitare pe site-ul lor, în timp ce alții merg pentru postări sponsorizate.


Oricare ar fi cazul, următoarele plugin-uri vă pot ajuta. Așa că nu mai este timpul dvs. de generare a monetizării și luați dreptul la el! Iată pluginurile noastre preferate de gestionare a anunțurilor pentru anul 2019 (fără o anumită ordine):

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. ADNING (WP Pro Advertising System) Plugin Premium WordPress

ADNING (WP Pro Advertising System) Plugin WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Când site-ul dvs. WordPress atinge un anumit nivel de trafic, puteți câștiga bani reali plasând reclame pe site-ul dvs. web. Acest lucru nu este nimic nou, iar mulți marketeri de internet construiesc site-uri web monetizate prin venituri din publicitate de ani buni.

Pluginul ADNING (fostul WP Pro Advertising System) este o soluție excelentă pentru gestionarea și afișarea reclamelor pe site-ul dvs. web. Vizitatorii au mai multe șanse să facă clic pe un anunț frumos și plin de ochi, potrivit?

Tipuri de anunțuri multiple

ADNING creează anunțuri cu clicuri uber cu șase tipuri de anunțuri uimitoare:

 • Anunțuri standard: afișate în conținutul dvs. sau în zonele widget
 • Zburați în anunțuri: glisați în vedere în colțul din dreapta jos al ecranului
 • Reclame care iti sar in fata: sariti la vizitatori pentru a genera atentie maxima
 • Coajele de colț: colțul din dreapta sus al site-ului dvs. web este „decojit” pentru a dezvălui un anunț
 • Anunțuri de fundal: un anunț pe ecran complet stă în spatele conținutului
 • Anunțuri newsletter: se integrează cu MailChimp pentru a plasa reclame în buletinele de e-mail trimise pe lista ta

Vă puteți juca cu diferite tipuri de anunțuri până când veți găsi cele care generează cele mai multe clicuri. În opinia mea, însă, cojile de colț și anunțurile de fundal arată uimitoare.

Anunțuri WP Pro Advertising System

Puteți plasa anunțuri pe site-ul dvs. web într-o varietate de forme și dimensiuni, astfel încât să puteți monetiza orice zonă a site-ului. Aceasta include o „grilă de anunțuri” care vă permite să afișați mai multe bannere într-un spațiu publicitar. Pluginul acceptă shortcodes, iframes și widgets, oferindu-vă o varietate de modalități de a plasa reclame pe site-ul dvs. web.

Pentru a preveni vizitatorii care suferă de orbire publicitară – un dezastru dacă anunțurile sunt metoda principală de monetizare – pluginul vă poate roti și anunțurile folosind animații de tranziție uimitoare. ADNING este compatibil cu mai multe plugin-uri majore, de asemenea, Visual Composer și Slider Revolution. Aceasta înseamnă că puteți plasa anunțuri oriunde pe un aspect personalizat sau chiar în interiorul unui glisor de imagine. Pluginul răspunde complet, este foarte ușor de configurat și include o funcție de analiză detaliată pentru urmărirea performanței anunțurilor dvs..

2. AdSense Plugin WP QUADS (Freemium)

AdSense Plugin WP QUADS

Pluginul AdSense este probabil cea mai simplă integrare a Google AdSense în site-ul dvs. WordPress. Cu versiunea gratuită a pluginului, puteți afișa anunțuri în mai multe regiuni pe site-ul dvs. WordPress, inclusiv:

 • Widgeturi pentru bara laterală
 • Începutul, mijlocul și sfârșitul postului
 • După eticheta „mai mult”,
 • După imagini în postări

Pentru a afișa anunțul, nu trebuie decât să lipiți fragmentul de cod Google AdSense în widget. Puteți, de asemenea, să introduceți anunțuri între orice paragrafe dintr-o postare folosind butonul fragmente de cod.

