Cele mai bune pluginuri pentru portofoliu și galerie WordPress

Dacă sunteți un tip creativ, demonstrarea calității muncii dvs. va fi unul dintre cei mai influenți factori atunci când vine vorba de securizarea muncii. Ca atare, afișarea activității într-un portofoliu elegant este fundamental importantă.


Versiunea implicită a WordPress vă permite să adăugați imagini la postări și pagini, dar aceasta este destul de limitată – dacă sunteți serioși cu privire la atragerea de noi clienți, nu o va reduce. Amintiți-vă: dacă revendicați a fi un individ profesionist, creativ, atunci aveți nevoie de un portofoliu creativ, cu aspect profesional, corect?

Vestea bună: există o mulțime de plugin-uri excelente de portofoliu disponibile pentru WordPress, care vă permit să construiți o vitrină frumoasă pentru munca dvs. Multe dintre ele sunt prietenoase pentru începători și vin cu suficiente opțiuni de personalizare pentru a vă face propriul portofoliu. Astăzi, vreau să vă prezint 20+ din pluginurile mele preferate de portofoliu.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Grila esentiala

Grila esentiala

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Gridul esențial se facturează ca o soluție de construire a rețelei cu toate posibilitățile, cu posibilități nelimitate. Este un plugin WordPress versatil pe care îl puteți utiliza pentru a crea machete de grilaj pentru ziduri, portofolii, galerii, magazine și multe altele.

Afișarea conținutului dvs. ca grilă de zidărie este ușoară. Instalați doar Essential Grid. Pluginul funcționează cu majoritatea tipurilor de conținut – postări, pagini, portofolii și chiar magazinul dvs. WooCommerce. Puteți chiar să vă perfecționați selecția la anumite categorii sau etichete, să definiți prioritatea post-media și să selectați, de asemenea, o dimensiune a imaginii sursă.

După ce ați decis ce conținut doriți să afișați ca grilă, este timpul să personalizați aspectul conținutului dvs. Gridul esențial vine cu o mulțime de skinuri pre-făcute pe care le puteți folosi pentru a face grila de conținut să pară nemaipomenită. Dar puteți utiliza, de asemenea, editorul de piele vizual pentru a face ceva complet personalizat. Fiecare piele are propriul aspect și stilul de acoperire, multe dintre ele fiind animate. După ce ați finalizat crearea capodoperei dvs., este ușor să adăugați grila personalizată în orice postare sau pagină. Pluginul creează un shortcode ușor de utilizat pentru fiecare grilă pe care o creați. Lipiți acest lucru pe orice post relevant, pagină sau zonă widget. Toate rețelele răspund complet și pot fi filtrate de către vizitatori – puteți activa sau dezactiva această opțiune.

Gridul esențial este un plugin WordPress excelent pentru creatorul de grile care adaugă funcții excelente la orice temă WordPress. Cu opțiuni suplimentare pentru machete (în cutie, pe întreaga lățime sau pe ecran complet), compatibilitatea WooCommerce, opțiunile meta personalizate și multe altele, cu siguranță, veți iubi Essential Grid!

2. Galeriile cu gresie JetPack (gratuite)

Galeriile cu gresie JetPack Plugin gratuit pentru WordPress

Dacă preferați o liber plugin pentru afișarea portofoliului dvs. într-un mod atrăgător de priviri, nu căutați mai departe de JetPack. Pluginul de tip all-in-one al WordPress include suportul integrat pentru galeriile cu gresie în stil. Acest lucru face foarte ușor să adăugați galerii pe site-ul dvs. web (poate nu este nevoie de niciun plugin nou dacă îl aveți deja instalat).

Galeriile Jetpack includ câteva stiluri (plăci, pătrate, cercuri), mai multe opțiuni de coloană, lățimi personalizate și o opțiune de vizualizare a unei singure imagini. Portofoliile răspund complet. După ce ați activat caracteristicile galeriei cu gresie Jetpack, inserați galerii simple în postări ca în mod normal – cu excepția faptului că vor fi stilizate (automat) în funcție de setările dvs. Jetpack.

