15+ Beste Cryptocurrency WordPress-temaer

Med så mange nye valutaer som blir tilgjengelige på nettet, burde det ikke være noen overraskelse at nettutviklere har laget nisje cryptocurrency WordPress-temaer som kan matche. Enten du er interessert i Bitcoin, Monero, Litecoin, Ripple, Ethereum eller en annen valuta, så er det et gratis eller premium cryptocurrency WordPress-tema som passer akkurat for deg.


Vi har søkt høyt og lavt for å finne profesjonelt utformede WordPress-temaer med cryptocurrency med brukervennlige funksjoner som bygging og slipp av sider, cryptocurrency-kalkulatorer, myntprissporere og til og med WooCommerce betalingsmetoder. Disse temaene passer godt for ethvert finans- eller verdipapirforetak, initial mynt som tilbyr markedsføring eller cryptocurrency blogg. Det beste av alt – med disse temaene trenger du ikke å ansette webdesign. Bare installer, bruk temalternativer for å finjustere designet og legge til innholdet. Det er det!

I ingen spesiell rekkefølge, her er våre toppvalg for de beste cryptocurrency WordPress-temaene på nettet. Vi har inkludert gratis og premium temaer for å gi deg et større utvalg, så forhåpentligvis når du kommer til slutten av denne listen, vil du ha funnet ditt perfekte WordPress-tema for cryptocurrency. Nyt!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Crypton

Crypton Flerbruks Cryptocurrency WordPress-temaer

Info & NedlastingVis The Demo

Crypton er det ultimate multippel WordPress-temaet for cryptocurrency – det har alt du trenger for å starte din egen virksomhetssatsing. Dette temaet inneholder funksjoner alle webansvarlige vil elske, for eksempel Visual Bakery-trekke-og-slipp-sidebygger, en topptekst- og bunntekstbygger, innebygde tilpassede innleggstyper (for tjenester, team og attester), en tilpasset sidefelt og en fargeskjemanager. Men det som virkelig får Crypton til å skille seg ut er de innebygde cryptocurrency-alternativene. Bruk myntwidgets til å vise gjeldende myntpriser og kartlegge inntektene dine, legg til valutakursskalkulatoren slik at leserne eller potensielle kundekretser kan se hva de er klare til å investere, og til og med godta kryptodonasjoner eller betalinger for din WooCommerce-butikk.

2. Bitunit Lite (gratis)

Bitunit - Bitcoin Cryptocurrency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Bitunit Lite er en kraftig og funksjonsrik WordPress-mal som er egnet til å brukes på en rekke økonomiske og forretningsmessige nettsteder. Dette er en stadig voksende løsning som utvides med nye verktøy og funksjonalitet med utgivelsen av hver nye oppdatering. Temaet er integrert med den intuitive dra-og-slipp Elementor-sidebyggeren. Den inneholder flere topp- og bunntekststiler, som er klare til å bli endret på en måte som passer perfekt til din personlige eller forretningsstil. I tillegg inneholder Bitunit en rekke brukbare plugins og utvidelser av førsteklasses kvalitet. Den inneholder JetElements-pakken gratis. Med sin hjelp kan du introdusere merker, innlegg og glidebrytere på sidene på nettstedet ditt med bare noen få klikk.

3. Crypterio

Crypterio - ICO og Cryptocurrency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Crypterio er et kraftig og funksjonsrikt tema for cryptocurrency-stil for WordPress som enhver gründer vil elske. Temaet inneholder nyttige funksjoner som innebygd ICO hvit pre-signup-kompatibilitet, smart kontraktsupport, myntpriswidgets, en tilpasset ICO-oppføringssideoppsett, en nedtelling for å starte, valutakonverteringskalkulator med sanntids valutakurser og mer. Disse alternativene kombinert med stylinginnstillinger for live live tilpasning, AMP-støtte, responsive glidebrytere, sidebygger og crossbrowser-kompatibilitet, gjør Crypterio til et flott alternativ for alle cryptocurrency-fokuserte sider.

4. Krypto

Crypto - Et Bitcoin & Cryptocurrency WordPress-tema

Kryptotemaet er et fantastisk alternativ for cryptocurrency bloggere, tilskuere og risikokapitalister. Temaet inkluderer et utstillingsvindu for live mynt, slik at du og leserne dine kan holde deg oppdatert på minutt til minutt-endringer i de svært lukrative investeringene. Vil du hjelpe de som er ny på cryptocurrency? Kryptotemaet inneholder også sidemaler for dedikerte myntsider der du kan utdanne leserne dine til en anliggende mynt (og også inkludere henvisningskoblinger). Andre temafunksjoner inkluderer installasjon med ett klikk, dra og slipp hjemmeside-byggherre, flere demoer å velge mellom, myntsammenligning, priskonverteringswidget, WooCommerce og oversettelsesstøtte.

