Beste WordPress-temaer for musikere

Det er en fartsfylt internettdrevet verden der ute, og det å vite hvordan du skal markedsføre deg selv effektivt er en nøkkelfaktor for hvor vellykket du vil bli. Temaer og plugins på WordPress spiller en viktig rolle i hvordan du samhandler med fansen din, og i dette innlegget skal vi dekke det beste som WordPress har å tilby for musikere når det kommer til temaer.


Enten du bare begynner som musiker eller allerede er i et band som allerede har en anstendig følelse, hvordan du presenterer deg på Internett kan bety forskjellen mellom stjernestatus og uklarhet. Du har sannsynligvis et bilde som du holder deg nær og kjær, men hva er det bildet du vil at alle dine snart skal beundre fans til å bli forelsket i? Hva slags musikk og livsstil representerer du?

La oss sjekke ut noen av de beste WordPress-musikktemaene for å få deg opp og rocke.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Frodig

frodig wordpress musikk tema

Musikk er mat for sjelen – et universelt språk som mange liker. Hvis du søker å nå flere sjeler med musikken din, trenger du et vakkert og kraftig WordPress-musikkstema som Lush by power elite forfatter Iron Templates.

Lush er en komplett løsning for alle i musikkbransjen, fra DJ-er til jazzmestere, punk-rockere og enhver annen musikkproff du kan tenke på. Denne skjønnheten er full av finesse med alle funksjonene du trenger for å sette søkelyset på det musikalske arbeidet ditt.

Med 8+ demoer som du kan importere med et enkelt klikk, tilbyr Lush deg mange stilalternativer for å bygge musikknettstedet til drømmene dine. På toppen av det kommer dette WordPress-musikktemaet sammen med den kraftige WPBakery-sidebyggeren, og gir deg absolutt kontroll over hvordan nettstedet ditt ser ut og utfører.

Det er ikke slutten på det, frodige skip med imponerende fotoalbum, ubegrensede oppsett, farger og skrifter, en fullt utstyrt lydspiller (tenk på tekster, anmeldelser, Youtube-videoer, etc.), diskografi, Slider Revolution, et barnetema som samt en netthinne og responsivt design som betyr at musikken din vil se bra ut på flere enheter.

I tillegg er Lush WooCommerce-klar, noe som betyr at du kan begynne å selge musikk- og begivenhetsbilletter så snart du installerer temaet. Det pluss at du får tre menystiler, slik at du kan servere musikkinnholdet ditt til fansen din som en rockstar. På toppen av det får du spillefunksjoner for spillejobber og events som hjelper deg å holde deg oppdatert på musikkarrieren din.

2. Soundboard

soundboard wordpress tema for musikere

Mens du drømmer om å bygge et nettsted som vil skinne et lys på musikken din, tar Soundboard WordPress musikkstema en annen tilnærming for å markedsføre arbeidet ditt. Dette temaet setter fansen din først ved å legge all informasjonen de trenger rett på hjemmesiden.

Takket være fem tilpassede widgeter kan du enkelt vise nyheter, turnédatoer, det nyeste albumet, de siste videoene, de nyeste bildene og til og med elementene fra butikken din. Dessuten kan du alltid koble dine egne widgeter til hjemmesiden for å skape en tilfredsstillende opplevelse for fansen.

I estetikkavdelingen skuffer heller ikke Soundboard. Til å begynne med leveres den med to ferdiglagde skinn, dvs. lys og mørk, og gir deg et forsprang så langt det er å lage et vakkert nettsted. I tillegg kan du enkelt tilpasse bakgrunnen for å legge til litt stil. På toppen av det kommer temaet med 5 forskjellige sidemaler og 5 tilpassede innleggstyper.

Hvis du tror det er alt, tar du feil. Soundboard-musikktemaet har 800+ Google Fonts og Font Awesome-ikoner. Å legge til en diskografi, videoer eller bildegallerier er alt et spørsmål om å peke og klikke. I tillegg får du en bildelysboks, slik at fansen kan glede seg over konsertbildene dine uten distraksjoner.