3. Grila

Grid - Plugin de rețea WordPress sensibil

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Gridul este unul dintre cei mai puternici constructori care îți creează propria galerie foto personalizată sau grila de portofoliu (deși o poți folosi pentru a-ți construi blogul, pagina personalului, mărturii și chiar magazinul tău WooCommerce). Cu Grila nu sunteți limitat la un număr set de stiluri – puteți să vă creați de la zero. Utilizați creatorul de piele pentru a alege fonturi personalizate, editați starea de pliere, selectați suporturi, adăugați animații, definiți extrase și redimensionați elemente. Apoi aplicați coafura pe o grilă, zidărie sau un aspect justificat.

Dar asta nu este tot. Gridul include, de asemenea, o previzualizare live ajaxed, acceptă formate de postare personalizate, se integrează cu WPML (pentru traduceri), include rânduri și coloane reglabile și chiar grile de lățime / înălțime completă. În plus, multe formate media sunt acceptate, inclusiv html, Vimeo, Youtube, SoundCloud și, desigur, imagini.

4. Proiectant portofoliu și galerie

Designer de portofoliu și galerie pentru WordPress

Portfolio Designer este o altă opțiune excelentă dacă doriți să vă creați propriul portofoliu sau designul galeriei. Instalați pluginul și utilizați opțiunile incluse pentru a vă construi portofoliul perfect. Alegeți o grilă, zidărie, glisant sau justificați aspectul cu paginarea, încărcați mai mult sau încărcați automat. Adăugați linkuri de titlu, chenare, umbre de cutie și culori personalizate. Alegeți din peste 50 de efecte de imagine și pasare. Proiectarea portofoliului este, de asemenea, pe deplin sensibilă și compatibilă cu traversarea.

5. NextGen Gallery de Imagely

Galerie NextGen de Imagely

Info și descărcareVizualizați Demo

Cu peste un milion de descărcări, NextGen Gallery poate gestiona atât galerii foto simple, cât și nevoi profesionale avansate. În câteva minute, puteți crea albume frumoase. Pluginul poate încărca fotografii în loturi, ajutându-vă să le sortați și să le alocați în grupuri. Lucrând din fila Galerie din tabloul de bord, puteți varia dimensiunea, culoarea, stilul, efectele lightbox, sincronizarea, tranzițiile și gestionați toate setările.

NextGen este receptiv și este compatibil cu majoritatea temelor. Vă permite să editați miniaturi, să importați meta date și să personalizați lightbox. Puteți numerota paginile de album, adăugați text, filigran și link-uri externe la imagini. Nu numai că, puteți proteja parola prin galerii căzând înapoi funcțiile native WordPress.

Pluginul gratuit permite vizitatorilor să vizualizeze imagini ca prezentări de diapozitive și miniaturi, precum și într-un album compact sau extins. Mai mult, diferite pachete premium oferă diferite extensii. Acestea vă ajută să afișați galerii în formate suplimentare, să vândă fotografii online, să permită descărcări digitale, să afișeze liste de prețuri și să ofere cupoane.

6. UberGrid Buildive Grid Responsive

Plugin WordPress UberGrid Responsive Grid Builder

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

UberGrid este unul dintre cele mai bune plugin-uri de portofoliu WordPress pentru a crea o galerie pentru a vă împărtăși și afișa lucrările. Este un plugin extrem de versatil care poate fi utilizat pentru a crea grile pătrate frumoase: puteți utiliza grila pentru a afișa portofoliul, membrii echipei, postările blogului, imagini, siglele clientului și cam orice altceva vă puteți gândi! Pluginul este, de asemenea, compatibil cu WooCommerce, ceea ce înseamnă că vă puteți prezenta produsele într-o grilă elegantă.

Utilizați funcțiile de plugin incluse pentru a crea grile personalizate de tip post, aplicați filtre și chiar adăugați lightbox. UberGrid este, de asemenea, ușor de personalizat. Există 12 machete de celule, stiluri de titlu, etichete, opțiuni de spațiere, borduri, dimensiuni bloc, fonturi, culori și animații.

