Beste WordPress-kontaktskjema-plugins

Et av de viktigste elementene på ethvert nettsted er en måte for kunder eller kunder å kunne kontakte deg raskt og enkelt. Den vanligste måten å gjøre dette på er via et kontaktskjema som ligger på en dedikert kontaktside eller plassert i en sidefelt eller bunntekst som er synlig fra alle sider. Dette innlegget viser noen av de beste kontaktskjema-programtilleggene du kan velge mellom. Kontaktformer er gunstige fordi de:


  • Tving kunder til å legge inn data: Du kan fortelle brukeren nøyaktig hvilken informasjon du leter etter (for eksempel telefonnummer, adresse osv.).
  • Kan hjelpe forretningsdrift: Hvis du inkluderer en rullegardinmeny på kontaktskjemaet ditt, kan spørringen enkelt sendes til avdelingen som er best rustet til å håndtere det.
  • Forbedre estetikk: Et kontaktskjema ser rett og slett mer profesjonelt og engasjerende ut enn alternativet.

Samlet sett kan kontaktskjemaer bidra til å styrke profesjonaliteten du forhåpentligvis har vist på resten av nettstedet ditt. Dessuten er de nesten like enkle å konfigurere som å legge til e-postadressen din!

Men ikke alle kontaktskjemaer er like, så det er nødvendig med en enkel måte å lage og tilpasse dem på. Heldigvis gjør WordPress-plugins det enkelt å opprette kontaktskjemaer, plassere dem på nettstedet ditt og samle informasjon mottatt fra kunder som fyller ut dem.

Denne artikkelen vil se på noen av de beste tilgjengelige plugins-plugins for WordPress-kontaktskjema. Vi har satt sammen en rask oversikt over hva hvert kontaktskjema kan gjøre og hva som får det til å skille seg ut. Nyt!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Gator-skjemaer (gratis)

Gator danner gratis WordPress-plugin

Lag dine egne kontaktskjemaer med Gator Forms. Plugin-en inneholder enkle alternativer, slik at du kan ha skjemaet ditt klart i så få som 5 klikk. Vil du ha noe mer tilpasset? Bruk skjemabyggeren til å lage akkurat det du vil.

Gator Forms har alternativer for ubegrensede felt (tekst, navn, e-post, tekstinformasjon er inkludert i gratisversjonen), dra & slipp feltbestilling, verktøytips, valideringsregler, ferdige temaer, innebygde animasjoner og visuell styling. Alle skjemaer er responsive, integrert med avansert spambeskyttelse og inkluderer sporingsalternativer (for å se hvilke nettadresser som genererer skjemaer og konverteringer).

For flere alternativer Gator Forms Pro som tilbyr massevis av bygningsfunksjoner. Dette inkluderer ytterligere skjemafelt (telefon, velgliste, avmerkingsboks, alternativknapper, kalender- / datovelger og mer), inline feltetiketter, last opp filalternativer, kontakt for menylink, billettsystem og mer.

2. HappyForms (gratis)

HappyForms gratis WordPress-plugin

HappyForms er en kraftig og GRATIS skjermbygger-plugin for WordPress. Plugin bruker det kjente tilpasset grensesnittet. Det er enkelt for alle å bygge en tilpasset kontakt, avtale, tilbakemelding eller annen form uten å måtte finne ut HTML.

Bare installer plugin-modulen, gi skjemaet et navn, velg elementene du vil ha i skjemaet ditt (for eksempel lenker, kort og lang tekst, e-postadresse, telefonnummer, radioknapper, avmerkingsbokser, nettadresser og mer), legg til plassholdertekst, angi bredden og til og med lage felt som kreves. Forsikre deg om at du ikke glemmer å ta med e-posten din (for svar) og bruk alternativene for skjema styling for tilpassede farger og skrifter. Når du er ferdig, kan du bare lagre skjemaet ditt og sette inn det med den innebygde skjemainnsatsen når du oppretter innleggene dine, eller den egendefinerte widgeten for å legge skjemaene til sidefeltene. Det er en av de raskeste måtene å legge til skjemaer til ethvert WordPress-nettsted.

