20+ Cel mai bun formular de contact 7 Extensii și suplimente

S-a vorbit mult despre formularul de contact 7, dar sunt și mai multe de spus. De exemplu, știați că există sute de extensii uimitoare de Formular de contact 7? Oh da, formularul de contact 7 are Oh, păi add-on-uri frumoase. Vorbim despre extensii puternice pentru a vă supraîncărca formularele în toate modurile interesante.


Veți fi de acord cu Formularul de contact 7 este destul de popularul plugin pentru formularul de contact, cu peste 5 milioane de utilizatori activi. O folosesc singură, dar până a doua zi nu am știut că există aceste extensii. Se dovedește că pot să-mi transform formele, după cum doresc și asta este interesant. Stai, simte că uit ceva important. Oh da, Formularul de contact 7 este absolut gratuit.

Dacă utilizați Formularul de contact 7, bine ați venit la marea dezvăluire. Dacă utilizați un plugin de formular de contact diferit, vă vedem în caseta de comentarii. Spunem acest lucru pentru că ne-ar plăcea ideea dvs. cu privire la cele mai bune module de contact – atât gratuite, cât și premium. Aveți o extensie preferată Formular de contact 7? Imparte și asta. Întotdeauna așteptăm feedback-ul dvs..

Din cale-afară, hai să săpăm.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Drop Uploader Premium File Upload Add-on pentru CF7

Glisați și fixați Uploader de fișiere pentru CF7

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Când creați un formular, există o mulțime de motive pentru care ați putea dori să permiteți utilizatorilor să încarce un atașament. Indiferent dacă doriți să adăugați o opțiune pentru a încărca un CV pentru o anchetă de locuri de muncă, fotografii pentru un concurs sau jurnalele de eroare pentru a primi asistență sau altceva Drop Uploader pentru CF7 este cea mai bună opțiune. Acest plugin ușor de utilizat face ca toate formele dvs. să fie mai utile!

Adăugați mai multe câmpuri de încărcare, setați o limită la numărul de fișiere încărcate, adăugați o dimensiune maximă de fișiere și chiar restricționați tipul de fișier (consultați Drop Uploader în acțiune pentru a vedea pentru tine însuți). De asemenea, puteți selecta opțiunea de a afișa o miniatură a fișierului (excelent pentru imagini) și puteți activa drag & drop sau răsfoiți pentru a selecta un fișier pentru încărcare.

Cel mai bun dintre toate puteți conecta Drop Uploader la contul dvs. Dropbox. Așa cum utilizatorii trimit fișiere, le primiți direct într-o anumită subfolder. Și puteți activa notificările pentru a vă trimite fișierul atașat încărcat direct, un link către fișier sau ambele. Ești îngrijorat de GDPR? Utilizați opțiunea de ștergere a fișierelor vechi a Uploader-ului pentru a șterge automat fișierele după un număr stabilit de zile.

În ceea ce privește stilul, Drop Uploader include opțiuni de culoare personalizabile pentru borduri (plus grosimea marginilor), hovers, bare de progres, titluri și pictograme. Alte caracteristici includ compatibilitatea crossbrowser, încărcarea AJAX, asistența de localizare și traduceri multiple incluse (engleză, spaniolă, franceză, italiană, germană, rusă și ucraineană).

2. Formular de contact 7 Honeypot Free Plugin

Formular de contact 7 Extensie Honeypot

Conectați această extensie Honeypot la Formularul de contact 7 și aveți un dispozitiv de protecție anti-spam ca niciun altul. Din nou, nu captcha, așa da! Cine a inventat oricum captcha? Funcțiile pluginului sunt precum WPBruiser, dar nu trebuie să instalați două pluginuri. Dar aceasta nu este partea suculentă; această extensie Formularul de contact 7 joacă un rol și execută minunat acest rol.

Bots spam-urile completează toate câmpurile formulare, deoarece sunt codificate pentru a face acest lucru. Vor accepta formularele dvs. de contact 7 și le vor scăpa sarcina utilă – șiruri nesfârșite de link-uri nedorite și groaznice, care sunt la fel de toxice pentru blogul dvs. ca putregaiul linkurilor (motiv pentru care ar trebui să remediați legăturile stricate). Oamenii, pe de altă parte, completează doar câmpurile de formular vizibile.