Det beste er at Soundboard er ganske enkelt å bruke. Både nybegynnere og utviklere vil elske dette WordPress-musikktemaet takket være fleksible alternativer som gjør temaet til en lek å jobbe med. Temaet er kompatibelt med WooCommerce, Contact Form 7 og alle større nettlesere.

3. Singl (gratis)

Singl Gratis WordPress Theme

Fra designerne over på Automattic kommer Singl, et minimalistisk tema som lar deg skape en kraftig online tilstedeværelse. Den har en slående svart bakgrunn og et gråtonefarger som er bundet til å polarisere mening, så pass på at det gjenspeiler merkevaren din! Andre funksjoner inkluderer klebrig innlegg, tilpassede menyer, topptekst- og bakgrunnsbilder, innebygd abonnementsform og integrering av sosiale nettverk.

4. MusicPress

musikk trykk wordpress musikk tema

Du trenger et kraftig WordPress-tema for å sette musikken foran publikum. Innebygde funksjoner som lydspiller, diskografi og vakre gallerier er et must. SEO-beredskap og responsiv design er to andre viktige faktorer å huske på, og det er også brukervennlighet.

Hvis du er ute etter et WordPress-musikkstema som inneholder alle disse funksjonene og noen, vil du ikke ha noe annet enn MusicPress WordPress-tema.

MusicPress er det perfekte WordPress-musikktemaet for soloartister, DJ-er, band, fansider, underholdningsmagasiner, plateselskaper og annenhver musikkorientert bruk. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer 3 forhåndslagde skins, en klar butikk, 3 glider for hjemmesiden, anmeldelser, sosial deling, tilpassede kortkoder, ubegrensede widgetområder, rullegardinmenyer og mye mer.

5. Byblos (gratis)

Byblos Gratis WordPress Theme

For et ekstremt rent og moderne design vil dette gratis WordPress-temaet få deg til å hoppe og løpe på kort tid! Byblos av Smartcat, perfekt for musikere, er et glideblad i full bredde som ser bra ut og er lett å tilpasse. Mursteinnettflisene er flotte hvis du har mange gallerier eller lignende; de hindrer siden i å bli for uoversiktlig, noe som kan motvirke folk fra å utforske nettstedet ditt. I tillegg inkluderer funksjoner som vertikal menylayout, innebygd søkemotoroptimalisering (SEO), Font Awesome og Bootstrap, sidefelt og bunntekst-widgeter, CSS3-animasjoner og tilpassbare handlingsfremkallinger

6. Musikklubb

musikkklubb wordpress musikk tema

På nummer fire har vi Music Club, et av et snilt WordPress-musikkstema som på en eller annen måte minner meg om et spill med kort og firkløver. Har du noen gang hørt om overtro for lykke til med sistnevnte?

Forresten, i et kort med 52 kort, hvorfor har de ikke en firkløver som symbolet for drakten til klubber, i stedet for trebladet kløver? For et sjansespill, kan det indikere en viss grad av lykke, er du ikke enig? Men jeg kler av.

Hvis dette er din heldige dag, er Music Club WordPress-temaet ulikt noe du har sett før, hva med en liste over funksjoner som vil blåse deg i tankene.

Music Club ble brakt til deg av ekstraordinær og kraftelitiv forfatter GoodLayers, nettutvikler (er), er en ideell løsning for fans av klubbmusikker, DJ-er, musikere, radiostasjoner og begivenhetsplanleggere for bare å nevne noen.

Mens Music Club er enkelt å bruke, leveres temaet med kraftige verktøy for å styre arrangementer og dele din musikalske lidenskap med verden.

Funksjoner du vil elske inkluderer en flytende lydavspiller som blir værende hos lytteren på hvilken som helst side på nettstedet ditt, en destinasjonssidemal, Page Builder, glidebrytere, vakre musikkalbum, en kommende hendelsesfunksjon som gir fansen din fullstendige detaljer og billetter, og Jeg kan fortsette og fortsette.

Med mange avanserte temalternativer og fleksibel design, er ingenting som hindrer deg i å bygge WordPress musikknettsted for dine drømmer.