5. Bitcrypt

Bitcrypt - Bitcoin og Cryptocurrency WordPress-temaer

Info & NedlastingVis The Demo

Temaet er ment å brukes til blogger og forretningssider på cryptocurrency. Dette er en fullstendig redigerbar WordPress-mal som er ment å administreres selv av ikke-teknologiene. Temaet er integrert med WPBakery Builder, som lar deg finjustere de ferdige layoutene intuitivt, mens du bare drar og slipper flere elementer. Det er en rekke forhåndsdesignede sider, layoutalternativer, ferdige brukergrensesnittelementer og premium-tematiske ikoner som er inkludert i nedlastingsarkivet. Temaet kjører på det fullt responsive rammeverket, som garanterer at alt innholdet blir vist på mindre og større skjermer like bra.

6. Kryptisk

Kryptisk - Cryptocurrency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Cryptic er en av de mest solgte cryptocurrency WordPress-temaene av en grunn. Med mange enkle å bruke demoer, en innebygd Bitcoin explorer-funksjon (for å se blokker, transaksjoner og hasjer), innebygd valutaveksling og en ICO-katalog. Det kryptiske temaet er også fullt ut WooCommerce-kompatibelt med støtte for Bitcoin-betalinger – slik at du kan lage noen kryptomynter mens du deler nyttig info om cryptocurrency.

7. Dinarcek

Dinarcek - En WordPress Bitcoin-blogg

Info & NedlastingVis The Demo

Møt Dinarcek – et bloggingstema fra Bitcoin og cryptocurrency som er klart for deg å starte din egen webside om investeringer eller forvaltning av fond. Temaet er klart til å gå med alternativer for typografi, tilpasset logo, responsive glidebrytere og CSS3-funksjon pluss animasjoner. Men Dinarcek stopper ikke der – i tillegg til de enkle bloggalternativene, er det kryptospesifikke funksjoner (som valutasporer) og innebygde annonseblokker som gjør det enklere for deg å markedsføre annonsevinst fra dine favorittkryptokurser.

8. Cryplix

Cryplix - Bitcoin blogg WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Bruk denne responsive WordPress-malen til å lansere fullverdige cryptocurrency-blogger. Cryplix er ment å bli det bunnsolid grunnlaget for en rekke innholdsrike online-prosjekter. Den fullstendig redigerbare utformingen er forbedret med en rekke forhåndsdesignede sider som er egnet til å brukes til en rekke formål. Temaet inkluderer Elementor sidebygger. Med sin hjelp kan selv ikke-teknikere lage allsidige websider kodefritt. Takket være det første mobil-paradigmet, kan du føle deg trygg på at alt innholdet vil vises perfekt på de mindre skjermene. Premium-utvidelser og bilder av høy kvalitet blir lagt til som de spesielle bonusene uten kostnad.

9. Fintech

Fintech WP Financial Tech & Services WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Fintech WP er en av de beste premium-finansierings- og teknologiske cryptocurrency WordPress-temaene med fullt tilpassbare funksjoner for alle cryptocurrency-fokuserte sider. Bruk ferdige demoer, dra og slipp Visual Composer-sidebygger, topptekst- og menystiler, fargevalgere og skrifter for å designe det perfekte nettstedet. Når nettstedet ditt er klart til å gå, er det bare å legge til dine egne tips om investering, cryptocurrency spådommer og selvfølgelig henvisningskoblinger eller koder for å henvise leserne dine til de beste kryptoplukkene dine.

10. Bitcoinee (gratis)

Bitcoinee - Gratis Cryptocurrency WordPress-temaer

Bitcoinee er et selverklært første gratis cryptocurrency WordPress-tema på WordPress.org. Dette betyr at du enkelt kan installere dette temaet gratis direkte fra WordPress-dashbordet. Temaet inkluderer widget-klare sidefelt og bunntekst pluss tilpassede cryptocurrency-widgeter for valutapriser (med% opp eller ned), live og kommende ICO-er og en sanntidsvalutakonverterer. Dette temaet er den perfekte måten å starte din side med cryptocurrency-side.