Rețelele sunt pe deplin sensibile și arată uimitoare. Puteți configura conținutul manual sau pluginul poate trage automat cele mai recente postări, pagini, postări personalizate sau pagini de produse WooCommerce – puteți selecta, de asemenea, anumite categorii pentru includere. De asemenea, designul fiecărei grile este complet personalizabil: puteți seta dimensiuni implicite și specifice ale blocului, puteți selecta stilul și culoarea bordurilor și puteți alege, de asemenea, fața fontului pe care să o utilizați.

Când un vizitator face clic pe un element din grilă, este afișată o casetă de lumină extinsă, care vă permite să furnizați informații suplimentare – puteți adăuga text, imagini, videoclipuri și hărți Google la lightbox. UberGrid este dotat cu funcționalitate încorporată pentru lightbox, dar, dacă doriți ceva mai sofisticat, pluginul poate fi integrat și cu cinci dintre cele mai importante plugin-uri pentru lightbox: PrettyPhoto, JetPack Gallery, Swipebox, iLightbox și FooBox. Pentru vizitatorii care caută informații specifice, ei pot, de asemenea, să filtreze ce categorii doresc să vadă în fiecare grilă.

Puteți adăuga un UberGrid la orice postare sau pagină folosind un cod scurt sau în orice zonă de widget folosind un widget dedicat.

Cel mai bun lucru este că UberGrid nu necesită nicio cunoaștere de codificare pentru a crea și personaliza portofoliul. De asemenea, acceptă Vimeo și Youtube – așadar, dacă munca dvs. este mai bine arătată într-un videoclip, le puteți adăuga cu ușurință în portofoliul dvs..

7. Easy Media Gallery

Easy Media Gallery

Info și descărcare

Easy Media Gallery Pro este, fără îndoială, unul dintre cele mai versatile plugin-uri de portofoliu din jur și vă va stabili doar 24 de dolari – există și un versiunea gratuită a pluginului care include funcționalități mai limitate.

Puteți adăuga imagini, galerii, albume foto, carusele de imagini, videoclipuri, audio și chiar Google Maps într-un portofoliu. Pluginul optimizează imaginile pentru SEO adăugând automat etichete alt și atribute de titlu la imagini. De asemenea, este extrem de versatil, suportând videoclipuri din 15 surse și audio din trei surse.

Easy Media Gallery este ușor de utilizat, permițându-vă să adăugați articole doar cu câteva clicuri. De asemenea, este foarte ușor să personalizați poziționarea, culorile (culori nelimitate disponibile) și să adăugați efecte speciale la articolele din portofoliul dvs. Ca bonus suplimentar, pluginul acceptă zece stiluri diferite de lightbox pentru vizitatorii când fac clic pe un articol din portofoliul dvs. Portofoliile răspund complet și puteți alege să adăugați filtre pentru o navigare mai ușoară.

8. Portofoliul Nimble (gratuit)

Agil

Nimble Portfolio este un plugin de portofoliu gratuit, bogat în caracteristici, pentru utilizatorii WordPress. Pluginul vă permite să adăugați postări, pagini, tipuri de postări personalizate (inclusiv produse WooCommerce), imagini și videoclipuri într-o galerie. Galeriile în sine arată curate și elegante, cu miniaturi circulare care atrag atenția.

Galeriile răspund complet și pot fi filtrate de către vizitatori pentru a ușura găsirea articolelor care le interesează. Puteți selecta numărul de coloane pe care să le includeți, precum și pictograma afișată atunci când un vizitator trece peste un element. Când un vizitator face clic pe una dintre miniaturi, apare o casetă luminoasă pentru a afișa imaginea, video sau fișierul audio extins.

Pluginul Nimble Portfolio poate fi extins prin achiziționarea de suplimente premium. În prezent există șapte disponibile – două piei, patru cutii de lumină și o extensie de trăsături.

9. Grid media

Grid media

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Media Grid este un plugin de portofoliu premium ușor de utilizat, care vă permite să construiți grile frumoase și responsive folosind un constructor intuitiv de grilă vizuală. Puteți adăuga imagini, videoclipuri, audio, produse WooCommerce, text și glisoare de imagine la rețelele dvs. Când vizitatorii trec peste un element, este afișată o suprapunere care oferă informații suplimentare – dacă fac clic pe ea, apare o casetă elegantă, din care puteți adăuga o descriere suplimentară și afișa pictogramele de partajare socială.