7. FWRD

fwrd wordpress musikk plugin

Si at du vil ha en en personsøker (sett inn lenke) som kommer med flersides funksjonalitet. Hvem vet? Kanskje er planen å legge til flere sider i fremtiden, selv om alt du trenger for øyeblikket er et nettsted med en side.

Enten du har et slikt spesifikt behov eller har lyst på å ha begge alternativene til disposisjon, vil du elske FWRD WordPress-temaet.

Varm rett ut av døren, vil denne bangeren puste liv tilbake til musikknettstedet ditt. Hvis du begynner, derimot, gir FWRD et solid grunnlag for nettstedet ditt.

Med fem demonstrasjoner som er klare til å importeres og flere som kommer snart, kommer du aldri til å se profesjonelle design for å tøffe noen få funksjoner (eller til og med forstyrre) industrien.

Det er ikke alt, dette WordPress-musikktemaet kommer med den populære WPBakery Page Builder, noe som betyr at du kan lage oppsett fra denne galaksen uten å brekke svette. Over 100 alternativer for overskriftdesign er nyttige hvis du enkelt ønsker å lage fantastiske menyer.

Andre funksjoner inkluderer Essential Grid, video- og parallaksebakgrunner, hotlinker (bra for en side med én personsøker), events & gigs manager, musikkalbum, lydspillere, WooCommerce, oversettelsesklare, ubegrensede oppsett, farger og skrifter, Slider Revolution , responsiv og netthinneklar design, et tema for barn og så videre.

8. Blackoot (gratis)

Blackoot Lite Freemium WordPress Theme

Blackoot Lite er et gratis WordPress-tema designet med musikere og fotografer i tankene. Dette elegante og responsive WordPress-temaet kan gjøre det mulig for deg å bygge et profesjonelt nettsted på få minutter. Funksjonene inkluderer widgetiserte områder, tilpassbar bakgrunn, automatisk oversettelse og fullt responsiv design

Du har også muligheten til å oppgradere til premium Blackoot Pro som har flere funksjoner og støtte, for eksempel muligheten til å lage lysbildefremvisning, Google Maps-integrasjon og mye mer.

9. Croma

croma wordpress musikk tema

Å bygge en vellykket karriere i musikkbransjen er vanskelig som den er. Det er mange bevegelige deler, og ett galt trekk kan føre til at karrieren din kommer til en utidig slutt. Derfor trenger du et vakkert responsivt og kraftig WordPress-tema som gjør digital markedsføring enkel.

Croma er et slikt WordPress-musikkstema. Det er det perfekte flerbruks-temaet for DJs, musikere, band, plateselskaper, produsenter og så videre. Croma WordPress-musikktemaet pakker ganske mye i forhold til funksjoner, det kan bare være det siste WordPress-musikktemaet du noen gang trenger.

Jeg snakker om funksjoner som 9 klar-til-import-demonstrasjoner, en hele AJAX-lydspiller med kontinuerlig avspilling, musikkalbum, sømløs integrasjon av sosiale medier, flere sidemaler, dyp WooCommerce-integrasjon, events & gigs manager, 100% responsiv design, varme lenker, fleksible overskrifter og mye mer.

10. Epron

epron wordpress musikk tema

Du jobber så hardt med musikken din, og du vil tilby fansen bare det beste av opplevelser. Av denne grunn legger du ikke til unnskyldninger; du lager bare den beste musikken.

Når det gjelder nettstedet ditt, bør du heller ikke komme med unnskyldninger. Forsøk å bygge den beste siden du muligens kan. Det første trinnet for å lage et WordPress-musikknettsted som du er ekstremt stolt av, er å velge riktig tema.

Hvis du er lei av WordPress-musikktemaer som lover himmelen men leverer helvete, kan du si et stort hei til Epron av eliteforfatteren Rascals.

Uten sukkerbelegg noe, kommer Epron med alle funksjonene du trenger for å lage et enkelt, men kraftig musikknettsted, enten du er nybegynner eller en erfaren profesjonell.

