20+ Beste annonseadministrasjon WordPress Plugins 2020

I dag skal vi se på noen av de beste pluginene for annonseadministrasjon for WordPress. Annonser hjelper deg med å tjene penger på nettstedet ditt. Det er en no-brainer. Imidlertid foretrekker ikke alle bloggere å vise Google-annonser på nettstedet sitt. Noen foretrekker å selge annonseplasser på nettstedet sitt, mens andre ønsker sponsede innlegg.


Uansett kan følgende plugins hjelpe. Så la oss ikke være noe mer av inntektsgenereringstiden din og komme rett til det! Her er våre favoritt plugins for annonseadministrasjon for 2019 (i ingen spesiell rekkefølge):

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. ADNING (WP Pro Advertising System) Premium WordPress-plugin

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Når WordPress-nettstedet ditt treffer et visst trafikknivå, kan du tjene penger med å plassere annonser på nettstedet ditt. Dette er ikke noe nytt, og mange internettmarkedsførere har bygget nettsteder som har tjent penger på annonseinntekter i mange år nå.

ADNING (tidligere WP Pro Advertising System) -tillegget er en flott løsning for å administrere og vise annonser på nettstedet ditt. Det er mer sannsynlig at besøkende klikker på en vakker, iøynefallende annonse?

Flere annonsetyper

ADNING lager annonser som er klikkbare med seks fantastiske annonsetyper:

 • Standardannonser: vises i innholdet ditt eller i widget-områder
 • Fly inn annonser: skyv mot utsikten i nedre høyre hjørne av skjermen
 • Pop-up-annonser: hopp ut på besøkende for å generere maksimal oppmerksomhet
 • Hjørneskallere: øverste høyre hjørne av nettstedet ditt er “skrellet” tilbake for å avsløre en annonse
 • Bakgrunnsannonser: en annonse på fullskjerm sitter bak innholdet ditt
 • Nyhetsbrevannonser: integreres med MailChimp for å plassere annonser i e-post nyhetsbrev sendt til listen din

Du kan leke med forskjellige typer annonser til du finner de som genererer flest klikk. Etter min mening ser hjørneskallere og bakgrunnsannonser imidlertid fantastiske ut.

WP Pro Advertising System-annonser

Du kan også plassere annonser på nettstedet ditt i forskjellige former og størrelser, slik at du potensielt kan tjene penger på ethvert område på nettstedet ditt. Dette inkluderer et “Ad Grid” som lar deg vise flere bannere i ett annonseområde. Programtillegget støtter snarveier, iframes og widgets, og gir deg en rekke måter å plassere annonser på nettstedet ditt.

For å forhindre at besøkende lider av annonseblindhet – en katastrofe hvis annonser er din viktigste metode for inntektsgenerering – kan plugin-programmet også rotere annonsene dine ved hjelp av fantastiske overgangsanimasjoner. ADNING er også kompatibel med flere store plugins, spesielt Visual Composer og Slider Revolution. Dette betyr at du kan plassere annonser hvor som helst på et tilpasset oppsett, eller til og med inne i en bildeslider. Plugin-enheten er fullstendig responsiv, er superenkelt å konfigurere og inneholder en detaljert analysefunksjon for å spore hvordan annonsene dine presterer.

2. AdSense Plugin WP QUADS (Freemium)

AdSense Plugin WP QUADS

AdSense Plugin er sannsynligvis den enkleste integrasjonen av Google AdSense på WordPress-nettstedet ditt. Med gratisversjonen av plugin-modulen kan du vise annonser i flere regioner på ditt WordPress-nettsted, inkludert:

 • Sidepanel-widgeter
 • Begynnelsen, midten og slutten av innlegget
 • Etter “mer” -koden,
 • Etter bilder i innlegg

For å vise annonsen, lim ganske enkelt Google AdSense-kodebiten i widgeten. Du kan også sette inn annonser mellom alle avsnitt i et innlegg ved å bruke utdrag.

Den premiumversjonen av plugin-modulen WP QUADS Pro inneholder ekstra kule funksjoner som:

 • AMP-annonser som viser annonser i AMP-versjoner av sidene dine (sjekk vår guide for å komme i gang med AMP i WordPress)
 • Responsive annonser – slik at annonsene ser piksel perfekte ut på telefoner, nettbrett og stasjonære maskiner.
 • Synlighet Forhold – som gjør det mulig for deg å selektivt vise annonser på enten mobil, nettbrett eller desktop, eller en kombinasjon av dem.

