Cele mai bune plugin-uri WordPress Drag and Drop Page Builder

Pe măsură ce platformele de construcție web evoluează pentru a include cei care nu sunt neapărat bine în versiunea codului, constructorii de pagini glisează și lasă drumul pentru a permite oamenilor să uite că trebuie să se uite la un editor de text WordPress plictisitor pentru a face site-uri web prinde viață.


Un constructor de pagini drag și drop completează două sarcini:

 1. vă permite să vedeți efectiv ceea ce creați în timp ce îl creați și
 2. aceasta reduce timpul necesar creării unui site web.

Să ne confruntăm: glisarea și eliminarea componentelor este întotdeauna mai rapidă și nu trebuie să comutați înainte și înapoi de la capătul din spate la partea din față a site-ului dvs. pentru a vedea rezultatele..

Redactorii „Drag and drop” sunt nemaipomeniți pentru începători și experți care doresc să accelereze producția. Haideți să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri WordPress pentru creatorul de pagini drag and drop, din care să alegeți. (De asemenea, puteți consulta ghidul nostru pentru a trage și arunca crearea de pagini dacă vă simțiți puțin nervos în legătură cu întregul subiect.)

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. WPBakery Page Builder (46 USD sau Gratuit cu Total)

Editor compozitor frontend vizual

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul WPBakery Page Builder este unul dintre cele mai vândute plugin-uri de drag and drop de pe piață. Și cu un motiv întemeiat, este un plugin premium destul de fain. Este atât de grozav că am inclus-o (gratuit) în tema noastră de vânzare totală Total. Cu constructorul de pagini vizuale WPBakery, trebuie să alegeți dacă doriți să proiectați site-ul dvs. web în față sau în backend. De asemenea, funcționează cu orice temă pe care alegeți să o instalați pe site-ul dvs. WordPress, iar cele peste 40+ elemente de conținut pe care le include pluginul sunt gata de a fi utilizate imediat din cutie.

O altă caracteristică excelentă a acestui plugin este flexibilitatea sa. Puteți adăuga cu ușurință mai multe module dacă știți ce faceți. De fapt, am adăugat tone de elemente de constructor personalizate la tema noastră Total WordPress folosind WPBakery Page Builder, cum ar fi casetele cu pictograme, repere, grile de tipuri de post și multe altele. Sau puteți utiliza una dintre sutele de extensii premium pentru a adăuga orice caracteristici pe care le puteți dori sau de care aveți nevoie.

2. Elementor (gratuit)

Pagina de pornire Elementor Live Page Builder

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Elementor Live Page Builder este un editor front end open source care duce crearea de pagini drag and drop la nivelul următor. De fapt, a fost primul constructor gratuit de pagini cu capabilități complete de proiectare, o interfață de utilizator unică și super-prietenoasă și o interfață rapidă și fără întârziere, care este încă mult mai rapidă decât concurența. Acest constructor avansat de pagini live drag and drop vă oferă rezultate instantanee, astfel încât nu trebuie să așteptați în jurul valorii de modificări pentru a avea efect. La început, acest lucru poate părea neînsemnat, dar aceste modificări suplimentare se adaugă și nu va trece mult înainte ca Elementor să vă salveze ore în timpul construirii paginilor..

Elementor poate fi utilizat cu orice temă și pe orice tip de pagină, așa că accesați orașul pe pagina dvs. de pornire, pagini de vânzări, postări de blog și multe altele. Opțiunile intuitive de dispunere ale Elementor vă permit să schimbați cu ușurință totul, de la lățimea și înălțimea secțiunii, la poziția coloanei și a conținutului, precum și la setările de umplere și margine.