3. FluentForms

FluentForm - Beste dra og slipp Form Builder Plugin for WordPress

Hvis du har søkt etter en enkel å bruke, dra og slipp, skjemabygger som er kompatibel med GDPR, er FluentForm perfekt for deg! Denne kraftige kontaktskjema-pluginen inneholder funksjoner for betinget logikk, gjenbrukbare maler, Google recaptcha, Ajax-skjemainnleveringer, bekreftelsesmelding (eller omdirigering) og til og med tidsbegrensninger. FluentForm tilbyr også integrasjoner for en rekke tjenester inkludert MailChimp-nyhetsbrevlister og Slack-varsler.

Og alle disse funksjonene er bare i gratisversjonen! For ekstra Zapier-, iContact-, Campaign Monitor-, ActiveCampaign- og Conditional CRM-integrasjoner, samt premium betingede, personlige e-poster, actionkroker, skjemaer, enkle å bruke kortkoder og mer bare Oppgrader til Pro.

4. ARForms

ARForms

Info & NedlastingVis The Demo

ARForms er en annen formbygger full av funksjoner. Denne premium plugin tilbyr en brukervennlig live editor, slik at du kan se skjemaet ditt mens du bygger det. Og med over 25 skjemaelementer å velge mellom er det veldig nyttig å kunne se hva du gjør! Andre formfunksjoner inkluderer formformer, formmaler, verktøytips, kolonner som kan endre størrelse, medieinnlegg, betinget logikk, matematikklogikk og mer. I tillegg er det innebygd analyse for å se hvordan skjemaene dine presterer. Se alle de kraftige alternativene for plugins i vår ARForms-gjennomgang.

5. Kontaktskjema 7 (gratis)

Kontaktskjema 7 Plugin

Kontaktformular 7 er en av de mest populære kontaktskjema-plugins som er tilgjengelig på grunn av sin enkelhet.

Standardskjemaet er mer enn nok for folk flest, men du kan også opprette og administrere flere skjemaer. Hvert skjema og e-postvarsler kan enkelt tilpasses ved hjelp av enkel markering. Funksjoner som Ajax-innsending, CAPTCHA og spamfiltrering er med på å gjøre denne plugin-en veldig kraftig. Det er også mange utvidelser tilgjengelig for å legge til enda mer funksjonalitet.

I tillegg, hvis du trenger hjelp med hvordan du kommer i gang med kontaktskjema 7, sjekk ut vår guide. Vi går gjennom hvert trinn slik at du kan bygge skjemaene dine raskt.

6. Jetpack Forms (gratis)

JetPack-plugin

Jetpack er ikke et frittstående plugins-kontaktform, men i stedet en samling plugins fra Automattic som gir WordPress.com-funksjonalitet til WordPress-nettsteder som er vertskap for selv. Det er mye brukt for mange av funksjonene den inkluderer, og kontaktskjemaene integreres godt med andre plugins som Akismet.

Med Jetpacks kontaktskjema-funksjonalitet kan du legge til et skjema til et hvilket som helst innlegg eller side fra postredigereren og tilpasse det ved hjelp av den innebygde skjemabyggeren.

7. WPForms Form Builder Lite (gratis)

WPForms WordPress Plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

WPForms er en kraftig dra-og-slipp-skjermbygger for WordPress. Denne pluginen gjør det enkelt å lage skjemaer. Bare velg skjemaavsnittene du vil inkludere, og dra og slipp dem på plass. I tillegg er det med forhåndsbygde maler du kan bruke for å komme i gang. Mens det er mange innebygde alternativer (tekstfelt, radioknapper, filopplasting osv.), Kan du alltid legge til flere funksjoner skjemaene dine med HTML eller tilpasset CSS. Lær mer om WPForms på deres hjemmeside.

8. Gravitasjonsformer

Gravity Forms Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Gravity Forms er en veldig populær premium skjermbygger som muliggjør avansert formfunksjonalitet.