11. Kryptering

Kryptering Cryptocurrency & Blockchain WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Når du velger et WordPress-tema for cryptocurrency for å markedsføre en ICO, kan du dele dine investeringstips for cryptocurrency eller tilby rådgivningstjenestene dine til å vurdere krypteringstemaet. Dette temaet tilbyr 4 imponerende stylede demonstrasjoner som du kan importere for å bygge nettstedet ditt raskt. Bare velg favoritten din, legg til ICO-starttids-tidtakere, vis frem token-distribusjonen, integrer porteføljen for å vise investeringsstrategier og bygg en vakker blogg for kryptotips. Temaet er også oversettelsesklart med RTL-støtte, slik at du kan målrette mot ditt lokale språk.

12. Eksperter

Finanseksperter Business & Consulting WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Finance Experts er et førsteklasses finans- og forretningstema designet spesielt for finansfirmaer, konsulenter, meglere og selvfølgelig cryptocurrencies. Temaet kommer med 28+ ferdige demoer, så det er enkelt å bare peke, klikke og laste opp favorittdemoen din for å spare tid på å style ditt eget nettsted. Bare bruk den medfølgende sidebyggeren for å lage et ubegrenset antall oppsett, legg til en butikk siden temaet har full WooCommerce-støtte eller en fantastisk blogg full av Bitcoin, Litecoin, Monero og andre krypto-investeringstips.

13. Konsulting

Konsulting - Consulting & Bitcoin WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Konsulting er et av de kraftigste WordPress-temaene for Bitcoin og cryptocurrency du kan bruke for å starte din egen konsulent- og investeringsvirksomhet. Temaet inkluderer populære premium-plugins som WPBakery Visual Composer, responsive Slider Revolution og kraftig Essential Grid-byggherre. Med disse verktøyene pluss temaets avanserte administratorpanelalternativer, typografiinnstillinger, fargevelgere og egendefinerte widgeter kan du raskt og enkelt bygge et eget cryptocurrency nettsted.

14. TopMiner

TopMiner - Cryptocurrency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Malen er ment å brukes til å bygge slanke og profesjonelle cryptocurrency nettsteder. Det inkluderer en rik samling av fullt redigerbare sider og ferdige oppsett. Det er ikke nødvendig å bygge en mobilversjon av nettstedet ditt siden temaet er bygget med det mobile-første paradigmet. Når du kjøper malen, får du en rekke imponerende bonuser. Først og fremst kan du finjustere det ferdige designet uten å berøre en kodelinje. Temaets pakke inneholder også en rekke utvidelser av premium kvalitet, som alle er inkludert i prisen for temaet. TopMiner kjører på Cherry Framework 5, noe som gjør det imponerende raskt og enkelt å endre.

15. Fincorp (gratis)

Fincorp Free Banking WordPress Theme

Når det gjelder gratis cryptocurrency WordPress-temaer er Fincorp et flott alternativ. Dette finansbaserte temaet har intuitive tilpasningsalternativer for oppsett, en responsiv og mobilklar design, oversettelsesfiler og kompatibilitet med WooCommerce, slik at du enkelt kan selge dine egne tjenester eller e-bøker for å investere i cryptocurrency.

16. cCurrency

cCurrency Cryptocurrency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du ønsker å spare ekstra penger ved lanseringen av cryptocurrency nettstedet ditt, men likevel oppnå en pen og funksjonsrik online ressurs, vil cCurrency være ditt perfekte utgangspunkt. Det er integrert med de ledende WordPress-utvidelsene uten noen kostnad. Dette er WPBaker-sidebygger for den kodefrie nettutviklingen og Slider Revolution for å gi ekstra visuelle triggere til nettstedet ditt. Temaet er ment å brukes til bitcoin-nettsteder spesielt. Den inkluderer 30 elementer som er ment å hjelpe deg med å avsløre omtalt innhold, priser, fremdriftslinjer, tilpassede tjenester osv. Det er to hjemmesidevariasjoner inkludert i nedlastingspakken gratis.

