Beste WordPress-portefølje- og galleriplugins

Hvis du er en kreativ type, vil det å vise frem kvaliteten på arbeidet ditt være en av de mest innflytelsesrike faktorene når det gjelder å sikre arbeid. Som sådan er det grunnleggende viktig å vise arbeidet ditt i en stilig portefølje.


Standardversjonen av WordPress lar deg legge til bilder i innlegg og sider, men dette er ganske begrenset – hvis du ser alvorlig på å tiltrekke nye kunder, vil den bare ikke kutte den. Husk: Hvis du hevder å være et profesjonelt, kreativt individ, trenger du en profesjonell, kreativ portefølje, ikke sant?

Den gode nyheten: det er mange flotte portfolio-plugins som er tilgjengelige for WordPress, slik at du kan bygge et vakkert utstillingsvindu for arbeidet ditt. Mange av dem er nybegynnervennlige og har nok tilpasningsmuligheter til å gjøre din portefølje til din egen. I dag vil jeg introdusere deg for over 20 av mine favorittportefølje-plugins.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Essensielt rutenett

Essensielt nett

Info & NedlastingVis The Demo

Essential Grid fakturerer seg selv som en all-purpose nettbyggingsløsning med ubegrensede muligheter. Det er en allsidig WordPress-plugin som du kan bruke til å lage murristnettoppsett for blogger, porteføljer, gallerier, butikker og mer.

Det er enkelt å vise innholdet ditt som et murnett. Bare installer Essential Grid. Plugin fungerer med de fleste innholdstyper – innlegg, sider, porteføljer og til og med din WooCommerce-butikk. Du kan til og med avgrense valget ditt til bestemte kategorier eller koder, definere postmedias prioritet og også velge kildebildestørrelse.

Når du har bestemt deg for hvilket innhold du vil vise som et rutenett, er det på tide å tilpasse utseendet til innholdet ditt. Essential Grid kommer med mange ferdiglagde skinn du kan bruke for å gjøre innholdsnettet ditt til å se fantastisk ut. Men du kan også bruke den visuelle hudredigereren til å lage noe helt tilpasset. Hver hud har sin egen layout og overleggsstil, hvorav mange er animerte. Når du er ferdig med å lage mesterverket ditt, er det enkelt å legge til det tilpassede rutenettet til ethvert innlegg eller side. Plugin-en lager en brukervennlig kortkode for hvert rutenett du oppretter. Bare lim dette på et hvilket som helst relevant innlegg, side eller widget-område. Alle rutenett er fullt responsive og kan filtreres ned av besøkende – du kan slå dette alternativet av eller på.

Essential Grid er en fantastisk rutenettbygger WordPress-plugin som tilfører flotte funksjoner til ethvert WordPress-tema. Med ekstra alternativer for oppsett (boks, full bredde eller fullskjerm), WooCommerce-kompatibilitet, tilpassede metalternativer og mer, er du sikker på å elske Essential Grid!

2. JetPack Tiled Galleries (gratis)

JetPack Tiled Galleries Gratis WordPress-plugin

Hvis du foretrekker en gratis plugin for å vise porteføljen din på en iøynefallende måte, ikke se lenger enn til JetPack. WordPress ‘egen alt-i-ett-stil-plugin inkluderer innebygd støtte for stilede, flislagte gallerier. Dette gjør det superenkelt å legge til gallerier på nettstedet ditt (kanskje uten ny plugin nødvendig hvis du allerede har installert det).

Jetpack-galleriene inkluderer noen få stiler (fliser, firkanter, sirkler), flere kolonnealternativer, tilpassede bredder og en valgfri visning av ett bildegalleri. Porteføljene er også fullt responsive. Når du har aktivert funksjonene til flislagte gallerier fra Jetpack, legger du enkelt inn gallerier i innlegg som normalt – bortsett fra at de vil bli stylet (automatisk) i henhold til Jetpack-innstillingene dine.

