20+ Beste WordPress-forretningstemaer 2020

Beste WordPress-forretningstemaer

For enhver virksomhet bør et sentralt aspekt av forretningsplanen være nettstedet ditt. Vår generasjon blir mer teknisk fokusert av dagen, og hvis du ikke har en mobilklar webside, vil du gå glipp av et stort stykke av markedet. Ikke sikker på hvor du skal begynne?


Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Hva er det som gjør et flott WordPress-tema?

Dette er et flott spørsmål – hva gjør et flott forretningstema? Hvilke funksjoner eller alternativer? Det kommer virkelig an på virksomheten din. WordPress har noe for enhver smak, og du kan alltid legge til ekstra funksjoner på nettstedet ditt ved hjelp av en plugin eller to. Men det er noen viktige funksjoner du sannsynligvis vil ønske deg ut av boksen.

tjenester
Du er tross alt en virksomhet, så du trenger en måte å dele med kundene dine hva det er du gjør. Forklaring av tjenestetilbudet ditt Du kan oppnå dette med en dedikert posttype for tjenester, eller en tilpasset personalmodul, eller til og med med ikonbokser.

Personale
Vil du ikke møte teamet på din favorittvirksomhet? Vel, kundene dine ønsker å møte deg – eller i det minste bli kjent med deg litt. Del bilder av teamet ditt, titlene deres eller kanskje et par interessante ting om hver person. Å gjøre bedriftsnettstedet ditt mer personifisert kan bidra til å skape en forbindelse mellom deg og kunden og holde deg på tankene.

Portefølje og galleri
Dette følger med det som ble sagt om ansatte – kunder ønsker å bli kjent med deg, din virksomhet og dine produkter eller tjenester. Ved å legge til et galleri eller en portefølje har du sjansen til å virkelig sprenge tingene dine for potensielle nye kunder. Legg til ditt beste arbeid, vis frem resultatene du fikk for en klient, eller bare vis teamet ditt i aksjon. Igjen, du vil få kontakt med kundekretsen din.

Uttalelser
Bare vær ærlig. Har du noen gang brukt Yelp, Angies List eller et annet nettsted for anmeldelsestype for å ta en beslutning? På bedriftsnettstedet kan du vise bevis på din solide oversikt over fornøyde kunder med attester. Noen temaer legger til tilpassede innleggstyper, andre har sidebyggermoduler eller widgets, eller du kan legge dem til i deg selv ved å bruke en tekstboks. Men de blir lagt til, attester er en sterk påvirker for nye kunder.

Sosiale lenker
Vil du holde kontakten med kundene dine? Vil du nå nye kunder? Vil du dele en kampanje? Du trenger sosiale medier. Temaer varierer i hvor de legger til sosiale koblinger (overskrifter, widgeter, sidebyggermoduler, personalprofiler osv.), Men sørg for at du har dem et sted på nettstedet ditt (og selvfølgelig de aktive sosiale mediekontoer som samsvarer).

Dette er selvfølgelig bare en håndfull funksjoner som de fleste virksomheter vil trenge. Avhengig av din spesifikke virksomhet kan det være lurt å se etter WooCommerce support hvis du vil selge dine egne produkter, WPML-kompatibilitet og oversettelse fil inkludering hvis du vil være i stand til enkelt å oversette nettstedet til flere språk, eller til og med arrangementer administrasjonsmuligheter hvis du planlegger å være vert for en rekke arrangementer i fremtiden.

De beste gratis og premium WordPress-temaene for virksomheten

Så nå som du vet hva du skal se etter, er det på tide å komme dit ut og finne et tema. For å hjelpe deg har vi satt sammen en liste over noen av de beste WordPress-temaene for bedrifter og bedrifter fra hele nettet (merk: vi har ikke testet hvert av disse temaene, valgene våre er basert på informasjon gitt på temasidene). Vi har gjort vårt beste for å inkludere en god blanding av gratis og premium temaer, så uansett hva virksomhetens budsjett kan være, er det et WordPress-tema for deg (men se på denne listen over maler av WPThemesChecker for flere valg). Så la oss komme til det du virkelig er her for!