Versiunea premium a pluginului WP QUADS Pro include funcții superbe, precum:

 • Anunțuri AMP care afișează anunțuri în versiunile AMP ale paginilor dvs. (consultați ghidul nostru pentru a începe cu AMP în WordPress)
 • Anunțuri responsive – astfel încât reclamele să pară pixele perfecte în telefoane, tablete și desktop.
 • Condiții de vizibilitate – care vă permite să afișați selectiv anunțuri fie în mobil, tabletă sau desktop sau într-o combinație a acestora.

Prețul începe de la 49 EUR per licență cu un singur site și vine cu o fereastră de rambursare de 30 de zile, ceea ce o face o alegere bună pentru marketerii afiliați și bloggerii deopotrivă..

3. Plugin gratuit pentru reclame WordPress

Plugin gratuit pentru reclame WordPress

Widget WordPress Ad este un plugin serios simplu care vă permite să afișați atât reclame Google, cât și reclame personalizate pe site-ul dvs. WordPress. Dacă ar fi să vindeți spoturi publicitare pe site-ul dvs., puteți oferi o varietate de opțiuni clienților. Cum? Cu peste 55 de formate de reclame puteți face reclame pagini Facebook, profiluri Instagram și multe altele.

4. Sam Pro Free Plugin WordPress

Plugin WordPress gratuit Sam Pro

Sam Pro Free Edition afișează anunțuri cu rotire banner. Ceea ce înseamnă că pluginul cherry alege o reclamă dintr-o grămadă de reclame și le afișează pe site-ul dvs. Totuși, cireșul se bazează pe o logică flexibilă care calculează greutatea publicitară (sau prioritatea) și restricțiile predefinite. Cu restricții predefinite, puteți afișa selectiv anunțuri în anumite pagini, postări, categorii, tipuri de postări personalizate etc. De asemenea, puteți programa și limita afișarea anunțurilor în funcție de numărul de afișări ale clicurilor.

Complementele premium includ ferestrele de tip pop-up și fly-in și direcționarea geografică. Personal, nu aș folosi reclame pop-up sau fly-in-uri decât dacă este o casetă de înscriere la newsletter, de preferință cu o carte electronică gratuită sau o ofertă similară.

5. AdRotează gratuit pluginul WordPress

AdRotate gratuit WordPress Plugin

AdRotate ușurează gestionarea anunțurilor. Puteți afișa reclame proprii sau din rețele terțe precum Google AdSense, DoubleClick, etc. AdRotate permite programarea periodică a anunțurilor și calculează cu exactitate clicuri / afișări și afișează anunțurile cu cele mai performante site-uri..

Versiunea premium include funcții interesante, cum ar fi orientarea geo-direcționare, detectarea blocantelor de anunțuri și alte instrumente care vă permit să vindeți și să gestionați cu ușurință mai multe campanii publicitare. Prețul începe de la 29 EUR pentru o licență unică pe site și vine cu un suport premium.

6. WP Bannerize Pro – Plugin WordPress gratuit

WP Bannerize Pro

Dacă majoritatea reclamei dvs. personalizate se realizează prin bannere non-Adobe Flash, WP Bannerize Pro ar putea fi răspunsul dvs. Pluginul creează un tip de post personalizat numit „Bannere”. Acest lucru vă permite să creați bannere precum creați o postare sau o pagină.

Pentru a crea un banner, mai întâi încărcați / importați imaginea bannerului și selectați dacă doriți să urmăriți afișările și CTR, apoi publicați bannerul. Odată terminat, se generează un shortcode banner. Acum puteți afișa bannerul în orice postare, pagină sau zonă widgetizată folosind codul scurt.

Funcțiile suplimentare includ direcționarea geografică, restricțiile IP, direcționarea pe anunțuri bazate pe roluri și un tablou de bord analitic complet stivuit.