Toate rețelele pot fi filtrate de vizitatori pentru a-i ajuta să găsească ceea ce își doresc. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni de personalizare: puteți seta dimensiunea și culoarea bordurii, marja dintre imagini și culoarea suprapunerii. Dacă nu aveți timp pentru a vă personaliza interminabil grila pentru a găsi configurația perfectă, există zece presetări cu un singur clic disponibile. Puteți adăuga grila dvs. în orice pagină, postare, postare personalizată sau widget folosind un cod scurt.

De asemenea, puteți extinde Media Grid adăugând mai multe stiluri de suprapunere achiziționând suplimentul Media Grid Overlay Manager pentru 15 $.

10. Accesați portofoliul

Merge

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Go – Portofoliu responsiv pentru WordPress este un plugin WordPress premium care face ușor să adăugați portofolii minunate și unice pe site-ul dvs. WordPress. Portofoliul Go include patru „stiluri” diferite, toate arată uimitoare cu o serie de suprapuneri, dimensiuni / forme de miniaturi, animații și efecte vizuale..

Poate că v-ați îndrăgostit de o temă care nu include un tip de post personalizat de portofoliu sau poate că portofoliul dvs. actual nu are suficiente opțiuni. Ei bine, cu ajutorul pluginului WordPress – portofoliu responsiv, puteți adăuga portofolii frumoase și responsive pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul funcționează cu orice tip de postare personalizat sau blogul dvs. pentru a vă oferi opțiunile de proiectare și adăugare a propriilor portofolii personalizate la orice postare sau pagină. Instalați pluginul și începeți să adăugați media!

Go – Portofoliu responsiv Pentru WordPress funcționează cu imagini, videoclipuri și chiar fișiere audio, astfel încât să puteți crea un portofoliu care să răspundă nevoilor dvs. În plus, pluginul include o mulțime de opțiuni excelente de personalizare. Utilizatorii au un număr nelimitat de culori din care să aleagă, peste 600 de fonturi Google, plus că pot alege dimensiunea și distanțarea fiecărui articol pentru a obține grila doar pe gustul dvs. – puteți seta, de asemenea, dacă grilele dvs. sunt filtrabile. Alegeți dintre 4 piei de culoare unice, adăugați spațiul dvs. personalizat de intrare (vertical și orizontal), alegeți o structură în stil grilă sau carusel, personalizați miniaturile și multe altele. Pluginul este chiar compatibil cu WooCommerce, deci puteți adăuga portofolii pentru produsele și serviciile dvs. pe site-ul dvs., dacă doriți.

Puteți adăuga oricâte grile doriți pe site-ul dvs. web, care se realizează prin adăugarea unui cod scurt la postarea, pagina sau widget-ul relevant..

11. Galeria Envira

Envira Gallery Lightbox

Info și descărcare

Desigur, nu putem uita EnviraGallery. Acest plugin este încă o opțiune excelentă pentru adăugarea de galerii de imagini responsive pe site-ul dvs. WordPress. Nu am făcut o recenzie completă EnviraGallery nu demult, ci doar pentru a atinge punctele înalte acest plugin include suport pentru lightbox, marje personalizate, decupare de imagini, opțiuni pentru galeria mobilă, miniaturi personalizate, suport pentru clase de galerie personalizate (excelent pentru dezvoltatori) și multe altele . În plus, există o mulțime de suplimente pentru orice altă funcție de care aveți nevoie, cum ar fi integrarea Pinterest, etichete, prezentări de diapozitive, skins, asistență pe ecran complet și multe altele.

12. Grid FX

Grid FX

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu patru skinuri unice, Grid FX este un plugin de portofoliu extrem de versatil. Vă permite să plasați imagini, videoclipuri, audio, postări pe blog și produse WooCommerce în grile elegante, galerii în stil Pinterest și carusele de imagine.