Fra $ 59 gir det en dra-og-slipp-skjermbygger, skjemaer på flere sider og betinget logikk, blant andre funksjoner. Høyere lisensnivåer inkluderer tillegg for integrering av e-postmarkedsføring, betalinger og automatisering.

Gravity Forms går ut over enkle former til tilpasset applikasjonslignende funksjonalitet. Det er ganske søtt.

9. Ninja Forms (Free & Pro)

Ninja danner plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Ninja Forms er en fleksibel plug-in-plugin for dra & slipp-former for WordPress. Det er ingen begrensninger på antall felt, e-postmeldinger, handlinger eller innsendinger. Lag tilpassede kontaktskjemaer og mer som en proff! Du kan også lagre felt og innstillinger for å bruke dem i andre former, og importere og eksportere både skjemaer og felt. Fire anti-spam alternativer er tilgjengelige for å beskytte deg mot irriterende innleveringer også.

Et flott trekk ved Ninja Forms er vel alle de flotte funksjonene. Plugin-en ble bygget med en ren og minimal design, så skjemaene dine ser bra ut med ethvert WordPress-tema. Eller du kan finpusse stilen ved hjelp av tilpasset CSS. Ninja Forms inkluderer også mange tilpassede felt, gjenbrukbare felt, valgfri AJAX, anti-spam støtte og mer.

Utviklere elsker Ninja Forms. Plugin-enheten laster bare JavaScript på sidene der det trengs, noe som holder Ninja Forms raskt og lett, slik at det ikke bremser nettstedet ditt. Og fra utviklerens perspektiv er Ninja Forms enkelt å tilpasse og utvide. Funksjoner, handlingskroker og filtre kan brukes til å legge til ekstra alternativer hvis du trenger dem.

Så hva om du trenger integrering av nyhetsbrev? Eller danne sikkerhet? Eller brukeranalyse? Få et tillegg. Det er mange premium tillegg for Ninja Forms inkludert MailChimp, FreshBooks, Pushover, Stripe, Capsule CRM, etc..

10. Formidable Forms (Free & Pro)

Formidable Forms - Form Builder for WordPress

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Lag og tilpasse WordPress-former på en rask og enkel måte med Formidable Forms ‘enkle dra-og-slipp-grensesnitt (og en visuell formstyler i versjon 2.0). Innebygd spambeskyttelse og tilpasset HTML og CSS gjør denne skjemabyggeren til et kraftig alternativ.

Pro-versjonen (starter på $ 49) legger til flere felttyper og profesjonelle funksjoner som feltberegninger, betinget logikk og datavisning via diagrammer. Eldre klager på mangelen på funksjonalitet er løst med de siste oppdateringene, slik at du kan føle deg komfortabel med selv gratisversjonen.

11. Visual Form Builder (gratis)

Visual Form Builder

Visual Form Builder gjør det veldig enkelt å lage fullt funksjonelle kontaktskjemaer på få minutter uten kode. Felt kan legges til med et enkelt klikk, og dra-og-slipp-byggherren muliggjør rask omorganisering. Skjemaoppføringer lagres automatisk og kan eksporteres til en CSV-fil. Tilpasset CSS og flere layoutalternativer betyr at du kan tilpasse skjemaene slik at de samsvarer med nettstedet ditt. En proversjon er tilgjengelig for ekstra funksjonalitet som flere filopplastinger og en e-postdesigner, men gratis for de fleste brukere fungerer det bra.

12. WeForms (gratis)

weForms kontaktskjema-plugin for WordPress

Enkelt sagt: weForms er mer enn et enkelt kontaktskjema-plugin. Det er og enkel og rask formbygger som du kan lage alle typer skjemaer du ønsker – profesjonell og tilpasset.

weForms er bygd med den gjennomsnittlige brukeren i tankene, og det er derfor ingen ting som svetter for noen uten kodingskunnskap eller teknisk savviness. Den minimalistiske designen har et intuitivt grensesnitt som gjør weForms ekstremt brukervennlig. I tillegg forbedrer live-forhåndsvisningsfunksjonen den innebygde dra- og slipp-funksjonen enormt. Hvordan skjemaet ditt skal se ut etter at du har publisert det – du kan sjekke det ut i sanntid!