3. Rutenettet

Rutenettet - Responsive WordPress Grid Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Rutenettet er en av de kraftigste utbyggerne for å lage ditt eget tilpassede fotogalleri eller porteføljegitter (selv om du kan bruke det til å bygge bloggen din, stabssiden, attester og til og med din WooCommerce Store). Med rutenettet er du ikke begrenset til et bestemt antall stiler – du kan lage dine egne fra bunnen av. Bruk hudbyggeren til å velge egendefinerte skrifter, redigere svevetilstanden, velge media, legge til animasjoner, definere utdrag og endre størrelsen på elementer. Bruk deretter stylingen på et rutenett, mur eller berettiget layout.

Men det er ikke alt. Rutenettet inkluderer også en levende ajaxed forhåndsvisning, støtter tilpassede innleggsformater, integreres med WPML (for oversettelser), inkluderer justerbare rader og kolonner, og til og med rutenett med full bredde / høyde. Pluss mange medieformater støttes, inkludert html, Vimeo, Youtube, SoundCloud og selvfølgelig bilder.

4. Portfolio & Gallery Designer

Portfolio & Gallery Designer for WordPress

Portfolio Designer er et annet flott alternativ hvis du vil lage din egen portefølje- eller galleri-design. Bare installer plugin-modulen og bruk alternativene som er inkludert for å bygge din perfekte portefølje. Velg et rutenett, mur, glidebryter eller rettferdig layout med paginering, last mer eller autoload. Legg til tittelkoblinger, kanter, skygger og tilpassede farger Velg mellom 50+ bilde og sveveeffekter. Portfolio Design er også fullt responsive og crossbrowser-kompatible.

5. NextGen Gallery av Imagely

NextGen Gallery av Imagely

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Med over en million nedlastinger kan NextGen Gallery håndtere både enkle fotogallerier så vel som avanserte profesjonelle behov. I løpet av få minutter kan du lage vakre album. Plugin-enheten kan laste opp bilder i grupper, slik at du kan sortere dem og dele dem opp i grupper. Arbeider du fra fanen Galleri på dashbordet, kan du variere størrelse, farge, stil, lysbokseffekter, timing, overganger og administrere alle innstillinger.

NextGen er lydhør og er kompatibel med de fleste temaer. Det lar deg redigere miniatyrbilder, importere metadata og tilpasse lysboksen. Du kan nummerere albumsidene dine, legge til tekst, vannmerke og eksterne lenker til bilder. Ikke bare det, du kan passordbeskytte galleriene ved å falle tilbake på innfødte WordPress-funksjoner.

Den gratis plugin-enheten lar besøkende se bilder som lysbildefremvisning og miniatyrbilder, så vel som i et kompakt eller utvidet album. Dessuten tilbyr forskjellige premiumpakker forskjellige utvidelser. De hjelper deg med å vise gallerier i tilleggsformater, selge bilder online, tillate digitale nedlastinger, vise prislister og tilby kuponger.

6. UberGrid Responsive Grid Builder

UberGrid Responsive Grid Builder WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

UberGrid er en av de beste WordPress-porteføljepluginene for å lage et galleri for å dele og vise arbeidet ditt. Det er en svært allsidig plugin som kan brukes til å bygge vakre firkantede rutenett: du kan bruke rutenettet til å vise frem porteføljen din, teammedlemmer, blogginnlegg, bilder, klientlogoer og omtrent alt annet du kan tenke på! Plugin-en er også kompatibel med WooCommerce, noe som betyr at du kan presentere produktene dine i et stilig rutenett.

Bruk de medfølgende plugin-funksjonene til å lage tilpassede rutenett for posttype, bruke filtre og til og med legge til lightbox. UberGrid er også enkel å tilpasse. Det er 12 celleoppsett, tittelstiler, etiketter, avstandsalternativer, kantlinje, blokkstørrelse, skrifter, farger og animasjoner.