Prisingen starter på 49 EUR per enkeltlisens og kommer med et 30-dagers refusjonsvindu, noe som gjør det til et godt valg for både tilknyttede markedsførere og bloggere..

3. WordPress Ad Widget Fre Plugin

WordPress Ad Widget gratis plugin

WordPress Ad Widget er en alvorlig enkel plugin som lar deg vise både Google-annonser og tilpassede annonser på ditt WordPress-nettsted. Hvis du skulle selge annonsepunkter på nettstedet ditt, kan du tilby en rekke alternativer til kundene dine. Hvordan? Med over 55 annonseformater kan du annonsere Facebook-sider, Instagram-profiler og mange flere.

4. Sam Pro gratis WordPress-plugin

Sam Pro Gratis WordPress-plugin

Sam Pro Free Edition viser annonser med bannerrotasjon. Noe som betyr at plugin cherry-plukker en annonse fra en haug med annonser og viser dem på nettstedet ditt. Cherry-picking er imidlertid basert på en fleksibel logikk som beregner annonsevekt (eller prioritet) og forhåndsdefinerte begrensninger. Med forhåndsdefinerte begrensninger kan du selektivt vise annonser på bestemte sider, innlegg, kategorier, tilpassede innleggstyper, osv. Du kan også planlegge og begrense visningen av annonser basert på antall visninger av klikk.

Premium-tilleggene inkluderer popup-vinduer og fly-in-annonser og geografisk målretting. Personlig vil jeg ikke bruke popup-annonser eller fly-ins med mindre det er en registreringsboks for nyhetsbrev, helst med en gratis e-bok eller lignende tilbud.

5. AdRotate gratis WordPress-plugin

AdRotate gratis WordPress-plugin

AdRotate gjør annonseadministrasjonen enkel. Du kan vise dine egne annonser eller fra tredjepartsnettverk som Google AdSense, DoubleClick osv. AdRotate muliggjør periodisk planlegging av annonser og beregner klikk / visninger nøyaktig og viser annonsene som gir best resultater på nettstedet.

Premium-versjonen inkluderer kule funksjoner som geografisk målretting, ad-blocker deteksjon og andre verktøy som lar deg enkelt selge og administrere flere annonsekampanjer. Prisingen starter på 29 EUR for en enkelt lisens og kommer med en premium-støtte.

6. WP Bannerize Pro – gratis WordPress-plugin

WP Bannerize Pro

Hvis det meste av din tilpassede annonsering gjøres via bannere som ikke er fra Adobe Flash, kan WP Bannerize Pro være svaret ditt. Plugin-en oppretter en tilpasset posttype som heter “Banners”. Dette lar deg lage bannere som du vil opprette et innlegg eller en side.

For å lage et banner, laster du først opp / importerer bannertbildet og velger om du vil spore visningene og CTR og deretter publisere banneret. Når det er gjort genereres en bannerkode. Nå kan du vise banneret i et hvilket som helst innlegg, side eller widgetert område ved hjelp av kortkoden.

Ytterligere funksjoner inkluderer geografisk målretting, IP-begrensninger, rollebasert annonsemålretting og et fullstendig stablet analysedashboard.

7. WP Annonser det (gratis)

WP Advertize It Free Plugin

WP Advertize Det er ditt standard annonseadministrasjonsplugin som lar deg vise tredjepartsannonser fra Google AdSense, samt selvbetjente annonser. Du kan velge mellom over ti steder å vise annonsene dine, inkludert sidefelt-widgeter. I tillegg tillater plugin-en deg også å deaktivere annonser i bestemte innleggstyper, koder, IP-adresser, postforfattere osv.

8. Avanserte annonser – Annonsebehandler og AdSense

Avansert annonser gratis plugin

Avanserte annonser er din plug-in til annonseadministrasjon med mange nyttige funksjoner som spenner fra grunnleggende annonseoppretting, til visning av tredjepartsannonser, til geografisk målrettede, svært tilpassbare annonsenettverk. Med avanserte annonser kan du bygge, vise, konfigurere, filtrere og målrette annonser basert på besøkende.

En full beskrivelse av gratisfunksjonene som er tilgjengelige på pluginens WordPress-depot-side – jeg foreslår at du gir den en rask lese før du går til neste plugin på denne listen.

