19 cele mai bune plugin-uri gratuite pentru slider WordPress

15+ Cele mai bune plugin-uri gratuite pentru slider WordPress

Într-o postare recentă am discutat despre cele mai bune plugin-uri glisante WordPress. Și au fost o mulțime de opțiuni grozave din care să alegeți! Însă de data aceasta, ne vom concentra doar pe cele mai bune plugin-uri gratuite pentru glisante WordPress.


“De ce?” – tu intrebi. Plugin-urile gratuite pe care le găsiți pe WordPress.org parcurg teste riguroase și trebuie să respecte ultimele convenții WordPress pentru a fi publicate. Deși este posibil să obțineți un plugin slider cu nu atât de multe opțiuni, aceste limitări înseamnă că există mai puține piese mobile. Pluginul este adesea mai stabil, mai sigur, mai rapid de configurat și mai ușor pe încărcarea paginii dvs. (și excelent pentru noii utilizatori WordPress).

Este întotdeauna cel mai bine să folosiți o temă WordPress compatibilă cu plugin-urile de glisare cu care este inclusă. Vă sugerez întotdeauna să încercați tema noastră Total WordPress, care a fost testată minuțios cu două dintre cele mai utilizate glisoare astăzi.

Dacă nu doriți să schimbați teme, dar doriți totuși un carusel pe site-ul dvs. web, veți găsi lista benefică. Plugin-urile enumerate aici satisfac două dintre cele mai importante condiții. Sunt:

 • Actualizate regulat
 • Oferiți suport bun prin forumurile WordPress.org

Se pare că există încă o cerere ridicată pentru glisoare, ceea ce este nemaipomenit și, dacă sunt utilizate corect, pot îmbunătăți experiența utilizatorului și uneori chiar și ratele de conversie. Plugin-uri glisante gratuite noi și interesante sunt deseori lansate și vom face tot posibilul să ne menținem.

Acum să trecem în revistă unele dintre cele mai bune plugin-uri glisante gratuite și să aflăm dacă aduc câteva funcții noi care pot îmbunătăți site-ul dvs. WordPress.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite Plugin gratuit pentru slider WordPress

Dacă sunteți în căutarea unui glisor bogat în funcții de la dezvoltatori cunoscuți, atunci veți dori să îl încercați pe acesta. Nivo Slider Lite este un plugin gratuit pentru slider WordPress bazat pe bine-doveditul Nivo Slider, care acum este o parte a incredibilului comor al bunătăților WordPress de la ThemeIsle. Este livrat cu un shortcode ușor de utilizat pentru a afișa glisorul (ele), precum și o mulțime de opțiuni disponibile pentru dimensiunea glisorului, viteza de animație, timpul de pauză, săgețile de navigare etc..

În plus, dacă faceți upgrade la Nivo Slider de la lite, veți avea acces la mai multe opțiuni pentru tipul de glisor (puteți chiar trage diapozitive din tipuri de post), machete sensibile, teme, navigare în miniaturi, efecte suplimentare de tranziție și multe altele. Pluginul este inclus chiar în clubul Pirate, așa că dacă sunteți deja membru, veți primi Nivo în plus față de toate celelalte teme și pluginuri uimitoare (plus asistență de viață și actualizări) de la Themeisle, toate pentru un preț scăzut.

Pentru a recapitula, Nivo Image Slider este un plugin de slider WordPress foarte rapid și receptiv, care vă permite să creați glisante nelimitate, cu unele efecte frumoase, un sistem unic de postare și coduri scurte și a fost testat cu toate versiunile curente ale browserului.

2. Transition Slider Lite

Transition Slider Lite

Probabil ai mai auzit de popularul plugin de tranziție Slider înainte, dar știai că oferă o versiune Lite? Așa este, acest slider gratuit, compatibil Gutenberg, oferă o mulțime de funcții grozave pe care le puteți utiliza pentru a crea glisiere elegante pentru site-ul dvs. WordPress.

Cu pluginul Transition Slider Lite puteți proiecta glisoare personalizate cu elemente de text animate, efecte impresionante de tranziție alimentate prin WebGL, săgeți de navigare, buclă glisantă și redare automată, legătură profundă, diapozitive video, butoane, preîncărcător inteligent și multe altele. Există chiar și opțiuni încorporate pentru glisoare cu lățime mare sau cu ecran complet (o modalitate excelentă de a face o primă impresie durabilă în vizitatorii site-ului)

Transition Slider Lite este de asemenea receptiv, acceptă navigarea prin atingere și glisare și este compatibil cu cele mai populare browsere web. Și pentru mai multă putere, cu siguranță asigurați-vă că faceți plata Transition Slider Pro – care adaugă șabloane slider gata de utilizare, straturi responsive pentru tablete și tablete, suport premium și multe altele.