Cu poveste lungă, roboții spam-uri declansează câmpuri de forme care nu sunt văzute de vizitatorii umani care invalidează formularul la fața locului. Aceasta înseamnă că roboții de spam sunt eradicați cu mult înainte de a intra pe site-ul dvs..

3. Extensie Premium Formular de contact WPBruiser 7 Premium

Extensia formularului de contact WPBruiser 7

Da, există o extensie de Formular de contact 7 cunoscută sub numele de Formular de contact 7. Da, și există la WPBruiser. Dacă trăiești sub o piatră, WPBruiser vă permite să încetați spamul pe blogul dvs. fără imagini captchare enervante. De asemenea, folosesc WPBruiser și cred personal că este unul dintre cele mai bune pluginuri antispam. Instalați pluginul și jucați-vă.

Fost cunoscut sub numele de Goodbye Captcha, WPBruiser este pluginul gratuit gratuit de spam. Lucrurile încep să se încingă cu această extensie. Vă permite să adăugați abilitatea de asasinat prin spam a WPBruiser la formularele dvs. de contact 7. Ușor de instalat și configurat.

Notă – va trebui să instalați WPBruiser pentru a utiliza această extensie.

4. Formular de contact 7 Free PayPal & Stripe Add-on

Formular de contact 7 PayPal gratuit și adaos de bandă

Formularul dvs. de contact nu necesită doar colectarea informațiilor despre clienți. Haideți, puteți face mult mai mult ca să transformați formularele în pagini de verificare în cazul în care aveți nevoie să vindeți o temă sau un eBook de top-vânzare. În orice caz, acesta este doar unul dintre numeroasele moduri prin care puteți utiliza suplimentul PayPal Formular de contact 7.

Dacă sunteți cel mai puțin interesat, acest plugin este livrat cu câteva caracteristici minuscule, cum ar fi posibilitatea de a seta numele articolului, prețul și SKU / ID, suport pentru toate cele 25 de valute PayPal, 18 limbi și redirecții auto. Nu ai auzit totul; există o versiune PRO cu mai multe funcții.

Vânzarea prin PayPal folosind Formularul de contact 7 este la doar câteva clicuri distanță cu această extensie.

5. Plugin de contact Moana Formular 7 Builder Premium

Moana Contact Formular 7 Builder Premium Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Personalizați și construiți formulare cu formularul de contact 7 și extensia de constructor Moana. Moana face posibilă utilizarea constructorului de pagini WPBakery pentru a vă crea formularele. Modificați cu ușurință aspectul formularelor dvs. cu puterea de a trage și arunca! Adăugați coloane, câmpuri noi și multe altele fără a fi nevoie să faceți cod.

6. Formularul de contact 7 Extensia MailChimp

Formular de contact 7 Extensie MailChimp

Sa-l uram bun venit pe Renzo Johnson, tipul care ne-a adus Formularul de Contact 7 Extensia MailChimp, care – dacă vă întrebați – oferă eforturilor dvs. de construire a listei un mega impuls. Pe lângă culegerea informațiilor de la cititori, puteți obține utilizatorii să se aboneze la orice listă predeterminată MailChimp automat.

Această extensie Formular de contact 7 MailChimp este ușor de utilizat, acceptă mai multe liste de corespondență și are câmpuri personalizate, o casetă de selectare a opțiunii la sfârșitul fiecărui formular și opțiuni de abonare opt sau în două. Această extensie este actualizată regulat și necesită mai puțin de 2 minute pentru configurare.

7. Formular de contact 7 Extensie Premium Mesaj

Formular de contact 7 Extensie Premium Mesaj

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Faceți ca formularele dvs. de contact 7 să pară mai profesioniste prin adăugarea de pop-up-uri de validare și succes. Astfel, utilizatorii știu ce informații de adăugare sunt necesare sau dacă formularul lor a fost trimis. Pluginul include 10 scheme de culori prestabilite, toate responsive.