De la lansare, au fost făcute multe versiuni și actualizări. Cel mai inspirat de solicitările utilizatorilor. Una dintre versiunile majore a fost Biblioteca de șabloane, cu posibilitatea de a salva pagini și secțiuni ca șabloane și de a folosi unul dintre multe șabloane pre-proiectate și realizate frumos, adăugate la pagină cu un singur clic. Cealaltă versiune majoră a fost Mobile Editing, primul set de instrumente pentru a personaliza orice pagină și pentru a o face să răspundă și să fie frumoasă pe orice dispozitiv. Este prima dată când designerii pot răspunde complet unei pagini fără a codifica. Editarea mobilă nu a avut niciodată funcții precum capacitatea de a seta dimensiuni diferite pe dispozitiv, posibilitatea de a reordona coloane pe dispozitiv, astfel încât să obțineți controlul asupra machetei mobile, posibilitatea de a seta diferite captări, margini și alinieri pe dispozitiv și multe alte caracteristici unice..

O altă caracteristică excelentă a Elementor este că toate widget-urile și plugin-urile terțelor părți sunt disponibile automat pentru a vă trage și arunca în paginile dvs. În plus, Elementor vine cu tone de widget-uri personalizabile, 400 de pictograme unice și peste 600 Fonturi Google.

Cea mai bună parte? Este gratis! Și este probabil cel mai bun constructor de pagini gratuit de pe web.

3. WP Page Builder (gratuit)

WP Page Builder după Themeum

WP Page Builder este o opțiune ușoară pentru a crea propriile pagini personalizate. Constructorul drag and drop este la fel de simplu ca să dai clic pe un buton – literal. Nu trebuie decât să alegeți modulul pe care doriți să îl adăugați, să modificați opțiunile, să faceți clic și să glisați pentru a redimensiona sau să glisați și să plasați pentru a reordona elemente din pagina dvs..

În prezent WP Page Builder include peste 60 de blocuri de pagini din care să alegeți. Cu opțiuni pentru acordeone, alerte, pictograme, casete de caracteristici, tabele de prețuri, videoclipuri, fotografii de imagine și multe altele, nu există nimic ce nu puteți construi! Pluginul acceptă, de asemenea, până la 6 coloane, toate complet responsive și gata mobil. Când creați un aspect care vă place, îl puteți salva în biblioteca pentru a le reutiliza sau puteți utiliza un bloc pre-proiectat pentru a accelera construirea site-ului. Și dacă vă place pluginul, puteți face upgrade la premium pentru a primi asistență, actualizări și pachete minunate de aspect.

4. Beaver Builder (99 USD)

beaver_builder

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul Beaver Builder este un creator de pagini de drag and drop premium, dar puteți apuca și versiunea lite accesând pagina Plugin-uri panoul din tabloul de bord WordPress. Pluginul vine, de asemenea, cu o temă dacă optați pentru unul dintre planurile premium, iar unele planuri vă oferă chiar și funcții multiple.

Dar motivul pentru care acesta este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru constructorul de pagini de drag and drop este că multe teme vin deja cu construitori de pagini, dar blochează modificările la tema dvs. Ce se întâmplă dacă vreți să schimbați vreodată tema? Beaver Builder este un plugin al unei terțe părți, deci nu vă blochează modificările la o anumită temă sau design. Puteți oricând să schimbați lucrurile fără a fi necesar să începeți din nou proiectele inițiale.

Deci ce poate face BeaverBuilder? Multe! Pluginul vine cu 20+ elemente de pagină (inclusiv text, rubrici, separatoare, imagini, galerii, videoclipuri, icoane, glisiere de conținut, formulare de contact, link-uri sociale, mărturii, produse, hărți, postări recente, apel la acțiune, butoane și multe altele) pe care îl puteți introduce, trage și fixa în loc și puteți edita totul cu câteva clicuri ale mouse-ului. De asemenea, puteți trage și arunca orice widget pe care l-ați activat pentru a crea bare laterale personalizate pentru paginile dvs. (o opțiune excelentă, deoarece este posibil să doriți să afișați diferite widget-uri pe pagina magazinului dvs. față de blogul dvs.).