3. SliderDeck SliderDeck responsive

SlideDeck Responsive Slider gratuit Plugin WordPress

SlideDeck este un puternic plugin gratuit de slider WordPress pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga interes vizual site-ului dvs. web. Cel mai bun dintre toate SlideDeck este gratuit și ușor de utilizat. Trebuie doar să instalați și să folosiți managerul SlideDeck pentru a crea noi diapozitive de la zero sau selectați un șablon gratuit pentru a începe. Vă puteți adăuga apoi imagini, videoclipuri (Youtube sau Vimeo), titluri și chiar butoane. SlideDeck include opțiuni încorporate pentru link-uri de diapozitive (astfel încât spectatorii pot face clic oriunde), titluri, extrase și citiți mai multe link-uri.

Căutați mai multe caracteristici? Puteți face upgrade la SlideDeck Pro pentru a obține extensii nemaipomenite pentru glisierele de text, CSS personalizate, integrarea WooCommerce, surse de galerii adăugate, opțiuni de alimentare cu social media, apel la acțiune și mai multe șabloane de diapozitive premium..

4. Slider 10Web

10Web Slider Free WordPress Plugin

Am găsit pluginul Slider WD WordPress unul dintre cele mai rapide. Este un instrument eficient pentru crearea de caruseli pe site-ul dvs. web. Puteți să le introduceți manual, folosind codul scurt, ca widget, dar și în oricare dintre fișierele dvs. tematice folosind funcția PHP.

Cu Slider WD puteți adăuga diapozitive nelimitate, atât imagini cât și videoclipuri (YouTube și Vimeo). Există o mulțime de efecte de tranziție și, de asemenea, suport pentru 3 straturi:

 • Conținut textual
 • Imagini
 • Butoane de partajare (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook și Tumblr)

Cel mai interesant lucru pe care l-am găsit pe pagina lor de descriere este faptul că ei oferă să traducă pluginul în orice limbă în termen de 3 zile. Cred că acesta este un exemplu de mare suport pentru plugin.

5. Meta Slider

Plugin WordPress gratuit MetaSlider

Unul dintre cele mai populare plugin-uri glisante WordPress, cu Meta Slider veți crea rapid caruseli. O faceți selectând imagini din Media Library, glisând-le-aruncându-le, setând subtitrări de diapozitive, link-uri și etichete SEO.

Puteți adăuga-l la postări și pagini, dar utilizați și codul scurt sau eticheta șablonului pentru a încorpora prezentări de diapozitive oriunde doriți. Fiind unul dintre cele mai folosite plugin-uri glisante gratuite, acesta a fost tradus în 16 limbi.

6. Glisorul final cu imagini responsive

Ultimate Responsive Slider Image Plugin gratuit pentru WordPress

Sliderul cu imagini responsive finale este o altă opțiune bună dacă căutați un modul de glisare gratuit bine întreținut și acceptat. Vă oferă posibilitatea de a încărca mai multe imagini într-un lot, de a adăuga mai multe diapozitive într-o postare sau pagină, de a o introduce folosind codul scurt, de a regla individual înălțimea și lățimea glisierelor dvs., configura butoane de navigare etc..

Cea mai interesantă caracteristică este miniatura de diapozitive. Dacă aveți mai multe diapozitive într-un glisor, puteți activa miniaturile care vor fi afișate sub diapozitive, astfel încât vizitatorii să le poată previzualiza și să sară înainte sau înapoi dacă doresc. Un alt avantaj al utilizării acestui plugin este că puteți defini fonturi în el. Nu-mi plac pluginurile care au această caracteristică, pur și simplu pentru că încetinește site-ul dvs. web dacă îl activați. Dar dacă doriți să aveți fonturi glisante diferite decât cele definite de tema dvs., puteți face acest lucru cu acest plugin gratuit de glisor WordPress.

7. Slider by Supsystic

Plugin-uri gratuite pentru slider WordPress gratuit

Slider-ul supsistic este o soluție receptivă care vă permite să construiți glisiere de imagine și conținut cu niște șabloane cu aspect frumos și cu câteva opțiuni. Aceasta include glisiere cu imagini responsive, prezentări de diapozitive, subtitrări, miniaturi glisante, link-uri personalizate și o interfață ușoară pentru crearea de diapozitive (diapozitive video, fluxuri de posturi dinamice, caruseli și straturi HTML sunt de asemenea disponibile cu versiunea pro).