Rutenettene er fullt responsive og ser fantastiske ut. Du kan konfigurere innholdet manuelt, eller pluginen kan automatisk trekke gjennom de nyeste innleggene, sidene, tilpassede innleggene eller WooCommerce produktsidene – du kan også velge bestemte kategorier for inkludering. Utformingen av hvert rutenett kan også tilpasses fullt ut: du kan angi standard og spesifikke blokkeringsstørrelser, velge kantstil og farge, og også velge hvilken skrift ansikt du vil bruke.

Når en besøkende klikker på et element i rutenettet, vises en utvidet lysboks, som lar deg gi mer informasjon – du kan legge til tekst, bilder, videoer og Google-kart i lysboksen. UberGrid kommer med innebygd lightbox-funksjonalitet, men hvis du vil ha noe mer sofistikert, kan plugin-en også integreres med fem av de viktigste lightbox-pluginsene: PrettyPhoto, JetPack Gallery, Swipebox, iLightbox og FooBox. For besøkende som leter etter spesifikk informasjon, kan de også filtrere ned hvilke kategorier de vil vise i hvert rutenett.

Du kan legge til en UberGrid til et hvilket som helst innlegg eller side ved hjelp av en kortkode, eller til et hvilket som helst widget-område ved hjelp av en dedikert widget.

Det beste av alt er at UberGrid ikke krever kodingskunnskap for å lage og tilpasse porteføljen din. Den støtter også Vimeo og Youtube – så hvis arbeidet ditt vises bedre i en video, kan du enkelt legge dem til i porteføljen din.

7. Easy Media Gallery

Easy Media Gallery

Info & Last ned

Easy Media Gallery Pro er uten tvil et av de mest allsidige galleriporteføljen plugins rundt, og vil sette deg tilbake bare $ 24 – det er også en gratis versjon av plugin-modulen som inkluderer mer begrenset funksjonalitet.

Du kan legge til bilder, gallerier, fotoalbum, bildekaruseller, videoer, lyd og til og med Google Maps i en portefølje. Plugin-enheten optimaliserer bilder for SEO ved automatisk å legge til alt-tags og tittelattributter til bilder. Det er også svært allsidig, støttende videoer fra 15 kilder og lyd fra tre kilder.

Easy Media Gallery er brukervennlig, slik at du kan legge til elementer med bare noen få klikk. Det er også superenkelt å tilpasse posisjonering, farger (ubegrensede farger tilgjengelig) og legge til spesielle effekter til elementene i porteføljen din. Som en ekstra bonus støtter plugin ti forskjellige lightbox-stiler for når besøkende klikker på en vare i porteføljen din. Porteføljene er fullt responsive, og du kan velge å legge til filtre for enklere navigering.

8. Nimble Portfolio (gratis)

kvikk

Nimble Portfolio er en funksjonsrik, gratis porteføljeplugin for WordPress-brukere. Plugin-enheten lar deg legge til innlegg, sider, tilpassede innleggstyper (inkludert WooCommerce-produkter), bilder og videoer i et galleri. Galleriene i seg selv ser rene og stilige ut med oppmerksomhetssikre sirkulære miniatyrbilder.

Galleriene er fullt responsive og kan filtreres ned av besøkende for å gjøre det lettere å finne gjenstandene som interesserer dem. Du kan velge antall kolonner som skal inkluderes, så vel som ikonet som vises når en besøkende svir over et element. Når en besøkende klikker på en av miniatyrbildene, dukker det opp en lysboks for å vise det utvidede bildet, video- eller lydfilen.

Nimble Portfolio-pluginen kan utvides ved å kjøpe premium tillegg. Det er for tiden syv tilgjengelige – to skins, fire lysbokser og en utvidelse av en sorteringsfunksjon.