Oh, și este compatibil cu WooCommerce. Acest lucru înseamnă că puteți crea pagini uimitoare de magazin care sunt la fel de grozave ca afacerea dvs. Puteți trage și arunca produse recente, recenzii recente, articole de vânzare, toate widget-urile WooCommerce și multe altele.

Beaver Builder este, de asemenea, pe deplin receptiv pentru a arăta excelent pe toate dispozitivele dvs., poate fi extins prin API-uri pentru module personalizate (astfel încât să puteți adăuga elemente de pagină de nișă specifice, precum meniuri de restaurant, profiluri de personal, listări de proprietăți sau orice altceva), iar pluginul este traducere gata. Ce te oprește? Mergeți la demo pentru a încerca BeaverBuilder live – apoi obțineți o copie pentru site-ul dvs. WordPress azi!

Vizualizați o recenzie în profunzime a pluginului Beaver Builder dacă doriți să aflați mai multe și rețineți că acest plugin chiar vă salvează modificările dacă decideți să opriți utilizarea Beaver Builder. Acesta nu este întotdeauna cazul cu unele pluginuri pentru constructor de pagini.

5. Teme elegante, Divi Builder (89 USD)

Elegante teme Divi Builder

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Temele elegante Divi Builder oferă posibilități infinite de a crea modele incredibile de pagini. În cadrul acestui constructor intuitiv, pur și simplu stivați rânduri de coloane și adăugați cât mai multe elemente doriți. Divi Builder vine cu peste 40 de module încorporate, inclusiv glisoare, contoare și butoane. Fiecare modul are o mulțime de opțiuni de personalizare, inclusiv o filă CSS personalizată, dacă trebuie să adăugați propriul cod.

Pluginul Divi Builder este inclus în calitatea de membru anual al Temelor Elegante. Pentru 89 USD, veți avea acces la toate pluginurile și temele lor – inclusiv cea mai vândută temă Divi.

6. Page Builder de SiteOrigin (gratuit)

Page Builder de SiteOrigin

Pluginul pentru constructorul de pagini este o opțiune complet gratuită care încorporează widget-uri WordPress pentru a vă ajuta să construiți și să modificați modele de pagini responsive. Deoarece pluginul folosește widget-uri, este ușor pentru începători să învețe. În plus, nu face mult pentru a schimba interfața tabloului de bord WordPress.

Editarea live este minunată pentru că vă vedeți imediat modificările, iar fila istoric funcționează bine pentru a derula înapoi pentru a vedea toate modificările. Deci, dacă faci o greșeală, poți doar să te întorci și să o faci din nou.

7. Editorul de conținut MotoPress (29 dolari)

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Editorul de conținut MotoPress este un plugin WordPress pentru constructor de pagini care va face crearea, editarea și personalizarea postărilor și paginilor dvs. WordPress o briză. Este un plugin premium, dar puteți juca întotdeauna cu demo-ul dacă nu sunteți sigur că veți plăti imediat. Acest plugin înlocuiește complet editorul WordPress implicit, astfel încât cel implicit să nu ajungă în modul în care trageți și aruncați toate componentele dvs..

Acest plugin inteligent este un editor de conținut și pagini care se integrează cu majoritatea temelor WordPress și înlocuiește editorul WordPress implicit atunci când este instalat. Acest lucru vă oferă un control mai mare asupra aspectului și aspectului postărilor și paginilor dvs. Amintiți-vă doar că MotoPress poate personaliza conținutul pe care îl creați în timp ce utilizați pluginul (asta înseamnă că orice conținut adăugat înainte de instalarea pluginului nu poate fi editat folosind MotoPress și trebuie să utilizați în schimb editorul WordPress implicit).

