20 beste WordPress-temaer med Bootstrap

Som mange av dere kanskje er klar over, Støvelhempe er et gratis front-end rammeverk som består av verktøy for å lage nettsteder og webapplikasjoner. Den inneholder HTML- og CSS-baserte designmaler for typografi, skjemaer, knapper, navigasjon og andre grensesnittkomponenter, i tillegg til valgfrie JavaScript-utvidelser for navigasjon, glidebryter, overganger, bla-spion, faner, varsler og mye mer.


Bootstrap ble opprinnelig utviklet av Mark Otto (@mdo) og Jacob Thornton (@fett) på Twitter som et rammeverk for å oppmuntre til konsistens på tvers av interne verktøy. Nå er det åpne kilder og er det mest populære GitHub-utviklingsprosjektet. Twitter’s er ikke lenger tilknyttet Bootstrap siden oppdateringen til versjon 2.0.

Bruken av Bootstrap blant nettsteder har vokst eksponentielt siden oppstartens dager, og per dato bruker over millioner nettsteder det, noe som gjør Bootstrap til det mest populære grensesnittet. Nettdesignere vet hvor verdifull Bootstrap-teknologi hjelper med å lage iøynefallende, men likevel responsive nettsteder basert på HTML, CSS og utvidelsene av JavaScript. Bootstrap gjør nettutviklingen foran og raskere og smertefri.

WP Bootstrap 4 er det ideelle starttemaet for WordPress-bloggere. Versjon 4.0 er den nyeste versjonen og bruker et kraftig mobil-første flexbox-nett for å bygge oppsett i alle former og størrelser. Den er rask, lett og har full Bootstrap 4-integrasjon. Dette betyr også at dette temaet er mobil responsivt og optimalisert for SEO-standarder. På toppen av det har temaet hatt en grundig revisjon utført av WP.org-teamet for å sikre topp kvalitet.

Jeg er en stor fan av dette rammeverket. Og jeg håper at du også kan finne det nyttig i kombinasjon med WordPress eller annen blogging eller CMS-plattform. Jeg har sett på kvaliteten på designen, utformingen, variasjonen og ytelsen til temaene før jeg la den til denne listen. Jeg er sikker på at dette er de beste Bootstrap WordPress-temaene som kan ta nettstedet ditt til neste nivå.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Softwarepro

Softwarepro WordPress Theme

Softwarepro er en høy ytelse og innovativt, teknisk kunnskapsrikt og fantasifullt, intuitivt og svært responsivt WordPress-tema for programvarelandingsside. Det er et fleksibelt rammeverk for sømløs utvikling av effektive, lette og hurtiglastede nettsteder som spenner over en rekke moderne arketyper og bruksområder.

Dette temaet er bygget på en elegant og lett modulær design basert på Bootstrap. Det gjør det ideelt for høye trafikkbruk, og oversetter til minimerte serverbelastninger overalt. Softwarepro er perfekt for webansvarlige som trenger et nettsted for destinasjonssider som effektivt kan kanalisere trafikken generert av kupongmarkedsføringskampanjer, reklamekampanjer, mobilapper eller andre kilder til generering av bulktrafikk.

Kallyas

Kallyas WordPress Theme

KALLYAS er et WordPress-tema med Bootstrap med en helt fleksibel, responsiv og mobilklar layout. Det er et multikonsept-webdesign med over tjue hovedeksempler og inneholder flere interne sidestiler. Å lage et moderne nettsted krever ikke mye arbeid og krefter. KALLYAS har alt nødvendig innhold forhåndsdefinert for at du skal sette i spill ut av boksen.

På grunn av allsidigheten til KALLYAS, har du nå en komplett ressurs med webutviklingsmateriale for å lage sider av alle stiler. Fra business og blogg til online CV og e-handel, håndterer KALLYAS dem alle med letthet og komfort. KALLYAS er også lynraskt, fullt optimalisert for søkemotorer og perfekt i samsvar med moderne nettlesere.

GutenX

Gutenx WordPress Theme

Å starte på nettet er ikke så stort avtale lenger. Med et solid Bootstrap WordPress-tema, kan du starte ditt online prosjekt raskt. Hvis du er interessert i å lansere en blogg, gjør det med GutenX. GutenX er et Gutenbergvennlig verktøy – derav navnet. Dessuten er den også optimalisert for rask lastehastighet og SEO. Selvfølgelig savner GutenX heller ikke et helt responsivt oppsett, som bare tilfeldigvis er nettleserkompatibelt og retina-klart.

Alle slags forskjellige oppsett venter alle GutenX-brukere. Når det er sagt, har du mange forskjellige kombinasjoner som får deg til å gå raskere enn du først trodde. I tillegg har GutenX alle slags forskjellige toppstiler, tretten typer funksjoner, klistrete menyer og kontaktskjema 7. Du kan begynne å dele historien din i dag og skape sterk innvirkning på alle.

