Beste dra og slipp Page Builder WordPress-plugins

Ettersom nettbyggingsplattformer utvikler seg til å inkludere de som ikke nødvendigvis er godt kjent i kodenes verden, fører drag- og slipp-sidebyggerne an i veien for å la folk glemme å måtte stirre på en kjedelig tekst WordPress-editor for å lage nettsteder komme til liv.


En bygger for dra og slipp fullfører to oppgaver:

 1. den lar deg faktisk se hva du lager mens du oppretter det, og
 2. det kutter ned tiden det tar å bygge et nettsted.

La oss innse det: å dra og slippe komponenter er alltid raskere, og du trenger ikke å bytte frem og tilbake fra bakenden til fronten av nettstedet ditt for å se resultater.

Dra-og-slipp-redaktører er kjempebra for nybegynnere og eksperter som ønsker å øke hastigheten på produksjonen. La oss se på de beste dra-og-slipp-sidebyggeren WordPress-plugins du kan velge mellom. (Du kan også sjekke guiden vår for å dra og slippe sidebygging hvis du føler deg litt nervøs for hele emnet.)

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. WPBakery Page Builder ($ 46 eller Gratis med Total)

Visual Composer Frontend Editor

Info & NedlastingVis The Demo

WPBakery Page Builder-plugin-en er en av de mest solgte dra-og-slipp-pluginene på markedet. Og med god grunn er det en ganske kul premium-plugin. Det er så flott at vi inkluderte det (gratis) i vårt mest solgte tema Total. Med den visuelle sidebyggerenWPBakery får du velge om du vil designe nettstedet ditt foran eller baksiden. Det fungerer også med alle temaer du velger å installere på WordPress-siden din, og de over 40+ innholdselementene som pluginen inneholder er klare til å brukes rett ut av boksen.

En annen flott funksjon i denne plugin-en er fleksibiliteten. Du kan enkelt legge til flere moduler hvis du vet hva du gjør. Faktisk la vi til tonn med tilpassede byggelementelementer til vårt totale WordPress-tema ved hjelp av WPBakery Page Builder, som ikonbokser, milepæler, rutenett for innleggstyper og mer. Eller du kan bruke en av hundrevis av premiumutvidelser til å legge til alle funksjoner du måtte ønske eller trenger.

2. Elementor (gratis)

Elementor Live Page Builder hjemmeside

Info & NedlastingVis The Demo

Elementor Live Page Builder er en åpen kildekode-redigerer som tar drag og slipp sidebygging til neste nivå. Faktisk var den første gratis sidebyggeren med fulle designmuligheter, et unikt og supervennlig brukergrensesnitt og et raskt og lite svar på grensesnittet som fremdeles er mye raskere enn konkurransen. Denne avanserte dra-og-slipp-live-sidebyggeren gir deg øyeblikkelig resultater, slik at du ikke trenger å vente på at endringer trer i kraft. Dette kan virke ubetydelig med det første, men disse trinnvise endringene legger seg opp, og det vil ikke vare lang tid før Elementor har spart deg timer i siden byggingstid.

Elementor kan brukes med hvilket som helst tema og på hvilken som helst sidetype, så gå til byen på hjemmesiden din, salgssider, blogginnlegg og mer. Elementors intuitive layoutalternativer lar deg enkelt endre alt fra seksjonsbredde og høyde, til kolonne- og innholdsposisjon, samt polstring og margininnstillinger.

Siden lanseringen har det blitt gjort mange utgivelser og oppdateringer. Mest inspirert av forespørsler fra brukere. En hovedutgivelse var Template Library, med muligheten til å lagre sider og seksjoner som maler, og bruke en av mange forhåndsdesignede og vakkert laget maler, lagt til siden med ett klikk. Den andre store utgivelsen var Mobile Editing, det første verktøysettet for å tilpasse hvilken som helst side og gjøre den responsiv og vakker på alle enheter. Dette er første gang designere kan slå en side fullt responsiv uten å kode. Mobilredigering har aldri før funksjoner som muligheten til å angi forskjellige størrelser per enhet, muligheten til å omorganisere kolonner per enhet, slik at du får kontroll over mobillayout, muligheten til å angi forskjellige polstring, margin og justeringer per enhet og mange andre unike funksjoner.