MotoPress include o serie de elemente de pagină grozave (cum ar fi butoane, tabele, spațiere, căsuțe de text și multe altele) pe care le puteți utiliza pentru a crea machete personalizate. Majoritatea elementelor includ opțiuni suplimentare pentru margini, aliniere, legături, culoare, dimensiune și chiar nume de clasă personalizate (pentru dezvoltatorii de acolo). Pentru a adăuga un element, pur și simplu trageți și plasați-l din bara editorului în loc. Apoi faceți clic pe element pentru a face modificări suplimentare. Acest minunat editor front-end vă va face mai ușor ca oricând să vă construiți pagini și să editați conținutul.

Alte caracteristici excelente includ un design receptiv, tipuri de post personalizate, compatibilitate WPML și extensie prin shortcodes. În plus, pluginul include actualizări periodice și asistență completă din partea autorului pluginului, astfel încât puteți fi siguri că funcționează mereu perfect.

8. Builder Themify (gratuit)

Themify Builder Lite

Themify Builder vă oferă atât un editor de front end cât și un front end, astfel încât să aveți flexibilitatea de a alege unde doriți să vă editați. Acest plugin funcționează cu orice temă și vine cu o mulțime de opțiuni pentru crearea de pagini perfecte pentru site-ul dvs. În cadrul editorului, puteți dubla cu ușurință module și rânduri și puteți importa sau exporta machete Themify cu ușurință.

Versiunea premium a pluginului este de 39 USD și oferă funcții utile suplimentare, cum ar fi peste 60 de machete predisemnate și zeci de efecte de animație.

9. Creatorul de pagini Nimble (gratuit)

Descărcați Nimble Page Builder

Pluginul Nimble Page Builder oferă funcționalitate gratuită de drag and drop cu un layout puternic și modele complet responsive, astfel încât oamenii să poată vizualiza site-ul dvs. web pe diferite dispozitive. De asemenea, puteți adăuga în mod convenabil elemente precum coloane, imagini, formulare de contact, efecte paralax, tweet-uri și multe altele.

Îmi place foarte mult faptul că puteți adăuga widget-uri la orice pagină din editorul dvs. WordPress. Pur și simplu trageți și fixați orice widget standard în editorul de pagini și puteți începe să editați imediat.

10. Live Composer Builder Site (gratuit)

Constructor de site-uri Live Composer

Live Composer este un plugin premium pentru WordPress de creatoare de conținut frontal – ceea ce se întâmplă să fie gratuit acum! Cu acest plugin puteți crea rapid machete de conținut personalizate pe partea frontală a temei dvs., ceea ce înseamnă că vă puteți vedea conținutul pe măsură ce îl construiți!

Există o mulțime de creatori de pagini disponibile care utilizează doar editorul WordPress pentru a crea machete sau pagini. Deși acesta este încă un mod foarte ușor de a-ți construi site-ul prin introducerea blocurilor de conținut, nu ar fi chiar mai ușor dacă ai putea vedea conținutul tău real pe măsură ce îl adaugi? Cu Live Composer poți. Trebuie doar să instalați pluginul pe site-ul dvs. WordPress și să începeți să construiți în partea frontală!

Live Composer vine cu peste 30 de module pe care le puteți utiliza pentru a crea machete de pagini. Cu opțiuni pentru postări recente, imagini, articole din portofoliu, produse WooCommerce, comentarii, miniaturi, widget-uri, glisoare și multe altele puteți crea aproape orice aspect doriți sau aveți nevoie. În plus, deoarece puteți vedea ce creați pe măsură ce vă construiți paginile, ceea ce înseamnă mai puțin reîmprospătarea paginii și mai mult timp economisit.

Alte caracteristici de plugin includ opțiuni responsive, o mulțime de opțiuni de module (adică culori, fonturi, chenare, fundaluri etc.), suport pentru șabloane, controale de acces (astfel încât utilizatorii pe care îi alegeți pot accesa compozitorul) și multe altele. În plus, există chiar și tutoriale interactive, astfel încât să puteți să blocați plugin-ul asap și să începeți să vă construiți propria postare personalizată și machete de pagină astăzi.