7. WP Publicitate-l (gratuit)

WP Reclamă-l gratuit

Publicitate WP Este pluginul dvs. standard de gestionare a anunțurilor care vă permite să afișați anunțuri terțe de la Google AdSense, precum și anunțuri autoservite. Puteți alege dintre peste 10 locuri pentru a afișa anunțurile dvs., inclusiv widget-urile din bara laterală. Mai mult, pluginul vă permite, de asemenea, să dezactivați anunțuri în special tipuri de postare, etichete, adrese IP, autori de post etc..

8. Anunțuri avansate – Administrator de reclame și AdSense

Anunțuri avansate Plugin gratuit

Advanced Ads este plugin-ul dvs. de gestionare a anunțurilor cu o mulțime de funcții utile, de la crearea de anunțuri de bază, la afișarea de anunțuri terțe, la rețea publicitară orientată geo, personalizabilă. Cu reclame avansate, puteți crea, afișa, configura, filtra și anunțuri țintă în funcție de vizitatorii dvs..

O descriere completă pentru funcțiile gratuite disponibile în pagina de depozitare WordPress a pluginului – vă sugerez să îi oferiți o citire rapidă înainte de a trece la următorul plugin din această listă.

Advanced Ads are, de asemenea, o gamă de suplimente premium disponibile, cum ar fi Selling Ads, care vă ajută să vindeți spoturi publicitare pe site-ul dvs. Versiunea premium permite caracteristici esențiale, cum ar fi injecție ajută avansată, zone inovatoare de plasare a anunțurilor, cum ar fi antetul lateral sau reclame plutitoare și multe altele.

Prețul pentru o copie premium a pluginului începe de la 29 EUR pentru Advanced Ads Pro (licență unică pentru site) sau 69 EUR pentru pachetul Advanced Ads, care include toate suplimentele și actualizările viitoare..

9. AWPCP – Plugin WP gratuit clasificat

AWPCP - Clasificate gratuite Plugin

Un alt plugin pentru clasificări WordPress este pluginul dvs. clasic conceput pentru a rula o pagină de reclame online bogată în caracteristici de pe site-ul dvs. WordPress. Clasificările pot fi căutate după, stat, țară, nume de utilizator sau cuvânt cheie. În plus, puteți afișa anunțuri de la Google AdSense. Aruncați o privire la lista completă de funcții pentru a rula pagina dvs. de anunțuri cu WordPress.

O serie de module premium, cum ar fi Authorize.net și integrarea gateway-ului de plată PayPal, managerul de campanie și modulul de cupoane, printre altele, pot fi foarte utile pentru rularea unui site web clasificat bogat..

10. Plugin gratuit pentru sistemul de publicitate avansat

Advanced Advanced System Plugin gratuit

Sistemul avansat de publicitate acceptă mai multe spoturi publicitare, rotirea anunțurilor și programarea campaniei și pragul bugetului, printre alte funcții. Puteți vinde anunțuri bazate pe CPM, CPC și CPP. Versiunea premium a pluginului acceptă campanii filtrabile, un încărcător AJAX, programare avansată și diagrame frumoase în secțiunea de analize și statistici..

11. Plugin WordPress gratuit de inserție publicitară

Plugin WordPress pentru monetizarea inserției de reclame

Ad Inserter Pro este singurul plugin WordPress de care aveți nevoie pentru a insera orice cod oriunde pe site-ul WordPress: anunțuri, bannere, widget-uri, formulare, cod de urmărire, cod antet / subsol, coduri rapide, etc. Suporta practic toate pozițiile WordPress disponibile pentru introducerea automată: înainte / după postare, înainte / după conținut, înainte / după paragraf, înainte / după extrase, între postările de pe paginile blogului și dacă tema dvs. are un aspect special, puteți utiliza inserția manuală prin apel scurt, widget sau funcție PHP..