Avanserte annonser har også en rekke premiumtillegg tilgjengelig, for eksempel selge annonser, som hjelper deg med å selge annonseplasser på nettstedet ditt. Premium-versjonen tillater viktige funksjoner som avansert aj-injeksjon, innovative annonseplasseringsområder som sidehode, eller flytende annonser og mange flere.

Priser for en premiumkopi av plugin-programmet starter på € 29 EUR for Advanced Ads Pro (lisens for én side) eller € 69 EUR for Advanced Ads Bundle, som inkluderer alle tillegg og fremtidige oppdateringer.

9. AWPCP – Klassifisert gratis WP-plugin

AWPCP - Gratis rubrikk-plugins

En annen WordPress Classifieds Plugin er din klassiske plugin designet for å kjøre en funksjonsrik online rubrikkannonse fra WordPress-nettstedet ditt. Annonser kan gjøres søkbare etter, stat, land, brukernavn eller nøkkelord. På toppen av dette kan du vise annonser fra Google AdSense. Ta en titt på den komplette listen over funksjoner for å kjøre din WordPress-drevne rubrikkannonseside.

En rekke premiummoduler som Authorize.net og PayPal-betalingsgateway-integrasjon, kampanjeansvarlig og kuponger-modul, blant andre kan komme godt med for å drive et rikt rubrikkannonser-nettsted.

10. Avansert annonseringssystem gratis plugin

Avansert annonseringssystem gratis plugin

Avansert annonseringssystem støtter flere annonsepunkter, annonserotasjon og kampanjeplanlegging og budsjettterskel, blant andre funksjoner. Du kan selge annonser basert på CPM, CPC og CPP. Premium-versjonen av plugin støtter filtrerbare kampanjer, en AJAX-laster, avansert planlegging og vakre diagrammer i delen om analyse og statistikk.

11. Ad Inserter Gratis WordPress-plugin

Inntekter inntektsgenerering for WordPress-plugin

Ad Inserter Pro er den eneste WordPress-plugin du trenger for å sette inn hvilken som helst kode hvor som helst på WordPress-nettstedet: annonser, bannere, widgeter, skjemaer, sporingskode, topptekst / bunntekstkode, kortkoder, etc. Den støtter praktisk talt alle WordPress-posisjoner som er tilgjengelige for automatisk innsetting: før / etter innlegget, før / etter innholdet, før / etter avsnitt, før / etter utdrag, mellom innlegg på bloggsider og hvis temaet ditt har en spesiell utforming kan du bruke manuell innsetting via kortkode, widget eller PHP-funksjonssamtale.

Ad Inserter Pro er spesielt god når det gjelder å sette inn annonser som AdSense og Amazon. Du kan velge avsnittnummer (eller relativ plassering på siden) og justering for hver blokk. Du kan også spesifisere godkjenningsalternativer for å unngå innsetting av annonser i nærheten av bilder eller overskrifter. Du kan lage Amazon Native Shopping Ads kontekstuelle og vise produkter relatert til sideinnholdet. Ad Inserter Pro støtter annonseplanlegging, annonserotasjon og GEO-målretting på landsnivå (fungerer også med hurtigbufring). Du kan også vise forskjellige annonser på forskjellige enheter (stasjonær, nettbrett, telefon), og du kan definere unntak for individuelle sider eller innlegg der annonser ikke skal settes inn. Det er også flere alternativer for flersidede installasjoner for å begrense innstillinger på undersidene.

Innføring av feilsøkingskode er der Ad Inserter Pro lyser. Det er mange funksjoner som kan hjelpe deg med å finne ut hvorfor koden ikke ble satt inn. På hver side kan du forhåndsvise posisjoner for automatisk innsetting, visualisere HTML-koder eller utheve innsatte kodeblokker (annonser) for enklere konfigurasjon av annonseplasseringen. Og det er også en detaljert innsettingslogg hvor du kan finne informasjon om hvorfor en blokk ikke ble satt inn. Og til slutt kan hver kodeblokk forhåndsvises i et vindu der du kan tilpasse justering og stil med visuell CSS-editor.

Og gjett hva? Ad Inserter er offisielt godkjent av Amazon for å legge til Native Shopping Ads til WordPress-innlegg. Ad Inserter Pro starter på $ 20 (for en dobbeltsidelisens) som lar deg vise geografiske målrettede annonser og støtter IP-svartelisting, blant andre nyttige funksjoner.