11. FormCraft Drag and Drop Form Former (gratuit)

FormCraft - Form Builder pentru WordPress

Acesta nu este exact un constructor de pagini complet, dar vă permite să creați formulare folosind un editor drag and drop. FormCraft vă permite să reuniți rapid o formă uimitoare și chiar puteți gestiona trimiterile cu ușurință. Pop-up și forme inline sunt, de asemenea, incluse. De asemenea, ar trebui să menționez că creatorul de plugin-uri a inclus câteva tutoriale pentru a vă începe.

Dar dacă doriți mai multe funcții, verificați versiunea premium a pluginului – poate face mult mai mult decât omologul său gratuit. Aflați mai multe despre pluginul FormCraft Drag & Drop Form Builder aici.

12. Creatorul de conținut Thrive Architect (67 USD)

Thrive Architect Builder Content

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Thrive Content Builder este un editor intuitiv front end care vă permite să editați rapid și ușor site-ul dvs. WordPress. Creatorii acestui plugin au o misiune de a duce WYSIWYG (ceea ce vezi este ceea ce primești) editarea la nivelul următor. Funcționează pe un principiu de clic pentru a edita de bază, dar convenabil și intuitiv. Dacă doriți să editați un element, faceți pur și simplu clic pe el și începeți să editați.

În plus față de editarea intuitivă front-end, Thrive Content Builder vine și cu multe alte funcții grozave, cum ar fi butoanele call to action (CTA), un element mărturisitor și tabele de prețuri receptive..

13. Sandwich pentru constructor de pagini (gratuit)

Sandwich de constructor de pagini - Generator de pagini frontale

Sandwich-ul Page Builder este un alt editor front-end, care este foarte simplu de utilizat. Autorii se mândresc că au creat ediția front-end „pop up-less”. Pur și simplu faceți clic pe conținutul pe care doriți să îl editați și începeți să scrieți. O caracteristică excelentă a acestui plugin este vasta sa bază de date globală de mapare a codurilor scurte. Din această bază de date, puteți accesa cu ușurință codurile scurte de la sute de pluginuri populare precum Jetpack, WooCommerce și bbPress. Pentru a adăuga videoclipuri în cadrul constructorului, puteți lipi pur și simplu o adresă URL sau un cod de încorporare și ați terminat.

În timp ce versiunea Lite este gratuită, puteți face upgrade la Versiune premium pentru 39 $. Aceasta oferă o serie de caracteristici suplimentare, cum ar fi controalele îmbunătățite de mapare a codurilor scurte și un element glisant pentru carusel.

14. Frontend Builder (57 dolari)

Pagina de pornire Frontend Builder

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Frontend Builder este o altă opțiune excelentă dacă preferați să vă editați din front end. Cu acest constructor, creați o pagină în partea din spate și apoi activați constructorul pentru pagina respectivă. Apoi săriți în partea frontală și să creați conținutul paginii de acolo.

Creează-ți aspectul paginii adăugând rânduri și împărțindu-le în mai multe coloane. Puteți apoi trage, arunca și edita elementele dorite ale paginii pentru a vă completa designul. Elementele, inclusiv rubricile, butoanele, formularele și meniurile, sunt toate personalizabile în interfața principală.

15. Cornerstone Page Builder (39 USD)

Pagina de previzualizare a constructorului de pagini în colț

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cornerstone Page Builder este un editor front end care poate fi utilizat atât cu pagini cât și cu postări. Acest constructor gratuit și intuitiv vă va permite să vă adaptați rapid și ușor conținutul fără a fi nevoie să comutați între ecrane. O caracteristică excelentă a acestui plugin este Modul de schelet care vă permite să vizualizați structura paginii (sau scheletul) cu un clic pe un buton. Cornerstone vine, de asemenea, cu o bibliotecă actualizată continuu de elemente, șabloane și instrumente ale unor terțe părți.