En annen flott funksjon ved Elementor er at alle tredjeparts widgets og plugins automatisk er tilgjengelige for deg å dra og slippe inn på sidene dine. I tillegg kommer Elementor med mange tilpassbare widgeter, 400 unike ikoner og over 600 Google-skrifter.

Den beste delen? Det er gratis! Og det er sannsynligvis den beste gratis sidebyggeren på nettet.

3. WP Page Builder (gratis)

WP Page Builder av Themeum

WP Page Builder er et enkelt alternativ for å lage dine egne tilpassede sider. Dra og slipp-byggherren er så enkel som å klikke på en knapp – bokstavelig talt. Bare velg modulen du vil legge til, rediger alternativene, klikk og dra for å endre størrelsen, eller dra og slipp for å ordne elementer på siden din.

For tiden WP Page Builder inkluderer over 60 sideblokker å velge mellom. Med alternativer for trekkspill, varsler, ikoner, spillebokser, prissettingstabeller, video, bildeopprykk og mer er det ingenting du kan bygge! Plugin støtter også opptil 6 kolonner, alle fullt responsive og mobilklare. Når du oppretter en layout du elsker, kan du lagre den i biblioteket ditt for å bruke dem på nytt, eller bruke en forhåndsdesignet blokk for å få fart på nettstedets bygg. Og hvis du elsker plugin-modulen, kan du oppgradere til premium for å motta støtte, oppdateringer og fantastiske layoutbunter.

4. Beaver Builder ($ 99)

beaver_builder

Info & NedlastingVis The Demo

Beaver Builder-plugin-en er en førsteklasses dra-og-slipp-sidebygger, men du kan også ta tak i lite-versjonen ved å gå til plugins i WordPress-oversikten. Plugin-en kommer også med et tema hvis du velger en av premiumplanene, og noen planer gir deg muligheter for flere nettsteder.

Men grunnen til at dette er en av de beste dra og slipp sidebygger-plugins, er fordi mange temaer allerede leveres med sidebyggere, men de låser endringene til temaet ditt. Hva skjer hvis du noen gang vil endre temaet? Beaver Builder er en tredjeparts plugin, så den låser ikke endringene dine til et bestemt tema eller design. Du kan alltid endre ting uten å måtte begynne på begynnelsen.

Så hva kan BeaverBuilder gjøre? Masse! Plugin-enheten har 20+ sideelementer (inkludert tekst, overskrifter, separatorer, bilder, gallerier, videoer, ikoner, innholdsglidebrytere, kontaktskjemaer, sosiale lenker, attester, produkter, kart, nylige innlegg, call to action, knapper og mer) som du kan sette inn, dra og slippe på plass og redigere alt med noen få museklikk. Du kan også dra og slippe alle widgets du har aktivert for å lage tilpassede sidefelt for sidene dine (et flott alternativ, siden du kanskje vil vise forskjellige widgets på butikksiden din kontra bloggen din).

Åh, og den er WooCommerce-kompatibel også. Dette betyr at du kan lage fantastiske butikksider som er like fantastiske som bedriften din. Du kan dra og slippe nylige produkter, siste anmeldelser, salgsvarer, alle WooCommerce-widgetene og mer.

Beaver Builder er også fullstendig lydhør for å se bra ut på alle enhetene dine, kan utvides gjennom APIer for tilpassede moduler (slik at du kan legge til nisjespesifikke sideelementer som restaurantmenyer, personalprofiler, eiendomslister eller noe annet), og pluginen er oversettelse klar. Så hva stopper deg? Gå over til demoen for å prøve ut BeaverBuilder live – så få en kopi til ditt WordPress-nettsted i dag!

Se en grundig gjennomgang av Beaver Builder-plugin hvis du vil lære mer, og husk at denne pluginen til og med lagrer endringene dine hvis du bestemmer deg for å slutte å bruke Beaver Builder. Dette er ikke alltid tilfelle med noen plugins for sidebygger.

5. Elegante temaer Divi Builder ($ 89)

Elegante temaer Divi Builder

Info & NedlastingVis The Demo

Divi Builder med elegante temaer tilbyr uendelige muligheter for å lage utrolige sidedesign. I denne intuitive byggherren stabler du bare rad med kolonner og legger til så mange elementer du vil. Divi Builder leveres med over 40 innebygde moduler inkludert glidebrytere, skranker og knapper. Hver modul har mange tilpasningsalternativer, inkludert en tilpasset CSS-fane hvis du trenger å legge til din egen kode.