Epron kan skryte av funksjoner som den ultra-fleksible Muttley Framework, en suveren events manager, en revolusjonerende shortcode manager, vakre headers, Slider Revolution, Scamp-musikkspiller med Soundcloud-støtte, WooCommerce-klar, responsiv layout, jevn CSS3-overganger, ubegrensede farger, 380+ Google Fonts, Nivo Slider, 6 tilpassede innleggstyper, 4 tilpassede widgets og listen fortsetter og fortsetter.

11. Desibel

desibel wordpress musikk tema

Med et passende navn for et WordPress-musikktema, vil Decibel hjelpe deg med å sprenge det musikalske innholdet ditt til verden som en rockestjerne. Med dette temaet er det eneste som står i veien for din fantasi, ikke mangel på funksjoner.

Jeg vet at det perfekte utfordringen er å velge det perfekte temaet. Hvem tror du for eksempel? Hvilke funksjoner trenger du til og med å begynne med? Er det fallgruver å unngå? Og med en million og ett tema, som velger du når alle har vakkert reklamemateriell?

Vel, Decibel unngår funksjonen oppblåsthet og fokuserer på dine behov som DJ, musiker, band, plateselskap eller hvem som helst relatert til musikkbransjen.

Temaet har funksjoner som 100+ oppsett, 12 brukervennlige hjemmesidedemonstrasjoner, diskografi, turnédatoer, 6 indre sidemaler, responsiv design, WPBakery Page Builder, Slider Revolution og vakre gallerier bare for å berøre toppen av isfjellet.

12. JamSession

jamsession wordpress musikk tema

Kanskje du vil ha noe mer subtilt – bare et enkelt og rent nettsteddesign. Men med litt stil, vet du, fine bakgrunner, vakre animasjoner, frisk moderne design og verkene. Hvis det høres ut som deg, er JamSession bare WordPress-musikktemaet du trenger.

JamSession er enkelt å konfigurere og tilpasse enten du er nybegynner eller ekspert. Andre funksjoner du vil elske inkluderer glidebrytere på fullskjerm, fantastisk videostøtte, den responsive babyen, bloggen, hendelser, diskografi, vakre fotogallerier og …

… Med tre bruksklare demonstrasjoner, kan du slå bakken i gang og tilpasse underveis til du slipper. Åååååå, JamSession leveres med WPBakery Page-byggherren, glidebryterevolusjon, SoundCloud-støtte, lydspiller, responsiv design, flere menyoppsett og WooCommerce-støtte blant annet.

13. Lucille

lucille wordpress musikk tema

Da får du Lucille WordPress-musikktema, og du innser med en gang at søket etter det perfekte WordPress-musikktemaet har kommet til en slutt. Hvorfor? Fordi SmartWPress – utvikleren – betyr forretning.

Flott design kombinert med kraftig funksjonalitet gjør dette wordPress-musikktemaet til en ideell løsning for radiostasjoner, plateselskaper, musikere, band, produsenter osv..

Lucille leveres med WPBakery Page builder, 5+ klare til import-demonstrasjoner, Slider Revolution, sømløs WooCommerce-integrasjon, responsiv design, ubegrensede farger, tematilpassing, flere menystiler, 2 ferdiglagde fargeskinn, vakre lydspillere, fleksibel bakgrunn, tilpassede innleggstyper for arrangementer, diskografi, gallerier og så videre.

14. Beat Heaven

beatheaven-musikk-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Fra maestrosene på ThemeFuse er Beat Heaven et premium-elegant og responsivt premium-tema designet for musikere og band som vil ha det hele. I en verden som er gått mobil, berører dette temaet for fans mens du er på farten. Dette morsomme og morsomme temaet har en flott hjemmeside musikkspiller, støtte for arrangementer og mange andre funksjoner som enhver musikkelsker vil ha.

Så snart du lander på hjemmesiden, blir du ønsket velkommen med en dristig layout, en musikkspiller med hjemmesider med flere spor, en tidslinje for kommende arrangementer og en albumkarusell. Med dette temaet kan du enkelt lage din egen musikkblogg, et nettsted for bandet ditt, et nettsted som promoterer innspillingsfirmaet ditt, eller bruke den til å administrere de kommende arrangementene for ditt spillested. Det er et flott tema som er godt egnet til alle nettsteder relatert til musikk.