Personalizarea este King cu acest plugin, cu peste 80 de opțiuni de styling diferite. Puteți alege dintr-o serie de skinuri, fundaluri pentru lightbox, animații de titlu, culori și butoane. Puteți seta, de asemenea, câte articole vor apărea în portofoliu, dimensiunea fiecărui articol și numărul de coloane.

Pentru a îmbunătăți navigarea, vizitatorii pot filtra rețelele pentru a găsi ceea ce caută. Adăugarea unui portofoliu pe site-ul dvs. WordPress este la fel de ușoară precum inserarea unui cod scurt în orice post, pagină sau zonă de widget.

13. FooGallery (gratuit)

FooGallery

Dacă sunteți familiarizați cu crearea unei postări în WordPress, veți găsi cu ușurință crearea unei galerii cu Foo Gallery. Acesta adaugă un buton editorului de post pe care trebuie să faceți clic pentru a crea o galerie. Biblioteca media încorporată ajută la gestionarea imaginilor. Pluginul vă permite să trageți și să fixați imagini și să le aranjați în orice ordine. Instrumentul de importare NextGen Gallery facilitează importul galeriilor și albumelor.

Lucrând cu shortcodes, puteți afișa o galerie oriunde pe site-ul dvs. În câteva minute, veți avea încărcare rapidă de galerii responsive, precum și miniaturi clare. Există posibilitatea de a alege șabloane de galerie încorporate, dar puteți alege, de asemenea, să modelați atât galeriile cât și albumele cu CSS. Pentru a accesa albume încorporate, trebuie să activați o extensie. Un lightbox decent se află pe lista de caracteristici a pluginului gratuit. Ceea ce este drăguț în urma pluginului este că se bazează pe un cadru de extensie. Acest lucru îl face atât ușor, cât și prietenos pentru dezvoltatori.

Cu toate acestea, pentru multe funcții suplimentare, cum ar fi adăugarea de videoclipuri, va trebui să achiziționați extensii premium. Caracteristicile Pro includ, de asemenea, efecte frumoase de transfer, defilare infinită și paginație avansată.

14. Portofoliu de conținut personalizat (gratuit)

Portofoliu de conținut personalizat

Portofoliul de conținut personalizat a fost creat având în vedere mai mult decât doar portofolii și galerii. Designul permite utilizatorilor o opțiune de a schimba teme fără a pierde conținut. Orice dezvoltator poate construi o temă și pe acest plugin.

Lucrul cu pluginul este la fel de ușor precum crearea de noi postări sau pagini. Pur și simplu creați proiecte individuale pentru portofoliul dvs., apoi marcați-le și clasificați-le. Puteți adăuga detalii ale proiectului, cum ar fi imagine, URL și descriere, puteți personaliza permalinkuri de portofoliu și puteți face orice proiect lipicios. Dacă combinați pluginul cu un plugin de gestionare a rolurilor, puteți permite altora să gestioneze portofolii pe site-ul dvs. web. Și, dacă tema dvs. o permite, puteți avea și formate audio și video.

15. Galerie foto de Supsystic (gratuit)

Galerie foto de Supsystic

Galerie foto de Supsystic oferă atât versiuni gratuite, cât și pro, pentru a afișa orice număr de portofolii și galerii. Cu versiunea gratuită, veți putea crea galerii foto responsive și le puteți eticheta cu link-uri, pictograme și subtitrări HTML. Puteți opta pentru a adăuga un filigran la imagini pentru a le proteja.

Cu acest plugin, site-ul dvs. web poate sporte galerii cu lățime completă și poate utiliza o serie de machete, design, polaroid și efecte de stil. Veți putea importa imagini din rețeaua de socializare în galeria dvs..

O serie de efecte de tranziție sunt disponibile, iar utilizatorii pot accesa rapid imagini prin intermediul imaginilor în miniatură. Codurile rapide vă permit să adăugați galerii oriunde pe WordPress. Gestionarea imaginilor devine ușoară cu acest plugin, deoarece acceptă încărcarea și publicarea în vrac.