Divi Builder-pluginen er inkludert i det årlige medlemskapet til elegante temaer. For $ 89 får du tilgang til alle plugins og temaer – inkludert det mest solgte Divi-temaet.

6. Page Builder av SiteOrigin (gratis)

Page Builder av SiteOrigin

Page Builder-pluginen er et helt gratis alternativ som inneholder WordPress-widgeter som hjelper deg med å bygge og endre responsive sidedesign. Siden plugin-modulen bruker widgets, er det enkelt for nybegynnere å lære. Dessuten gjør det ikke så mye å endre grensesnittet til WordPress-dashbordet.

Live-redigeringen er fantastisk for å se endringene dine umiddelbart, og historiefanen fungerer godt for å bla tilbake for å se alle endringene dine. Så hvis du gjør en feil, kan du bare gå tilbake og gjøre det om igjen.

7. MotoPress Content Editor ($ 29)

Info & NedlastingVis The Demo

MotoPress Content Editor er en sidebygger WordPress-plugin som vil lage, redigere og tilpasse WordPress-innlegg og sider til en lek. Det er et premium-plugin, men du kan alltid leke med demoen hvis du ikke er sikker på å betale med en gang. Denne plugin erstatter standard WordPress-redigereren helt, slik at standard ikke kommer i veien for at du drar og slipper alle komponentene dine.

Denne smarte plugin-en er en innholds- og sideredigerer som integreres med de fleste WordPress-temaer og erstatter standard WordPress-editoren når den er installert. Dette gir deg større kontroll over utseendet og følelsen av innleggene og sidene dine. Bare husk at MotoPress bare kan tilpasse innholdet du oppretter mens du bruker plugin-en (dette betyr at alt innhold du la til før du installerer plugin-en, ikke kan redigeres ved hjelp av MotoPress, og du må bruke standard WordPress-redigereren i stedet).

MotoPress inneholder en rekke flotte sideelementer (for eksempel knapper, tabeller, avstand, tekstbokser og mer) som du kan bruke til å lage tilpassede oppsett. De fleste elementer inkluderer flere alternativer for marginer, justering, koblinger, farge, størrelse og til og med tilpassede klassenavn (for utviklerne der ute). For å legge til et element bare dra og slipp det fra redigeringslinjen på plass. Klikk deretter på elementet for å lage flere justeringer. Denne fantastiske front-end editoren vil gjøre det enklere enn noen gang for deg å bygge sider og redigere innholdet.

Andre flotte funksjoner inkluderer et responsivt design, tilpassede innleggstyper, WPML-kompatibilitet og utvidelse via kortkoder. Pluss plugin-en inkluderer regelmessige oppdateringer og full støtte fra plugin-forfatteren, slik at du kan være sikker på at den alltid fungerer perfekt.

8. Themify Builder (gratis)

Themify Builder Lite

Themify Builder gir deg både back-end og front-end-editor, slik at du har fleksibilitet til å velge hvor du vil redigere. Denne pluginen fungerer med alle temaer og har mange alternativer for å lage de perfekte sidene for nettstedet ditt. I redigeringsprogrammet kan du enkelt duplisere moduler og rader og enkelt importere eller eksportere Themify-oppsett.

Premium-versjonen av plugin-pakken er $ 39 og tilbyr ekstra nyttige funksjoner som over 60 forhåndsdesignede oppsett og dusinvis av animasjonseffekter.

9. Nimble Page Builder (gratis)

Last ned Nimble Page Builder

Nimble Page Builder-plugin-en tilbyr gratis dra-og-slipp-funksjonalitet med en kraftig layout og fullt responsive design slik at folk kan se nettstedet ditt på forskjellige enheter. Du kan også enkelt legge til elementer som kolonner, bilder, kontaktskjemaer, parallakseffekter, tweets og mer.

Jeg liker veldig godt det faktum at du kan legge til widgets til alle sider i WordPress-redigereren din. Bare dra og slipp en hvilken som helst standardwidget i sideditoren, og du kan begynne å redigere med en gang.