Temaet inkluderer selvfølgelig alle sidene du har vokst til å bli glad i, og som kommer med de fleste ThemeFuse-temaer som bloggen, en fantastisk portefølje, nyttig galleri, om og kontaktside. Men spesifikt for dette temaet finner du også sidemaler for artist, album, lokasjoner, arrangementer og mer. I tillegg kan du bruke de tilpassede snarveiene for å legge til ekstra elementer og gjøre disse sidene til dine egne.

Beat Heaven tar zooming og rulle rett ut av miksen og gir deg en jevn surfopplevelse på nettbrettet, smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen. Premium-funksjoner inkluderer brukervennlige sidemaler og oppsett, ren integrert HTML 5 Audio-spiller, full støtte for musikkvideo (pluss widget), hendelsesmodul (med tidslinjevisning), karusell med siste album og mer!

15. Musikk

musikk-themify-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Musikk er et dristig parallaksmusikk, band og events stil premium WordPress tema laget av Themify. Dette nydelige temaet er perfekt for sangere, band, låtskrivere, eventplasser, ledere og mer. Dette temaet skiller seg virkelig ut takket være fastkjørt papirstopp, parallaksebakgrunner i full bredde, en tilpasset fotballspiller med klissfot, støtte til album og arrangementer og mer.

Dette temaet har alt du trenger for å begynne å markedsføre deg selv, artistene dine eller hvor du befinner deg. Første ting først – temaet inkluderer den fantastiske Themify dra- og slipp-sidebyggeren, slik at du kan lage ubegrensede oppsett for hva du måtte trenge. Musikk inkluderer også tilpassede innleggstyper som gjør det enkelt å legge til albumene dine, kommende arrangementer, fotogallerier, videospillelister og til og med de nylige pressemeldingene dine. Bare bruk den respektive tilpassede innleggstypen for å legge til hver type nyheter eller media som om du la til et blogginnlegg – det er så enkelt!

Andre førsteklasses funksjoner inkluderer den enkle å bruke Themify-byggmester, album tilpasset posttype, tilpassede hendelsesmodul (for turer, konserter, osv.), Støtte for mur- og nettgallerier og et fullt responsivt design.

16. SONIK

SONIK Responsive Music WordPress Theme

Sonik er et veldig komplett WordPress-tema med alle funksjonene som trengs for å lage unike musikknettsteder. Med mer enn 12 tilpassede innleggstyper er den perfekt i stand til å håndtere musikkutgivelser, podcaster, artister, arrangementer, radiostasjonskanaler, radioplaner og mer. Den unike og responsive designen går utover de vanlige WordPress-mulighetene, ettersom ikke bare inkluderer Visual Composer premium plugin, men det gir noen kraftige integrasjoner kalt Gridstacks.

Gridstacks er eksklusive komponenter i Sonik-temaet, som gjør det mulig å lage karuseller, dekkflyt, glidebrytere og mer fra alle innleggstyper, med taksonomifiltrering og designtilpasninger..

Sonik er ikke bare et musikkstema – det er mer. Faktisk er det en av de eneste med så mange mulige innhold og oppsett, som gjør dette temaet til det mest fleksible og egnet for alle musikkrelaterte nettsteder, fra DJs og musikere til radiostasjoner og etiketter. Den kraftige WooCommerce-integrasjonen tar spillet til neste nivå, faktisk kan du lage den perfekte musikkbutikken, legge spor og album til handlekurven med et enkelt klikk.

Den kjente musikkspilleren, engasjerende og animert, tilbyr en unik opplevelse for besøkende, og setter aksenten på den viktigste funksjonen for enhver musiker. Men alle disse funksjonene er ikke ment å kreve spesielle ferdigheter. Faktisk har hvert element en rask Visual Composer-drag ‘n drop-integrasjon, og med over 120 tilpassingsinnstillinger kan du lage nettstedet på merkevaren din med letthet. 3 fontvelgere, 12 fargeplukkere, mange andre alternativer, alt med forhåndsvisning av sanntid, er alt du trenger for å passe til et hvilket som helst musikknettsted.