Med weForms forhåndsinstallerte ferdige maler og design spesifikke skjemaer, kan du komme i gang med bare noen få klikk. Men ikke glem fleksibiliteten det gir. Bruk CSS-kode for å tilpasse skjemautformingen sømløst. Friheten til å lage bransjestandardskjemaer for nettsteder og virksomhet er din.

Det ser bra ut på alle WordPress-temaer. Prikken over i’en: weForms leveres innebygd med innlegget til innlevering av en frontend-post for WordPress, WP User Frontend. Så med weForms, får du en komplett pakke for alle dine frontendbehov!

Hold innsendingene organiske og frie for spammere med reCaptcha-funksjonen. Tilpass smart og effektivt til brukerens oppførsel ved å bruke weForms betingelseslogiske funksjon. Eller bruk flertrinnsfunksjonen til å lage segmenterte lange skjemaer som er enkle for brukerne å følge. Det er mer enn 23 felttyper å velge mellom!

13. QuForm

QuForm-plugin-logo

Info & NedlastingVis The Demo

Quform er et premium-skjermbygger-plugin ($ 29) som lar deg lage enkle og komplekse former ved hjelp av ett-klikk-byggherre og dra-og-slipp-funksjonalitet.

Det har et unikt temasystem for form, slik at du kan bruke de inkluderte temaene, bygge din egen eller importere andre tema-design. Sammen med det store antallet layoutalternativer, kan du tilpasse utseendet og følelsen til skjemaene dine fullstendig.

14. Form Craft Form Builder (gratis)

FormCraft - Form Builder for WordPress

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Form Craft Form Builder er en dra-og-slipp-skjermbygger for å lage og legge inn skjemaer og spore innsendinger.

WYSIWYG-formbyggeren er rask, lett og gir stilige responsive former. Skjemamaler kan eksporteres og importeres slik at du kan dele dine tilpassede designformer. Premium-versjonen (opp neste) gir enda mer funksjonalitet .

15. Form Craft Builder Pro

Form Craft Builder Pro

Info & NedlastingVis The Demo

FormCraft er en brukervennlig WordPress-plugin som er enkel å bruke skjemabygger som gjør det enkelt å lage egendefinerte skjemaer uten å måtte skrive inn et enkelt kodebit. Denne plugin er perfekt for å lage kontaktskjemaer, kundestøtteskjemaer, kundevurderingsskjemaer, quizer, popups og alt annet du kan drømme deg om.

Skjemaer er en flott måte å samle informasjon og data fra leserne eller kundene dine på, men det kan være vanskelig å lage tema fra bunnen av. Ikke frykt – FormCraft gjør det superenkelt å lage tilpassede former på få minutter. Denne fantastiske WordPress-plugin-en har en enkel dra-og-slipp-skjermbygger med over 20 felt for å legge til rangeringer, glidebrytere, tidsvalgere, skjulte felt, filopplasting og mer.

En annen flott funksjon i FormCraft er det innebygde rapporteringspanelet. Du kan se hvor mange visninger skjemaene dine har samlet, hvor mange innsendinger som er mottatt og den totale konverteringsfrekvensen. I tillegg kan du se statistikken din per skjema, eller for alle skjemaene dine totalt. Dette er en flott måte å se hvilke former som konverterer!

Andre kjempefine funksjoner inkluderer betinget logikk, en dashbordinnleveringsbehandling, tilleggslister for e-postliste (MailChimp, Campaign Monitor, AWeber og GetResponse), plassering av 3 skjemaer (popup, fly-in og klebrig) og masse stylingalternativer for å lage en nydelig form som samsvarer med nettstedet ditt. Sjekk ut flere FormCraft-plugin-funksjoner nedenfor!