Porto

Porto WordPress Theme

Porto-temaet er usedvanlig fleksibelt, lastet med fantastiske tilpasningsalternativer for nettstedet ditt. Dette pene og stilige temaet er også bygget med HTML5 og CSS3 og implementerer det utrolige responsive rammeverket fra Bootstrap for å være fullstendig responsiv og mobilvennlig. Dessuten gir den god støtte for WooCommerce med alle verktøyene som er nødvendige for å sette opp en nettbutikk.

Portos allsidige design vil fungere bra for alle typer virksomheter, nettbutikker, porteføljer og bloggsider. Med innebygde SEO-forbedringer er Porto klar til å hjelpe nettstedet ditt med å klatre opp i gradene av alle relevante søk.

RAMS

RAMS WordPress Theme

RAMS er et minimalistisk WordPress-tema, som skiller seg ut for sin utsøkte og elegante design. Dette innovative porteføljetemaet er ideelt for kunstnere, frilansere og kreative byråer som ønsker å vise frem arbeidet sitt på nettet. Dette temaet vil sikkert spare deg for mye tid på å bygge et enestående og fleksibelt nettsted.

I tillegg bygde skaperne RAMSs bunnsolid rammeverk ved hjelp av Bootstrap 4-teknologi. Det fullt responsive temaet er designet for å endre størrelsen på forskjellige skjermstørrelser og se skarpt og tydelig på skjermer med høy oppløsning. Dette flate temaet tilbyr ubegrensede tilpasningsmuligheter takket være Visual Live Composer pakket i dette temaet. Det er også WPML klar til å hjelpe deg med å bygge et flerspråklig nettsted.

Bootstrap News

Bootstrap News WordPress Theme

Bootstrap News er et WordPress-tema som spesialiserte seg i media, nyheter og magasiner. Det er også det perfekte oppsettet for å få en digital versjon av enhver historiefortelling. Du vil få fantastiske innholdssider, inkludert blogger og kontakt.

I tillegg gir Bootstrap News en nylig innleggsseksjon og skiller historier i 4 aspekter. Dette er verdensnyheter, siste nytt, redaksjon og begivenheter. Bootstrap News kommer med en kul topplinje og bunntekst som inkluderer ikoner for sosiale medier og en topptekst. Med denne får du plassere “forsidene på stedet”. Bare prøv deg ut og bli overbevist.

Medicol

Medicol WordPress Theme

Medicol er et medisinsk WordPress-tema for sykehus, klinikker, apotek, leger, kirurger, allmennleger og lignende til sitt slag. Dette WordPress-temaet med Bootstrap er kompatibelt med Elementor Page Builder Plugin. Dette lar deg lage en side med dra og slipp-funksjonaliteten. Du trenger ikke å skrive en enkelt kodingslinje. I tillegg inneholder det funksjoner som avansert temapanel, oppfordring til handling, utropsseksjon, egendefinerte widgeter, etc. Disse funksjonene lar deg lage et kraftig medisinsk nettsted som fanger oppmerksomheten til besøkende. Medicol er 100% mobilklar, fleksibel, kompatibel med tvers av nettlesere og retina.

Kalium

Kalium WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Kalium er et gjennomtenkt, omhyggelig håndlaget, overordentlig teknologisk avansert og grenseløst kreativt WordPress multifunksjonsriktig tema. Dette kraftige temaet ble skapt mot kreative fagpersoner og bedrifter – fra arkitektfirmaer og grafiske designstudioer til frilansfotografer, reisejournalister og mange lignende kreative felt. Det er utrolig kraftig når det brukes på nettsteder som må være helt profesjonelle og iboende innovative.

Kalium er bygget ved å bruke den nyeste og største teknologiske utviklingen på nettet. Med omfattende HTML5-koding og CSS3-styling som produserer nydelige, elegante og effektive laster nettsteder. Den gir sømløst imponerende sider uten ekstra koding.

Iziclass

WordPress Theme for Iziclass

Iziclass er et fargerikt og responsivt WordPress barnehage- og førskole-nettstedstema. Dette temaet er et perfekt tema for å lage barnerelaterte nettsteder i løpet av sekunder. Med Iziclass trenger du ikke skrive en kodelinje for å få fantastiske resultater. Iziclass med funksjonsrikt og allsidig gjør nettsteddesign enkelt og raskt. WP Customizer og Rapid Composer lar deg gjøre nettstedet ditt til ditt eget med hurtighet og letthet.

Iziclass er et enkelt rammeverk for webmastere fra alle bakgrunner. Du kan nå brukere på hvilken som helst enhet og nettleser med responsiv Bootstrap-teknologi. Sjekk ut Iziclass i dag, og la dem komme.