12. WP-Sett inn gratis WordPress-plugin

WP-Sett inn gratis WordPress-plugin

WP-Insert er uten tvil en av de beste gratis annonseadministrasjonspluginene der ute. I likhet med de fleste plugins i denne kategorien, støtter WP-Insert flere ad-nettverk som Google AdSense, Clickbank, etc. I motsetning til andre plugins tilbyr den gratis geografisk målretting, noe som betyr at du kan vise AdSense-annonser til besøkende fra USA og Clickbank-annonser til besøkende i Storbritannia. Andre kule funksjoner inkluderer integrering av Google Analytics, visning av juridiske merknader, delingstesting av annonser og dynamisk annonseplassering midt i enhver artikkel.

13. Hjørneannonse gratis plugin

Hjørneannonse gratis plugin

Corner Ad er et enkelt ad-management-plugin som viser en annonse øverst til venstre (eller høyre) på ditt WordPress-nettsted. Den er designet for å være minimalt invasiv for å forhindre en dårlig brukeropplevelse. Når en bruker svever over annonsen, vipper den opp og viser annonsen i hele visningsområdet. Så snart musen er fjernet, kommer annonsen tilbake til det tidligere jeget. Du kan bruke denne plugin-en til å vise viktige kunngjøringer, kommende kampanjer eller kjøre et “hemmelig salg”.

14. Meks Easy Ads Widget for WordPress

Meks Easy Ads Widget for WordPress

Meks Easy Ads Widget er en enkel plugin som lar deg vise ubegrensede annonser i en widget. Du kan velge begrensning av antall annonser per visning, rotere annonser og tilfeldig rekkefølge for annonsevisningen. Du kan også definere din egen tilpassede størrelse eller velge fra et antall forhåndsdefinerte (og standardiserte) annonsestørrelser.

15. Google AdSense gratis plugin

Google AdSense gratis plugin

Google AdSense av BestWebSoft er en annen oppføring i pro-AdSense-plugin-party med muligheten til å importere annonser direkte fra AdSense-kontoen din og vise dem i flere regioner på nettstedet ditt, inkludert før / etter innlegg, sider og sidefeltwidgets.

16. Annonser Pro Premium WordPress Advertising Manager

Ads Pro Plugin - Flerbruks WordPress Advertising Manager

Info & NedlastingVis The Demo

Ads Pro Plugin – Flerbruks WordPress Advertising Manager er den nest mest solgte WordPress-plugin for annonseadministrasjon på CodeCanyon. Enkelt sagt hjelper det å administrere annonsene dine på WordPress-nettstedet ditt. Plugin støtter filtrerbare annonser basert på kategorier, koder og enheter. Det kan konfigureres til å vise annonser bare etter at besøkende har brukt en viss tid på nettstedet og begrenset antall ganger annonser vises til en bruker per økt. Endelig har den geografiske målrettede annonser med 20 forskjellige visningsstiler som kan plasseres over 25 forskjellige plasseringer.

I tilfelle du ønsket å lage en selvbetjenende annonseplattform, lar plugin-en deg selge tre forskjellige faktureringsmodeller – CPC (pris per klikk), CPM (kostnad per 1000 visninger) og CPD (pris per dag). Støttede betalingsportaler inkluderer Stripe, PayPal, WooCommerce og bankoverføring.

17. Aparg SmartAd – Premium WordPress Ad Management Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Aparg SmartAd er en annen sterk konkurrent på plugin-plassen for annonseadministrasjon. Merkbare funksjoner inkluderer 75+ popup- og innebygde animasjoner, 25 annonseplasseringsregioner og 5 støttede annonsetyper, inkludert bilde, video, Flash, kode og iFrame. I likhet med de fleste plugins støtter dette annonserotasjon og avanserte alternativer for filtrering basert på koder, kategorier osv. I tillegg støtter det også filtrering basert på språk.

Plugin støtter også tre kampanjetyper – bakgrunnsannonser, popup-annonser og innebygde annonser. Og det leveres med et avansert statistikk-dashbord. PDF-eksportfunksjonen er ganske praktisk når du deler rapporter med annonsepotekjøperne. Du kan planlegge annonser og konfigurere automatisk suspensjon av annonser basert på dato, visninger og klikk.

18. AdPlugg Gratis WordPress Ad Plugin

AdPlugg Gratis WordPress Ad Plugin

AdPlugg integrerer AdPlugg annonseadministrasjonstjeneste i WordPress. Tenk på AdPlugg som en online SaaS annonseadministrasjonsplattform. Du kan konfigurere og planlegge flere annonser, sette opp annonse- og bannerdrotasjon, sporeklikk og annen statistikk – for alle nettsteder – fra et sentralisert dashbord. Hvis du eier flere nettsteder (som kjører på WordPress eller andre innholdsstyringsløsninger), kan AdPlugg vise annonser på disse plattformene også via sine respektive plugins!