16. Enkelt grunnleggende kontaktskjema (gratis)

Enkelt grunnleggende kontaktskjema

Enkelt grunnleggende kontaktskjema er en plug-in-plugin som ikke er frills, som er enkel å konfigurere og tilpasse.

Til tross for den minimale presentasjonen, er den veldig fleksibel. Du kan bruke kortkoder eller malkoder for å vise skjemaet hvor som helst. Den har innebygd spambeskyttelse via CAPTCHA og en brannmur, e-postvarsler med ren tekst og er fullstendig tilpassbar fra innstillinger-siden eller ved bruk av tilpasset CSS.

17. CaptainForm (gratis)

CaptainForm Form Builder

Hvis du leter etter en skjermbygger som er rask og enkel å bruke, kommer CaptainForm med et vennlig dra-og-slipp-grensesnitt som vil hjelpe deg å lage gode skjemaer i løpet av få minutter.

Alle typer skjemaer kan bygges med CaptainForm, for eksempel: bestillingsskjemaer, påmeldingsskjemaer, forespørselsskjemaer, søknadsskjemaer, avtaleformer, kontaktskjemaer, betalingsskjemaer, tilbudsforespørsler, supportskjemaer, abonnement på nyhetsbrev, undersøkelser, spørrekonkurranser, brukerinnleverte innlegg og mange andre.

Plugin-en er integrert med mange betalingsprosessorer og applikasjoner: Mailchimp, Active Campaign, FreshBooks, WordPress-brukere, WordPress Posts, Marketo, Zoho, Webhooks, Exact Target, Google Drive osv. Når det gjelder betalingsprosessorer, finner du PayPal, PayPal Pro, PAyPal Payflow, Stripe, Authorize.net, Sisow, SagePay og mer.

Når det gjelder funksjoner, tilbyr CaptainForm et stort utvalg av funksjoner: motta e-postvarsler hver gang et skjema sendes inn, send en kopi av det utfylte skjemaet eller tilpassede autoresponders til brukere, eksporter data til EXCEL, CSV eller PDF, slik at brukerne kan lagre fremgangen sin for en senere tid, motta SMS-varsler, generere rapporter, publisere skjemaer som popup-vinduer, inne på widgeter, sider, innlegg eller som funksjonssamtaler. Du vil også få god kundestøtte på hver serviceplan.

18. Avanserte skjemaer

Avanserte skjemaer ACF-plugin

Advanced Forms er en kraftig skjermbygger som utnytter fleksibiliteten til Advanced Custom Fields. Det gir deg tilgang til det komplette settet med felttyper levert av ACF, for eksempel repeatere, datovalgere og gallerier, så vel som de som leveres av tredjeparts plugins. Denne robuste basen gjør Advanced Forms til den perfekte skjermbyggeren enten du lager et enkelt kontaktskjema eller en tilpasset brukerredigeringsopplevelse. Den minimale mengden styling som følger med gjør det enkelt å integrere skjemaene dine med ethvert tema.

Plugin-enheten har et enkelt grensesnitt for å definere e-post som sendes til administratorer eller adresser gitt gjennom skjemaet. Det har også valgfri mulighet til automatisk å lagre skjemaforsendelser til en oppføring. Du kan senere komme tilbake og få tilgang til dem gjennom WordPress. På toppen av dette kan skjemaene enkelt begrenses til en bestemt tidsplan, bare innloggede brukere, eller bare tillate en viss innsending.

Advanced Forms er bygget med tanke på utviklere og gir et bredt utvalg av funksjoner og kroker for å gjøre det å lage tilpassede former til en lek. Med bare en liten bit kode kan du lage skjemaer som genererer innlegg, redigere brukerprofiler, registrere personer til arrangementer, eller noe som en front-end-skjema kan trenge å gjøre. Den omfattende dokumentasjonen blir kontinuerlig oppdatert etter hvert som plugin-filen vokser og inneholder både guider for saker som er vanlig å bruke, samt referanser til funksjoner, handlinger og filtre..