9. Media Grid

Media Grid

Info & NedlastingVis The Demo

Media Grid er en brukervennlig, premium porteføljeplugin som lar deg bygge vakre, responsive rutenett ved hjelp av en intuitiv visuell rutenettbygger. Du kan legge til bilder, videoer, lyd, WooCommerce-produkter, tekst- og bildeskyttere i rutenettene. Når besøkende svever over et element, vises et overlegg som gir tilleggsinformasjon – hvis de klikker på det, vises en stilig lysboks, hvor du kan legge til en ytterligere beskrivelse og vise sosiale delingsikoner.

Alle rutenett kan filtreres av besøkende for å hjelpe dem med å finne det de vil ha. Det er også mange tilpasningsalternativer: du kan angi kantstørrelse og farge, margin mellom bilder og overleggsfarge. Hvis du ikke har tid til å tilpasse rutenettet uendelig for å finne det perfekte oppsettet, er det ti forhåndsinnstillinger med ett klikk tilgjengelig. Du kan legge rutenettet ditt til hvilken som helst side, innlegg, tilpasset innlegg eller widget-område ved å bruke en enkel kortkode.

Du kan også utvide Media Grid ved å legge til flere overleggsstiler ved å kjøpe Media Grid Overlay Manager-tillegget for $ 15.

10. Gå portefølje

Gå

Info & NedlastingVis The Demo

Go – Responsive Portfolio For WordPress er en premium WordPress-plugin som gjør det enkelt å legge til nydelige og unike porteføljer på WordPress-nettstedet ditt. Go Portfolio inneholder fire forskjellige “stiler”, som alle ser fantastiske ut med en rekke overlegg, miniatyrstørrelse / former, animasjoner og visuelle effekter.

Kanskje ble du forelsket i et tema som ikke inkluderer en tilpasset posttype for portefølje, eller kanskje har ikke din nåværende portefølje nok alternativer. Vel, med Go – Responsive Portfolio WordPress-plugin kan du legge til vakre og responsive porteføljer på WordPress-siden din. Plugin fungerer med alle tilpassede innleggstyper eller bloggen din for å gi deg mulighetene til å designe og legge til dine egne tilpassede porteføljer til ethvert innlegg eller side. Bare installer plugin-modulen og begynn å legge til media!

Go – Responsive Portfolio For WordPress fungerer med bilder, videoer og til og med lydfiler slik at du kan lage en portefølje som tilfredsstiller dine behov. I tillegg inkluderer pluginen mange gode tilpasningsalternativer. Brukere har et ubegrenset antall farger å velge mellom, 600+ Google-skrifter, pluss at de kan velge størrelse og avstand for hvert element for å få rutenettet akkurat til din smak – du kan også angi om rutenettet skal filtreres. Velg mellom fire unike fargeskinn, legg til ditt eget tilpassede oppføringsavstand (vertikalt og horisontalt), velg et rutenett- eller karusellstiloppsett, tilpass miniatyrene og mye mer. Plugin-enheten er til og med kompatibel med WooCommerce, så du kan legge til porteføljer for produktene og tjenestene dine på nettstedet ditt hvis du vil.

Du kan legge til så mange rutenett du vil på nettstedet ditt, noe som gjøres ved å legge til en kortkode til det aktuelle innlegget, siden eller widgetområdet.

11. Envira Gallery

Envira Gallery Lightbox

Info & Last ned

Vi kan selvfølgelig ikke glemme EnviraGallery. Denne pluginen er enda et flott alternativ for å legge til responsive bildegallerier til ditt WordPress-nettsted. Vi gjorde en fullstendig anmeldelse av EnviraGallery for ikke lenge siden, men bare for å treffe høydepunktene inkluderer denne plugin lightbox-støtte, tilpassede marginer, beskjæring av bilder, alternativer for mobilgalleri, tilpassede miniatyrbilder, støtte for tilpassede galleriklasser (bra for utviklere) og så mye mer . I tillegg er det mange tillegg til andre funksjoner du trenger, for eksempel Pinterest-integrasjon, tags, lysbildefremvisning, skins, støtte for fullskjerm og mer.