Plugin-en er gratis til 100 000 visninger per måned og støtter bare bildeannonser. Betalte planer starter på $ 10 / måned og støtter flere annonsetyper, inkludert video, mellomliggende annonser, tredjepartsannonser (Google AdSense, etc.) og mer.

19. WordPress Dynamic Keyword Insertion Premium Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du kjører AdWords-kampanjer med dynamiske nøkkelord, er denne en for deg. For de av dere som ikke vet hva det er, lar Google AdWords deg erstatte bestemte deler av annonseteksten med søkeordet som brukes.

La oss for eksempel si at du kjører en annonse med nøkkelordene lær iphone tilfeller. Hvis noen søker etter røde lær iphone tilfeller, vil annonsen din vises hvis du har holdt annonsen din inne middels kamp. Nå, med dynamisk innsetting av søkeord, ville Google endre annonsen din ved å legge til eller erstatte annonsens kopi, med det søkte søkeordet. I vårt eksempel, ordet rød vil bli satt inn dynamisk i annonsens tekst.

Se for deg det samme med destinasjonssiden din. Hvis en besøkende ankommer destinasjonssiden din fra et spesifikt søkeord, vil plugin-modulen for WordPress Dynamic Keyword Insertion endre landingssidekopien dynamisk til å inkludere det samme søkeordet.

Hvordan kan dette brukes i Ad Management?

Hvis du selger CPA-baserte annonser på nettstedet ditt, kan du få hypermålrettede klikk fra Google AdWords og forbedre sjansene for konvertering.

20. Annonser Detector Ultimate Premium WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Enkelt sagt gjør Adverts Detector Ultimate-plugin deg muligheten til å vise eller skjule innhold på nettstedet ditt, avhengig av hvor brukeren kom fra. Detekterbare kilder inkluderer søkemotorer som Google og Yandex; annonsenettverk som Google Ads og Yandex Ads; og sosiale medienettverk som Facebook, Twitter, Reddit, Tumblr osv.

Nå med denne plugin, kan du vise en annen side for Facebook-fansen din og en annen for Pinterest-tilhengere.

21. Sett inn innleggsannonser Gratis WordPress-plugin

Sett inn innleggsannonser Gratis WordPress-plugin

Sett inn innleggsannonser er en veldig enkel, men effektiv plugin. Det setter ganske enkelt inn dine Google AdSense-annonser mellom avsnitt i innleggene og sidene. Dette er en effektiv måte å automatisk sette inn tredjepartsannonsekoder i ethvert innlegg, side eller tilpasset innleggstype. Det er alternativer for annonseplassering i forhold til innholdet så vel som automatisk Googel AdSense-injeksjon.

Avslutter de beste annonseadministrasjon WordPress-plugins

Annonser er en av de enkleste måtene å tjene penger på nettstedet ditt. Å selge annonserom på nettstedet ditt er en flott måte å forsterke inntektene dine og har mange fordeler. Her er de tre viktigste grunnene til å elske forretningsmodellen:

 • Å selge annonserom gir deg muligheten til å velge hvilke annonser som skal vises på nettstedet ditt. Dette gir deg frihet for å kontrollere nettstedets brukeropplevelse.
 • Hvis du for eksempel driver en blogg om tips om mote eller sminke, kan du vise annonser for produkter som er direkte relatert til nettstedet / bedriften din. Dette kan potensielt forbedre klikkfrekvensen for annonsene som er plassert på nettstedet ditt.
 • Jo mer målrettet nettstedet ditt er, desto høyere klikk (og konverteringer) får annonsene dine. Annonsekjøperne er glade, du holder brukeropplevelsen intakt og ender opp med å tjene massevis av penger på avtalen.

Ligner på salg av annonserom, andre former for subtil reklame inkluderer sponsede innlegg og produktanbefalinger i bloggene sine artikler. Etisk, sponser aldri et produkt du ikke har prøvd / testet personlig. På den måten risikerer du å forråde leserens tillit. Og med den lappen, la oss slå denne festen opp!

Hva er din favoritt-programtillegg for annonseadministrasjon? Gikk vi glipp av noen fantastiske plugins? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map