Bootstrap Lightpress

Lightpress WordPress Theme

Bootstrap Lightpress er et WordPress-tema med Bootstrap som du kan bruke til å bygge bemerkelsesverdige og iøynefallende personlige blogger. Den har en 100% responsiv og tverrleser-kompatibel layout som fungerer på alle enheter som en drøm. Selv når det gjelder retina-skjermer, sørger Bootstrap Lightpress for å levere alt innholdet fantastisk hele tiden.

I tillegg er Bootstrap Lightpress også optimalisert for søkemotorer og hastighet. Du kan nå starte prosjektet på kort tid, så vel som med så lite arbeid og energi som mulig.

Noen av funksjonene i Bootstrap Lightpress er murnett, tre oppsett, profilmeny og knappen tilbake til toppen. Du vil ikke engang ønske å endre standardinnstillingen mye på grunn av hvor pen, ren og moderne den er.

MediaTel

MediaTel WordPress Theme

Mediatel er et visuelt estetisk WordPress-tema designet for å vise videoinnhold. Det er helt lydhørt med ikke bare nettlesere, men enheter og skjermer. Du vil også få det med netthinneklar bildekvalitet og en imponerende tilpasning.

Du vil få kompatibilitet for YouTube, Vimeo og mer. Mediatel har spesielle funksjoner som automatiske videominiaturbilder og videofaner. Noen av disse fungerer for kategorier som mest populære og nylige innlegg. Du vil ha full beslutning og frihet om hvilke innlegg du vil vise. Tilkobling til sosiale medier for Facebook og Instagram er også tilgjengelig. Mediatel er også et perfekt tema for strømming på nettet, nyhetskanaler eller online magasiner.

WPLMS

WPMLS WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Et av de mest pålitelige WordPress-utdanningstemaene, WPLMS tilbyr et unikt produkt. Du kan også bruke dette temaet for nettsteder på skole og universitet. Utviklerne konstruerte dette temaet med Bootstrap-rammeverket, noe som resulterte i en utmerket opplevelse for både kunder og utviklere. WPLMS Education WordPress-tema er veldig kraftig, men det er fortsatt ekstremt brukervennlig. I tillegg trenger du ikke en stor mengde programmeringskunnskap for jobben du gjør. Dette temaet vil helt sikkert overgå alle forventninger. Den inkluderer også kurs, arrangementer, gallerier, en skyvekonstruktør og et ekspansivt bibliotek med innhold. Den inneholder også nyttige snarveier og widgeter.

Kokit

KoKit WordPress Theme

Det er ingen bedre måte å markedsføre merkevaren din effektivt på enn å ha det beste nettstedet for digitalt byrå. Her er Kokit, et av de fineste digitale byråene for WordPress-temaer du bør vurdere for din virksomhet. Det er et kraftig tema bygget med Bootstrap-rammeverk sammen med WordPress-plugins.

I tillegg integrerer Kokit også gratis, men kraftige plugins. En som er verdt å nevne er WooCommerce. Det lar deg lage en fullt funksjonell butikk på nettstedet ditt, så det er mulig å selge omtrent hva som helst.

NewStore

NewStore WordPress Theme

NewStore gir deg alle nødvendige verktøy og komponenter for å lage en nettbutikk som følger alle de nyeste webtrendene. Det er et av de beste WordPress-temaene for e-handel med et super minimalt preg på det. Det er ikke noe riktig eller galt svar der du kan bruke NewStore. Det kan være møbler, klær, smykker, vesker, sko, uansett. NewStore er klar for alle utfordringene du måtte ha for det. Med dette kraftige WordPress-temaet er du trygg og trygg med etableringen av en førsteklasses nettbutikk.

Ablogia

Albogia WordPress Theme

Hvis du er ute etter et enkelt og vakkert moderne design til bloggen din, er Ablogia et godt alternativ for deg. Temaet tilbyr deg tilpassede topptekstbilder og opplastingsalternativer for logo for å gjøre overskriftsdelen ser attraktiv.

Det er et minimalt design for å sikre at brukerne dine får en flott opplevelse på bloggen din og kan lese innholdet ditt uten noen distraksjoner. Det kan være et veldig bra alternativ for enhver personlig blogg eller nyhetsmagasin.

Det er en ren, minimal og SEO-vennlig design som vil sørge for at innholdet ditt får mye bedre rangering i Googles søkeresultater.

Eduma

Eduma WordPress Theme

Hvis du vil lage et utmerket nettsted som er dedikert til læring, kan dette temaet være din største allierte. Det er sikkert et av de beste utdanningene WordPress-temaene du for øyeblikket kan finne på markedet. Eduma har en strømlinjeformet, praktisk design som garantert vil tiltrekke seg mange lesere. Det kreves ingen kodingskunnskap, og det er ikke nødvendig å ansette eksperter på nettutvikling.