10. Live Composer Site Builder (gratis)

Live Composer Site Builder

Live Composer er en frontend content creator premium WordPress-plugin – som tilfeldigvis er gratis nå! Med denne plugin-en kan du raskt lage tilpassede innholdsoppsett i front-end av temaet ditt – noe som betyr at du kan se innholdet ditt mens du bygger det!

Det er mange sidebyggere tilgjengelig som bare bruker WordPress-redigereren til å lage innlegg eller sideoppsett. Selv om dette fortsatt er en superenkelig måte å bygge nettstedet ditt ved å sette inn innholdsblokker, ville det ikke være enda enklere hvis du kunne se det faktiske innholdet ditt mens du legger det til? Med Live Composer kan du. Bare installer plugin-modulen på WordPress-siden din og begynn å bygge i front-end!

Live Composer kommer med over 30 moduler du kan bruke til å lage sidelayouts. Med alternativer for nylige innlegg, bilder, porteføljeartikler, WooCommerce-produkter, kommentarer, miniatyrbilder, widgets, glidebrytere og så mye mer kan du lage omtrent hvilken som helst layout du ønsker eller trenger. I tillegg, siden du kan se hva du lager når du bygger sidene dine, betyr det mindre oppdatering av siden og mer tid spart.

Andre plugin-funksjoner inkluderer responsive alternativer, mange modulalternativer (dvs. farger, skrifter, grenser, bakgrunner, osv.), Malstøtte, tilgangskontroller (slik at bare brukerne du velger kan få tilgang til komponisten) og mer. I tillegg er det til og med interaktive opplæringsprogrammer, slik at du kan få tak i plugin-en så snart som mulig og begynne å bygge ditt eget tilpassede innlegg og sidelayout.

11. FormCraft Drag and Drop Form Builder (gratis)

FormCraft - Form Builder for WordPress

Dette er ikke akkurat en fullsidebygger, men det lar deg lage skjemaer ved hjelp av en dra og slipp-redigerer. FormCraft lar deg raskt sette sammen en fantastisk form, og du kan til og med administrere innsendinger enkelt. Pop-up- og inline-skjemaer er også inkludert. Jeg må også nevne at plugin-skaperen har inkludert noen få opplæringsprogrammer for å komme i gang.

Men hvis du vil ha flere funksjoner, kan du sjekke premiumversjonen av plugin – den kan gjøre mye mer enn det gratis motstykket. Lær mer om FormCraft Drag & Drop Form Builder-plugin her.

12. Thrive Architect Content Builder ($ 67)

Trives arkitektinnholdsbygger

Info & NedlastingVis The Demo

Thrive Content Builder er en intuitiv front-end-editor som lar deg raskt og enkelt redigere ditt WordPress-nettsted. Skaperne av denne pluginen er på et oppdrag å ta WYSIWYG (det du ser er hva du får) redigering til neste nivå. Det fungerer på et grunnleggende, men praktisk og intuitivt klikk-for-redigering-prinsipp. Hvis du vil redigere et element, klikker du bare på det og begynner å redigere.

I tillegg til intuitiv front-end redigering, kommer Thrive Content Builder også med mange andre gode funksjoner, for eksempel call to action (CTA) -knapper, et uttalelseselement og responsive prissettingstabeller.

13. Page Builder Sandwich (gratis)

Page Builder Sandwich - Front-End Page Builder

Page Builder Sandwich er en annen front end editor som er superenkelig å bruke. Forfatterne er stolte av å ha laget “pop up-less” frontend-redigering. Du klikker ganske enkelt på innholdet du vil redigere og begynne å skrive. En flott funksjon i denne plugin-en er den enorme globale kortkodekartleggingsdatabasen. Fra denne databasen kan du enkelt få tilgang til snarveier fra hundrevis av populære plugins som Jetpack, WooCommerce og bbPress. Hvis du vil legge til videoer i byggherren, kan du ganske enkelt lime inn en URL eller innebygd kode, og du er ferdig.

Mens Lite-versjonen er gratis, kan du oppgradere til Premium versjon for 39 dollar. Dette tilbyr en rekke tilleggsfunksjoner, for eksempel forbedrede kortkodekartleggingskontroller og et karusellskyverelement.