17. Steve Cadey

Steve Cadey - WordPress Music Theme

Steve Cadey er et responsivt premium WordPress-tema spesialdesignet for musikk- og begivenhetsnettsteder. Dette temaet kan skape det beste inntrykket ved første øyekast takket være den trendy designen, som ikke bare ikke bare oppfyller den estetiske standarden, men også fullt ut oppfyller musikkbransjens etterspørsel.

Selv utmerket visuell design er imidlertid bare en liten del av suksessen til nettstedet ditt. Det du virkelig trenger er fremtredende fordeler og funksjoner som hjelper deg på lang sikt. Det er grunnen til at Steve Cadey kommer med alt-i-ett-løsningen på din online musikkplattform. For å være mer spesifikk, lar det deg enkelt oppdatere nyheter og musikktrender, introdusere artister, legge inn videoer og lyd, og samhandle med din fan etter blogg.

Hvis du vil gjøre din kjærlighet til musikk til en lønnsom virksomhet, kan Steve Cadey dessuten gi deg en hjelpende hånd. Integrert med WooCommerce, lar det deg vise arrangementer, selge album, levere billetter og andre produkter med minst mulig anstrengelse. Steve Cadey er kompatibel med alle mobile enheter og nettlesere, og lover å gi deg den samme gode kvaliteten uansett hvilken enhet du bruker.

18. IronBand

IronBand - Music Band & DJ WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

IronBand er et dristig WordPress-tema som er tilgjengelig på Themeforest. Dette rocketemaet passer perfekt for musikere, DJ-er, spillesteder og musikkbloggere. Et flott innslag i IronBand er fokuset på musikk. Temaet inkluderer en HTML5-lydavspiller, slik at besøkende på nettstedet ditt kan lytte til lydklipp, album-teasere eller konsertopptak (eller laste opp hele diskografien). Du kan også enkelt legge til YouTube-videoer for å vise live-hendelser eller opptak i kulissene.

Temaet inneholder også noen flotte sider for å vise frem deg selv, bandet ditt eller artistene dine. Den filtrerbare gallerisiden er perfekt for å legge til bilder fra arrangementer, konserter eller bak kulissene. Og bloggen er en flott måte å dele nyheter med fansen din. Andre temafunksjoner inkluderer farge- og fontalternativer, lagdelte psd-filer, live Twitter-feed og den fantastiske Revolution Slider.

19. Musikk og band

Musikk og band WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Musikk er et band og musiker WordPress-tema av organiske temaer. Dette fullt responsive temaet er den perfekte løsningen for alle i musikkbransjen. Musikk er full av tilpasningsalternativer for bakgrunn, topptekst, layout, lysbildefremvisning og mer. Du kan enkelt endre farge og layout på temaet for å passe til stilmyretonen til bandet eller musikken din.

Temaet inneholder også mange spesifikke band- og musikerfunksjoner. Det er en spesiell turdataside og widget. En annen kjempeflott funksjon er en widget for spillelister der du kan ta med utdrag av nye sanger eller turnéinnspilling. Musikk-temaet inneholder en diskografiside – som er en portefølje av albumene eller innspillingene dine. Alle disse er fantastiske funksjoner som fansen vil svinge for.

Musikk-temaet er WooCommerce klart. Dette er flott hvis du vil selge bandvarer, musikk eller annet. WooCommerce-integrasjon gjør det enkelt å legge til og selge produkter.

20. Brooklyn

Brooklyn WordPress Music Theme

Brooklyn er et premium WordPress-tema laget av Gorilla Themes, som er designet for musikere, band, artister, bloggere og underholdningsindustrien. Temaet har en 3-minutters installasjonsramme som lar deg installere temaet og begynne å legge ut artikler på kort tid. Hovedfunksjonen i dette temaet er hjemmesiden lysbildefremvisningsmodulen som kommer sammen med en innebygd modul for lyd-videospiller som lar deg legge ut de nyeste sporene og videoene dine på hjemmesiden for besøkende å lytte til eller se (med støtte for iPhone, iPad og Android).