19. BuddyForms

BuddyForms WordPress og BuddyPress Form Builder

BuddyForms er en form builder plugin for WordPress og BuddyPress. Det automatiserer og støtter hele prosessen med å generere innhold i et samfunn, nettverk eller brukere. Når plugin-en er installert, sparer den massevis av tid for kundeutvikling og gir full kontroll over brukerinnsendt innhold.

Målet med BuddyForms er å tilby enkelt oppsett og et brukervennlig grensesnitt som lar hvem som helst bygge kontakt og avanserte skjemaer på få minutter. Alt uten å trenge kodingskunnskap. Det gjør det også mulig for hvem som helst å samhandle, engasjere seg og skrive innhold for nettstedet direkte fra grensesnittet, uten å måtte lære WordPress eller BuddyPress.

BuddyForms har også en moderasjonskø-evne som holder det originale innlegget live mens redigeringer venter på anmeldelser av en administrator. Dette gjør at administratorer genererer en god arbeidsflyt og å ha full kontroll over det innsendte og publiserte innholdet på deres hjemmeside.

Med tilleggene som BuddyForms kommer med, kan den utvides med andre plugins som WooCommerce, BuddyPress, ACF, Ultimate Member og mange flere!

20. eForm Builder

eForm - WordPress Form Builder

Info & NedlastingVis The Demo

EForm Builder er en premium WordPress-plugin som garantert gjør det å lage skjemaer og spørreskjemaer for nettstedet ditt mye, mye enklere.

Bygningsformer kan være kjedelige, spesielt hvis du ikke er ny med plugin-modulen du bruker. Med eForm Builder kan WordPress Plugin-skjemabygging ikke bli lettere takket være den innebygde dra & slipp-skjermbyggeren. Bare velg elementene og beholderne du vil legge til i skjemaet, og slipp dem på plass. Ingen kodingsferdigheter kreves. eForm Builder inneholder også 25 forskjellige temaer. Så du må bare velge den fargehuden som passer best til nettstedet ditt (men du kan alltid finjustere det med litt CSS).

En annen flott funksjon er de innebygde rapporteringsalternativene. En bruker fullfører skjemaer, undersøkelser og spørrekonkurranser du kan kjøre detaljerte rapporter rett fra WordPress-administratorpanelet. Se resultatene av spørreskjemaet ved å bruke alternativer for kakediagrammer, søylediagrammer, kolonnediagrammer eller tabelldata. I tillegg til eForm Builder er det også et alternativ å motta e-post når nye skjemaer sendes inn, slik at du kan holde deg oppdatert om resultatene dine.

Andre plugin-funksjoner inkluderer brukerstyring, support med rich media (slik at du kan legge til bilder, lysbildefremvisning og mer til skjemaene dine), sammenleggbare containere, betinget logisk støtte, et helt nettverksklart design, tilpassede viderekoblinger og alt annet som er oppført nedenfor. eForm Builder er en flott ajaxed formbygger som du absolutt bør vurdere for ditt neste WordPress-nettsted eller prosjekt.

Avslutte plugins for det beste kontaktskjemaet for WordPress

Et brukervennlig kontaktskjema kan hjelpe deg med å få kontakt med besøkende på nettstedet. Men du må være i stand til å enkelt kunne administrere skjemaet og dets innleveringer.

I listen over har vi delt et bredt spekter av plugins for kontaktskjemaer som passer til forskjellige scenarier. Du bør kunne finne et kontaktskjema-plugin som tilfredsstiller dine behov, så hvis du ikke har et, legg et skjema på nettstedet ditt i dag for å begynne å høre fra de besøkende!

Bruker du noen av disse kontaktskjema-pluginene på nettstedet ditt? Vi vil gjerne høre dine erfaringer med ovennevnte kontaktskjema-plugins, så del i kommentarene nedenfor! Vi vet at det er mange flere plugins vi ikke har dekket til, så husk å gi oss beskjed om det du tror vi har gått glipp av.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me