12. Rutenett FX

Rutenett FX

Info & NedlastingVis The Demo

Med fire unike skins er Grid FX en svært allsidig porteføljeplugin. Det lar deg plassere bilder, videoer, lyd, blogginnlegg og WooCommerce-produkter i stilige rutenett, Pinterest-gallerier og bildekaruseller.

Tilpassing er King med denne plugin, med over 80 forskjellige stylingalternativer. Du kan velge mellom en rekke skins, lightbox-bakgrunner, tittelanimasjoner, farger og knapper. Du kan også angi hvor mange elementer som skal vises i porteføljen, størrelsen på hvert element og antall kolonner.

For å forbedre navigasjonen kan besøkende filtrere rutenettet for å finne det de leter etter. Å legge til en portefølje på WordPress-nettstedet ditt er like enkelt som å lime inn en enkel kortkode i ethvert innlegg, side eller widget-område.

13. FooGallery (gratis)

FooGallery

Hvis du er kjent med å lage et innlegg i WordPress, vil du finne det enkelt å lage et galleri med Foo Gallery. Den legger til en knapp til redigeringsprogrammet du må klikke for å opprette et galleri. Det innebygde mediebiblioteket hjelper til med bildebehandling. Plugin-enheten lar deg dra og slippe bilder og ordne dem i hvilken som helst rekkefølge. NextGen Gallery-importverktøyet gjør det enkelt å importere gallerier og album.

Arbeider med snarvekoder, kan du vise et galleri hvor som helst på nettstedet ditt. I løpet av få minutter har du raske og responsive gallerier samt skarpe miniatyrbilder. Det finnes et utvalg av innebygde gallerimaler, men du kan også velge å style både gallerier og album med CSS. For å få tilgang til innebygde album må du aktivere en utvidelse. En anstendig lightbox er på listen over funksjoner i gratis plugin-modulen. Det som er fint ved siden av pluginen er at den er avhengig av et utvidelsesrammeverk. Dette gjør det både lett og utviklervennlig.

For mange tilleggsfunksjoner som å legge til videoer, må du imidlertid kjøpe premiumutvidelser. Pro-funksjoner inkluderer også vakre sveveeffekter, uendelig bla og avansert paginering.

14. Tilpasset innholdsportefølje (gratis)

Tilpasset innholdsportefølje

Tilpasset innholdsportefølje ble bygget med mer enn bare porteføljer og gallerier i tankene. Designet gjør det mulig for brukere å bytte tema uten å miste noe innhold. Enhver utvikler kan også bygge et tema på toppen av denne pluginen.

Det er like enkelt å jobbe med pluginen som å lage nye innlegg eller sider. Bare opprett individuelle prosjekter for porteføljen din, og merk dem og kategoriser dem. Du kan legge til prosjektdetaljer som bilde, URL og beskrivelse, tilpasse porteføljepermalinks og gjøre ethvert prosjekt klebrig. Hvis du kombinerer plugin-pluggen med en Role Management-plugin, kan du la andre administrere porteføljer på nettstedet ditt. Og hvis temaet tillater det, kan du også ha lyd- og videoformater.

15. Fotogalleri av Supsystic (gratis)

Photo Gallery av Supsystic

Photo Gallery av Supsystic tilbyr både gratis og proffversjoner for å vise et hvilket som helst antall porteføljer og gallerier. Med gratisversjonen vil du kunne opprette responsive fotogallerier og merke dem med lenker, ikoner og HTML-bildetekster. Du kan velge å legge til et vannmerke til bilder for å beskytte dem.

Med denne pluginen kan nettstedet ditt sport i full bredde-gallerier og bruke en rekke layouter, design, polaroid og stileffekter. Du kan importere bilder fra det sosiale nettverket ditt i galleriet.

En rekke overgangseffekter er tilgjengelige, og brukere kan raskt få tilgang til bilder via miniatyrbildene. Kortkoder lar deg legge til gallerier hvor som helst på WordPress. Bildeadministrasjon blir enkelt med denne plugin-en da den støtter masseopplasting og publisering.