Dette utdannings WordPress-temaet inneholder også en stor liste over premiumfunksjoner, som ble lagt til gratis. Ivrige studenter kan få tilgang til innholdet fra smarttelefonene, nettbrettene, bærbare datamaskiner eller stasjonære datamaskiner. Så lenge den har en skjerm og en internettforbindelse, vil den være kompatibel med utdanningsnettstedet ditt.

artis

Artis WordPress Theme

Artis er et WordPress-tema designet for kreative individer og profesjonelle. Temaet er spekket med en overflod av demo-nettsteder som er samlet for forskjellige nisjer og par i unike porteføljestiler, over tretti porteføljetyper, omfattende tilpasningsalternativer, tilpasningsdyktige bilder for bedre visning på mindre enheter, en oppslukende e-handelsopplevelse med minimal design og mye mer.

Med inkludering av de fleste av de populære plugins som Visual Composer, Revolution Slider og LayerSlider, kan du være trygg på at du får gode funksjoner med temaet. Igjen som nevnt, WooCommerce er også sømløst integrert i opplevelsen sammen med hendige produktoppsett, Ajax Mini Cart, og iøynefallende sveveeffekter.

Blogora

Blogora WordPress Theme

Blogora Theme er et Bootstrap WordPress-tema som du kan bruke til å bygge bemerkelsesverdige og iøynefallende personlige blogger. Den har en 100% responsiv og tverrleser-kompatibel layout som fungerer på alle enheter som en drøm. Blogora Theme er også optimalisert for søkemotorer og hastighet. Du kan nå starte prosjektet på kort tid, så vel som med så lite arbeid og energi som mulig.

Noen av funksjonene i Blogora Theme er murnett, tre oppsett, profilmeny og knappen tilbake til toppen. Du vil ikke engang ønske å endre standardinnstillingen mye på grunn av hvor pen, ren og moderne den er. Kast bort ikke mer tid, velg Blogora Theme, og ha en side opp og kjør med en gang.

Gourmet

Gourmet WordPress Theme

Gourmet Restaurant & Cafe WordPress Theme er en sofistikert og nyskapende nettstedmal som du kan bruke til å lage forskjellige nettsteder som restaurant, kafeteria, bedrifts-, forretnings-, personlig, fotografering og til og med portefølje..

Dette temaet har et demo-installasjonsprogram med ett klikk for å konfigurere det hele. Skaperne laget også dette temaet med en elegant og lett å tilpasse rammeverk og bygde det på den nyeste Bootstrap. På den måten kan du enkelt bygge responsive, oversettelseklare og mobilklare nettsteder. I tillegg er dette temaet responsivt og ser fantastisk ut på alle typer enheter, fra stasjonære, nettbrett til mobiltelefoner.

Kleo

Kleo WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Kleo holder sin rike standard på en høydepunkt for deg å få mest mulig ut av det når du bygger et jobbtavle og en freelance services-nettplattform. Den viser bare at denne Bootstrap-malen for sosiale nettverk er den beste der ute. Kleo gir fleksibilitet, bekvemmelighet og funksjonalitet i å skape den ultimate online markedsplass for arbeidssøkere og andre kreative individer. Kleo er morsom å lage, og har mange dokumenter og temastøtter. Sosiale medier er fullt integrert for å få klienter / følgere. Spesielle elementer inkluderer kalendere, et hudredigeringsprogram og ubegrensede fargealternativer. Ubegrenset overskrifter og videobakgrunner på nettstedet.

Å oppsummere

Det er ingen tvil om at det er mange fordeler med å bruke Bootstrap WordPress-temaer. Først og fremst trenger du ikke å ansette designere. Derfor sparer det mye penger så vel som å utforme innsats. WordPress Bootstrap-temaer sparer også tiden din som du måtte investere i å skrive sider med lange designkoder.

Videre fremskynder det den ferske nettstedutviklingsoppgaven din, da den består av ferdige kodingsblokker. Det gjør det mulig å lage en prototype av et nettsted raskt og effektivt. Dessuten gir det et stort utvalg av skript. Og å skrive mediesøk vil ikke mer bli din hodepine.

Videre hjelper dette responsive nettbaserte rammeverket både amatører og profesjonelle. På samme måte gir det deg fleksibilitet for å tilpasse elementene i temaet ditt.

Dette har vært vår liste over noen av de beste Bootstrap WordPress-temaene som for tiden er tilgjengelige på markedet. Hvis du går etter et WordPress-tema, er det bedre å gå for et WordPress-tema med Bootstrap fordi de er mer fleksible, tilpasses, attraktive og brukervennlige.

Jeg har samlet de beste Bootstrap-temaene som er tilgjengelige dette innlegget, og vi vil legge til mer til denne listen fremover. Så ikke glem å bokmerke denne samlingen.

Bruk dem og gi meg beskjed om opplevelsen din i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me