21. Setlist

Setlist Musikk WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Setlist er et premium WordPress-tema utviklet for artister og musikknettsteder. Temaet har en veldig ren og moderne mørk design som kommer i flere farger og ble designet spesielt for musikkbransjens nisje.

Setlist er det perfekte temaet for banebrytende band. Den har en glidebryter for fotokarusell for kjente artikler, en hendelseskalender for å planlegge showene dine og andre hendelser, samt en integrert videosidemal som viser frem musikkvideoene dine.

En av favoritt tingene mine med Setlist er kalenderen og kommende hendelser-widgeten. Ikke bare ser de superglatte ut, men de er perfekte for å holde alle fansen oppdatert med hendelsene dine for å sikre at de alle dukker opp for din neste spillejobb.

22. Pendel

Pendel, musikkadministrasjon WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Pendel er et Premium WordPress-tema i motsetning til noe annet jeg har sett. Ikke bare har den en super ren, moderne og profesjonell design, men den har også noen virkelig fantastiske funksjoner jeg aldri har sett andre steder.

Noe av det kuleste med Pendulum er den tilpassede musikkstyringsfunksjonaliteten og porteføljen. Dette temaet ble faktisk utviklet spesielt for folk som elsker musikk, som DJ-er, produsenter, klubber, musikere og praktisk talt alle andre som elsker musikk.

Med Pendulum kan du enkelt legge til musikk i porteføljen din der leserne dine lett kan bla gjennom de forskjellige sangene og spille dem rett på stedet. Og musikken spiller med stil … musikkporteføljen er supermoderne, og den har noen virkelig flotte jQuery-animasjonseffekter.

23. Nattklubb

Night Clubbing WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Night Clubbing er et WordPress-tema som ble bygget / designet spesielt med nattklubber og musikknettsteder i tankene. Dette temaet kommer med innebygde lyd- og videospillere som er kompatible med de mer populære spillerne på markedet, for eksempel mxpod.com, reverbnation.com, soundcloud.com og videoer fra YouTube.com, Vimeo.com, DailyMotion.com …etc. Bare lim inn koden din i spillelisten din, så viser spilleren seg på hjemmesiden din!

Night Clubbing kommer med en nydelig lysbildefremvisning og begivenhetskalender som gjør det enkelt å vise frem toppbildene dine og enkelt legge til, redigere og planlegge arrangementer. Innebygd er også et annonsesystem som lar deg enkelt legge til bannere på nettstedet ditt, hvis du planlegger å tjene litt ekstra penger fra nettstedet ditt.

Sosialnettverk-widgeter er også integrert som lar deg legge inn Facebook- og twitter-ID-ene, og strømmen din og fansiden likebox vil vises på sidefeltet. Ingen behov for eksterne widgets! I tillegg kommer dette nattklubb- og musikk-temaet i syv forskjellige fargestiler du kan velge mellom – blå, rød, svart, grønn og lilla. Alle har en profesjonell design, logoopplaster og layoutvelger (høyre eller venstre sidefelt).

Innpakking (er dette slutten?)

Neppe! Jeg vil si at dette bare er begynnelsen på en reise du er på for å lage din visjon om hva nettstedet ditt vil bli. Jeg har lagt ut noen verktøy for å hjelpe deg med å begynne grunnlaget for å sende meldingen din til verden, nå er det opp til deg. Det kan også være lurt å sjekke listen vår over de beste WordPress-programtilleggene for å finne hvordan du kan legge til lyd til det nåværende temaet, og overføre lydbølgene over internett og tid for fansen å glede seg over den..

Husk å velge et tema som gjenspeiler din type musikk og stil, enten det er reservert og elegant eller noe litt høyere. Vurder funksjonene nøye – vil du ha mer utbytte av integrering av sosiale medier, eller er det å ha en rutenettstil mye viktigere for utseendet ditt? Den endelige blandingen er i hendene dine.

Over til deg! Er du enig i listen vår over de beste WordPress-temaene for musikere? Har du noen WordPress-musikktemaer du vil anbefale?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me