8. Formular de contact 7 Calculator de costuri suplimentar suplimentar

Formular de contact 7 Calculator de costuri suplimentar Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Oferiți un serviciu personalizat? Poate design web? Una de îmbrăcăminte amabilă? Planuri de arhitectură? Recenzie de afaceri? Sau o altă ofertă personalizată? Calculatorul de formular 7 de contact este un plugin simplu care adaugă opțiunile de estimare a costurilor și estimării costurilor.

Adăugați casete de preț, butoane radio, meniuri derulante sau glisiere de cost. Puteți crea chiar câmpuri fiscale pentru a estima impozitele locale sau TVA. Apoi creați câmpuri totale pentru a adăuga selecțiile. Aceasta este o modalitate excelentă de a avea o imagine mai exactă a ceea ce are nevoie de un client și de a primi un preț rapid și simplu.

9. Formular de contact 7 Formulare multistep

Extensie Formulare de contact 7 Formare multistep

Experiența utilizatorului necesită să creăm forme scurte care să capteze informații în timp ce interesul cititorului durează. Formele lungi sunt un no-go. Nu Nu. Nah. De ce asta? Sunt obositoare de completat pentru că – în lumea de azi, care are timpul oricum?

Ce să faceți dacă aveți nevoie să colectați mai multe informații? Poate că aveți nevoie de vizitatori pentru a completa un sondaj care depășește doar informațiile personale. Cum îl mențineți pe cititor suficient de interesat pentru a vă completa formularele mai lungi? Există un truc psihologic pe care îl poți juca în avantajul tău, cu maximă ușurință și beneficii enorme.

Trucul constă în împărțirea formularelor desenate în mai multe părți, ceea ce face exact această extensie de formular în mai multe etape. Puteți adăuga chiar și un buton „anterior” la fiecare pas pentru a adăuga la navigare. Este ușor de integrat cu Formularul de contact 7, ar trebui să creezi forme lungi, dar antrenante în cel mai scurt timp.

10. Formular de contact Extensie Pro 7 în mai multe etape Pro Form

Extensie Pro 7 în mai multe etape Formular de contact

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Creați un formular pas cu pas cu Formularul de contact 7 și suplimentul Multi-Step Pro. La fel ca pluginul gratuit pe care tocmai l-am menționat, puteți utiliza Multi-Step Pro pentru a vă face formularele mai intuitive. Este o modalitate excelentă de a face formularele complexe mai ușor de gestionat pentru utilizatori.

Atunci de ce să alegi Pro? Datorită caracteristicilor adăugate pentru orientarea verticală sau orizontală, validarea pasului, confirmați ultimul pas, stilul personalizat (culori, fundaluri și text) și multe altele. În plus, pluginul este plin de răspuns, este compatibil cu browserul și funcționează excelent cu orice temă WordPress.

11. Formular de contact 7 Skins gratuit Add-on

Formular de contact 7 Skins gratuit Add-on

De unul singur, Formularul de contact 7 lipsește în departamentul de aspecte. Împerechează-l însă cu extensia Skins Formular de contact 7 și ai un câștigător absolut. Dacă știți că codul nu are nicio importanță; puteți construi forme frumoase cu ușurință folosind o gamă largă de șabloane și stiluri.

Această extensie are un impact destul de bun în termeni de utilizare. Pluginul vă ajută să creați o gamă largă de forme simple și complexe folosind o colecție de șabloane pre-construite pe care le puteți personaliza pentru conținutul inimii voastre. Această extensie vine cu o listă suplimentară de suplimente pe care le puteți utiliza pentru a adăuga mai multe funcții la formularele dvs..

12. Formularul de contact 7 ReCaptcha v2 Add-on gratuit

Formular de contact 7 reCaptcha v2 Add-on gratuit

Inițial Formularul de contact 7 a inclus suportul integrat pentru reCaptcha, însă de la lansarea versiunii 5.1 această funcție a fost abandonată. Dar nu vă faceți griji – este ușor să o adăugați înapoi cu extensia gratuită reCaptcha v2. Acest plugin simplu adaugă din nou eticheta „recaptcha”, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință câmpul în formularele dvs..