Adăugarea de categorii și paginarea în galeria dvs. este posibilă numai cu versiune pro. Această versiune vă permite, de asemenea, să includeți videoclipuri în galeria dvs..

16. Galeria de imagini Final Tiles (Gratuit)

Placi finale

Galeria de imagini Final Tiles este un plugin ideal pentru afișarea albumelor de fotografii, a produselor expuse sau a expune fotografii. Utilizează machete de grilă flexibile, permițându-vă să amestecați imagini de peisaj și portret de toate dimensiunile. Puteți avea o galerie foto de tip Pinterest sau o galerie de gresie și puteți include videoclipuri.

Folosind un algoritm special, pluginul păstrează dimensiunile imaginii originale în măsura posibilului. Mai mult decât atât, pluginul este receptiv, permițând și o animație lină și pe dispozitivele mobile.

Pluginul acceptă partajarea pe social media. Cu versiune pro este posibil să filtrați imagini, să adăugați categorii și să alegeți dintre șapte casete luminoase. Efectele pasive asupra legendelor și imaginilor, efectele de încărcare a imaginilor și suportul WooCommerce fac parte, de asemenea, din funcțiile premium.

17. Galeria video

Galerie video

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pentru a transmite conținut de pe YouTube, playlisturi, Vimeo sau LiveDash, Galeria video este pluginul ales. Puteți crea o galerie care transmite fluxuri din mai multe galerii și puteți amesteca și potrivi videoclipuri din mai multe fluxuri într-o singură galerie. Pluginul este pregătit pentru retină, asigurând o calitate accentuată a imaginii.

După ce conectați videoclipurile din galerie, utilizatorii pot selecta dintr-o listă de redare. Videoclipurile pot fi setate în mod convenabil pentru a relua locul în care utilizatorul a plecat. Miniaturile video apar pe canalele de socializare. Pentru a crea copii de siguranță ale galeriei dvs., pur și simplu exportați baza de date. Analytics vă ajută să urmăriți vizualizările utilizatorilor, utile în special pentru canalele educaționale.

18. Modula Grid Gallery (Gratuit)

Modula

Ambele versiuni gratuite și plătite ale Modula Grid Gallery ajută la crearea de galerii elegante în stiluri de grilă complexe, cu margini personalizate. Tot ce trebuie să faceți este să specificați înălțimea și lățimea maximă, iar vrăjitorul Modula comandă imaginile astfel încât să arate excelent. Puteți adăuga subtitrări personalizate pentru imagini și filtre individuale pentru a permite utilizatorilor să sorteze galeria dvs. după etichete. Ecranul poate fi variat folosind 6 lightbox diferite și 12 efecte diferite de transfer.

Deși nu este la fel de bogat în funcții ca unele pluginuri din această listă, Modula este mai mult decât adecvat pentru majoritatea site-urilor web. Pluginul are o interfață bine proiectată, ușor de utilizat. Vă permite să creați o galerie de fotografii filtrabile și să genereze shortcodes care vă ajută să le adăugați oriunde pe site-ul dvs. Puteți adăuga mai multe galerii folosind mai multe shortcodes. Și, mai mult, funcția de partajare socială încorporată facilitează partajarea imaginilor pe rețelele de socializare.

19. Grila portativă cu portofoliu cub

Portofoliu cub

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă un site web este aglomerat și neorganizat, acesta poate îngreuna vizitatorul să găsească ceea ce caută. Când se va întâmpla acest lucru, nu vor rămâne prea mult timp – o oportunitate pierdută. Pluginul Cube Portfolio vă permite să organizați fiecare aspect al site-ului dvs. în rețele elegante, ceea ce face o navigare mult mai ușoară.

Portofoliul Cube vă permite să adăugați postări / pagini, galerie de imagini, portofoliu, membri ai echipei, videoclipuri, proiecte și chiar produse WooCommerce într-o grilă frumoasă și receptivă. Pluginul vine cu șase șabloane: există trei pentru tipuri de conținut specializate (postări pe blog, întâlniți echipa și proiecte suculente) și trei șabloane de design vizual (zidărie, lightbox și fullbox). Fiecare șablon arată uimitor și vine cu animații CSS3 frumoase și netede – există 10 animații în grilă și 11 animații din titluri. Puteți adăuga un număr nelimitat de articole la fiecare grilă, care poate fi previzualizată în timp real folosind butonul constructor viu. Fiecare șablon este, de asemenea, complet personalizabil și vine cu peste 20 de opțiuni diferite.