Å legge til kategorier og paginering i galleriet ditt er bare mulig med pro versjon. Denne versjonen lar deg også ta med videoer i galleriet ditt.

16. Image Photo Gallery Final Fliser (gratis)

Finale fliser

Image Photo Gallery Final Tiles er en ideell plugin for å vise fotoalbum, vise frem produkter eller stille ut bilder. Den bruker fleksible rutenettoppsett, slik at du kan blande liggende og portrettbilder i alle størrelser. Du kan ha et fotogalleri av Pinterest-type eller et flislagt galleri, og også ta med videoer.

Ved hjelp av en spesiell algoritme beholder plugin-en de originale bildestørrelsene i den grad det er mulig. Dessuten er plugins responsive, noe som muliggjør jevn animasjon på mobile enheter.

Plugin støtter deling på sosiale medier. Med pro versjon er det mulig å filtrere bilder, legge til kategorier og velge mellom syv lysbokser. Hover-effekter på billedtekst og bilder, lasting av bilder og WooCommerce-støtte er også en del av premiumfunksjonene.

17. Videogalleri

Videogalleri

Info & NedlastingVis The Demo

For å streame innhold fra YouTube, spillelister, Vimeo eller LiveDash, er Videogalleri den valgte pluginen. Du kan lage et galleri som strømmer fra flere gallerier, og mikse og matche videoer fra flere strømmer i et enkelt galleri. Plugin-en er netthinneklar og sikrer skarp bildekvalitet.

Når du har koblet videoene i galleriet, kan brukere velge fra en spilleliste. Videoene kan enkelt settes til å fortsette der brukeren slapp. Videominiatyrene vises på sosiale kanaler. Eksporter databasen for å lage sikre sikkerhetskopier av galleriet ditt. Analytics hjelper deg å spore brukervisninger, spesielt nyttig for utdanningskanaler.

18. Modula Grid Gallery (gratis)

Modula

Både gratis og betalt versjon av Modula Grid Gallery er med på å lage stilige gallerier i komplekse rutenettstiler med tilpassede marginer. Alt du trenger å gjøre er å angi maksimal høyde og bredde, og Modula-veiviseren ordrer bildene slik at de ser bra ut. Du kan legge til egendefinerte bildetekster for individuelle bilder og filtre for å la brukere sortere gjennom galleriet ditt etter koder. Displayet kan varieres ved bruk av 6 forskjellige lysbokser og 12 forskjellige sveveeffekter.

Selv om Modula ikke er like funksjonsrik som noen plugins på denne listen, er Modula mer enn tilstrekkelig for de fleste nettsteder. Plugin-en har et godt designet, brukervennlig grensesnitt. Den lar deg lage et filtrerbart fotogalleri og genererer kortkoder som hjelper deg å legge dem til hvor som helst på nettstedet ditt. Du kan legge til flere gallerier ved å bruke flere kortkoder. Og det som er mer, den innebygde sosiale delingsfunksjonen gjør det enkelt å dele bilder på sosiale medier.

19. Cube Portfolio Responsive Grid

Cube Portfolio

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis et nettsted er uoversiktlig og uorganisert, kan det gjøre det vanskelig for en besøkende å finne det de leter etter. Når dette skjer, vil de ikke holde seg lenge – en mulighet som går tapt. Cube Portfolio-plugin lar deg organisere alle aspekter av nettstedet ditt i stilige rutenett, noe som gjør det langt enklere å navigere.

Cube Portfolio lar deg legge til innlegg / sider, bildegalleri, portefølje, teammedlemmer, videoer, prosjekter og til og med WooCommerce-produkter til et vakkert, responsivt rutenett. Plugin-en har seks maler: det er tre for spesialiserte innholdstyper (blogginnlegg, møte teamet og saftige prosjekter) og tre visuelle designmaler (mur, lightbox og fullbox). Hver mal ser fantastisk ut og kommer med vakre, glatte CSS3-animasjoner – det er 10 rutenettanimasjoner og 11 billedtekstanimasjoner. Du kan legge til et ubegrenset antall elementer til hvert rutenett, som kan forhåndsvises i sanntid ved å bruke live byggherre. Hver mal kan også tilpasses, og har over 20 forskjellige alternativer.