16. Compozitor King (gratuit)

KingComposer - Free drag and drop builder de pagini

Versiunea gratuită a King Composer oferă un editor responsiv de drag and drop back. În cadrul acestei interfețe intuitive de utilizator, puteți crea și organiza conținutul dvs. adăugând rânduri, coloane și elemente. O caracteristică excelentă care distinge acest constructor de o mare parte a concurenței este că paginile construite cu King Composer vor rămâne intacte chiar dacă dezactivezi sau ștergi pluginul.

Dacă preferați să lucrați dintr-un editor front end, puteți face upgrade la King Composer Pro pentru 29 USD și puteți câștiga capacitatea de a construi pagini din partea frontală sau din spate.

17. Brix Builder (gratuit)

Brix: constructor de pagini WordPress

Brix Builder este un constructor de drag and drop care vă oferă control deplin asupra fiecărui detaliu al designului paginii dvs. Sistemul său avansat de grilă și interfața intuitivă vă permit să creați rezultate uimitoare. Brix Builder a fost proiectat pentru a fi modular și scalabil, astfel încât să poată fi prelungit în timp fără probleme.

Acest plugin este dotat cu 16 module, sau blocuri de construcții, de la text și imagini de bază la funcții mai avansate, cum ar fi modul de progres și contor. De asemenea, include biblioteca Font Awesome, palete de culori încorporate și efecte de intrare pentru a controla modul în care elementele apar pe defilare.

18. Brizy Page Builder (gratuit)

Brizy Page Builder

Brizy este un constructor de pagini frontale cu opțiuni incredibile, în special pentru un plugin gratuit. Brizy etapizează conținutul dvs. în loc să vă forțeze să lucrați pe pagini publicate. În acest fel, puteți edita paginile dvs. din partea frontală, dar nu vor fi publicate până nu veți fi gata pentru a le transmite live. O altă caracteristică excelentă a Brizy este că există mai mult de 150 de blocuri pre-făcute – astfel încât să puteți proiecta rapid paginile în câteva minute!

19. Generator de pagini îndrăznețe (gratuit)

Generator de pagini îndrăznețe

Generatorul de pagini îndrăznețe este un constructor de pagini drag and drop conceput să funcționeze excelent cu temele WordPress 2016 și 2017 implicite. Este un mod rapid, ușor și gratuit de a construi un site de nișă mai bun începând cu una dintre aceste teme de bază gratuite.

Interfața intuitivă a pluginului este potrivită pentru crearea majorității tipurilor de pagini. Suporta multe tipuri de elemente, inclusiv video, grile de zidarie, imagini și text bogat. De asemenea, acceptă biblioteca de icoane Font Awesome, astfel încât să puteți personaliza cu ușurință paginile dvs. cu orice pictogramă.

20. Pachetul de bază și elementele finale

Generator de pagini în colț

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

De la producătorii X Theme, Cornerstone este un excelent plugin de construire a paginilor, care aduce blocurile de construcție ale temei sale emblematice în formă de plugin WordPress. Cornerstone este un constructor de pagini frontend cu opțiuni pentru postări și pagini personalizate. Adăugați butoane, blocați ghilimele, hărți, bare de abilități, glisoare, file, tabele de prețuri și multe altele.

Dar este îmbunătățit chiar și atunci când este combinat cu o extensie Cornerstone, cum ar fi Addonții esențiali pentru Cornerstone.

Pluginul introduce o varietate de elemente noi, în special o nouă funcție de glisant carusel. Puteți popula aceste carusele cu tot felul de conținut – imagini, logo-uri, mărturii, membri ai echipei, postări pe blog și chiar produse WooCommerce. Fiecare carusel oferă o mulțime de opțiuni de personalizare, de asemenea, cu o selecție de stiluri, machete, dimensiuni și butoane de defilare. Puteți, de asemenea, să construiți o schemă de culori personalizată și să încărcați o imagine personalizată de fundal pentru ele, oferindu-vă o platformă pentru a vă arăta flerul creativ.