17. Forfølgelse

Forfølg fleksibelt Cryptocurrency App WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Pursuit er et vakkert WordPress-tema for cryptocurrency og finansiell teknologi med en live frontend drag & drop-byggherre og en fleksibel formbygger inkludert (slik at du kan se designendringer i sanntid og gi deg sjansen til å teste og prøve nye ting uten å bekymre deg). Designet nedenfra og opp med cryptocurrency og finansielle teknologiselskaper i tankene, temaet kommer med nyttige forhåndsinnstilte design for cryptocurrency exchange, bitcoin trading plattform, digital lommebok, ICO eller token salg, med mer lagt til regelmessig. Alle forhåndsinnstillinger er bygget med stor oppmerksomhet på detaljer og spesifikke for cryptocurrency og finansiell teknologi nisje. Pursuit er også WooCommerce-kompatibel med støtte for mange betalingsportaler inkludert PayPal, Stripe, kredittkort og over 100 andre gateway-utvidelser. Dette temaet fungerer også med mange WordPress-kompatible cryptocurrency-plugins – integrasjoner er en lek.

18. Lymcoin

Lymcoin Cryptocurrency & ICO WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Lymcoin er et premiumtema designet for Cryptocurrency industrien inkludert blogger, magasiner, crypto-coaching, initial mynt tilbud (ICO), gruvedrift utstyr butikk, crypto trading markedet, gruvebruk etc. Temaet inkluderer Visual Composer dra og slipp byggherre å lage lage enkelt tilpassede sidelayout. I tillegg til Lymcoin er det enkelt å akseptere brukerbetalinger med den integrerte ThemeREX Donations-plugin. Andre flotte funksjoner inkluderer mobiloptimalisering, demoimport med ett klikk, netthinnestøtte, enkle snarveier, Google-skrifter, skriftikoner, oversettelsesstøtte og enkle oppdateringer.

19. CoinzFactory

CoinzFactory Cryptocurrency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du leter etter en rask måte å bygge et nettsted for ICOen din, bør du absolutt vurdere CoinzFactory. Dette premiumtemaet ble designet for å gjøre det enkelt å bygge en destinasjonsside. Med egendefinerbare funksjoner som en flippklokke-nedtellingstimer, myntutvekslingskalkulator, tjenester, milepæler, virtuelle mynt widgets, dra og slipp sidebygger, animerte skyvekontroller og WooCommerce-integrasjon CoinzFactory er et godt valg.

20. Ceres

Ceres Cryptocurrency & Blockchain Nyhetsblogg WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Bygg din egen cryptocurrency og blockchain-blogg med Ceres WordPress-tema. Dette moderne nyhets- og bloggstil-temaet inneholder mange nyttige funksjoner for å gjøre deling av investeringstips, prognoser eller spådommer, ICO-oppføringer, krypto-nyheter og mer superenkelt. Velg mellom seks artikkeloppsett for innleggene dine, og legg til kommende ICOer ved å bruke den innebygde katalogen (komplett med stylet kalender). Andre fremtredende funksjoner i Ceres inkluderer netthinnestøtte, egendefinerte widgeter, mega-menyer, krypturprisliste-widget, ubegrensede fargealternativer, WooCommerce og kontaktformular 7-kompatibilitet.

21. Hoverex

Hoverex Cryptocurrency & ICO WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hoverex-temaet er et perfekt valg for ditt neste cryptocurrency-prosjekt. Enten du bygger og ICO-destinasjonssiden, en cryptocurrency investeringsblogg, blockchain-rådgivernettverk, utvekslingstjenester, en gruvegård eller noe annet, er Hoverex-temaet et godt valg. Temaets moderne design, installering med ett klikk, brukervennlige forhåndsbygde sider, tilpassbare animerte skyvekontroller, topptekst- og bunntekstbygger, tilpassede innleggstyper (tjenester, team, uttalelser), fargevalg, Google-skrifter, enkle oppdateringer og profesjonell support bare noen av de mange grunnene til å prøve Hoverex.

På tide å lage noen kryptomynter med disse Cryptocurrency WordPress-temaene

Nå som du har sett favoritt-temaene våre for cryptocurrency WordPress, ta tak i favoritten din og begynn å bygge opp virksomheten din! Selvfølgelig er det andre måter å tjene penger med cryptocurrency, for eksempel kan du godta Bitcoin-betalinger med et hvilket som helst WordPress-nettsted (alt du trenger er en plugin). Men vi synes disse temaene er de beste for å starte din egen ICO-, konsulent- eller cryptocurrency-blogg.

Trenger du hjelp til å velge fra våre favoritt cryptocurrency WordPress-temaer? Eller har du et nettsted for finans og cryptocurrency allerede, men temaet var ikke på listen vår? Legg igjen beskjed nedenfor – vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me