De asemenea, susține că este optimizat SEO, dar puteți face orice imagine glisantă SEO prietenoasă scriind nume de fișiere unice și relevante și etichete alt. În prezent acest plugin de glisor este disponibil în 15 dialecte, așa că merită să vă gândiți dacă căutați o opțiune de glisant localizată.

8. Slider de Soliloquy

Slider gratuit pentru WordPress gratuit

Construiți glisoare responsive minunate și rapide, cu glisorul de imagine Soliloquy. Acest slider înclinat în jos include opțiuni simple, dar puternice, printr-un constructor intuitiv de glisare și glisare. Pur și simplu adăugați imaginile, utilizați aspectul implicit (sau alegeți din șabloane pre-făcute), adăugați CSS personalizate dacă doriți și aveți un slider gata de plecare.

Vreau mai mult? Soliloquy oferă suplimente pentru șabloane premium, protecție de imagine, carusele, navigare în miniaturi, lightbox, integrări Instagram și Pinterest, produse WooCommerce, glisoare dinamice și setări implicite personalizabile (la care puteți avea acces la toate cu licență dev).

9. Slider Master

Plugin gratuit pentru WordPress Slider gratuit

Master Slider este un slider gratuit de imagine și conținut. Acceptă tranziții netede și navigare prin atingere.

Aceasta susține că a fost construită folosind cele mai bune practici WordPress (backend și frontend), dar interfața nu pare a fi ceva care aparține WordPress (poate că ar fi vrut o tranziție perfectă între versiunea gratuită și cea pro a pluginului). Pe de altă parte, funcționează excelent cu temele implicite WordPress, dar și cu alte câteva teme cu care am testat-o.

10. Slider GIGA

GIGA Slider WordPress Plugin gratuit

Acest plugin slider este rapid, fără îndoială. Acceptă adăugarea unei cantități nelimitate de diapozitive cu titlu și descriere, precum și oferă 25 de efecte de tranziție, imagini sau butoane de paginare, setări de pornire automată, pauză la hover, 32 de tipuri de piele și multe altele. Puteți crea diapozitive și diapozitive video pentru site-ul dvs. WordPress Este receptiv și funcționează bine pe Android și iDevices.

Pe dezavantaj, glisorul GIGA folosește o notificare ascendentă destul de enervantă în pagina pluginurilor. Este vizibil în orice moment … așa că este probabil unul dintre plugin-urile gratuite cu glisor WordPress pe care ar trebui să le evitați să le utilizați pe un site client. Dar pentru uz personal, încă o alegere solidă.

11. MotoPress Slider Lite

MotoPress Responsive Slider Free WordPress Plugin

MotoPress a fost cunoscut pentru crearea unor plugin-uri WordPress de calitate. MotoPress Slider Lite nu face excepție. Este o soluție bună pentru crearea de diapozitive cu accent pe efectele vizuale. Dispune de interfața de tragere „n” (care nu sunt un mare fan), dispunere sensibilă și navigare rapidă.

Este un plugin solid, lite, cu suport pentru tipuri de posturi personalizate, straturi și chiar WooCommerce. O altă caracteristică excelentă este că puteți importa și exporta glisoare. Nu am mai văzut un alt plugin de glisant gratuit care vă oferă această opțiune. Așadar, dacă aveți mai multe site-uri, dar doriți să utilizați aceleași glisoare sau doriți doar să salvați setările glisorului pentru utilizarea ulterioară, puteți face asta cu ușurință cu MotoPress Slider Lite.

12. Slider inteligent 3

Smart Slider 3 Free WordPress Plugin

Smart Slider 3 este o continuare a celui mai vechi și dovedit plugin WordPress Smart Slider 2. Acesta susține că este un plugin WordPress nou și intuitiv, care vă permite să creați glisoare într-un mod care nu a fost văzut niciodată cu niciun plugin gratuit de glisor. Deci, să vedem ce este bine și ce nu.

Acest plugin vă oferă posibilitatea de a crea diapozitive YouTube și Vimeo și chiar de a folosi postările WordPress și de a crea diapozitive din acestea, așa că am continuat să încerc dacă eu. Îmi place că există o mulțime de tutoriale video despre cum se pot crea anumite efecte vizuale și un bun ghid de „inițiere”. Înseamnă că veți avea un suport bun dacă alegeți acest glisor.