Ad Inserter Pro este deosebit de bun în inserarea de reclame precum AdSense și Amazon. Puteți alege numărul de paragraf (sau poziția relativă pe pagină) și alinierea pentru fiecare bloc. Puteți specifica, de asemenea, opțiuni de eliminare pentru a evita introducerea de anunțuri în apropierea imaginilor sau anteturilor. Puteți face reclame Amazon Native Shopping contextuale și afișa produse legate de conținutul paginii. Ad Inserter Pro acceptă planificarea anunțurilor, rotirea anunțurilor și direcționarea GEO la nivel de țară (funcționează și cu memorie în cache). De asemenea, puteți difuza diferite anunțuri pe diferite dispozitive (desktop, tabletă, telefon) și puteți defini excepții pentru pagini sau postări individuale în care anunțurile nu ar trebui să fie inserate. Există, de asemenea, opțiuni suplimentare pentru instalațiile multisite pentru a limita setările pe sub-site-uri.

Introducerea codului de depanare este locul în care strălucește Ad Inserter Pro. Există multe funcții care vă pot ajuta să aflați de ce codul nu a fost inserat. Pe fiecare pagină puteți previzualiza pozițiile pentru inserarea automată, vizualiza etichetele HTML sau evidenția blocurile de cod (anunțuri) inserate pentru o configurare mai ușoară a plasării anunțurilor. Și există, de asemenea, un jurnal de inserare detaliat în care puteți găsi informații de ce un bloc nu a fost inserat. Și în final, fiecare bloc de cod poate fi previzualizat într-o fereastră în care puteți personaliza alinierea și stilul cu editorul CSS vizual.

Si ghici ce? Ad Inserter este aprobat oficial de Amazon pentru a adăuga Native Shopping Ads la postările WordPress. Ad Inserter Pro începe de la 20 USD (pentru o licență dublă pentru site), care vă permite să afișați anunțuri geo-direcționate și acceptă lista neagră IP, printre alte funcții utile.

12. WP-Insert Free WordPress Plugin

WP-Insert Free WordPress Plugin

WP-Insert este de departe unul dintre cele mai bune pluginuri gratuite de administrare a anunțurilor. Similar cu majoritatea pluginurilor din această categorie, WP-Insert acceptă mai multe rețele publicitare, cum ar fi Google AdSense, Clickbank, etc. Cu toate acestea, spre deosebire de alte pluginuri, oferă geo-direcționare gratuită, ceea ce înseamnă că puteți afișa anunțuri AdSense vizitatorilor din S.U.A. și reclame Clickbank pentru vizitatorii din Marea Britanie. Alte caracteristici interesante includ integrarea Google Analytics, afișarea notificărilor legale, testarea divizării anunțurilor și plasarea anunțurilor dinamice în mijlocul oricărui articol.

13. Plugin pentru anunțuri fără colț

Plugin gratuit pentru anunțuri din colț

Anunțul din colț este un simplu plugin de gestionare a anunțurilor care afișează un anunț în partea stângă sus (sau dreapta) a site-ului dvs. WordPress. Este proiectat să fie minim invaziv pentru a preveni o experiență proastă a utilizatorului. Când un utilizator trece peste anunț, acesta deschide și afișează anunțul în portofoliul complet. Imediat ce mouse-ul este eliminat, anunțul revine la fostul său self. Puteți utiliza acest plugin pentru a afișa anunțuri importante, promoții viitoare sau pentru a rula o „vânzare secretă”.

14. Widget pentru reclame simple pentru WordPress

Widget pentru reclame ușoare pentru WordPress

Widget Ads Easy Easy este un plugin simplu care vă permite să afișați anunțuri nelimitate într-un widget. Puteți selecta numărul limită de anunțuri pe vizualizare, rotiți anunțuri și randomizați comanda afișată de anunțuri. De asemenea, puteți defini propria dimensiune personalizată sau puteți alege dintre o serie de dimensiuni de anunțuri predefinite (și standardizate).

