20+ Beste kontaktskjema 7 utvidelser og tillegg

Mye har blitt sagt om kontaktskjema 7, men det er enda mer å si. Visste du for eksempel at det fantes hundrevis av fantastiske kontaktskjemautvidelser? Å ja, kontaktskjema 7 har oh-so fine tillegg. Vi snakker om kraftige utvidelser for å lade skjemaene dine på alle de spennende måtene.


Du samtykker Kontaktformular 7 er ganske populært plugins for kontaktskjema, hva med over 5 millioner aktive brukere. Jeg bruker det selv, men til den andre dagen visste jeg aldri at disse utvidelsene fantes. Det viser seg at jeg kan snu formene mine uansett hva jeg ønsker, og det er spennende. Vent, føles som om jeg glemmer noe viktig. Å ja, kontaktskjema 7 er helt gratis.

Hvis du bruker kontaktskjema 7, velkommen til den store avsløringen. Hvis du bruker et annet kontaktskjema-plugin, ser du deg i kommentarfeltet. Vi sier dette fordi vi vil elske din innsikt om de beste kontaktskjema-plugins – både gratis og premium. Har du en favoritt utvidelse av kontaktskjema 7? Del det også. Vi ser alltid frem til tilbakemeldingene dine.

La oss grave i vei.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Drop Uploader Premium File Upload-tillegg for CF7

Dra & slipp filopplaster for CF7

Info & NedlastingVis The Demo

Når du oppretter et skjema er det mange grunner til at du kanskje vil tillate brukere å laste opp et vedlegg. Enten du vil legge til et alternativ for å laste opp en CV for en jobbforespørsel, bilder for en konkurranse, eller feillogger for å motta støtte eller noe annet, er Drop Uploader for CF7 det beste alternativet. Denne enkle å bruke plugin gjør alle skjemaene mer nyttige!

Legg til flere opplastingsfelt, sett en grense for antall filer som er lastet opp, legg til en maks filstørrelse og til og med begrenset filtypen (sjekk ut Drop Uploader i aksjon for å se selv). Du kan også velge alternativet for å vise en filminiatyrbilde (flott for bilder), og aktiver dra og slipp eller bla gjennom for å velge en fil som skal lastes opp.

Det beste av alt er at du kan koble Drop Uploader til Dropbox-kontoen din. Så når brukere sender inn filer, mottar du dem direkte i en bestemt undermappe. Og du kan aktivere varsler for å sende deg det opplastede filvedlegget direkte, en lenke til filen eller begge deler. Bekymret for GDPR? Bare bruk Drop Uploader for å slette gamle filer for å slette filer automatisk etter et angitt antall dager.

Når det gjelder styling, inkluderer Drop Uploader tilpassbare fargealternativer for rammer (pluss kanttykkelse), svømmere, fremdriftslinjer, titler og ikoner. Andre funksjoner inkluderer crossbrowser-kompatibilitet, AJAX-opplasting, lokaliseringsstøtte og flere plugin-oversettelser inkludert (engelsk, spansk, fransk, italiensk, tysk, russisk og ukrainsk).

2. Kontaktskjema 7 Honeypot Free Plugin

Kontaktformular 7 Honeypot-utvidelse

Bare koble denne Honeypot-utvidelsen til Kontaktformular 7, så har du en spamvakt som ingen andre. Igjen, ingen captcha, så yay! Hvem fant opp captcha likevel? Plugin fungerer som WPBruiser, men du trenger ikke å installere to plugins. Men det er ikke den saftige delen; denne kontaktskjemautvidelsen spiller en rolle og utfører nevnte rolle på en fantastisk måte.

Spambots fyller ut alle skjemafelter fordi de er kodet for å gjøre det. De vil belaste kontaktskjema 7-skjemaene dine og slippe nyttelasten deres – uendelige strenger med søppel og fryktelige koblinger som er like giftige for bloggen din som koblingsrot (som er grunnen til at du bør fikse ødelagte koblinger). Mennesker fyller derimot bare de synlige skjemafeltene.