Dar nu mi-a plăcut faptul că dezvoltatorii au abandonat cele mai bune practici WordPress atunci când vine vorba despre cum arată și se simt lucrurile în tabloul de bord. Mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu modul în care funcționează lucrurile aici. Nici nu eram sigur că folosesc WordPress, mi se părea o versiune ciudată de Android. În afară de asta, pare un plugin frumos acceptat și bine rotunjit.

13. Slider final

Slider Ultimate Free WordPress Plugin

Ultimate Slider este un plugin WordPress gratuit cu funcția de redare automată, unde puteți seta, de asemenea, întârzierea slider-ului și intervalele de diapozitive. Folosind codul scurt inclus [Final slider] puteți introduce cu ușurință glisoarele pe care le-ați creat oriunde doriți în postările și paginile dvs..

Acest plugin răspunde pe deplin și este compatibil cu WooCommerce. Vă permite să creați diapozitive diferite folosind categorii precum cele anterioare, dar puteți introduce și CSS personalizate pentru a regla aspectul prezentărilor de diapozitive. Bara cronometră va informa vizitatorii când se așteaptă schimbări de diapozitive.

14. Glisorul responsiv FA Lite

FA Lite Responsive Slider Free WordPress Plugin

FA înseamnă Articole recomandate 3.0, care este un plugin pentru glisante WordPress care vă permite să creați glisante din conținutul pe care l-ați publicat deja. Puteți crea diapozitive din postările, paginile sau tipurile dvs. de postări personalizate. Cu toate acestea, nu le vei putea crea din imaginile tale, deoarece această caracteristică este rezervată versiunii premium.

Vei găsi toate caracteristicile standard, cum ar fi: săgeți de navigare și paginație, machete și animații diferite, teme glisante, etc. Există chiar și unele non-standard, cum ar fi opțiunea de a o introduce cu cod scurt, widget, automat sau folosind șablon tag (funcție PHP), așadar plasarea acestui glisor exact acolo unde doriți nu va fi o problemă. Ar trebui să menționez, de asemenea, că vine cu acțiuni și filtre, așa că toți dezvoltatorii WordPress vor aprecia cu siguranță acest plugin.

Ceea ce nu mi-a plăcut cu adevărat despre acest plugin este faptul că multe dintre funcțiile sale sunt rezervate versiunii premium.

15. Glisați orice

Glisați orice plugin gratuit pentru WordPress

Creați un slider uimitor gratuit cu Slide Anything. Acest plugin gratuit pentru carusel și slider include opțiuni ușoare pentru adăugarea de imagini, text, HTML și diapozitive. Folosind opțiunile Slide Anything, cu siguranță puteți construi un cursor excelent, sensibil și sensibil la atingere, în cel mai scurt timp.

Deoarece pluginul a fost actualizat recent pentru a utiliza Owl Carousel 2, există, de asemenea, noi opțiuni pentru buclă infinită, link-uri de diapozitive, CSS3 traduce tranziții 3D și efecte uimitoare de tranziție (cum ar fi flip, zoom, estompare, sări, rulare și multe altele).

16. Glisor serios

Plugin WordPress gratuit cu slider gratuit

Plugin-ul gratuit Serious Slider este o opțiune extrem de minunată pentru a adăuga glisiere pe site-ul tău. Nu numai că este ușor de utilizat, dar pluginul este, de asemenea, prietenos cu SEO, traducere gata și răspunde pe deplin.

Creați un număr nelimitat de glisiere personalizate utilizând setări pentru text, butoane, link-uri, stiluri de apariție, efecte de tranziție, animații de legendă, etc. Sliderul serios include, de asemenea, un „buton media” ușor, astfel încât să puteți insera rapid glisoarele în postări și pagini cu un clic.

17. Widget Carusel Elementor Image

Plugin pentru constructor de pagini Elementor

Info și descărcareVizualizați Demo

Elementor este, din punct de vedere tehnic, un plugin pentru creatorul de pagini, include un carusel de imagine destul de grozav cu versiunea gratuită (dacă faceți upgrade la Elementor Pro, pluginul adaugă glisiere de imagine și video mai puternice). Așadar, dacă totuși căutați să creați machete personalizate, Elementor oferă deja o modalitate simplă de a construi glisoare simple de imagine – nu sunt necesare pluginuri suplimentare. Widgetul Carusel Image include opțiuni pentru a alege stilul de navigație, viteza, efectul de diapozitiv / decolorare, redarea automată și pauză în timpul rulării.