15. Plugin gratuit Google AdSense

Plugin gratuit Google AdSense

Google AdSense by BestWebSoft este o altă intrare din partea pluginului pro-AdSense care are posibilitatea de a importa direct reclame din contul dvs. AdSense și afișarea lor în mai multe regiuni ale site-ului dvs., inclusiv posturi înainte / după, pagini și widgeturi pentru bara laterală.

16. Ads Pro Premium WordPress Advertising Manager

Plugin Ads Pro - Manager de publicitate WordPress multifuncțional

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul Ads Pro – Managerul de publicitate WordPress multifuncțional este cel de-al doilea plugin WordPress de gestionare a anunțurilor pe CodeCanyon. Pur și simplu, vă ajută să vă gestionați anunțurile pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul acceptă anunțuri filtrabile bazate pe categorii, etichete și dispozitive. Poate fi configurat să afișeze anunțuri numai după ce vizitatorii au petrecut o anumită perioadă de timp pe site și restricționează numărul de ori când anunțurile sunt afișate unui utilizator pe sesiune. În sfârșit, are anunțuri geo-orientate cu 20 de stiluri de afișare diferite, care pot fi plasate în 25 de destinații de plasare diferite.

În cazul în care doriți să creați o platformă publicitară cu autoservire, pluginul vă permite să vindeți trei modele de facturare diferite – CPC (cost pe clic), CPM (cost la 1000 de afișări) și CPD (cost pe zi). Gateway-urile de plată acceptate includ Stripe, PayPal, WooCommerce și Transfer bancar.

17. Aparg SmartAd – Plugin Premium de gestionare a anunțurilor WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Aparg SmartAd este un alt pretendent puternic în spațiul suplimentar pentru gestionarea anunțurilor. Funcțiile notabile includ peste 75 de animații popup și embed, 25 de regiuni de plasare a anunțurilor și 5 tipuri de anunțuri acceptate, inclusiv imagine, video, Flash, cod și iFrame. Similar cu majoritatea pluginurilor, acesta acceptă opțiunile de rotație a anunțurilor și de filtrare avansată bazate pe etichete, categorii etc. În plus, acceptă și filtrarea bazată pe limbaj.

Pluginul suportă, de asemenea, trei tipuri de campanie – anunțuri de fundal, pop-up și reclame. Și se livrează cu un tablou de bord cu statistici avansate. Funcția de export PDF este destul de utilă atunci când partajați rapoarte cu cumpărătorii dvs. de spoturi publicitare. Puteți programa anunțuri și configurați suspendarea automată a anunțurilor în funcție de dată, vizualizări și clicuri.

18. AdPlugg Plugin gratuit pentru anunțuri WordPress

AdPlugg Plugin gratuit pentru anunțuri WordPress

AdPlugg integrează serviciul de administrare a anunțurilor AdPlugg în WordPress. Gândiți-vă la AdPlugg ca pe o platformă online de gestionare a anunțurilor SaaS. Puteți configura și programa mai multe anunțuri, anunțuri de configurare și rotație de banner, clicuri de track și alte statistici – pentru toate site-urile dvs. – dintr-un tablou de bord centralizat. Dacă dețineți mai multe site-uri web (care rulează pe WordPress sau alte soluții de gestionare a conținutului), AdPlugg poate afișa anunțuri și în acele platforme prin intermediul pluginurilor respective!

Pluginul este gratuit până la 100.000 de afișări pe lună și acceptă doar anunțuri imagine. Planurile plătite încep de la 10 USD / lună și acceptă mai multe tipuri de anunțuri, inclusiv reclame video, interstitiale, terțe părți (Google AdSense etc.) și altele.

19. Plugin de introducere a cuvintelor cheie dinamice WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă derulați campanii AdWords cu Cuvinte cheie dinamice, aceasta este pentru dvs. Pentru aceia dintre voi care nu știu ce este aceasta, Google AdWords vă permite să înlocuiți anumite porțiuni din textul anunțului dvs. cu cuvântul cheie de căutare utilizat..