13. Formular de contact avansat 7 Extensie DB

Formular avansat de contact 7 Extensie DB

Printre avantajele cele mai evidente ale stocării trimiterilor de formular în baza de date WordPress se numără stocarea centralizată a datelor și niciodată să nu verificați vreo duzină de e-mailuri pentru a identifica potențialele și ce nu. Formularul de contact avansat 7 DB face incredibil de ușor să stocați datele formularului în baza de date WordPress și să le afișați la fel în interiorul administratorului WordPress sau pe site-ul dvs. utilizând shortcodes.

Dacă aveți mai multe formulare pe site-ul dvs., nu vă faceți griji, această extensie are un meniu derulant filtru, astfel încât să puteți selecta fiecare formular independent. În plus, este compatibil cu mai multe site-uri. În plus, puteți exporta trimiterile (toate sau rezultatele filtrate) printr-o serie de metode, inclusiv CSV, Excel și PDF.

14. Raportul de planificare pentru suplimentul Advanced Advanced CF7 DB Premium

Planificați raportul pentru complexul Advanced Advanced CF7 DB Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Construind ultimul plugin, dacă adăugați suplimentul Raportul de planificare, puteți configura rapoarte zilnice, săptămânale, lunare sau anuale pentru Formularul de contact avansat 7 DB. Această extensie premium este o opțiune excelentă pentru companii și persoane ocupate, deoarece vă poate economisi tone de timp. Alegeți orice formular de anchetă, creați evenimente pentru a declanșa raportarea, selectați coloane de date și adăugați filtre avansate.

Alte caracteristici de plugin includ tipul de fișier export (CSV, XLS sau EXCEL), setări de e-mail (de la, de la și mesaj), programarea mai multor evenimente și compatibilitate GDPR (Pur și simplu setați programul pentru a șterge înregistrările). Dacă utilizați Formularul de contact avansat 7 DB, atunci suplimentul Raport de programare este indispensabil.

15. Extensia de redirecționare a formularului de contact 7

Formular de contact 7 Extensie de redirecționare

Formularul de contact 7 vă permite să creați un mesaj simplu care este afișat de fiecare dată când utilizatorul trimite un formular. Deși acest lucru este bun, puteți obține mult mai multe cu pagini complete dedicate care contribuie direct la linia de jos.

Poate că puteți redirecționa vizitatorul către o pagină „Mulțumesc” care este îndreptată spre afirmarea conștientizării mărcii. Poate că puteți trimite utilizatorul către o pagină de vânzări, un produs de vânzare de top sau o bucată populară de conținut. Puteți redirecționa cititorii dvs. către orice pagină doriți, care depinde de dvs. Trebuie doar să instalați extensia gratuită de redirecționare a formularului de contact 7 pentru a vă gestiona redirecțiile. Pluginul este ușor de instalat și de utilizat.

16. Proiectarea materialului pentru formularul de contact 7 Plugin gratuit

Proiectarea materialului pentru formularul de contact 7 Plugin gratuit

Oferiți formularului de contact 7 un aspect nou cu extensia Material Design. Acest plugin gratuit include o tonă de coduri scurte ușor de utilizat pe care le puteți înfășura în câmpurile dvs. Formular de contact obișnuite pentru a adăuga stil de design de material. Pluginul include o temă principală ușoară și întunecată, câmpuri în box și contur, buton de trimitere, reCaptcha și multe altele.

17. Câmpuri condiționale pentru formularul de contact 7

Câmpuri condiționale pentru formularul de contact 7

Adăugați câmpuri condiționale complexe în formularele dvs. de contact cu această extensie gratuită. Nu sunteți sigur care sunt exact câmpurile condiționale? Nicio problemă – ele sunt în esență opțiuni, dacă nu. De exemplu, dacă oferiți suport pentru șabloane web gratuite, poate doriți să construiți o condiție în care utilizatorul să poată selecta un CMS, atunci dacă Alege WordPress, poate alege o temă și, în final, pe temă, alege un număr de versiune. Astfel pot alege cea mai exactă opțiune pentru un câmp.

Cu câmpuri condiționale pentru formularul de contact 7, puteți crea grupuri de câmpuri personalizate și puteți crea (ați ghicit) condiții avansate. Adăugați toate dacă sunt egale, dacă nu sunt egale, și – precum și toate variațiile.