14. Frontend Builder ($ 57)

Frontend Builder hjemmeside

Info & NedlastingVis The Demo

Frontend Builder er et annet flott alternativ hvis du foretrekker å redigere fra frontend. Med denne byggherren oppretter du en side i bakenden og aktiverer deretter byggherren for den siden. Deretter hopper du over til frontend og bygger sideinnholdet derfra.

Lag sideoppsettet ditt ved å legge til rader og dele dem opp i flere kolonner. Du kan deretter dra, slippe og redigere ønskede sideelementer for å fullføre designet. Elementer, inkludert overskrifter, knapper, skjemaer og menyer, kan alle tilpasses i hovedgrensesnittet.

15. Cornerstone Page Builder ($ 39)

Cornerstone Page Builder forhåndsvisningsside

Info & NedlastingVis The Demo

Cornerstone Page Builder er en grensesnitteditor som kan brukes både med sider og innlegg. Denne uoversiktlige og intuitive byggherren lar deg raskt og enkelt skreddersy innholdet uten å måtte veksle mellom skjermene. En fin funksjon i denne plugin-en er Skjelettmodus som lar deg visualisere sidestrukturen (eller skjelettet) ved å klikke på en knapp. Hjørnestein kommer også med et kontinuerlig oppdatert bibliotek med elementer, maler og tredjepartsverktøy.

16. King Composer (gratis)

KingComposer - Gratis dra- og slipp-sidebygger

Gratisversjonen av King Composer tilbyr en responsiv dra-og-slipp back-end editor. Innenfor dette intuitive brukergrensesnittet kan du opprette og organisere innholdet ditt ved å legge til rader, kolonner og elementer. En flott funksjon som skiller denne byggherren fra store deler av konkurransen, er at sider bygget med King Composer vil forbli intakte selv om du deaktiverer eller sletter plugin.

Hvis du foretrekker å jobbe fra en front-end-editor, kan du oppgradere til King Composer Pro for $ 29 og få muligheten til å bygge sider fra front- eller bakenden..

17. Brix Builder (gratis)

Brix: WordPress-sidebygger

Brix Builder er en dra og slipp-byggherre som gir deg full kontroll over hver eneste detalj i sidedesignet. Det avanserte rutenettet og det intuitive grensesnittet lar deg skape fantastiske resultater. Brix Builder er designet for å være modulær og skalerbar, slik at den kan utvides over tid uten problem.

Denne pluginen kommer med 16 moduler, eller byggesteiner, alt fra grunnleggende tekst og bilder til mer avanserte funksjoner som fremdrifts- og motmoduler. Det inkluderer også Font Awesome-biblioteket, innebygde fargepaletter og inngangseffekter for å kontrollere hvordan elementer vises på rulling.

18. Brizy Page Builder (gratis)

Brizy Page Builder

Brizy er en frontsidebygger med utrolige alternativer, spesielt for en gratis plugin. Brizy iscenesetter innholdet ditt i stedet for å tvinge deg til å jobbe på publiserte sider. På den måten kan du redigere sidene dine fra grensesnittet, men de vil ikke bli publisert før du er klar for at de skal komme live. Et annet flott trekk ved Brizy er at det er mer enn 150 ferdiglagde blokker – slik at du raskt kan designe sidene dine på få minutter!

19. Fet sidebygger (gratis)

Fet sidebygger

Bold Page Builder er en dra og slipp sidebygger som er designet for å fungere utmerket med standard WordPress-temaene for 2016 og 2017. Det er en rask, enkel og gratis måte å bygge et bedre nisjeside som begynner med et av disse gratis kjernetemaene.

Plugins intuitive grensesnitt er egnet for å lage de fleste typer sider. Den støtter mange typer elementer, inkludert video, murrister, bilder og rik tekst. Den støtter også Font Awesome-ikonbiblioteket, slik at du enkelt kan tilpasse sidene dine med hvilket som helst ikon.

20. Cornerstone & the Ultimate Elements Bundle

Hjørnesteinssiden Builder

Info & NedlastingVis The Demo

Fra produsentene av X Theme, er Cornerstone en utmerket plugin for sidebygger, og bringer byggesteinene til dets flaggskipstema i WordPress-pluginform. Cornerstone er en frontend side byggherre med alternativer for tilpassede innlegg og sider. Legg til knapper, blokkering av tilbud, kart, ferdighetslinjer, skyvekontroller, faner, prisbord og mer.