Lang historie kort, Spam-roboter utløser skjemafelt som er usett av menneskelige besøkende og ugyldiggjør skjemaet på stedet. Dette betyr at spam-roboter blir utryddet lenge før de kommer på nettstedet ditt.

3. WPBruiser-kontaktskjema 7 Premium-utvidelse

WPBruiser-kontaktskjema 7-utvidelse

Yap, det er en kontaktskjema 7-utvidelse kjent som kontaktskjema 7. Ja, og den finnes over på WPBruiser. Hvis du bor under en stein, lar WPBruiser deg avslutte spam på bloggen din uten å irritere captcha-bilder. Jeg bruker WPBruiser også, og synes personlig at det er en av de beste antispam-programtilleggene. Bare installer plugin og spill.

WPBruiser, tidligere kjent som Goodbye Captcha, er den ultimate gratis spam-plugin. Ting begynner å bli varmere med denne utvidelsen. Den lar deg legge til WPBruisers evne til å drepe spam, til kontaktskjema 7-skjemaene. Enkel å installere og konfigurere.

Merk – du må installere WPBruiser for å bruke denne spesielle utvidelsen.

4. Kontaktskjema 7 Gratis PayPal & Stripe tillegg

Kontaktskjema 7 Gratis PayPal & Stripe tillegg

Kontaktskjemaet ditt trenger ikke bare samle inn kundeinformasjon. Kom igjen, du kan gjøre mye mer som å gjøre skjemaene dine til å sjekke ut sider i tilfelle du trenger å selge et toppselgende tema eller eBok. For all del, dette er bare en av de mange måtene du kan bruke Kontaktformular 7 PayPal-tillegg.

Hvis du er minst interessert, leveres denne plugin-en med noen kjekke funksjoner som muligheten til å angi varenavn, pris og SKU / ID, støtte for alle 25 PayPal-valutaer, 18 språk og automatisk omdirigeringer. Du har ikke hørt alt; det er en PRO-versjon med flere funksjoner.

Å selge via PayPal ved hjelp av kontaktskjema 7 er bare et par klikk unna med denne utvidelsen.

5. Moana-kontaktskjema 7 Builder Premium-plugin

Moana-kontaktskjema 7 Builder Premium-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Tilpass og bygg skjemaer med kontaktskjema 7 og utvidelsen av Moana builder. Moana gjør det mulig å bruke WPBakery sidebygger for å lage skjemaene. Rediger enkelt utformingen av skjemaene dine med kraften i dra og slipp! Legg til kolonner, nye felt og mer uten å måtte kode.

6. Kontaktskjema 7 MailChimp-utvidelse

Kontaktskjema 7 MailChimp-utvidelse

La oss ønske Renzo Johnson velkommen, fyren som brakte oss kontaktskjema 7 MailChimp-utvidelse, som – hvis du lurer på – gir listebyggingen din et stort løft. På toppen av å samle inn informasjon fra leserne, kan du få brukere til å abonnere på hvilken som helst forhåndsbestemt MailChimp-liste automatisk.

Denne MailChimp-utvidelsen av Contact Form 7 er enkel å bruke, støtter flere adresselister og har tilpassede felt, en innsjekkingsrute på slutten av hvert skjema, og abonnementalternativer for enkelt eller dobbelt opt-in. Denne utvidelsen oppdateres regelmessig og krever mindre enn to minutter å konfigurere.

7. Kontaktskjema 7 Popup Message Premium Extension

Kontaktskjema 7 Popup Message Premium Extension

Info & NedlastingVis The Demo

Gjør kontaktskjema 7-skjemaene dine mer profesjonelle ved å legge til validering og suksessmeldinger. På denne måten vet brukerne hvilken tilleggsinformasjon som kreves, eller om skjemaet deres ble sendt inn. Plugin-en inneholder 10 forhåndsinnstilte fargeskjemaer, som alle er responsive.

8. Kontaktskjema 7 Kostnadskalkulator Premium tillegg

Kontaktformular 7 Kostnadskalkulator Premium tillegg

Info & NedlastingVis The Demo

Vil du tilby en tilpasset tjeneste? Kanskje nettdesign? En av en slags klær? Arkitekturplaner? Forretningsgjennomgang? Eller et annet skreddersydd tilbud? Kostnadskalkulatoren for kontaktskjema 7 er en enkel plugin som legger til et tilbud og et kostnadsestimat alternativ til skjemaene.