1. Totalt

Total dra & slipp flerbruks WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil ha et tema med alle klokkene og fløytene, er Total veien å gå. Et av de mest solgte temaene på Themeforest, Total kan gjøre alt. Den inkluderte Visual Composer-sidebyggeren gjør det mulig for deg å dra og slippe sideelementer for å lage helt tilpassede oppsett – ingen kode nødvendig! Det er ubegrensede fargevalg for nesten alle elementer, hundrevis av ikoner og massevis av tilpassede sideoppbyggingselementer du ikke finner i andre temaer. Legg til alle dine medarbeidere, kundevurderinger, tjenester, om sider, ubegrensede porteføljer, butikkprodukter, arrangementer, kontaktskjemaer og mer. Pluss at hele temaet er responsivt, så sidene og innleggene dine vil se bra ut på mobil også.

2. Elegant (gratis)

Elegant WordPress-tema for gratis virksomhet

Info & NedlastingVis The Demo

Trenger du et greit forretningstema? Prøv Elegant. Dette profesjonelle og helt gratis forretningstemaet for WordPress har alt du trenger for å lage din bedriftsnettsted uten omkostninger. Temaet inneholder en glidebryter for hjemmesiden, en nydelig tilpasset posttype for porteføljen, en tilpasset innleggstype for personalet, en funksjonsdel med ikoner (perfekt for å legge til noen tjenester) og selvfølgelig en full blogg. I tillegg er det alternativer for skrifter, tilpasset logo, tilpasset copyright og mer.

3. Foran

Front Professional flerbruks WordPress Theme

Front er et fantastisk flerfunksjetema perfekt for forretningsnettsteder, så vel som blogger, apper, helpdesk, byråer og mer. Med mer enn 150+ Gutenberg-sidebyggerblokker pluss 25+ forhåndsbygde demoer er det enkelt å lage ditt perfekte nettsted. Dette kraftige temaet har funksjoner for megamenyen, parallaksrulle, innhold eller bildeskyttere, murfargede nettoppsett, tilpassede farger og graderinger pluss tonn mer. Og fordi det er bygget på Gutenberg, bruker du kjerne WordPress for å bygge nettstedet ditt – og holde ting super raskt!

Temaet er også designet for å fungere perfekt med populære plugins for å legge til omfattende funksjonalitet. Installer WP Job Board for å bygge ditt eget stillingsannonseside med front. Eller legg til WooCommerce, så det er en lek å legge til en butikk på nettstedet ditt. Det er virkelig ingenting som Front kan gjøre!

4. Zerif PRO

Zerif Pro Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du noen gang har undersøkt de gratis temaene på WordPress.org, har du sikkert sett det mega populære Zerif Lite-temaet. Vel, Zerif Pro er premiumversjonen som er superladet med fantastiske funksjoner for bedriften din. Temaet har en tilpassbar hjemmeside lastet med alternativer for å legge til funksjoner, portefølje, team, priser, attester, kontaktskjema og mer. I tillegg er det alternativer for farger, parallaksebakgrunner og noen fantastiske tilpassede widgeter.

5. Parallax One

Parallax One Free Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Parallax One er et gratis WordPress-tema som er perfekt for bedrifter. Dette temaet inneholder delene som er enkle å bruke for å legge til tjenester, team, attester, utrop og en blogg. Dette gratis temaet har til og med en butikk. Så bare fordi du har et lite budsjett, betyr ikke det at du ikke kan opprette et nydelig nettsted med én side – bare gi Parallax en gang.

6. FreelanceEngine

FreelanceEngine Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

FreelanceEngine ble designet for å være en omfattende jobbrettløsning for bedrifter og frilansere å koble seg til (omtrent som Upwork). Men dette temaet kan gjøre så mye mer enn lister. Siden det inkluderer Visual Composer, kan du dra og slippe elementer for å lage en hvilken som helst tilpasset side du trenger, i tillegg til å legge ut dine egne stillinger (eller være vert for andre).

7. OneEngine (gratis)

OneEngine Free Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil ha en enkeltsidig løsning, sjekk OneEngine. Dette konsise temaet er et flott alternativ for å lage en landing- eller splashside for bedriften din. OneEngine er en flott start for alle små bedrifter med en nydelig sidelaster, enkel glidebryter, tjenester, om tidslinje, ferdighetslinjer, ansatte, tellere, priser og mer alt innebygd..

8. CleanPort

CleanPort Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du trenger et profesjonelt, forretningstema med fokus på porteføljen din, er CleanBold et godt valg. Denne virksomhetsporteføljen WordPress-tema har en unik hjemmeside for å vise frem arbeidet ditt, tjenestene dine og nylige blogginnlegg. Høydepunktet i temaet vil være den vakre porteføljen, der du kan vise teamets arbeid med tidligere prosjekter. I tillegg er det mange Customizer-alternativer for finjustering av farger, skrifter og stiler for å lage et unikt nettsted.