20. Zoomfolio

ZoomFolio - WordPress Portfolio Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

ZoomFolio er en fantastisk WordPress-plugin for porteføljestyring som gjør det superenkelt å legge til, tilpassede og unike porteføljer til et WordPress-nettsted. Faktisk er dette en så flott plugin vi anbefalte den i blogginnlegget vårt om hvordan du oppretter en online portefølje.

Slik Zoomfolio fungerer er ved å legge til en portefølje tilpasset innleggstype til WordPress-installasjonen. På denne måten kan du sette inn porteføljekodekoder hvor som helst i temaet ditt og få dem til å trekke innlegg fra den nye porteføljen. Å tilpasse porteføljer er like enkelt som å legge dem til, fordi pluginen kommer med en kortkodegenerator for å gjøre det enkelt for deg å sette inn en perfekt portefølje hver gang.

Det er mange alternativer for å lage den porteføljen du vil bruke Zoomfolio. Du kan opprette et grunnleggende fotogalleri, et mediagalleri eller en portefølje av fullskjerm (eller “vegg”). Eller du kan opprette og bygge et rent rutenett med klientlogoer, et øyeblikkelig nettbaserte innleggsnett, en rullbar kundeevisjonsdel eller noe annet. Noen av de andre fantastiske funksjonene inkluderer trekkspillstøtte, tekstalternativer, vippe på hover, paginering og mer.

21. Justified Image Grid

Begrunnet rutenett

Info & NedlastingVis The Demo

Justified Image Grid er en premium WordPress-plugin som gjør det enkelt å legge til nydelige berettigede bildegallerier akkurat som Google og Flickr på WordPress-nettstedet ditt. Bare installer pluginen, legg til bildene dine og begynn å lage tilpassede gallerier!

Hvis du er en fotograf, designer eller artist med mange bilder å dele Justified Image rutenett er en fin måte å gjøre nettopp det. Standard WordPress-galleriene er kjedelige og ikke noe spesielt, men med denne plugin-en kan du lage tilpassede bildegallerier som du kan legge til et innlegg, side eller widget-område. Bare lag ditt galleri og sett inn din koden – det er så enkelt.

En flott funksjon i denne plugin-en er muligheten til å trekke bilder fra 7 forskjellige kilder. Du kan bruke bilder fra WordPress-mediagalleriet ditt, bildene fra de nyeste innleggene dine, bilder fra RSS-feeden din, ta bilder fra NextGEN-galleriet eller trekke bilder fra sosiale mediekontoer (Flickr, Facebook eller Instagram). Slik går leserne dine aldri glipp av et bilde uansett hvor du opprinnelig lastet opp.

Justified Image Grid kommer også med over 250 galleriinnstillingsalternativer inkludert 20 forskjellige rutenettoppsett, 7 lysbokser, tilpassede fargealternativer, uendelig bla eller last mer, tilpassede aspektrasjoner, gallerifiltre, animasjonseffekter, miniatyrteksttekster og mer.

Siste tanker

Hvis ditt tidligere arbeid er en innflytelsesrik faktor i at du sikrer nye kunder, er det å vise arbeidet ditt i en portefølje et absolutt must. Husk: måten du viser arbeidet ditt vil si nesten like mye om deg som selve arbeidet, så vis det frem med stolthet – det er mange flotte WordPress-portefølje-plugins der ute, så du har ingen unnskyldning for en loslitt portefølje.

Eller, hvis plugins ikke er din greie, kan du se på den andre oppdateringen av de beste porteføljen WordPress-temaene. Det er mange gode alternativer tilgjengelig for deg!

Er det noen fantastiske portfolio-plugins jeg har gått glipp av denne listen? Gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me