Legg til pris avmerkingsbokser, radioknapper, nedtrekksvinduer eller kostnadsglidebryter. Du kan til og med opprette avgiftsfelt for å estimere lokale eller momsskatter. Deretter oppretter du totale felt for å legge opp valgene. Dette er en flott måte å få et mer nøyaktig bilde av hva en klient trenger, og for at klienten skal få et raskt og enkelt tilbud.

9. Kontaktformular 7 flerseptsskjemaer

Kontaktformular 7 Multistep Forms Extension

Brukeropplevelse krever at vi lager korte skjemaer som fanger inn informasjon mens leserens interesse varer. Lange former er en no-go. Nei nei. Nah. Hvorfor er det sånn? De er utmattende å fylle ut fordi – i internettets verden i dag, som har tiden uansett?

Hva gjør du hvis du trenger å samle inn mer informasjon? Kanskje trenger du besøkende for å fylle ut en undersøkelse som går utover bare personlig informasjon. Hvordan holder du leseren interessert lenge nok til å fylle ut lengre skjemaer? Det er et psykologisk triks du kan spille til din fordel, med største letthet og enorme fordeler.

Trikset ligger i å dele opp de uttrukkede skjemaene dine i flere deler, og det er nøyaktig hva denne flertrinnsformutvidelsen gjør. Du kan til og med legge til en “forrige” knapp til hvert trinn for å legge til i navigasjonen. Det er enkelt å integrere med kontaktskjema 7, du bør lage lange, men engasjerende skjemaer på kort tid.

10. Kontaktskjema Seven 7 Multi-Step Pro Extension

Kontaktskjema Seven 7 Multi-Step Pro Extension

Info & NedlastingVis The Demo

Lag et skjema for trinn for trinn med kontaktskjema 7 og tilleggsprogrammet Multi-Step Pro. På samme måte som gratisprogrammet vi nettopp nevnte, kan du bruke Multi-Step Pro for å gjøre skjemaene dine mer intuitive. Det er en flott måte å gjøre komplekse former mer håndterbare for brukere.

Så hvorfor velge Pro? På grunn av funksjonene som er lagt til for vertikal eller horisontal orientering, bekreft trinn, bekreft siste trinn, tilpasset styling (farger, bakgrunn og tekst) og mer. Pluss at plugin-enheten er full responsiv, kompatibel med tvers av nettlesere og fungerer bra med alle WordPress-temaer.

11. Kontaktformular 7 Skins Gratis tillegg

Kontaktformular 7 Skins Gratis tillegg

På egenhånd mangler kontaktskjema 7 i utseende-avdelingen. Men par det med kontaktformularet Skins-utvidelsen, og du har en absolutt vinner. Enten du vet kode er uten betydning; Du kan enkelt lage vakre former ved å bruke et bredt utvalg av maler og stiler.

Denne utvidelsen pakker ganske mye når det gjelder brukervennlighet. Plugin hjelper deg å lage et bredt utvalg av enkle og komplekse former ved å bruke en samling forhåndsbygde maler som du kan tilpasse til ditt hjerte innhold. Denne utvidelsen kommer med en ekstra liste over tilleggsprogrammer du kan bruke til å legge til flere funksjoner i skjemaene.

12. Kontaktskjema 7 reCaptcha v2 Gratis tillegg

Kontaktskjema 7 reCaptcha v2 Gratis tillegg

Opprinnelig kontaktskjema 7 inkluderte innebygd støtte for reCaptcha, men siden versjon 5.1 ble utgitt ble denne funksjonen droppet. Men ikke bekymre deg – det er enkelt å legge det tilbake med gratis reCaptcha v2-utvidelsen. Denne enkle plugin legger til “recaptcha” -taggen på nytt, slik at du enkelt kan legge feltet til skjemaene.