20. Zoomfolio

ZoomFolio - plugin de portofoliu WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ZoomFolio este un plugin minunat de WordPress de gestionare a portofoliului, care face foarte ușor să adăugați portofolii create, personalizate și unice pe un site web WordPress. De fapt, acesta este un plugin atât de grozav pe care l-am recomandat în postarea noastră pe blog despre cum să creăm un portofoliu online.

Modul în care funcționează Zoomfolio este adăugarea unui tip de post personalizat de portofoliu la instalarea dvs. WordPress. În acest fel, puteți introduce coduri scurte de portofoliu oriunde în tema dvs. și să le puteți trage postări din noul portofoliu. Personalizarea portofoliilor este la fel de ușoară ca adăugarea lor, sin pluginul este livrat cu un generator de coduri scurte pentru a vă facilita introducerea de fiecare dată a unui portofoliu perfect..

Există tone de opțiuni pentru a crea portofoliul dorit folosind Zoomfolio. Puteți crea o galerie foto de bază, o galerie media sau un portofoliu de tip ecran complet (sau „perete”). Sau puteți crea și construi o grilă curată de logo-uri ale clienților, o grilă de postări recente instantanee, o secțiune cu mărturii ale clienților, sau altceva. Unele dintre alte caracteristici minunate includ suport pentru acordeon, opțiuni de text, înclinare în sus, paginare și multe altele.

21. Grila de imagine justificată

Grila de imagine justificată

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Grila de imagine justificată este un plugin WordPress premium care face ușor să adăugați galerii superbe de imagini justificate la fel ca Google și Flickr pe site-ul dvs. WordPress. Instalați pluginul, adăugați fotografiile și începeți să creați galerii personalizate!

Dacă sunteți fotograf, designer sau artist cu multe imagini pentru a partaja grila de imagini justificate este o modalitate excelentă de a face doar asta. Galeriile WordPress implicite sunt plictisitoare și nimic special, însă cu acest plugin puteți crea galerii de imagine personalizate pentru a le adăuga în orice post, pagină sau zonă de widget. Creați-vă galeria și introduceți codul scurt – este atât de ușor.

O caracteristică excelentă a acestui plugin este capacitatea de a trage imagini din 7 surse diferite. Puteți utiliza imagini din galeria dvs. media de pe WordPress, imaginile din cele mai recente postări, imagini din fluxul dvs. RSS, capturați imagini din galeria NextGEN sau puteți trage imagini din conturile de social media (Flickr, Facebook sau Instagram). În acest fel, cititorii dvs. nu ratează niciodată o imagine indiferent de locul în care ați încărcat-o inițial.

Grila de imagini justificată include, de asemenea, peste 250 de opțiuni de setare a galeriei, inclusiv 20 de machete de grilă diferite, 7 cutii de lumină, opțiuni de culoare personalizate, defilare infinită sau încărcare mai mult, rații de aspect personalizate, filtre de galerie, efecte de animație de imagini, miniaturi și multe altele.

Gânduri finale

Dacă activitatea dvs. anterioară este un factor influent în asigurarea de noi clienți, afișarea activității într-un portofoliu este o necesitate absolută. Amintiți-vă: modul în care vă afișați lucrarea va spune aproape la fel de mult despre dvs., așa că arătați-o cu mândrie – există o mulțime de plugin-uri excelente de portofoliu WordPress, așa că nu aveți nicio scuză pentru un portofoliu cu aspect neplăcut..

Sau, dacă plugin-urile nu sunt lucrul tău, aruncă o privire la celălalt nostru subiect al celor mai bune teme WordPress din portofoliu. Există tone de opțiuni grozave pentru dvs.!

Există module minunate de portofoliu din care am ratat această listă? Anunță-mă în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me