Elementor Slide Widget pe de altă parte, poate fi folosit pentru a crea glisiere mai fanteziste cu text, butoane, lățime completă sau aspect complet pe ecran, efect de arsuri ken, animație de conținut, tranziții personalizate și multe altele. Totuși, acest widget este disponibil doar cu Pro, astfel încât va trebui să faceți mai întâi upgrade pentru a-l utiliza.

18. Flipbook responsive

Plugin Flipbook responsive

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți să prezentați o broșură sau o revistă online, este posibil să nu doriți un slider tradițional. În acest caz, un flipbook animat este o necesitate absolută.

Dacă doriți să adăugați flipbook-uri animate pe site-ul dvs. web, nu căutați mai mult decât pluginul WordPress Responsive Flipbook. HTML și jQuery alimentează pluginul, ceea ce înseamnă că toți utilizatorii vor putea vedea animațiile – chiar și cele fără flash player. Pluginul răspunde complet, de asemenea, flipbook-urile dvs. vor arăta uimitoare pe toate dispozitivele.

Stilarea flipbook-urilor este o prioritate importantă, astfel încât dezvoltatorii de plugin-uri au adăugat o cantitate impresionantă de capacități de personalizare. Aceasta include 1.000 de pictograme, peste 650 de fonturi Google și 11 stiluri de carte predefinite din care să alegeți. Aruncați culori nelimitate, efecte ascuțite și trei opțiuni de aspect și aveți o oportunitate excelentă de a construi flipbook-ul perfect pentru a reflecta marca dvs. – mai ales important dacă doriți ca flipbook-ul dvs. să convertească clienții.

Construirea flipbook-ului dvs. este incredibil de ușoară: dezvoltatorii au muncit din greu pentru a asigura interfața cât se poate de intuitivă. Aceasta include o opțiune de încărcare în vrac, două moduri de a vizualiza paginile dvs. și un asistent PDF pentru a converti fișiere PDF în flipbooks instantaneu.

19. Avartan Slider

Plugin WordPress Avartan Slider Responsive

Avartan este un plugin glisant de tip WordPress cu reacție gratuită, ușor de utilizat, la pachet cu o mulțime de funcții. Adăugați glisoare de imagine impresionante, glisiere video, glisiere de conținut, text și animații pe site-ul dvs. web. De asemenea, include coduri scurte și elemente de buton.

Glisorul Avartan oferă o interfață de administrare ușoară, cu caracteristici moderne, cum ar fi constructorul de glisante drag and drop, previzualizare live și diferite tipuri de opțiuni de element. Include opțiuni pentru prezentări de diapozitive vibrante pentru pagini, postări, tipuri de postare personalizate, imagini media pe site-ul WordPress. De asemenea, este compatibil browser-ul pentru browserele principale, inclusiv Firefox, Opera, Chrome, Safari și IE.

Funcția elementului glisorului Avartan acoperă opțiunea pentru redarea video automată, opțiunea pentru diapozitivul următor pe video final, opțiunea pentru video în buclă, YouTube pe ecran complet, Vimeo și videoclipuri HTML5 auto-găzduite. În plus, are opțiune pentru imaginea la scară, forță de rulare video, mutare video.

Există 13 tipuri de tranziții și animații cu adăugare de HTML + text simplu, CSS personalizat și multe altele. Trebuie doar să alegeți imagini din biblioteca WP, să le glisați și să le fixați într-un anumit loc, să setați legături, subtitrări de diapozitive și câmpuri SEO dintr-o singură pagină.

Este un plugin glisant progresiv WordPress, care se execută în mod eficient și pe dispozitive desktop și mobile. Glisorul Avartan aduce o experiență frumoasă pentru utilizatori cu efecte elegante. Nu este doar un slider – ci este un mod nou de a oferi idei!

Înfășurarea celor mai bune pluginuri gratuite pentru glisante WordPress

Toate plugin-urile gratuite glisante WordPress menționate au o interfață intuitivă, dar vă sugerez să le încercați singuri și să vedeți care dintre voi vă oferă cel mai bun raport funcționalitate-intuitivitate. Întrucât niciun site WordPress nu rulează doar un singur plugin, încărcarea pe care fiecare o pune pe site-ul dvs. web este ceva de luat în considerare.

Sperăm că informațiile din acest articol vă vor fi mai ușor să determinați care dintre pluginurile gratuite de slider WordPress gratuite sunt cele potrivite pentru dvs. Asigură-mă să mă lași cum merge!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map