13. Avansert kontaktskjema 7 DB-utvidelse

Avansert kontaktskjema 7 DB-utvidelse

De mest åpenbare fordelene ved å lagre skjemaforsendelser i WordPress-databasen din inkluderer å ha sentralisert datalagring, og at du aldri trenger å sjekke et dusin e-poster for å finne potensielle kunder og hva ikke. Avansert kontaktskjema 7 DB gjør det utrolig enkelt å lagre skjemadata i WordPress-databasen din, og vise de samme enten inne i WordPress-administratoren eller på nettstedet ditt ved hjelp av snarveier.

Hvis du har flere skjemaer over hele nettstedet ditt, må du ikke bekymre deg. Utvidelsen har et filter-rullegardinmeny, slik at du kan velge hvert skjema uavhengig av hverandre. I tillegg er den flersidelig kompatibel. På toppen av det kan du eksportere innsendingene (alle eller filtrerte resultater) via et par metoder, inkludert CSV, Excel og PDF.

14. Planlegg rapport for avansert CF7 DB Premium-tillegg

Planlegg rapport for avansert CF7 DB Premium-tillegg

Info & NedlastingVis The Demo

Bygg av den siste plugin, hvis du legger til Tilleggsplanrapport, kan du konfigurere daglige, ukentlige, månedlige eller årlige rapporter for avansert kontaktskjema 7 DB. Denne premiumutvidelsen er et flott alternativ for bedrifter og travle individer, da det kan spare deg for mye tid. Velg et hvilket som helst henvendelsesskjema, lag hendelser for å utløse rapportering, velg datakolonner og legg til avanserte filtre.

Andre plugin-funksjoner inkluderer eksportfiltype (CSV, XLS eller EXCEL), e-postinnstillinger (til, fra og melding), planlegge mer enn en hendelse og GDPR-kompatibel (bare angi tidsplan for å slette poster). Hvis du bruker Advanced Contact Form 7 DB, er tilleggsplanen for planrapporten et must.

15. Kontaktformular 7 viderekoblingsutvidelse

Kontaktformular 7 viderekoblingsutvidelse

Kontaktskjema 7 lar deg lage en enkel melding som vises når brukeren sender inn et skjema. Selv om dette er bra, kan du oppnå mye mer med dedikerte helsider som bidrar direkte til bunnlinjen.

Kanskje kan du omdirigere besøkende til en “Takk” -side som er rettet mot å bekrefte merkevarebevissthet. Kanskje du kan sende brukeren til en salgsside, et toppselgende produkt eller et populært innhold. Du kan omdirigere leserne dine til alle sider du ønsker, det er opp til deg. Du trenger bare å installere gratis utvidelse av kontaktskjema 7 viderekobling for å administrere viderekoblinger. Plugin-en er enkel å installere og bruke.

16. Materiell design for kontaktskjema 7 gratis plugin

Materiell design for kontaktskjema 7 gratis plugin

Gi kontaktskjema 7 et friskt utseende med utvidelsen Material Design. Denne gratis plugin-enheten inneholder massevis av brukervennlige snarvekoder som du kan pakke rundt i de vanlige kontaktskjema-feltene for å legge til styling av materiale. Plugin inneholder et lyst og mørkt hovedtema, felt i felt og omriss, send inn knapp, reCaptcha og mer.

17. Betingede felt for kontaktskjema 7

Betingede felt for kontaktskjema 7

Legg til komplekse betingede felt i kontaktskjemaene dine med denne gratis utvidelsen. Er du usikker på hva eksakt betingede felt er? Ikke noe problem – de er egentlig hvis-dette-da-enn-alternativene. Hvis du for eksempel tilbyr støtte for gratis nettmaler, kan det være lurt å bygge en betingelse der brukeren kan velge et CMS, og hvis de velger WordPress kan de velge et tema, og til slutt basert på temaet velge et versjonsnummer. På denne måten kan de velge det mest nøyaktige alternativet for et felt.

Med betingede felt for kontaktskjema 7 kan du opprette tilpassede feltgrupper og opprette (du gjettet det) avanserte forhold. Legg til alle dine, hvis like, hvis ikke like, og – så vel som alle variasjonene dine.