Alte module includ o grilă de imagini Instagram și, promosurile personale preferate, interactive.

21. WordPress Page Builder de AZEXO

WordPress Page Builder de AZEXO

WordPress Page Builder de AZEXO este rezultatul numeroaselor încercări și greșeli în timpul dezvoltării temelor WordPress pentru Themeforest de către echipa AZEXO. Aceștia au investigat aproape toți constructorii de pagini disponibili pe piață și pregătiți pentru integrarea cu teme WordPress terțe.

Au căutat constructorul ideal pentru utilizatori și dezvoltatori, având în vedere următoarele condiții:

 1. Creator de pagini 100% front-end, cu dialoguri pop-up minime posibile – deci fiecare schimbare de pagină trebuie inițiată printr-un clic stânga sau dreapta al mouse-ului direct deasupra obiectului.
 2. Front-end CSS / HTML / JS al constructorului trebuie să fie garantat, nu afectează funcționarea paginii – zero conflicte CSS și JS pentru tot mediul posibil.
 3. Crearea de pagini cu secțiuni gata făcute astfel încât utilizatorul să poată construi pagini cu viteză maximă pe cât este posibil.
 4. Control complet frontal pentru aproape toate stilurile CSS ale fiecărei etichete HTML – dacă utilizatorul are nevoie.
 5. Performanță de constructor frontal – nu mai mult de 500 milisecunde pentru fiecare acțiune chiar și pe pagina mare.
 6. Este imposibil să spargeți pagina prin acțiuni nepăsătoare – de exemplu, glisați și plasați.
 7. Minim, cât este posibil, atribute speciale și clase care au nevoie pentru funcționarea constructorului front-end.
 8. Fiecare secțiune / element / bloc – implementată prin HTML pur fără generarea de PHP (un loc pentru codul sursă) – pentru cea mai simplă, deoarece este posibilă dezvoltarea și personalizarea secțiunii / elementului / blocului
 9. Page Builder nu trebuie să adauge nici o etichetă nouă, atribute, clase pentru scopurile interne ale acesteia – ajută doar utilizatorul să schimbe HTML creat de dezvoltator.

Deoarece AZEXO nu a găsit un produs care să satisfacă toate aceste condiții simultan, au decis să creeze un nou WordPress Page Builder pentru a fi folosit în temele lor. Au decis să nu dezvolte un editor de stiluri CSS front-end, dar au făcut ca constructorul de pagini să fie compatibil cu o soluție foarte bună disponibilă pe piață pentru o astfel de sarcină – Yellow Pencil.

După ce dezvoltatorii au integrat acest constructor de pagini în procesul lor de dezvoltare a temelor WordPress, au reușit să-și crească viteza cu aproximativ 20-30%. De asemenea, nu își petrec niciodată timpul pentru conflictele CSS / JS și acum sunt capabili să îmbine teme noi în secțiuni / biblioteci de elemente / blocuri individuale care pot fi combinate între ele.

22. Gutenberg (gratuit)

Editorul Gutenberg WordPress

Încorporat în WordPress 5.0 Gutenberg este o opțiune pentru site-uri mai noi care caută un simplu editor de conținut. Probabil nu aș numi acest constructor de pagini, dar include o mulțime de opțiuni pentru crearea de postări sau machete simple de pagini. Deși nu este niciodată atât de bogat în opțiuni de mai sus, Gutenberg oferă utilizatorilor blocuri pentru paragrafe, titluri, cod, media, comentarii, liste etc..

Concluzionând cele mai bune plugin-uri WordPress pentru Drag and Drop Page Builder

Toată lumea ar trebui să utilizeze plugin-uri WordPress pentru constructorul de pagini drag and drop, deoarece îți îmbunătățesc productivitatea și îți economisesc bani pe termen lung. Dacă aveți întrebări despre aceste pluginuri, aruncați o linie în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me