9. Media Consult

Media Consult WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Media Consult er et Premium WordPress-tema som er designet med tanke på bedriftsbedrifter og porteføljerettsteder, men det kan likevel også brukes til nesten alle typer nettsteder, for eksempel personlige blogger. Temaet tilbyr støtte for Elementor-sidebyggeren, et nyttig ressursbibliotek (for whitepapers, report og ebooks), mange maler og kortkode pluss mer.

10. Ultra

Ultra Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ultra er et fleksibelt WordPress-tema som du kan oss til å lage et hvilket som helst antall profesjonelle forretningsnettsteder. Med dra & slipp-utformingsbyggeren er du bare begrenset av fantasien. Legg til glidebrytere, videoer, parallaksebakgrunn, utrop, porteføljer, WooCommerce-butikker og mer. I tillegg er det enkle å bruke farger, skrifttyper, bildeopprykk og sideelementanimasjoner for å annonsere litt ekstra pizazz.

11. Kollektiv

Kollektiv virksomhet WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Collective er et kreativt WordPress-tema med lekne farger og stiler kundene dine vil huske. Temaet har dristige fargevalg (som du enkelt kan finjustere med de innebygde fargevelgerne), en imponerende HTML5-glidebryter, innebygde mega-menyer, tilpassede kortkoder og mer.

12. Gadgetry (gratis)

Gadgetry Gratis WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette nydelige lille gratis temaet er perfekt for profesjonelle nettsteder. Gadgetry kommer med alternativer rett ut av boksen for å legge til glidebrytere, tilpassede farger og tommer med kortkoder for å lage tilpassede sider (bare legg til kodene for knapper, diagrammer, kolonner, lysbokser, kart og mer for å lage sider for dine tjenester og ansatte).

13. Bedrift (gratis)

Corporate Free Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Det siste temaet vi ønsker å dele er gratis Corporate WordPress-tema. Dette rene og minimale temaet har noen flotte funksjoner for å komme i gang som en brukervennlig startside-glidebryter & funksjoner-seksjon, innebygd portefølje for å vise frem prosjektene dine, personaliserte innleggstype for å legge til alle teammedlemmene dine, en full blogg, stylet typografi, og støtte for Symple Shortcodes 2.0 (som du kan bruke til å legge til sosiale ikoner, faner, trekkspill, prissettingstabeller, ferdighetslinjer, skyvekontroller for innlegg og mye mer).

14. Havn

Harbour Business WordPress Theme

Harbour-temaet er et vakkert minimalt og moderne tema som passer perfekt for mange bedrifter. Den rene og profesjonelle utformingen gjør det lett tilpasningsdyktig til en rekke bransjer. Bruk porteføljen til ditt fotograferingsnettsted, helteområdene og kundevurderinger for et overbevisende byråsted, eller ta med det inkluderte barnetemaet og bygg drømmens nettsted for å vise frem dine webdesignevner. Temaet inkluderer også tilpassede menystiler, 10+ gratis ThemeBeans-plugins, flere porteføljestiler og mer.

15. Monstroid 2

Monstroid 2 Business WordPress Theme

Bygg et bedre nettsted for bedriften din med Monstroid WordPress-tema. Dette kraftige temaet inkluderer 9 forhåndsbygde eksempeldemonstrasjoner for å starte nettstedet ditt med raskt. Da kan du dra nytte av de innebygde alternativene for topptekst, blogglayout, egendefinerte widgeter, nyttige plugins som er inkludert (som hendelseskalender, Cherry Trending Posts, MotoPress Menu, Cherry Socialize, etc.), e-handel, sosiale og mer for å lage din egen unike nettside.

16. Advokat og advokat

Advokat og advokat profesjonell WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Skap en profesjonell online tilstedeværelse med Advokat & advokat WordPress-tema. Dette finansnæringstemaet er en flott måte å gjøre et positivt førsteinntrykk når du finner nye kunder. Temaet kommer med alle funksjonene du trenger for å dele dine økonomiske forretningsmessige kunnskaper, for eksempel forretningstjenester, milepæler, ansatte, portefølje og mer. I tillegg er det enkelt å komme i gang. Layer & Attorney-temaet leveres med et enkelt installasjonsprogram for demoinnhold, 30+ sidemaler som er klare til å gå, parallax-glidebrytere, sideoppsett og bunntekstoppsett pluss et temahudbytte.