Men det er gjort enda bedre når det kombineres med en hjørnesteinsutvidelse som Essential Addons for Cornerstone.

Plugin introduserer en rekke nye elementer, spesielt en helt ny karusellglidefunksjon. Du kan fylle disse karusellene med alle slags innhold – bilder, logoer, attester, teammedlemmer, blogginnlegg og til og med WooCommerce-produkter. Hver karusell tilbyr mange tilpasningsalternativer, også med et utvalg av stiler, oppsett, størrelser og rulleknapper. Du kan også lage et tilpasset fargeskjema og laste opp et tilpasset bakgrunnsbilde for dem, slik at du får en plattform til å vise frem din kreative teft.

Andre moduler inkluderer et Instagram-rutenett og, min personlige favoritt, interaktive kampanjer.

21. WordPress Page Builder av AZEXO

WordPress Page Builder av AZEXO

WordPress Page Builder av AZEXO er et resultat av en rekke forsøk og feil under WordPress temautvikling for Themeforest av AZEXO team. De undersøkte nesten alle Page Builders som er tilgjengelige på markedet og klare for integrasjon med WordPress-temaer fra tredjepart.

De lette etter den ideelle byggherren for brukere og utviklere med følgende forhold i tankene:

 1. 100% sidebygger med forsiden med minst mulig popup-dialogbokser – så hver sideendring må startes med venstre eller høyre museklikk rett over objektet.
 2. Front-end CSS / HTML / JS av byggherre må garantert ikke forstyrre arbeidet med siden – null CSS og JS konflikter for alle mulige omgivelser.
 3. Oppretting av sider med ferdige seksjoner slik at brukeren kan bygge sider med maksimal hastighet som mulig.
 4. Full front-end-kontroll for nesten alle CSS-stiler i hver HTML-kode – hvis brukeren trenger det.
 5. Front-end Builder-ytelse – ikke mer enn 500 millisekund for hver handling selv på stor side.
 6. Det er umulig å bryte side etter uforsiktige handlinger – dra og slipp for eksempel.
 7. Minimum som mulig spesielle attributter og klasser som trenger for Front-end Builder.
 8. Hver seksjon / element / blokk – implementert via ren HTML uten PHP-generering (ett sted for kildekode) – for enklest mulig utvikling og tilpasning av seksjon / element / blokk
 9. Page Builder må ikke legge til nye koder, attributter, klasser for dets interne formål – bare hjelpe for brukeren å endre HTML som er opprettet av utvikleren.

Siden AZEXO ikke kunne finne et produkt som tilfredsstiller alle disse betingelsene samtidig, bestemte de seg for å opprette en ny WordPress Page Builder for bruk i temaene. De bestemte seg for å ikke utvikle en front-end CSS-stilredigerer, men i stedet gjorde sidebyggeren kompatibel med en veldig god tilgjengelig løsning på markedet for en slik oppgave – Yellow Pencil.

Etter at utviklerne integrerte denne sidebyggeren i utviklingsprosessen for WordPress-temaene, klarte de å øke hastigheten med omtrent 20-30%. De bruker heller aldri tiden sin til CSS / JS-konflikter, og nå er de i stand til å slå sammen nye temaer i enkelt seksjoner / elementer / blokker bibliotek som kan kombineres med hverandre.

22. Gutenberg (gratis)

Gutenberg WordPress Editor

Innebygd i WordPress 5.0 Gutenberg er et alternativ for nyere nettsteder som leter etter en enkel innholdsredigerer. Jeg vil sannsynligvis ikke kalle dette en sidebygger, men det inkluderer mange alternativer for å lage innlegg eller enkle sideoppsett. Selv om Gutenberg ikke er så nær funksjonsrik som alternativene ovenfor, tilbyr brukerne blokker for avsnitt, overskrifter, kode, media, kommentarer, lister osv..

Avslutter de beste dra og slipp Page Builder WordPress-plugins

Alle bør bruke dra-og-slipp-sidebygger WordPress-plugins, fordi de forbedrer produktiviteten din og sparer penger på lang sikt. Hvis du har spørsmål om disse programtilleggene, slipper du en linje i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me