18. Kontaktskjema 7 – Premium Salesforce CRM-integrasjon

Kontaktskjema 7 - Premium Salesforce CRM-integrasjon

Info & NedlastingVis The Demo

Salesforce er en av de beste kundeforholdslederne. Og det er lett å se hvorfor – den innovative plattformen lar deg se og administrere salgstrakten din fra start til slutt. Og med hjelp av CF7 Salesforce Integration-plugin kan du også følge kundeemner fra det øyeblikket de bruker skjemaene dine.

Bare bruk innebygde alternativer for å kartlegge kontaktskjema 7-felt til Salesforce-feltene. Når installasjonen er konfigurert, kan du bruke denne utvidelsen til å automatisk legge til kontakter, saker og kundeemner generert av innsendte skjemaer til din Salesforce-konto.

19. Kontaktskjema 7 Google Analytics Gratis tillegg

Kontaktskjema 7 Google Analytics Gratis tillegg

Hvert nettsted bør bruke Google Analytics for å forstå trafikken på nettstedet. Men du kan også dra nytte av de innebygde Google Analytics-alternativene for sporing av hendelser for å se om besøkende bruker skjemaene dine. Med kontaktskjema 7 Google Analytics-tillegget oppretter du en “Kontaktformular” -hendelseskategori, “Kontaktformular 7” -hendelseshandling, og deretter hendelsesetiketter basert på skjemanavn (for eksempel “Kontaktformular” eller “Servicepris”).

Med plugin-oppsettet vil du kunne se ugyldige innsendinger, spamaktivitet, sendte eller mislykkede innsendinger med hell, og mer avhengig av innstillingene du har valgt. Det fungerer også bra hvis du også har konfigurert Google Tag Manager for WordPress.

20. Kontaktskjema 7 Gratis dynamisk tekstutvidelse

Kontaktskjema 7 Gratis dynamisk tekstutvidelse

Legg til forhåndsutfylte felt i kontaktskjemaet ditt med den gratis dynamiske tekstforlengelsen. Med denne plugin-en kan du legge til automatisk utfyllingsfelt for URL, Innleggsinformasjon (ID, tittel eller snegle), Produktnummer, Brukerinfo, osv. Du kan til og med lage dine egne tilpassede snarvekoder for å returnere den verdien du har tilgang til.

Bare installer og aktiver plugin-modulen for å begynne å bruke Dynamic Text Extension. Plugin-en legger til nye taggtyper: Dynamiske tekstfelt og Dynamisk skjult felt. Velg taggeneratoren og angi alternativer for ønsket felt, taggenavn, dynamisk verdi samt ID og / eller klasseattributt. Sett deretter inn koden når du er ferdig.

21. Kontaktskjema 7 Tilpasset validering Gratis tillegg

Kontaktskjema 7 Tilpasset validering Gratis tillegg

Brukerne dine trenger ikke fylle ut et helt skjema og trykke på “send” -knappen bare for å finne ut at noe av informasjonen de ga var ugyldig. Når det gjelder brukeropplevelsen, kan du se hvordan det kommer deg til nytte hvis leseren kan fortelle at informasjonen de skal sende er ugyldig. Dette gir de besøkende sjansen til å redigere innsendingene sine i stedet for å gå fram og tilbake.

Kontaktskjema 7 Tilpasset valideringsfri WordPress-plugin lar deg legge til tilpassede feilmeldinger. Velg hva feilene dine skal lese for feltene dine – inkludert tekst, e-post, telefonnummer, url, radioknapper og mer. Denne kontaktskjemautvidelsen er enkel å installere og fungerer med flere skjemaer.

Avsluttende ord

Kontaktskjema 7 er elsket av mange WordPress-brukere. Den tilbyr deg en enkel, men effektiv, WordPress-kontaktskjema-løsning som er et kutt over gjennomsnittet. Med de ekstra utvidelsene er det tydelig at du kan oppnå mye mer med liten innsats. Hva tror du?

Hvilken er din favoritt WordPress-kontaktskjema-plugin? Hvis du handler om kontaktskjema 7, hvilke favorittutvidelser er du? Wow oss i kommentarfeltet. Jubel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me