17. Divi

Divi Multiuse WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Du har helt sikkert hørt om Divi WordPress-temaet fra elegante temaer? Dette populære alternativet er et flerbruks-tema som kommer ferdigpakket med brukervennlige prøvedemo-oppsett, responsiv redigering, enkle tilpasningsalternativer for farger / størrelse / avstand / etc, og tilpassede plugins inkludert Divi dra- og slipp-sidebygger. Med sidebyggerelementer for lydavspillere, ferdighetslinjer, oppfordringer til handlinger, faner, sosialt følge, postnavigasjon, videospillere, filtrerbare porteføljer, prissettingstabeller og mye mer, vil du kunne opprette et nettsted verdig for bedriften din.

18. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Themify Ultra er er et fleksibelt WordPress-tema med fullt responsive og stilalternativer for å lage din egen tilpassede webside. I tillegg inkluderer temaet over $ 100 i premiumtillegg for nedtelling, fremdriftslinjer, tellere, kontakter, WooCommerce, tidslinjer, bildegallerier, skrivemaskin, kart, prisbord og progliders. Selv om det er mange tilpasningsalternativer, gjør forhåndsinnstilte fargevalg og mal for sideoppsett det raskt og enkelt å komme i gang selv for nybegynnere.

19. Jobify

Jobify Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Jobify er et kraftig jobbbrett WordPress-tema med JSON-drevne rike utdrag, autoplayinnstillinger for innhold, lokasjonsfiltrering, gjenoppta støtte, lokaliserte filer for oversettelse og retina image support. Det er enkelt å bygge virksomheten og finne nye ansettelser. I tillegg inkluderer temaet en intuitiv dra- og slipp-hjemmeside-byggherre i den levende WordPress-tilpasseren. Vil du bygge en enda bedre jobbmotor? Jobify er kompatibel med populære plugins som WP Job Manager, Resume Manager, WooCommerce Lists, Slider Revolution og mange flere som kan legge til funksjoner og funksjonalitet på nettstedet ditt.

20. Støperi

Støperi flerbruksvirksomhet WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Støperi er et dynamisk WordPress-tema laget for alle typer virksomheter. Takket være funksjoner som inkluderer kompatibilitet på tvers av nettlesere, responsiv design, kraftige temalternativer, ubegrensede oppsett og oversettelsesstøtte. Støperi passer perfekt for både små og store bedrifter. Bare installer temaet og bruk den medfølgende Visual Composer-plugin-en til å dra og slippe deg til det perfekte nettstedet eller destinasjonssiden.

21. Finansgruppe

ØkonomiGruppebokføring Virksomhet WordPress Theme

FinanceGroup-temaet er et klassisk stil forretnings- og regnskap WordPress-tema. Med den medfølgende TemplateMonster dra- og slipp-sidebyggeren kan du raskt bygge et tilpasset nettsted ved å bruke 25+ sidemoduler, forhåndsinnstillinger og konfigurasjonsalternativer. Temaet er også Ecwid-kompatibelt, så hvis du velger å tilby tilleggsprodukter eller forretningstjenester på nettet, kan du selge tema rett fra din egen nettbutikk.

22. iBusiness

iBusiness WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

iBusiness er del av en unik ny linje med brukervennlige klikk og redigering av WordPress-temaer. Du går ganske enkelt til live-demoen, klikker på knappen for å tilpasse, og bruker deretter den visuelle redigereren til bokstavelig talt å klikke og redigere de forskjellige komponentene i temaet (utrop, tjenester, bakgrunnsbilder, ansatte, portefølje, blogg, prissettingstabeller, kontaktinformasjon, etc.). Når du er ferdig, eksporterer du de ferdige temafilene du poper til ditt live nettsted. Easy-peasy.

Flere ressurser for bedriften

Men ikke stopp med et profesjonelt nettsted, det er mange ting du bør gjøre for din online tilstedeværelse, markedsføring og mer. Her er noen nyttige artikler fra forfatterne våre for å få deg pekt i riktig retning.

 • Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress
 • Den ultimate guiden for markedsføring av WordPress-nettstedet ditt
 • Slik øker du konverteringsfrekvensen
 • Nyttige WordPress-plugins for lokale bedrifter
 • Slik bygger du en frilansvirksomhet, en enkel WordPress-guide

Hvis du har andre tips, kan du dele dem i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map