De exemplu, să spunem că publicați un anunț cu cuvintele cheie Huse pentru iPhone. Dacă cineva caută Huse pentru iPhone din piele roșie, anunțul dvs. va apărea dacă l-ați păstrat meci mediu. Acum, cu Inserarea dinamică a cuvintelor cheie, Google ar modifica anunțul adăugând sau înlocuind copia acestuia, cu cuvântul cheie căutat. În exemplul nostru, cuvântul roșu ar fi inserat dinamic în textul anunțului.

Imaginează-ți același lucru cu pagina de destinație. Dacă un vizitator ajunge pe pagina dvs. de destinație dintr-un anumit cuvânt cheie de căutare, pluginul de introducere a cuvintelor cheie dinamice WordPress ar schimba copia paginii de destinație în mod dinamic pentru a include același cuvânt cheie.

Cum poate fi folosit acest lucru în Managementul anunțurilor?

Dacă vindeți anunțuri bazate pe suma CPA pe site-ul dvs., obținerea de clicuri hiper-direcționate de la Google AdWords vă îmbunătățește șansele de conversie.

20. Anunțează Ultimate Premium WordPress Detector

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Mai simplu spus, pluginul Adverts Detector Ultimate vă permite să afișați sau să ascundeți conținutul pe site-ul dvs., în funcție de locul în care a venit utilizatorul. Sursele detectabile includ motoarele de căutare precum Google și Yandex; rețele de publicitate, cum ar fi Google Ads și Yandex Ads; si retelele de socializare precum Facebook, Twitter, Reddit, Tumblr, etc.

Acum, cu acest plugin, puteți afișa o altă pagină pentru fanii dvs. de Facebook și o alta pentru adepții dvs. Pinterest.

21. Inserați anunțuri post Plugin gratuit WordPress

Inserați anunțuri post Plugin gratuit WordPress

Insert Post Ads este un plugin foarte simplu, dar eficient. Pur și simplu introduceți anunțurile Google AdSense între alineatele din postările și paginile dvs. Acesta este un mod eficient de a insera automat coduri de anunțuri terțe în orice postare, pagină sau tip de postare personalizată. Există opțiuni pentru plasarea anunțurilor în raport cu conținutul, precum și injecția automată Googel AdSense.

Încheierea celor mai bune plugin-uri WordPress pentru gestionarea anunțurilor

Anunțurile sunt una dintre cele mai simple modalități de a genera bani cu site-ul. Vânzarea de spații publicitare pe site-ul dvs. este o modalitate excelentă de a vă amplifica câștigurile și are o mulțime de avantaje. Iată primele trei motive ale mele pentru a iubi modelul de afaceri:

 • Vânzarea spațiilor publicitare vă oferă puterea de a alege ce reclame să fie afișate pe site-ul dvs. Acest lucru vă oferă libertate pentru a controla experiența utilizatorului site-ului dvs..
 • De exemplu, dacă rulați un blog pe sfaturi despre modă sau machiaj, puteți afișa reclame pentru produse care sunt direct legate de site-ul / afacerea dvs. Acest lucru poate îmbunătăți rata de clic a anunțurilor plasate pe site-ul dvs..
 • Cu cât site-ul dvs. este mai direcționat, cu atât clicurile (și conversiile) mai mari vor primi anunțurile. Cumpărătorii de reclame sunt mulțumiți, păstrați experiența utilizatorului intactă și ajungeți să câștigați o sumă de bani din tranzacție.

Similar cu vânzarea spațiilor publicitare, alte forme de subtil reclama include postări sponsorizate și recomandări de produse în articolele blogului tău. Etic, nu sponsorizați niciodată un produs pe care nu l-ați încercat / testat personal. În acest fel, riscați să vă trădați încrederea cititorului. Și cu această notă, să încheiem această petrecere!

Care este pluginul dvs. preferat de gestionare a anunțurilor? Am ratat vreun plugin minunat? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map