18. Formularul de contact 7 – Integrare Premium Salesforce CRM

Formular de contact 7 - Integrare Premium Salesforce CRM

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Salesforce este unul dintre principalii manageri de relații cu clienții. Și este ușor de văzut de ce – platforma inovatoare vă permite să vedeți și să gestionați pâlnia de vânzări de la început până la sfârșit. Și cu ajutorul pluginului CF7 Salesforce Integration puteți urma, de asemenea, oportunități din momentul în care vă utilizează formularele.

Trebuie doar să utilizați opțiuni încorporate pentru a asocia câmpurile Formularul de contact 7 cu câmpurile Salesforce. Odată configurat, puteți utiliza această extensie pentru a adăuga automat contacte, cazuri și oportunități generate de formularele trimise în contul dvs. Salesforce.

19. Formularul de contact 7 Google Analytics Free Add-on

Formularul de contact 7 Google Analytics Add-on gratuit

Fiecare site web ar trebui să utilizeze Google Analytics pentru a înțelege traficul site-ului. Dar, de asemenea, puteți profita de opțiunile de urmărire a evenimentelor încorporate Google Analytics pentru a vedea dacă un mod vizitatorii utilizează formularele dvs. Cu suplimentul Google Formular de contact 7 Google Analytics creați o categorie de evenimente „Formular de contact”, acțiune eveniment „Formular de contact 7” și apoi etichete de evenimente bazate pe numele formularului (cum ar fi „Formular de contact” sau „Citat de serviciu”).

Prin configurarea pluginului, veți putea vedea trimiterile nevalide, activitatea de spam, trimiterile trimise sau eșuate cu succes și mai mult în funcție de setările selectate. De asemenea, funcționează excelent dacă configurați și Managerul de etichete Google pentru WordPress.

20. Formular de contact 7 Extensie gratuită de text dinamic

Formular de contact 7 Extensie de text dinamică gratuită

Adăugați câmpuri pre-populare în formularul de contact cu extensia gratuită de text dinamic. Cu acest plugin puteți adăuga câmpuri de completare automată pentru URL, Postare informații (ID, titlu sau slug), Număr produs, Informații despre utilizator, etc. Puteți chiar să creați propriile scurtături personalizate pentru a returna orice valoare la care aveți acces..

Pur și simplu instalați și activați pluginul pentru a începe să utilizați extensia de text dinamic. Pluginul adaugă noi tipuri de etichete: câmpuri de text dinamice și câmp dinamic ascuns. Selectați generatorul de etichete și setați opțiunile pentru câmpul necesar, numele etichetei, valoarea dinamică, precum și ID-ul și / sau atributul clasei. Apoi introduceți eticheta când ați terminat.

21. Formular de contact 7 Adăugare gratuită pentru validare personalizată

Formular de contact 7 Complement gratuit de validare personalizată

Utilizatorii dvs. nu trebuie să completeze un formular întreg și să nu apese pe butonul „Trimite” doar pentru a afla unele informații pe care le-au furnizat nu sunt valide. În ceea ce privește experiența utilizatorului, puteți vedea cum vă avantajează dacă cititorul poate spune că informațiile pe care urmează să le trimită nu sunt valide. Acest lucru oferă vizitatorilor șansa de a edita trimiterile lor în loc de a merge înainte și înapoi.

Formularul de contact 7 Plugin WordPress gratuit de validare personalizată vă permite să adăugați mesaje de eroare personalizate. Alegeți ce ar trebui să citească erorile dvs. pentru câmpurile dvs. – inclusiv text, e-mail, număr de telefon, url, butoane radio și multe altele. Această extensie Formular de contact 7 este ușor de instalat și funcționează cu mai multe formulare.

Cuvinte finale

Formularul de contact 7 este iubit de mulți utilizatori WordPress. Acesta vă oferă o soluție simplă, dar eficientă de formular de contact WordPress, care este cu o reducere peste medie. Cu extensiile adăugate, este evident că puteți obține mult mai multe eforturi reduse. Tu ce crezi?

Care este pluginul dvs. preferat pentru formularul de contact WordPress? Dacă sunteți doar despre Formularul de contact 7, care sunteți extensiile preferate? Wow us în secțiunea de comentarii. Noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me